Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τι κανετε??

φωτεινουλα περαστικουλια τησ τιγριτσασ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βικακυ περαστικα και καλη αναρρωση και στα δικα σου παιδακια!!!!!

ισουλα καλη μετακομοιση!!με το καλο στο νεο σπιτακι!!!!!!!!!!!!

τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι τον ανηψιουλι σου!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονοσ!!!

αμ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ποσο σε καταλαβαινω....μα ποσο!!!!!ξερεισ ποσεσ φορεσ ,μπαινω εδω ,σασ διαβαζω αλλα δεν γραφω?δεν γραφω γιατι ξερω οτι θα αρχισω την γκρινια για την μπουρμπουληθριτσα.....

και σκεψου εμεισ κοντευουμε 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τι να πω βρε κοριτσια παρα πολυ γκρινα!!!!!!!ειναι μερεσ που δεν ησυχαζει πουθενα!!!!θελει μονο αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και δωσ του η γκρινα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

να σασ πω τωρα την χτεσινη ιστορια τρομου που εζησα........

χτεσ το πρωι πηγα να κανω το τζαμι τησ εξωπορτασ του υπνοδωματιου μου....το μωρο επειδη κλαιει πολυ το ακουμπησα στο κρεβατι μου ωστε να με βλεπει,συγχρονωσ εκλεισα τα υπολοιπα πορτοπαραθυρα που ειχα ανοιχτα ωστε να μην κανει ρευμα κ κρυωσει...

καθαριζω λοιπον με αζαξ τα μεσα τζαμια τησ πορτασ,βγενω εξω στην βεραντα για να τα καθαρισω και απο εξω!!!το αγγελικιδιον μπενοβγενε κτλ.....για μια στιγμη ενω ειχε μπει μεσα (εγω ειχα κλεισει την πορτα καθωσ την καθαριζα)πιανει σε κλασματα δευτερολεπτου το πομολο και το γυρναει ωστε να κλειδωσει!!!!!!!!!!κοκαλο εγω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ημουν κλειδωμενη σε μια βεραντα οπου δεν μπορουσα να φυγω και τα δυο μωρα κλεισμενα μεσα!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock::shoc k:σκευτηκα νακανω καμια ταρζανια(καλα που δεν την εκανα γιατι με γυψουσ θα κατεληγα..)και να βγω απο την βεραντα(2οσ οροφοσ..)αλλα και να γινοταν απο την μπροστινη πλευρα του σπιτιου ηταν ολα κλειδωμενα!!!!!αρχισα λοιπον να φωναζω μηπωσ κ με ακουσει κανενασ γειτονασ(2 σπιτια ειναι ολα κ ολα και αυτα μακρυα).τα μωρα εκλαιγαν κ με κοιτουσαν απο τα τζαμια..η αγγελικη αρχισε να φερνει μαχαιρια και να προσπαθει να λωστεψει την πορτα:shock::shock::shock:,να τρεμω μην χτυπησει ή χτυπησει το μωρο που ηταν στο κρεβατι και τσιριζε!!!η πορτα δεν σπαει(ουτε το προσπαθησα-ειναι διπλο τζαμι κ ασφαλειασ αλουμινοπορτα...).οι γονεισ μου ειχαν παει στον καρδιολογο και συνεπωσ δεν ηταν ουτε κατω στο σπιτι αλλα ουτε και στο μαγαζι....

στο τελοσ με ακουσε (ασ ειναι καλα ο ανθρωποσ)ο γειτονασ ,ηλθε πηρε τον αντωνη τηλεφωνο και ηλθε κ μασ ανοιξε....βεβαια μεχρι να γινει ολο αυτο κ μεχρι να ελθει ο αντρασ μου απο εκει που ηταν ειχε περασει πανω απο μια ωρα...

εννοειται οτι προσπαθουσα οσο μπορω να μην δουν τα μωρα την ταραχη μου ,μου ειχε πεταξει και ο γειτονασ ενα κουκλακι κ μια μπαλα να τουσ παιζω μηπωσ και τισ απασχολω..

ισωσ απο ολο αυτο το περιστατικο ειναι σημερα ξυπνεσ απο τισ 4 ,μαλλον ε?

DnfMp3.pngqTarp3.png

σημερα ειχαμε εγερτυριο απο τισ 4!!!!!!!!!!!!και οι δυο κορεσ!!!!!!στισ 6 πια αγανακτησα και τισ πηγα στο καθηστικο και καθησαμε!!!

