Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαμακιαση?αγκαλιτιδα?(οπωσ προεγραψε κ η ευα....)

ελα καλε...ποιο μωρο του οκτωμπερ εχει τετοια πραγματα????μα υπερβαλετε!!!χα χα!!!!!!!!

αγκαλιτσα παουερ επρεπε να το μετονομασουμε!!!!!

συγχαρητηρια φωτεινη για τα κιλακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και γιατι να μην την παρεισ μαζι καλε???εγω παντου κ παντα τισ παιρνω μαζι!!!!!!!!!!!!!!!ισωσ επειδη δεν εχω ποτε ατομο να μου τισ κραταει κ ετσι εχουμε μαθει!!!!

εγω εχασα -6......αλλα δεν φαινεται ρε παιδια...!!!γιατι χρειαζομαι συσφιξη κ γυμναστηριο ωστε να μαζεψουν προφανωσ....

κλειω!!!!καλη αρχη με την χορτοσουπα!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα ελενη!!!!!!!!!!υπομονη κ σε εσασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εγω εφτιαξα χτεσ χαλβα φαρσαλων (αυτον που τον λενε κ σαπουνε αν ξερετε)

προσ το παρον τον αγνοω.....μια λακτα ομωσ που ειναι στο ψυγειο να δω πωσ θα αγνοησω!!!!!!αλλο παλι....τισ κουβαλανε τησ αγγελικησ κ τισ τροω εγω!!!!!!ξερετε,προστατευω το παιδι να μην τρωει τετοιεσ χαζομαρεσ κι ετσι τα εξαλειφω.....χα χα χα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!για καλο του δηλαδη!!!!!!!!!!!!!!!!!!χα χα χα!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα!!!

Φωτεινη, να την παρεις μαζι σου την μπουμπου για αγορα κρεβατοκαμαρας. Πού κολλας?? Μπραβο σου για τα κιλακια που χανεις! Να φυγουν!! Να παν' αλλου!! :D

am13 γραφτηκες στο φβ? Στειλε μου πμ με το ονομα που δηλωσες για να σε καλεσω στην ομαδα! (Παει κι αυτη, την ψησαμε. Η Fire μας εμεινε... :tongue:).

vasdeli ξεκινησες? Και εχεις το μπεμπε μαζι στην δουλεια??? ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Ποσες ωρες εισαι εκει?

Stone χαιρομαι που ο μεγαλος παει καλα με τον παιδικο. Μπραβο σας!! Μια χαρα και ο μικρος με τα κιλα/υψος του!! Οσο για την μαμακιαση, τι να κανουμε που μας επιστρεφουν την λατρεια που τους δειχνουμε, να εχουμε και τυψεις? Αμ δε!!

Εμεις ξεκινησαμε χορτοσουπα, αλλα ειναι σαν το ριζαλευρο. Τρωει 1-3 κουταλιες και τερμα. Φρουτα με την καμια! Εχω κουραστει καθε μερα να φτιαχνω και να πεταω, οποτε καποιες μερες δεν της φτιαχνω φρουτα και τωρα με τα χορτα, εχω να φτιαξω ριζαλευρο αρκετες μερες.

Μου φαινεται οτι "κραταω πισω" το μωρο, αλλα δεν μπορω ουτε να την πιεζω/ξεγελαω να της χωσω το κουταλι στο στομα, ουτε να απογοητευομαι που παλι-παλι-παλι δεν εφαγε ΚΑΙ σημερα...

Πηρα το βιβλιο του Παπαβεντση, γραφει οντως δεν κανει να πιεζουμε/ξεγελαμε το μωρο, αλλα ουτε και να ειμαστε ελαστικοι με τις στερεες. Δλδ τι να κανω ρε ανθρωπε, υπαρχει μεση λυση? Μας εσωσε... (τωρα που τα εγραψα, στενοχωρηθηκα)

γραφτικα ως am

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Ελένη, μάλλον δεν κατάλαβες: δεν είναι ότι δεν τρώει με όρεξη. Δεν τρώει, ΤΕΛΟΣ! 1-3 κουταλιές χορτόσουπα/ριζάλευρο, φρούτα ΚΑΘΟΛΟΥ. Ξαφνικά θα κάνει τσαφ και θα αρχίσει να τρώει? Τι να πω, δεν ξέρω.

