Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κλειώ κάποιου είδους επέτειο…. μια απ’ τις πολλές που συνηθίζαμε….. αλλά….. you know

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Χρονια πολλα στις Ειρηνουλες μας και στις Ρενουλες μας:D:D

Αχχχχ κοριτσια παει τι το θελα και επεστρεψα στην δουλειααα:(:( ολοι εμενα περιμενανε για να ξεσπασουν τα νευρα τους? εγω κανω το καλο και τουε εξυπηρετω και χωρις νουμερα για να μην περιμενουν και το αχτι τοσο μηνων που καθοντουσαν με τις ωρες στην ουρα το βγαλανε σημερα :(:(Μεχρι που ξεσπασα στα κλαμματα .... Μετα μολις σχολασα πηγα λογιστη εκατσα 4 ωρες εκει ... σαλταρα σημερα ...θελω τον αντρουλη μ κι αυτον τον ταλαιπωρουν εχουν ερθει κι αδεν τους αφηνουν να βγουν οξω αποψε αυριο θα τον δω :(:(

πουφφφουυυ με πονανε και τα ποδαρακια μ απο το πρωι εχω να βγαλω τις μποτουλες μου... και τωρα ηρθα λιγο στην νυφη γιατι ειχαμε παει επισκεψη στην αδερφη της που γιορταζε και ειπα να κατσω λιγο εδω στο πιτσι τους να σας δω να σας καλησπερισω και να την κανω για ντουζ κ νανι την μικρη.....

Το λαπτοπι μ τα επαιξε για τα καλα κλαταρε ο σκληρος και αυριο ΑΜΑ το θυμηθω να τον παω για σερβις :tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Χρόνια πολλά στις Ειρήνες μας (ακούς γειτόνισσα;) έστω και καθυστερημένα!

vasdeli να χαιρεσαι το ηλεκτρακι σου! πολυχρονη!!

.

Να είσαι καλά, Δήμητρα! Το Ηλεκτρίνι μου, η Ηλέκτρα-Ειρήνη μου!

Αγγελική, εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα αλλά αν θες μας λες....

Εμείς προχθες κάναμε το rotarix και το infanrix, κλάψαμε, θηλάσαμε και μετά μας πέρασε....Η γιατρός τον βρήκε πολύ καλό και πολύ αναπτυγμένο, έφτασε τα 7350 ο γελαστός!!!(αχ, πάει το σύνδρομο που λέγαμε, του καρπιαίου, ντε, θα το πάθω:-)). Για άλλη μια φορά φούσκωσα σαν μαμά χήνα όταν μου είπε τι καλή τροφός που είμαι....:-P Χε, χε ....και ας έχει αρχίσει να με δαγκώνει ο γελαστός όταν θηλάζει....με μια μανία ρε παιδί μου! Αλλά μου είπε όταν μου το κάνει να του μιλάω λίγο αυστηρά ότι αυτό δεν είναι σωστό και να τον αφήνω κάτω για να καταλάβει!!!!:rolleyes:

Το τι γελάκια της έκανε της γιατρού δεν λέγεται! Αλλά είχαμε μαζί μας και τον σούπερ τρούπερ Παύλο που ήτανε να κάνει μια μαντού!!! Εκεί ήτανε όλα τα λεφτά! Σε κάποια φάση λέει όταν τον εξέταζε: "Έχουμε και όμορφη γιατρίνα":razz::-P:razz::-P Κόκκαλο έμεινε η γιατρός! Δεν έκλαψε το μανάρι μου! Ήταν γενναίος! Αλλά μετά μας τρέλλανε...τι ανέβαινε και κατέβαινε στην ζυγαριά, τι ψαχούλευε τσάντες, τι γυρόφερνε....ησυχία δεν είχε το πουλάκι μου....

Κλείνει η πρώτη βδομάδα που γύρισα στη δουλειά και νιώθω ανακούφιση...μ' αρέσει τελικά που φεύγω για λίγο, γυρνάω με πολύ όρεξη να ζουλήξω τον Λασκαράκη και να τον κατσιάσω....τι χαρές μου κάνει όταν με βλέπει...βέβαι μας κάνει κάτι κόνξες και δεν θέλει το γάλα μου από μπιμπερο(ακούς Κλειώ;)αλλά επιμένουμε...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Αγγελική, εγώ πάλι δεν κατάλαβα τίποτα αλλά αν θες μας λες....
Με το δίκιο σου κοπέλα μου, αλλά καλύτερα ας το αφήσουμε, πάρ' το ως ξέσπασμα.....

