Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχούλες σας για τα κατορθώματα της μικρούλας γκουγκουφκίτσας μου! και κλέλια μου, ναι, κόκκινο ταύρο έτρωγα στην εγκυμοσύνη! χιχιχιι:tongue:

Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ???

κουμπαρούλα θα είσαι στους επίσημους καλεμένους στο νόμπελ, και φυσικά θα ραφτείς για το κόκκινο χαλί!

πετρούλα το cosmos ειναι μια πολύ καλή ιδέα, αν και θα με βόλευε κάτι πιο... δυτικά, αλλά οκ! αν θέλετε είμαι μέσα (εκτός 1-5)

και συμφωνώ, λεπτομέρειες όχι εδώ, το γκρουπάκι είναι ό,τι πρέπει!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Κορίτσια και εμένα με βολεύει το cosmos!!! Για ημερομηνία δεν είμαι σίγουρη μια και θα είμαι μάλλον μετά τις 1-2 Μαίου στη Θεσ/νικη αλλά δεν ξέρω πότε θα φύγουμε. Αλλά θα το δούμε...

Για τις Αθηναίες κορίτσια προσωπικά με βολεύει καλύτερα η Κυριακή, Μ. Εβδομάδα θα έχω πλυντήρια, βαλίτσες κτλ αλλά αν κανονίσετε τότε μόνο απογεύματα. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα επομένως κανονίστε εσείς όπου και όποτε θέλετε και αν με βολέψει θα χαρώ να σας δώ!

Καλό βράδυ!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλησπεραααααα

Λοιπον κατα τις 21:30 πηγαμε στην γιατρουλα μας και μας ειπε οτι ειναι ιωσουλα η οποια ο λιγος πυρετος αυτος τα δεκατα που της εκανε της εβγαλε τα σπυρακια, δεν ειναι ουτε αλλεργια , ουτε καμια παιδικη αρρωστια ειναι μια ιωγενεις {καλα το εγραψα???:(} ιωση και οτι θα περασει μονη της.Μας εδωσε ενα σιροπακι να της δωσω αυριο το πρωι και αν μεσα σε 1-2 ωρες δεν φυγουν τα σπυρακια θα κανουμε χρηση για μια εβδομαδα θεραπεια atarax ειναι το σιροπακι

το θεμα ειναι οτι μας εφυγε το αγχος δεν μπορουσα να το βλεπω να γινεται καθε πρωι σαν πασχαλιτσα :(:(:(

επεσε ξερο για υπνο το καλο μ

ξυπναει καθε πρωι μονη της πια στις 8 ;) κι ετσι τα γευματακια μας μονα τους πηραν το ωραριο τους το καθενα ;) και σημερα φαγαμε το μισο πιατακι απο την χορτοσουπα μας .. ολα καλα δοξα το θεο και φυσικα με τις προσευχουλες του octomber club ;);););)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα τι μου κάνετε; σήμερα έφερα το laptop στη δουλειά και κλέβω ιντερνετ:tongue: εμείς είμαστε πολύ καλά το σαββάτο κάναμε το εμβόλιο μας και ο μικρός μου είναι 8 κιλά και 69 εκ ύψος ξεκινήσαμε και χορτόσουπα και το τρώμε όλο το φαγάκι μας. και επίσης κορίτσια τον βάζω μπρούμητα σ' ένα χαλάκι που έχω και σηκώνει το σώμα του με τα χέρια του και σπρώχνει με τα πόδια του μπροστά:D

ο μεγάλος πάλι μου κάνει κάτι πισωγυρίσματα θέλει να τρώει στο καρεκλάκι του μωρού και τέτοια αλλά την παλεύουμε γενικώς.

φωτεινή μου με το αταραξ θα δεις αμέσως βελτίωση στη μικρή σου εγώ το έδινα στο θοδωράκο μου όταν έβγαζε τα σπυράκια μωρό και φεύγανε αμέσως. θα ηρεμήσει η μικρή σου

κανονίζετε και συνάντηση ελπίζω να μπορέσω να έρθω να σας δω γιατί έχουμε κάτι τρεξίματα αυτόν τον καιρό και θα φύγουμε και μεγάλη βδομάδα για το χωριό και πρέπει να ετοιμάσω την προίκα μας:D για 5 μέρες θα φύγουμε και έχουμε να κάνουμε μετακόμιση:D

τσιπουρίτσα χρόνια πολλά για τον ανηψιό σου

Καλημέρα κορίτσια!!

Περιμένω τον γιατρούλη να μας κάνει από 1 εμβόλιο σε κάθε μπουτάκι :(.

Μαράκι μια χαρά είναι ο μικρούλης σου... Μας έλειψες σκατούλα μου!

Φωτεινή χαίρομαι που τελικά ήταν κάτι πολύ απλό αυτό που έπαθε η μπουμπού σου... Περαστικά σας!!

Κορίτσια, σχετικά με την συνάντηση έχω κάνει πρόσκληση στο φβ, όταν κατασταλάξουμε σε ώρα και τόπο θα ειδοποιήσω με πμ τις τσούπρες που σνομπάρουν το φβ :tongue:. Προς το παρόν λέμε για Κυριακή 17/4 απόγευμα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κορίτσια μου ευχαριστώ για τις ευχούλες σας για τα κατορθώματα της μικρούλας γκουγκουφκίτσας μου! και κλέλια μου, ναι, κόκκινο ταύρο έτρωγα στην εγκυμοσύνη! χιχιχιι:tongue:

Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΟΝΙΔΙΑ???

κουμπαρούλα θα είσαι στους επίσημους καλεμένους στο νόμπελ, και φυσικά θα ραφτείς για το κόκκινο χαλί!

