Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα κ καλα Μεγαλη Εβδομαδα κ απο μενα!

πετρουλα ο δικος μου κοιμαται 3-4 ωρες την ημερα στην καλυτερη 5

Αν υποθεσεις οτι ξυπναει το πρωι στις 6,30 οι μετεπειτα υπνοι ειναι κατα τις 9,30 12,00 15,00 και καμμια φορα κατα τις 17,00 κυριως οταν τον θηλαζω γιατι για να κοιμηθει μονος του ουτε λογος φυσικα

τωρα για τις υπολοιπες ωρες θελει ΣΥΝΕΧΕΙΑ παρεα, βαριεται πολυ ευκολα τα παιχνιδια του κ ειμαστε απο ριλαξ σε καναπε σε παρκο σε αγκαλια σε καροτσι κ τουμπαλιν..:rolleyes:

η καλυτερη του ειναι να ειμαι μαζι του να του μιλαω και να παιζουμε

αν ειναι μοναχουλης σε 15 λεπτακια αρχιζει να γκαριζει

σημερα καταφερα να βαλω σκουπα μετα απο 4 ημερες!!!

τα χνουδια τρεχαν δεξια αριστερα..:tongue:

οποτε τα προσκλητηρια και οι μπομπονιερες που θελεις να βρεις χρονο να φτιαξεις,σε μενα θα ταν σεναριο επιστημονικης φαντασιας..

ελπιζω οι νοτιες να περασατε ομορφα στο καφεδακι σας!!

μου τελειωσαν τα αφρολουτρα κ λεω να παραγγειλω τα weleda

ελπιζω να μην βρωμαν τοσο οσο μου εχουν πει

θελω να παρω κ λαδακι ή κρεμα τωρα που ανοιγει ο καιρος κ δεν βιαζομαι να τον ντυσω μετα το μπανιο να του κανω μασαζακι

η θεσσαλονικη χθες κ σημερα θρηνει την απωλεια του Νικου Παπαζογλου

στη μνημη του λοπον

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοριτσια μου!!

κι εγω χαρηκα πολυ που σας ειδα ολες παρεουλα!! περασα πραγματικα πολυ ομορφα, ελπιζω να το επαναλαβουμε οταν ξαναρθω Αθηνα :):)

Πηγε σημερα η μαμα μου στο φαρμακειο και της ειπε η φαρμακοποιος που γνωριζονται χρονια και εχει ενακοριτσακι 15 μηνων οτι δεν του δινει νερο βρυσης και πρασινα φυλλωδη λογω ραδιενεργου νεφους προελευσεως Φουκουσιμα που εφτασε στην Κεντρικη Ευρωπη. Εψαξα στο ιντερνετ τα σχετικα, οι μετρησεις στην Ελλαδα λενε δεν ειναι ανησυχητικες αλλα στην υπολοιπη Ευρωπη ειναι σχετικα αυξημενες (και σκεφτομαι τωρα το νεφος επηρεαζει την Ιταλια αλλα οχι την Ελλαδα???) . Μαλιστα στην Γαλλια εξεδοθηκαν οδηγιες ειδικα για εγκυες, βρεφη και θηλαζουσες για το νερο,το αγελαδινο γαλα και τα πρασινα λαχανικα με φυλλα. Εχω ψιλοαγχωθει, πειτε γνωμες http://www.e-magazino.gr/index.php/eidiseis/epikairotita/oi-protes-odigies-gia-ti-radienergeia-pou-eftase-stin-eiropi.html

fire η θλιψη για τον χαμο του Νικου αγγιζει και την Αθηνα και καθε γωνια της Ελλαδας γιατι τετοιος ηταν...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπερα!!

Απο το πρωι λειπαμε, ψαχναμε μπομπο και προσκλητηρια και πηγα σε 4-5 μαγαζια και γεμισα σακουλες παλι (ασχετες με την βαφτιση).

Οντως παιδια, μας συγκλονισε ολους ο χαμος τουΠαπαζογλου... Αξιος και ταπεινος καλλιτεχνης...

Χθες ηταν πολυ ομορφα, χαρηκα και εγω πολυ που ειδα τις αγαπημενες μου. Θελω και αλλες αγαπημενες να βλεπω. Και πιο συχνα!! Οι αντρες ειχαν πλακα, ερχοντουσαν, μας εβλεπαν μαζεμενες και αποχωρουσαν διακριτικα. Πού να μπλεξουν με τοσες κοκονες!

Stone η Ελισαβετ κοιμαται 10-12 ωρες το βραδυ, οποτε κατα την διαρκεια της ημερας κοιμαται 2-3 φορες απο μισαωρο η καθεμια. Πρεπει να ειμαι κ@λοφαρδο για να κοιμηθει παραπανω. Ή οταν την πηγαινω καροτσαδα ριχνει 1-2 τουφιτσες μισαωρες παλι. Κατα τα αλλα θελει αγκαλιτσα, ή ξαπλα και να την ζουπαω, ξερεις, τετοια.

