Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!!

Πήρα το τουτούνι μουουουουου!!!!

Μαμουνάκι μου!! Τούμπα το μαμουνίδιο το μικρό?? Παπαπα κοψοχόλιασμα!! Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω αν θα μου τύχαινε, μάλλον έμφραγμα θα πάθαινα. Άσε που θα έκλαιγα για 5-6 ώρες!!

Ηλιάνα ο μικρός σου βγήκε πανέτοιμος για όλα! Το σκατούλι μας!! Εύχομαι τα καλύτερα για το παιδί της φίλης σου που τραυματίστηκε...

Φωτεινή, σοβαρά μιλάς? Παρεξηγήθηκε ο παρολίγον νονός? Δεν πειράζει, ξυδάκι! Φαντάσου ωριμότητα, στα δύσκολα θα εξαφανιζόταν από την ζωή του παιδιού. Βρε πάλι καλά που δεν κουμπαριάσατε λέμε... Εννοείται να πας για το μασαζάκι, αφού ούτως ή άλλως δεν είσαι γυμνή. Ακόμα και εσώρουχο με σερβιέτα μπορείς να φορέσεις μέσα από το μαγιό!

Αγγελική μου, πώς είσαι βρε κορίτσι?? Φιλάκια και σε σένα!

Ellain να σε χαιρόμαστε κορίτσι μου!! Να είσαι πάντα καλά, όπως βέβαια και αυτοί που αγαπάς!!

am13 τι εννοείς? Θες παιδικά τραγουδάκια? Ψάχνεις τραγουδάκι για όταν θα μπείτε στο κέντρο? Θες να σου πούμε ιδέες για DJ ή για τα τραγούδια που θα παίζονται στην διάρκεια του γλεντιού? Ποια είναι η απορία σου,πες να βοηθήσουμε!

τι θα παιζει κατα τη διαρκεια φαγητου γλεντιου.απο παιδικα ειμαστε φουλ.ξερετε κανα οικονομικο dj?

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!!

Ευχαριστώ mamounaki! Το πήρα βόλτα! Έχει πολύ πλάκα, σαν να οδηγείς συγκρουόμενα είναι, μόνο φρένο-γκάζι! Γουστάαααααρωωωω!!

Am13 τι να σου πω για οικονομικό dj, εμένα μου είπαν από το μαγαζί ότι μόνο τον δικό τους dj μπορώ να χρησιμοποιήσω και αυτός κοστίζει 130 ευρώ, αλλά μόνο εκεί παίζει, αν κατάλαβα καλά.

Προσωπικά και στον γάμο μου, αλλά και τώρα στην βάφτιση, όταν τρώει ο κόσμος ΔΕΝ μου αρέσουν καθόλου τα ορχηστρικά κομμάτια. Τους λέω και βάζουν ελληνικά, ποπάκια κλπ, σαν να ακούς sfera fm τα πρωινά. Επίσης στο γλέντι στον χορό δεν βάζουμε καλαματιανά κλπ, καθώς δεν έχουμε καταγωγή από εκεί. Λίγα νησιώτικα, μετά τσιφτετελοκατάσταση κλπ. Θέλω πρόγραμμα club ελληνάδικου. Αυτά τους λέω, αυτά μου κάνουν!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

δεν μασ τρωει τα φρουτα ουτε τα λαχανικα τισ 3 τελευτεεσ μερεσ

δυο στα δυο τα παιδια μου να σκασω ειμαι

ενω διχνει ενδιαφερων για το δικο μασ φαγητο

ρε κοριτσια ανα ποσεσ ωρεσ τα ταιζετε εγω με το βυζι ολοι μερα ουφ δεν θελω να μην τρωει και αυτοσ σαν τον μεγαλο ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΔΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ουφφφφφφφφφφφ

:tongue::tongue:

Μπηκα για μια γρηγορη καλησπερα γιατι δεν εχω υπολογιστη :(

Ειπα να κανω ενα φορματ γιατι ειχε παραγινει το κακο να σερνεται και τελικα κρασαρε ο δισκος και αυριο μετα την δουλεια θα τον παω απο εκει που τον πηρα γιατι ειναι στην εγγυηση να μου πουν τι θα τον κανουν ....

