Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια!

Είδα τις φωτο από την συνάντηση των βορείων και είναι υπέροχες!!! Μακάρι να μπορούσαμε να βρεθούμε όλες μαζί.

fire νομίζω ότι αν έβλεπε κάτι ιδιαίτερο η ιατρός με το μπεμπάκο σου δεν θα το άφηνε έτσι. Ίσως εκείνη τη στιγμή ο μικρούλης να ήθελε να γέρνει προς τα εκεί έτσι απλά γιατί του ήρθε, τουλάχιστον η δικιά μου έτσι κάνει… αν θέλει κάτι ότι και να της κάνεις θα περάσει το δικό της και απ’ ότι έχω καταλάβει και ο δικός σου κάπως έτσι αντιδρά. Δεν ξέρω τι μπορεί να την <προβλημάτισε> αλλά δεν νομίζω ότι είναι κάτι. Δοκίμασε το και μόνη σου σε άσχετες στιγμές να δεις τις αντιδράσεις του μπέμπη. Βαθιές ανάσες και αισιοδοξία! Έχεις έναν τέλειο ζωηρό μπέμπη! Χαμογέλα!!! :)

Φιλιά σε όλες!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

να σαι καλα Αγγελικη μου!

κανενα λογο δεν θα χα ν ανησυχω αν δεν με "γκαζωνε" αυτη..

ενταξει εχει οντως μια... διαθεση προς τ αριστερα,τι να κανουμε!! μπορει να μου βγηκε κομμουνιστης απο τωρα τι να πω :tongue:

πανω που λιγο ειχα ηρεμησει κι αρχισα να φχαριστιεμαι ενα νορμαλ μωρο..:rolleyes:

το πιο απιστευτο απ την επισκεψη στην παιδιατρο ηταν οτι πριν απο μας ηταν μια μπεμπα 7 μηνων που ταν εκει για εμβολιο

με το που βγηκαν μπαιναμε εμεις κ τα μωρα "πεσανε" το ενα πανω στ αλλο

κοντοσταθηκαμε οι γονεις να τα συστησουμε και εμπηξαν κατι γελια,μα κατι γελια.. η δε μικρη απλωσε χερι και τον χαιδεψε στον ωμο χαχαχα!!

απιστευτη σκηνη

Αυτα να κρατας Εύα μου για να ευχαριστιεσαι το νινι σου!!

Εχει τυχει και η δικη μας παιδιατρος να μονολογησει πολλές φορες και να κραταει σημειωσεις για να δει και στην επόμενη επίσκεψη κτ που tεχει παρατηρησει..Εξαλλου για αυτο δεν τους πληρωνουμε;;να μας τα κανουν φυλλο και φτερό!!Αν δουν κτ πιο σοβαρό αμεσως μας ειδοποιουν, don't worry!

Εχουν κι αυτοι μεγαλη ευθυνη και δεν θα ηθελαν να μας πανικοβαλλουν για ψυλλου πήδημα ούτε ομως και να μη δωσουν τη δεουσα προσοχη οπου πρεπει!!!

Αγγελική ισως κι εδω καποια στιγμή αφου μεγαλώσουν τα ζουζουνια να οργανωσουμε μια πανελλαδικη μαζωξη...

Ειρηνακι χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα!!!Να χαίρεσαι την οικογένεια σου!!

Χρονια πολλά και στις δυο Ρενες του καφε μας που εχουν μείνει απο απουσίες...:)

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

πετρουλα να σαι καλα,της Ειρηνης σημερα κ το χα ξεχασει!!

δυο ξαδελφες τις εχω..

Χρονια πολλα κ στην Ειρηνη του καφε μας!!

οτι επιθυμεις για σενα και τους αγαπημενους σου!:D

οι Ρενες που γραφεις δεν ξερω ποιες ειναι,αλλα χρονια πολλα κ σ αυτες!

αν θυμαμαι αμυδρα υπηρχε μια Ρενα ροκου στο καφε ετσι δεν ειναι??

κατι ψιλοθυμαμαι γιατι ειχαμε πολλα κοινα ακουσματα στη μουσικη..

Διαφημίσεις

Αχ μπράβο βρε κορίτσια, το ξέχασα σήμερα!!

Ειρήνη μου πολύχρονη και πάντα ευτυχισμένη!! Σου αξίζουν τα καλύτερα καρδούλα μου!! Μόνο χαρές θέλω να έχεις!!

Ρένα μου, επίσης να σε χαιρόμαστε!!

Irene ό,τι επιθυμείς, να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Fire, πιστεύω έτυχε να μπατάρει από τ' αριστερά το κομμουνάκι :tongue::tongue:!! Έτσι γούσταρε, μπορεί να αγαπάει περισσότερο αυτή του την πλευρά! Πραγματικά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Βρε, αν είχε πρόβλημα η μία του πλευρά, δεν θα το καταλάβαινες μόνο από αυτό! Μην ανησυχείς κοριτσάκι μου! Απλά είσαι τόσο απορροφημένη από το μπεμπέ σου το όμορφο, παρατηρείς τα πάντα του και κατά συνέπεια αγχώνεσαι παραπάνω. Πράγματα απλά, που εμείς οι τρίτοι τα βλέπουμε, εσύ τα αναλύεις και αγχώνεσαι! Τπτ δεν είναι, έτυχε το μωρό να γέρνει αριστερά, ααααααααα, έτσι ήθελε!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

εντωμεταξυ ρε γμτ τωρα που ξεκιναμε στερεες τυχαμε σε αλλαγη εποχης..

