Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

που ειστε καλεεεεε?

το προραμμα μας σημερα:

δουλεια 7-2

τζαμπο 2-3

οικοκυρικα-μωρο 3-7

ξεκουραση τωρααααα

περιμενω να παραλαβω weleda...καλα τα ειχε μαγαζι βιολογικων που πα;ιρνω φρουτα 2πλασια τιμη:shock::shock::shock:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

hello φιλεναδες!!!

Καλα Τσιπ μου, δεν το συζητω, με τρελανε η φωτο παπι με ναρθηκα στο αριστερο χερι!!! Τυχαιο? Δεν νομιζω!! εισαι φοβερη! <3<3

Ευχαριστω ολα ολα τα κοριτσια που μας εγραψαν για καλη αναρρωση. φαινεται οι ευχες σας επιασαν, πηγαμε σημερα για αλλαγη και ειδα το χερακι του, φυσικα τωρα ειναι πρησμενο και τα ραμματακια ακομα εντονα, αλλα κοριτσια τα δυο χερακια του ειναι ομοια τωρα :) Συνεχιζουμε την αντιβιωση και παμε ξανα για αλλαγη την Κυριακη, ολα καλα δοξα τον Μεγαλοδυναμο!

Κλειω αντε να δουμε τι θα γινει με τις μεταταξεις σας, δεν εχω πολυκαταλαβει το ολο θεμα, νομιζω οτι θελει καφε να μας το πεις απο κοντα...

Φωτεινη και αμ χαλια η συννεφια, χαλια και τα πολλα στρατιωτικα (ναυτικα στην περιπτωση σας) πουκαμισα, νομιζω οτι χρειαζεται καφεδακι για να πουμε τον πονο μας....

Μαρακι μου φαινεται καλυτερο να αγορασεις καινουριο φορεμα, για τον ιδιο λογο που ανεφεραν οι κοπελες (βλεπε φωτο), σε καταλαβαινω γιατι κι εγω "κολλαω" με κατι αν μου παει, αλλα μπορεις να βρεις ενα φορεμα στο ιδιο στυλ με αυτο που εχεις. Οσο για την δουλεια τρεχεις και δεν φτανεις, κανε υπομονη και κουραγιο, ελπιζω μεσα στο Πασχα να παρεις καμια αδεια για να ξεκουραστεις, νομιζω οτι χρειαζεσαι μια ανασα κι αυτο μονο με καφεδακι επιτυγχανεται...

Τσιπ μου και Γιωτουλα, ο καιρος ανοιξε, ο ηλιος λαμπει, οι ιωσεις τελος, νομιζω οτι ενα καφεδακι επιβαλλεται!!!

Με λιγα λογια κανονιστε ενα καφεδακι, εμενα με νοιαζει κυριως το ποτε, οχι το που (για να μην εχουμε φυγει για Βολο, παντως εχω να προτεινω την Αιγλη Ζαππειου, που ειναι σε κεντρικοτατο σημειο, και 10 λεπτα απο το μετρο Συνταγματος και με prive parking για τις σωφερινες μας και ειναι πολυ πολυ ωραια τις ηλιολουστες μερες)

Να τολμησω να προτεινω το ερχομενο Σαββατο 16 Απριλιου ή την Κυριακη των Βαιων που δεν ειναι εργασιμη και λογικα οι περισσοτερες δεν θα εχουμε φυγει για τις διακοπες του Πασχα??(προσωπικα δεν θα φυγω καθολου, αλλα λεω για οσες την κανουν απο την πολη και πανε στην ωραιοτατη και ανθισμενη επαρχια και τα νησακια...)

Σε ολα τα κοριτσακια παγωτακια και πολλα φιλακια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπέρα πεπελάρες μου!

διάβασα λίγα, μια σελίδα, καλά σας βλέπω, με τις γκρίνιες σας, με τις μετατάξεις σας, και κυρίως με ΄τέλεια νεάκια του παπιού και την ιδιοφυία κουμπαρούλα μου που με είδε και όνειρο! καλέεεεεεεε! καλή ήμουν?

