Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπούρα να τον χαίρεστε τον κούκλο σας!!!!

Λοιπόν εμείς προτιμάμε ίσως στο Verde για να μας φέρει ο μπαμπάς μας με αυτοκίνητο και να κάνει βόλτα με τα μεγαλύτερα στο πάρκο όσο πίνουμε το καφέ μας. Απλά μου είπανε ότι έχει πολύ κόσμο και μπορεί να περιμένουμε να καθίσουμε, ισχύει;

Επίσης προτείνω Κυριακή για να βολέψει όσες μαμάδες εργάζονται και για να έρθει και η τσιπούρα μας αν θέλει.

Κλειώ λες να πάμε χωρίς τα μωράκια μας; Οι υπόλοιπες τι λέτε;

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τσιπούρα να τον χαίρεστε τον κούκλο σας!!!!

Λοιπόν εμείς προτιμάμε ίσως στο Verde για να μας φέρει ο μπαμπάς μας με αυτοκίνητο και να κάνει βόλτα με τα μεγαλύτερα στο πάρκο όσο πίνουμε το καφέ μας. Απλά μου είπανε ότι έχει πολύ κόσμο και μπορεί να περιμένουμε να καθίσουμε, ισχύει;

Επίσης προτείνω Κυριακή για να βολέψει όσες μαμάδες εργάζονται και για να έρθει και η τσιπούρα μας αν θέλει.

Κλειώ λες να πάμε χωρίς τα μωράκια μας; Οι υπόλοιπες τι λέτε;

Ελενη εχουν δικιο :( και επειδη εμεις κατα πασα πιθανοτητα θα ειμαστε πολλες δεν θα μπορεσουμε να βρουμε τραπεζι :( κι εγω δεν θα ελεγα εκει γιατι εχει πολλα πευκα και ειναι λογος για αλλεργιες και θελω να το αποφυγω μου φτανει αυτο που εχω απεναντι απο το σπιτι μ που :mad::mad::mad::mad: αυριο θα παω και στο δημαρχειο να δηλωσω να το καθαρισουν ,γιατι εχει να πεσει ψαλιδι επανω του απο τοτε που το φυτεψανε:mad::mad::mad:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέεερα!!!

Vasdeli άντε, σιδερένια τα τέκνα!! Έκλεισες και την βάφτιση, ποιος την χάρη σου!! Άρα, θα είσαι εδώ 25/6 στην δική μας, εε? Σας είπα ότι ο σύζυγος δεν ήθελε να αναβάλλουμε την βάφτιση λόγω του πένθους? Είπε δεν έχει πρόβλημα, άλλωστε 3 μήνες θα έχουν περάσει...

Δεν κλείσαμε ακόμη ημερομηνία...Τώρα το Πάσχα που θα είμαστε Αθήνα θα τα κανονίσουμε με τον νονό!!!:D

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερα κουκλες! Καλη εβδομαδα :)

Φωτεινη τι επαθε η μικρουλα σου? Ειναι αλλεργγια τελικα? Δεν καταλαβα...

fire & Βικυ αν καθολου σας βοηθαει αυτο, κι εγω που εχω πιο ηρεμο μωρο για βολτα Σαββατοβραδο πηγα ως την πλατεια 200 μετρα πιο κει... Αστα να πανε... Ειπαμε υπομονη, να μεγαλωσουν

Εγω δεν εχω προβλημα για το αν θα παρουμε τα μωρα μαζι ή οχι, απλα φανταζομαι αν μαζευτουμε 6-7 με καροτσια περα απο το προβλημα χωρου, σιγουρα θα δυσκολευτουμε να βρουμε τραπεζι την Κυριακη. Εκτος αν συναντηθουμε σχετικα νωρις. Αντε για να κανονιστει επιτελους ας δηλωσουμε "συμμετοχη" οσες μπορουμε εδω

συναντηση Κυριακη 17-04 (verde Παπαγου, Αιγλη Ζαππειο, ..... ο,τι αλλο)

ellain--> οκ

Clelia

Ελενη

am13

tsipoura

Μια ερωτηση για τις εμπειρες, τωρα που θα γυρισουμε Βολο σκεφτομουν να αγορασω χαλι για το παπι για να αρχισει τα μπουσουληματα, ωσπου μου ειπε μια γνωστη για τα αφρολεξακια παζλακια που εχει το jumbo και αλλου βεβαια οτι ειναι ιδανικα για την περιπτωση. Τα ξερετε? Ειναι καλα ή μυριζουν πλαστικουρα???

Vqyip2.png

B4Snp2.png

εννοειτε με τα παιδακια μας και οποια θελει ας φερει και τον αντρα της .

