Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

mamounaki αν ο λογος που δεν τρως σοκολατα ειναι η αλλεργια στο γαλα,φαε κουβερτουρα που δεν εχει..

κοριτσια αν για να βγαλει ολα του τα δοντια θα εχω τη σημερινη γκρινια θα φουνταρω..

το καημενουλι μου βαζει το χερι του στο στομα κ σκαλιζει μετα μανιας

πηρα 2-3 οδοντοφυιας απο φισερ αλλα δεν τα θελει

εκτος αυτου ειναι κ βαρυα κ το πρωι εφερε ενα στο κεφαλι του

απορω πως δεν το σκεφτηκαν αυτο οταν τα σχεδιαζαν

ειναι ενα μεγαλο μπλε στργγυλο μ ενα αρκουδι ασπρο μεσα..

ριξτε καμμια προταση για τα δοντακια

τη mundisal δεν θελω να την πολυβαζω μη τη συνηθισει κ μετα στα πισω δοντια τι θα κανουμε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

mamounaki αν ο λογος που δεν τρως σοκολατα ειναι η αλλεργια στο γαλα,φαε κουβερτουρα που δεν εχει..

το ξερω...αλλα η σοκολατα γαλακτος εχει αλλη γλυκα:tongue::tongue::tongue:

στην αναγκη τετοια τρωω..τη μαυρη (υγειας)..

οδοντοφυιας εχω παρει λαστιχενιους κρικους σιλικονης της chicco. μια χαρα τους μασουλαει..κ δεν εχουν βαρος..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα. από τα λίγα που διαβασα χαίρομαι που είστε όλες καλές γιατί εμάς μας έχει πάει από το πάσχα σκ@τ@.

το πάσχα πήγαμε στο χωριό και ο μεγάλος μου γιος αρρώστησε με πυρετό 39,5, πέντε μέρες τον είχα με πυρετό υπέφερε το πουλάκι μου στο καπάκι πεθαίνει και η γιαγιά μου δεν προλαβαίνουμε να ορθοποδήσουμε αρρωσταίνω εγώ με πυρετό έχω τις αμυγδαλές μου με πυον και ξεκινάω αντιβίωση και η ρημάδα δεν ξέρω γιατί με πήραξε πρώτη φορα και έπαθα στοματίτιδα έχουν πρηστεί τα ούλα μου και έχω γεμίσει άυτρες. δεν μπορώ να φάω τίποτα πέρα από υγρά και δεν μπορώ να καταπιώ και από πάνω γιατί πονάω και το αποκορύφωμα εγώ ακόμα δεν έχω συνέλθει και μου ανεβάζει και ο μικρός πυρετό. δεν αντέχω άλλο ποιος μας μουτζουσε ρε γ@μτο. άνοιξη μπηκε και εμείς είμαστε ακόμα άρρωστοι, με έχει πάρει πολύ από κάτω.

κλειώ μου διάβασα και για τη μαμά σου όλα θα πάνε καλά θα δεις να είστε αισιόδοξοι. η μαμά μου το έκανε στα 37 της και είναι μια χαr;a.

κορίτσια συγνώμη που δεν σχολιάζω τις υπόλοιπες αλλά η ψυχολογία μου είναι χάλια

Καλημερα κουκλες!!

Μαρακι μου, περαστικα σου!! Ξερω απο στοματιτιδες, απο την εγκυμοσυνη με επισκεπτονται συχνα κ κανουν να περασουν 15-20 μερες. Πολυς πονος, να πινω νερο κ να κλαιω... Υπομονη... Σας επεσαν κ μαζεμενα μωρε.Περαστικα σας!

Fire, αυτο http://www.amazon.co.uk/Original-Sophie-Giraffe-Teether-Toy/dp/B000SOG7BY/ref=sr_1_1?s=baby&ie=UTF8&qid=1305012908&sr=1-1το διαφημιζουν τρελλα για τα δοντια. Της το εχω παρει, κ ενω στην αρχη το ειχε στο φτυσιμο, τωρα πολυ το τιμαει. Ειναι κ ελαφρυ.

Manounaki εβγαλες τα σπασμενα σου με το αυγο? Τι να κανεις μωρε, ανθρωπος εισαι. Ενταξει, δεν επαθε κ καμια ζημια μεγαλη η κορη. Της χαλασες λιγο την βιτρινα :tongue:, αλλα ουτως ή αλλως ειναι κουκλα, δεν μασαει.

Φωτεινη, ασχημα περναει κ η δικη σου μανουλα... Τι να πω γμτ...