τα δικά μου νέα... η ψυχολογία μου έχει αλλάξει αρκετά, αν και πολύ κουρασμένη, το σπίτι είναι εργοτάξιο μέσα στις κούτες και στα αμπαλάζ... η μετακόμιση με το καλό την κυριακή!

σήμερα επίσης μίλησα με τη νονά μας και προσανατολιζόμαστε για τη βάφτιση προς σεπτέμβρη, αλλά δεν καταλήξαμε! μαυρισμένη πάλι θα μαι!:tongue:

η γκουγκουφκίτσα μου μεγαλώνει και φουσκώνει, έχει αρχίσει να μας τρελαίνει κανονικά! φυσικά μια ωραία πεταλούδα κάνει εδώ και ένα μήνα! κάνει κούνια μπέλα και βγαίνει η βαρκούλα, κουνάει το χεράκι στο κουνελάκι, και το καλύτερο! στέκεται μόνη της στα πόδια της όταν κρατιέται από μαξιλάρια και εδώ και 2 μέρες κάνει από 2-3 βηματακια!!! ναι ναι!!! είναι τρέλα! ααααααααααα! ξεφυλλίζει και περιοδικά και γελάει με τα χρώματα! και φυσικά απο λογάκια μας έχει κάνει άνω κάτω! αμπα, λαλαλ, μπρρρρρ, αμαμαμα, και το καλύτερο, πόγιοπόγιοπόγιο... βγάλτε άκρη!

φιλιά σε όλες! πάω να ξεκουραστώ και αύριο φτού κι απ' την αρχή!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

η γκουγκουφκίτσα μου μεγαλώνει και φουσκώνει, έχει αρχίσει να μας τρελαίνει κανονικά! φυσικά μια ωραία πεταλούδα κάνει εδώ και ένα μήνα! κάνει κούνια μπέλα και βγαίνει η βαρκούλα, κουνάει το χεράκι στο κουνελάκι, και το καλύτερο! στέκεται μόνη της στα πόδια της όταν κρατιέται από μαξιλάρια και εδώ και 2 μέρες κάνει από 2-3 βηματακια!!! ναι ναι!!! είναι τρέλα! ααααααααααα! ξεφυλλίζει και περιοδικά και γελάει με τα χρώματα! και φυσικά απο λογάκια μας έχει κάνει άνω κάτω! αμπα, λαλαλ, μπρρρρρ, αμαμαμα, και το καλύτερο, πόγιοπόγιοπόγιο... βγάλτε άκρη!

φιλιά σε όλες! πάω να ξεκουραστώ και αύριο φτού κι απ' την αρχή!!!

πλακα κανεισ τωρα περπαταει ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα!!

ellain μπράβο κορίτσι μου!! Τι νόμιζες κοριτσάκι? Μόνο τον φόβο του χειρουργείου θα είχες να αντιμετωπίσεις? Τώρα θα έχεις τα θετικά του, το όμορφο χεράκι του γιόκα!!

Λοιπόν έχουμε και λέμε: κανονίζουμε για έξοδο και είμαστε μέσα

am13

ellain

clelia

και όντως 15-16/4 μια χαρά μου πέφτει, δεν έχουμε κανονίσει κάτι!

Έλα να ακούω προσφορές!!

Ploegisi καλέ!! Τι ανάπτυξη είναι αυτή της κοράκλας?? Τι έτρωγες στην εγκυμοσύνη σου κοπέλα μου, βουβάλι?? Μπράβο, χαίρομαι για την πρωτοπόρο του October Power!!

Μαμαλευτεράκι ηρωίδα που τρέχεις και δεν φτάνεις: μουτς!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα κορίτσια!

Μετά από μια πολύ δύσκολη μέρα και νύχτα που τη πέρασα και μόνη μου (Ο Γιώργος είχε υπηρεσία) συνεχίζουμε και περιμένω από λεπτό σε λεπτό την Ταρα για καφέ!

