Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

NΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ.

ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙ Ή ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΠΟΡΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ.

ΜΠΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΑΣ.

ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠ' ΕΞΩ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ .

ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΕXOYN ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ & ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ

ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! - ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές και την σκέψη σας στην μαμά μου.

Όλα πήγαν καλά, μια χαρά βγήκε από το χειρουργείο χθες και σήμερα το μεσημέρι ήταν σπίτι.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΆ ΤΗΣ!!!!!!!!! ολα καλά αφ' εξης!!!!!!!!!!!

καλη αναρρωση κλελια στην μανουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...δεν ξερω βρε κλειακι αλλα ωρεσ ωρεσ ,ειδικα οταν νιωθω τα νευρα πανω απο το κεφαλι μου κ πιο πολυ αν τουσ φωναξω ,μετα νιωθω οοοοοσοοοο πιο χαλια γινεται...

βασικα αρχισε κ ο συζηγοσ τισ υπηρεσιεσ κ ετσι τισ εχω ολομοναχη απο το πρωι εωσ αργα το βραδυ...ενω ολο τον χειμωνα ηταν μεγαλη βοηθεια ,κυριωσ με το μωρο(αν κ εκεινοσ μου την κακομαθε τοσο πολυ).το πρωι ειναι ψιλονορμαλ,δεν λεω...αλλα απο τισ 1 κ μετα αρχιζει το γλεντι!!!!!!!!!-για το μωρο κυριωσ...αλλα συνοριζεται κ η πιο μεγαλη κ γινεται εδω το ελα να δεισ...

ειλικρινα μολισ πριν λιγο,ημουν ετοιμη να τισ αφησω εδω ,να αφησω κ το μωρο να κλαιει μονο του στην κουνια κ να παρω το αυτοκινητο να ξελαμπικαρει λιγο το μυαλο μου απο την διαρκη γκρινια!!!!!!!!!!!!!!(ηταν κ η ωρα φαγητου κ η αγγελικη ενω ηταν μπουκωμενη ετρεχε προσ το σαλονι κ αδειασε ολο το στομα τησ στο πατωμα!!!!!!!!!!!!!!!)!!!!!!!!!!!!!!!!!!....εννοειται οτι δεν το εκανα...αλλα μονο που το σκευτηκα αισθανομαι χαλια μανα..

τωρα σασ γραφω με την αγκαλιτιδα να προσπαθει να γραψει κ εκεινη!!!!!!!!!!!!

κλειω μου σευχαριστω παντωσ για τα καλα κ ενθαρυντικα σου λογια!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια, να μαστε κι εμείς, επιτέλους επιστρέψαμε το ΣΚ αλλα μεχρι να βάλω το σπίτι σε σειρά τωρα κατάφερα να μπώ. Μου λείψατε!

Λοιπον τα νεα μας, η Εμμέλεια είναι μια χαρα, την πήγαμε στον παιδιατρο να δει το αυτάκι της και μας είπε οτι η ρηξη τυμπάνου επουλώθηκε τέλεια, εν τω μεταξύ παρα 10 γραμ. ειναι 9.000 κιλά η χοντρούλα μου και ο παιδίατρος είναι πολύ ευχαριστημένος απο την ανάπτυξή της. Μας χάλασε λίγο τον ύπνο τώρα με την επιστροφή αλλα ελπίζω να στρώσει πάλι σιγα σιγά.

Clelia τωρα διάβασα για τη μανούλα σου, περαστικά της ευχομαι και όλα θα πάνε καλά απο εδω και πέρα, αφου το πρόλαβε και έκανε τις σωστές κινήσεις, να χαρεί για πολλά χρόνια τα εγγονάκια της.

Μαράκι, τι να πω σκορδα κοπέλα μου, ολα μαζί σας έπεσαν φέτος, περαστικά και αγύριστα να είναι.

Ειρήνη γελασα απίστευτα με το σκηνικό με την πιπίλα αλλα γέλασα και με το οτι θεωρείς τον εαυτό σου κακή μάνα γιατι εκτός απο μένα και την Κλειώ εόμαι σίγουρη οτι σχεδόν όλες οι κοπέλες σε θεωρούμε ηρωίδα μάνα. Μην σε ξανακούσω να λες τέτοια, εδω πέρνει εμένα απο κάτω πολλές φορές που δεν γκρινιάζει και τόσο η δικιά μου. Σου στελνω ενα φιλί για να ανέβεις λίγο ψυχολογικά.

Fire τελικά την βρήκες την μάνα του παιδιού εκείνο το βράδυ, δεν μας είπες χαχαχαχαχαχ, ελιωσα στο γέλιο λεμε!

