Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Εμενα δε μου είχε μιλήσει για αυτές τις 2 επιλογές που αναφέρεις. Πρέπει βέβαια να μου το έβαλε με κάποια βελόνα γιατί μου είπε ότι θα νιώσω ένα τσιμπήματακι (δεν κατάλαβα κάτι σπουδαίο), έμεινα λίγη ώρα ξαπλωμένη γιατί αυτό πήζει και μετά σπιτάκι μου! Αν το ενδομήτριο σου δεν παχαίνει ικανοποιητικα να το κάνεις γιατί το κόστος μιας εμβρυομεταφορας και η αποτυχία της είναι πολύ περισσότερα από 400 ευρώ. Θα το σκεφτόμουν μόνο αν έκανε κάποιο κακό σε κάτι. Στη χειρότερη να μην κάνει τίποτα. Που όμως το prp ενδομητρίου έχει αποτέλεσμα, δεν είναι σαν το prp ωοθηκών που σε κάποιες μπορεί να έχει και σε κάποιες όχι. 

Σ ευχαριστώ πάρα πολύ για την ενημέρωση γιατί ειλικρινά δεν γνωρίζω τίποτα, θα σ ακούσω και θα του πω εγώ να το κάνουμε. Το Νοέμβριο έκανα εμβρυομεταφορα πέτυχε απλά δεν προχώρησε, και μ είπε οσως το ενδομητριο δεν μπόρεσε να το κρατήσει ίσως το έμβρυο δεν ήταν καλό και έπεσε, και για ν αποκλείσουμε το ενδομητριο σκέφτηκε το prp 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Tσιπούρα να τον χαιρόμαστε!!!

Χρόνια του πολλά και καλά!!!

Ό,τι επιθυμείτε!!!

Fire εννοείται κοπέλα μου θα μας λες τις σκέψεις σου, τα βάσανά σου κλπ!! Άλλη από 'κει, θα φάτε ξύλο βρε!! Μόνο καλά λέμε εδώ και φιογκάκια και γελάκια??

Ααααααααααααααααααα!!! Εγώ σας έπρηξα με τις μετατάξεις, σας έπρηξα με το ΙΚΑ κλπ...

Μην το σκέφτεσαι έτσι... Γράφε-γράφε, ε, κάτι θα διαβάσεις που ίσως σε βοηθήσει...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε??Εμεις ειμαστε λίγο μπουκωμενοι οικογενειακώς αλλα κραταμε γερα!

Ελενα διαβασα τα ευχαριστα νεα σας και πολύ χαρηκα!Καλή αναρρωση στο παπακι σου και σιδερενιο!!Τπτ δεν ηταν, ηρεμησε κι εσυ και τωρα, ναι?

Πολλα φιλακια να του δωσεις στο μετωπακι του απο μενα...Ψυχούλα μου!!

Κανονιζετε συναντηση ε??Αντε να βολεψει σε ολες σας να βρεθείτε και να μας στειλετε πάλι ωραιες φωτο να σας καμαρωσουμε all together!

Βικυ περαστικα και σε εσας!!Φυλαξε τον μικρο οσο μπορείς αν και τα μικρα ειναι πολύ ανθεκτικά..

Τsip να χαιρόσαστε το μικρο σας παλικαρακι!!Να ειναι γερό στη ζωη του και να εχει ολα οσα επιθυμει!!

Fire εδω ειμαστε για να τα λέμε όλα ή τουλάχιστον όλα!!Οποιος θελει να προσπερασει κτ το κανει, οποιος δεν εχει διαθεση να γραφει δε γραφει και οποιος εχει λίγο χρονο παραπάνω και θελει να πει εναν καλό λόγο ή μια κουβεντα συμπαραστασης ή ενθαρρυνσης ειναι οτι καλύτερο!!Μη μασας δλδ και να δεις που πολύ συντομα θα ειναι ολα μια αναμνηση!!Ολα τα μωρακια μεγαλώνουν δυσκολα και αλλα πιο δυσκολα, ειδικα οταν δεν υπαρχει και βοηθεια...Εχω και εγω θεμα με το μπέμπη που δεν καθεται στο καροτσι αλλα το παλευω...Δε μπορω να παω πουθενα κι αν πάω πρεπει να κανονισω να ειναι ο συζυγος εδω ή να τον πάω στη μαμα μου

Τωρα ας πουμε ενω εχει υπεροχη μερα και θα πάμε σε παρτυ με τον μεγαλο κι ειναι πολύ καλή ευκαιρια να παρει κι ο μικρος τον αερα του, δεν θα τον παρω,θα τον αφησω με τον μπαμπα του γιατι αν νυσταξει θελει μονο το κρεβατι του και μπρουμυτα και αν δε γινει αυτο σκαει στο κλάμα....

