Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια... Πως ειστε? εγω εδω και λιγη ωρα ειμαι πολυ πολυ χαλια...

Πηρα τηλεφωνο μια φιλη να κανονισουμε για καφε κι εκεινη βουρκωσε... Σκοτωθηκε ο αρραβωνιαστικος της σε τροχαιο.δεν μπορω να φανταστω το παιδι αυτο εκει που ειναι τωρα... :(

Ας μην σας χαλασω την διαθεση και την δικη σας θα τα πουμε αλλη στιγμη καλο βραδυ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινη μου :(, τι να πω σε τετοιες καταστασεις... Κριμα... Κριμα... Κουραγιο...

Τσιπουρα σου το ειπα οτι η φωτογραφος ειναι σουπερ! Δεν υπηρχε περιπτωση να ερθετε σε επικοινωνια κ να μην την κλεισετε. Τελειες τιμες, μερακλιδικη δουλεια!!

vasdeli, βρε μανα-κουραγιο, εγω ειμαι το ινδαλμα σου??? Τιμη μου!

Αγγελικουλα μου!! Πώς εισαι βρε ψυχη?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

ΛΕΙΠΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΣΙΣΕΙΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ

ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΡΙΟ ΕΙΜΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ

εδω μου αρεση οπωσ ειναι απλα μια μπλε γραβατα οχι ροζ

http://cgi.ebay.co.uk/CHEAP-SUITS-BOYS-GREY-3PC-WEDDING-FORMAL-1-15-YRS-/320664293443?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item76bffed4ee

στο λευκο κατι με χαλαει που ειναι τοσο ασπρο σκεφτικα αν βαλω λιγο χρωμα σ εμπλε γραβατα η πουκαμισο μπλε με μια ωραια γραβατα

http://cgi.ebay.co.uk/CHEAP-SUITS-BOYS-IVORY-3PC-WEDDING-FORMAL-1-15-YRS-/320664293349?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item76bffed4aa

για πεστε ρε τσουπρεσ εσεισ τι λετε ? ααααααααα κουστουμια ξερω μπορει να πετε κατι ποιο αναλαφρο κτλ δεν θελω θελω κουστουμια απλα στον συνδιασμο κολαω λιγο η βαφτσιση τον αυγουστο κατακαλοκαιρο κ ο μπεμπησ με κουστουμια μια γλυκα θα ειναι αχ κουκουβαουυυυυυυυ

:tongue::tongue:

φωτεινη σε καταλαβαινω απολυτα και μενα πριν ενα χρονο το ιδιο συναιβει στη κουμπαρα μου απτο πολιτικο γαμο μου.ο χρονος ειναι το φαρμακο μονο αυτο.

καταλλα ξεκινησαμε δειλα τις φρουτοκρεμες. τις τρεις πρωτες φορες τα καναμε εμετο αλλες τρεις φαγαμε απο τρεις κουταλιες με αηδια .. προτιμα κομματακια να του δινω τη μπανανα μαλλον αντιπαθει το κουταλι . βλεπουμε ... εσεις??'σημερα φαγαμε και τη πρωτη μας σουπα.απτο κρεββατι της μαμας.αλλαζα το πρωι το μεγαλο και με το μωρο καθοταν μια φιλη το μωρο στο κρεββατι με τρια μαξιλαρια γυρω του.παει η κοπελα να δει το μεγαλο μου μολις τον εντυσα και μεχρι να παω στο υπνπδωματιο ακουω γκουπ και μετα εντονο κλαμα χαστηκα πανω μου επαθα δεκα εγκεφαλικα και αλλατοσα εφργματα.ο μεγαλος δε μουχε πεσει ποτε οποτε καταλαβαινετε την αγωνια μου .ποτε προλαβε ο μουργος ??ητν κοκκινο το μαγουλακι του και το δεξι ρουθουνακι μαλλον με τη μουρη θα σκασε το καημενομου δε ηταν πουθενα κοκκινο το κεφαλακι του.παντως το παρακολουθω και αυριο και βλεπουμε μεχρι στιγμης δε μουχει αλλαξει κατι στις συνηθεις του ....αχ...