Καλημέρα!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Δεν εχω διαβασει τιποτα, δεν ξερω τιποτα, ελπιζω να ειστε ολες καλααααααααααα μα πολυ πολυ καλαααα!!

Αντιμετωπιζω την αγκαλιτιδα χειροτερα απο πριν, το μωρο μου εχει παθει κοκομπλοκο απο την αλλαγη περιβαλλοντος και κοντευουν να μου κoπουν τα χερια απο τους ωμους! Σας φιλω, σας αγαπω, θα μπω να σας διαβασω αναλυτικοτατα και να σας σχολιασω (οχι νομιζατε θα μου ξεφευγατε επειδη δεν προλαβαινω!!!)

φιλακια :):):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Καλώς την κουκλίτσα με το όμορφο παπάκι!!!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλησπέρα σας!

'εχω καιρό να γράψω, αλλά όλο και σας διάβαζα, όχι ότι θυμάμαι και πολλά! βασικά να πω χρόνια πολλά στις εοτράζουσες, να είστε γερές και να ζαίρεστε τις οικογένειές σας!

την τετάρτη στη συνάντηση πέρασα πολύ όμορφα! ήταν συγκινητικό να βλέπεις κι από κοντά άτομα που μιλάς τόσο καιρό και έχει μοιραστεί πολλά... πραγματικά ήταν σαν να έχουμε βρεθεί και να έχουμε πιει καφέ άπειρες φορές! τι να πω! πραγματικά υπέροχα! μακάρι να μπορούσατε και οι υπόλοιπες! τα κορίστα είναι όλες κούκλες και η καθεμιά με την προσωπικότητά της δίνει το χαμόγελό της! και ήταν όλα χαμόγελα με νόημα τα προχθεσινά!!!!

τα μωράκια όλα ένα κι ένα! ο ζουζούνος της πετρούλας είναι πολύ ευγενικός και κλαίει με νάζι! η χριστίνα της ελένης νιαουρίζει και δεν κλαίει και επίσης είναι ακόμα πιο όμορφη από κοντά! για τη νικολέτα της νένας τι να πω... μάλλον η χριστιάνα της βγάζει τα πέταλα, γιατί το μωρό ήταν σαν να μην υπήρχε, αν δεν ήταν η κορδέλα να μας το θυμίζει! η δε νένα, ήταν σαν να μην υπήρχε κι αυτή - τόσο αδύνατη είναι-...

περαστικά στα αρρωστούλια και στις αγγαλίτιδες!

εμείς χθες φάγαμε την πρώτη μας βούτα από τον καναπέ! και εις άλλα με ευγεία!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελπιζω να θυμηθω αυτα που ηθελα να σασ γραψω....τα διαβασα το πρωι!!

σασ ευχαριστω πολυ πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!να στε ολεσ σασ πολυ πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να σασ κερασω γλυκακια αλλα κ αλμυρα!!!!!!!!!!!!!ο,τι θελετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να ευχηθω και στην ειρηνη κ στην ρενα πολυχρονεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεστε κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

χτεσ δεν μπορεσα να μπω ,γιατι απο το πρωι ειχα επισκεψεισ!!!πολυ μαρεσει να ερχεται κοσμοσ στο σπιτι!ετοιμασα και κατι το βραδυ για τουσ υπολοιπουσ κ ευτυχωσ ηλθαν πολλα ατομα....γιατι αλιωσ θα το τσιμπισω παλι το κιλουδακι!!!!!χα χα!!!!!

ευα μου ,σιγουρα δεν ειναι κατι ανησυχητικο,ω μη γεννητω θα σασ ελεγε κατι η γιατροσ...

να σασ πω κ εγω ωρεσ ωρεσ ανησυχω για την γεωργιτσα......προσπαθω να μην μπαινω στο τρυπακι να την συγκρινω με την αγγελικουλα αλλα...

π.χ η αγγελικη περα απο το οτι 3 κιολασ μηνων την κρατουσα κ περπατουσε(ενταξει ,αυτο ειναι στο παιδι...),4 αντε 4,5 καθοταν!!!