Η Ελισαβετ δοκιμασε χθες φασολια γιγαντες στον φουρνο με λουκανικο κ τυρι. Βασικα, την σαλτσα τους, απο το δαχτυλο μου. Αποφασισα να κανω αυτο που λεει η μαμαλευτερακι κ οι γονεις μου. Καλεεεεε! Πρωτη φορα ειδα το παιδι μου να βλεπει φαγητο να κατευθυνεται στο στομα της κ να το ανοιγει για να φαει!!! Ετυχε ή αυτο ηθελε? Θα δειξει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλειω νομιζα μονο οτι εγω η τρελλη την παρηγγειλα τη Σοφι!!!

ω ναι την εχω απο τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης..

οπως γραφεις ομως ουτε να τη φτυσει!! τωρα τουλαχιστον :rolleyes:

Μαρακι τι να πω,οντως σας επεσαν μαζεμενα γμτ, ΥΠΟΜΟΝΗ κ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!

το κακο το ματι σας εφαγε..

φωτεινη κουραγιο κ σε σενα κ στη μανουλα σου..

τσιπουρα μηπως να ριξεις μια σκορδοβροχη γιατι το καφε μας αρχισε να τα φτυνει απ το

ΠΟΛΥ ΤΟ ΜΑΤΙ!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-δεν ξερω αν θα καταφερω να απαντησω σε ολα τα quote που εκανα.....ευελπιστω.....

κλειω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λοιπον η μανουλα μου ενασ εξισου ταλαιπωρημενοσ ανθρωποσ,οκτωβριο εκανε αφαιρεση μητρασ κτλ(ηταν η ημερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυοσ στο αγγελικακι!!!) και τελη απριλιου(λιγο πριν γεννησω....)ειχε ακριβωσ ολοιδιο συμβαν με την δικη σου μανουλα...να σκεφτεισ εκεινη επεμενε του γιατρου να αναβαλουν το χειρουργειο για τελη μαη ,μετα την γεννα κι εκεινοσ τησ ειπε οτι εωσ τοτε δεν παιρνει το ρισκο!!!!!!!!!!!!οντωσ το αφαιρεσαν(οχι ολο το στηθοσ..)και δεν χρειαστηκε τιποτα απολυτοσ!!!!!!αυτο ευχομαι και στην μανουλα σου!!!!!μην στεναχωριεσαι ε?ολα θα πανε πολυ πολυ καλα!!!!α και τοτε η δικια μου ηταν μολισ 45 ετων...

μην σε παιρνει απο κατω γλυκεια μου....να ευχαριστειτε την παναγιτσα που το πηρε ειδηση τοσο νωρισ κ ολα θα πανε τελεια ε??!!!

rotarix για γαστρεντερίτιδες....δεν είναι στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά εξτρά και αποφασίσαμε να του το κάνουμε...

την προηγουμενη φορα το ειπα του παιδοντοκτοριου να κανουμε κ αυτο το εμβολιο κ δεν ηθελε γι αυτον τον λογο....στο ικα παλι δεν το κανουν!!!μα εγω θελω να τουσ το βαλουν ,γιατι κι εγω ειμαι επιρρεπεισ σε γαστρεντεριτιδεσ..
Καλημερα! Ο γελαστος για πρωτη φορα στη ζωη του χτυπησε 7ωρο!
μπραβο σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη αρχη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μπραβο γελαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

η δε παλινδρομηση νομιζω οτι δεν υφισταται πλεον,εκτος αν ειναι κρυφη..

σπανια βγαζουμε γουλιτσες!

εμεισ ακομα...........κ εννοειται την γουλιτσα την κραταει κ μολισ ντυθω εγω ,ή ντυσω εκεινην τοτε την κανει!!χε χε.

Ελισαβετ ζωη μου, σε ευχαριστω πολυ που μου αλλαξες τις αναμνησεις. Αφαιρεσες για παντα την μαυριλα της 8ης Μαϊου, τοτε, παλια. Σε ευχαριστω που με εκανες να γιορταζω σημερα...

Σε αγαπω πολυ-πολυ!!

:-)πολυχρονη μανουλα!!!παντα ευτυχια να δινεισ κ να παιρνεισ απο την κορουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΠΟΛΥΧΡΟΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρόνου εύχομαι και στα δικά μου και με γλέντι τρικούβερτο!!!!!!!!!

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(μεσα απο την καρδια μου στο ευχομαι γλυκεια τσιπ!!!)

