Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Καμμία παρεξήγηση! ☺️

Κοιτα εγώ δε το βίωσα με πολύ πόνο αλλά γενικά έχω ανοχη.Καλά θα ήταν να κάνουμε μέθη σε όλα. Περνάμε που περνάμε δύσκολα ψυχολογικά, έχουμε και το σωματικό.

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κοριτσια καλησπεραααααααααααα

Ειρηνη μου να σου ζησει η Γιωργια-Ελενη.....

δεν το θυμαμαι ισως ειναι απο τα μηνυματα που λογω συνδεσης στο σπιτι μου {αλλα αυτο μεχρι αυριο ... μας στειλανε τους κωδικους αλλα δεν μπορω να τους περασω εγω γιατι πρεπει να ειναι ο Γιωργης μου εκει μιας και το τηλεφωνο ειναι στο ονομα του } θα εχω αλλα δεν θα το χαρω γιατι θα εργαζομαι.... γκαμωτοοο:(...

Ειρηνη σημερα που εδωσα την οριστικη απαντηση μου στον προισταμενο μου του ειπα οτι την δευτερα που θα παω πρωτα θα πιουμε εναν καφε και θα μιλησουμε και μετα θα πιασω δουλεια χιχιχ θελω να του βαλω κατι ορους πριν ξεκινησω αμ πωςςςς δνε φτανει που τους κανω χαρη δεν θα μου την βγουν οπως θελουν ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας βρε!!

Χρόνια πολλά και πάλι!! Χριστός Ανέστη! Ό,τι επιθυμείτε! Όλα να σας πηγαίνουν πάντα μα πάντα καλά!!

Ευχαριστώ και πάλι για τις ευχές σας!!

Ειρήνη να σας ζήσει η Γεωργία-Ελένη!! Χιλιόχρονη η ψυχούλα μου!! Τι θρίλερ ήταν αυτό παιδάκι μου!! Γλωσσοφαγωμένο ήταν το μωρό μου? Αφού έχει μάτι αυτό, δεν ματιάζεται... Τι έγινε? Να σου πω, μήπως να σκεφτείς σοβαρά αυτό το ευχέλαιο που λέγαμε (ξέρεις, αυτό που το είχα γράψει αλλιώς, μην τα θυμάμαι τώρα η πανάχρηστη). Πολλές γκαντεμιές βλέπω και γενικά να φανταστείς αυτά δεν τα πιστεύω... Αλλά πολλά μαζεμένα βρε κορίτσι, δεν έχεις σηκώσει κεφάλι εδώ και καιρό!

Φωτεινή καλά θα κάνεις, να πας και να διαπραγματευτείς τους όρους! Δεν φτάνει που θα επιστρέψεις νωρίτερα, τουλάχιστον να είναι όπως σου τα έχουν τάξει. Όχι μεσοβέζικα!

am13 πώς είστε κορίτσι μου? Τελικά τι έγινε με τον γελοιόγερο?

Άσχετο, αλλά τελικά έκανα παραγγελία από το www.apo-rot.de. Όντως τρελλή η διαφορά στις τιμές. Πήρα 10 καλλυντικά, όλα οργανικά και μαζί με τα 10 ευρώ μεταφορικά πλήρωσα ΟΛΑ ΟΛΑ 67 ευρώ!!!! Τπτ δλδ!! Ούτε πάμφθηνη κρέμα να αγόραζα από Ελλάδα, πάλι πιο ακριβά θα μου έβγαινε!!

Έπαιρνα την weleda κρέμα αλλαγής πάντας με 5,95 και το θεωρούσα και φθηνό (αφού Ελλαδιστάν το βρίσκουμε 13-15 ευρά) και στο apo-rot το έχει 4,06. Ξεφτίλα? Θυμήθηκα και τον λόγο που δεν είχα παραγγείλει όταν μου το είχες πρωτογράψει. Είναι γερμανική η σελίδα, έχει όμως επιλογή γλώσσας τα αγγλικά. Στο ψαχτήρι για τα προϊόντα όμως πρέπει να γράψεις στα γερμανικά, εγώ έγραφα αγγλικά πχ shower gel και δεν μου έβγαζε τπτ. Και επειδή βιαζόμουνα,γι' αυτό και εγκατέλειψα νωρίς. Τελικά χρησιμοποίησα τον μεταφραστή του google.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

χαιρομαι που σου αρεσε.

