Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , dimi.tra είπε:

Όλα καλά θα πάνε! Ειδικά όσο υπάρχει βελτίωση και η τεχνική που περιγράφεις για την μικρογονιμοποίηση μάλλον είναι η PICSI που επιλέγουν στα σπερματοζωάρια βάζοντας τα σε υαλουρονικό οξύ για να δουν ποια είναι πιο δυναμικά κι έχουν καλύτερες πιθανότητες γονιμοποίησης. Είναι τεχνική που την συνηθίζουν σε υψηλά dfi. 
      Μια υγιή βλαστοκύστη ψάχνουμε όλες και θα την βρούμε που θα πάει! 

Τώρα έδειξε να έχει αρκετή βελτίωση το σπερμα αναμένουμε και το επόμενο τρίμηνο να δούμε αν θα έχει κ άλλη !!! Εύχομαι να την βρούμε όλες αυτήν την μια υγιή βλαστοκύστη !!!

• Μου αρέσει 1
      • Ευχή 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα τσούπρες!!

Κλελια περαστικα στη μαμα σου και σιδερένια!!Αυτο να ηταν το τελευταιο της, απο εδω και περα τπτ να μην την βρει ξανα!!!

Δεσποινα μακαρι ολες οι εξετασεις της μικρης να βγουν καθαρες και να μη χρειαστει να προχωρησετε σε περαιτερω ελεγχο!Συγχαρητηρια και για το μπουσούλημα!!Τρεχατε ποδαρακια μου, ξεκιναει το κυνηγητο σε λίγο...:tongue:

Ειρηνη μου μη νοιωθεις ετσι..Λογικο ειναι και το εχουμε ζησει ολες λίγο πολύ αυτο που περιγραφεις!!Επουδενι ομως δεν ειμαστε κακες μανουλες..ειναι στη φυση μας καμια φορα να χανουμε και την υπομονη μας και ποσο μαλλον εμεις που εχουμε δυο κ' τρια παιδακια!!Κοριτσια συγχωρεστε με αλλα η κατασταση με τα 2 και χωρις ουσιαστικη βοηθεια ειναι πραγματικα δυσκολη...

Αγγελική το μονο μωρουδιακό πραγμα που εχω δανειστει ειναι το παρκο απο την αδερφη μου αλλα σαν να ηξερα και δεν αγοραζα...ο μικρος δεν καθεται λεπτο!!!

Ειναι απο αυτα τα κλασικα με το διχτυ που ειναι καθαρα για το παιχνιδι, αν θες πάλι να παρεις ενα παρκοκρεβατο για να την κοιμιζεις και μεσα ή να το παιρνετε στις εξορμησεις σας ειναι μια πολύ καλή ιδεα κι αυτη!!Το δικο μας παρκοκρεβατο το εχουμε χρησιμοποιησει αρκετα σε εκδρομες και διακοπές...

Γιωτιτσα μου συνηλθε το κορίτσι σου!!Φτου σας και στις μετρησεις ειστε αψογες!!Βρε τι γυναικαρα γινεται αυτη;;;

Καλά Φωτεινή η δικη σου ειναι νταρντανα γυναίκα!!Μαγουλου και μπουτου για τσίμπημα!Καλέ αφου τρωει απο ολα γιατι να της δωσεις συσκευασμένη τροφή..??Εχεις πολλές εναλλακτικες, αλλα εσυ ξερεις πάλι.....!Καλή επιτυχία και στην επέμβαση της μαμας σου!!

fire ποια ειμαι εγω, ποιος εισαι εσυ...????κανεις δεν ξερει!!!!!χαχαχα το εχω πάθει κι εγω αυτο αλλα σε μικροτερο βαθμό, δλδ να ξυπναω τον αντρα μου να παρει το μωρό "να το κανω τί" να λέει εκεινος "παρτο μωρε, ξυπνησε και κλαίει!!"

Βικυ κι εγω τον ειχα μονιμως μπρουμυτα στο καροτσι -πορτ μπεμπε!!Ελπίζω εσυ να μην εννοεις το καθισμα του καροτσιου....εεεε????

Τσιπούρα μου απίστευτα πραγματα συμβαινουν!!Κορίτσια το νου σας και κυρίως εκει στην Αθηνα..ζουγκλα εχουμε γινει!!!!!!