Ελένακι πολύ χαίρομαι που είναι καλά τα παπάκι σου και αναρρώνει! Να μας τον φιλήσεις!

Κορίτσια και εμείς μέσα για τη συνάντηση. Να σας ρωτήσω θα έρθετε οικογενειακώς; Γιατί με τρια παιδιά και με συγκοινωνία δε το βλέπω με τίποτα να έρχομαι μόνη μου. Ούτε θέλω να αφήσω τα άλλα σπίτι αλλά φοβάμαι να πάω κάπου μόνη με το μωρό και μάλιστα με τη συγκοινωνία.

Εμείς θα φύγουμε για Πάσχα, πρώτα ο Θεός, Μ. Πέμπτη ή Μ. Παρασκευή και θα επιστρέψουμε αρχές Μαϊου.

Φιλιά σε όλες!!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο το πρωι σασ διαβασα ,αλλα τωρα καταφερα να κανω πια λιγο χωρο για να μπορεσω να γραψω στο πληκτρολογιο...

τσιπ λεσ να προμηνυει κατι το ονειρο???βρε λεσ??!!!!μακαρι!!!!

βικακυ περαστικουλια στον δεινοσαυρουλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Καλημερα πεπελες.....

Καφε ποτε που κι εγω μεσα ειμαι καλε :)

Ellain μου θα δεις θα φυγουν με το καιρο .. της μικρης ηδη της εχει σβησει λιγο πρεπει να το ξερεις πλεον για να το προσεξεις ;)

Ploigisoula ολο εκπληξεις σας ειναι η μικρη σας φτου φτου φτου ....

σημερα ειχε αργια ο συζυξ μου κια περπατησαμε το πρωι εδω στην περιοχη μας... εγω πηγα για ζυμωζυγισμα :tongue: και τωρα θα κανουμε μαμ και πιο μετα θα ξαναβγουμε να περπατησουμε το κανουμε καθε απογευμα αυτο τωρα που ανοιγει ο καιρουλης μου κανει καλο κι εμενα στα κιλακια μ :tongue::tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας !

Είμαι η vasdeli και είμαι καλά...:D

Και ας έχω τους 2 μεγάλους με πυρετό...(39,2 φτάσανε)

Και ας έχω τον γελαστό στην καραντίνα......

Και ας γίνεται ένας χαμός στο σπίτι......

Και ας έχω να λουστώ 4 μέρες.....

Δε βαριέσαι....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ....

Εγώ θα είμαι Αθήνα από Μ.Τετάρτη(θα έρθουμε για Πάσχα) και είμαι τόσο χαρούμενη...αλλά από ότι είδα ετοιμάζετε την συνάντηση πιο μπροστά....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ΔΥΣΚΟΛΑ κλελια μου

γι αυτο κ αραιωσα λιγο απ το καφε

μη γινομαι κ κουραστικη με τις καταστασεις που περναω

ειπα να ξαναγραψω μονο οταν θα χω ευχαριστα

anyway το παλευω παντως :D

Καλημέρα κουκλες!!!!!

Εχει έρθει το ανηψι !!!!!!!!!!!!

Σημερα εχουμε παρτυ γεννελθίων!!!!!!!!!!!!!!

Εγινε Ενος την προηγουμενη κυριακη <3 <3 <3

Εχω ξετρελαθεί εντελώς όμως

Για την συνάντηση : Αν ειναι Σαββατο δεν θα τα καταφέρω γιατί εχω κανονίσει να πάω το πρωι με το βαφτηστήρι να παρουμε λαμπάδα, παπούτσια κλπ και το απογευμα εχω κλεισει εδώ και καιρό να πάω στην παρασταση του Παπαιάνου, το ΜΕΣΑ :)

Την μεγάλη εβδομάδα θα ειμαι πιο χαλαρή, ειδικά αν ειναι για απογευματάκι

Αν βολεψει να σας δω θα χαρώ παρα παρα παρα <3

σας φιλώ

Βικυ μου περαστικά σας κι αγύριστα κοπέλα μου!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...