Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αχ ναι η πρωτη ανασταση εγινε και ειδικα στην Κερκυρα {αχ ποσο θα ηθελα να ημουν στο νησακι μου αυτες τις αγιες ομορφες μερες...}

Ειρηνη μ εσενα τι σου προτεινανε δηλαδη? μην ξεχνας ειμαι στο δημοσιο δεν ειμαι στον ιδιωτικο τομεα και επειδη εχουν αναγκη απο ατομα για αυτο μου την κανανε τοσο ελαστικη την προταση αμα θελανε ας κανανε αλλιως αναγκη μ εχουν :tongue:

Σημερα ξεσκιστηκαμε στα ψωνια σ ολα τα σουπερ μαρκετ πηγαμε λιγα απο ολα πηραμε :tongue:....

Αχχχ η νονα μας και ο νονος μας πηρε ενα φουστανι και ζευγαρι παπουτσακια και ενα σοκολατενιο λαγο.... νυφουλα την εντυσε :tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ Κ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΙς ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕς ΣΑΣ Κ ΤΑ ΟΜΟΡΦΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!! καλη επιστροφη σε οσα κοριτσια λειπετε. εμεις αθηνα, ξεκουραση κ βολτες!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημερα!!!

Και του χρονου αγαπες μου!!

Να εισαστε παντα καλα μαζι με αυτους που αγαπατε!!

Και εμεις βολταρουμε με το μπεμπε! Το συστηνουμε στο σόι και τους εχει αποτρελλανει η φαφουτα!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοπελιες καλη επιστροφη σε οσες γυρνατε και με προσοχη αχ εμας ξυνο μας βγηκε.ειμαι σ...α.χθες γυρισαμε το βραδυ απτο πατερα μου [ουχαμε ψησει.παρκαρω και ξωπισω και ο αντρας μου (ειχαμε παρει και τα δυο αμαξια γιατι ηταν και τα πεθερικα και μια θεια μαζι.)παω νανεβω και μου λεει ο καλος μου ασε θα το ξαναπαρκαρω γιατι η πισω ροδα βρισκει στο πεζοδρομια και φθειρετε ετσι.

-καλα του λεω και περνω το μωρο που τοχω μπροστα διπλα μου και ανενβαινω .

παρκαρει ο κυριος ωραια και καλα βγαζει το παιδι απτο πισω καθισμα(σημειωταιων το αυτοκινητο ειναιδιπορτο με του μωρου το καθισμα στου συνοδηγου και του μικρου που κοιτα μπροστα πισω απτη θεσητου συνοδηγου, οποτε μονο απτη μια απτου οδηγου εει προσβαση κανεις)βγανει εξω με το παιδι αγκαλια και την ωρα πυ παει να κλεισει τη πορτα περνει ενας και τη παιρνει σβαρνα. παραλιγο να σκωτωσει το παιδι μου και τον αντρα μου.τρεμω απο χτες και ακομα δε μπορω να ηρεμησω με τιποτα ουτε γω ουτε αυτος. εντωμεταξυ ο αλλος ζητουσε και τ ρεστα γιατι λεει δε το βγαζες απτην αλλη το παιδι

λογαριασμοα θα σου δωσω ρε φιλε??? ακου το τυπακι τι ειπε

αντε τρα να δουμε ανα θα νας πληρωσει η ασφαλιστικη του που δε παρρρραδεχεται το λαθος και μας βλεπω στα δικαστηρια με το παλιογερο που μπλεξαμε..

δε συζητω για τη ζημια .μας ξεκο....εδε μου φτανε η φαση με το δισκο πλατω τωρα και αυτο τραβαω τα μαλλια μου που θα βρουμε τα λεφτα και βοηθεια απο γονεις μηδεν.