αλλη προταση

το παρκο τριτση.απλα πρασινο και πικνικ?????????στο ιλιον απο αττικα ευκολα προσβασιμο.

εγω προτεινα verde γιατι ειναι ευκολα προσβασιμο με μετρο.

οσο για το σκ η καθημερινη?

σκ παντου γινεται της ποπης......

αν προκειται για σκ. ωραια θαναι τωρα που ανοιγει ο καιρος και για παραλια να παιξουνε και στην αμμ0 τα μεγαλυτερα πχ. νμακρη σε κανα lacosta

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Καλημερα κουκλες! Καλη εβδομαδα :)

Φωτεινη τι επαθε η μικρουλα σου? Ειναι αλλεργγια τελικα? Δεν καταλαβα...

fire & Βικυ αν καθολου σας βοηθαει αυτο, κι εγω που εχω πιο ηρεμο μωρο για βολτα Σαββατοβραδο πηγα ως την πλατεια 200 μετρα πιο κει... Αστα να πανε... Ειπαμε υπομονη, να μεγαλωσουν

Εγω δεν εχω προβλημα για το αν θα παρουμε τα μωρα μαζι ή οχι, απλα φανταζομαι αν μαζευτουμε 6-7 με καροτσια περα απο το προβλημα χωρου, σιγουρα θα δυσκολευτουμε να βρουμε τραπεζι την Κυριακη. Εκτος αν συναντηθουμε σχετικα νωρις. Αντε για να κανονιστει επιτελους ας δηλωσουμε "συμμετοχη" οσες μπορουμε εδω

συναντηση Κυριακη 17-04 (verde Παπαγου, Αιγλη Ζαππειο, ..... ο,τι αλλο)

ellain--> οκ

Clelia

Ελενη

am13

tsipoura

Μια ερωτηση για τις εμπειρες, τωρα που θα γυρισουμε Βολο σκεφτομουν να αγορασω χαλι για το παπι για να αρχισει τα μπουσουληματα, ωσπου μου ειπε μια γνωστη για τα αφρολεξακια παζλακια που εχει το jumbo και αλλου βεβαια οτι ειναι ιδανικα για την περιπτωση. Τα ξερετε? Ειναι καλα ή μυριζουν πλαστικουρα???[/QU

βρομανε πλαστικουρα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλέεεεεε, τι Ν. Μάκρη μου λέτε, θέλετε να αυτοκτονήσω?? Και μόνη μου να είμαι, με το μηχανάκι θα τρέχω στου διαόλου την μανούλα?? Επίσης, πρέπει να αποφασίσουμε αν θα έχουμε τα μωρά μας ή όχι μαζί. Πιστεύω ότι οι σύζυγοι περιτεύουν, δλδ πολλές θα βρεθούμε πρώτη φορά, τι δουλειά έχουν οι σύζυγοι, εεεε? Να είμαστε περισσότεροι οι άγνωστοι, δεν λέει νομίζω...

Επίσης, θέλετε να βρεθούμε την Μ. Εβδομάδα που θα είναι εδώ η vasdeli, ή τότε θα φύγουν άλλες για τα χωριά τους?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπέρα!

μπήκα χθες, 'εγραψα ένα μακρυνάρι και δεν μου το πόσταρε και μετά δεν είχα άλλο χρόνο...

τι γίνεται ρε κορίτσια? γιατί τόση αναστάτωση και δε μπορείτε να βρείτε μέρος και μέρα να βρεθείτε? και χθες έλεγα ότι ζηλεύω που δε μπορώ να είμαι γιατί είμαι 520χλμ μακριά... όσο για τους άντρες σας, τι να πω, δε μου πέφτει λόγος αλλά θα έλεγα όχι, τα μικρά ναι αν βοηθάει ο καιρός!

πετρούλα εγώ είμαι μέσα για την πρόταση που έκανες να βρεθούμε κι εμείς! παίρνω το αυτοκίνητο κι έρχομαι! δεν είσαι θεσσαλονίκη αν θυμάμαι καλά ε? φτάνει να μπορούν και οι υπόλοιπες! και μάλιστα 2-6 μαΐου μπορώ αν θέλουμε να είναι και η ελένη!

βασδελί περαστικά κι αγύριστα να είναι όλα! φτου! με το καλό και η βάφτιση!

τσιπουρίτσα μου να χαίρεσαι τον στέφανο! έγινε ενός!!!