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

ΛΕΙΠΟΝ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΝΑ ΦΟΡΕΣΩ ΣΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΒΑΦΤΣΙΣΕΙΣ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙΑ

http://cgi.ebay.co.uk/CHEAP-SUITS-BOYS-GREY-3PC-WEDDING-FORMAL-1-15-YRS-/320664293443?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item76bffed4ee

στο λευκο κατι με χαλαει που ειναι τοσο ασπρο σκεφτικα αν βαλω λιγο χρωμα σ εμπλε γραβατα η πουκαμισο μπλε με μια ωραια γραβατα

http://cgi.ebay.co.uk/CHEAP-SUITS-BOYS-IVORY-3PC-WEDDING-FORMAL-1-15-YRS-/320664293349?pt=Boy_s_Clothing&var=&hash=item76bffed4aa

για πεστε ρε τσουπρεσ εσεισ τι λετε ? ααααααααα κουστουμια ξερω μπορει να πετε κατι ποιο αναλαφρο κτλ δεν θελω θελω κουστουμια απλα στον συνδιασμο κολαω λιγο η βαφτσιση τον αυγουστο κατακαλοκαιρο κ ο μπεμπησ με κουστουμια μια γλυκα θα ειναι αχ κουκουβαουυυυυυυυ

καλα το λευκο πολυ μουρατο μπραβο ρε συ μου δωσες ιδεα και για το δικο μου το μεγαλο.ειναι πολυ φτηνα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

καλα το λευκο πολυ μουρατο μπραβο ρε συ μου δωσες ιδεα και για το δικο μου το μεγαλο.ειναι πολυ φτηνα

χαίρομαι που σου αρέσουν έτσι το σκέφτηκα κ εγώ θα δώσω 100 ευρώ κ για τους δυο κ ας μην τα ξαναφορέσουν ποτέ θα είμαστε όμως κουκλιααααααα κ ο μπέμπης για σκέψου μέσα στο κουστούμι ? τον μεγάλο στην βάφτιση του κουστούμι τον φορούσα σαν μπουκέτο ήταν ένα κουκλί βέβαια εκείνο το κουστούμι το πήρα απο τα σαμ 0-14 ευτυχώς στης εκπτώσεις

μωρέ ο τζαναμπέτης πως έπεσε ? κ εμένα μου έπεσε με ένα αμαξάκι πίσω

πίσω ……..

πίσω

κ πλάι πλάι

γντουπ τούμπα το περιπολικό χαχαχαχ

όσο για τα φαγητά εμείς το πρόγραμμα έχει ως εξής ΘΗΛΑΖΟΥ ΟΛΟΙ ΝΥΧΤΑ πιπιλά ξεπιπιλα εκεί μουτσου μουτσου

το πρωί στις 8 πίνει 100 -150 η κ 50 μλ μαδαδογαλο το δίνει ο μπαμπάς

στης 10.30 περίπου φρουτοκρεμα

1 συνδυασμός μήλο μπανάνα + 2 κουταλιές δαμάσκηνο

2 συνδυασμός αχλάδι με 2 κουταλιές κρεμά φρουτοκρεμα φρεξι λακ για

να πήζει δεν μου έτρωγε με τίποτα το αχλάδι κ είναι πολύ ωραίο φρούτογ ια το εντερακι του σιγα σιγα θα δώσω κ σύκο κ μετά μαμαδογαλο ΠΑΝΤΑ

το μεσημέρι ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΑΛΕΣΜΕΝΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΗΔΙΑΖΕΙ Κ ΜΟΥ ΤΑ ΞΕΡΑΣΕ ΟΣΑ ΕΔΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ

του δίνω από τα δικά μασ πατημένα με το πιρούνι κ ξεφτίζοντας το κρέας με τα χεριά κ κόβοντας το με το ψαλιδάκι κουζίνας τες πχ έφαγε αρνάκι με πατάτες στο φούρνο ένα καλό μαλακό κομμάτι κρέας κ

2 κομμάτια πατάτες

ένα κομμάτι ντομάτα

κ μίση φετουλα ΨΙΧΑ από ψωμί με το χέρι του τα δίνω ΑΡΓΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕ ΠΟΛΥ αλλά τα τρώει ευχαρίστα κ δεν ξερνοβολά

\ΜΕΤΑ οσο ειμαι ξαπλω στο κρεβατι ι κ ξεκουράζομαι το μεσημέρι βυζοκολημενος

το απόγευμα στις 6 κρεμά ρυζάλευρο με μαδαδογάλα 100 μλ περίπου έχει φάει κ 250 μια μέρα αλλά σταθερά στα 100-150 τρώει καθημερινά εννοείτε ότι ΞΑΝΑ ΘΗΛΑΖΟΥΜΕ 45λιλιαδες φορές από στερεά τρώει μικρές ποσότητες θα αυξηθούν πιστεύω ο μεγάλος δεν τα έτρωγε με τίποτα αργήσαμε πολύ πολύ στην εισαγωγή κ ακόμη κακοφαγανος είναι ο μικρός όλα τα δοκιμάζει

σήμερα θα τον πάω παιδίατρο να δούμε τι θα πει για τα κατορθώματα μας

επίσης σήμερα θα έχουμε λαδερό φασολάκια πατάτα καρότο από αυτό θα του δώσω θα τα κάνει ο σύζυγος χωρίς πιπέρια κτλ πολλα εγραψα χαχαχαχ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ

:tongue::tongue:

Γεια σας κορίτσια μου!