ουτε τ αχλαδια ουτε τα μηλα ειναι στην εποχη τους

πηρα να φαω κατι αχλαδια χθες, ανοστααααααααααααα χαλιααααααα

φυσικα στα βιολογικα δεν εχει τιποτις απο τα δυο..

εσεις ειστε ηδη μπροστα σ αυτα τα εχετε ζησει,εκτος απ το Βικακι, αλλα εγω εχω τρελλη αγωνια για το αν θα φαει ή θα μου το φτυσει στη μουρη..

πηραμε και κουταλακια πιατακια τη ραβδο μας για να τα πολτοποιουμε, αντε να δουμε :cool:

Γειά σας απο το Τρεχαλιστάν!

φιλιά και σκόρδα παντου!!!!!

Ειρήνη μου χρόνια σου πολλά και με πολλά μωρά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρενακι ροκου μου και σε σενα ολες μου ευχες (μακαρι να μπεις να τις δεις, μας έχεις λειψει)

σας φιλώ τρεχω!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια!!!εγω κι αν χαθηκα!!!μπηκα με αφορμη την συναντηση που ειχαμε!!!

περασα υπεροχα!!κριμα που δεν ημασταν περισσοτερες!!!εγω νομιζα οτι βγηκα για εναν απογευματινο καφε με τις φιλες μου!!ετσι ενοιωθα,τοσο οικεια!!τα κοριτσια και απο κοντα ειναι κουκλες και πολυ πολυ συμπαθητικες!!!τα δε νινια ,φανταστικα!!!!!!παντως ολοι μας κοιταζαν,ειδικα οταν στηθηκαμε εξω για φωτογραφιες και ο κοσμος σταματουσε να μη μας χαλασει την φωτο!!!χιχι!!!

να το ξανακανουμε κοριτσια!!!!!!

επισης διαβασα κατι με τον μικρο της ευας οτι γερνει?δε μπορεσα να δω τι ακριβως ειναι αλλα να σου πω οτι η δικια μου 2-3 μηνων μπορει και 4,δε θυμαμαι ,εγερνε ολο το σωμα της προς τα δεξια.δηλ την σηκωνα για να την παρω αγκαλια και εβλεπα ενα μισοφεγγαρο να σχηματιζεται...ολοι το ειχαν παρατηρησει απο το συγγενικο μου περιβαλλον εκτος τον γιατρο...οταν καποια στιγμη του το ανεφερα,μου ειπε δε βλεπει κατι (ουτε οτι στραβωνει δηλ) ε αυτο ηταν,μετα απο καμια εβδομαδα μολις εβαλε κανενα γραμμαριο παραπανω ισιωσε για τα καλα..δε ξερω τι σου ειπε η παιδιατρος αλλα δε το θεωρω κατι σοβαρο ...(ασε εμενα με ειχε φαει το αγχος!!!)

φιλακια σε ολες και να ξερετε δε σας ξεχνω...με οσες προλαβαινω μιλαω στο τηλ,με αλλες στο φεις..εδω δε προλαβαινω να γραψω!!!

αααα χρονια πολλα στα κοριτσια μας!!!

Ειρηνη,Ρενα και Irene!!να στε παντα γερες και ευτυχισμενες!!!!!

αααα ξεχασα παλι,εγινε καμια βαπτιση?

Φιλακια!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Nενα μου σ ευχαριστω!! αυτο ακριβως εννοω,σαν μισοφεγγαρο..

εμεις παλι δεν το προσεξαμε αλλα το προσεξε η γιατρος..

anyway θα δειξει

ελπιζω στην επομενη συναντηση να τα πουμε κ απο κοντα

φιλια..:D

Χρόνια πολλά Ειρηνάκι να σε χαιρόμαστε κι εσύ με τη σειρά σου να χαίρεσαι τις τσαπερδόνες σου και την όμορφη οικογένεια σου!

Επίσης Ρενάκι ροκάκι να χαίρεσαι τις κουκλίτσες σου και ότι επιθυμείς!

Χρόνια πολλά και στην irene, Δέσποινα μεταβίβασε τις ευχές μας pls!

Κι εμείς σαν σήμερα κάτι γιορτάζαμε........ αλλά φέτος δεν έχει.... πήραμε πάντως λελουδικό μάνα και κόρη........

Μάκια αγκαλίτσα με την κόρη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

eirini χρονια πολλα πολυχρονη!!!να χαιρεσαι την οικεγενεια σου!

παω να δω τις φωτο απο τη συναντηση!!!

vasdeli να χαιρεσαι το ηλεκτρακι σου! πολυχρονη!!

καλα πεθανα στα γελια τι υπεροχα μωρακια...κ ολα μαζεμενα πολυ συγκινητικο...πραγματικα october power.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...