η γεωργια μου ειναι 7 και ακομα δεν καθεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πριν την βαπτιση που ηλθε ο γιατροσ την ειδε κ μαλιστα με ρωτησε αν γυρναει απο μπρουμιτα ανασκελλα κ το αντιθετο.......ανησυχησα καπωσ με την ερωτηση του,αλλα πριν προλαβω να του απαντησω δινει μια η γεωργια του γυρναει αναποδα κ την επιασε απο το ποδι στον αερα!!!!!!!!!3 φορεσ σε ολην την εξεταση κοντεψε να του παρει κουντρουβαλα το κρεβατι...

α!!κλε κλε....και δεν θυμαμαι ποια αλλη το συζητουσε!!!!!στα λιντλ εχει αυτη την εβδομαδα ισοθερμικη τσαντα τροφιμων....σιγουρα θα ειναι φτηνοτερη απο τα αλλα μαγαζια..

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλησπερα, ειμαι λιγο πεσμενη.

Η μαμα μου θα κανει μαστεκτομη, δεν βρεθηκε κακοηθεια ακριβως, απλα κατι κυτταρα που θα εξελιχθουν σε τετοιο, και ειναι επιθετικα κ μεταστατικα. Με το χειρουργειο εξαλειφεται 100% ο κινδυνος και μετα δεν χρειαζεται ακτινοβολιες ουτε χημειοθεραπεια, αφου στην ουσια τα προλαβε στην αρχικη τους μορφη.

Η μαμα μου λεει οτι δεν την νοιαζει το αισθητικο αποτελεσμα, δεν θα κανει προσθετικη στηθους αφου ειναι 60+ και δεν την νοιαζει. Θελει να απαλλαγει απο τον φοβο του καρκινου για να απολαμβανει τα εγγονια της χωρις αγχος, λεει.

Απλα επειδη ειναι πολυυυυυυ ταλαιπωρημενος ανθρωπος με αλλο σοβαροτατο θεμα υγειας, ειχα την εντυπωση οτι θα την σκαπουλαρε. Νομιζα οτι σε εναν ανθρωπο αναλογει μοναχα ενα το οποιο θα ειναι σοβαρο.

Οχι και αυτο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

clelia στεναχωρηθηκα για τη μαμα σου...σκεψου ομως το αλλο..πως μες την ατυχια της ειναι τυχερη που το προλαβε στην αρχη..δεν ειν κ λιγο αυτο! μετεδωσε της κ συ θετικη ενεργεια...σιγουρα θα χρειαστει τη συμπαρασταση σας.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Κλειώ μου δεν μπορώ να σου πω πολλά για όλο αυτό, λυπάμαι ειλικρινά πολύ και αναρωτιέμαι κι εγώ γιατί κάποιοι άνθρωποι που είναι ήδη πολύ ταλαιπωρημένοι θα πρέπει να περνάνε κι άλλα τέτοια…. πόσο σε νιώθω…..

Αφού όμως είναι 100% σίγουρο το αποτέλεσμα δόξα το Θεό να λες. Σίγουρα δεν παύει να είναι χειρουργείο (και το όλο παλούκι του ψυχολογικού βεβαίως) και πόσο μάλλον για έναν άνθρωπο με προβλήματα, αλλά όλα θα πάνε καλά και η μανούλα σου ΣΙΓΟΥΡΑ θα χαρεί τα εγγόνια της!!!!!

Έχεις όλη την θετική μου ενέργεια και αν μπορώ να κάνω κάτι (πχ να κρατήσω την Ελισάβετ όσο θα είσαι στη μαμά σου ή κάτι άλλο) θα είμαι εδώ.

Υπομονή να περάσει αυτή η άσχημη περίοδος.

Φιλάκια και όλα θα πάνε καλά!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Κλέλια εχεις ολη τη θετικη μας ενεργεια και κυριως τις ευχες μας για οτι καλύτερο στη μανουλα σου!

Στο αμεσο συγγενικό μου περιβαλλον εχουμε ατομο που υποβλήθηκε σε μαστεκτομη και ειναι μια χαρα, το εχει σχεδόν ξεχασει..Ολα θα πάνε καλά, ποσο μαλλον στη δικη σας περίπτωση που ολα δειχνουν πως δεν ειναι κτ ανησυχητικό και προχωρημενο..

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ηλιανα, ΤΕΛΕΙΑ τα κουστουμια!! Μπράβο κοπέλα μου, πολύ γουστόζικα! Με το καλό!

