Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάκια μουουου!!

Ελένη καλό σας ταξίδι!! Καλά να περάσετε και Καλή Ανάσταση!! Και του χρόνου!!

Γιώτα τι είναι αυτά που έπαθε το μωρό μας καλέ!! Περαστικά του!! Πωπω φρίκη με πύον, εύχομαι καλά αποτελέσματα!!

Μόλις έγραψες στο φβ ότι αδιαθέτησες, θυμήθηκα που το είχες άγχος. Βουρ τώρα για το καινούριο μπεμπέ!! Με το καλό και ό,τι επιθυμείς!

Για πες, το συζητούσα με τα κορίτσια την Κυριακή: το περίμενες ότι θα αδιαθετήσεις? Είχες πονάκια ή ξαφνικά τσουπ! αδιαθέτησες? Το έχω άγχος γμτ ότι ξαφνικά θα πλημμυρίσω. Γενικά δεν έχω μεγάλη ροή, ίσα-ίσα, το αντίθετο μάλιστα. Αλλά μου το είπε και ο γυναικολόγος και το έχω ακούσει από κοπέλες ότι η πρώτη περίοδος μετά από την γέννα, κυρίως όταν θηλάζει η γυναίκα που σημαίνει ότι αργεί η περίοδος, έχει μεγάλη ροή!

mamounaki αδημονείς να αδιαθετήσεις?? Χαχα, ανάποδο πλασματάκι :tongue:

Αύριο βάφουμε αυγουλάκια! Αυτά κουτσά-στραβά τα καταφέρνω!

Το άλλο που ποτέ δεν έχω καταφέρει τα τελευταία 2 χρόνια είναι να φτιάξω πασχαλινά πραγματάκια, πρόπερσι κουλουράκια και πέρυσι τσουρέκι! Βγαίνει μάπα, το ξέρω, το ξέρουν όλοι, αλλά εγώ έχω να λέω ότι τουλάχιστον το σπίτι μυρίζει Πάσχα την Μεγ. Πέμπτη! Και ας μην τα τρώμε μετά μωρέ :D. Έτσι, για το καλό! Γι' αυτό και εγώ αύριο θα φτιάξω κουλουράκια!

Έχει να πέσει γέλιοοοοοοο!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωχ ρε Γιώτα, τωρα ειδα οτι ειχατε τρεχαματα με τη μικρη!Περαστικα της μωρε....Την καημενουλα, αυριο μεθαυριο θα ειναι πολύ καλύτερα!Εσεις -καθως εχετε βαφτιστει- να περασετε κατω απο τον επιταφιο!!!

Κι εμεις αυριο αυγουλακια!!Τσουρεκακια καναμε σημερα στης γιαγιας και πήραμε κα το μερίδιο μας!

Καλές ετοιμασίες και καλά μαγειρεματα σε οσες καταπιαστουν!Κλέλια και εμενα μου αρεσουν οι μυρωδιες αυτες, ακομη και απο το αρνακι ρε παιδι μου!!!Μου θυμιζουν αξεχαστα παιδικα χρόνια και θελω με αυτες τις μυρωδιες να μεγαλώσουν και τα δικα μου παιδακια!Κάνω οτι μπορω, τα τσουρεκια φυσικα ακομη δεν τα εχουμε τολμήσει αλλα η νοστιμια αυτων που κανει η γιαγια ειναι ασυναγωνιστη!

Την Κυριακή τρωμε παραδοσιακα στα πεθερικα λόγω της γιορτης του παππου και τη Δευτερα θα κανω το τραπέζι σε παππουδογιαγιαδες και αδερφια καθως εχω και τον εορταζοντα!

Καλό βραδυ σε όλες!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπερα κοριτσαρες....

Λοιπον Ελενιτσα καλο ταξιδι και καλη ανασταση να εχεις εσυ και η οικογενεια σου.