Am 13 περαστικά στα μωράκια σου, με αυτον το παλιόκαιρο, γλυτωσαμε όλο το χειμώνα αρρωσταίνουν τώρα. ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟΚΑΙΡΟ.

Αγγελική αρχίσατε και φαγητάκια βλέπω, φαντάζομαι το μαμούνι σου απο μια μεριά να τρώει. Εμείς δεν το γλυτώσαμε το αλατάκι, αλλιώς δεν το έτρωγε καθόλου.

Φιλάκια πολλά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γελας γιωτα ε?? και ποιος δεν εχει γελασει μ αυτο το σκηνικο!!!

εγω ακομη δεν μπορω να το συνειδητοποιησω..

ο αντρας μου ειχε χαζεψει με το μωρο στα χερια, νομιζε οτι τα χασα:D

δεν ειχα ιδεα για την ρηξη τυμπανου της μικρης,πως εγινε??

κλειω μου χαιρομαι πολυ που γυρισε η μαμακα σου σπιτι

καλη αναρρωση! η ελισαβετα θα ειναι το καλυτερο γιατρικο..

Διαφημίσεις

γελας γιωτα ε?? και ποιος δεν εχει γελασει μ αυτο το σκηνικο!!!

εγω ακομη δεν μπορω να το συνειδητοποιησω..

ο αντρας μου ειχε χαζεψει με το μωρο στα χερια, νομιζε οτι τα χασα:D

δεν ειχα ιδεα για την ρηξη τυμπανου της μικρης,πως εγινε?

Εύα μου το έπαθε απο την ωτίτιδα, έσταζε το αυτί της πύον και πήραμε δέκα μέρες αντιβίωση! Ευτυχώς τώρα είναι όλα καλά.

γιωτιτσα σευχαριστω!!!!!να στε καλα βρε κοριτσια...με εμψυχωσατε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα παντωσ εχουμε δωσει ρεστα....για την γεωργια λεω...

γιωτιτσα καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλα πολλα περαστικα τησ εμμελειασ!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κλειώ μπράβο στη μανούλα σου, σιδεράνια!

Γιωτίτσα ΑΓΥΡΙΣΤΗ η παλιο-ταλαιπωρία της μικρούλας και φτου φτου για την σούπερ ανάπτυξη!!!

Φιλιά σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπερα κοριτσακια ....ειμαι κομματια .... εχιε πολυ δουλεια και τελικα τι μειωμενο ωραριο και κουραφεξαλα... περιμενουμε την επιθεωρηση και κανω κανονικα το μειωμενο μου για να μην πας πιασουν οτι κανω ακομα πιο λιγες ωρες απο το κανονικο μειωμενο ...

Η μικρη ειναι μια χαρα φτου φτου ξεκινησαμε και το αυγουλακι , δοκιμασαμε κι ετοιμο φρουτο σε περιπτωση που παμε καπου και δεν μπορω ν απαρω το μουλτι μαζι μου και το κατασπαραξε με την μια... μην μου μοιασει και τα τρωει ολα θα γινει σαν κι εμενα :(:(... εμβολιο εμεις εχουμε να κανουμε εδω και 2 μηνες σχεδον κι εχουμε ραντεβου στις 19 του μηνα.,.. χτες την πηρα μαζι μου στο διαιτολογικο και την ζυγισαμε :tongue:9600 ειναι το κοριτσακι μου ...φτου φτου γουρουνακι για ψησιμο ειναι χιχιχι.....

με την μαμα μου τωρα μας ειπαν να χασει μερικα κιλα και να κανει τον σεπτεμβριο την επεμβαση αυτη ομως ταλαιπωρειται ασχημα ποναει πολυ και σκεφτομαι πολυ σοβαρα τον σεπτεμβριο να την γραψω κανονικα στον παιδικο σταθμο να μην την ταλαιπωρω την γυναικα δεν το θελω:(

Γενικοτερα ειμαστε καλα... και μας ετυχε και κατι καλο :Dκερδισαμε και ενα ταξιδι στην παρο και επειδη γιναμε μελη στο ταξιδιωτικο γραφειο και μας κανανε δωρο ενα ταξιδι στο dubai μιας και ειναι και ο γαμος μας μας ειπαν μας δωσανε αυτο :Dεχουμε ομως περιθωριο 1 χρονο να το χρησιμοποιησουμε οποτε θα εχουμε μαζεψει κανενα φραγκακι να το καψουμε εκει να κανω τα ψωνια μου κι εγω :tongue::tongue::tongue: χωρις την μικρη ομως γιατι θα πρεπει να της κανουμε εμβολια και δεν λεει το μικρο μ να το ταλαιπωρησουμε ετσι για να περασουμε καλα ...