Ειρήνη από γαϊδούρια ουουουου!! Και φαίνονται σε τέτοιες περιστάσεις, όταν δεν υπολογίζουν τα λεφτά και την επιθυμια του άλλου να οργανωσει κατι. Ρε συ, στον γαμο τους ειχα παρει ΟΛΟΥΣ τηλ (οσους δεν ειχαν απαντησει). Καποιοι μου ειπαν οτι θα ερθουν και δεν πατησαν. Άλλο να τύχει κάτι έκτακτο και να μην έρθουν, αλλα σε 30 ετυχε αυτο το εκτακτο? Ελεος!!! Σε αυτους τους αδικαιολογητους αποντες πολυ απλα δεν πηγαινω σε δικα τους μυστηρια και δεγιωσεις, αλλα εγω τους ενημερωνω καθοτι δεν ειμαι γυφτουλας

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπέρα πεπελάρες μου!

πως μου είστε? εγώ ψόφια... όλα μου το σώμα πονάει... επιτέλους σήμερα τελειώνει και ο ηλεκτρολόγος, να βάλουμε κουρτίνες, χαλιά, να συνδέσουμε ηλεκτρικά και από αύριο με το καλό να κοιμηθούμε στο κρεβατάκι μας! επιτέλους! κουράστηκε ρε κορίτσια. και πιο πολύ ψυχολογικά, που είμαστε σαν τους νομάδες μια στο ένα σπίτι μια στο άλλο, το μωρό έχει αλλάξει ωράρια, έχουμε και ένα θέμα με τρόπο ταΐσματος-φουσκώματος από μια μαμά... με πιάσατε...

χθες πήγαμε για εμβόλιο! είναι 6800 και 66εκ. μεγάλωσε καλά και είναι πολύ δυνατή! έχει καλό σκελετό και δυνατούς μύες!

μόλις τακτοποιηθούμε στο σπίτι μας θα ξεκινήσουμε σουπίτσες, χορτόσουπα και κρεατόσουπα ή κοτόσουπα ανα 2 μέρες. αλλάζουμε το ρυζάλευρο σε φαρίν λακτέ, εκτός αν δεν την τρώει που θα την παηγαίνω εναλλάξ, γιατί με το ρυζάλευρο τρελαίνεται! το καταβροχθίζει! 240 γρ τη φορά τρώει! και με τα φρούτα ξεκίνησε και τα τρώει με όρεξη! μέχρι πριν από λίγες μέρες έτρωγε το μισό. τώρα το τρώει σχεδόν όλο, με πολλά νάζια βέβαια, αλλά σχεδόν όλο!

κλέλια μήπως να προσπαθήσεις να την ταΐσες όταν δε θα ναι πολύ πεινασμένη και θα έχει κέφια γενικότερα? λέω τώρα εγώ... στη μικρή μου παρατήρησα ότι αν δε φάει όταν πρέπει και περάσει λιγάκι η ώρα ή είναι λίγο νωρίς και δεν έχει πεινάσει καλά, δεν τρώει με όρεξη ούτε όλο το φαγητό της...

ειρήνη βάλε συγγενείς να μάθουν για όλους!!!! μη σκας και πολύ! όλα θα γίνουν! κι εμένα στο γάμο δεν ήρθαν καμιά 20αριά άτομα, αλλά είχα μπουφέ και δεν πήγαν χαμένα...

αυριο θα πάμε σε βάφτιση ενός μωρού που με τη μαμά του νοσηλευτήκαμε στο ιπποκράτειο το σεπτέμβρη - θυμάστε? θα συνατήσω και άλλα κορίτσια, όλες με τα μωρά τους και υγιείς! ευτυχώς όλα πήγαν και καλά για όλες και ανυπομονώ να τις ξαναδώ!