ναχω το πατερα μου να μου λεει οτι δε μπορει να μου δωσει ταμαξι του να κυκλοφορω με τα παιδια γιατι ειναι καινουργιο και ακριβο και απτην αλλη τη μανα μου να μου λεειποτε θαρθει ο καλος μου(επειδη επεστρεψε τους δικους του σημερα στο χωριο ) ιατι τα χαλασε με το δικο της και πρεπει να τα βρει/εδω ο κοσμος καιγεται και το νινι χτενιζεται.ο καθενας στο κοσμο του.θαρχισω να κοβω κοσμο μου φαινεταιμονο να χαζοχαιρονται οτι εχουν εγγονια ξερουν αλλα μολις ζηταω βοηθει πρακτικα η οικονομικη κανουν και οι δυο τους κινεζους.....

σορυ κοριτσια αλλα ειμαι πολυ θυμομενη και στεναχωσημενηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Ωχ!! Τι λες βρε am... Πωπω, τον σκ@τογερο!! Πάλι καλά που είναι καλά, παιδί και σύζυγος!!

Λοιπόν, μιλήστε άμεσα με ασφαλιστή! Ο γεράκος μπορεί να ισχυρίζεται ό,τι θέλει. Και στην τελική μπορείτε και εσείς να πείτε ότι δεν έβγαζε εκείνη την στιγμή το παιδί ο άντρας σου, το είχε ήδη βγάλει από την άλλη μεριά και για χ,ψ λόγους, κρατώντας το αγκαλιά, άνοιξε την πόρτα του οδηγού για να πάρει την τσάντα του, το κινητό του που του είχε πέσει κλπ!

Αν το παίζει μια φορά τρελλίτσα το ραμολί, εσείς δέκα!

Αν και δεν νομίζω να παίζει σημαντικό ρόλο από πού έβγαλες το παιδί ή τι έκανες. Αφού είχε ήδη ανοιχτή την πόρτα ο άντρας σου, δεν την άνοιξε απότομα και χτύπησε το άλλο αμάξι. Ο γεράκος έπεσε στην ανοιχτή πόρτα, ΤΕΛΟΣ. Τώρα τι, πώς, γιατί, αυτό είναι άλλη ιστορία. Έφταιγε 1000%, μην το αφήσετε έτσι...

Όσο για τους συγγενείς, έχεις δίκιο, μέσα στα νεύρα σου ακούς το μακρύ και το κοντό καθενός. Δεν έχω κάτι να σου πω γι' αυτούς...

Λοιπόν, όσα θυμάμαι:

Stone να χαίρεσαι τον μεγάλο σου γιόκα για προχθές!

Φωτεινή να χαίρεσαι τον αντρούλη σου για χθες!

Ειρήνη, του χρόνου τέτοιες ημέρες (χθες δλδ) θα γιορτάζεις την μικρή σου τσούπρα!!

Όσες δεν θυμάμαι, σιγά-σιγά θα μου έρθουν και θα εύχομαι...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Happy-Easter-Bunny.jpg

Πεπελάρες μου Χρόνια Πολλά!!!! υγεία και χαρά στα σπίτια σας!

Δεν εχω προλάβει να σας διαβάσω, ελπίζω να προλάβω αργότερα!!!!!

Ειρήνη χρόνια πολλά για τη Νεοφώτιστη Γεωργια!!!!!!!!!

Κλέλια χρονια πολλά για το Λιζάκι σου (τυπικά λένε ότι δεν γιορτάζει αν δεν βαφτιστεί αλλά εμένα δεν με νοιάζει!)

Πετρούλα να χαιρεσαι το παληκάρι σου!!!!!!!!

Φωτεινή χρόνια πολλά για τον αντρα σου!

ποια / ποιον ξέχασα;;;;; παγωτα!

Καλησπερα και χρονια πολλα ..

Ευχαριστω για τις ευχουλες σας....

am13 εχεις τον νομο του κοκ με το μερος σας...απο την στιγμη που η πορτα ειχε ανοιξει 100% φτιαει αυτος, αν εισασταν μεσα και την ανοιγατε λιγο και επεφτε φταιγατε εσεις που δεν ειδατε... και ακομα ενα ειναι οτι ηταν ο αντρας σου μπροστα στην πορτα για να βγαλει το παιδι ... τρεχατο δικαστικως μην σκεφτεις τιποτα...