στα γρηγορα τα νεα μας ειναι ως εξης...ο μπαμπας μας εφυγε για μια ασκηση στο αιγαιο... ειμαστε στον παπου-γιαγια ,γιατι ξεκιναω και δουλεια αυριο .... η μαμα μου ετοιμαζεται για χειρουργειο στο ποδι στο ισχυο για 2η φορα... και αυριο με το που θα παω αν και εχω ενημερωσει για το θεμα αυτο να μου πουν για αγραφη αδεια αν μου δωσουν ....

η μικρη ολα καλα δεν εχουμε τιποτα...την πεμπτη θα παμε να κανουμε το εμβολιακη που χασαμε την αλλη φορα ... και για την καθιερωμενη μηνιαια επισκεψη μας... Αυτα τα λιγα τωρα θα μπαινω οποτε μπορω απο τον υπολογιστη του αδερφου μου....φιλακια και να προσεχετε.... Κλελια καλοταξιδο και καλες ομορφες βολτεςςςςς......:D:D:D

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γειαααα σααααςςςς!!!! Χρονια πολλα!!!! ελπιζω να περασατε ολες πολυ ωραια. τι να πρωτοσχολιασω που εχω μεινει καμια δεκαρια σελιδες πισω:shock:

οτι θυμαμαι γραφω!!!

κλειω καλοταξιδο το καρο!!!!

am13 δεν σε θελει παιδι μου εσενα τελευταια!!!φρικαρα με οσα παθατε!!!!δεν δοκιμαζεις κανα ποδηλατο μεχρι να φυγει η γκαντεμια;

οσο για μουσικη στη βαφτιση εγω θα βαλω τετοιου τυπου π.χ (θεικο κομματι) αφου τετοια ακουω και σε οποιον αρεσουν!!!!!

γενικα παντως ειμαι της αποψης σε γαμους βαφτισια να βαζεις οτι αρεσει σε εσενα και οχι οτι αρεσει στους καλεσμενους μονο! και στο γαμο μου ετσι εκανα και εμεις και οι φιλοι μας περασαμε σουπερ (δεν μπορω να πω το ιδιο για τις θειαδες μου βεβαια αλλα σκασιλα μου:tongue::tongue:)

ελενα χρονια πολλα και απο εδω και πολλα μπραβο στο παπακι που τα παει τοσο καλα με το χερακι του!!!!αντρακλας εχει γινει!!! και με θεικο μαλλι!!!!:-D

ειρηνακι τι κανεις παιδι μου με τα τραπεζωματα ολη την ωρα; μονο που τα διαβαζω κουραζομαι!!! :shock::shock: εισαι duracell παιδι μου!!!

μαμουνακι καλη αρχη με τα μπουσουληματα!!!:confused::confused: μη μασας σχεδον ολα τα παιδακια που ξερω εχουν πεσει απο το κρεβατι καποια στιγμη!!!

να πω και εγω τα νεα μας...περασαμε σουπερ 2 εβδομαδες στο χωριο..ειδα τα αδερφια μου και την κολλητη μου μετα απο 5 μηνες!!!! αν εξαιρεσουμε οτι το μελινακι επαθε ουρολοιμωξη στην αρχη και ειχαμε τρεχαματα ολες οι υπολοιπες μερες ηταν φανταστικες. λιακαδα καθε μερα, καφεδακι στη θαλασσα, πολυ μασα και πολυ κεφι....και μολις γυρισα στη βροχερη σαλονικα ψυχοπλακωθηκα!!!! αμαν ρε παιδι μου!!!ολο βρεχει εδω περα!!! ΑΜΑΝ!!!!

Ο μικρος εχει μεγαλωσει πολυ!! ειναι μεγαλος φατσας.ολο γελαει, ξεκινησε να μιλαει (ντα ντα ντα και τετοια δηλαδη) και εχει πολυ γελιο, μπουσουλαει προς τα πισω, χοροπηδαει στην αγκαλια μας και χθες εκει που καθοταν στον καναπε πιαστηκε απο το μαξιλαρι και σηκωθηκε ορθιος!!! ειχα ξεχασει ποσο ωραια ειναι να τα βλεπεις αυτα για πρωτη φορα στο μωρο:D

κατα τα αλλα ομως με το θηλασμο μου εχει βγαλει το λαδι!!! ενω τρωει πια καλα και φρουτοκρεμα και φαγητο και το απογευμα κεχρι με φρουτα, εξακολουθει να θηλαζει συνεχεια!!! εκανα μερικες προσπαθειες να του δωσω ξενο γαλα αλλα δεν πιανει καν το μπιμπερο. με τιποτα λεμε. ουτε πιπιλα. τον ατιμο με εχει ξεκανει! τεσπα συνεχιζω με θηλασμο και βλεπουμε παλι σε κανα δυο μηνες...