Περιοδος... απο τοτε που πρωτο αδιαθετησα μετα την γεννα δεν την καταλαβαινω που ερχεται αλλα μολις ερθει με πεθαινειιιιιιιιιιιι......... {παντα και με καθυστερηση οπως θα το εχετε δει :tongue:}

Λοιπον τα δικα μου δικα μου νεα... χτες ειχε ερθει η πεθερα και φτιαχναμε κουλουρακια {πολυ θα ηθελα να τα κανω με την μανουλα μου αλλα την πατησα οταν το αναφερα μπροστα της και μου κατσικωθηκε και μετα δεν μπορουσα να της πω οχι μην ερθεις} φτιαξαμε και μελετινια {ετσι τα λενε στην Παρο , στην κρητη τα λενε καλτσουνια ,αλλα δεν εγιναν ετσι οπως τα κανουμε με την θειουλα μου αφρατουλικα αυτα ειναι στοκοσ η ζυμη απεξω και δεν θα τα ευχαριστηθω και δεν θα τα φαω το μονο σιγουρο κι εγω πεθαινω για αυτα:(:(} , αχ προσπαθουσα 20 λεπτα να παρω τ αποτυπωμα της μικρης να το ψησω να το φυλαξω και η μικρη πανω που κοιμοταν {ηταν η μονη στιγμη που θα μπορουσα να της το παρω} ξυπνησε και μου χαλαγε την ζυμουλα....{δειτε στο φβ πως εγινε η μικρη }

Αυγα...πηρα μπογια με στρας και αυτοκολλητα με την barbie :tongue::tongue::tongue: ηθελα να τα κανω πριν καμια ωρα αλλα μου εβαλε τις φωνες ο μπαμπας μας να τα κανω αυριο.

Πηγαμε εγω ο μπαμπας μας και η μικρη στην εκκλησια για το ευχελεο και μαλιστα ο Παπουλης εκει λαδωσε και την μικρη αφου πρωτα τον ρωτησαμε αν κανειγ ιατι ειναι αβαφτιστη και μας ειπε ειναι αρρωστη οχι εχει σαραντησει ναι οκ το λαδωνουμε το παιδακι μας :D:D αχχχχ κοριτσια εμπηξα τα κλαμματα εκεινη την ωρα.Ποσο το καμαρωνα το κοριτσακι μου 3 ωρες μεσα στην εκκλησια δεν ακουστηκε καθολου επαιζε στο καροτσακι της ησυχα ησυχα και μετα κοιμηθηκε :tongue:...ααα η δε γιαγια μας καμαρι που το ειχε που την πηγαμε στην εκκλησια αλλο πραγμα... μετα εφυγα στα γρηγορα να παω να φερω τον ανιψιο μου μιας και ο αδερφος μ με την νυφη μ δεν αξιωθηκαν ... κι ετσι ειχα δυο γλυκα μωρακια κοντα μου ησυχα .

και το πρωι θα παμε να κοινωνησουμε μπαμπας ,μαμα και ανιψιος {θα πιασει την πασχαλιτσα στο στοματακι του μου λεει }

κι αυριο δηλαδη σημερα θα παμε εκκλησια να δωσουμε στεφανια με λουλουδακια για να στολισουν τον επιταφιο ....

αυτα τα λιγα απο εμας.... :D:D:D

ΑΑΑΑΑΑααααααααααααααα ξεχασα να σας πω το σημαντικο ... σημερα με πηραν απο την δουλεια μοιυ τηλεφωνο να περασω απο εκει ... τι με θελανε ???

Να κοψω την αδεια ανατροφης και να επιστρεψω στο γραφειο ... και μαλιστα με ελαστικοτατους ορους :P

Θα πηγαινω κατα τις 9 - 10 -11 οτι ωρα θελω και θα φευγω 1:30 το μεσημερι ... θα περνω αδεια πρωτη απο ολους και δεν θα κοιταω τους αλλους αλλα οποτε θελω εγω... μπορω να λειπω καποιες μερες ειδικα οταν ο Γιωργος θα λειπει ταξιδι , αδεια τα χριστουγεννα η την πρωτοχρονια θα την παρω χωρις να ρωτησω αλλους συναδελφους

Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω και ειδικα τωρα που η μητερα μου ετοιμαζεται να μπει για χειρουργειο για το ποδι της και θα θελει βοηθεια κι απο μενα και ποσο μαλλον να της επιβαρυνω και την μικρη και μου απαντησαν οι γονεις μου οτι αφου θα ειναι για λιγες ωρες η μικρη ενα γευμα θα ειναι να της δωσουν εκεινοι το φρουτο και το μικρο δεν θελει και πολλα πολλα ουτως η αλλως ειναι πολυ βολικο παιδι.Και η αποφαση μου πρεπει να τους την πω μεχρι τελος του μηνα για να ξεκινησω απο 1/5 και μαλλον θα παω γιατι χανω με την αδεια που εχω αρκετα χρηματα :(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κορίτσια μπήκα να ευχηθώ κι εγώ Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

Να περάσετε όλες όμορφα, αγκαλιά με τα μπεμπάκια και τους αγαπημένους σας!