Ploegisi φτου φτου στη μικρη που παρα το ζορι της δε σε ταλαιπωρει και τόσο!!Φιλακια σας!!!!

am13 περαστικα στα πιτσιρικια, κανετε κολυμβηση ε;;περιμενω κι εγω να λειτουργησει το ανοιχτο της περιοχης μας και θα τον στειλω...Καλες βουτιές!!

Μαμαλευτερακι αψογος κι ο μικρος!!Που χαθηκες σημερα;;βολταρεις πήρε το ματι μου ε;;;

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

vasdeli :shock: :shock: :shock: !!!!!

Πραγματικά πιστεύω πως στην επόμενή σου αίτηση, θα σε στείλουν στο νησί! Έλεος δλδ, δεν το περίμενα ούτε εγώ τέτοια δυσκολία!!!!

Κάτσε να περάσουν τα αγγουρια του μνημονίου, και ολα καλά μετά, θα το δεις

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αααα Ειρηνη ασε γιατι το βραβειο της αγκαλίτιδας το παιρνουμε εμεις με διαφορα κιολας!!αχαχαχα

Εγω πλέον γελάω ρε παιδια..μολις κανω την κίνηση να τον καθησω, πριν καλά καλά ακουμπήσει καπου αρχιζει τη γκρινια...το εχω πάρει στην πλάκα!!Τον αφηνω να πάω τουαλέτα και βαζει τα κλάματα, μολις τον σηκωσω λές και παταει το κουμπί ενα πραγμα...Ειμαι με ενα χερι πλέον και το εχω πάρει απόφαση!!!!Θελει συνεχεια να με ακουμπάει..αφου για να ελεγξω το φαγητό τον αφηνω κτ και τον παιζω με το πόδι μου για να νοιωθει οτι τον ακουμπώ!!Τι να σας λέω....

Αντε αρκετα σας επρηξα, πάω για ύπνο και θα τα πουμε και αυριο τα υπόλοιπα....

Φιλακια σε ολες!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γεια σε όλες τις μανούλες και από μένα. Εμείς γεννηθήκαμε 3 Οκτωβρίου. Έχουμε βγάλει δύο δοντάκια και έχουμε απίστευτη γκρίνια........Σας διάβασα σχεδόν όλες........Να είστε καλά και να χαίρεστε τα μωράκια σας...:D

Διαφημίσεις

Δεσποινακι φρικαρα με το ποστ σου

ελπιζω ο υπερηχος να μη δειξει τπτις και να μην συνεχισστουν οι εξετασεις!

γιατι ετσι το μελινακι ρε γμτ,λες να την πειραξε κ η αλλαγη κλιματος?

για τον μικρο τι να πω!! ευγε!!:D

κ μενα προσπαθει να μπουσουλησει αλλα μαλλον σε λαθος μερος τον βαζω: στο παρκο

κ αυτο γιατι ενω προσπαθει,γλυστραει προφανως απ το σεντονι που χω βαλει,

τι να κανω να τον βαλω σε χαλι???

Βικουλα, ελλας το μεγαλειο σου! τι αλλο να πω!προσπαθω να κατεβασω ιδεα τι αλλο μπορεις να χρησιμοποιησεις εκτος απο σακο του μποξ και θα επανελθω..

περιμενω την ιστορια του παυλαρα ;)

Πετρουλα εγω εχω ενα καροτσι μεσ το σπιτι κ οπου παω τον παιρνω μαζι μου για να ... μ ελεγχει!! αν με χασει απ το οπτικο του πεδιο νιαουριζει κ μετα στριγγλιζει

δεν μπορω να τον κουβαλαω αλλο κουραστηκα

Αγγελικη εχω ενα παρκο απο τα Λητω 65 ευρω νομιζω εχει, το οποιο ειναι μισο μισο δλδ μισο διχτυ πιο σφιχτο κ μισο πιο αραιο (νεα πατεντα κ καλα για να μη βαζουν τα ποδαρακια κ σκαρφαλωνουν)

πολυ ευχαριστημενη ειμαι,ολα τα παιχνιδια μεσα κ καλο μεγεθος

το χει σε γαλαζιο κ μωβ και φυσικα το διχτυ λευκο

Φωτεινη κουραγιο στη μανουλα σου κ σε σας καλη δυναμη να τη στηριξετε.. δεν ειναι κακη ιδεα ο παιδικος σταθμος,θα χει ξεπεταχτει μεχρι τοτε!!

