Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

χθες εκανε εμβολιο, τα κατω δοντακια ετοιμα να βγουν, 71 ποντους, κιλακια αρχισε να πεφτει λιγο καμπυλη...ισως επειδη κοβουμε το θηλασμο...

σημερα ειχαμε ραντεβου στο παιδων αλλεργιολογικο...θα κανουμε το τεστ αλλεργιας στο γαλα.

το 1ο τεστ, αρνητικο...τελος του μηνα θα κανουμε εξετασεις αιματος κ τεστ γαλακτος...αν διαπιστωθει αλλεργια στο αγελαδινο θα παιρνουμε κρεμες κ γαλατα δωρεαν.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστω για τις ευχουλεεεεεες!!

fire, μαντευω τον λογο της ανησυχιας σου, ειναι ανυποστατος ομως, στο εγγυωμαι! 5,5 μηνων αρχιζουν να καθονται. Εδω η δικια μου που κοντευει τον 8ο μηνα, εκει που καθεται, αν δεν προσεξει λιγο, μπαταρει. Ασε που αν υπηρχε εστω 1/1000 για προβλημα, θα σας εστελνε η παιδιατρος για εξετασεις σουμπιτους!

Μαμουνακι καλη επιτυχια στο τεστ αλλεργιας! Πιστευω οτι ειναι καλος οιωνος οτι το πρωτο τεστ ηταν αρνητικο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοριτσάκια καλησπέρα, είμαστε ακόμη στο χωριό λογω φυσιοθεραπειών και δεν μπαίνω καθημεινά, αλλα Κυριακή γυρνάμε και τα κεφάλια μέσα.

Βλέπω τα μωρα αρχίσαν το μπάντζι τζάμπινγκ και μας ξεφυγε απο τον αδερφό μου όταν την φλεραμε την πρώτη μέρα αλλα ευτυχώς την έπιασε στον αέρα, δεν το περιμενε οτι έχει γίνει τόσο μαμούνι.

Κατα τα αλλα πολύ καλά, εκει που αηδίαζε το φαγητό της απο το Πάσχα και μέτα τρώει όλο της το πιάτο, οτι και να της φτιάξω, τι να πω αυτο το παιδί θα με τρελλάνει. Ακόμα φαφούτα είναι εν τω μεταξύ, τι θα γίνει ποτε θα βγουν τα δόντια οεο. Αφήστε που της εχω κατι νευρα, δεν φτάνει που είναι ολοιδια ο πατέρας της, φωνάζει κι όλη την ημέρα μπαμπά, μπαμπά.

Clelia καλοτάξιδο το αμαξάκι και βλέπω τα πας σουπερ, είσαι έτοιμη και για μεγάλες βόλτες. Εγω είχα να οδηγήσω δυο χρόνια αλλα εδω στο χωρίο του ξαναπήρα τον αέρα.

Για το φαγητό μην στεναχωριέσαι και μην τα παρατάς, κάποια στιγμή θα αρχίσει να τρώει.

Μαμουνάκι καλα τα νεα απο το πρώτο τεστ, ευχομαι να είναι και οι υπόλοιπες εξετάσεις σούπερ.

Τσιπουρίτσα χαίρομαι που είσαι ευχαριστημένη απο το φωτογράφο, με το καλό να βαφτίσετε τον ανιψούλη.

Φωτεινή συλληπητήρια για τη φιλή σου, προσπάθησε να της σταθείς οσο μπορείς, εμένα το έπθε αυτό η κολλητή μου πριν απο τρία χρόνια ενω ετοιμαζόταν για γάμο, τωρα σιγα σιγα εχει σταθεί στα πόδια της.

Fire χαιρομαι που στρώνει ο μικρός σιγα σιγα. Νομίζω οτι είναι πολύ μικρούλης για να στέκεται και η Εμμέλεια σκεκεται και μπατάρει πολλές φορές δεξια αριστερά.

Μαμαλευτεράκι πολύ όμορφα τα κουστουμάκια, θα είναι κουκλιά τα αντράκια σου.

Περιμένουμε νεα απο τη συνάντηση των Βορείων.

Φιλάκια πολλά, σίγουρα ξέχασα πολλά αλλα δεν θυμάμαι αλλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γιωτα κ που να δεις στο θεμα υπνου εξελιξεις..

τερμα το βυζι, στο κρεβατι του πλεον με λιγο κουνημα στην αγκαλια κ τραγουδακι

πανω που ειμασταν ετοιμοι το πασχα για εκπαιδευση..;)

οχι πως δεν νανουριζεται πλεον στο βυζι αλλα πλεον μια στις πεντε!!