εμείς έχουμε μεταφέρει όλα τα έπιπλα και τα ηλεκτρικά - βαριά στο νέο μας σπίτι, να τακτοποιηθούν αυτά και μετά τα κουζινικά-διακοσμητικά-ρούχα κλπ... έχουμε δρόμο! λέω μέχρι την παρασκευή να τελειώνω όσο γίνεται για να γιορτάσω και τα γεννέθλιά μου!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλησπέρα τσούπρες!!

Καλη εβδομαδα..ολο πλησιαζουμε προς το Πασχα!!

Φωτεινη περαστικα στην μικρουλα σου, ευχομαι να αναρρωσει πολύ συντομα!!

Τελικα εμεις το καναμε το μεγαλο βημα και το Σάββατο πήγα με τα 2 παιδια στο παρτυ γιατι ο συζ. περιμενε ενα συνεργειο για καποιες εργασίες στον κήπο..Καροτσι δεν κατεβασαμε κι ετσι ο μπομπιρας εμεινε ολη την ωρα στην αγκαλια, εβλεπε τα πιτσιρικια να παιζουν, χαιρόταν και φωναζε "τα τα τα ταα" ειναι η πρωτη μας φαφουτικη λεξουλα μιας και οταν φωναζει ετσι δαγκωνει το κατω χειλος!!Στο δρομο ηταν πολύ καλός, πήρε και λίγο πιπιλα και ετσι φτασαμε χωρις γκρινιες και κλάματα!!

Ploegisi ξεχασα να σχολιασω και τα δικα σας κατορθωματα!!Μπραβο στη γκουγκουφκιτσα σου, εχετε πολύ καλή αναπτυξη!!Ειναι τρελα!!

Σας φιλώ πάω να ετοιμασω τραπέζι και θα τα ξαναπουμε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλώς την Ελένη!!

Μήπως λοιπόν να το σκεφτουμε κι εμεις πιο σοβαρα???

Να πουμε λεπτομερειες στην ομαδα??Κι οι υπολοιπες αν θελετε μη τα γραφετε εδω (μερος και ωρες).Πειτε τα στην ομαδα ή με πμ σε οσες δεν εχουν fb!!(Γνωμη μου)

Για τις βορειες επειδη λίγο πολύ ολες εχετε πάει στο Cosmos, κανω μια προταση μιας και νομιζω οτι υπαρχει απλετος χωρος για parking και καροτσια και ειδικα αν eιναι και καθημερινη θα ειμαστε μια χαρα!!

Εφυγαα , τα ξαναλέμε!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Ενταξη ειπαμε οχι και ενα μακρη καλε ... παμε στον Φλοισβο που εχει και παραλια και ανοιχτο χωρο για εμας για καφε και παιδοτοπο ;);) με φουσκωτα....

Ellain στο μητερα μ απεκλεισαν την αλλεργια αλλα δνεμπορω να βαλω στο μυαλο μου τι μπορει να ειναι αφου το πρωι σηκωνεται φουντωμενη και την ημερα ηρεμει :(.

Πυρετο δεν κανει 37,6 εχει φτασει απο το Σαββατο που πηγαμε στο μητερα με 37,8 ,τ'απογευμα θα παμε στην γιατρο μας να μας πει κι αν δενβγαλει ουτε αυτη ακρη θα την παω στο παιδων δεν μπορω να το βλεπω να γινεται σαν πασχαλιτσα... και τα γευματα της τα κανει {εκτος το γαλα ] μισα...μισο φρουτα ,μισο μεσημεριανο,μιση κρεμα....ε δεν λεει ...ειναι ωρες που παιζει μας μας κ ειναι ωρες που οτι κι αν της κανεις δεν της κανει αισθηση καμια... αντε βγαλτε ακρη... το πρωι την πασαλιψα με ταλκ στο κορμακι της σιγα σιγα οπως κανανε σε εμενα οταν ειχα ανεμοβλογια και καπως εχουν ξεκοκκινησει απο το προσωπο της ...

τι να πω σηκωνω τα χερια ψηλα!!!!

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

γεια σου Ελενακι, καλο κουραγιο με την μετακομιση σας, σε νιωθω, σε νιωθω και σε νιωθω!!! σιγα σιγα , εδω καναμε μετακομιση κι εσυ κι εγω με την κοιλια στο στομα, τωρα θα κολλησουμε??! αντε με το καλο!

οσο για την συναντηση, συμφωνω με Κλελια οτι ηδη με τα μπομπιρακια ειμαστε αρκετοι, ποσω μαλλον με τους συζυγους... Για Νεα Μακρη και Παρκο Τριτση δεν μου φαινεται καλη ιδεα γιατι δεν εχουν ολα τα κοριτσια αυτοκινητο, οποτε ειναι δυσκολη η μετακινηση.