Νατασσα καλως ηρθες! να χαιρεσε το μωρακι σου κ καλη υπομονη με τα δοντακια.. κ μεις ειχαμε γκρινια 5-6 μερες οταν εβγαζε τα κατω..

νομιζω ομως οτι η γκρινια κραταει μεχρι να σκιστει το ουλο

λοιπον! ξερω οτι τα μωρα απαγορευεται να βλεπουν τιβι

ωστοσο εκει που του εχω το ρηλαξ του -στο μονο σιγουρο κ σταθερο σημειο- αν εχω ανοιχτη την τηλεοραση μπορει κ βλεπει αν γυρισει το κεφαλακι του κ αναρωτιεμαι ποσο κακο μπορει να του κανει γιατι εχω διαβασει διαφορα..

εντωμεταξυ του αρεσει ρε γμτ κ ω ναι σταματαει κ την γκρινια..:rolleyes:

Καλημέρα και ευχαριστώ για το καλωσόρισμα!!!

Με πολλή χαρά μπήκα στην παρέα του Οκτώβρη!Νιώθω ότι εσείς με καταλαβαίνετε απόλυτα! Φυσικά και εγώ...

γραψε μας για σενα κ το μωρακι σου!!!:D

Γεια σας κορίτσια μου.

stone και fire ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

fire ποιας εταιρίας είναι το πάρκο μήπως πάω αύριο από εκεί;

τηλεορασάκιας ο λεβέντης;;;; κι εμένα τα ίδια... και παλιότερα έλεγα ότι δεν θα την αφήνω να βλέπει καθόλου... αλλά έχω αναθεωρήσει πολλάαα πράγματα.... με εκπαιδεύει το παιδί μου :rolleyes:

vasdeli ελπίζω να βρεθεί λύση στο πρόβλημα σου γιατί είναι τεράστιο παλούκι - και με 3 παιδία;;;; Τίποτα δεν σκέφτονται... :(

natassa3 καλωσόρισες και να σου ζήσει το μπουμπούκι σου!

Κορίτσια αγκαλίτιδα εεεε;;;;;;;; Αχχχχχχχχχχχχχχχ, μια απ’ τα ίδια και όταν δεν είμαστε αγκαλίτσα θέλει να κρατιέται από χέρια, μπλούζες, μαξιλάρια και να είναι όρθια….. μέχρι και απ’ τα μαλλιά μου πιάνεται για να σηκωθεί……. και παίρνει μια ικανοποίηση άλλο πράγμα, σιγά της λέμε έκανες κατόρθωμα εσύ; και σκάει στα γέλια :P

Εγώ δεν μπορώ να μαγειρέψω αν δεν είναι στο σπίτι ο άντρας μου….. μόνο το δικό της φαγητό ετοιμάζω που δεν θέλει και πολλά πολλά.

Τσιπουρίτσα πολύ τρέξιμο ε; υπομονή καρδούλα!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Νατάσσα καλώς ήρθες!! Να χαίρεσαι το μωρό σου!!

Η Ελισάβετ μου πάντως είναι φαφούτα ακόμα!

Aγγελική, εμένα δεν τρώει τπτ, οπότε και που της τα φτιάχνω, τα τρώει ο κάδος. Ούτε φρούτα, ούτε γιαούρτι με φρούτα, ούτε κοτοσουπα με ντομάτα, με φέτα, με μακαρόνια. Τπτ, τπτ, τπτ. Έχω απογοητευτεί απίστευτα!

Stone, και εσύ αγκαλίτιδα... Μου αρέσει τρελλά που το έχεις πάρει στην πλάκα. Θα μου πεις, τι άλλο μπορείς να κάνεις...

Δέσποινα μακάρι κορίτσι μου να μην έχει τπτ το κοριτσάκι σου!! Είδες με τον μικρό, όλα καλά με το μοσχάρι, έτσι και η Μελίνα, δεν θα χρειαστεί να ταλαιπωρηθεί, θα το δεις!

Με 'γεια το μπουσούλησμα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ειναι της new baby με το φαρο κ το καραβακι

νομιζω οτι ειναι το μονο μισο μισο..