την 1η μερα που κοιμηθηκε στο κρεβατακι του και στη διαρκεια της μερας και τη νυχτα,μονο που δεν εβαλα τα κλαμματα

δεν το πιστευα..:D

κλειω ειμαι ετοιμη να παραγγειλω απ το amazon την τσαντα για τις στερεες.. εισαι ευχαριστημενη,κραταει ωρες??

Fire μου, τι να σου πω... Αφού δεν την έχω δοκιμάσει... Η Ελισάβετ δεν τρώει, μόνο βυζί! Αλλά θα πάρεις οπωσδήποτε τις κυψέλες, οι οποίες διατηρούν και ζεστό και κρύο. Τις θυμάσαι ή να σου τις ξαναστείλω?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

σωστα.ξεχασα οτι η ελισαβετα συνεχιζει να ειναι τζαναμπετα :D

που να την δοκιμασεις??

ισως το καλοκαιρι στη θαλασσα για σας!! για καμμια μπυρα :tongue::tongue::tongue:

ναι τις θυμαμαι τις κυψελες,θα παραγγειλω κι απ αυτες merci!

Καλησπέρα κορίτσιααα!!!

Ο γιος μου τωρα κοιμηθηκε...με 3 νταμες που να κλεισει ματι το αλητόπαιδο!!

Βρε Σαλονικιες, σας βαλαμε τα γυαλια οι επαρχιωτισσες!!!Ούτε μια για να εκπροσωπήσει τη ΣαΛονίκη.....

Ελένη, ploegisi, Νένα και η αφεντια μου συναντηθηκαμε με τα τεκνα μας και περασαμε πολύ όμορφα, οσο μας αφησαν και τα ζουζουνια δλδ...Σε καποια φαση προς το τέλος τα επιασε ολα μαζι το αμοκ, μονο το μανιταρι (νενόπαιδο και 10κιλο!!!!) ήταν άνετη...

Λοπόν για να τα πάρω απο την αρχή..Και τα 3 κοριτσια μας ειναι φανταστικα!!Η Ελένη τριτεκνη ειναι μια πολύ γλυκια μανούλα, μες την ηρεμια και την υπομονη...Ααααα τι να λέμε, τωρα που κουρευτηκε δεν εμοιαζε με λυκειοκοριτσο αλλα με κόορη μου, ναι ναι αυτη που δεν εχω!!!!

Το Χριστινακι μια κουκλα, οπως την ξερουμε και το κλίμα μας εδω στη Β.Ελλάδα σαν να της εδωσε και κανα κιλό παραπάνω...βαρδαρης παιδι μου, αγιος ανεμος!!!!

Μετα ηρθε η Ελένη με τη γκουγκουφκίτσα της, τη σουρτουκω οπως εκεινη λέει...Γλυκυτατη η Ελένη μας και τσαμπουκας, δε σκιαχτηκε ουτε απο κακοκαιρία ουτε απο τιμόνι, πήρε τη γυναικαρα με τα ροζ και κανανε ταξιδακι δυσκολο!Το βλέμμα της μικρης ολα τα λεφτα, τα ματια της ειναι πολύ εκφραστικα!Λές και εχει να σου πει τοοοσα λόγια...

Η Νένα με το μανιταρι της ηρθαν τελευταιες στην παρεα μας...Καλα η μικρη λές και βγηκε απο περιοδικο ηταν, και η μαμα ομως μια καραμονδελα!!!!

Νένα επειδη οι φωτο σε δειχνουν πολύ σοβαρη και επειδη δεν μου δοθηκε η ευκαιρία να ξαναμιλησουμε ουτε στο fb ούτε και μεσω του καφε να τα πουμε περισσότερο, εχω να πώ οτι εισαι πολύ χαρουμενος και πρόσχαρος ανθρωπος!!Ευχαριστούμε πολύ και για το δωρακι σου!Ενα ζευγαρι κρικακια-σκουλαρίκια made by nena!

Γνωρισαμε και 2 μπαμπαδες, το Γ. της Ελένης και τον Δ. της Νένας, πολύ καλοί τυποι και ωραιες φιγουρες..

Εγω πάλι τι να πώ, εβλεπα το στερνοπαίδι μου αναμεσα σε 3 γυναικειες παρουσίες και σκεφτομουν πια ειναι καλύτερη για νυφη..η μια καλύτερη απο την αλλη!!Πάλι με διεψευσε το παλικαρι μου και το εχω παρεξηγησει..καθόλη τη διαρκεια της διαδρομής ηταν αψογος και στην παρεα κυριος!!!εεεεε κορίτσια???????πειτε, δεν ηταν?

Χαρηκα πολύ που σας γνωρισα και να μην αργησουμε να το επαναλάβουμε!!!Πάω να βάλω οσες φωτο καταφερα να τραβηξω και θα βαλει και η Ελένη ως πιο ειδικη που ειναι επί του θεματος!!!

Επανερχομαι......

