Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , kate82 είπε:

Έτσι δωσμου κουράγιο να τοπω ... νομίζω δεν έχει μείνει κάτι άλλο ή τελευταία εξέταση ήταν υστεροσκοπηση ,είχα θετική χωριακη αλλά μετά άρχισε να πέφτει πανάθεμα την 

Τότε ψάχνεις ένα καλό έμβρυο. Δώσε πόνο. Φοβάμαι για τα 3 σε περίπτωση που πιάσουν και τα 3. 
      Πες του το. Να δει σε τι φάση είσαι. Μια κοπέλα εδώ πριν 2 χρόνια πήγε να μιλήσει για την αποτυχία, της έκανε ο γιατρός υπέρηχο και της είπε να κάνει εκείνη την στιγμή εμβρυομεταφορά, τον άκουσε, και έκανε δίδυμα. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αχαχαχα!!

Τρελλοκομειαααα!!!

Εδω ειμαι, καλησπερα!!!

Πηγα και πηρα λαμπαδα, αυγο-λαγουδακια, δωρακια, παπουτσακια για βαφτιστηρι και λοιπα πιτσιρικια!! Πώς γυρισα φορτωμενη με το μηχανακι, ουτε που ξερω!

Φωτεινη ευχομαι περαστικα στην μικρουλα, να σας δουμε αν ειναι καλα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Hello κορες του αλωνιου και του σαλονιου!!!

Λοιπον, πηγα Λητω εχθες και τελικα δεν εγινε τιποτα απο οσα ειχα φανταστει. Μπαινω μεσα, παω στο ταμειο, δειχνω στην κοπελα το χαρτι της παραγγελιας και με ρωταει "Σας πηραμε τηλ οτι δεν υπαρχει η ομπρελα?", της λεω"Οχι εσεις δεν με πηρατε ποτε, εγω σας πηρα για να δω τι γινεται μετα απο 1 μηνα" και μου ζηταει συγγνωμη. Μου λεει "Θα ψωνισετε ή να σας επιστρεψουμε τα χρηματα?" και μενω ετσι :confused::confused::shock::shock:. Της εξηγω τι ειχε ειπωθει απο τηλεφωνου με τον παντοφλα τον συναδελφο της και ξαναζηταει συγγνωμη. Οποτε τελος καλο ολα καλα, αγορασα ενα δωρακι για την ανιψια, πηρα και φορμακια, κουταλακια πιατακια για την κρεμουλα που φανταζομαι οτι αρχιζουμε απο εβδομαδα και θα ξαναπαω με μαμα-πεθερα γιατι θελουν να του ψωνισουν για Πασχα και μου αρεσαν πολυ καποια κομματια. Αυτα, τελικα δεν ειχε πλακα η υποθεση χιχι!!

Φωτεινουλα, περαστικα στην μικρη σου, φανταζομαι πως θα ειναι να την ακους να βηχει και να μην μπορεις να κανεις τιποτα. Γιωτα περαστικα και στην Εμμελεια :D

Κλειω κι εγω εκανα ακριβως την ιδια δουλεια με εσενα χθες(δωρα, λαμπαδες, αυγα) μονο που δεν εχω μηχανακι και ολα ηταν ποδαροδρομος. Αστα να πανε... Ξεβαψαν οι μποτες πανω στις πατουσες μου απο το πολυ περπατημα και την ζεστη (τι θελω και ακουω ειδησεις, ειχαν πει συννεφια και πιθανοτητα βροχης για χθες και ειχε εναν ηλιο λαμπρο!!). Τωρα μου μενει ο βαφτιστηρας μου που θελει κασετα για playstation και θα τον παρ να παμε μαζι.

Τσιπουρακι ευτυχως που ειναι Παρασκευη (για σενα που δουλευεις ταλαιπωρο... για μενα ολες οι μερες ιδιες ειναι). Παρε ντεπονακι για να συνελθεις!!

Ο γιος μου σημερα ξυπνησε, τον βαζω στο παρκο να παιξει και μετα απο κανενα μισαωρο ο ναρθηκας του ειχε φτασει απο τον αγκωνα στον καρπο και κρεμοταν, ηταν ετοιμος να του φυγει απο το χερι. Και λεω υποτιθεται οτι ποναει κιολας, φαντασου να μην πονουσε. Ή ειναι σκληρο παιδι ή εχει επουλωθει τοσο γρηγορα η πληγη του και δεν ποναει. Παλευα να του αλλαξω επιδεσμο μονη μου κι αυτος να μην στεκεται πουθενα! Το παλιοπαπο μου!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ellain αφού το έλυσες το θεματάκι με το ΛΗΤΩ, πάλι καλά!! Αλλά όντως δεν είχε πλάκα, εσύ πήγες αρπαγμένη και μόνο καφέ δεν σε κέρασαν :D.

