Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευακι σευχαριστω για τη υποστηριξη....

βρε συ λεσ να γνωρισουμε τα μπαμπακια μασ???????????????το φανταζεσαι???????2 μωρα να γκρινιαζουν ασταματητα????κ ομωσ μπορει να σταματησουν...χα χα

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι αμε γιατι οχι???

μπορει να δει το ενα στο αλλο οτι δεν του αρεσει τοση γκρινια,ν αναρωτηθει "ετσι κανω κ γω?" κ να σταματησει :tongue:

ειρηνη η κουμπαρα μου γεννησε πριν 3 χρονια το πιο γκρινιαρικο μωρο

κλαψα αγκαλια κ γκρινια

ο Στελακης λοιπον μολις εγινε 10 μηνων μεταλλαχτηκε

εκανε τα παντα μονος του σε σημειο να τον εχει στο παρκο κ να παιζει με τις ωρες κ αυτη να κανει φασινα το σπιτι

εν μια νυκτι εγινε αυτο..

ο καλος μου την πειραζε και της ελεγε οτι το παιδι εκαψε φλαντζα γι αυτο κ σταματησε

το παιδι εγινε πραγματικα αγνωριστο!

κανε κουραγιο οπως κανω κ γω,που θα παει θα ισιωσει..

αλλωστε να σου πω κατι?

τα μωρα που θελουν τοση αγκαλια κ γκρινιαζουν μακρια απ αυτην μαλλον εχουν μανουλες που η αγκαλια τους πιθανον να ειναι πολυ πολυ ιδιαιτερη..

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ??? ;)

γεια σας μανουλες

τσιπουρα κιαλλα σκορδα

πανω που καναμε το σταυρο μας πως μας περασαν οι αρρωστειες και πως ανοιξε ο καιρος και αρχισαμε και πισινα για να δυναμωσουμε λιγο νασου παλι ακροαστικα και τα δυο μου σε αρχουσα μορφη βεβαια αλλα τι να το κανω δωστου παλι μασκες και σταγονες και ιστοριες για αγριους.....περαστικα σολο το αρρωστο φορουμ μας....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Ειρήνη μου, κουράγιο...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....και το γεγονός ότι έχεις κορίτσι και έχει την γκρίνια του γελαστού με κάνει να νοιώθω κάποια ανακούφιση...:P

Λοιπόν, αν και χθες είχα πει ότι δεν πρόκειται να ξαναβγάλω βόλτα τον γελαστό με το καρότσι τελικά λύγισα σήμερα και πάλι!!!:P:p:p:p:tongue:Τον έβγαλα και δεν το μετάνοιωσα σαν χθες....

Χθες πρέπει να μας είχαν ακούσει μέχρι την Χίο...(Ειρήνη, δεν μπορεί, θα τα άκουσες κι εσύ τα κλάματα του γελαστού....).

Σήμερα, ω! του θαύματος κανένα κλάμα...μέχρι που έφτασε η ώρα του για ύπνο(20.30) και τότε ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε....μόνο όταν τον γύρισα μπρούμυτα στο καρότσι κοιμήθηκε...

Τώρα για πείτε μου εσείς...έχετε δει άλλο παιδί μπρούμυτα σε καρότσι; Ε; Όχι, για πείτε...έχετε δει;

(Περιττό να σας πω ότι οι πιο πολλοί με κοιτούσαν περίλυπα και ήταν σαν να διάβαζα στα μάτια τους: Μα καλά, μπρούμυτα στο καρότσι το παιδί....τι άσπλαχνη μάνα είσαι εσύ....)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα!!

Βικυυυυ? μπρουμυτα στο καροτσι? τρελλη πατεντα!!:tongue::tongue::tongue:

ειναι κατι που δεν μου συνεβη

κ αυτο βεβαια επειδη δεν του αρεσει καθολου το μπρουμυτα

ειδαλλως ειμαι σιγουρη οτι θα μας συνεβαινε κ αυτο!!