Με τον Αν. μου δεν ηταν ετσι...αν νυσταζε κοιμοταν οπου εβρισκε μεχρι και στα ποδια μου και δεν ξυπνουσε,τον αλλαζαμε απο καροτσι σε αγκαλια,απο κρεβατι σε καροτσι, δεν καταλάβαινε τπτ!!Ποτε δε με προβληματισε αν θα τον παρω κπ, τι θα γινει αν νυσταξει κοκ..Ηταν παντός καιρού και πολύ καλόβολος!!!!Τουτος εδω, μυγα να πεταξει ξυπναει και δεν ξανακοιμαται ευκολα....:-(

Κρατα γερα και σε λίγο καιρό όλα θα τα θυμασαι....

Μπήκα στα γρηγορα για μια καλησπέρα και παμε να ετοιμαστουμε..

Φιλια πολλά σε ολες και καλά να περασετε οτι κι αν κανετε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπερα κι απο μενα!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ στον τσιπουροανιψουλη Στεφανακο!!! Να το χαιρεστε Τσιπ!!

Fire θα συμφωνησω με Κλειω και Πετρουλα, πες τα ολα! Πες πες καπως θα ξελαφρωσεις, εκτος κι αν εισαι απο τους τυπους που αναμασωντας τα γινεσαι χειροτερα. Παντως η αληθεια ειναι αυτη που ειπε η Πετρουλα και προφανως την ξερεις, οτι δηλαδη ο καιρος περνα και σε λιγο που τα μικρα θα ανεξαρτητοποιηθουν θα ειμαστε σαφως πιο ξενοιαστες. Αντε λοιπον λιγη υπομονη και κουραγιο κι ολα θα στρωσουν σιγα σιγα! :) Οσο για το αν μας πρηζεις, μην το συζητας καν. Ολες λιγο πολυ κατα καιρους ειχαμε καποιο θεμα με το οποιο απασχολουσαμε το καφε, μην μασας γι' αυτο λοιπον!!

Βικυ κι σε εσενα πολυ πολυ octoberκουραγιο και αγωνιστικα συγχαρητηρια! Περαστικουλια στα πιτσιρικια σου :)

Παω να ταχταρησω το παπακι, του οποιου η αγωνιστικη γκρινια δεν περιγραφεται, δεν καθεται ουτε λεπτο το καημενο, νομιζω πως τωρα αρχιζει να ποναει. Ειναι απο αγκαλια σε αγκαλια, τι θα κανω οταν γυρισουμε στον Βολο δεν ξερω... Ωστοσο, δεν το βαζουμε κατω! Φιλακιααα

Vqyip2.png

B4Snp2.png

thanx girls

αυτο εννοουσα οταν ελεγα οτι ηδη με βοηθατε..

οπως ομως πολυ σωστα καταλαβε η ellain αναμασωντας τα χαλιεμαι περισσοτερο οποτε..:rolleyes:

πετρουλα να σαι καλα γελασα γιατι εμενα ενα απ τα προβληματα μου ειναι οτι ΔΕΝ κοιμαται πουθενα αλλου εκτος του καροτσιου

αν τον παρω δλδ να τον αφησω στο κρεβατι του σε 2 λεπτα ξυπναει κ τσιριζει σαν τρελλος :shock:

καλο παρτυ!!

ellain αγκαλιες πολλες αγκαλιες κ χαδακια στο πονεμενο παπακι..

μη το σκεφτεσαι ουτε λεπτο το μετα

πεθυμησα να βγω εξω σαββατοβραδο

εχω να βγω μονο 6 μηνες το αλανι χαχαχα!!!

τωρα καταβροχθιζω ενα προφιτερολ να πανε τα φαρμακια κατω...

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια...