Πρώτα ο Θεός θα φύγουμε κι εμείς σήμερα, πριν λίγο είπαν στον άντρα μου το ok απ’ τη δουλειά, οπότε έχω να φτιάξω βαλίτσες.

Ήθελα να πω ότι χάρηκα κι εγώ που σας ξαναείδα!!!! Αν και για λίγο ήταν καλά, πήρα τη δόση μου… Ήταν να μην έρθουμε αλλά τελευταία στιγμή δεν μπόρεσα να αντισταθώ στη γλυκιά φωνή της Έλενας και στο υπέροχο κλίμα που ένιωσα ότι υπήρχε! Θα χαρώ να το επαναλάβουμε.

Δεν πρόλαβα να χορτάσω το τσιπουράκι μας, αλλά είπαμε να ξαναβρεθούμε <3

Επίσης είδα για λίγο την αμ13 με το υπέροχο αντράκι της.

Γιώτα μου περαστικά στην Εμμέλια, τι έπαθε το πουλάκι μου; Εύχομαι ήδη να είναι καλύτερα. Και πως συνέπεσε με τα δικά σου… τι να πω, όλα μαζί.

Ελένη καλό ταξίδι και φυσικά σε όλες όσες έχετε σκοπό να αποδράσετε.

Κλειώ καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου.

Stone καλοφάγωτα τα καλούδια σας!

μαμαλευτεράκι περαστικά στο χέρι σου.

Φωτεινή ελπίζω να πάρεις την καλύτερη απόφαση για όλους σας, αφού υπάρχει λύση.

Για την περίοδο τι να πω κι εγώ;;;; ‘Ήδη την ερχόμενη εβδομάδα περιμένω την 5η στη σειρά, η θηλάζουσα………… αλλά δεν τη νιώθω όταν έρχεται.

μαμουνάκι, ploegisi, Μαράκι, vasdeli, Νενάκι (χάθηκες κι εσύ), Δέσποινα, Fire και όποια άλλη ξέχασα φιλάκια και κέρασμα παστέλι, χαλβά και χταποδάκι.

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου καλησπερα.

Ελενη αν και εχεις ηδη φυγει καλα να περασετε,να γεμισετε τις μπαταριες και θελουμε πολλες ομορφες φωτο απο αυτες που μονο εσυ βγαζεις!

Αγγελικουλα μου πολλες καρδουλινες, εισαι μια γλυκα κι εσυ και η ασταματητη μπεμπουλα σου, καλα να περασετε κι εσεις και κυριως να ξεκουραστειτε!!!

Γιωτιτσα τι επαθε μωρε η μικρουλα σου η καημενη?? Φαινεται οτι ηταν η εβδομαδα του πονου (βλ. παρακατω για παπι), ελπιζω τωρα πια να ειναι καλα. Κι εσεις δεν θα φευγατε ή κανω λαθος?? Την αλλε εβδομαδα θα παω στο μαγαζι που ξετρυπωσες στον αρτοποιητη, αν εχετε γυρισει κανονιζουμε να παμε καροτσαδα εφοσον εχει καλο καιρο??

Φωτεινη, πολυ καλη μου ακουγεται η προσφορα που σου εκαναν, πολυ ελαστικο το ωραριο και στους καιρους που ζουμε δεν ειναι για να αρνουμαστε τα χρηματα που μας προσφερουν. Σκεψου το! Πολυ καλα εκατσε το μωρακι σου στην εκκλησια, καλο κι ευλογημενο, βοηθεια του το ευχελαιο!

