Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σε όλες τις μανούλες και από μένα. Εμείς γεννηθήκαμε 3 Οκτωβρίου. Έχουμε βγάλει δύο δοντάκια και έχουμε απίστευτη γκρίνια........Σας διάβασα σχεδόν όλες........Να είστε καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας...:D

καλοσ ηρθεσ στην παρεα μασ κουκλα μου ειμαι η μαμα του λευτερακι 3 χρονων κ του χρηστακι που γενηθηκε την ιδια μερα με το δικο σου 3 οκτωμβριου χαρικα κοπελα μου καλοσ ηρθεσ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΛΛΕΣ ΑΛΑΛ ΔΝΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΠΟΝΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΟΥ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΑΑΑΑΑΑΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΙΑ ΣΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΟ ΦΕΙΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια!!

Αχ πραγματικά σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές και το καλωσόρισμα. Η μικρή μου είναι και σήμερα πολύ γκρινιάρα....μάλλον βγάζουμε και άλλο δόντι. Κλαίει γοερά από το απόγευμα. Νόμιζα ότι ήταν επειδή έχασε κάποια γεύματα σήμερα λόγω υποχρεώσεων και ότι πεινούσε. ....

Αγκαλίτιδα ε;;;;;;;;;πολύ καλό! Πονάει το αριστερό μου χέρι, ώμος, μύες κτλ...θέλει αγκαλίτσες η γλυκιά μου.

Γενικά είναι ένα πολύ υπομονετικό μωράκι. Θηλάζουμε ακόμη, τρώμε φρούτα, λαχανικά και γιαούρτι ενηλίκων 2%. Αύριο θα βάλουμε και κρέας. Έχω αγωνία να δω τι θα κάνει...

Α...ξέχασα να σας πω ότι έχουμε πει μπαμπα, μαμά, γο γο γο, γιγιγιγιγιγι, κοκοκοκοκο.....,ντα ντα, τατατατατατα

Δε μπουσουλάμε, στεκόμαστε στον ποπό μας, στεκόμαστε με βοήθεια όρθιες...

Ο μπαμπάς μας λείπει σε ταξίδι, είναι ναυτικός και έτσι είμαστε μόνες από τον Ιανουάριο.

Α...ξέχασα να σας πω ότι έχουμε πει μπαμπα, μαμά, γο γο γο, γιγιγιγιγιγι, κοκοκοκοκο.....,ντα ντα, τατατατατατα

Δε μπουσουλάμε, στεκόμαστε στον ποπό μας, στεκόμαστε με βοήθεια όρθιες...

Ο μπαμπάς μας λείπει σε ταξίδι, είναι ναυτικός και έτσι είμαστε μόνες από τον Ιανουάριο.

καλοστηνα τη περδικα και τη μικρη και τη μεγαλη. να το χαορεσαι το κορτσουδι σου.

ναυτικος ε υποθετω εμπορικο ε?για να λειπει τοσο καιρο υπομονη και ελπιζω ναχεις βοηθεια ε?

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

καποιο cafe πηρε τους δρομους και ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ!!!

εγω απολαμβανω την ησυχια του υπνου του αλητη μου κ την θεα του μπαλκονιου μου πινοντας ενα .. χυμο κ ακουγοντας τερμα μουσικη που ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΟΥ ΕΛΕΙΨΕ με τα brand new ακουστικα μου

φιλια σε ολες! καλες βολτες!;)

http://www.youtube.com/watch?v=YQib5K4B6RQ

Kαλησπέρα αγάπες!!

Fire, για πε, για πε για το καφέ!! Είμαι μέγα κουτσομπόλα. Αν δεν μπορείς, στείλε πμ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Και σένα σ' έπιασε και ακούς στο διαπασών μουσικούλα με ακουστικά! Και μένα, τις τελευταίες 10 ημέρες περίπου - αλλά εγώ ακούω σκυλοτράγουδα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Νατασα καλωσηρθες!εγω ειμαι η Βικυ,μαμα 3 παιδιων,8.5 ετων η Ηλεκτρα,6 ετων ο Παυλος και 4,5 μηνων ο γελαστος που θα τον πουμε Λασκαρη. Το πως γραφω σ'αυτο το καφε αν και γεννησα τον Ιανουαριο μην το ψαχνεις...παει πολυ πισω:-) ειμαι κατι σαν φιλοξενουμενη,ας πουμε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Kαλησπέρα αγάπες!!

Fire, για πε, για πε για το καφέ!! Είμαι μέγα κουτσομπόλα. Αν δεν μπορείς, στείλε πμ με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες! Και σένα σ' έπιασε και ακούς στο διαπασών μουσικούλα με ακουστικά! Και μένα, τις τελευταίες 10 ημέρες περίπου - αλλά εγώ ακούω σκυλοτράγουδα!

χαχαχαχα gossip girl!!

εννοουσα κλειω μου οτι επειδη ολη μερα δεν μπηκε καμμια σας να γραψει κ επειδη ηταν υπεροχη ημερα προφανως ολες βγηκατε βολτουλα!!:tongue::tongue::tongue:

οσο για τη μουσικη ειναι η ζωη μου,δεν μπορω να κανω τιποτα χωρις αυτην κ μου χει λειψει ν ακουω στη διαπασων τ ασματα που θελω...