σας φιλώ προς το παρόν!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

Αντε ploegisi επιτέλους να ηρεμήσετε!!

Τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ: να την ταΐσω νηστικιά, φαγωμένη, 1 ώρα μετά τον θηλασμό, 1,5, 2 ώρες, 3 ώρες, πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ, μετά/πριν το παιχνίδι, μετα/πριν τον ύπνο. Όλα τα έχω κάνει και μου έχει μείνει η απογοήτευση...

GEXxp3.png

Καλησπερα κοριτσακια μουυυυ....χαθηκαμε χαχαχα το εργοστασιο ηταν μεταξυ κορωπι και κερατεα δεν το βρηκαμε πουθενα...κι ετσι φυγαμε και πηγαμε στο κορωπι στον νονο μου χαχαχαχα περασαμε πολυ καλα μεχρι που ητνα η ωρα για μαμ ...φαγητο δεν τολμησα να παρω μαζι μου τα ζαρζαβατικα τα φρουτα τα πηρα ομως οπως και το μουλτι για να τα αλεσω... παλι καλα που ηταν εκει ο νονος μου και εφαγε το φρουτο το μαμ ομως?? ειχα παρει γαλα κι ετσι και κανω την κινηση να της δωσω γαλα...το μπιμπερο που ηταν οεοοο στο τραπεζι της κουζινας στο σπιτι μου :shock::shock:με κοιταει ο ΓΙωργης και μου λεει μπραβο φωτουλα και τωρα τι θα φαει το παιδι ??? κρεμουλα του λεω χαχαχα και για μεσημερι εφαγε κρεμα και τωτα την ταιζει ο Γιωργης γαλατακι λιγο Σκ@τ@ εκανα το γευμα της σημερα τι να κανω??:(:(

Τωρα να δουμε ποιτε θα παμε για κρεββατοκαμαρα ....

Οσο για τα κιλα ουτε σε εμενα φαινονται ειδικα στην κοιλια αλλα μου ειπαν οτι επειδη κανω και μασαζ {τελειωνω την μεγαλη εβδομαδα τα μασαζ ομως} φευγουν σε ποντους τα μπρατσακια μου τα βλεπω εχουν μικρυνει :tongue::tongue:η κοιλουμπα δεν πεφτει ... αλλα 7 τα εχασα :tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Αντε ploegisi επιτέλους να ηρεμήσετε!!

Τα έχω δοκιμάσει ΟΛΑ: να την ταΐσω νηστικιά, φαγωμένη, 1 ώρα μετά τον θηλασμό, 1,5, 2 ώρες, 3 ώρες, πρωΐ, μεσημέρι, βράδυ, μετά/πριν το παιχνίδι, μετα/πριν τον ύπνο. Όλα τα έχω κάνει και μου έχει μείνει η απογοήτευση...

κλελια μου αυτό που περιγράφεις είναι λευτερησσσσσσσσσ...... ποτέ δεν άνοιξε το στόμα ποτέ δεν ζήλεψε φαγητό ποτέ

15 κιλα παίδαρος από μητρικό ….!!!

αλήθεια στο λέω

ο μικρούλης μου μας κάνει νερά με τα φρούτα κ εμάς αλλά θα στρώση..

πιστεύω :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

αλλιώς εεεεεεεεεεεχουμεεεεεεεεεεε παράγωγη χαχαχαχ μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσ μουτσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Καλημέρα κούκλες μου!!