ακομα τιποτα με το παλιογερο.μου δημιουργησε ψυχολογικο στο παιδι μου φταιμε και μεις βεβαια για τη συμπεριφορα μας αλλα τι να το κανεις που κοντευαμε να τελλαθουμε.

τωρα το μαναρακι μου μου λεει συνεχεια πουναι αυτος τι ειναι?-πος του λεω-αυτος ο παππους -κακκος παππους αυτος- οχι του λεω αγαπη μου απλα ηταν απροσεχτος και μας χτυπησε τωρα ομως το αμαξι μας το στειλαμε στο μπομπ το μαστορα να μας το φτιαξει .... και αλλα τετοια κουλα. και το βραδυ φοβαται και εχουμε γλεντια μεχρι να κοιμηθει....

ασχετο χρονια πολλα σε οσους γιορταζαν

εχω θεμα με τα προσκλητηρια πως θα σας τα δωκω?????

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Κλελια μου δεν χαριζω καστανο :D

Αλεξ θα βρεθει τροπος :D

Κοριτσια ειμαστε στην μαμα μου σημερα και η μικρη ειναι ανησυχει τι θα κανω που απο την αλλη εβδομαδα θα ειμαστε εδω που θα λειπει ο γιωργης ταξιδια???:(:( της εφερα το δικο της παρκο απο το σπιτι μου γιατι το αλλο το βαλαμε στο σαλονι της γιαγιας που ειναι με διχτυ χοντρο να την εχουν εκει κι οχι συνεχεια στο καροτσι και εκει θα παιζει με τα παιχνιδια της και θα μπορει και η μαμα μου να κναει τις δουλειες της πιο ανετα.. αλλα με βλεπω να φερνω και οτι εχει πανω η κουνια απο κουρδιστηρια :(:( να μεινουμε σπιτι δεν το βλεπω ειναι πολλες οι μερες που θα λειπει ο μπαμπας μας και εμενα θα ειναι οι πρωτες μερες στην δουλεια και αν δεν προλαβω να της δωσω το πρωινο γαλα και να την φερνω στην γιαγια καηκαμε οχι οτι δεν αντεχει η μικρη παραντεχει αφου ξυπναει απο μονη της στις 8 και εγω εχω βαλει το ξυπνητηρι στης 8:30 και το μικρο μου δεν κλαιει και δεν παραπονιεται και μεχρι να φτιαξουμε το γαλα και ν αλλαξουμε εκεινη τραγουδαει αλλα κι εγω δεν μενω τοσες μερες στο σπιτι εκει μοναχουλα μου φοβαμαι ...να δω ποτε θα μου φυγει αυτη η φοβια .. εχει να το λεει ο Γιωργης ...βασικα το κοπαναει διακριτικα και με τακτ ... :tongue::tongue::tongue:

9zlup2.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am ,σημερα το πρωι σε σκευτομουν κ γενικα το σκηνικο που περασατε!!!!λοιπον επειδη στο τουριστικο που δουλευα,ειναι κ ενοικιασεισ αυτοκινητων,ξερω καλα (αν θεσ ομωσ για σιγουρια ρωτα κ καποιον αλλον....)οτι τισ ημερεσ μεχρι να φτιαχτει το αυτοκινητακι σασ ,μπορεισ να ενοικιασεισ καποιο κ μαλιστα στο πληρωνει για οσεσ μερεσ χρειαστει ο μπαρμπασ(γκρρρρρρρρ)!!!!!!!!!!αυτο τουλαχιστον ισχυει για οταν τρακαρεισ ενοικιαζομενο....για ψαχτο ομωσ καλυτερα!!!