το ουαουαουα μου χει τσακισει τα νευρα

ετσι λοιπον τωρα που ο κανακαρης μου κοιμαται το 2ωρακι το μεσημερι

εγω βαζω τ ακουστικα με μουσικη τερμα κ μερακλωνω:D

εκτος απο μερικες -ελληνικες εξαιρεσεις- ειμαι του ξενου ρεπερτοριου

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

σημερα θα δοκιμασουμε για 1η φορα αχλαδι:rolleyes:

καλημέρα σε όλες!

να περάσετε μια όμορφη κυριακή κάνοντας αγαπημένα πράγματα με αγαπημένους ανθρώπους!

εμείς θα 'μαστε στη μανούλα μου που έχει γενέθλια! και φυσικά μετά την καθιερωμένη απογευματινή μας βόλτα!

ευτυχώς η μικρή επανήλθε από τον πυρετό και το μπούκωμα και χθες το βράδυ κοιμήθηκε πολύ καλά.

φιλάκια πολλά πολλά και τα λέμε από αύριο με το καλό!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι μου κανετε τσουπριτσεσ????σασ ευχαριστω πολυ για τα καλα σασ μηνυματακια...

δεσποινακι μου περαστικα ευχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μακαρι να μην ειναι τιποτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και πολλα πολλα συγχαρητηρια για τον μπουσουλιστο μπεμπη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σευχαριστω και για τα λογια σου!!!!!!απλα να καταλαβεισ ,εγω δεν ξερω πωσ ξεπερασα τα ορια και ναι....αυτο που εσυ απλα σκευτηκεσ εγω τουσ το ειπα κιολασ.....γι αυτο εγινα ετσι!!!!!

δεν ξερω βρε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν πρεπει να νευριαζω κ γενικα ειμαι υπομονετικοσ ανθρωποσ αλλα προφανωσ αν εχεισ ενα μωρο που κλαιει κ γκρινιαζει συνεχεια ,ολομοναχη συνεχεια μαζι κ με το αλλο μωρο καπου προφανωσ χανεισ την υπομονη......

Αααα Ειρηνη ασε γιατι το βραβειο της αγκαλίτιδας το παιρνουμε εμεις με διαφορα κιολας!!αχαχαχα

ναι αλλλα σασ νικαμε στα σημεια πετρουλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οπωσ ανεφερα εμασ δεν ειναι μια απλη αγκαλιτιδα!!!!!!!ειναι αγκαλιτιδα συνδιασμενη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αγκαλιτιδα με γκρινια κ κλαμα....πολυ κλαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::cool:

Εγω πλέον γελάω ρε παιδια..μολις κανω την κίνηση να τον καθησω, πριν καλά καλά ακουμπήσει καπου αρχιζει τη γκρινια...το εχω πάρει στην πλάκα!!Τον αφηνω να πάω τουαλέτα και βαζει τα κλάματα, μολις τον σηκωσω λές και παταει το κουμπί ενα πραγμα...

σαν να περιγραφεισ εμασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εμενα μαλιστα απο πολυ μικρη μου σηκωνει και την μεση τησ για να με βοηθησει να την σηκωσω!!!:tongue:

Ειμαι με ενα χερι πλέον και το εχω πάρει απόφαση!!!!Θελει συνεχεια να με ακουμπάει..αφου για να ελεγξω το φαγητό τον αφηνω κτ και τον παιζω με το πόδι μου για να νοιωθει οτι τον ακουμπώ!!

αυτο δεν πιανει σε εμασ....δυστυχωσ!!!δεν αρκειται στο ακουμπηγμα κτλ....θελει σηκωμα κ σηκωμα.....

Τι να σας λέω....

Αντε αρκετα σας επρηξα, πάω για ύπνο και θα τα πουμε και αυριο τα υπόλοιπα....

Φιλακια σε ολες!!!!!!

Τι να πω ρε παιδια...θα θελα να ειχα την υπουργο μπροστα μου...
τι να σχολιασω βασδελακι μου καλο.......τι!!!!!!!αν ειναι δυνατον!!!!!!!!!!!!δεν ντρεπονται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αραγε υπαρχει καποια λυση ,καποιοσ τροποσ για να αναθεωρησουν??????????πολυ το ευχομαι!!!!!!!!

παω....με καλει το καθηκον....ή μαλλον η γκρινιαρα αγκαλιτσα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημέεερα!!!

Fire, είπα κ εγώ! Λογοκρίθηκε πάλι κάποιο καφέ και δεν πήραμε χαμπάρι?? Χάρηκα πολύ που τρώτε το αχλάδι! Η Ελισάβετ πιστεύω στα 10 της θα αρχίσει να τρώει κάτι!

Ειρήνη, κράτα γερά κοριτσάκι μου!! Άνθρωπος είσαι, όχι ρομπότ. Ακόμα και τα ποταπά αισθήματα και σκέψεις, για τους ανθρώπους είναι! Έλεος, μην ταράζεσαι, είσαι μια γλυκύτατη και τέλεια μανούλα!!

Ploegisi να χαίρεσαι την μανούλα και καλή βόλτα!!

Να βγάλω τα καλοκαιρινά? Μάλλον ναι, ε?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...