το γαλουχω το ξετιναξα,γραφτηκα κιολας!!

thanx girl

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ναι αμε γιατι οχι???

μπορει να δει το ενα στο αλλο οτι δεν του αρεσει τοση γκρινια,ν αναρωτηθει "ετσι κανω κ γω?" κ να σταματησει :tongue:

μα αυτο ακριβωσ σκευτομουν οταν στο εγραφα.....!!!!!!!!!!!!!!αντε θα βαλουμε και κουμπαρο τον γειτονα μασ τον γελαστο πεπελινο!!!!βικυ ακουσ????χα χα!!!!!

ειρηνη η κουμπαρα μου γεννησε πριν 3 χρονια το πιο γκρινιαρικο μωρο

κλαψα αγκαλια κ γκρινια

ο Στελακης λοιπον μολις εγινε 10 μηνων μεταλλαχτηκε

εκανε τα παντα μονος του σε σημειο να τον εχει στο παρκο κ να παιζει με τις ωρες κ αυτη να κανει φασινα το σπιτι

εν μια νυκτι εγινε αυτο..

βρε λεσ????για να δουμε!!!!!!!ωσ τοτε συναδελφισα-μανα κουραγιο!!!!!!!!!!!!

ο καλος μου την πειραζε και της ελεγε οτι το παιδι εκαψε φλαντζα γι αυτο κ σταματησε

το παιδι εγινε πραγματικα αγνωριστο!

κανε κουραγιο οπως κανω κ γω,που θα παει θα ισιωσει..

αλλωστε να σου πω κατι?

τα μωρα που θελουν τοση αγκαλια κ γκρινιαζουν μακρια απ αυτην μαλλον εχουν μανουλες που η αγκαλια τους πιθανον να ειναι πολυ πολυ ιδιαιτερη..

ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟ??? ;)

;)τωρα με εφτιαξεσ ευακι!!!!!!!!;)
Ειρήνη μου, κουράγιο...

Σε καταλαβαίνω απόλυτα....και το γεγονός ότι έχεις κορίτσι και έχει την γκρίνια του γελαστού με κάνει να νοιώθω κάποια ανακούφιση...:P

Λοιπόν, αν και χθες είχα πει ότι δεν πρόκειται να ξαναβγάλω βόλτα τον γελαστό με το καρότσι τελικά λύγισα σήμερα και πάλι!!!:P:p:p:p:tongue:Τον έβγαλα και δεν το μετάνοιωσα σαν χθες....

Χθες πρέπει να μας είχαν ακούσει μέχρι την Χίο...(Ειρήνη, δεν μπορεί, θα τα άκουσες κι εσύ τα κλάματα του γελαστού....).

καλε κατι σαν να ακουγα!!!εσεισ ησασταν????!!!!:tongue::tongue:

Σήμερα, ω! του θαύματος κανένα κλάμα...μέχρι που έφτασε η ώρα του για ύπνο(20.30) και τότε ποιος είδε τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε....μόνο όταν τον γύρισα μπρούμυτα στο καρότσι κοιμήθηκε...

Τώρα για πείτε μου εσείς...έχετε δει άλλο παιδί μπρούμυτα σε καρότσι; Ε; Όχι, για πείτε...έχετε δει;

(Περιττό να σας πω ότι οι πιο πολλοί με κοιτούσαν περίλυπα και ήταν σαν να διάβαζα στα μάτια τους: Μα καλά, μπρούμυτα στο καρότσι το παιδί....τι άσπλαχνη μάνα είσαι εσύ....)

κ ομωσ για να μην αισθανεσαι ασχημα....δεν το εχω κανει μεν....αλλα το εχω σκευτει πολλεσ φορεσ δε!!!!!!!