κλελια μου ,θυμαμαι κ απο το αγγελικακι μου που βαπτισα ,οτι λιγεσ μερεσ παντα πριν το μυστηριο ολο κ κατι γινεται.:confused:....παρολα αυτα αυτη την φορα τα χρειαστηκα!!!!!οταν εβλεπα το ενα πανω στο αλλο να γινεται ημουν ετοιμη να παρω την μπουρμπουλια να παρω κ τον παππα και να παω να την βαπτισω μονη μου απο την Μεγαλοεβδομαδα.....το φανταζεσαι???:tongue::tongue::tongue:

(αφου δεν μασ γεννησε κ η κουμπαρα που περιμενει....το περιμενα κ αυτο...)

ασ μην σχολιασω οτι λογω μιασ μα@@@@@κιασ που εκαναν τα πεθερικα ημουν σκοτωμενη με το στεφανι ολη αυτην την εβδομαδα...

(βασικα επειδη καθε χρονο τουσ τραπεζωνουν οι γονεισ μου ,ετσι κ φετοσ παρολο που μασ προσκαλεσαν οι θειοι μου,ειπαν οι γονεισ μου-παρολο που θα ηταν 1 ημερα πριν την βαπτιση που θα γινοταν και χαμοσ...--να τουσ πουμε να ελθουν ολοι αυτοι,δηλαδη θειοι,ξαδελφια,συμπεθεροι τουσ στο δικο μασ ,ωστε να ελθουν κ τα πεθερικα μου ,να μην μεινουν μονοι τουσ μερα που ειναι!!!!δηλαδη ολο το τραπεζωμα σπιτι μασ εγινε μονο κ μονο για τα πεθερικα μου!!!!!!!!!και παρολα αυτα 2-3 μερεσ πριν το πασχα μασ ανακοινωνουν οτι θα πανε στην αρραβωνιαστικια του αλλου γιου τουσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rolleyes::cool:(μιλαμε πολυ γλιψιμο η κοπελα,επιασε κ την γρινα προφανωσ κ πηγαν εκει τελικα...)δηλαδη εμεισ κ πιο πολυ οι γονεισ μου λουστηκαν ενα ολοκληρο τραπεζωμα με πολλα ατομα για τα πεθερικα μου κ εν τελει αυτα δεν ηλθαν.....:rolleyes::confused::confused:

παντωσ ενταξει περα απο ολα οσα εγιναν πριν την βαπτιση,δοξα τω θεω την βαπτισαμε,εγινε χριστιανουλα κ επισημη γεωργια!!ευχομαι κοριτσια με το καλο και οι βαπτισεισ των δικων σασ μπεμπακιων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

να ευχηθω χρονια πολλα σε ολες οσες ειχατε εορταζοντες αυτες τις μερες..Φωτεινη Ελενη STONE ΝΑ ΤΟΥς χαιρεστε!!!

ειρηνη να σου ζησει η κορακλα σου πολυχρονη και καλη χριστιανή!

αμ ελπιζω να σας καλυψει η ασφαλεια..τελος καλο ολα καλα..μονο αυτο σκεψου!!

τσιπουρα σκορδισε μας...τι εγινε ρε κοριτσια? κ μενα επεσε χθες απο ΔΙΠΛΟ ΚΡΕΒΑΤΙ..

Χθες βραδυ ενω κοιμοταν αρχισε να γκρινιαζει..την παιρνω απο την κουνια στο κρεβατι μου κ τη βαζω μπρουμητα, οπου την πηρε παλι ο υπνος..φευγω για 3 λεπτα να πλυνω δοντια..οταν ξαφνικα ακουω ενα μπαμ στο πλακακι κ κλαμα σπαρακτικο...ειχε μπουσουλησει με την οπισθεν κ επεσε κατω με τα μουτρα..ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΟΥΣΟΥΛΗΣΕ...