αυτα τα λιγα απο εμενα... σας αφηνω γιατι ειμαι κομματια και ειμαι στο πιτσι {pc} της νυφης μ να παω σπιτι να κανω ενα μπανιο να φροντισω την μικρη και να πεσω ξερη στο κρεββατακι μ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα...τρεχω και δεν προλαβαινω να μπαινω συχνα και εχω χασει πολλα επεισοδια.

ειρηνη μου, καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ πως νοιωθεις..και σε διαβεβαιωνω κοριτσι μου πως εισαι μια χαρα μανουλα, απλα εισαι μια κουρασμενη μανουλα. η κατασταση με 2 τοσο μικρα παιδια δεν ειναι ευκολη και το ζω και εγω καθημερινα.δεν ειναι λιγες οι φορες που τα παιζω τελειως και σκεφτομαι και εγω διαφορα (καθολου χαριτωμενα) πραγματα...ξερεις ποσες φορες με τη γκρινια των παιδιων εχω πιασει τον εαυτο μου (απο μεσα μου παντα) να λεει "ε μα σκαστε επιτελους!"....και μετα απο 10 λεπτα να τα κοιταω και να λεω τι αχαριστη που ειμαι..εχω 2 παιδια που μαγαπανε και τα λατρευω...αλλα αυτη η ρημαδα η κουραση μερικες φορες μας τσακιζει...υπομονη λοιπον!!!και καλα κουραγια σε ολες μας...

κλειω περαστικα στη μανουλα σου...και απο εδω και περα να της πανε ολα καλα της γυναικας (ελεος πια, ειναι πολυ κριμα)

γιωτα περαστικα στη μικρουλα σου, δεν ηξερα τιποτα ποτε εγιναν ολα αυτα; ρηξη τυμπανου!!! απο μια ωτιτιδα;τι λες παιδι μου!!!

am περαστικα στα μικρα...και εμεις μια απο τα ιδια ειμαστε,σε καταλαβαινω...

τα δικα μας νεα ειναι καλα και ασχημα

λεω τα ασχημα πρωτα γιατι στα καλα θα πανηγυρισω:wink:

το μελινακι τον τελευταιο μηνα επαθε μια γαστρεντεριτιδα,αμεσως μετα μια ιωση και μετα μια ουρολοιμωξη που κοντεψε να τη βαλει νοσοκομειο...τωρα ειναι καλα αλλα εχουμε φρικαρει γιατι η παιδιατρος μας στελνει για ενα καρο εξετασεις για παλινδρομηση ουρων (μηπως εχει δεν ειναι σιγουρο) και ξεκιναμε με εναν υπερηχο..αν δειξει κατι, ακολουθουν κυστεογραφια και σπινθηρογραφημα και δεν ειναι καθολου ευχαριστες εξετασεις...ειμαι να σκασω:-(

απο την αλλη ο μικρος ειναι μια χαρα. πλεον μουρμουραει ολη μερα τα γνωστα μπαμπαμπα,ντανταντα και τα λοιπα, εφτασε τα 8900 αλλα ειναι στουμπακι (68 ποντους:tongue:)...τρωει τα παντα, του εχω δωσει μεχρι τωρα απο φρουτα μηλο-αχλαδι-μπανανα-δαμασκηνα και αβοκαντο, απο κρεμες κεχρι και βρωμη σκετα ή με φρουτα ή λαχανικα

και απο φαγητα κοτοπουλο-κουνελι-αρνι-κατσικι, με πατατα καροτο αρακα φασολακια κολοκυθι...τσακιζει τα παντα λεμε!!

αυριο ξεκιναμε και ζυμαρικα!!!μονο το σελινο δεν του αρεσει..

σημερα του εδωσα και πρωτη φορα μοσχαρι δοκιμαστικα (λογω της αλλεργιας) και δεν τον πειραξε ευτυχως..καλοφαγο μου βγηκε:D..αμα επινε και λιγο ξενο γαλα καλα θα ηταν αλλα ουτε να το φτυσει το υποαλλεργικο..οποτε συνεχιζω με θηλασμο και βλεπουμε αργοτερα παλι..

επισης πιανεται και σηκωνεται μονος του και τελευταιο...και καλυτερο!!! ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!προσπαθουσε ο ερμος 2 εβδομαδες τωρα αλλα σημερα εφυγε!!!:D:D:D:D (και σκαει συνεχεια με την κεφαλα κατω μετα απο 5-6 μπουσουλοβηματα και κλαιει ενα τεταρτο!!:tongue::tongue:βρε τι παθαμε!!:tongue::tongue::tongue:

γιωτιτσα σευχαριστω!!!!!να στε καλα βρε κοριτσια...με εμψυχωσατε παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σημερα παντωσ εχουμε δωσει ρεστα....για την γεωργια λεω...