να σασ πω και να γελασετε????????λοιπον χτεσ γινοταν τησ τρελησ απο γκρινια!!απιστευτη ομωσ,μαζι με κλαμα εννοειται....ερχεται λοιπον απο την δουλεια ο συζηγοσ κατα τισ 8 ,κ σηκωνει το μωρο για να μασ παει μια βολτα κ να κανω κ κατι αλλαγεσ που ηθελα....το μωρο εξακολουθουσε να κλαιει παρολο που το σηκωνε-το πηγαινε να του φορεσει μπουφανακι,βλεπω εγω την πιπιλα κ τρεχω να τουσ την παω μηπωσ και ησυχασει....με βλεπει στον διαδρομο κ σταματαει,παιρνω κι εγω την πιπιλα κ προσπαθουσα να την βαλω του αντρα μου!!!!!!!!!!!!!:shock::shock:ετσι με κοιτουσε!!!!!:shock::shock::shock:φανταστειτε πωσ ειμαι πια με αυτην την διαρκη γκρινια μεσα στο κεφαλι μου....τα παιξε το μυαλο μου!!!!

μετα το συζητουσαμε κ σκασαμε στα γελια!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

..συμφωνω για τον κουμπαρο!!

σκεφτεσαι ομως εντελει αν δεν σταματησει η γκρινια τους, τι κρεβατομουρμουρα θα εχουν???

χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

οσο για την πιπιλα κ τον αντρα σου να σου πω κ γω κατι παρομοιο??

μετα απο μια μερα απιστευτης γκρινιας κ κλαψας το βραδυ τον κρατησε ο καλος μου και γυρω στις 12,30 με ξυπνησε για τον θηλασω κ γω τι εκανα?? πηρα με τη σειρα τα δωματια για να βρω τη μαμα του να τον θηλασει..:shock::shock::shock::shock:

τα σχολια δικα σας!

Διαφημίσεις

πηγα να γραψω ,που εξαφανιστηκε η κλειω σημερα....αλλα μετα θυμηθηκα οτι σημερα ηταν το χειρουργειο αν δεν κανω λαθοσ....

κλειω μου ευχομαι να εχετε τελειωσει ηδη και ολα να πηγαν πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ!!!!!

σε μας κουμπαρούλα τα σκορδίσαματα πιάνουν! εκτός από τις φυσιολογικές γκρίνιες που μάλλον προέρχονται από τα ούλα της που την πονούν και κάποιες φορές από κούραση - το χω ταράξει στα πηγαιν' έλα το μωρό - κατα τα άλλα είναι πολύ καλή... υπομονή σε όλες σας και μη με βρίσετε...

πάω να πάρω τηλ το γιατρό για το μηνιαίο μας ραντεβού!

καλό απόγευμα!

(βασδελάκι μπρούμυτα στο καρότσι?:confused::confused::confused:)

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ΤΣΟΥΠΡΙΤΣΕΣ ΜΟΥ σταματισα την πρωινη αντληση κ δνε σασ διαβαζω ποια τρεχ κ με την βαφτιση για υλικα κτλ δεν σασ διαβασασυγνωμη μουτσ μουτσσσσσσσσσσσσ

πηγαμε παιδιατρο ο μπεμπουλησ 9 παρα κατι ψιλλα λεει ο γιατροσ κ 76εκατοστα

:tongue::tongue:

Καλησπέρα!

Ευχαριστώ θερμά για τις ευχές και την σκέψη σας στην μαμά μου.

Όλα πήγαν καλά, μια χαρά βγήκε από το χειρουργείο χθες και σήμερα το μεσημέρι ήταν σπίτι.

Ειρήνη, μην ξαναδιαβάσω ότι σε θεωρούμε χαλια μάνα!! Ποτέ όμως!! Εγώ προσωπικά σε θεωρώ ηρωίδα. Και για το παρελθόν σου αλλά και για τις αντιδράσεις σου σε τόσες αναποδιές. Στην εγκυμοσύνη είχες τρεξίματα, μετά η μικρή σου είχε έντονη ΓΟΠ, έχεις 2 μωρά παιδιά! Ποιος είναι χάλια μάνα καλέεεε?? Αν το έλεγε άλλος για σένα θα άκουγε μπινελίκια, κανόνισε να τα διαβάσεις εσύ!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...