Η Ελισάβετ δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ, μόνο μανόγαλο!! Μία φορά της έδωσα χορτόσουπα με κοτόπουλο, ούτε να την φτύσει δεν ήθελε. Πραγματικά έχω απογοητευτεί. Δεν μπαίνω πια στον κόπο να της φτιάχνω φρουτόκρεμες και ριζάλευρα, δεν μπορώ, νιώθω χάλια. Ξεκινάω με χαρά, την ντύνω με κάτι ρόμπες φαγητού, της δίνω το φαγητό της και παίζει, αλλά κανένα ενδιαφέρον να το φάει. Ενώ το αντηλιακό, κάθε φορά που της το αλοίφω, το κυνηγάει να το γλείψει. Ανώμαλο μωράκι! Σκέφτομαι να της φτιάξω και αύριο χορτοκοτοσουπα, αλλά πραγματικά με κρύα καρδιά πλέον...

]

κλελια μου μου μουυυυυυυυυυυυυυυυυυ χαλάρωσε λίγο με το φαί κ δώσε λίγο από το δικό σας με το χέρι ΟΠΟΤΕ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΩΝ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΦΑΓΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΓΕΝΙΕΣ Κ ΓΕΝΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΠΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ να θυμάσαι ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΜΟΥΛΤΙ ξεκίνα με κάτι ελαφρύ κ εμάς δεν το τρώει τα αλεσμένα αλλά του δίνω απο τα δικά μας ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ γελούσε προχθές ο παιδίατρος χμμμμμμμ μου λέει αρνί με πατάτες μωρέ αθεόφοβη ? αφού θέλει χαχαχαχ τα δικά του τα νεανία ούτε να τα φτύσει 5 – 6 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΡΩΕΙ φαγητό Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΗΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ ΜΕΤΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ

Θα σου πω κάτι τελευταίο κ δεν θέλω ν στενοχωριέσαι στον μεγάλο μου έκανα λάθη με το φαγητό επέμενα στα υγιεινά ανάλατα κ στα νερόβραστα κτλ πρωτομαννα εγώ με αποτέλεσμα να μην δοκιμάζει τίποτα ακόμη κ τώρα στον μικρο είμαι ποιο χαλαρή ότι θέλει όπου ανοίγει στόμα θα τρώει κ όπου θα το κλείνει θα πετώ χωρις τυψεις ΝΑ ΘΗΜΑΣΑΙ ΝΥΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΤΛ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΓΑΛΑ ΣΤΟ ΞΑΝΑΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙ από δύναμη? από ενέργεια????? Ουυυυυυυυυυυ

κ το βασικότερο ΔΕΝ Αρρωσταίνει ΠΟΤΕ Κ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΗ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ ΤΟ ΠΕΡΝΑ μουτσσσσσσσς μουτσσσσσσσσς

Fire καλά τι διαβάζω ??/ μωρέ θα ασχοληθούμε κ προς τα πού ντεραπάρουν Άλο κ τούτο ………. Χμμμμμμμ ορέ δεν έχει τίποτα το παιδί κ ψάχνουμε να βρούμε κάτι????????? Μουτς τσουπριτσα μου

IRINI83 μου ελπιζω ν είναι χρήσιμα κ χρηστικά τα δώρα κ να μην τρέχεις για αλλαγές

mamounaki! Μου καλύτερα να μην διαπιστωθεί αλλεργία κ ας πληρώνετε τα γάλατα κ τις κρέμες έχουμε ένα κοριτσάκι στο αλο καφε που ειλικρινά το πουλάκι μου στερείτε πολλά πολύ ένια το έχω αυτό το κοριτσάκι

Γιωτιτσα μου ποιος κάνει φυσιοθεραπείες περαστικα …… χαχαχαχ μπαμπά μπαμπα αλλά όταν φωνάξει εκείνο το μαμά ΜΟΥ να θυμηθώ να σου στείλω και εσένα ένα κουτί πάνες ενηλίκων που περίσσεψαν από την γιαγιά μου μπουαχχχχχχχχχ

Stone έτοιμη η πεθερά διάλεξε νύφες??????? στην συνάντηση περάσατε φανταστικά κ να κανονίσουμε ν μην δουλευω ν έρθω κ εγώ

7 γυναικες πως να μας δαμασει!!

!

χαχαχαχαχ δεν έχει ανάγκη αυτός είναι μούρη μεγάλη

Αγγελική ισως κι εδω καποια στιγμή αφου μεγαλώσουν τα ζουζουνια να οργανωσουμε μια πανελλαδικη μαζωξη...