αυτα τα νεα μας

ελπιζω να ειστε ολες καλα

byeeeeeeeeeeeeeeeee

Κοριτσάκια, σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!

Είναι τέλεια να μην υπάρχει συμπλέκτης, βέβαια παθαίνεις κάτι που το αριστερό ποδαράκι και το δεξί χεράκι είναι σαν κουλά, αλλά είναι ΤΕΛΕΙΑ!! Ενώ χθες που με είδε ο σύζυγος στην πρώτη βόλτα είπε ότι για να βγω στον δρόμο θέλω πολλάαααα μαθήματα, σήμερα είπε ότι λογικά την άλλη Κυριακή θα βγούμε σιγά-σιγά στους δρόμους (κόσμε, φυλάξου!!).

Είναι πολύ σημαντικό να μην φοβάσαι μην σου σβήσει. Να έχεις δλδ το νου σου μόνο για τον δρόμο, για τον ΚΟΚ κλπ!

Φωτεινή περαστικά στην μανούλα σου!!

Δέσποινα, άντε βρε και μας έλειψες!! Χάρηκα που "ανέβηκες" επειδή είδες αδέλφια και κολλητή! Πάντα τέτοια!!

Τα μωρά σας πέφτουν από το κρεβάτι?

Η δικιά μου πριν 30' έπεσε από την αλλαξιέρα που της έχω πάνω από το πλυντήριο. Κοίταξα από την άλλη για να ακουμπήσω το "ματάκι"-παραμάνα που της είχα βάλει, και την βλέπω να πέφτει με τον κώλο. Κάτι πρέπει να έκανα, καθώς της έκοψα την πορεία. Δεν έσκασε δλδ με τον κώλο κάτω, πρέπει τελευταία στιγμή που ακούμπησε στο πάτωμα να την έπιασα, καθώς δεν έκλαψε. Σαν να έπεσε στα μαλακά, κάτι έγινε πάντως και δεν έσκασε κάτω. Έλα που δεν θυμάμαι! Μάλλον την έπιασα, κάτι έκανα αλλά δεν θυμάμαι

Εγώ όμως τα χρειάστηκα...

Έφταιγαν οι επισκέψεις πανάθεμά με!! Πρώτη φορά έβαλα 2 "ματάκια" στο μωρό και παρατρίχα την γλιτώσαμε. Τι να πω τώρα!

GEXxp3.png

despoina περαστικα στο μελινακι. ο μπεμπαρος αρχισε κ σενα λογακια, σηκωνεται κ ορθιος...μπραβο το μαναρακι μου!!!

κλειωωωω...βαλε κ αλλα ματακια στη μπεμπα...πω πω..τα ατιμα εχουν βαλθει να μας κοψοχολιαζουν!!! ευτυχως εχεις τελεια αντανακλαστικα!!

πρεπει να σου ασημωσουμε κ ταμαξι...απο μακρια λοιπον, σου ευχομαστε καλοταξιδο...σε ενα μηνα θα πετας...

φωτεινη περαστικα στη μαμα σου. καλη αρχη με δουλεια. η πρωτη βδομαδα ειν δυσκολη(αποχωρισμος με μωρο)

εμεις εμβολιο αυριο...αλλα εγω θα δουλευω...παει το ρεπο μου ρε γμτ...θα παει με τον χαζμπαντ!!ο θεος βοηθος...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπέρα κορίτσια!!

Εδω είμαστε και εμεις, μετα απο ενα 3ημερο διακοπών, επιστρεψαμε στη βαση μας...κανονιστηκε και το καφεδακι της Τεταρτης και να ειμαστε καλά να τα πουμε κι απο κοντα!!!