Ηλιάνα εχεις απόλυτο δίκιο! Από την μία απογοητεύομαι, επειδή ακούω πολλές φίλες να λένε ότι τα μωρά τους τρώνε μια χαρά - άντε στην αρχή με δυσκολία, αλλά μετά μια χαρά. Πήγα όμως χθες στην κουμπάρα μου και ήταν και μια άλλη φίλη μου και τάιζαν τα μωρά τους κριθαράκι με κρέας (είναι μεγάλα μωρά). Όταν τους είπα τον πόνο μου, μου είπαν ότι ακριβώς το ίδιο αντιμετώπισαν και οι ίδιες. Τα μωρά τους είπαν ότι άρχισαν να τρώνε όταν το φαγητό τους ήταν με κομματάκια. Σαν σούπες (φρούτα και χόρτα), ούτε να τα φτύσουν. Και βέβαια μέχρι τότε, τους έδιναν γάλα.

Η Ελισάβετ είναι 8 κιλά με μανόγαλο (!)

GEXxp3.png

Κορίτσια, σε λίγο θα αναχωρήσω.

Συνειδητοποίησα ότι δεν έχω το τηλ της Φωτεινής και του Μαμουνιού!

Καλέεεε!! Πώς θα μας βρείτε, εεεεεε??

Τέσπα, μπείτε στο φβ, στις συζητήσεις έχουμε βάλει τα τηλ, οπότε καλέστε εμένα ή όποια άλλη θέλετε!!

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσια δεν το τολμησα να την παρω μαζι μου με βροχη, κ ο αντρουλης δουλευει, οποτε δεν ειχα που να την αφησω..ελπιζω να μαζευτειτε κ να περασετε ομορφα.ζηλευωωωω

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κι εγω ζηλευω αλλα η μικρη δενε χει γινει καλα και δεν το ρισκαρα να συναντηθουν με τ'αλλα μικρακια ... και ουτε μπορουσα να την αφησω με τον μπαμπα γιατι ειναι κι αυτος κρυωμενος πιο πολυ και δεν την πλησιαζει :(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημέρα και καλή μεγαλοβδομάδα.

τελικά δεν κατάφερα να έρθω χτες γιατί από το πρωι είμασταν στους δρόμους και μαζευτήκαμε 5 η ώρα. περάσατε όμως άψογα.

κλειω μην απογοητεύεσαι και εμένα ο μεγάλος δεν έτρωγε μικρός και τώρα τρώει τα πάντα. ο μικρός πάντως είναι πιο φαγανός.

πλοηγησούλα άντε να τελειώνετε με την μετακόμιση να μπείτε σε μια σειρά

εμείς μετά το πάσχα θα αλλάξουμε το μπάνιο και όπως καταλαβαίνετε έχει να γίνει χαμός στο σπίτι

Καλημερα , καλη Μ. Εβδομάδα σε όλους!!

Για αυτην την Κυριακη ηταν η συναντηση σας???Πως περασατε κοριτσακια για πειτε μας??

Κοριτσια κατα τη διαρκεια της μερας ποιες ωρες και ποσο κοιμουνται τα μικρα σας..Θα τρελαθω, οταν δεν κοιμαται θελει αγκαλια και οταν δεν ειναι αγκαλια κλαίει, σπαραζει...Δεν μπορω να κανω ουτε τα απαραίτητα, ποσο μαλλον με ολα αυτα που εχω καταπιαστει (προσκλητηρια κ' μπομπο)...Προς το παρόν τα καμαρωνω!!!!Ουφφφφφφφφ

Εντωμεταξυ χτες στη μαμα μου ηταν ανασκελα στο κρεβατι της για μια ωρα και επαιζε μονος του, σε εμενα ουτε 5'!!!!!

Ευχομαι να ειστε ολες καλά, εφυγα ομως τωρα γιατι το μικρο εχει γκανιαξει...

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα και Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να εχουμε!!!!!

Τα μωράκι ήταν τέλεια δεν το συζητώ!!!! Ολα κουκλιά και γλύκες Αντικειμενικότατα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cartoon-baby-thumb8159608.jpg

και οι Μαμάδες τους επίσης!!!!!!!

Χαρηκα πάρα πολύ που σας είδα και δια ζώσης!!!!!! <3 <3 <3

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...