Τσιπουράκι με το καλό οι ετοιμασίες για την ημέρα του κούκλου σας!!! <3

Φωτεινή δεν υπάρχουν λόγια σε τέτοιες καταστάσεις……. είναι άδικο…… τι να πεις σʼ αυτή την κοπέλα και τι στους γονείς του παλικαριού;;; Κρίμα……

Κλειώ μου καλά είμαι, ακριβώς όπως τα ξέρεις…. δεν έχει αλλάξει τίποτα.

μαμαλευτεράκι ωραία ιδέα να ντύσεις τα παιδιά σου με ίδια κοστούμια! Σαν παραγαμπράκια θα είναι!

αμ13 εμείς με το φαγητό πάμε κάπως έτσι:

- Μέχρι τις 9-10 περίπου το πρωί μαμίσιο γαλατάκι

- Το επόμενο γεύμα φρουτόκρεμα – οποιοσδήποτε συνδυασμός 3 φρούτων αρκεί να είναι γλυκό το αποτέλεσμα για να το φάει, πλέον τρώει αρκετά.

- Αν ζητήσει της δίνω γάλα για να κοιμηθεί στην αγκαλιά….

- Μετά τρώει κρεατόσουπα (αρκετά πιο μικρή ποσότητα) αν πεινάσει ενδιάμεσα πίνει γάλα (που συνήθως έτσι γίνεται και όσες φορές θελήσει)

- Στη συνέχεια γιαουρτάκι (το τρώει όλο και θέλει κι άλλο οπότε συμπληρώνουμε γαλατάκι) ή τρώει φαρίν λακτέ 120 γρ. πολύ πηχτή όμως (για αναλογία 180 γρ μάλλον) και δεν ζητάει άλλο.

- Τέλος το βράδυ γάλα μέχρι να κοιμηθεί και μετά όσες φορές ξυπνήσει πάλι γαλατάκι και φτου κι απʼ την αρχή.

Κάποιες φορές μπορεί να μην ζητήσει καθόλου γάλα ανάμεσα στα γεύματα και να πιεί όσες φορές θέλει πρωί και βράδυ.

Φιλιά σε όλες!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ηλιανα, ΤΕΛΕΙΑ τα κουστουμια!! Μπράβο κοπέλα μου, πολύ γουστόζικα! Με το καλό!

Η Ελισάβετ δεν τρώει ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ, ΤΙΠΟΤΑ, μόνο μανόγαλο!! Μία φορά της έδωσα χορτόσουπα με κοτόπουλο, ούτε να την φτύσει δεν ήθελε. Πραγματικά έχω απογοητευτεί. Δεν μπαίνω πια στον κόπο να της φτιάχνω φρουτόκρεμες και ριζάλευρα, δεν μπορώ, νιώθω χάλια. Ξεκινάω με χαρά, την ντύνω με κάτι ρόμπες φαγητού, της δίνω το φαγητό της και παίζει, αλλά κανένα ενδιαφέρον να το φάει. Ενώ το αντηλιακό, κάθε φορά που της το αλοίφω, το κυνηγάει να το γλείψει. Ανώμαλο μωράκι! Σκέφτομαι να της φτιάξω και αύριο χορτοκοτοσουπα, αλλά πραγματικά με κρύα καρδιά πλέον...

am13, και εσένα τούμπα?? Τι έγινε ρε κορίτσια? Είχαμε το καλοκαίρι τον μήνα Αύγουστο που πέφταμε στο ίσιωμα οι γκαστρωμένες, τώρα τα μωρά μας τι έπαθαν και πέφτουν μαζεμένα??? Τσιπούρα, φέρνε σκόρδα!!

Αληθώς ο Κύριος Fire μου! Τι έγινε καλή μου? Σε σκεφτόμουν τις προάλλες, αλλά ξέχασα να σε αναζητήσω εδώ...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Καλέ ξέχασα να ευχηθώ…

Κοριτσάκια Βόρειες: Καλά να περάσετε στη συνάντηση!!!