.

στο κέντρο η μάζωξη χαχαχαχ είναι βολικό για όλους όχι για μένα προς θεού μην πάει το μυαλό σας σε κάτι τέτοιο χιχιχο χιχιχ μουτς

ΡΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Fire ΜΟΥ ΑΧ ΠΟΛΥ ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ αλλα μου θυμίζεις εμένα με τον Λευτερακι μωρό όλο ανχος όλο αγωνιά ααααααααααααα για χαλάρωσε καλέ σε λίγο θα βγουν άλλα φρουτακια πεπόνι ροδάκινο πολύ ποιο νόστιμα από το αχλαδομιλο

Μωρέ κ η μάνα σου κ η μανά μου από την άλλη ακρη στο 6ΜΗΝΑ αχλάδι μήλο μας τάιζαν ….!!!!! ΧΑΧΑΧ λες κ είχαν μουλτι ????????????????? καλέ για ηρεμίστε λίγο αααααααααα ?????/ ααααααααα στο δεύτερο θα στρώσετε επιδερμίδα χαχαχαχ

nenaki ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ Η ΚΟΡΑΚΛΑ ΣΟΥ ΕΙΔΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΟΥΚΛΑ Κ ΕΣΥ ΣΑΝ 15ΧΡΟ ΦΑΙΝΕΣΑΙ Angelique1981 ΚΑΛΑ ΦΕΤΟΣ ΜΕ την επέτειο η φρίκη είχα επέτειο μεγάλη παρασκευή ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΠΩΣ ΝΑ την γιορτάσω η ερμη ?????????????/ με τον χριστό στον επιτάφιο ????????/ για πέστε εεεεε δεν την γιορτάσαμε vasdeli μου γιατί rotarix ????

αχ μωρέ μεγάλωσε κ ο γελαστός κουκλάκι είναι κ όλα καλά με την δουλεία διαβάζω άντε μωρέ άλλα καλά πάνε

ellain μου ηρθες πατριδα ????????/ σμουτς κοπελιά μου άντε μπαίνε να μας πεις νέα σου ploegisi τσουπριτσα μου άντε καλό πέταγμα πες στην μικρή αλεξιπτωτίστρια χαχαχαχ στης πόσες πτώσης παίρνουν βαθμό στην αεροπορία ????? η είναι του πεζικού η δικια σου κομάντος????????/ χαχαχ χαχαχ

ΛΕΙΠΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟ ΤΙΣ 4 .15 ΔΙΑΒΑΖΩ

ΕΓΙΝΑ ΛΟΥΤΣΑ ΣΑΣΣΣΣΣΣ ΛΕΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

ΓΕΜΙΣΕ ΤΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΑΛΑ Κ ΤΡΕΧΕΙ ΠΑΝΟ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΟΥΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦΦ ΚΑΛΕ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΗΚΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΜΑΡΙΙΙΙΙΙΙ ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΓΙΝΑ ΚΑΛΕ ΠΟΣΟ ΓΑΛΑ ΕΒΓΑΛΑ??????????

ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΑΝΙ ΟΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕΚΑΛΑ

:tongue::tongue:

κλέλια μου δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς, εκτός του ότι θα έχει όοοοολη της τη ζωή από δω και πέρα να χαρεί και τα εγγόνια της όπως θέλει! μήν σκέφτεστε αρνητικά, έχετε όλη το october power μαζί σας! και ναι, ο καθένας μας κουβαλάει το σταυρό του, και για κάποιους είναι πιο βαρύς... ας μην το αναλύσουμε εκτενέστερα...

ploegisi τσουπριτσα μου άντε καλό πέταγμα πες στην μικρή αλεξιπτωτίστρια χαχαχαχ στης πόσες πτώσης παίρνουν βαθμό στην αεροπορία ????? η είναι του πεζικού η δικια σου κομάντος????????/ χαχαχ χαχαχ

xaxaxaxxa! αν παίρνουν βαθμό, πήρε ήδη τον πρώτο της!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κλειωωωω βαστα γερα!!

δυστυχως πολλοι ειναι οι ανθρωποι που δεν ξεμπερδευουν με μια ατυχια στη ζωη τους

και η δικη μου μητερα υπηρξε θυμα αυτης της ΑΔΙΚΙΑΣ!!!

οι προσευχες κ η θετικη μας ενεργεια μαζι σου!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...