Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κορίτσια!

Επιστέψαμε χθες στη βάση μας.

διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα λίγο βιαστικά.

Κλειώ εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μαμά σου! Να σκέφτεσαι θετικά!

Φιλιά

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

δε θελω να φιλοσοφησω αλλα θα το κανω πολλες φορες ο θεος στελνει βαρη επανελλειενα σε καποιους ανθρωπους επειδη βαστανε επειδη θελει να τους ξαναδοκιμασει.δες τη θετικη πλευρα και νατην ενυσχιεις. η μανα σου τοπισε το νοημαδε πειραζει λεει το αισθητικο αποτελεσμα αρκει ναμαι με τους ανθρωπους παουαγαπω...

περαστικα ευχομαι και γρηγορα εχεις και απο μενα τη θετικη μου ενεργεια.

και τωρα τα νεα μας εμεις τη φρουτοκρεμα ουτε που να τη φτυσουμε...με το που τον βαζω στη καρεκλα πιανει το νοημα και ψιλογκρινιαζει... αν και στη πρωτη κουταλια ειναι παντα δεκτικος¨χμ για να δουμε τι ετοιμασε παλι αυτη σημερα θα λεει¨...παντως μια φορα δοκιμασε αχλαδι σε ενα εργαλειακι της nubi που ειναι σα χωνακι με δυχτακι που τα βαζεις μεσα το φρουτο μη πνιγει και τσουκου τσουκου το παπαριασε και το φαγε και αλλες δυο φορες εχει φαει μπανανα που τουδινα κομματακια.μαλλον δεν ειναι του χυλου. σημερα εδωσα και γλυκοπατατα αντε να φαγε τρεις κουταλιε....anywayλεω να μη βιαζομαι ουτοσιαλλως υποτιθετε οτι τη παρουσα χρονικη περιοδο οι τροφες ειναι για γευσιγνωσια και οχι για χορταση.αφου το θηλαζω πριν και μετα οατν θαρχισει να τρωει κανονικη μεριδα θα το μειωσει απο μονος του το γαλα το θεμα ειναι ποτε?η ερωτηση ειναι ρητορικη...

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Κλειώ...:!:

Ό,τι θελήσεις (ιστολογικές, εξετάσεις, κτλ,κτλ) ξέρεις εσύ....εδώ είμαστε!

Όλα θα πάνε καλά! Η μανούλα σου θα βγει νικήτρια από την δοκιμασία....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Μαμαλευτεράκι,

rotarix για γαστρεντερίτιδες....δεν είναι στο εθνικό πρόγραμμα εμβολιασμού αλλά εξτρά και αποφασίσαμε να του το κάνουμε...

Fire, τι νέα; Ο γελαστός μάλλον παίρνει μαθήματα από τον Παυλάρα, τον αδερφό του....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

μπραβο στον γελαστο!!!:D

ευχομαι να το κρατησει το μαναρακι μου!

εμεις βικυ η προοδος που καναμε ειναι οτι κοιμομαστε στο κρεβατι μας κ μονο την ημερα ριχνουμε καναν υπνακο στο καροτσι..

ο θηλασμος το βραδυ ομως καλα κρατει,ξυπναμε απο 1,5 εως 2,5 ωρες..

τι του κανες του γελαστου κ χτυπησε 7ωρακι,ζηλευω..

η δε παλινδρομηση νομιζω οτι δεν υφισταται πλεον,εκτος αν ειναι κρυφη..

σπανια βγαζουμε γουλιτσες!

τις τελευταιες 3-4 μερες μου κανει κατι καινουριο..

σφιγγεται κοκκινιζει και κανει τα χερακια του μπουνιτσες

αλλο κ τουτο παλι

εκει που εκανε κακακια του 3-4 φορες τη μερα,τωρα τα κανει μονο πρωι

μηπως ειναι δυσκοιλιοτητα???:confused:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

εφτασε κ αυτη η μερα!!

απιστευτο μου φαινετε οτι γιορταζω σημερα!!!

ειμαι κατασυγκινημενη..

ευχομαι σε ολες μα ολες τις γυναικες του κοσμου που θελουν να γινουν μανουλες συντομα να νιωσουν αυτο το συναισθημα :D

Καλημερα κοριτσαρες!!

Χρονια μας πολλά, να μας χαίρονται τα ζουζουνια μας!

Βικυ κι εγω ζηλεύω..θελω ενα 7ωρο υπνου!!!Μακαρι ετσι να συνεχίσετε..

Fire κι εσεις μια χαρα τα πάτε!

Αm τι συνδυασμους φρουτων βαζεις;;μηπως να αυξησεις λίγο τη μπανανούλα ή να βαλεις μεσα κανενα μπισκοτακι για να του κινησεις το ενδιαφερον;Εγω τον ταϊζω στην αγκαλια μου και ενιοτε και ανασκελα στα πόδια μου..