καποια στιγμη πηρα και την αγγελικη στο δοματειο μασ....να λεει το μωρο τα ακαταλαβιστικα τυπου<<ααα>>να επαναλαμβανει και η αγγελικη,να λεει <<εεεε>>το ιδιο κ η αγγελικη!!!!

θα ταν πια 5 η ωρα,ξαγρυπνη εγω ...αλλα εσκασα στα γελια παρολαυτα...

ασ μην σχολιασω οτι ενω ειχα πει να μην κανω γενικη αφου ετοιμαζω και την βαπτιση+τισ χειροτεχνειεσ τησ βαπτισησ ,τελικα και γενικη κανω(μονο τα πλακακια που δεν ξεκολησα για να τα καθαρισω απο την κατω πλευρα...:-D:grin::-D:grin::cool:)και τισ ετοιμασειεσ...και τα μωρα(που ειδικα το μικρο εχει την γρινα!!!απιστευτη γρινα ομωσ...)

DnfMp3.pngqTarp3.png

Ειρήνη πόσο σε καταλαβαίνω!!! Το είχα πάθει πριν ενάμιση χρόνο και εγώ. Βέβαια εμένα ο Δημήτρης με κλείδωσε στο δωμάτιο με το μωρό (εβελίνα) καταλάθος και όλα πόρτες παράθυρα να είναι κλειστά. Βγήκα στο μπαλκόνι, πήδηξα στο άλλο μπαλκόνι αλλά πουθενά τρόπος να μπω στο σπίτι. Ευτυχώς ένα παιδάκι από τη γειτονιά μας μπήκε από την αυλή στο μπαλκόνι και έτσι όπως ήταν μικρόσωμο σήκωσε λίγο το πανζούρι και γλύστρησε από κάτω και μας άνοιξε. Από τότε ειμαι πολύ προσεκτική!!!! Φαντάζομαι τη ταραχή σου!!! Είναι φοβερό να βλεπεις τα παιδιά και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα!

Μαμουνάκι η κορούλα σου θα σου χαρίσει πολλές ακόμα στιγμές ευτυχίας!!!! Είδες τι μπορεί να κάνει ένα μικρό πλασματάκι!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Kαλημερα σε ολες!!

Ειρηνη τι ιστορια τρομου ηταν αυτη?? Που να το φανταστεις οτι θα γινει αυτο? Πρεπει να ειμαστε ενα βημα πριν απο τα πιτσιρικια. Παλι καλα που ειχε αισιο τελος η ιστορια!

Ελενη εσυ εκανες τον κομαντο και αποτολμησες το πηδημα απο μπαλκονι σε μπαλκονι ετσι? Ατρομητη η βετερανα μανα :)

Εμεις πηγαμε σημερα για αλλαγη στο χερακι, εχουν αρχισει να θρεφουν τα ραμματακια και να κανουν κακαδακι, το χερακι ξεπρηστηκε αρκετα, θα σταματησουμε και την αντιβιωση και την αλλη Πεμπτη κοβουμε ραμματα! Δοξα τω Θεω ολα καλα... Να δειτε κοριτσια πώς εχει ξεφλουδισει η παλαμη του καημενου απο το κλεισιμο μεσα στο ναρθηκα, αλλα θα επανελθει, δεν ειναι τιποτα αυτο.... :):):)

Ετοιμαζομαι να κανω χαμο στο Λητω, πριν 1 μηνα παρηγγειλα μια ομπρελα για το καροτσι μας, κοστιζε περιπου 50 ευρω, εδωσα προκαταβολη 20 και περιμενα. Σημερα τους παιρνω τηλεφωνο και τους λεω τι γινεται με την ομπρελιτσα, μου λενε "δεν υπαρχει" (φαουλ πρωτο δεν με πηραν τηλεφωνο να μου το πουν, μαλλον νομιζαν πως εχω το κληρονομικο χαρισμα), τους λεω "επομενως θα ερθω να μου επιστρεψετε την προκαταβολη", μου λενε "αυτο δεν γινεται, ταιριαζουν κι αλλες ομπρελες ή θα παρετε κατι αλλο" (φαουλ δευτερο, αν ηθελα να παρω οποιαδηποτε ομπρελα θα επαιρνα απο το jumbo με 5 ευρω οχι με 20!). Τους λεω"καλα θα περασω απο κει" και το κλεινω ευγενικα, αλλα κοριτσια αν δεν μου δωσουν τα χρηματα θα γινει ο κακος χαμος!!! Θα υπερβω τον εαυτο μου για μια φορα κι εγω και θα τα παρω πισω τα λεφτα, παει και τελειωσε! Ηθελα ετσι κι αλλιως να παρω πραγματα, τυπου κουταλακια μπολακια και τετοια τωρα που αρχιζουμε το φαγητο, αλλα οχι με αυτον τον τροπο. Πρωτα θα παρω πισω τα λεφτα απο την ομπρελα και μετα απο μιση ωρα θα επιστρεψω για να ψωνισω!!!χιχιχιχι οχι δεν θα με τρελανουν αυτοι, θα τους τρελανω εγω!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Απαπαπα Ειρήνη τι ήταν τούτο καλέ???? Και η Ελένη κλειδώθηκε?? Χάσατε πόσα χρόνια από την ζωή σας είπαμε?? Ωχ, ίδρωσα που τα διάβαζα...