εγω ειμαι χαλια απο το σββατο μετα την ανασταση .....κανω παρεα συχνα πυκνα με την τουαλετα...:(:(:( δεν εχω βρει την υγεια μου περα οτι εχασα 2 κιλα :tongue::tongue::tongue: δεν μπορω να φαω τιποτα περα απο τσαι και φρυγανιες... και τωρα εχει μαλλον το ιδιο και ο γιωργης μου...

τωρα καθομαι και τον βλεπω να ταιζει την μικρη... παμτα ξεκιναει αυτος το ταισμα και πριν την μεση μου την πλασαρει γιατι δεν του καθεται χιχιιχιχι τωρα τον εχω βαλει με τον ζορι να το κανει γιατι αρχιζω και δουλεια και πρεπει να τον συνηθισει και στο κουταλοταισμα αφου πλεον το μπιμπερο το πιανει μονη της και πινει το γαλα μονη της δεν μας θελει πια εκει .....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλησπέρα κοριτσαρες μου!!!!

Χρονια Πολλά και Χριστός Ανέστη!

Και του χρόνου με υγεια και ευλογία στα σπιτικα μας!

Ευχαριστω πολύ για τις ευχες σας για τον γιοκα μου!

Am τι ηταν αυτο που παθατε πασχαλιατικα...ευτυχως και δοξα τω Θεω ειστε καλά και ευχομαι καλά ξεμπερδεματα με τον "κινεζο" που μπλέξατε..Ειμαι σιγουρη πως θα τη βρειτε την ακρη, ο καθενας μπορεί να ισχυριζεται οτι θελει μεχρι να αποδειχτει πως εχει αδικο...

Πολλές ευχες κι απο μενα για υγεια σε ολους τους εορταζοντες, στη μικρη Γεωργία της παρεας μας να ειναι γερη και ευλογημενη,στο συζυγο της Φωτεινης υγεία και καλά ταξιδια και στο Ελιζακι μας να ειναι γερό και του χρονου να το γιορτασουν με τρικουβερτο γλέντι!

Περασαμε ομορφα κι εμεις, οικογενειακα με λίγες βολτιτσες και αρκετη γκρινιτσα απο πλευρας του μπέμπη..βλέπετε βγαλαμε δοντακι και οι 2 προηγουμενες νυχτες ειχαν λίγο απ'όλα...πυρετό, αϋπνίες, αγκαλίτσες αλλα σημερα ειμαστε με καινουριο δοντακι και εχουμε ηρεμησει κάπως αλλα βλέπω οτι εχει να κανει κακακια εδω και 3 μερες και ζοριζεται αρκετα, εκοψα για 2 μερες τη μπανανα και το μηλο και σημερα εδωσα δαμασκηνο αλλα τπτ..ρυζαλευρο δεν τρωμε, εχετε καμια ιδεα?

Σας φιλώ και πάλι χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γειά σας ομορφες!!!!

σας διάβασα αλλά πάλι δεν εχω χρόνο να σχολιάσω μιας και θέλω να φύγω από το γραφείο να πάω σ/μ γιατί είμαστε άδειοι στο σπιτι!

να πω περαστικά στο λατρεμένο μου παπί!!!!!!! <3 <3 <3

Ελπίζω οι χιώτισες πριγκίπισσες να ανάρρωσαν και να γιόρτασαν όμορφα την βάπτιση της μικρής Γεωργίας! Φιλενάδα ελπίζω να πέρασες καλά

Αμ μου δεν έχω λόγια!!!!!!! Εννοείτε πως δεν θα το αφήσετε έτσι!!!!!!! Βουρ καλέ! εδώ είμαστε εμεις OCTOBER POWER και θα τον πάρει και θα τον σηκώσει τον άντε μην πω χρονιάρες μέρες! γκρρρρρρρρ Μην σε παίρνει από κάτω, δεν χωράνε τέτοια εδώ, θα δεις ολα καλά θα πάνε!!!!!!!