Ελένη καλά συμμαζέματα!Ευχομαι η επόμενη βαλιτσοκατάσταση να ειναι της μεταθεσης σας!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημερα κοριτσια μου!!

Ευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ για τις ευχες σας...Μου ειναι πολυ σημαντικο να εχω τοση υποστηριξη, τα μνμ σας ξερω πολυ καλα πως ειναι ουσιαστικα. Την Τεταρτη θα γινει το χειρουργειο.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε ολες τις μανουλες! Να χαιρομαστε τα μωρα μας!

Ελισαβετ ζωη μου, σε ευχαριστω πολυ που μου αλλαξες τις αναμνησεις. Αφαιρεσες για παντα την μαυριλα της 8ης Μαϊου, τοτε, παλια. Σε ευχαριστω που με εκανες να γιορταζω σημερα...

Σε αγαπω πολυ-πολυ!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αχχχ κλελια μου περαστικα να ειναι της μανουλας σου θα το δεις .. το περναει κ η κουμπαρα μ με την μητερα της στο νεφρο την επαθε εκεινη... αλλα δυστυχως αυτη κανει χημειοθεραπειες...

και η μητερα μου ετοιμαζεται για χειρουργειο ξανα για 2η φορα στο ισχυο της και 2 στους 5 γιατρους μεχρι τωρα της λενε οτι υπαρχει περιπτωση να της κοψουν το ποδι γιατι δνε υπαρχει λυση και της εχει φυγει η μιση ζωη της γιατι δεν θα μπορει να ευχαριστιεται λεει τα εγγονια της ... Της εχουν ριξει το ηθικο λες και λυσεις δεν υπαρχουν ... Σημερα την ειδα κι εκλαιγε οταν της προσφεραμε ολα τα παιδακια της λουλουδια... δεν μας ειπε τιποτα απλα ψιθυριζε λες και δεν την ακουγαμε εμεις...

Τα δικα μας νεα ειναι οτι σημερα φαγαμε το πρωτο μας αυγουλακι ..μια κουταλιτσα για αρχη αυτη γλυφοτανε :tongue:αλλα δνε ειχε αλλο την τεταρτη ξανα παλι θα φαει παραπανω... αφηστε που το πρωι την ειδα και κρατιοταν απο τα καγκελα του κρεβατιου της και τα ποδια της ηταν αποξω :tongue: ειχε ξυπνησε απο τις 7 και καθοταν κι μιλαγε με τα ζωακια πανω απο το κεφαλι της... οταν εκανε και τα κακα αρχισε να ψιλογκρινιαζει :D

Αυτα τα λιγα απο εμας... τ απογευμα εχω σιδερωμα και ξεστρωσιμο τα χαλια μας... κοινως κομματια θα γινω παλι :(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Χρόνια πολλά στις μανούλες μας, να τις χαιρόμαστε!!!

Χρόνια πολλά και σ' εμάς, να χαιρόμαστε τα παιδάκια μας!!!

Μανούλα μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σ' ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα :)

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρες και Καλή Εβδομαδα!

Κουκλες μου χρόνια σας πολλά! αξιες μανουλες του october power!

Να είστε πάντα χαρούμενες και να χαιρεστε τα υπεροχα χαμογελαστά μωράκια σας.

και του χρόνου εύχομαι και στα δικά μου και με γλέντι τρικούβερτο!!!!!!!!!

Κλειώ μου λυπήθηκα πολύ για την μητέρα σου και για εσένα που ετυχε ΚΑΙ αυτο, θεωρώ οτι ειναι πολύ γενναία γυναίκα που πήρε αυτή την αποφαση και θα ειναι μια πολύ χαρούμενη γιαγια που θα καμαρώσει την ελισσάβετ μεγάλη γυναίκα (όπως κι η δική μου γιαγιά που εκανε ακριβώς το ίδιο και εζησε αμέτρητα παρα πολλά χρόνια και ξεκουράστηκε σε βαθύτατα γεράματα, εχοντας χορτάσει παιδιά κι εγγόνια)

σε φιλώ κι οτι θέλεις θα μπορώ (το ξέρεις)

χρονια πολλα στις πρωτομανουλες, πρωτη φορα γιορταζουμε...:tongue::tongue::tongue::tongue:...

2 φορες χρονια πολλα στις μανουλες με 2 κ 3 παιδακια (despoina, vasdeli, eleni...klp)

και συντομα να ευχηθω να εχουμε κ μια τσιπουρο-μανα!!!

ειμαστε κρυωμενοι...οικογενειακως..

εφαγα ενα σοκολατενιο αυγο (μονη μου)..απτα μεγαλα.κ αμεσως η μπουμπου πεταξε σπυρακια στο κουτελο...εχω στερηθει τη σοκολατα απτην εγκυμοσυνη

κ λυγισα..δεν αντεξα τον πειρασμο...τωρα ομως το μετανιωσα...την εκανα σαν νσα μην πω τη μουριτσα της.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...