Μαριεττακι πολλες πολλες <3<3, οπως ειπε και η Αγγελικη εισαι απο τους πιο γλυκους ανθρωπους, παντα με εναν καλο λογο για ολους και τσεκουρατη εκει που πρεπει!! Γλύκα! Οσο για τις μπομπο, εχω ανοιξει σχετικοθεμα για μπομπο απο φιλανθρωπικες οργανωσεις στο parents και υπαρχουν πολλες επιλογες εκτος απο το χαμογελο του παιδιου (που οντως ειναι ωραιες!) http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85028

Κλειω μου, κι εγω μαζι σου, στην προσπαθεια με τα τσουρεκια!@@ Θυμαμαι περσι που ημουν στην Κυπρο, καναμε παλι τις ιδιες προσπαθειες, εμενα το τσουρεκι μου ειχε βγει στοκος λεμεεεε! Κι ετσι φετος μονο πασχαλοκουλουρα, χωριατικα, με φρεσκο βουτυρο και αβγα απο το χωριο, μοσχοβολησε ολο το σπιτι. Εκανα 2 δοσεις, επλαθα 3 ωρες, αλλα χαρηκα γιατι εφτιαξα καλαθια με κορδελες, σοκολατακια και διακοσμητικα παπακια και τα μοιρασα στους αγαπημενους! Και του χρονου λοιπον οσες προσπαθουμε, κι οσες τα παιρνουν ετοιμα καλη ορεξη επισης!!

Οσο για παπακι μας, πηγαμε την Τριτη για εμβολιο, το οποιο καθολου δεν το πειραξε, αλλα εκει που μας ακουσε ολο το Φαληρο ηταν με το πετσακι απο την γεννητικη περιοχη (για να το πω κομψα). Του το κατεβασε με δυναμη, ματωσε και το ετσουζε το καημενο και δεν εκανε τσισα. Ξενυχτησαμε την Τριτη, ολο το βραδυ κλαμα. Βαζουμε αντιβιωτικη κρεμα και βελτιωνεται, αλλα πολυ πονο περασε το μαναρακι μου.

Σημερα κοψαμε τα ραμματα, εχουν επουλωθει καλα, αλλα καπως ανησυχητικη ειναι η κινητικοτητα στον αντιχειρα, γιατι εκοψαν και εραψαν μυ και τενοντα οι οποιοι πρεπει να δουλεψουν μαζι για να εχει πληρη καμψη το δαχτυλο και θα χρειαστει πολλη ασκηση για να επιτευχθει αυτο. Προς το παρον, θα εχουμε τον ναρθηκα για 3 ακομα εβδομαδες και μολις βγει αρχιζουμε παιχνιδοθεραπεια... Για να δουμε...

Σε ολα τα κοριτσακια--> σας φιλω, σας χαιρετω, σας ευχομαι Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση και τα λεμε απο Δευτερα!! Καλα να περασετε με τις οικογενειες σας!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπέρα κοριτσαρες!!

Μολις γυρισα απο την εκκλησία και ειπα να περασω για μια καλησπέρα και να ευχηθω κιολας!!

Φωτεινη σε καλούν να επιστρεψεις ε??Πολύ δελεαστικη η πρόταση τους, μακαρι να μη σου τη φερουν και να ειναι ετσι τα πραγματα μεχρι τελους!Βοηθεια σας και ο εκκλησιασμός..

Έλενα το καημενο το παπακι...Αλήθεια γιατι το κανατε τοσο νωρίς το τσουτσουνελι?

Στον μεγαλο μου το καναμε 18 μηνών και τωρα επειδη τον μπέμπη τον παρακολουθει αλλη παιδιατρος μου ειπε να του το κανω λίγο εγω στο μπάνιο ουτως ωστε να μη γινει μετα μια κι εξω και πονεσει και πρηστει..Τωρα να το εχεις στο νου σου και να το κατεβαζεις κι εσυ στο μπανακι του.Τπτ δεν ειναι, μην ανησυχεις!!Να βγαλετε και το ναρθηκακι και να ηρεμησετε ολοι!

Πάντως ειναι κουκλόπαιδο βρε Ελενα, σκορδατος και γερος να είναι!!!!!

Καλή Ανασταση σε ολους με υγεια και αγάπη!!Να περασετε ομορφα!

Φιλια πολλά!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλή Ανάσταση κορίτσια!

Εμείς φτάσαμε χθες στην Αθήνα και περνάμε ωραία στα πεθερικά μου. Το Σάββατο φεύγουμε για Λούτσα, εκεί θα κάνουμε Ανάσταση.Επιστροφή στην Αθήνα και πάλι την Δευτέρα!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέεερα!!