Fire, ποιος σου ειπε καλε οτι βρωμανε τα προϊοντα της weleda?? Καμια σχεση, οταν τα παρεις θα με θυμηθεις!

ellain το ειπα και χθες, αν ειναι να σκεφτομαστε τοσο τα της Ιαπωνιας, θα τρελλαθουμε! Προσωπικα δεν ασχολουμαι, παρα μονο κινεζικα φαγητα delivery δεν παραγγελνω, φοβαμαι μην μου πασαρουν γιαπωνεζικο φαγωσιμο για κινεζικο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλησπερα κοριτσαρες....καλε ειχαν ερθει και τα αγορια σας μαζι τα μεγαλα σας??

εμενα παντως στον υπνο εχει αλλαξει πολυ ... κοιμαται μεχρι τις 8- 9 το πρωι που μερικες φορες με ξυπναει κι αλλες φορες την ξυπναω εγω για να προλαβαινουμε τα γευματα μας... μετα μπορει εκει που θα παιζει ειτε στο παρκο ειτε δτο γυμναστηριο ειτε στην κουνια μπελα της να κοιμηθει οπου της ερθει δεν εχει προβλημα... [αυτο το εχουμε κι εγω και ο Γιωργης παλι καλα] μετα το μεσημερι ισως να κοιμηθει μετ ατο φρουτο κανα 2ωρο την ξυπναω να φαει το μεσημεριανο κι απο εκει και μετα το παμε σερι κι εγω προσπαθω να την παιζω να την κουραζω για να κοιμηθει με την μια που θα μπει στην κουνια της... στο ενδιαμεσο μπορει και να κοιμηθει κανα μισαωρο ... σπανια αυτο ομως.....

Θελω να σας δω κι εγω :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

fire η θλιψη για τον χαμο του Νικου αγγιζει και την Αθηνα και καθε γωνια της Ελλαδας γιατι τετοιος ηταν...

φυσικα ellain μου

εννοω οτι ειναι σαν μια μερα πενθους για τη θεσσαλονικη σημερα λογω της κηδειας του..

Διαφημίσεις

Φωτεινη εκαναν ενα περασμα τα αρσενικα, αλλωστε εκεινοι εφεραν τις περισσοτερες. Αλλα φυγανε τρεχοντας, ουτε 5' δεν καθησαν :D. Μην στενοχωριεσαι, θα κανονιζουμε πιο συχνα ελπιζω, τωρα που ανοιγει ο καιρος.

GEXxp3.png

Καλημερα κ καλα Μεγαλη Εβδομαδα κ απο μενα!

μου τελειωσαν τα αφρολουτρα κ λεω να παραγγειλω τα weleda

ελπιζω να μην βρωμαν τοσο οσο μου εχουν πει

θελω να παρω κ λαδακι ή κρεμα τωρα που ανοιγει ο καιρος κ δεν βιαζομαι να τον ντυσω μετα το μπανιο να του κανω μασαζακι

καλε δεν βρωμανε..βαζω απο τοτε που γεννηθηκε καλεντουλα..απλα δεν μυριζει οπως τα αλλα των σουπερμαρκετ. εγω θα ελεγα οτι δεν μυριζουν τιπτα. παιρνω σαμπουαν-αφρολουτρο, κρεμα συγκαματων, κ κρεμα σωματος κ προσωπου. το λαδακι τοχα παρει αλλα ειπε παιδιατρος οχι λαδι γιατι κλεινει πορους (κατι τετοιο...δεν θυμαμαι)_

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Φωτεινη εκαναν ενα περασμα τα αρσενικα, αλλωστε εκεινοι εφεραν τις περισσοτερες. Αλλα φυγανε τρεχοντας, ουτε 5' δεν καθησαν :D. Μην στενοχωριεσαι, θα κανονιζουμε πιο συχνα ελπιζω, τωρα που ανοιγει ο καιρος.

Που να αντεξουν οι αντρες με τοσες γυναικες εδω μια μας εχουν και την κανουν οποτε βρουν ευκαιρια που χτες που εισασταν και τοσες χααχαχχα

9zlup2.png

φυσικα ellain μου

εννοω οτι ειναι σαν μια μερα πενθους για τη θεσσαλονικη σημερα λογω της κηδειας του..

ναι κι εγω αυτο καταλαβα, απλα συμπληρωσα οτι κι εδω και σ΄ολη την Ελλαδα η απουσια του θα ειναι παραπανω απο αισθητη... Δεν μπορω να το πιστεψω οτι δεν θα τον ξανακουσουμε, μιλουσα στο τηλ με τον κολλητο μου(απο συμμαθητης, μετα συμφοιτητης και παντοτινος φιλος) και λεγαμε πως νιωθουμε σαν να εκλεισε ενα κεφαλαιο στην ζωη μας γιατι ως φοιτητες με αυτον γαλουχηθηκαμε... τελοσπαντων, θα τον θυμομαστε μεσα απο τα τραγουδια του....

Kλειω, λες να μην πολυτρελαινομαι με την ραδιενεργιεα? Δεν ξερω, με ψιλοτρομοκρατησε η μαμα μου, γιατι γενικα ειναι τερας ψυχραιμιας (σε εκνευριστικο βαθμο) αλλα σημερα επεμενε... Δεν ξερω...

