Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Καλή επιτυχία! Κι εμάς λίγο τεμπέλικο σπερμα είχαμε αλλά είχαμε και μικρόβιο. Με το dfi 20 δλδ νορμαλ. Γενικα δεν τα πάω καλά με το θέμα τύχης και δεν πιστεύω στην τύχη αλλά σε κάποιες περιπτώσεις φαίνεται να είναι ξεκάθαρα τυχαίο συμβάν. Μακάρι αλλάζοντας κέντρο και γιατρό να αλλάξει το mood και έστω και κάτι μικρό να κάνει την διαφορά! Είναι κρίμα με τόσες βλαστοκύστες να μην τα έχεις καταφέρει. Υπομονή και επιμονή και σου εύχομαι να έρθει το θαυματακι σου σύντομα! 

Ούτε εγώ τα πάω καλά με την τύχη και φαίνεται εκ του αποτελέσματος! Άσε δεν ξέρω πια τι άλλο ν ψάξω. Κ εξετάσεις για αποβολές έκανα κ άλλα

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κλειω ξερεις τι καναμε? επειδη εχω καταλαβει οτι ο μικρος θελει να κανει κατι αφου δει κ μενα να το κανω

-πχ για να παιξει με τα παιχνιδια στο ρηλαξ πρωτα παιζω εγω κανα 5λεπτο να με δει κ μετα τα ...τιμαει κ αυτος-

πρωτα ταισε ο μπαμπας εμενα 3-4 κουταλιες απο ενα αλλο μπωλ κ μετα του δωσαμε κ ισως να λειτουργησε αυτο

δεν ξερω,λεω τωρα...:rolleyes:

αν δεν το δοκιμασες καντο κ μπορει να πιασει

κ γω μολις εβαλα πλυντηριο τα πρωτα καλοκαιρινα

οτι προλαβω, γιατι μετα θα παμε καροτσαδα μακρας διαρκειας..

ploegisi χρονια πολλα στη μανουλα σου!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fire, ασε τι εχω κανει... Τα παντα εχω κανει, δεν υπαρχει κατι να μην το εχω κανει. Οχι, υπαρχει: να την αφησω νηστικη λεει μεχρι να φαει. Ε, οχι! Αυτο ΔΕΝ το κανω!

Καλη βολτα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Μετα απο μια υπεροχη Κυριακη(βολτα σε θαλασσα και καφε σε υπαιθριο 5χ5-παιδοτοπο σας στελνω πολλα νησιωτικα φιλια που ισως μυρισουν μπυρα και κατσικακι! :-D καλη βδομαδα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Fire, ασε τι εχω κανει... Τα παντα εχω κανει, δεν υπαρχει κατι να μην το εχω κανει. Οχι, υπαρχει: να την αφησω νηστικη λεει μεχρι να φαει. Ε, οχι! Αυτο ΔΕΝ το κανω!

Καλη βολτα!

οχι βεβαια,δεν ειμαστε σοβαροι.. ποιοι ανθρωποι προτεινουν τετοιες λυσεις???:confused:

Διαφημίσεις

.. ΑΥΤΗ Η ΠΑΙΔΙΑΤΡΟς ΜΑΣ Σ ΟΛΑ ΟΧΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ

το παιδι θελει να φαει παραπανω απο 6-7 κουταλιες αλλα αυτη επιμενει ν ανεβαινουμε σταδιακα..

επισης βρηκα κατι γυαλια για μωρακια απιστευτης ποιοτητας παλι οχι μου ειπε,μετα τα 3 ετη..

καλημερα,καλη βδομαδα κ καλο καλοκαιρι!!!

και όμως προχθές στην τηλεόραση ένας παιδίατρος (αν δεν κάνω λάθος ήταν στο πρωινό μου) έλεγε για γυαλιά από 6 μηνών!

όσο για τη φρουτόκρεμα αν το παιδί θέλει να φάει γιατί να μη του δώσεις και λίγο περισσότερο. Βέβαια αυτό είναι προσωπική μου άποψη.

εμείς χθες ανεβάσαμε πρώτη φορά πυρετό. Ευτυχώς όχι ξανά και υποψιαζόμαστε τα δοντάκια ξανά! Ακόμα δεν έχουνε σκάσει αλλά τη ταλαιπωρούν εδώ και μήνες!!! Τα καλά νέα είναι ότι εδώ και 2 μέρες την άφησα στο κρεβατάκι της το βράδυ με την κουβερτούλα της και κοιμήθηκε χωρίς κούνημα!!!!! Αλλά και τη μέρα τη κοιμίζω τώρα στο καρότσι γρήγορα και εύκολα!

Φιλιά σε όλες (συγνώμη που δε σας σχολιάζω) και καλή εβδομάδα!!!!

Ααα μόνο στην Ειρήνη να πω.....πόσο σε καταλαβαίνω!!!!!!!!!!!!!!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

δεν ξερω Ελενη μου αυτη η γυναικα πολυ αυστηρη ειναι..

μαλλον καθε παιδιατρος εχει την αποψη του οπως σε ολα φυσικα

αυτη μου ειπε οτι μειωνεται η περιμετρικη οραση..

και με τι θα προστατευω τα ματακια του της λεω? μ ενα καλο καπελο μου λεει

οκ what to do..