Φωτεινή, τελικά θα επιστρέψεις στην δουλειά? Δεν ξέρω ρε γμτ, στην θεωρία όλοι καλά τα λένε, στην πράξη όμως?? Εσύ ξέρεις καλύτερα, πιστεύω πως αυτό που αποφασίσεις θα είναι το καλύτερο!

ellain ΑΟΥΤΣ!!! Από αγοράκια δεν ξέρω, αλλά νομίζω πως αυτά που λέει η Stone, δλδ ότι στο μπάνιο το κατεβάζουν σιγά-σιγά και μετά από κάποιο διάστημα το κάνει ο γιατρός. Από την άλλη, για να έτσουξε και να μάτωσε έτσι από τόσο μικρός που είναι, φαντάσου να το κάνατε σε ένα χρόνο, πωπω... Περαστικά...

Vasdeli καλωσόρισες!!! Πότε θα τα πούμε, με λες? Ε?? Τρέχω εγώ, εσύ... Θα τηλεφωνηθούμε!!

Έφτιαξα χθες αυγουλάκια με οικολογική βαφή, λίγο μάπα βγήκανε αλλά εμφανισιακά είναι ομορφούλια. Δεν έχουν το κόκκινο το έντονο όπως με τις απλές βαφές και δεν είναι για τσούγκρισμα, επειδή τα περισσότερα έχουν ρωγμές :D. Αμα όμως δεν πω τπτ, δεν θα το καταλάβει κανείς :tongue:. Αλλά είπαμε δεν κάνω τέτοια, απλά θα πω να μην τα τσουγκρίσουν, είναι μόνο για μαμ!

Τα κουλουράκια χθες τουλάχιστον βγήκαν καλούτσικα, μου φαίνονται άγλυκα σχετικά και τα τρώω με νουτέλα, του συζύγου του αρέσουν πολύ. Δεν ξέρουμε σήμερα πώς θα είναι, μπορεί να είναι και στόκος :D.

Δεν βαριέσαι... Καλή καρδιά βρε!! Και του χρόνου!

GEXxp3.png

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !

και του χρονου!!!!!!!!παντα με υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω γινεται ο κακοσ χαμοσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μεσα στο τρεξιμο του πασχα για να προλαβω κουλουρια,τσουρεκια,αυγα και γενικη σπιτιου και μεσα στο τρεξιμο τησ βαπτισησ μου αρρωστησαν και οι μικρεσ και ειμαι ερειπιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχω να κοιμηθω απο την τριτη το βραδυ καθωσ το μωρο μενει ξυπνο σχεδον ολο το βραδυ απο το μπουκωμα!!!!κοντευω να τρελαθω ......

δεν μου αρρωστησαν εναν ολοκληρο χειμωνα και να αρρωστησουν 20 απριλιου???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ολη την ημερα τρεχω με το μυξορουφιχτηρι και ορουσ!!!

δεν προλαβαινω να σασ διαβασω....γινεται χαμοσ.....ελπιζω να ειστε ολεσ σασ καλα και τα μπεμπακια φυσικα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κοριτσια δεν ξερω αν θα καταφερω να ξαναμπω,τωρα θα πιασω να τελειωσω το φτιαξιμο των τουλιων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(τα τουλια τησ βαπτισησ εννοω...)

επισησ ριξτε μασ μια σκορδοβροχη!!!!!!!!!!!!σασ παρακαλω πολυ πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(κλε κλε ,θυμηθηκα το περσυνο σου τσουρεκακι...)

καλο πασχα σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!

να εχετε πολλη υγεια και ευτυχια στα σπιτια σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια Πολλα και καλη ανασταση να εχουμε ολοι μας με υγεια πανω απο ολα....

πριν πω στην δουλεια οτι επιστρεφω και κοψουμε την αδεια θα μιλησω και με την ιδια την διευθυντρια.... να μου το πει και η ιδια οτι μου ειπε ο προισταμενος ...απλα θα θεσω εναν ορο θελω ενα μηνα αδεια αγραφη για να κανω τις δουλειες μου το καλοκαιρι να παω να παραδωσω παρο και κρητη τα προσκλητηρια....ειδομεν...

Ρε κοριτσια τοσο σκληρα εχουν γινει τα παλιοδανεια????\

φευγει και ο γιωργης 2 ταξιδια μεσα στο μηνα και εγω ξεκιναω την δουλεια αντε να δουμε τι θα γινει με την μικρη..αν και δεν φοβαμαι θα τα καταφερουν οι γονεις μου :D

Τα λεμε αν οχι το βραδακι απο κυριακη τωρα φιλια σε ολες και να περασετε οσο καλυτερα μπορειτεε

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κοριτσακια μου καλησπερα.