Τσιπουρακι να τον χαιρεσαι να τον δεις οπως επιθυμεις.... φιλακια πολλα να του δωσεις :D:D

Εμεις σημερα δεν ειμαστε και πολυ καλα ...καναμε επισκεψη στο Μητερα το παιδιατρικο τμημα... η μικρη απο χτες εχει βγαλει κατι εξανθηματα στο κορμακι της ... σημερα το πρωι ηταν πιο εντονα και φοβηθηκα μηπως εφταιγε το γαλα που αλλαξαμε... μολις μου ανεβασε δεκατακια το πρωι 37,3 πηρα την γιατρο της τα ειπα ολα μου ειπε να της βαλω λιγη πεπανθολ και να περιμενουμε λιγο ... κατα το μεσημερακι η μικρη ανεβασε 37,8 και τα σπυρακια γινανε πιο εντονα ... πηραμε το τουτου και φυγαμε για το μητερα... η μικρη απο διαθεση??? τελεια γελαγε συνεχεια..λιγο πριν φτασουμε στο μητερα ξεραθηκε στον υπνο προσπαθουσα να την κρατησω ξυπνια μεχρι να μπουμε μεσα... μολις την πηρε ο γιατρος εκει του εκανε το τιγρακι κι εκεινος γελαγε.... την εξετασε αλεργια το επακλεισε {λογω του γαλατος μηπως την πειραζε η λακτοζη αλλα το αλλαξαμε ξαναγυρισαμε στο παλιο μας για λιγο καιρο μας το ειπε η γιατρος - και σημερα ξεκινησαμε και το κολλοκυθι,καροτο,πατατα {δεν της αρεσε καθολου ειχε παρει μια ξινισμενη φατσουλα }- ιλαρα ,ανεμοβλογια δεν ειναι τις απεκλεισε τις παιδικες αρρωστιες... και ειναι μας ειπε ιωση που τα σπυρακια που εχουν μυτουλα ειναι της ιωσης και τα αλλα σπυρακια ειναι ιδρωτσιλα...

μας ειπε για ντεπονακι αν ανεβασει πυρετο απο εκεινη την ωρα που φυγαμε απο το μητερα πυρετος μηδεν :D

Θελω να πιστευω οτι αυριο το κορμακι της θα εχει καθαρισει και θα ειναι πιο καλα το μικρο μου σαν μωρακι με βουλες ειναι :tongue::tongue::tongue: το διακωμωδω για να μην με παρει κι αλλο απο ακτω γιατι απο το πρωι το στομαχι μου ειχε σφιξει τοσο πολυ που δεν μιλαγα σε κανενα και δεν ειχα καμια ορεξη για τιποτα απολυτως και να εχω τον Γιωργη να ειναι τοσο ψυχραιμος που με τσαντησε δεν με ρωταγε πως ειναι η μικρη ειχε βασιστει επανω μου.. και εγω φορτωσα και του τα εχωσα ..... στεναχωρηθηκα που ξεσπασα ετσι σ εκεινον :(:(:(

αυτα απο μενα την μπουκωμενη φωτεινη{ναι ναι εχω κι εγω ενα ηλιθιο μπουκωμα στην μυτη και δνε λεει να φυγει με τπτ αντισταμινικα παιρνω μπας κ μου φυγει αλλα δεν .....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Έχω περάσει ΥΠΕΡΟΧΑ σήμερα....:mrgreen:

Εκεί ήταν να συναντηθούμε και τελικά δεν τα κατάφερες πριν 2 χρόνια...θυμάσαι; Τελικά πήγα και βρήκα μόνο την Ασπασία!!! Αλήθεια, μιλάς καθόλου μαζί της; Έκανε 2ο παιδάκι!!![/QUO

με την ασπασια βρισκομαστε τακτικα .το θυμαμαι το περιστατικο

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

να σασ ΤΟ πω ολλεσ μου γραφη η κοπελα τα στοιχια τησ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΤΛ ολο ευγενια κ το τηλ τησ σε πμ

και απαντω εγΩ

χαχαχα ενα τσιγαρο δρομο μακρια ειμαστε αλλα δεν καπνιζω οποτε δεν μπορω να ερθω χαχαχχαχαχ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι πεσ τωρα επαθεσ σοκ ???????? λεσ τρελη ειναι ?

καμαρι μου ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :D:D:D:D:D:D:D

πλακα σου εκανα αλλα δεν μου απαντησεσ ΑΚΟΜΗ :rolleyes::rolleyes: μουτσ το καλοκαιρη που θα κατεβω θα ερθω ν σασ δω ολλεσ μουτσ μουτσ

η αληθεια ειναι οτι παρεξενευτηκα στην αρχη αλλ μετα σκεφτηκα αν δε θες τσιγαρο να σου προτεινω πουρο... αλλα εμπλεξα και δε μπηκα για ναπαντησω με μεγαλη μου χαρα να σε υποδεχτω

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

κλελια μου τι συντονιστρια εισαι θα περασει το πασχα και θθα φυγουν μερικες........