Καλησπέρα σε όλες σας!

Ναι ναι ναυτικός του εμπορικού είναι το μωρό μου και θα έρθει μάλλον καλοκαίρι. Όσο για βοήθεια ας είναι καλά η μανούλα μου, που μου παίρνει τα ρούχα και μου τα πλένει και έρχεται κάθε μέρα και κάθεται να την πλένουμε...

Κατά τ'άλλα δεν προλαβαίνω.............

Καλημέρα κοριτσάκια τι μου κάνετε; Εμείς είμαστε αρκετά καλά, είχε ρεπο και χθες ο μπαμπάς μας και βολτάραμε αρκετά.

Αγγελικούλα ναι τώρα το θυμήθηκα οτι έγραψες για τις κοκκινίλες, ελπίζω να είναι όλα καλά τώρα. Η μικρή σου δεν παίρνει ευκολά βάρος γιατι είναι πολύ νευρική και υπερκινητική, σωστό μαμούνι, ομως να δεις τι γρήγορα που θα περπατήσει, η δικιά μου η χοντρούλα ακόμα μπουσουλάει προς τα πίσω. Οσο για το πάρκο εμας ουτε που να το φτύσει, της στρώνω κάτω και την αφήνω και της αρέσει καλύτερα.

Vasdeli κρίμα για τη μεταθεσή σου, η Ελλάδα έδειξε για άλλη μια φορά το μεγαλείο της, ελπίζω τουλάχιστον με την απόσπαση να σε πάνε εκει που θέλεις.

Natassa καλως ήρθες στην παρέα μας, να σου ζήσει το μωράκι σου και χαρα στο κουράγιο σου που τα βγάζεις πέρα μόνη σου για τόσο καιρό.

Ελένη o παιδίατρος που βγαίνει στο πρωινό μου, είναι ο πατέρας του παιδιάτρου μας και της Αγγελικής, λέγεται Σπυρίδης και επειδή γνωρίζω πολλά για αυτον είναι εξαίρετος επιστήμονας. Περαστικά με τον πυρετούλη σας, ελπίζω να είναι απλώς τα δοντάκια.

Fire για τα γυαλια δεν γνωρίζω να σου πώ αλλα για την φρουτόκρεμα πιστευω οτι αν θες να δώσεις λιγο περισσότερο μπορείς, εμας απο την αρχή μας είπε οτι μπορεί να τρώει όσο θέλει.

Αχ κορίτσια πολύ στεναχωριέμαι που τελειώνει το Νησί.

Φιλάκια πολλά.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα!!!

Μετάταξηηηηη!! Ολε ολε!!!! Μεταταξη ολε ολε!!!!!!!

Πρώτη επιλογή πήγα, yeahhhhhhhh!!!

Από χθες πήγα σε δάσκαλο οδήγησης, για να με ξεψαρώσει μια ώρα αρχίτερα! Πρέπει να αρχίσω να βγαίνω μόνη μου με το τουτούνι λέμεεεεε!

Γιώτα, βολτίτσες χθες αγαπούλα?? Εύγε, πάντα τέτοια!! Όσο για το "Νησί", όντως πίκρα που θα τελειώσει, νόμιζα ότι μέχρι Σεπτέμβρη-Οκτώβρη τουλάχιστον θα παιζόταν.

Natassa, σαν την βοήθεια της μανούλας δεν θα βρεις πουθενά!

Fire, όντως οι παιδίατροι είναι αναλόγως τι "σχολή" ακολουθούν. Ο δικός μου δεν είχε πρόβλημα με τα γυαλιά ηλίου. Για το φαγητό, τι να σου πω: είπαμε η Ελισάβετ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ! Χθες όμως έπινε μπύρα (να 'χε μάνα να 'μοιαζε) και έγλυφε σουβλάκι. Αααααααααααααααααα!

Vasdeli, μου αρέσουν οι βόλτες με καλή παρέα! Θέλω και εγωωωωωωωωωω!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

συγχαρητηρια κλειω!! χρωστας κερασμα..

παντα με τα δυσκολα να σου ρχονται κ ευχαριστα :D

τι κανει η μανουλα σου?

για τα γυαλια ηλιου την εψαξα πολυ και ειναι 50-50 οι αποψεις οποτε θ ακολουθησω της παιδιατρου μου

οσο για το φαι της τηλ κ μου ειπε οτι δεν υπαρχει λογος να φορτωνεις με τη μια ενα εντερακι αδουλευτο σε καινουρια πραγματα και οτι απο βδομαδα να του δινω οσο θελει!!!

σημερα λοιπον εφαγε 15 κουταλιες κ οταν σταματησα να του δινω μονο που δεν εκλαψε :rolleyes:

τον εβαλα κατευθειαν στο βυζι κ ολα γιναν παραδεισενια παλι :tongue::tongue:

Μπράβο Κλειώ συγχαρητήρια για τη δουλειά. Πιστευω οτι θα είσαι καλύτερα απο την προηγούμενη που είχες χάλια ωράριο. Οσο για το δάσκαλο καλα έκανες, σίγουρα θα σε ξεψαρώσει. Λατρευω Ελισάβετ σουβλάκι και μπύρα ήθελε το παιδί και οχι τις βρωμοχορτόσουπες, είναι μερακλού πως να το κάνουμε!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...