Ελενη αν και εχεις ηδη φυγει καλα να περασετε,να γεμισετε τις μπαταριες και θελουμε πολλες ομορφες φωτο απο αυτες που μονο εσυ βγαζεις!

Αγγελικουλα μου πολλες καρδουλινες, εισαι μια γλυκα κι εσυ και η ασταματητη μπεμπουλα σου, καλα να περασετε κι εσεις και κυριως να ξεκουραστειτε!!!

Γιωτιτσα τι επαθε μωρε η μικρουλα σου η καημενη?? Φαινεται οτι ηταν η εβδομαδα του πονου (βλ. παρακατω για παπι), ελπιζω τωρα πια να ειναι καλα. Κι εσεις δεν θα φευγατε ή κανω λαθος?? Την αλλε εβδομαδα θα παω στο μαγαζι που ξετρυπωσες στον αρτοποιητη, αν εχετε γυρισει κανονιζουμε να παμε καροτσαδα εφοσον εχει καλο καιρο??

Φωτεινη, πολυ καλη μου ακουγεται η προσφορα που σου εκαναν, πολυ ελαστικο το ωραριο και στους καιρους που ζουμε δεν ειναι για να αρνουμαστε τα χρηματα που μας προσφερουν. Σκεψου το! Πολυ καλα εκατσε το μωρακι σου στην εκκλησια, καλο κι ευλογημενο, βοηθεια του το ευχελαιο!

Μαριεττακι πολλες πολλες <3<3, οπως ειπε και η Αγγελικη εισαι απο τους πιο γλυκους ανθρωπους, παντα με εναν καλο λογο για ολους και τσεκουρατη εκει που πρεπει!! Γλύκα! Οσο για τις μπομπο, εχω ανοιξει σχετικοθεμα για μπομπο απο φιλανθρωπικες οργανωσεις στο parents και υπαρχουν πολλες επιλογες εκτος απο το χαμογελο του παιδιου (που οντως ειναι ωραιες!) http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=85028

Κλειω μου, κι εγω μαζι σου, στην προσπαθεια με τα τσουρεκια!@@ Θυμαμαι περσι που ημουν στην Κυπρο, καναμε παλι τις ιδιες προσπαθειες, εμενα το τσουρεκι μου ειχε βγει στοκος λεμεεεε! Κι ετσι φετος μονο πασχαλοκουλουρα, χωριατικα, με φρεσκο βουτυρο και αβγα απο το χωριο, μοσχοβολησε ολο το σπιτι. Εκανα 2 δοσεις, επλαθα 3 ωρες, αλλα χαρηκα γιατι εφτιαξα καλαθια με κορδελες, σοκολατακια και διακοσμητικα παπακια και τα μοιρασα στους αγαπημενους! Και του χρονου λοιπον οσες προσπαθουμε, κι οσες τα παιρνουν ετοιμα καλη ορεξη επισης!!

Οσο για παπακι μας, πηγαμε την Τριτη για εμβολιο, το οποιο καθολου δεν το πειραξε, αλλα εκει που μας ακουσε ολο το Φαληρο ηταν με το πετσακι απο την γεννητικη περιοχη (για να το πω κομψα). Του το κατεβασε με δυναμη, ματωσε και το ετσουζε το καημενο και δεν εκανε τσισα. Ξενυχτησαμε την Τριτη, ολο το βραδυ κλαμα. Βαζουμε αντιβιωτικη κρεμα και βελτιωνεται, αλλα πολυ πονο περασε το μαναρακι μου.

Σημερα κοψαμε τα ραμματα, εχουν επουλωθει καλα, αλλα καπως ανησυχητικη ειναι η κινητικοτητα στον αντιχειρα, γιατι εκοψαν και εραψαν μυ και τενοντα οι οποιοι πρεπει να δουλεψουν μαζι για να εχει πληρη καμψη το δαχτυλο και θα χρειαστει πολλη ασκηση για να επιτευχθει αυτο. Προς το παρον, θα εχουμε τον ναρθηκα για 3 ακομα εβδομαδες και μολις βγει αρχιζουμε παιχνιδοθεραπεια... Για να δουμε...