Μαμαλευτερακι δεν δινω ρυζαλευρο για να διευκολύνω το εντερακι του..η φρουτοκρεμα μας πλέον περιεχει ενα αχλάδι (απαραιτητως), μιση μπανανα, μισο μήλο και 3 δαμασκηνα..λίγο ξυνη ειναι αλλα μια χαρα την τρωει!!

Κλέλια καλές βολτες!!!Κρεμασε κανα ματι και στο αυτοκινητακι, οσα δε βαλεις στη μπεμπα δλδ..

Για τα πεσιματα τωρα ειναι η ηλικια που αρχιζουν και ερπουν και ερχονται και τα πρωτα πεσιματα..στην αλλαξιερα πάντα το ενα χερι πάνω στο παιδι και το αλλο ψαχνει, ανοιγει συρταρια και γενικα δουλεύει, αν ειναι να τα αφησετε μονα τους για να πεταχτειτε διπλα καλύτερα αφηστε τα κατω..Ο μεγαλος μου επεσε εν ωρα βραδυνου θηλασμου οταν ηταν 6 μηνων,μου κοπηκε η ανασα θυμαμαι.. απο το ουρλιαχτο μου ξυπνησε κι ο Χ. και φωναζαμε ολοι μαζι...Τωρα που το σκεφτομαι γελάω αλλα τοτε μονο για γελια δεν ηταν!!!

Απο εδω και περα τετοια θα εχουμε, αρχιζουν και φευγουν απο την αγκαλια και ξεψαρωνουν....Ελαφρια κ΄ περαστικα να ειναι!

Λυπαμαι που δεν μπορω να σχολιασω αλλο αλλα ο μικρος με ψαχνει..τον αφησα στο δωματιο με τα παιχνιδια του Αν. αλλα αυτος δεν ξεχνιεται με τπτ!!Λές και μονο αυτος εχει μαμα και φοβαται μην τη χασει!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπερα κοριτσακιαα.........

αχχχχ κοριτσια το μυαλο μου παρολο που ειχε πολυ κοσμο σημερα ...το μυαλο μου ηταν στον Γιωργη που ταξιδευε και στην μικρη μ , αν και με πηρε ο μπαμπας μου τηλεφωνο οτι ηρθε ενας τυπος με τατουαζ -σκουλαρικια και μακρυα μαλλια να παρει την μπεμπα για καφε και του ειπα να ερθει σε 20 χρονια

χαχαχαχαχ πεθανα στα γελια και εξυπηρετουσα κιολας.... ο μπαμπας μ ειχε κεφακια...

Δεν καταλαβα ποτε πηγα στο γραφειο και ποτε εφυγα...πηγα στης 9-30 και εφυγα στις 1-30 με διωξανε βασικα μολις εφτασε η ωρα.... και γυρισα σπιτι και η μικρη ξεκαρδιζοτανε στα γελια... κ μου λεει η μητερα μ οτι δεν γελασε καθολου ολη μερα.... τυχαιο? δεν νομιζω!!!!:tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!

Ηλιάνα, να 'σαι καλά βρε που μας ενημέρωσες για τον διαγωνισμό! Ήδη έλαβα μέρος!!

Φωτεινή, χαίρομαι πολύ που σου φάνηκαν νεράκι οι ώρες στην δουλειά, μακριά από την μπουμπού σου!

Αχ βρε Stone, έτσι όπως τα έγραψες, όντως για γέλια ήταν. Αλλά εκείνη την στιγμή είμαι πολύ-πολύ σίγουρη ότι ήθελες να πεθάνεις από την στενοχώρια σου!

Βρε δεν λέτε πάλι καλά που την πρόλαβα! Χριστέ μου τι θα μπορούσαμε να έχουμε πάθει!

Λοιπόοοοον, σήμερα πρότεινε ο συζυγάτος και βγήκα με το τουτούνι στην κίνηση! Τα πήγα πολύ καλά για τα δεδομένα, ο ίδιος δεν περίμενε τόσο καλά! I am soooooo happy!!

Είμαι μία σωφερίνα (λέμε τώρα!)

GEXxp3.png

Να μαι κι εγώ μεταμεσονύχτια...