ellain μπράβο κορίτσι μου, το μωρό μας 'γιαίνει, χαίρομαι!! Τα σκατούλια μας γενικώς έχουν γρήγορα ανάρρωση από ό,τι οι ενήλικες... Τώρα για το ΛΗΤΩ, τι να σου πω. Λογικά έχεις δίκιο, μπορείς να καλέσεις στο ΙΝΚΑ να ρωτήσεις. Αλλά αφού θες να πάρεις πραγματάκια μωρέ, δεν αφήνεις τις φασαρίες?? Πάμε για τσαμπουκά στο ΙΚΑ άμα θέλεις να βρίσεις :tongue:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

σημερα ειχαμε εγερτυριο απο τισ 4!!!!!!!!!!!!και οι δυο κορεσ!!!!!!στισ 6 πια αγανακτησα και τισ πηγα στο καθηστικο και καθησαμε!!!

καποια στιγμη πηρα και την αγγελικη στο δοματειο μασ....να λεει το μωρο τα ακαταλαβιστικα τυπου<<ααα>>να επαναλαμβανει και η αγγελικη,να λεει <<εεεε>>το ιδιο κ η αγγελικη!!!!

θα ταν πια 5 η ωρα,ξαγρυπνη εγω ...αλλα εσκασα στα γελια παρολαυτα...

θεες οι κόρες σου!!!!! οσο για την λαχτάρα που πέρασες δεν το συζητώ καν, θα το βλέπω εφιάλτη! πραγματικά ειναι απίστευτο τό ποσο γρήγορα ειναι και το τί ζουζουνιά θα σκαρφιστούν κάθε φορά!

(ειναι συνηθισμένο πάντως αυτό με το κλειδωμα, το έπαθε κι η μαμα της κουμπάρας μου περσυ.... παραλίγο να μείνει από καρδιά η γιαγιά)

Kαλημερα σε ολες!!

Εμεις πηγαμε σημερα για αλλαγη στο χερακι, εχουν αρχισει να θρεφουν τα ραμματακια και να κανουν κακαδακι, το χερακι ξεπρηστηκε αρκετα, θα σταματησουμε και την αντιβιωση και την αλλη Πεμπτη κοβουμε ραμματα! Δοξα τω Θεω ολα καλα... Να δειτε κοριτσια πώς εχει ξεφλουδισει η παλαμη του καημενου απο το κλεισιμο μεσα στο ναρθηκα, αλλα θα επανελθει, δεν ειναι τιποτα αυτο.... :):):)

Περαστικά του !!!!! ΣιδερόΠαπο ειπαμε! <3

Οσο για το Λητώ φιλενάδα σε νοιώθω, κι εγώ φορτώνω πολύ πλέον με την έλλειψη επαγγελματισμού όλων, μα ολων! τρελανέ τους αρκει να μην χαλαστείς εσύ (εγώ έτσι καταλήγω συνήθως, κουρέλι απο τα νευρα)

φασαρίες?? Πάμε για τσαμπουκά στο ΙΚΑ άμα θέλεις να βρίσεις :tongue:

Στο ΙΚΑ αδερφές μου στο ΙΚΑ!

μαζί σας!!!!!!

φιλεναδες δεν παω για τσαμπουκα, αλλα δεν μπορω την κοροιδια!!!αυτοι απαιτησαν προκαταβολη προκειμενου να γινει η παραγγελια, ας μου ελεγαν θα δουμε αν υπαρχει και θα σας τηλεφωνησουμε. εγω φταιω που σκεφτηκα να την παραγγειλω απο ιντερνετ με 20 δολαρια , μετα ειπα ελα μωρε ας ενισχυσω την ελληνικη αγορα, τωρα αυτοχαστουκιζομαι. Μαριεττα, μια χαρα θα ειμαι μετα, θα μου μεινει η χαρα της δικαιωσης. Αυριο απογευμα το παρτυ στο Λητω Αλιμου@@ οποια θελει ας παρει ποπ κορν κι ας ερθει! χιχιχιχιχι

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Μια γρηγορη καλησπερα θα σας πω η μαλλον καλημερα πρεπει να πω???:!:

Η μικρη μ βηχει ξανα ... και στον υπνο της βηχει και κανει σαν να πνιγεται.. εστρωσα στο καναπε να κοιμηθω να ειμαι πιο κοντα της ... το ιδιο εγινε και χτες μεχρι τις 4 το πρωι ημουν στο πηγαινε ελα συνεχεια ...