Φωτεινη δυσκολος και ο Φλοισβος για οσες δεν οδηγουν.Οσο για το μωρακι εγω θα ελεγα μην το αφηνεις ετσι, καλυτερα να την πας σε ενα Παιδων??Μηπως εφαγε κανενα καινουριο φρουτο και την πειραξε??

Anyway ας αποφασισουμε μερα και ωρα και το μερος το βρισκουμε. Αντε γιατι με βλεπω να συναντιεμαι με τις βορειες πριν δω εσας! χιχιχιχιχι

Vqyip2.png

B4Snp2.png

αλσος παπαγου

αλσοςβεικου γαλατσι

παρκο ανδρεα παπανδρεου στη ν ερυθραια

αλσος στρατου κατεχακη εισοδος απο κατεχακη

ζαπειο

διαλεχτε.......απλα πειτε επιτελους για να κανονισουμε και αλλα θεματακια πχ.συμπεθερια που θαρθουν απτο χωριο για πασχα,,

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλή εβδομαδα Πεπελάρες μου!!!!!

58.gif

Σας ευχαριστώ πάρα παρα πολύ για τις υπεροχες ευχες σας!!!!!!!!!!

Ευχομαι συντομα που θα ειναι τα πρωτα γεννέθλια των Αξιων Τέκνων του OCTOBER POWER να αξιώθω να παραστω!!!!!!!

Περάσαμε θαυμάσια στο παιδικό παρτυ (κι όχι μονο) θα σας βαλω φωτο στο face να μας δειτε!!!!!! (5 τα παιδάκια, μην φανταστείτε καμια υπερπαραγωγή)

Χαρηκε κι ο παππους γιατί του καναμε κι εκεινου τουρτίτσα (βασικά ο παππους ειχε χθες γεννέθλια, το ανήψι στις 3 /4)

Ωραια ήταν που τους ειχα αλλά λιγο ρε γ...! Απο το ολότελα βεβαια.....

και.... από χθες παλι (oh Yes) συναχωμένη !!!!!!!!!

μαλλον με κολλησε το μικρό που το ειχα σκΟλαρίκι ολο το πσκ....

χαλαλι του

Σήμερα ειμαι λίγο καλύτερα αν και δεν βλέπω την ώρα να φύγω να παω στο σπιτάκι μου να ξαπλώσω λίγο.... θα περασει ΚΙ ΑΥΤΟ!!!!!

Να πω περαστικά στην Φωτεινή για την μικρή της, ευχομαι ολοψυχα να ΜΗΝ ειναι αλεργία στο πευκο γιατί εγώ ταλαιπωρούμε παρα πολύ ολη μου τη ζωή καθώς και με την μπαμπακουρα απο τις λευκες........

Περαστικά κι αγύριστρα για την μικρή σου !!!!!

Κουμπαρουλα βάλε μια ταμπέλα απ΄έξω που θα λεει: ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ!!!!!!!

(κι εγώ δεν σχολιάσα τα κατορθώματα της γκουγκουφκίτσας!!!! καλέ στην απονομή του Νόμπελ ελπίζω να με καλέσετε!!!! Εχει red carpet event εκει αραγε;;;;; :tongue::tongue::tongue: )

Για την συνάντηση να ξερετε ότι κάνω ότι μπορώ για να καταφέρω να σας δω (ψεμματα καλέ, τα μωρά σας θέλω να δω σιγά μην νοιάζομαι να δω τις φάτσες σας χαχαχααααααα ) Την μεγάλη εβδομάδα θα ειμαι εδώ, από Μεγάλη Παρασκευή ίσως να λειψουμε. Οσο για μέρος προτιμότερο μου ειναι το Ζαππειο βεβαια, αλλά όπου κι αν πειτε θα το παλέψω! εκτος απο χαζά τύπου νεα μακρη.... :P )

Σημερα λόγω της περίστασης σας κερνάω κοτόσουπα... και πολύ σας ειναι!

φιλιά σας

Κοπελιές μου καλησπέρα δεν διάβασα έτρεχα σε βαφτίσια φυσικά συναντήθηκα ξανά με της ΣΤΟΝΕ ΜΑΣ και έχουμε κ φωτογραφίες θα σας βάλουμε να δείτε η στόνε δηλ εγώ δεν έχω μηχανί την επόμενη φορά να κανονίσουμε συνάντηση κ με εσάς με ετούτε το καφέ στην Θεσσαλονίκη . θα σας διαβάσω αύριο να δω πως τα πάτε με το κουτάλι

Τσιπούρα μου κούκλα μου ένα ξεχωριστό φιλί σε εσένα

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...