εφαγα ενα σοκολατενιο αυγο (μονη μου)..απτα μεγαλα.κ αμεσως η μπουμπου πεταξε σπυρακια στο κουτελο...εχω στερηθει τη σοκολατα απτην εγκυμοσυνη

κ λυγισα..δεν αντεξα τον πειρασμο...τωρα ομως το μετανιωσα...την εκανα σαν νσα μην πω τη μουριτσα της.

αχ βρε μαμουνακι τι τραβασ κι εσυ....υπομονη...

κοριτσια αν για να βγαλει ολα του τα δοντια θα εχω τη σημερινη γκρινια θα φουνταρω..

μα ποσο σε καταλαβαινω......
.

Η Ελισαβετ δοκιμασε χθες φασολια γιγαντες στον φουρνο με λουκανικο κ τυρι. Βασικα, την σαλτσα τους, απο το δαχτυλο μου. Αποφασισα να κανω αυτο που λεει η μαμαλευτερακι κ οι γονεις μου. Καλεεεεε! Πρωτη φορα ειδα το παιδι μου να βλεπει φαγητο να κατευθυνεται στο στομα της κ να το ανοιγει για να φαει!!! Ετυχε ή αυτο ηθελε? Θα δειξει...

:!::!::!::!::!::!:πολυ γελιο με λιζακι + φασολαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:!::!:

καταφερα κ σασ απαντησα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

εδω τα νεα μασ....

η μικρουλα εχει πυρετακι απο το σαββατο...πολυ ξενυχτι ομωσ....

εφτασε μεχρι και 39,5!!!!πανικοσ εγω...δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα δεν ειμαι ψυχραιμη καθολου μα καθολου σε αρρωστειεσ των παιδιων μου.....οχι οτι ειμαι σαν την λολη κτλ,(οπωσ το γραψα...)αλλα απο μεσα μου.. δεν ησυχαζω!!ποσεσ μα ποσεσ φορεσ θα το πω...ασ πιανω εγω 40 παρα τα μωρα μου 38...τεσπα...

εν τω μεταξυ ειμαι

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα και χρονια πολλα μανουλες!να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας!

εμεις μια χαρα...η μελινα ειναι ενα ζωηρο και εξυπνο μωρο,ειμαι ευτυχισμενη!

τρεχω πανικοβλητη γι αυτο εχω χαθει...το μωρο μου,το σπιτι,το μαγαζι...χαμος!

φιλακια πολλα σε ολες και υγεια πανω απ ολα!!!

image.php?type=sigpic&userid=26070&dateline=1402327573

Ξεκινάμε από τα βασικά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

garlic-cancer-fighting-foods.jpg

εφαγα ενα σοκολατενιο αυγο (μονη μου)..απτα μεγαλα.κ αμεσως η μπουμπου πεταξε σπυρακια στο κουτελο...εχω στερηθει τη σοκολατα απτην εγκυμοσυνη

κ λυγισα..δεν αντεξα τον πειρασμο...τωρα ομως το μετανιωσα...την εκανα σαν νσα μην πω τη μουριτσα της.

περαστικά σας!

καλό κουραγιο, ειλικρινά

κορίτσια καλημέρα και χρόνια πολλά έστω και καθυστερημένα. από τα λίγα που διαβασα χαίρομαι που είστε όλες καλές γιατί εμάς μας έχει πάει από το πάσχα σκ@τ@.

κορίτσια συγνώμη που δεν σχολιάζω τις υπόλοιπες αλλά η ψυχολογία μου είναι χάλια

ελα βρε μαράκι! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ!

συλλυπητήρια για την γιαγιά σου

Δεν ετυχε ... πέτυχε! ειναι μερακλού η γκομενάρα μας! καλή σας όρεξη από εδώ και πέρα! (περιττό να σου πω ότι μονο που διαβασα το φαγητό αυτό μου έτραξαν τα σάλια! κόλαση!)

κλειω νομιζα μονο οτι εγω η τρελλη την παρηγγειλα τη Σοφι!!!

ω ναι την εχω απο τον 7ο μηνα της εγκυμοσυνης..

οπως γραφεις ομως ουτε να τη φτυσει!! τωρα τουλαχιστον :rolleyes:

είναι πολύ καλή η σοφι τη συμπαθώ! οξω ολα τα παιδάκια την εχουν!

εδω τα νεα μασ....

η μικρουλα εχει πυρετακι απο το σαββατο...πολυ ξενυχτι ομωσ....