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπέρα κορίτσιααα!!!

Ο γιος μου τωρα κοιμηθηκε...με 3 νταμες που να κλεισει ματι το αλητόπαιδο!!

Βρε Σαλονικιες, σας βαλαμε τα γυαλια οι επαρχιωτισσες!!!Ούτε μια για να εκπροσωπήσει τη ΣαΛονίκη.....

Ελένη, ploegisi, Νένα και η αφεντια μου συναντηθηκαμε με τα τεκνα μας και περασαμε πολύ όμορφα, οσο μας αφησαν και τα ζουζουνια δλδ...Σε καποια φαση προς το τέλος τα επιασε ολα μαζι το αμοκ, μονο το μανιταρι (νενόπαιδο και 10κιλο!!!!) ήταν άνετη...

Λοπόν για να τα πάρω απο την αρχή..Και τα 3 κοριτσια μας ειναι φανταστικα!!Η Ελένη τριτεκνη ειναι μια πολύ γλυκια μανούλα, μες την ηρεμια και την υπομονη...Ααααα τι να λέμε, τωρα που κουρευτηκε δεν εμοιαζε με λυκειοκοριτσο αλλα με κόορη μου, ναι ναι αυτη που δεν εχω!!!!

Το Χριστινακι μια κουκλα, οπως την ξερουμε και το κλίμα μας εδω στη Β.Ελλάδα σαν να της εδωσε και κανα κιλό παραπάνω...βαρδαρης παιδι μου, αγιος ανεμος!!!!

Μετα ηρθε η Ελένη με τη γκουγκουφκίτσα της, τη σουρτουκω οπως εκεινη λέει...Γλυκυτατη η Ελένη μας και τσαμπουκας, δε σκιαχτηκε ουτε απο κακοκαιρία ουτε απο τιμόνι, πήρε τη γυναικαρα με τα ροζ και κανανε ταξιδακι δυσκολο!Το βλέμμα της μικρης ολα τα λεφτα, τα ματια της ειναι πολύ εκφραστικα!Λές και εχει να σου πει τοοοσα λόγια...

Η Νένα με το μανιταρι της ηρθαν τελευταιες στην παρεα μας...Καλα η μικρη λές και βγηκε απο περιοδικο ηταν, και η μαμα ομως μια καραμονδελα!!!!

Νένα επειδη οι φωτο σε δειχνουν πολύ σοβαρη και επειδη δεν μου δοθηκε η ευκαιρία ουτε να ξαναμιλησουμε ουτε και μεσω του καφε να τα πουμε περισσότερο εχω να πώ οτι εισαι πολύ χαρουμενος και πρόσχαρος ανθρωπος!!

Γνωρισαμε και 2 μπαμπαδες, το Γ. της Ελένης και τον Δ. της Νένας, πολύ καλοί τυποι και ωραιες φιγουρες..

Εγω πάλι τι να πώ, εβλεπα το στερνοπαίδι μου αναμεσα σε 3 γυναικειες παρουσίες και σκεφτομουν πια ειναι καλύτερη για νυφη..η μια καλύτερη απο την αλλη!!Πάλι με διεψευσε το παλικαρι μου και το εχω παρεξηγησει..καθόλη τη διαρκεια της διαδρομής ηταν αψογος και στην παρεα κυριος!!!εεεεε κορίτσια???????πειτε, δεν ηταν?

Χαρηκα πολύ που σας γνωρισα και να μην αργησουμε να το επαναλάβουμε!!!Πάω να βάλω οσες φωτο καταφερα να τραβηξω και θα βαλει και η Ελένη ως πιο ειδικη που ειναι επί του θεματος!!!

Επανερχομαι......

καλημερα ζηλευω κ δεσμεβομαι να ερθω κ εγω την επομενη μουτσσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Πετρουλα χαιρομαι που περασατε τοσο ομορφα

Δυστυχως εγω καθημερινη δυσκολευομαι πολυ!

ειπαμε κ με την Δεσποινα οτι αν γινει η επομενη συναντηση σκ ειμαι μεσα ανα πασα στιγμη!

θα ειχες παρεα αλλους 2 γκαγκστερ κ θα ηταν σωστη η αναλογια!!! :tongue::tongue:

Καλημερα!!!

Kαλημερα!!

Μπραβο ρε κοριτσια!!

Χαιρομαι πολυ που τελικα συναντιομαστε!

Να δεσει περισσοτερο η φιλια μας!

Απορια: εχω ξεπαγωσει γαλα απο την καταψυξη. ΔΕΝ το ζεστανα επειδη δεν το χρειαστηκα. Οπότε, απο καταψου, πηγε ψυγειο αμεσως. Ποσο καιρο αντεχει?

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!

Μπραβο ρε κοριτσια!!