Σε ολα τα κοριτσακια--> σας φιλω, σας χαιρετω, σας ευχομαι Καλο Πασχα και Καλη Ανασταση και τα λεμε απο Δευτερα!! Καλα να περασετε με τις οικογενειες σας!

βρε κοριτσια γιατι δε τους τα φτιαχνει ο θεουλης εξαρχης και ταλαιπωρουνται και αυτα και οι αγορομανες??????????????

καιγω θυμαμαι στου μεγαλου μου τρεις φορες κολλησε και του το κατεβασε ο γιατρος και δωστου αντιβιωση και να κλαιει καθε φορα που κατουραει να δω πως θα το ξαναπερασω σφιγγει η καρδια μου μαυτο το θεμα δε μπορω να το βλεπω να υποφερει αλλα και ο μικρουλης μου χειροτερα ειναι βαζω μια κορτιζονουχα ουτοσωστε μετα το πασχα να ερθει ο ντοκτορ να το κατεβασει που θαχουν μαλακωσει οισυμφυσεις..τι να πω?

κλειω πως πηγε με τα κουλουρακια?εμεις εφετος δε φτιαξαμε μια το οτι κανουμε διαιτα μια το τι θα μας τα φτιαξει η γιαγια και ετσι δεν ασχοληθηκα καθολου.

εμεις γιορτες θα μεινουμε εντος θανεβουν τα πεθερικα απτο χωριο και θα παμε στον αλλον παππου να ψησουμε που θανι Μαραθωνα(χωρισμενι γονεις, το αιωνιο προβλημα που θα περασουμε τις γιορτες και με ποιον ....μπλα μπλα μπλα)

ευχομαστε λοιπον ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ αγαπη και υγεια

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη ανασταση να εχουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εδω ακομα συνεχιζουμε...μπουκωμενεσ και οι δυο,μυξουλεσ κ βηχασ!!δεν ξερω πια τι αλλο να κανω,εχω απελπιστει!!!!συνεχεια ορουσ τουσ βαζω.....ασ μην σχολιασω που εχω να κοιμηθω απο την τριτη....φρεσκια φρεσκια θα παω στην βαπτισουλα!!!!!

παω να δω μηπωσ κ προλαβω να σασ διαβασω......

φιλια σε ολεσ σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

και ναι,προλαβα και σασ διαβασα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι μονο που διαβασα τι εκαναν του καημενου του παπακιου ανατριχιασα....κριμα μωρε ο καημενουλησ...

γιωτιτσα περαστικουλια στην γλυκεια εμελεια!!!!

φωτεινη πολυ καλη η προταση για την δουλεια ε?μια χαρα!!!!και καμια μα καμια σχεση με την δικη μου προταση που εκαναν...

οσεσ φυγατε ή ετοιμαζεστε να φυγετε ,καλο σασ ταξιδι και καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επισησ και οσεσ καθησατε στα σπιτακια σασ καλα να περασετε με πολλη πολλη υγεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να συνεχισω τισ ετοιμασειεσ...τι να πω κλαμματα μου ερχονται ,θα το πιστεψετε?..ελεγα αμαν και πωσ να τα προλαβω ολα,να ειναι ολα στην εντελεια ,να μην εχω πολυ αγχοσ τελευταιεσ μερεσ και τελικα ναι μεν ολα ειναι μια χαρα αλλα οι κορουλεσ μου χαλια.....τελικα το μεγαλυτερο κ πραγματικο αγχοσ ειναι για την υγεια....γι αυτο υγεια πανω απο ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα να περασετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη ανασταση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Kαλημερα!!

Χριστος Ανεστη (ειπαμε, η πρωτη Ανασταση εγινε)!!!

Ο,τι επιθυμειτε, με υγεια και χαρα πανω απ' ολα!!

am13, τελικα τα κουλουρακια βγηκαν πολυ καλα. Ακομη και ο μπαμπας μου ξετρελλαθηκε! Βεβαια δεν ειναι τα μικρα και ντελικατα που πουλανε στα ζαχαροπλαστεια. Ειναι 3 στην συσκευασια του 1 :tongue:.

Ειρηνη περαστικουλια βρε μανα-κουραγιο!! Λογικα θα αρχισουν να καλυτερευουν οι τσουπρες σου!!

Και εμεις στο κλεινον αστυ, στους γονεις μου σημερα. Αυριο και μεθαυριο σε ταβερνες!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...