εφτασε μεχρι και 39,5!!!!πανικοσ εγω...δεν ξερω βρε κοριτσια αλλα δεν ειμαι ψυχραιμη καθολου μα καθολου σε αρρωστειεσ των παιδιων μου.....οχι οτι ειμαι σαν την λολη κτλ,(οπωσ το γραψα...)αλλα απο μεσα μου.. δεν ησυχαζω!!ποσεσ μα ποσεσ φορεσ θα το πω...ασ πιανω εγω 40 παρα τα μωρα μου 38...τεσπα...

φιλενάδα μου <3

καλημερα και χρονια πολλα μανουλες!να χαιρομαστε τα ζουζουνια μας!

εμεις μια χαρα...η μελινα ειναι ενα ζωηρο και εξυπνο μωρο,ειμαι ευτυχισμενη!

τρεχω πανικοβλητη γι αυτο εχω χαθει...το μωρο μου,το σπιτι,το μαγαζι...χαμος!

φιλακια πολλα σε ολες και υγεια πανω απ ολα!!!

γειά σου βασω, να μας φιλήσεις την μελίνα!

Σε ολες φιλιά και πολλά παγωτά! ευχαριστώ πολύ για τις όμορφες ευχες σας

Τσιπουράκι πολλές ευχές και από εμένα για του χρόνου κούκλα μου!

μαμουνάκι μου είσαι ηρωίδα στη διατροφή! Μη στεναχωριέσαι για μια φορά που παρασύρθηκες. Αλήθεια κάνατε το τεστ για την αλλεργία;

Fire έχουμε το ίδιο μασητικό (το μπλε) ήταν το πρώτο που της πήραμε και έγινε το αγαπημένο της! Βέβαια στη συνέχεια ακολούθησαν πολλά ελαφριά για τον ίδιο λόγο…

μαράκι μου πολύ ταλαιπωρήστε φέτος με τις αρρώστιες οικογενειακώς. Έχεις τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση και να είναι η τελευταία φορά που τα περνάτε.

Clelia μου μπράβο στην Ελισάβετ την τζαναμπετούλα! Κάποια παιδάκια έχουν πολύ ανεπτυγμένη την αίσθηση της γεύσης όπως μας είπε ο γιατρός και μας πρότεινε αν δεν τρώει τις σούπες να προσθέσω φρέσκο κρεμμυδάκι και λεμόνι για να δώσει extra γεύση. Μήπως να το δοκιμάσεις αφού η δικιά σου έδειξε προτίμηση σε εύγευστα μαμ;

Καλή επιτυχία για αύριο. Όλα θα πάνε μια χαρά. Θα σε σκέφτομαι! <3

Επίσης να τα 100000000000000000000 η μικρούλα! Και φυσικά το Νενόπαιδο και η Φωτεινουλίτσα.

Ειρήνη μου περαστικά και σ’ εσάς! Τελικά είναι πολλές από εμάς που βασανίζονται οι μανούλες μας………………

Γιωτίτσα καλά αποτελέσματα με τις φυσιοθεραπείες και με το καλό να μας έρθετε!

Vasdeli μακάρι να συνεχίζει το όμορφο ωράριο ο γελαστούλης!

Βάσω φιλιά πολλά!

Φιλιά και σε όλες τις κοπέλες!!!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

καλησπέρα!

χρόνια πολλά σε όλες τις μανουλίτσες κι από δω!

κορίτσια με το φαγητό της γκουγκουφκίτσας κι εμένα ο γιατρό μου είχε πει τον περασμένο μήνα που τον επισκεφτήκαμε να ξεκινήσουμε από τα βασικά (πατάτα, καρότο, σέλινο) και σιγά σιγά να προσθέτουμε και άλλα. εγώ έχω φτάσει να της δώσω κολοκυθάκι, πιπεριά, μαϊντανό και κρεμυδάκι φρέσκο.

κλέλια από δω και πέρα θα μπορώ να της δώσω και σπανάκι, αρακά, φασολάκια και άλλα! κάποια σε συνδυασμό με κρέας ή κοτόπουλο και κάποια όχι.

αγγελική μου για λεμόνι δε μας είπε, αλλά θα τον ρωτήσω στην εβδομάδα που θα ξαναπάμε!