Το παπί μας λογικά δεν πονάει, αυτά είναι προγραμματισμένα όταν πονάνε να κλαίνε :tongue:. Έλα, μια χαρά είναι, μας δουλεύει ο σκατουλοσκάτουλος!!

GEXxp3.png

γεια σας κοριτσακια μου..ειμαι ενα μαμουνι που ολο όλο τρεχει...

ταχω φτυσει στη δουλεια, και αυριο δουλεια..γκρρρ...

το μαμουνακι σημερα κανει όλο το αλογακι με τη γλώσσα της κ γελαμε:P:p

ellain μαλλον δε θα ποναει πια το παπακι..παει περασε

φωτεινη:P περαστικα κ παλι

γιωτιτσα η μικρη εχει πυρετουλι???περαστικα σας!

ειρηνη κ κλειω φιλακια!

τσιπουριτσα ξεκουρασου το ΣΚ

VASDELI ο μικρουλης ξανα εβγαλε βλενες? όλα καλα?

νομιζω οτι χρειαζομαστε παλι μια σκορδοβροχη για να συνελθουμε...αντε παω να κοιμηθω γιατι αυριο παλι δυσκολη μερα.

φιλακια κ αγγαλιτσες στα μωρακια μας!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπερα κοριτσια .. τι ωρα ειναι αυτη που μπηκα εεε? ε αργα το βραδυ μπηκα σπιτι μ μιας κι ελειπε ο γιωργης ειπα να παω απο το πρωι στην μητερα μ να αφησω την μικρη να κανω κατι εξωτερικες δουλειες... η νυφη αργησε απο την δουλεια της πηγα πηρα τον μικρο απο το παιδικο {σιγα μην περιμενω το σχολικο να τον φερει :tongue:},μολις εσκασα μυτη στο παιδικο ειχαν ηδη φαει τα παιδακια και με το που ανοιγω την πορτα ο μικρος το ματι του εκει με το που με βλεπει εφυγε σφαιρατος ουτε που χαιρετησε τους φιλους και την κυρια του και ορμηξε στην αγκαλια μ πηγαμε και του πηρα μια μπαλα μπονκγ μποινγκ που ειδε στην τηλεοραση με μια λαμπαδιτσα ενα αυγουλακι και 2 αυτοκινητακια που αλλαζουν χρωμα και μετα πηγαμε παιδικη χαρα ... παιξαμε κουραστηκε και μετα τον πηρε η μανα του και ταβλιαστηκε για υπνο , μετα της αφησα την μικρη γιατι η μητερα μ το μεσημερι δεν μπορουσε να την κρατησει κι εγω ηθελα να παω να δω τι γινεται με τα κιλα μου:tongue::tongue::tongue: ειχα διαιτολογα σημερις... καλα τα πηγαμε παει κι ακομα 1,5κιλακι απο πανω μ αλλα δεν μου φαινονται ακομα τα 8 κιλα που εχω χασει στην κοιλια γιατι μου κανουν κ μασαζ και χανω συνολικα σ ολη μου την θεικη κορμαρα :tongue::tongue::tongue:..

Αυτα τα δικα μου ...η μικρη χτες πηρε ακομα μια δοση κορτιζονες σταγονες λιγοτερες αυτη τη φορα αλλα ο βηχας βηχας και ολο κανει το παλιοτιγρακι κι αλλο της το χαλαω ... της κανω αλλους ηχους μπας και με μιμηθει αλλα πουυυυυυυυυ.......... αυριο θελουμε να παμε και κορωπι να δουμε κρεββατοκαμαρες και πως θα το παρω μαζι μου δεν ξερω μιας και η μητερα μ εχει φωναξει να της κανουν γενικη το σπιτι η νυφη μου θα λειπει αρα μαζι μας θα ερθει ....

Ααααααααααααααα και ενα ακομα καλυτερο απο δευτερα η τριτη θα εχω δικο μου ιντερνεττττττ............... :tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και καληνυχτα με πηρε το βραδυ η κλελια φταει που μουπε να κανω εγγραφη στο facebook και ξημερωθηκα γιατι κολλησα

καλα ημουν τοσο καιρο τη σπιουνιες μου βαλες καλλεεε???