Φωτεινή περαστικά σου, ειναι ιδιατέρως σπαστικό, ελπίζω να είσαι ήδη καλύτερα

Πετρούλα μου κάνει να δώσεις ακτινίδιο; δαμάσκηνο; ή είμαι εντελώς άσχετη; (κάνει για την δυσκοιλιότητα μια χαρά, δεν ξέρω αν κάνει για τα μωράκια)

σας φιλώ φεύγω τρεχάτη!

Διαφημίσεις

Χρόνια Πολλά και Χριστός Ανέστη, ευχομαι υγεία και ευλογία στα μωράκια και στις οικογένειές μας. Σας εχαριστώ πολύ για τις ευχές σας για τη μικρή. Εμεις είμαστε στο χωριό και περάσαμε πολύ όμορφα, καθυστερήσαμε λίγο να φύγουμε λόγω της ωτίτιδας αλλα τώρα είναι όλα καλα και η μικρή είναι πολύ χαρούμενη εδω στο χωριό. Να έφτιαχνε κι αυτός ο παλιόκαιρος.

Ειρήνη μου να σου ζήσει η νεοφώτιστη Γεωργία, να είναι πάντοτε γερή και ευλογημένη. Βέβαια μεχρι τελευταια στιγμή παιδευόσουνα αλλα είμαι σίγουρη οτι τελικά ολα θα πήγαν τέλεια. Περιμένουμε νέα σου.

Clelia να χαίρεσαι την Ελισαβέτα σου και του χρόνου να πλάθετε μαζί τα κουλουράκια.

Μην αγχώνεσαι γιατην περίοδο, βέβαια δεν την κατάλαβα που ήρθε αλλα την πρώτη μέρα δεν ήταν μεγάλη η ροή, μετα έγινε πιο έντονη αλλα δεν είχα αλλες ενοχλήσεις και κράτησε μόνο έξι μέρες.

Ellain ανατρίχιασα με την περιγραφή για το παπάκι σου, μωρε όλα μαζί του τύχανε, περάστικά του ακι γρήγορα. Παντως κι εγω πιστευω οτι είναι λίγο νωρίς που του πείραξε το πουλάκι του. Οσο για την βόλτα μας μάλλον δεν θα προλάβουμε γιατι θα μείνουμε και αυτη την εβδομάδα στο χωριό γιατι αρχισα φυσικοθεραπείες για τον αυχένα μου γιατι με ενοχλεί αρκετα τον τελευταίο καιρό.

Αm 13 τι ηταν αυτό που πάθατε κοπέλα μου, ευτυχως δεν έπαθαν τίποτα ο αντρας σου και το μωρό, όσο για το άλλο ελπίζω να βρείτε τη λύση πολύ σύντομα.

Πετρούλα να χαίρεσαι τον Αναστάση σου να είναι καλότυχός και ευλογημένος, μεγειά το δοντάκι σας και ελπίζω με τα φρουτα να ανακουφιστεί το μπεμπάκι σου.

Πολλά φιλιά και ευχές σε όλες και πολλές ευχές σε όσους έχουν εορτάζοντες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Χριστός Ανέστη και Χρόνια πολλά!

με υγεία και πρόοδο για όλες μας και για τα μωράκια μας και τις οικογένειές μας!

κοριτσάρες μου εμείς περάσαμε οικογενειακά τις μέρες αυτές, με γιορτή μπαμπάκα μου, με συγγενείς από μακριά και με ψησίματα κατσικιών, βόλτες, κούνιες κλπ!!! μια χαρούλα! αν εξαιρέσουμε τη δευτέρα που η γκουγκουφκίτσα το πρωί έκανε 3-4 φορές εμετούλι αλλά μετά έστρωσε, όλα καλά! και του χρόνου με υγεία!