γιωτιτσα καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολλα πολλα περαστικα τησ εμμελειασ!!!

Ευχαριστούμε Ειρηνάκι αλλα τώρα είμαστε καλά, την Μεγ. εβδομάδα ήταν άρρωστη.

Αγγελικούλακαι η δική σου τώρα που θα τρώει φαγητάκι θα πάρει τα πάνω της. Να δώσεις ενα ρουφηχτό φιλί στο μαμούνι σου!

Φωτεινή σε βλέπω το καλοκαίρι να λιάζεσαι στο Ντουμπάι! Καλή ξεκούραση!

Καλό βράδυ κοριτσάκια!

Δεσποινάκι μαζί γράφαμε, ναι απο ωτίτιδα το πάθαμε αλλα ευτυχώς επουλώθηκε καλά!

Περαστικά στο Μελινάκι, τα έπαθε όλα μαζί η κακομοίρα, μακάρι να μην έχει παλλινδρόμηση το κοριτσάκι σου.

Ο μπόμπος σου σούπερ, ευτυχώς είναι καλόφαγος, σιγα σιγά θα το δεχθεί και το ξένο, ισως να ξαναδοκιμάσεις λίγο αργότερα.

Εντωμεταξύ εδώ και 2 εβδομάδες περίπου, σηκώνεται μόνη της και μπουπ πέφτει όπου ναʼ ναι…. έχω τρελαθεί να την μαζεύω από δω και από κει…….. μέχρι πριν λίγες ημέρες ήθελε να κρατάει τα χέρια μας για να σηκωθεί, τώρα πιάνεται απʼ όπου της έρθει…. δεν μπορώ να κάνω βήμα, πρέπει επειγόντως να πάρω πάρκο γιατί έχει γίνει πολύ επικίνδυνη.

Για πείτε καμιά ιδέα pls.

Κορίτσια επειδή ξέπεσε αυτό το μνμ, υπενθυμίζω...

πείτε καμιά ιδέα για πάρκο, τι προτείνετε;

Αγγελικούλακαι η δική σου τώρα που θα τρώει φαγητάκι θα πάρει τα πάνω της. Να δώσεις ενα ρουφηχτό φιλί στο μαμούνι σου!

Γιώτα μου ευχαριστούμε για το φιλάκι και ανταποδίδουμε!

Όσο για το βάρος.... αυτό τον μήνα έχει πάρει ελάχιστο :confused:

εκεί που έτρωγε μια χαρά ορεξάτη, τώρα ψιλοαδιαφορεί.... τι να πω;;; θα με τρελάνει αυτό το παιδί :rolleyes:

Επίσης δεν ξέρω αν διάβασες σε προηγούμενο μνμ, εμφάνισε κάτι κοκκινίλες, αλλεργική αντίδραση ( ; ) σταματήσαμε το πορτοκάλι.... και βλέπουμε.

Δέσποινα περαστικά στο Μελινάκι και εύχομαι να είναι πολύ καλές οι εξετάσεις της. Μπράβο στο μπόμπο για το κατόρθωμα του.

Φωτεινή φτου φτου στη μικρή χοντρούλα σου και με το καλό το ταξιδάκι!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Έχω μια διάθεση πολύ χάλια μιλάμε.....μπήκα τώρα και είδα αναλυτικά τις μεταθέσεις στο alfavita....Ικανοποιήθηκε μόνο το 8,5 % των αιτήσεων....Είμαι να σκάσω!!!:mad: Φυσικά και δεν πήρα μετάθεση (με 130 μόρια σχεδόν-έλεος!)!

Τέτοια ξεφτίλα δεν έχει ξαναγίνει...και καλά να ζητούσα να πάω από παραμεθόριο και προβληματική περιοχή στην Αθήνα....θα το καταλάβαινα αλλά να ζητώ να φύγω από Αθήνα και να έρθω στην Μυτιλήνη...έλεος ρε αδέρφια!!!!:!:

Είπανε πως δεν είχανε οργανικές θέσεις.....μούσι.....

Αν δεν πάρω και του χρόνου την έκατσα την βάρκα! Με βλέπω στας Αθήνας και τον vasdelo να κόβει φλέβες με τα τρια τέκνα....Έχω βαρεθεί κάθε χρόνο πια....Κ@λοχανείο η Ελλάς!

και μετά κάθε χρόνο η ίδια χαρτούρα για να πάρεις απόσπαση και το μόνιμο άγχος για το που θα σε τοποθετήσουν.

Μιλάμε θα ήθελα να είχα ένα σάκο του μποξ τώρα και να δώσω ένα τέτοιο κλωτσομπουνίδι...μα τέτοιο κλωτσομπουνίδι....:mad:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...