παρεπιπτοντως μπες και δες καιδω ww.apo-rot.de βρηκα weleda ακομα πιο φτηνη

δεν εχω κουραγιο ονειρα γλυκα σολες επ και απονηρευτα. αντε και λιγο πονηρεμενα προσοχη σαυτες που κανουν cobedding

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλημέρα!:P

Ζήλεψα τη μαμαλευτερακι και αντλώ κι εγώ και σας διαβάζω!!!:P:p:p:p

Χθες παρουσιαστηκα στο Γυμνάσιο και ανέλαβα υπηρεσία( ο καλός Θεούλης θα μου χαρίσει άλλες 2 βδομάδες τώρα!) Έσκασα μύτη με τον γελαστό στο μάρσιπο και πάθανε πλάκα όλοι! Έκανε τρελές τούφες, ευτυχώς γιατί για να πω την αλήθεια ένα άγχος το είχα μη και ξεδιπλώσει την αγριοφωνάρα του εκεί...

Ήλθον, είδον και απήλθον...ξανά 2 Μαίου αλλά ψιλά πράγματα.....

VASDELI ο μικρουλης ξανα εβγαλε βλενες? όλα καλα?

Όχι, ευτυχώς!!! Οπότε μάλλον πέρασε επιδερμικά την ίωση που περνούσαν τα μεγάλα με 39,5 πυρετό...αυτό σκεφτόμαστε και απορρίπτουμε την σκέψη για αλλεργία στο αγελαδινό γάλα που παίρνει μέσω εμού(φτου κακά).

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κοριτσακια!!Τι κανετε;;

Περαστικα στα αρρωστουλικα της παρεας

Ellain μπραβο στο μπέμπη σου, τα παει περιφημα!!Αληθινο αντρακι που βιαζεται να πεταξει απο πάνω του οτι τον ενοχλεί...:D

Φωτεινή καλά ψωνια

Γιωτα καλα να περασετε στους παππουδες!

Βικυ δεν καταλαβα ξεκινας δουλεια??Τι ωραια περίοδο ξεκινας...Μεχρι να πάς θα αρχισουν και οι διακοπές σας!!:D

Ειρηνη τι ηταν αυτο που περασεις παιδι μου μεχρι να σου ανοιξουν???Το εχω ζησει κι εγω οταν με εκλεισε ο γιος μου εξω πριν κανενα χρόνο οταν βγηκα να απλώσω ρουχα αλλα του εξηγησα τι πρεπει να κανει και σηκωσε το πόμολο μονος του..Το δικο σου ομως με τα δυο παιδια μεσα και τις προσπαθειες της Αγγελικης να σου ανοιξει ηταν πραγματι για πολύ γευρα νευρα!!

Μαμουνακι καλό κουράγιο και σε σενα και στη μαμαλευτερακη που δε σταματατε ουτε τα Σαβ/κα...

Εμεις ειμαστε καλά, ο μεγαλος μου εχει προσαρμοστει πολύ καλά στον παιδικό και ο μικρος εκανε το εμβολιακι του προχτες και ξεκιναμε απο Δευτερα τα φρουτακια μας..Στις μετρησεις μας ειμαστε 73 πόντους και 7500 κιλάκια, επίσης εχουμε τρομερη μαμακιαση και αγκαλίτιδα ..η παιδιατρος ειπε πως δεν περνανε αυτα ετσι ευκολα!!Ουφ ολη μερα σαν το τσουβαλι τον εχω πάνω μου!!!

Φιλια πολλά σε ολες, σημερα η μερα εχει ψωνια για παιδια και βαφτιστηρια!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!

Φωτεινη, να την παρεις μαζι σου την μπουμπου για αγορα κρεβατοκαμαρας. Πού κολλας?? Μπραβο σου για τα κιλακια που χανεις! Να φυγουν!! Να παν' αλλου!! :D

am13 γραφτηκες στο φβ? Στειλε μου πμ με το ονομα που δηλωσες για να σε καλεσω στην ομαδα! (Παει κι αυτη, την ψησαμε. Η Fire μας εμεινε... :tongue:).

vasdeli ξεκινησες? Και εχεις το μπεμπε μαζι στην δουλεια??? ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Ποσες ωρες εισαι εκει?

Stone χαιρομαι που ο μεγαλος παει καλα με τον παιδικο. Μπραβο σας!! Μια χαρα και ο μικρος με τα κιλα/υψος του!! Οσο για την μαμακιαση, τι να κανουμε που μας επιστρεφουν την λατρεια που τους δειχνουμε, να εχουμε και τυψεις? Αμ δε!!

Εμεις ξεκινησαμε χορτοσουπα, αλλα ειναι σαν το ριζαλευρο. Τρωει 1-3 κουταλιες και τερμα. Φρουτα με την καμια! Εχω κουραστει καθε μερα να φτιαχνω και να πεταω, οποτε καποιες μερες δεν της φτιαχνω φρουτα και τωρα με τα χορτα, εχω να φτιαξω ριζαλευρο αρκετες μερες.