ειρήνη να σου ζήσει η μικρούλα γεωργία! ελπίζω όλα να πήγαν καλά στη βάφτιση!

κλέλια να σου ζήσει ανεπίσημα το λιζάκι σου!

πετρούλα να χαίρεσαι τον αναστάση σου!

ελενάκι περαστικούλια! να και κάτι που το περνάνε μόνο τα αγοράκια...

αμ μην το συζητάς καθόλου! τυχεροί ήταν και οι δυο τους! τα υπόλοιπα θα τα λύσετε!

κουμπαρούλα μου φιλάκια πολλά!

αγγελικούλα καλά να περάσετε στο χωριο!

γιώτα κι εσείς!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Χριστός Ανέστη!!!

Ελπίζω να περάσατε όλες όμορφα!

Εμείς πήγαμε στο χωριό, πολλή κούραση και τρέξιμο όλη μέρα, αλλά τουλάχιστον ήμασταν οικογενειακά. Σουβλίσαμε και τα σχετικά.

Ειρηνάκι να σας ζήσει και από εδώ η μικρούλα Γεωργία! Και περαστικά στις γοργόνες σου.

clelia και του χρόνου με το καλό να ξαναπροσπαθήσεις τα τσουρεκάκια μαζί με το Βετάκι, θα γίνουν super καμία σχέση με πέρυσι. Πολύχρονη κιόλας άτυπα βέβαια, άντε και με το καλό η βάφτιση.

Χρόνια πολλά στο γιο της stone, στον άντρα της Ελένης και της Φωτεινής και σε όλους τους αγαπημένους μας που γιόρταζαν αυτές τις ημέρες.

ellain μου τι πέρασε το παπάκι μας με το πετσάκι, τουλάχιστον τελείωσε κι αυτό… υπομονή να φύγει και ο νάρθηκας απ’ το χεράκι για να κάνει άνετα τα μακροβούτια του το καλοκαίρι και να χτίζει πύργους στην αμμουδιά.

am13 ευτυχώς που όλα πήγαν καλά με τους αγαπημένους σου, όσο για τα υπόλοιπα παλιοσίδερα είναι αλλά στοιχίζουν γμτ. Κάντε κανένα ευχέλαιο γιατί σας κυνηγάει λίγο τον τελευταίο καιρό…

stone μεγειά το δοντάκι και υπομονή με τα κακάκια…

Φωτεινή περαστικά με την ταλαιπωρία της τουαλέτας.

Γιωτίτσα αν κατάλαβα καλά μείνατε στο χωριό; Αν ναι καλά να περνάτε και σιδερένια η μικρούλα.

vasdeli θα μείνεις μέρες στην Αθήνα;

ploegisi, tsipoura, μαμουνάκι, Μαράκι φιλάκια και φυσικά σε όλες σας!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Αλό και Τρισαλό!

Κουμπαρούλα, Γιωτίτσα κι Αγγελική καλώ τες!

περασατε όμορφα ε; μπραβο και του χρόνου!!!

σκεφτείτε ότι τουχρονου θα κρατάνε τις λαμπαδίτσες τους οι μικρές σας!!!!

φέτος ότι ειχαν βγει απο το αυγό τους!

istockphoto_5046539-easter-chicks.jpg

με το καλό όλα! <3

Εχω βερεθεί την βροχή, ετοιμάζομαι να φύγω από το γραφείο και το σκέφτομαι.... γκρ

χριστοσ ανεστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

υγεια κ ευτυχια κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλησπερα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ ευχαριστω πολυ πολυ για τισ ευχεσ σασ!!!!!!!!!!!!να στε καλα και να χαιρεστε τισ πανεμορφεσ οικογενειεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γλυκεια μου τσιπ σευχαριστω για το μηνυμα στο φεισ......ευχομαι να εχεισ πολυ πολυ υγεια καλη μου κ συντομα γεματη κοιλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια μου ,τι να σασ λεω....πολυ επεισοδειακη βαπτιση(μεχρι τουλαχιστον να παμε στην εκκλησια...)