αντε κοπελουδια μου ας ξεκινησλυμε με το μερος προταθηκε

verde στο αλσος παπαγου

και ζαπειο

διαλεχτε αρχικα το μερος και βρισκουμε και την ημερομηνια....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλησπερα κοριτσια...

Τσιπουρακι να τον χαιρεσαι να τον δεις οπως επιθυμεις.... φιλακια πολλα να του δωσεις :D:D

Εμεις σημερα δεν ειμαστε και πολυ καλα ...καναμε επισκεψη στο Μητερα το παιδιατρικο τμημα... η μικρη απο χτες εχει βγαλει κατι εξανθηματα στο κορμακι της ... σημερα το πρωι ηταν πιο εντονα και φοβηθηκα μηπως εφταιγε το γαλα που αλλαξαμε... μολις μου ανεβασε δεκατακια το πρωι 37,3 πηρα την γιατρο της τα ειπα ολα μου ειπε να της βαλω λιγη πεπανθολ και να περιμενουμε λιγο ... κατα το μεσημερακι η μικρη ανεβασε 37,8 και τα σπυρακια γινανε πιο εντονα ... πηραμε το τουτου και φυγαμε για το μητερα... η μικρη απο διαθεση??? τελεια γελαγε συνεχεια..λιγο πριν φτασουμε στο μητερα ξεραθηκε στον υπνο προσπαθουσα να την κρατησω ξυπνια μεχρι να μπουμε μεσα... μολις την πηρε ο γιατρος εκει του εκανε το τιγρακι κι εκεινος γελαγε.... την εξετασε αλεργια το επακλεισε {λογω του γαλατος μηπως την πειραζε η λακτοζη αλλα το αλλαξαμε ξαναγυρισαμε στο παλιο μας για λιγο καιρο μας το ειπε η γιατρος - και σημερα ξεκινησαμε και το κολλοκυθι,καροτο,πατατα {δεν της αρεσε καθολου ειχε παρει μια ξινισμενη φατσουλα }- ιλαρα ,ανεμοβλογια δεν ειναι τις απεκλεισε τις παιδικες αρρωστιες... και ειναι μας ειπε ιωση που τα σπυρακια που εχουν μυτουλα ειναι της ιωσης και τα αλλα σπυρακια ειναι ιδρωτσιλα...

μας ειπε για ντεπονακι αν ανεβασει πυρετο απο εκεινη την ωρα που φυγαμε απο το μητερα πυρετος μηδεν :D

Θελω να πιστευω οτι αυριο το κορμακι της θα εχει καθαρισει και θα ειναι πιο καλα το μικρο μου σαν μωρακι με βουλες ειναι :tongue::tongue::tongue: το διακωμωδω για να μην με παρει κι αλλο απο ακτω γιατι απο το πρωι το στομαχι μου ειχε σφιξει τοσο πολυ που δεν μιλαγα σε κανενα και δεν ειχα καμια ορεξη για τιποτα απολυτως και να εχω τον Γιωργη να ειναι τοσο ψυχραιμος που με τσαντησε δεν με ρωταγε πως ειναι η μικρη ειχε βασιστει επανω μου.. και εγω φορτωσα και του τα εχωσα ..... στεναχωρηθηκα που ξεσπασα ετσι σ εκεινον :(:(:(

αυτα απο μενα την μπουκωμενη φωτεινη{ναι ναι εχω κι

περαστικα στο τιγρακι σου ολα καλα ελπιζω και για σενα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

πεθυμησα να βγω εξω σαββατοβραδο

εχω να βγω μονο 6 μηνες το αλανι χαχαχα!!!

τωρα καταβροχθιζω ενα προφιτερολ να πανε τα φαρμακια κατω...

Και ό,τι ετοιμαζόμουν να πω ότι η έξοδος της ημέρας ήταν....στο μπαλκόνι για να απλώσω τα ρούχα!!!!

(Ευτυχώς έχει ωραία θέα, βλέπει θάλασσα και κάστρο....):tongue:

Καλά είμαστε σήμερα, η Ηλέκτρα είχε μόνο ένα 38 αλλά είναι προς αποδρομή...