περαστικά περαστικά σε όλες και φιλάκια πολλά, πάω να τελειώσω τις δουλειές μου γιατί το απόγευμα περιμένω τις πρώτες μου επισκέψεις στο νέο μας σπίτι!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Αχ κορίτσια μου…. εμένα τα έχει δώσει όλα η μικρούλα μου με τον ύπνο….. ξυπνάει και ανά μισάωρο και ανά 10λεπτο και άστα να πάνε τις τελευταίες 3-4 νύχτες…… μάλλον περνάει φάση. Δόντια, άλμα…. δεν ξέρω;

Επίσης έχει βγάλει και κάτι κοκκινίλες στο δερματάκι της και για αρχή αφαίρεσα το πορτοκάλι από τη διατροφή της…… ίδωμεν……

Γεια σου ploegisaki! Εμείς σέλινο δεν τρώμε, μόνο πατάτα-καρότο-κολοκύθι, μοσχάρι, κοτόπουλο. Αν δεν το τρώει τότε φρ. κρεμμύδι – λεμόνι και αν εξαντλήσουμε τα παραπάνω τότε ελάχιστο αλάτι στη μύτη του κουταλιού. Βέβαια ακόμα δεν έχω κάνει παρεμβάσεις…. και δεν θέλω να της δώσω αλάτι αν και πολλοί το κάνουν.

Φιλάκια

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Εντωμεταξύ εδώ και 2 εβδομάδες περίπου, σηκώνεται μόνη της και μπουπ πέφτει όπου να’ ναι…. έχω τρελαθεί να την μαζεύω από δω και από κει…….. μέχρι πριν λίγες ημέρες ήθελε να κρατάει τα χέρια μας για να σηκωθεί, τώρα πιάνεται απ’ όπου της έρθει…. δεν μπορώ να κάνω βήμα, πρέπει επειγόντως να πάρω πάρκο γιατί έχει γίνει πολύ επικίνδυνη.

Για πείτε καμιά ιδέα pls.

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

οπωσ ειδατε το αφησα στην μεση το προηγουμενο μηνυμα....

λοιπον πηγα να σασ γραψω οτι ειμαι 100% σιγουρη οτι διεκδηκουμε τον τιτλο του πιο γκρινιαρικου κ φουλ αγκαλιτιδασ μωρου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στανταρ σασ εχουμε νικησει σε αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(fire διαβαζεισ??????:tongue::tongue:)βρε κοριτσια ποτε ,μα ποτε θα παψει αυτη η γρινα απο το πρωι εωσ το βραδυ?????????????να ειναι του χαρακτηρα τησ?....αλλλα οσο κ να γρινιαζει κ να κλαιει με το που την σηκωσουμε μουγκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:σχεδον 8 μηνων κ να εχει αγκαλιτιδα???!!!!!δεν σασ λεω για αγκαλιτιδα στα φυσιολογικα πλαισια....προσ θεου,μωρο ειναι ακομα!!!αλλα μιλαω για την υπερβολικη αγκαλιτιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με την γεωργιτσα μου δεν μπορω να καταλαβω...απο τοτε που γεννηθηκε κ καταλαβα οτι ηταν δυσκολο μωρακι ολο κ ελεγα <αντε να περασει κ αυτοσ ο μηνασ,να μεγαλωσει λιγο να ηρεμησει....αντε κ ο αλλοσ> περναν οι μηνεσ αλλα η συνεχομενη γκρινια κ κλαμα καλα κρατουν...

το ξερω ακουγομαι πολυ χαλια μανα..(και για καποιεσ κοπελεσ που δεν με ξερετε,ισωσ το σκευτεστε......).δεν ειμαι ετσι ομωσ...τουλαχιστον ετσι θελω να πιστευω...πολλεσ φορεσ με περνει απο κατω,ειδικα καμια φορα αν νευριασω με το μωρο ,μετα ειναι που νιωθω η πιο κακια μανα του κοσμου...απειρεσ τυψεισ μετα...

κ τωρα που σασ τα γραψα κ τα βγαλα κ μια φορα απο μεσα μου με πηραν τα ζουμια παλι....

συγνωμη που σασ επριξα με τον μονολογο μου....αλλα ηθελα καπου να τα πω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Irini αμ δε! μαζι τον εχουμε τον τιτλο μην τον θες ολο δικο σου κυρια μου!!!!:tongue::tongue::tongue:

αγκαλια αγκαλια αγκαλιααααααααααααααααααααααααααααααααα

παρεα παρεα παρεαααααααααααααααααααααααααααα

μαζι τα παντα!!!

προσπαθω να γραψω αλλα δεν μ αφηνει

γκρινιααααααααααααααααα

θα επανελθω..

ps μην εχεις καμμια τυψη ειρηνη

σε καταλαβαινω απολυτα.οτι σκεψη κ να χεις κανει εισαι δικαιολογημενη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...