Όλα καλά σήμερα στη δουλειά.....γραφική δουλειά θα κάνω, πρωτόκολλο και επιτηρήσεις. Η διευθύντρια πολύ συνεργάσιμη!:-P

Ο γελαστός ξεσκίστηκε να κοιμάται το πρωί...καθόλου δεν κούρασε την γιαγιά του! Εμ, βεβαια αφού χόρεψε την μανούλα το βράδυ χθες από τις 4 τα χαράματα μέχρι τις 5.30....:-( Ήμουν ένα ράκος! Το πρωί βέβαια είχα ζωτικότητα αλλά το μεσημέρι μαράθηκα σαν μπαγιάτικο λάπατο!!!:-( Ευτυχώς τον κράτησε η πεθερά μου και κοιμήθηκα μια ωρίτσα και κοιμήθηκε και ο ίδιος!!!! Μόνο σε μένα δεν κοιμάται ρε σούστη μου.....:-(

Δεν ξέρω τι τρέχει με τον γελαστό...σήμερα μετά το μπανάκι, μια γκρίνια, ένα κακό....δεν κοιμόταν με τίποτα και όλο πιπιλούσε τα χέρια του....:-( Τελικά κοιμήθηκε μετά από καμιά ώρα....:eek:

Αύριο(σήμερα) στις 18.00 έχει διπλό μπίμπι..... :-(

Κλελόπαιδο....είσαι το ίνδαλμά μου, σωφερίνα μου εσύ....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα σε κούκλες και κούκλους!!!

Τα ζουζούνια μας έχουν ξετσ@υτσ@υνέψει επικίνδυνα…….. τα μάτια μας 1004…..

Κλειούλα καλορίζικο και καλοτάξιδο το τουτούνι, να του πάρεις γρήγορα τον αέρα και να κατευχαριστηθείτε βολτούλες στη θάλασσα, με την Ελισάβετ, τώρα που ανοίγει ο καιρός θα είναι πολύ ωραία!

Φωτεινή δε βαριέσαι… άσε τον παρ’ ολίγο κουμπάρο και μην χαλιέσαι άλλο… έκανε τις επιλογές του, εσύ κοίτα να χαρείς την κουκλίτσα σου! Καλή αρχή με τη δουλειά.

μαμαλευτεράκη και vasdeli με το καλό και οι δικές σας βαφτίσεις, τελικά μόνο εμείς το έχουμε βάλει στην άκρη το όλο θέμα………………………………

Vasdelaki κι εσύ καλή αρχή με τη δουλειά και να σου ζήσει ο γελαστούλης!!!!!!! Έχει μηνογενέθλια σήμερα απ’ ότι είδα, έγινε 4 ο ζούζουνος!!!!! Μήπως ετοιμάζεστε για δοντάκι;;;

Μόνο σε μένα δεν κοιμάται ρε σούστη μου.....
Αχ πόσες φορές έχω αναρωτηθεί το ίδιο…… :confused:
Αύριο(σήμερα) στις 18.00 έχει διπλό μπίμπι.....
Με το καλό, χωρίς πόνο και γκρίνιες! Ευτυχώς εμείς τα τελειώσαμε προς το παρόν, στον 13 μήνα πάλι! :)

Δέσποινα ελπίζω να πήρες πολλές τζούρες πρωτεύουσας και να έβαλες και σε κάνα μπουκαλάκι για να ρουφάς όταν σε πιάνει η παλιο-μελαγχολία…! Κι εμείς εδώ είμαστε όποτε χρειάζεσαι κάτι!

Φιλάκια πολλά σε όλες και για ότι ξέχασα σόρυ αλλά τραβιέται η κουτσούνα και πιάστηκε το χέρι μου να πολεμάμε…. παραδίνομαι!!!!!!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Γειά σας!!!! τρέχω τρέχω τρέχω απίστευτα αυτές τις μέρες!

(δουλειά, σπίτι, εφορίες, βάπτιση Στέφανου και πολλά άλλα)

Να ευχαριστήσω κι από εδώ την Γιώτα και την Κλειώ για τον φωτογραφο! πολύ καλά παιδιά δεν το συζητώ. Κουκλες η αδελφή μου σας ευχαριστεί ιδιαιτέρως γιατί ήταν αγχωμένη ότι θα ειναι κάνενας φωτογραφος που θα ζορίζει το μωρό κι εμας κλπ κλπ .... τα ξέρετε!

σας φιλώ τρεχω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...