Φιλάκια!!! <3

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Kαλησπερα κλειω μου,

λειψαμε αρκετες μερες στο χωριο μας ειναι αληθεια κ επιστρεψαμε το Σαββατο

ηταν μια πραγματικα απιστευτη εμπειρια το φετινο πασχα με το μωρο

anyway, χαιρομαι πολυ που ολες περασατε καλα!

εμας τα νεα μας απο τον αλητακο μου ειναι καταπληκτικα μια κ γινεται ολοενα κ πιο συνεργασιμος.. ισως και γω να τον "διαβαζω" καλυτερα :rolleyes:

χθες πηγαμε στην παιδιατρο,ειμαστε 7960 και 72 ποντους τωρα στους 5,5 μηνες κ βγαλαμε κ τα 2 κατω δοντια!!! εκει οφειλετε πιθανον κ η μουρμουρα του τελευταιου μηνα

απο το σκ αρχιζουμε κ στερεες,αντε να δουμε!

το μονο που ελαφρως με στεναχωρησε αν κ η παιδιατρος το προσπερασε για την ωρα,ειναι οτι οταν τον εβαλε να κατσει μπαλαντζαριζε συνεχεια προς τα αριστερα.. τον ξαπλωνε ξανα ηταν ισιος και οταν τον ξανασηκωνε παλι προς τ αριστερα εγερνε :?:

δεν ξερω γιατι δεν ειναι καλο αυτο αλλα δεν επεκταθηκε περαιτερω..

αυτα τα λιγα για αρχη!

φιλια σε ολες!!!

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ εχασα λιγο....αλλα εδω γινεται ακομα ενασ πανικοσ......

πλεον στο δωματιο που ειναι ο υπολογιστησ φυγε ο μαγικοσ κοσμοσ των τουλιων και τωρα εχω τον μαγικο κοσμο των δωρων!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη μου ,δεν εχω λογια.......κριμα το παληκαρι....

κλε κλε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλοριζικο κ καλοταξιδο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαμα λευτερακι πολυ μαρεσουν τα κοστουμια σασ κ ασ ειναι κ επισημα!!!!!

τσιπ!!!!!!!!με το καλο η βαπτιση του στεφανακου!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

για καλοκαιρακι πιο πολυ μαρεσουν τα λευκα...μην βλεπεις τη φωτο..σκεψου.. λινο-λευκο-καλοκαιρακι-πολυ φωτεινο!!!

πολυ ωραια ιδεα παντως τα κουστουμακια.θα ναι κουκλιά!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

φωτεινη σε καταλαβαινω απολυτα και μενα πριν ενα χρονο το ιδιο συναιβει στη κουμπαρα μου απτο πολιτικο γαμο μου.ο χρονος ειναι το φαρμακο μονο αυτο.

καταλλα ξεκινησαμε δειλα τις φρουτοκρεμες. τις τρεις πρωτες φορες τα καναμε εμετο αλλες τρεις φαγαμε απο τρεις κουταλιες με αηδια .. προτιμα κομματακια να του δινω τη μπανανα μαλλον αντιπαθει το κουταλι . βλεπουμε ... εσεις??'σημερα φαγαμε και τη πρωτη μας σουπα.απτο κρεββατι της μαμας.αλλαζα το πρωι το μεγαλο και με το μωρο καθοταν μια φιλη το μωρο στο κρεββατι με τρια μαξιλαρια γυρω του.παει η κοπελα να δει το μεγαλο μου μολις τον εντυσα και μεχρι να παω στο υπνπδωματιο ακουω γκουπ και μετα εντονο κλαμα χαστηκα πανω μου επαθα δεκα εγκεφαλικα και αλλατοσα εφργματα.ο μεγαλος δε μουχε πεσει ποτε οποτε καταλαβαινετε την αγωνια μου .ποτε προλαβε ο μουργος ??ητν κοκκινο το μαγουλακι του και το δεξι ρουθουνακι μαλλον με τη μουρη θα σκασε το καημενομου δε ηταν πουθενα κοκκινο το κεφαλακι του.παντως το παρακολουθω και αυριο και βλεπουμε μεχρι στιγμης δε μουχει αλλαξει κατι στις συνηθεις του ....αχ...

ακριβως ετσι μου πεσε κ μενα...κοκκινισε λιγοο μαγουλακι αλλα οκ.

δεν επαθε τιποτα.απλα εκλαιγα 2 ωρες.επαθα σοκ, ημουν κ μονη μου...προσοχη κοριτσια!!!εχουν ξεκινησει βουτιες τα μπεμπακια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...