Σας ευχαριστώ όλες...

Α! δεν σας είπα! Έχουμε νονό!!! Η βάφτιση τον Ιούλιο στην Αθήνα!:-P:-P:-P:-P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημερουδια....αντε παρτε τους καφεδες κι ελατε για κουσκους :D

Η μικρη μου δεν ειναι καλυτερα εχει γινει σαν τα φραγκοσυκα απο τα σπυρακια :(:(:( και το παλιοπευκο απεναντι απο το σπιτι μου εχει γεμισει το μπαλκονι μου ολο γυρη και αναγκαστικα που ανοιγω το σπιτι να αεριστει μπαινει και μεσα :( καθε μερα το μπαλκονι μου πλενω ελεος δηλαδη τι πρεπει να κανω στο παλιοδημο για το δεντρο αυτο που το εχουν παραμελησει:(:(???

Vasdelaki Μπραβο για το νονουλη σας....!!!

am13 σ'ευχαριστω πολυ καλη μου!!!

Fire χτες το βραδυ το ηθελα και εγω πολυ να βγω για ενα ποτακι με τον γιωργη μου αλλα... με την μικρη μου ετσι δεν μπορουσα να το κανω με τιποτα... οσο και αν μοιυ ελεγαν οι γονεις μου να παμε για εναν ακφε εξω σαν ανθρωποι εγω τους ειπα οτι και για καφε να παω θα παρω το παιδι μου μαζι ενα πρωινο αλλα ετσι οπως ειναι ουτε να το σκεφτομαι ...

9zlup2.png

Καλημέεερα!!!

Vasdeli άντε, σιδερένια τα τέκνα!! Έκλεισες και την βάφτιση, ποιος την χάρη σου!! Άρα, θα είσαι εδώ 25/6 στην δική μας, εε? Σας είπα ότι ο σύζυγος δεν ήθελε να αναβάλλουμε την βάφτιση λόγω του πένθους? Είπε δεν έχει πρόβλημα, άλλωστε 3 μήνες θα έχουν περάσει...

Φωτεινή περαστικά στο μωρό σου :(. Τι πράμα άσχημο να την πηγαίνεις στο νοσοκομείο... Κατάλαβα ότι ήσουν μόνη σου, ο Γιώργος είχε υπηρεσία?? Άντε, σε λίγες ώρες θα φύγουν τα σπυράκια και θα έχεις ένα τιγράκι μια χαρά!!

am13 ποια συντονίστρια μωρε... Χαχαχα συντονίστρια χωρίς μεταφορικό μέσο έχεις δει? Τελικά θα φέρουμε και τα μπεμπέ μαζί? Αυτό δεν κατάλαβα!

ellain δίνε του αγκαλιές, άλλωστε είσαι εξπέρ στην αγκαλίτιδα!! Ένα κρυωματάκι έχουμε και γκρινιάζουμε, για φαντάσου το μικρό το νινί που του πονάει το χεράκι... Σιδερένιος!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Οχι για καλη μου τυχη Κλελια χτες δεν ειχε υπηρεσια σημερα εχει και τωρα που ξυπνησε το καλο μου ειναι πιο ροδαλη στο προσωπο ζεστουλα μου φανηκε της εβαλα θερμομετρο και ειχε 36,8 και τα σπυρακια φουντωσανε περισσοτερο στο προσωπο

Παντως να σας πω την αληθεια μου στο μητερα οι γιατροι αντιμετωπιζουν τα μωρακια με αλλη διαθεση και συμπεριφορα , ο παιδιατρος επαιζε μαζι της .. ενω οσο θυμαμαι την συμπεριφορα του γιατρου στο παιδων την πρωτη μερα εκνευριζομαι.:(:(:(

9zlup2.png

Με συγχωρειτε που μπαινω σφηνα στο καφε σας..Αλλα αν καποια κοπελιτσα δει κατι θα μας βοηθησει παρα πολυ....

εκλαπη αυτοκινητο απο την περιοχη μενιδιου ξημερωματα 9/4 μαρκας toyota corolla 1800ts χρωμα μολυβί 5θυρο και πινακιδες ΙΒΧ 8115 μεσα υπηρχε καθισματακι αυτοκινητου,χρωματος μπλε......παρακαλω για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε στο τηλ..6944376184 κ.Μαρια και στο εμαιλ [email protected]

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...