ισως να χρειαστεις κ εξτρα στρωματακι.. εγω πηρα ενα να βρισκεται

Thank you fire!
Aγγελική, εμένα δεν τρώει τπτ, οπότε και που της τα φτιάχνω, τα τρώει ο κάδος. Ούτε φρούτα, ούτε γιαούρτι με φρούτα, ούτε κοτοσουπα με ντομάτα, με φέτα, με μακαρόνια. Τπτ, τπτ, τπτ. Έχω απογοητευτεί απίστευτα!
Clelia μου μάλλον είναι αναντικατάστατο το γαλατάκι σου για τον ουρανίσκο της και όλα τ' άλλα τα νιώθει μπλιάξ... μην απογοητεύεσαι κουκλίτσα μου, είναι γευσιγνώστρια η Βετούλα! :)

Εγώ προβληματίζομαι γιατί έτρωγε και τώρα αδιαφορεί μέχρι και για τις αγαπημένες της γεύσεις...., τι να πω αυτοπροστατεύεται;;; :(

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Εύα μου το έπαθε απο την ωτίτιδα, έσταζε το αυτί της πύον και πήραμε δέκα μέρες αντιβίωση! Ευτυχώς τώρα είναι όλα καλά.

να το προσέξετε πολύ και να πάτε σε κάποιον ή κάποιους πολύ καλούς ΩΡΛ να τη δουν... έχω να σου λέω προσωπική ιστορία... αν θες να σου στείλω pm

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

...και καλυτερο!!! ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!

συγχαρητήρια! μας περάσατε! και υπομονή με το μελινάκι κι όλα θα στρώσουν! δώσ' της ένα φιλάκι από μας!

κλελούκω θα φάει! θα δεις! σιγά σιγά και κάνε αυτά που λέγαμε! με ρέγουλο! (η φίλη μου δεν απαντούσε και στεναχωρέθηκα που δεν τα ΄παμε περισότερο...)

αγγελική και η δικιά μου μια απο τα ίδια... θα σου το πουν και τα κορίτσια που την είδαν... ξεχνιέται κανα 5λεπτο και φτου κι απ' την αρχή! ένσημα θα πρέπει να μας κολλάνε όλη μέρα να τα κουβαλάμε όρθια και να κάνουν βηματάκια! και φυσικά γραμμάρια πουθενά! άφαντα! που να στρώσει κώλο...

πήγαμε για εμβόλιο σήμερα και τον μηνιαίο μας έλεγχο... εκτός του ότι έχει λιγάκι συνάχι, μας ανέβασε και πυρετό 37,5, της πονάει το μπουτάκι από το τσιμ τσιμ και είναι λίγο πρησμένο και κατακόκκινο, και κλαίει ακατάπαυστα... κοιμάται μόνο αγκαλιά και μόλις την αφήνω ξανακλαίει... αλλά προς το παρόν δεν κάνουμε τίποτα εκτός αν ανέβει ο πυρετός ή κάνει βήχα. της έδωσα μόνο dolal. πρώτη φορά μας συμβαίμει με εμβόλιο, άντε να δούμε! χθες το βράδυ ξενυχτήσαμε οικογενειακώς. σήμερα θα φανεί...

αυτόν το μήνα πήρε μόνο 250 γρ. έγινε 7050. αλλά έχει πολύ δυνατό σώμα και ο γιατρός είναι απίστευτα ευχαριστημένος με την πορεία της. ξεκινάμε γιαουρτάκι και τραχανά και προσθέτουμε και άλλα φρούτα και λαχανικά εποχής στο διατροφολόγιό μας! και ΨΗΛΩΣΕ! έβαλε σε ένα μήνα 4,5 πόντους και έγινε 70!! να φανταστείτε μου λέει ο γιατρός: μας χάλασε η μεζούρα??? και την ξαναμέτρησε για να το επιβεβαιώσει! χιχιχιχι

βασδελάκι έχω φίλες που τραβάνε τα ίδια και σε καταλαβαίνω... με οικογένεια να τους πάρει η ευχή...

natassa3 καλώς μας ήρθες!

κουμπαρούλα πάλι έκθεση? κάτι τέτοιο άκουσα!

fire για την τηλεόραση κι εγώ δεν είμαι υπέρ, αλλά και όταν είναι μπροστά, ούτε που να τη φτύσει!

ειρήνη κόψε τα χαζά και γίνε λίγο πιο χαλαρή με τον εαυτό σου! ακούς εκεί...:mad:

πετρούλα μου φιλάκια! και γέλα όσο σε παίρνει! μέχρι να μη μπορείς να τον σηκώσεις πλέον! :tongue:

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...