να σασ πω οτι σαββατο μεσημερι κ ενω ταχτοποιουσα τα ρουχαλακια τουσ ωστε να τα εχω ετοιμα για την βαπτιση,το μωρο επεσε απο το καθησματακι φαγητου(το ψηλο εννοω...αυτο τησ chicco)ενω ηταν δεμμενο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δεν μπορω να καταλαβω πωσ ξεπερασε τα δεσιματα και εσκασε κατω με το κεφαλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σοκ επαθα!!!!!!!!!!!!!σιγουρα εχασα 20 χρονια απο την ζωη μου...ευτυχωσ που το βουτηρο κανει θαυματα παντωσ κ ετσι δεν εκανε καρουμπαλο...απλα επειδη η μοκετα ηταν σε στυλ ψαθασ,εβγαλε στο κουτελακι τησ σαν τατουαζ τετραγωνακια...

το αποκορυφωμα ηταν οταν κ την ημερα τησ βαπτισησ ξανα επεσε απο το κρεβατι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να πω....ειναι υπερβολικα ζωηρη καθωσ φαινεται...!!!!μου το ειπε κ ο γιατροσ που την εξεταζε την προηγουμενη εβδομαδα ,οτι ειναι πολυ ζωηρη,αφου κοντεψε να του πεσει 3 φορεσ...στο κρεβατι ο αντρασ μου την ειχε ακουμπησει στην μεση για να ντυθει,μια ωρα πριν την βαπτιση κ σε δευτερολεπτα στριφογυρισε κ επεσε μεσα στα ματια του....

α κ μιση ωρα πριν την βαπτιση μασ ενημερωσε η νεοκωροσ οτι αρρωστησε ο παππασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλο παλι.....ευτυχωσ προλαβε κ μπορεσε να ελθει αλλοσ πατερ....

κατα τα αλλα ολα πηγαν πολυ καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εγω ειχα παει απο το πρωι κ εστησα τισ γυαλεσ μου,τα τουλια,καβαλετα κτλ(πολυσ κοσμοσ με ρωτησε σε ποιο ανθοπωλειο εκανα αυτον τον ωραιο στολισμο!!!χαρηκα πολυ που μου πετυχαν...)

επισησ η μπουρμπουληθρα κ τωρα επισημωσ γεωργια-ελενη εκλαιγε απο την ωρα που φτασαμε στην εκκλησια μεχρι κ την βουτια!!!!!!!!!!!!!!!μετα σταματησε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!νυσταζε πολυ αφου κ εκεινη αλλα κ η αδελφη τησ ,ηταν ξυπνεσ απο το πρωι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(προφανωσ ενιωθαν την υπερενταση κ δεν κοιμοταν...τι να πω!)

στο τελοσ να σημειωσω οτι εκανε μπαμ καρα μπαμ η συμπεριφορα τησ πεθερασ σε συγκριση με την βαπτιση τησ αγγελικουλασ κ αυτο το προσεξαν πολλοι!!!:confused::rolleyes::cool:

αμ κοπελα μου τι ηταν κ αυτο!!!!!να αναψετε μια λαμπαδα !!!!αφου ειναι σωοι κ αντρασ κ παιδι δοξα τω θεω!!!!!

φωτεινη κι εγω ημουν μια ημερα πριν την βαπτιση με γαστρεντεριτιδα....ισωσ ομωσ οφειλοταν κ στο οτι εφαγα κρεατακι μετα απο 40 ημερεσ....περαστικα σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για την προταση που μου εκαναν στην δουλεια κ με ρωτησεσ.....δεν θυμασαι που μου ειπαν να γυρισ κ μαλιστα ωσ υπευθυνη αλλα να δουλευω σπαστο,πρωι-απογευμα-βραδυ????

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...