Χαιρομαι πολυ που τελικα συναντιομαστε!

Να δεσει περισσοτερο η φιλια μας!

Απορια: εχω ξεπαγωσει γαλα απο την καταψυξη. ΔΕΝ το ζεστανα επειδη δεν το χρειαστηκα. Οπότε, απο καταψου, πηγε ψυγειο αμεσως. Ποσο καιρο αντεχει?

το ασφαλες ειναι το 12ωρο αλλα εχω διαβασει και για 24ωρο..

ps ειναι κ αλλη κοπελα μεσα απο θεσσαλονικη??? οεο δεν το ηξερα,ποια??

Καλημερα!!!

Ναι βρε fire, ζαλίστηκε το πουλάκι μου με τοσο γυναικομανι..αν δεις τις φωτο θα καταλάβεις για τι πραγμα σου μιλάω, δεν ηταν μονο οι 3 μπεμπες , ηταν και οι μαμαδες τους..βαρυ το φορτίο για το πουλάκι μου, 7 γυναικες πως να μας δαμασει!!

Κλειω κι εγω για 24ωρο γνωρίζω και το εχω αφησει κιολας...

Fire είναι και η Χρυσα απο Θεσσαλονίκη αλλα δεν πολυγραφει εδω

Ερχομαι να σχολιασω γιατι χτες πιαστηκα στο κους κους με την Δεσπω στο fb και δεν προλαβα να απαντησω στα νεα σας!!

Φωτεινη συλλυπητηρια για τον φιλο σας και κουραγιο πολύ στην οικογενεια του και στην αρραβωνιαστικια του!!Να τη θυμασαι τωρα λίγο πιο συχνα, θα χρειαστει υποστηριξη...

Αμ περαστικο να ειναι το χτυπηματακι σας!!Για ποτε στριφογυρνανε χαμπαρι δεν παιρνουμε!!

Fire πάντα βρισκεις λόγους να αγχωνεσαι...να σου υπενθυμισω πως ο μπεμπης σου ειναι ο πιο μικρος ολων εδω μεσα και μη μπερδευεσαι και μπαινεις στο τρυπακι να συγκρινεις!Καθε παιδακι θελει το χρονο του και εχει τους ρυθμους του!Χτες απο τα 4 παιδακια μονο της Νενας καλοκαθόταν αλλα εκεινη ειναι και η μεγαλύτερη ολων, θα κλεισει τον 8ο μηνα (ουαου!!) σε λίγες μερες.Ο δικος μου καθεται 4-5 δευτερολεπτα και γερνει στο πλάι..Μετα αρχιζει τις σβουρες!

Μπραβο που εχετε τετοια πρόοδο στο θεμα του υπνου και γενικα εχει ηρεμησει διαβαζω..ειδες που 'ολα στρωνουν εν καιρω...?????

Κλέλια ριξε μια ματια εδω μήπως πάρεις καμια ιδεα..http://www.babycenter.com/400_my-baby-wont-eat-solid-food-help_500124_0.bc

Μαμουνακι καλή επιτυχία και καλά αποτελεσματα!!

Ειρηνακι αυτη ειναι ευχαριστη κοπωση...ανοιγεις δωρα και βλέπεις πριγκηποφορεματακια, πριγκηπομπιχλιμπίδια κλπ!!Τέλεια, με υγεια τα δωρακια σας!!!

Μαμαλευτερακη θα σου ματαξαναπώ τη γνωμη μου, τελεια τα ρουχαλακια αλλα για τελος Αυγουστου που θα γινει με το καλό η βαφτιση σας προτιμω κτ πιο αναλαφρο και δροσερό, κτ τετοιο που πάλι ειναι επίσημο http://1.bp.blogspot.com/-saZVV7b6uHY/TZX74r07EnI/AAAAAAAAC9c/vcGOPiKNwDU/s1600/vapristikarouxaagori_2011_happyeverafter_vamvakera_galazio_leuko_karo.jpg

λοιπον,επειδη καταλαβα οτι δεν εγινε κατανοητο αυτο που εγραψα,επανερχομαι:

η ανησυχια μου απο τη σταση της παιδιατρου δεν προκυπτει απ το οτι το μαναρακι μου δεν καθεται ακομη φυσικα,5,5 μηνων ειναι, ΑΛΛΑ απ οτι οταν τον εβαζε να κατσει εγερνε συνεχεια μονο απο αριστερα!! κ αυτο της φανηκε περιεργο..

τον εβαζε ξαπλα να δει αν ειναι ισιο το κορμακι του κ μετα οταν τον σηκωνε ξαναγερνε αριστερα..

δεν ξερω δλδ ποιο θα ηταν σωστο..να γερνει κ δεξια,ισια?? δεν ξερω

ελπιζω να εγινα κατανοητη τωρα :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...