Ενα καλο ειναι οτι περασαν οι κουμπαροι μας απο εδς το βραδακι πριν λιγο φυγανε και χαρηκα τοσο πολυ για το ενδιαφερον τους για τα περι γαμου βαφτισης και για την λαχταρα να δουν την μικρη , ο δε νονος την ταισε και την κοιμησε εκεινος... Ποσο χαιρομαι που ολα πανε καλα με τα παιδια αυτα!!!

Ειρηνη μου σε καταλαβαινω ειλικρινα προχτες παθαμε κατι με τον μικρο ανιψιο μου που τα χρειαστηκαμε ολοι μαζι .. μπηκε στο ασανσερ και η εξυπνη η αδερφη της νυφης μου τον αφησε μονο του εκει μεσα και του εκλεισε την πορτα στα μουτρα γιατι δεν την ακουγε να βγει εξω και το παιδι μολις πηγε πισω πισω στο ασανσερ λογικο οπως κανουν τα περισσοτερα μη μηχανικα ασανσερ εσβησε το φως και τρομαξε πηγε ξανα μπροστα και πατησε το μοναδικο κουμπι που φτανει που ειναι το 0 για το ισογειο και ξεκινησε το ασανσερ να πηγαινει προς τα κατω μ αποτελεσμα εμεις να χεστουμε και να τρεχουμε στους οροφους να του μιλαμε κ να δουμε που θα σταματησει μεχρι που ηρθε μπροστα μπροστα προς την πορτα και παητσε με το ποδαρακι του το στοπ που ειναι εκει μπροστα και αυτοματα η αδερφη της νυφης μου πατησε το κουμπι και τον ανεβασε επανω.... το μικρο τα ειδε ολα ..πηγε να τον παρει η αδερφης της αγκαλια δεν την ηθελε και της εδωσε και μια κλωτσια ,πηγε να τον παρει η νυφη μ παλι τα ιδια και ετρεξε και ηρθε σ εμενα φουλαριστος στην αγκαλια μου πηδηξε και ηρθε η εξυπνη η αδερφη της να τον μαλλωσει ... δεν φτανει που την μ... την εκανε αυτη ζητγαε και τα ρεστα απο το παιδι .. μετα μου ζητησε ο μικρος να μου δειξει τι εκανε και εγω του ειπα τι πρεπει να κανει και τι δεν πρεπει ... οταν τον συζηταω ηρεμα ποσο χαιρομαι που μου κανει διαλογο και με ρωταει διαφορα πραγματα σαν μεγαλο αντρακι ...αλλα η αλλη στεναχωρηθηκε που δεν της μιλαγε μετα...

Τα μικρα πρεπει να τα προσεχουμε καθε δευτερολεπτο... αυτα απο μενα παω να ξαπλωσω και να λαγοκοιμηθω για αν εχω κατα νου την μικρη μου ... αχ δεν θα ηρεμησουμε απο τα κρυωματα μου φαινεται :(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου να μαι κι εγω, ήμασταν μέχρι προχθες στην γιαγιά μας, ήρθαμε για κάποιες δουλειές και για ψώνια και θα ξαναφύγουμε μεσα στην άλλη εβδομάδα για Πάσχα.

Η μικρή μου κόλλησε ιωσούλα απο τον ανιψιό μου και το πρωί μου έκανε λίγο πυρετό, τώρα είναι καλύτερα, πιστευω οτι θα περάσει γρήγορα γιατι συνήθως λόγω θηλασμού τα περνάμε ξώφαλτσα.

Φωτεινή και Vasdeli περαστικά στα μωρουδέλια σας.

Clelia σε ευχαριστώ για το φόρουμ που μου παρέθεσες, έχει πολύ καλές πληροφορίες, τα περαιτέρω θα τα ψάξει ο Δημήτρης γιατι εγω είμαι λίγο άσχετη.