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλημέρα!

κορίτσια και εγώ πέρασα πολύ καλά τη Κυριακή και χάρηκα πολύ που είδα εσάς και τα μωράκια μας! Να το ξαναεπαναλάβουμε κάποια στιγμή.

Ξέρει καμιά σας γερμανικά; αγόρασα κάποιες κρέμες για τη μικρή με δημητριακά και οι οδηγίες είναι όλες στα γερμανικά:confused:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Eλενη μπες στο www.google.gr και πατα πανω-πανω το translate.Εχει επιλογη μεταφρασης σε ολες τις γλωσσες

ellain αρνουμαι να αγχωθω με την ραδιενεργεια, διοτι αν το καλοσκεφτω, τρελαινομαι! Παντως, ειναι γεγονος πως αν καποιος εκτεθει σε ραδιενεργεια, εστω μικρου βαθμου, απο φαγητο, ο ρυθμος αποβολης της απο τον οργανισμο του εχει να κανει με την ποιοτητα της ζωης του. Μπορει σαν κρατος να ειμαστε για γελια, αλλα πιστευω δεν θα περασουν Ελλαδα τροφιμα κλπ με ραδιενεργεια, ασε που θα σταματησουν στην Ιαπωνια. Οσο για τον υδροφορο οριζοντα και τον αερα, υποτιθεται μας σωζει η αποσταση απο τους Γιαπωνεζους. Αλλα οτι εχει επιβαρυνθει το περιβαλλον, αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις.

GEXxp3.png

Καλημέρα...

Ας μην πανικοβληθούμε για την ραδιενέργεια.... αλλά ένα κόλπο για να βοηθήσουμε τα μωρά μας είναι 2-3 φορές τη βδομάδα να αλοίφουμε την πλατούλα τους με Μπεταντιν....έτσι αν υπάρχει ραδιενέργεια δεν απορροφάται από τον θυρεοειδή αδένα...

λένε...:rolleyes:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσια....

καλημέρα!

κορίτσια και εγώ πέρασα πολύ καλά τη Κυριακή και χάρηκα πολύ που είδα εσάς και τα μωράκια μας! Να το ξαναεπαναλάβουμε κάποια στιγμή.

Ξέρει καμιά σας γερμανικά; αγόρασα κάποιες κρέμες για τη μικρή με δημητριακά και οι οδηγίες είναι όλες στα γερμανικά:confused:

θα σου ελεγα να μου τα γραψεις να τα μεταφρασει η νυφη μου που ξερει γερμανικα αλλα θα σου ειναι πολλα εεε?

ΤΟ google πολλες φορες τα γραφει περιεργα...δεν ξερω αν θα βγαλεις ακρη ...

9zlup2.png

καλημερα κοριτσια....

θα σου ελεγα να μου τα γραψεις να τα μεταφρασει η νυφη μου που ξερει γερμανικα αλλα θα σου ειναι πολλα εεε?

ΤΟ google πολλες φορες τα γραφει περιεργα...δεν ξερω αν θα βγαλεις ακρη ...

πράγματι δοκίμασα λίγο χθες και δεν έβγαλα άκρη.

έλεγα να το βγάλω μια φωτογραφία και να το βάλω στο facebook. αν βρω λίγο χρόνο ίσως το κάνω. Ευχαριστώ;)

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γειά σας ομορφες!

Για τον Παπαζογλου η θλιψη ειναι μεγάλη, από τους μοναδικους καλλιτέχνες και ανθρώπους. Ας ξεκουραστεί ο άνθρωπος, θα ζει πάντα μεσα από τα τραγουδια του

Για την ραδιενέργεια δεν εχουμε και πολλά να κάνουμε, για τα γιαπωνέζικα φαγητά κλπ δεν τιθεται θέμα διότι τα ψαρια κλπ ειναι από εδω, ίσως το wasabi μονο ;;; δεν το ξερω αλλά εγώ αν βρεθώ σε σουσι δεν θα πω όχι. Για το νερό τώρα και να ισχύει κάτι τετοιο ...... δεν θα μας το πούνε ποτε! και εμφιαλωμένο να πίνουμε σε λίγο καιρό κι αυτο το ίδιο θα ειναι, θα εχει επιρρεαστεί!

Για προσκλητήρια και μπομπό εμεις θα προτιμησουμε από το χαμογελου του παιδιου που τονίζω ότι εχει και θεμα επιβίωσης πλεον! Δειτε τα ειναι πολύ χαριτωμένα ολα! Επίσης μπορει κανεις να μην κάνει καν μπομπο και να δωσει ενα παπυρο που να αναφερει την δωρεα στο χαμογελο του παιδιου :) Μακάρι μια ημέρα χαράς των δικών μας παιδιών να μπορέσει να δώσει λίγη χαρά και σε παιδάκια που υποφέρουν.

http://www.hamogelo-eshop.gr/c.Eidi-Vaftisis.20784.html

Ελενη μου αν δεν βγάλεις ακρη να μου το στειλεις να το στειλω στον γαμπρό μου.

Σε ολες φιλιά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...