πετρούλα το cosmos ειναι μια πολύ καλή ιδέα, αν και θα με βόλευε κάτι πιο... δυτικά, αλλά οκ! αν θέλετε είμαι μέσα (εκτός 1-5)

και συμφωνώ, λεπτομέρειες όχι εδώ, το γκρουπάκι είναι ό,τι πρέπει!

Βρε Ελενάκι το αργότερο Παρασκευή 6 Μαίου θα έχουμε φύγει από Θεσνικη για να είμαστε Σάββατο πίσω να πάμε να ψωνίσουμε να δούμε λίγο το σπίτι μετά από 2 εβδομάδες. Δεν μπορείς καθόλου νωρίτερα; Τουλάχιστον 4 ή 5 Μαίου. Θα ήταν ωραίο να συναντηθούμε όλες μαζί! Να γνωρίσω και από κοντά τη μικρή σου νομπελίστα!

Εμείς εδώ και 2 μέρες δεν τρώμε καλά φρουτόκρεμα! Τη μάτιασα ή τη βαρέθηκε μετά από μια εβδομάδα. Στόμα ερμητικά κλειστό! Τη ξεγελάω λίγο με το νεράκι ή με παιχνίδια για να φάει λίγο παραπάνω. Τη ταίζω τουλάχιστον εδώ και ένα 40 λεπτο και δεν την έφαγε όλη. Δε μου έχει ξανατύχει και δεν ξέρω τι να κάνω :rolleyes:

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

ελένη παρανόηση!

βαρέθηκα να γράψω το Μαΐου και έγραψα 5... δεν μπορώ πρωτομαγιά! τις υπόλοιπες μερες ναι!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

ελένη παρανόηση!

βαρέθηκα να γράψω το Μαΐου και έγραψα 5... δεν μπορώ πρωτομαγιά! τις υπόλοιπες μερες ναι!

ωραία τότε!!! Και η Δέσποινα από 3/5 και μετά μπορεί και είναι μέσα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Γεια σας!

Τι καλά που ετοιμάζετε συνάντηση...

Μακάρι να μπορούσα να έρθω αλλά θα είμαι Αθήνα για το Πάσχα από Μ. Τετάρτη! Δεν πειράζει...τι να γίνει!!:(

Τσιπούρα, χρόνια πολλά για τον ανηψιό και περαστικά σου!!!

Εμείς είμαστε καλά, τα παιδιά απύρετα, μόνο το Ηλεκτράκι μου έχει βγάλει 2 παλιοέρπητες στα χειλάκια του από τον πολύ πυρετό και υποφέρει η καλή μου....

Ο γελαστός πιθανότατα πέρασε την ίωση ελαφρά λόγω θηλασμού...είδα βλένες στα κακάκια του σήμερα και πήρα τηλ. την γιατρό...Μια μάλιστα βλένη ήταν στο μέγεθος ελιάς!!!:shock: Μου είπε ότι ή ίωση περνάει ή αλλεργία στο αγελαδινό γάλα έχει(από τα γαλακτοκομικά που καταναλώνω εγώ). Εμένα με συμφέρει όμως η πρώτη εκδοχή και αυτή κρατάω!!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Γεια σας κοριτσακια. κανονιστε τα εσεις κ γω μπορει να κανω την εκπληξη..εχω μερικα κολληματακια..μενω δυτικα, κ ενω οδηγαω το μωρο δεν τοχω παε ποτε μονη μου καπου μακρια..να το αφησω κ ναρθω μονη μου δυσκολο..να ερθει κ αντρας μου δυσκολο, θα δουλευει..ουφ!!θα δω..

περαστικα στα παιδακια σς φωτεινη κ vasdeli.

τσιπουρα περαστικα!!! κ φυσικα να χαιρεσαι το στεφανακο σου!

κοριτσια εχθες λυθηκε η γλωσσα της...μετα την κρεμα αρχισε να φωναζει...ΜΑΜΑΜΑ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΛΑ ΝΤΑ ΓΙΑ κ αλλα πολλα ακαταλαβιστικα..τα λεει ολα μαζι κ εχω πεθανει στα γελια...ειναι σαν να μιλαει...μας εχει οπαρει τα αυτια:tongue::tongue::tongue:ειμαι ευτυχισμενη!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κλελια μου επειγομαι να παραγγειλω weleda απο που μπαινεις και τα παραγγελνεις και γενικα που αλλου μπαινεις για παραγγελιες?

τελικα για ποτε κανονισαμε??????????

H Clelia παίρνει από Γερμανία, από εδώ

Εχώ πάρει και εγώ από εκεί αλλά τελευταία τόσο weleda όσο και βιολογικά απορρυπαντικά παίρνω από εδώ . Οι τιμές του είναι αρκετά καλές τουλάχιστον σε σύγκριση με την ελληνική αγορά νομίζω οι καλύτερες.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημερα!!

am13 μπορεις να κοιταξεις και εδω http://www.feelunique.com για weleda. Ειναι πιο ακριβη απο bce, αλλα εχει δωρεαν μεταφορικα.

vasdeli, αφου ο πυρετος επεσε, τωρα θα ηρεμησετε και απο ερπητες και απο ολα. Μανα Κουραγιο!!!

Mamounaki τρελλαινομαι με τον ενθουσιασμο σου!! Ειμαστε χαζομαμαδες!! Η μικρη σου τα φυλαει τα α της για οταν επιστρεφεις απο την δουλεια!

Ηρθε χθες ο παιδιατρος, θεωρει αναμενομενο ενα βυζανιαρικο να μην θελει στερεες και δεν τον ανησυχει. Ειπε πως μονη της θα ξεμπλοκαρει, αλλα να μην την πιεζω. Μας εδωσε και συνταγη για χορτοσουπα απο σημερα-αυριο, καθως και για κρεατοσουπα σε 10-15 μερες.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...