Ακομα ειμαι σοκαρισμενη κ ειμουν κ μονη μου...δεν κοιμηθηκα ολο το βραδυ να δω αν ειναι καλα. καρουμπαλο δεν εκανε. ειναι χαμηλο το κρεβατι μου..

μαλλον αδιαθετησα, για να δουμε..

φιλακια παω για νανι..αυριο δουλεια

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Ειρήνη και μαμουνάκι τι ήταν αυτό που πάθατε;;;;;;;; σκέφτομαι το ΣΟΚ σας και με πιάνει τρέλα…………

αγύριστα αγύριστα, ο Θεός να φυλάει τα μωράκια μας….. Παναγιά μου…….

Άντε με το καλό οι υπόλοιπες βαφτίσεις χωρίς ευτράπελα…….

Tsipouritsa ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα και του χρόνου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να καλωσορίζουμε εμείς το δικό σου ψαράκι που θα έχει μόλις σκάσει από το αυγουλάκι του! <3

Φωτεινή εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη δουλειά σου και να διεκδικήσεις αυτά που πρέπει.

Clelia, am13 και σε όλα τα κοριτσούδια φιλάκια και φυσικά στα σποράκια μας!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Πω πω κοριτσιααα εχω κατι νευραααααα...... κατι τσαντηλεςςςςςςς.......

Μολις ελαβα ενα μηνυμα στο ΦΒ απο ποιον?? απο τον πρωην κουμπαρο μου ...μολις καταλαβα ποσο χαζος ειναι τελικα... του ειχα δανεισει το απολυτηριο του λυκειου μου για να κανει η μανα του μια μαιμουδια για να μπορεσει να μπει σεκιουριτι στο αεροδρομιο ... και του το ζητησα να το εχω μεχρι την αλλη εβδομαδα αυτοι μπορει και να το χασουν {αν και σκεφτομαι οτι θα ερθει πατσαβουρη :(} μαντεψτε πως μου το στελνει ... συστημενοοοοοοοοοο ουτε να με δει δεν θελει ... τι καταντια θεε μου....

και ετσι οπως ειμαι καθισμενη στο χαλι και σερφαρω ναι ναι εχω ιντερνετ κοριτσια δικο μου ολη μερα ανοικτο θα ειναι χιχιχιχι.... να σου και κατι να με γαργαλει σαν ροη...λεω κι εγω εγκυος δεν ειμαι τι ειναι αυτοο... περιοδοςςςςςςςς.......ουτε πονος ουτε τιποτα και ακριβως στις 29 ημερες.... και να φανταστειτε οτι ουτε καν το θυμομουν οτι θα ερχοταν αυτες τις μερες.... κι αυριο εχω μασαζ το τελευταιο μου :(:( και ηδη το ανεβαλα 2 φορες ...μαλλον θα βαλω ταμπον και δεν θα τους πω κουβεντα να το κανω να τελειωνω εξαλλου εαν εκανα μπανιο στην θαλλασα ταμπον θα εβαζα οποτε ταμπον κι εκει μιας και φοραω μαγιο χαχαχα... οτι και να σας γραφω οτι και να σκεφτομαι αλλο το μυαλο μοιυ παντως παει σε δαυτον και σ αυτο που εκανε πουφφφφφφφφ

9zlup2.png

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΜΟΥ δεν σας διάβασα γιατί ορίσαμε ημερομηνία βάφτισης κ ψιλό αγχώθηκα για τις ετοιμασίες κ αν μου φτάνει ο χρόνος να ΞΕΠΑΧΥΝΟ που ελεγε κ η γιαγιακα μου