Ειρηνη τι ιστορία τρόμου ηταν αυτη με το Αγγελικάκι, εγω νομίζω οτι θα είχα πηδήξει απο το μπαλκόνι απο την τρομάρα μου. Και μόνο που το σκέφτομαι σαν σκηνικό ανατριχιάζω. Και είχε και η Ελένη παρόμοια εμπειρία, φαντάζομαι οτι θα συμβαίνει συχνά οταν μεγαλώσουν τα ταρζανάκια μας.

Τσιπούρίτσα ευχομαι να τα χιλιάσει ο ανηψιός σου, καλα είναι και πολύ φάτσα.

Εllain μπράβο στο παπάκι που αναρρώνει τόσο καλά. Παει κι αυτο περασμένο ξεχασμένο.

Φιλάκια σε όλες, δεν θυμάμαι άλλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

Καλησπεεερα!!!

ellain θελουμε νεα απο την επισκεψη σου στο ΛΗΤΩ (ξερεις, γαργαλιστικες λεπτομερειες κλπ).

Καλα Φωτεινη, τρελλο ξυλο θελει η αδελφη της νυφης σου!!! Το καταλαβαινω οτι τα μωρα κανουν τρέλλες και οσα δεν φερνει ο χρονος, τα φερνει η ωρα, δλδ οσο προσεκτικες και να ειμαστε, μπορει να γινει η στραβη.

ΑΛΛΑ, η βλαμμενη τι εκανε? Τιμωρησε το παιδακι αφηνοντας το μεσα στο ασανσερ ΜΟΝΟ ΤΟΥ???? Μωρο μονο του???? Και εμεινε στα σκοταδια?? Και απο ο,τι καταλαβα, δεν ειναι απο τα καινουρια ασανσερ με τις εσωτερικες πορτες, αφου εχει στοπ στην πορτα, ειναι απο τα ασανσερ που φαινεται ο τοιχος οταν ανεβοκατεβαινεις?? Εχει καταλαβει η μ@λ@κω τι θα μπορουσε να παθει το παιδι???? Και μετα το μαλλωνε κιολας????

Μιλαμε εχω γινει τουρμπο τωρα που σου τα γραφω!!!!

Μα κανεις δεν της εχωσε 7 αναποδες να ισιωσει???????

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αχχχ εφυγαν τα σπυρακια μας και μας ξαναηρθε ο ξηρος ο βηχας τι ταλαιπωρια τραβαει το μαναρακι μου θεε μου ...:(:(:(

Ουπςςςς παω τιμωρια δεν ειπα καλησπερα :oops::oops:

Κλελια εγω δεν μπορω να της πω τιποτα ... αμα μιλησω θα γινεις της...... μπιππ.... αλλα αν το εκανε εγω θα μου εβαζε χερι ι νυφη μ αλλα το εκανε η αδερφη της και δεν ειπε τιποτα...

Το καλο με τον μικρο ειναι οτι μετα που φευγαμε μαζι να παμε παρεουλα να παρουμε τσιγαρα μου εξηγησε τι εκανε και σκεφτηκε τι εκανε λαθος { το καλο στο σχολειο που οταν τα μαλλωνουν τα βαζουν στην καρεκλα της σκεψης να σκεφτουν τι κανανε} και μου λεει : Φωτεινη μου συγνωμη που εκατσα μονος μου στο ασανσερ δεν θα το ξανακανω ... αλλα φοβηθηκα και πατησα το κουμπακι που φτανω.Μονος μου δεν θα μεινω ξανα στο ασανσερ μου ειπε και μου ζητησε και συγνωμη και ηθελε να με φιλησει :tongue:.

Ναι ειναι παλιο ασανσερ καλα αμα ηταν και με το αλλο που κλεινει θα ειχε παθει κλειστοφοβια... τον εχουμε φοβησει να πλησιαζει τον τοιχο οταν ανεβοκατεβαινει το ασανσερ και εχει δει οταν καταλαθος {οταν ειμαστε 3 ατομα πχ} -καποιος θα το πατησει κατα λαθος - οτι σταματαει κι ετσι το πατησε

Κοριτσια αν η μικρη μου ειναι ακομαη αρρωστη μεχρι την συναντηση δεν θα ερθουμε γιατι δεν θελω να κολλησουν τα ζουζουνακια τ'αλλα κριμα ειναι θα εχω τυψεις μετα... ελπιζω να περασει παντως ... ειδομεν ...

αααααααααααα εκαψα το φαγητο της σημερα :(:( επεσα με τα μουτρα στο σιδερο , ειχε και γκρινια η μικρη με τον λαιμο της και τον βηχα .. ξεχασα το φαγητο ...και τωρα φτου κι απο την αρχη εφτιαξα αλλο .. Το σιδερο ομως εμεινε :(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...