Μου φαινεται οτι "κραταω πισω" το μωρο, αλλα δεν μπορω ουτε να την πιεζω/ξεγελαω να της χωσω το κουταλι στο στομα, ουτε να απογοητευομαι που παλι-παλι-παλι δεν εφαγε ΚΑΙ σημερα...

Πηρα το βιβλιο του Παπαβεντση, γραφει οντως δεν κανει να πιεζουμε/ξεγελαμε το μωρο, αλλα ουτε και να ειμαστε ελαστικοι με τις στερεες. Δλδ τι να κανω ρε ανθρωπε, υπαρχει μεση λυση? Μας εσωσε... (τωρα που τα εγραψα, στενοχωρηθηκα)

GEXxp3.png

καλημερα κορεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πετρουλα τελικα ολεσ λιγο-πολυ εχουμε εμπειρια κλεισιματοσ ε???χα χα!!!!καλα τωρα που τα σκευτομαι γελαω....εκεινην την ωρα ομωσ απο την απελπισια μου,μου ηλθε να πηδηξω απο το μπαλκονι(2οσ οροφοσ...).

ελενη εσυ σταθηκεσ τυχερη....ειχεσ μπαλκονι που συγκοινωνει ,εστω και αν πηδουσεσ...εμενα ηταν το μοναδικο απο την πισω πλευρα..

μονο το να πηδηξω κατω με εσωζε κ αυτο με σπασμενα ποδια....το σκευτηκα ..αλλα κ να κατεβενα κ να πηγαινα μπροστα ηταν ολα κλειδωμενα...!!

βρε κοριτσια...τα πηρα παλι πρωινιατικα!!!!!!!!!!γκρρρρρ!!!!!!!!!!!λοιπον στο προσκλητηριο οσον αφορα την δεξιωση μου προτειναν να γραψουμε <<σασ παρακαλουμε ενημερωστε μασ για την παρουσια σασ>> αντι να γραψω <<σε περιπτωση που δεν παρεβρεθειτε ενημερωστε μασ...>> ετσι ωστε να με παρουν ολοι κ επι ευκαιρεια να ρωταω κ ακριβωσ τα ατομα που θα φερει ο καθενασ απο την οικογενεια του!!!π.χ μια 5μελησ οικογενεια μπορει να μην φερει το ενα παιδι κ.ο.κ...

ε ακομα κανενασ μα κανενασ δεν πηρε τηλεφωνο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γκρρρρ!!!!!μα ειναι τοσο γκαου????(φραση που χρησιμοποιησα ε????)μα δεν σκευτονται οτι εγω αν π.χ υπολογιζω 5 και ελθουν 3 τα υπολοιπα 2 ατομα θα τα πληρωσω κανονικοτατα!!!!

ρε παιδι μου...σε τετοιεσ εποχεσ που ζουμε,τουσ κανεισ τραπεζι σε ενα απο τα καλυτερα εδω στο νησι και καρφι δεν τουσ καιγεται να σε ενημερωσουν!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ επριξα?????ναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ηθελα να τα πω να ξεσκασω γιατι με νευριασαν πρωινιατικα.....

τωρα ειπα να βαλω γονεισ-πεθερικα να ρωτησουν εστω τουσ κοντινουσ τουσ,μηπωσ κ βγαλω ακρη...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Κλειώ ούτε εμένα πλέον τρώει ιδιαίτερα. Τρώει στην αρχή μερικές κουταλιές και μετά δε θέλει άλλο. Τι κόλπα και τι καραγκιόζη κάνω για να την ταίσω δεν λέγεται! Βασικά κυρίως τη ξεγελάω με το κουταλάκι που της δίνω νερό. Εκεί ανοίγει διάπλατα το στόμα της και της δίνω στα γρήγορα τη φρουτόκρεμα. Θέλει υπομονή! Χθες την τάιζα συνολικά 1 1/2 ώρα και στο τέλος έτρωγε καλύτερα από την αρχή! Βασικά να φροντίζεις να την ταίζεις ούτε όταν είμαι φυσικά χορτάτη αλλά ούτε όταν πεινάει πολύ! Πράγματι είναι δύσκολο αυτό με το φαγητό.

Η γιατρός εμάς είπε να ξεκινήσουμε τώρα και δημητριακά το απόγευμα. Πήρα από το ecobaby κάποιες βιολογικές κρέμες χωρίς γάλα, για να δούμε... Μόλις μπούμε στον 7ο ξεκινάμε και τις σουπίτσες σιγά σιγά.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...