Αυτά μου τα νεαα μουτςςςςςςςςςςςς παω να διαβάσω ότι προλάβω

:tongue::tongue:

am13 είστε καλά τουλάχιστον καρδούλα μου και αυτό είναι το σημαντικό κάπως έτσι προχθές παρέσυρε αυτοκίνητο το παιδάκι φίλης μου κ τώρα είναι σε καταστολή κ η ελπίδες για να ζήσει ελάχιστες τα σιδεαρα είναι παλιοσιδερα τα παιδια μας να είναι ενταξη μουττττττττττττττσσσσσσσσσσσσσς FwTeiNi και εγώ θέλω να πάω συχνά πυκνά τουαλέτα να πέσω και δυο κιλά αχ είμαι τέρας πρέπει να χάσω εντατικά σε πρόγραμμα για να είμαι σουοερ ντουπερ στα βαφτίσια ουφφφφφ ξου ξου παλιό κιλά Stone με γεια η δονταρα με γεια …… γιατί δεν τρώει ρυζάλευρο ???????? πηρες τις φρεσι λακ ??????

και εμένα νερά μου κάνει με τα φρούτα 5-6 κουταλιες τρώει

κ με τα λαχανικά δεν τα πάμε πολύ καλά δεν τα θέλει όλο μπρουφ κ μπρουφ είναι η ζωη μου η ψύχη μου

αλλά χτες ο θεός κ η ψυχή του έτρωγα φασολάδα κ του έφυγαν τα σάλια του έδωσα κορίτσια φασόλια με καρότο πατιμεναμε το πιρούνι κ έφαγε αρκετά καμία 10ρια κουταλιές ουφφφφ ας τρωει κ ας είναι και από τα δικά μας από το καθόλου κάτι είναι κ αυτά

κ το δαμάσκηνα σκέτο δώστα σαν παιχνίδι θα δεις θα ξεμπουκώσει με την μια χιχχιιψιχ μουτς τσουπριτσα μου

IRINI83 ρηλαξ με το πεθερισιους όταν έχω χρόνο θα γράψω κ εγω για την ΜΑΜΑ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΦΩΤΟ

ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΧΟΛΙΑ ΑΝΤΛΗΣΗ ΤΕΛΟΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρες σε ουλες τις ομορφουλες!!!!!!!

Ελενα να σε χαιρόμαστε!!!!!!! Πολυχρονη και πολύτεκνη ευχομαι!!!!!!!

0AJYcXnn1io

να χαίρεσαι τον καλό σου και το παπί σου κι εσενα να σε χαιρόμαστε ολοι!!!!

Καλησπέρα!!!

Πήρα το τουτούνι μουουουουου!!!!

Μαμουνάκι μου!! Τούμπα το μαμουνίδιο το μικρό?? Παπαπα κοψοχόλιασμα!! Ούτε να το φανταστώ δεν θέλω αν θα μου τύχαινε, μάλλον έμφραγμα θα πάθαινα. Άσε που θα έκλαιγα για 5-6 ώρες!!

Ηλιάνα ο μικρός σου βγήκε πανέτοιμος για όλα! Το σκατούλι μας!! Εύχομαι τα καλύτερα για το παιδί της φίλης σου που τραυματίστηκε...

Φωτεινή, σοβαρά μιλάς? Παρεξηγήθηκε ο παρολίγον νονός? Δεν πειράζει, ξυδάκι! Φαντάσου ωριμότητα, στα δύσκολα θα εξαφανιζόταν από την ζωή του παιδιού. Βρε πάλι καλά που δεν κουμπαριάσατε λέμε... Εννοείται να πας για το μασαζάκι, αφού ούτως ή άλλως δεν είσαι γυμνή. Ακόμα και εσώρουχο με σερβιέτα μπορείς να φορέσεις μέσα από το μαγιό!

Αγγελική μου, πώς είσαι βρε κορίτσι?? Φιλάκια και σε σένα!

Ellain να σε χαιρόμαστε κορίτσι μου!! Να είσαι πάντα καλά, όπως βέβαια και αυτοί που αγαπάς!!

am13 τι εννοείς? Θες παιδικά τραγουδάκια? Ψάχνεις τραγουδάκι για όταν θα μπείτε στο κέντρο? Θες να σου πούμε ιδέες για DJ ή για τα τραγούδια που θα παίζονται στην διάρκεια του γλεντιού? Ποια είναι η απορία σου,πες να βοηθήσουμε!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...