Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Τσιπουριτσα .... τα μεγαλα πνευματα συναντιουνται ετσι λενε ;);) εκτος κι αν εχουμε η μια στην αλλη κρυφη καμερα χιχιχιχι

am13 αν φοραγε καθημερινα πουκαμισα θα ειχα φουνταρει ειναι τα μονα ρουχα μαζι με τα καλα παντελονια των αντρων που θελουν και τσακισει που ΜΙΣΩΩΩΩΩΩ παντα αυτα τα ρουχα τ αφηνα για την μανα μ καθοτι ο μπαμπας τα φοραγε καθε μερα και καθε μερα αλλο πουκαμισακι ...

αλλα εχουμε πολλα μπλουζακια που αλλαζει ο ατιμος ο Γιωργης μου ...

Κλελια του γαμου εκει που εισαι δεν το περνεις?Στο δημοσιο μην φανταστεις καμια περιουσια 35 γαμου 18 τεκνου..και αν ακουσα καλα στις παλιοειδησεις που λενε για τα επιδοματα και αυτα για κοψιμο τα πανε...Απλα τον αδερφο μ δεν τον συμφερει να χασει τα βαρεα ενσημα που ειναι τωρα {ηλεκτρολογος στα λεωφορεια ειναι } , και το καλο ειναι οτι το σωματειο τους τους πληρωνουν ενα μερος του παιδικου σταθμου που παει ο μικρος ... στην δικη μ υπηρεσια για να την παρουν πρεπει να ειναι λενε 3 ετων και να εχει βγαλει την πανα ... κι ρωταω εγω μεχρι τοτε τι κανουμε δηλαδη αν δεν εχουμε που να το αφησουμε? το περνουμε μαζι στην δουλεια ?? ειχε και κατι καλα η εθελ τωρα ειλικρινα ειναι πολυ προβληματισμενος με το τι θα αποφασισει να κανει ...παλι καλα που αλλαξε γνωμη να ψαχνει για τρικαλα στο χωριο της νυφης μ θα ηταν σκετη αυτοκτονια μετα κι αντε να ξαναλλαζε

Κοριτσια τωρα καταφερα να φαω και το σιδερο δενε χει τελειωσει μιας και σταματησα γιατι η μικρη εχει λιγη γκρινια και τα εκανε ολα μαζι και γκρινια και κακα και πειναγε και ξανα γκρινια... .... παω να βοσκισω.... την μαρουλοσαλατα μ :tongue::tongue::tongue::tongue: Τσιπουρα αχχχ πως τα καταφερνεις με λεςςςς>??????????????

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

clelia ειπες κατι για συνταξη???χαχα! καλο!!! το αλλο με τον Τοτο το ξερεις???:P:p:p:pμε :Pτο καλο να πας οπου επιθυμεις

tsipoura φοβερη!!!!

vasdeli περαστικα στο αντρακι σου

maraki κουραγιο με τη δουλιτσα. οσο για το φορεμα λεω μηπως επειδη το εβαλες ως νονα το θυμουνται ολοι απο φωτογραφιες???εγω μαλλον θα επαιρνα κατι αλλο..απτην αλλη,αν σαρεσει εσενα πολυ, τότε φορεσε το!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Κοριτσια καλησπέρα τι πάθανε τα μωρα μας και ξυπνάνε μέσα στη νύχτα εκει που είχαν στρώσει λίγο τα πράγματα. Ελπίζω να είναι παροδικό.

Am 13 δόξα το Θεό που δεν πάθατε τίποτα και μπράβο για την ψυχραιμία σου.

Ellain καλή ανάρρωση στο παπάκι σου.

Τσιπούρα με τρέλλανες πάλι με τις απίθανες φώτο που βάζεις.

Vasdeli περαστικά στον Παυλίτο σου. Ο γελαστός εχει σούπερ ανάπτυξη μπράβο σας.

Clelia μακάρι αυτή τη φορά να σε πάνε σε μια θέση που να σου αρέσει γιατι όπως και να το κάνουμε αν δεν σου αρέσει το κλίμα στη δουλειά οι ώρες δεν περνάνε με τίποτα και η ψυχολογία είναι χάλια.

Αγγελικούλα που είσαι;

Φιλάκια πολλά σε όλες!

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Ναι Μαράκι, βάλε άλλο. Διότι και να μην το θυμούνται, όταν θα βλέπουν τις φώτος, θα σε βλέπουν με το ίδιο φόρεμα και σαν νονά και σαν μαμά και δεν λέει. Νομίζω και σε σένα δεν θα αρέσει να σε βλέπεις σε δύο διαφορετικές περιστάσεις με το ίδιο φόρεμα.

Φωτεινή, και εγώ χάνω πολλά από τον οργανισμό, αλλά ούτως ή άλλως πάει για πούλημα. Ας πάμε σε κάποιο πόστο της προκοπής. Α! Λένε ότι θα λάβουν υπόψη όλη την προϋπηρεσία που έχουμε, ακόμα και από τον ιδιωτικό τομέα. Να αρχίσω να πανηγυρίζω???

Μαμουνάκι, και εγώ όταν έγραψα για σύνταξη, με έπιασαν τα γέλια...

Γιώτα, τελικά τι κάνατε με το www.foto.com. Την βγάλατε την άκρη? Ποιο ήταν το πρόβλημα (τώρα το θυμήθηκα)

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Clelia μου δεν κάναμε τίποτα τελικά γιατι έχουμε εγκαταστήσει τα ελληνικά windows και δεν μπορεί το Foto com να το διαβάσει, δηλ ψάχνει να βρει τις φωτογραφίες απο τον αρχικό φάκελο και επειδή είναι στα ελληνικά δεν τις αναγνωρίζει. Και επειδή προσπάθησε πολλές φορές ο Δημήτρης μεχρι να βρούμε τι έφταιγε μετά βαρέθηκε και δεν ξανασχολήθηκε.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

δε σας ειπα καλε τα νεα μας κατορθωματα...μου κανει με τα χερακια την πεταλουδα..στην αρχη ειπα οτι ηταν τυχαιο...ομως καθς φορΑ που τραγουδαω "μια ωραια πεταλουδα...πεφτει κατω κ ψοφα...(φοβερος στιχος)...σταυρωνει χερακια κ τα κουναει κ γελαει:P:p:p...εχω τρελλαθει

στη nasa θα τη στειλω:shock::shock::shock::shock:

κ κανει κ με γλωσσα το αλογακι:rolleyes::rolleyes:αλλα μπορει να την ενοχλουν κ τα δοντια:shock::shock::shock:παντως αλογακι ακουγεται:tongue::tongue::tongue:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

mamounaki τέλειο!!! Μπράβο!! Χαζοχαίρομαι και μόνο που το φαντάζομαι!!!

Όσο για τον στίχο της πεταλουδίτσας που ψοφά, όντως, ποιος το σκέφτηκε??

Γιώτα, για δες εδώ για photobooks http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=84841, συμφορουμίτισες λένε την άποψή τους σχετικά με τα sites που έχουν χρησιμοποιήσει. Υπάρχουν διάφορα sites για να δοκιμάσετε.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

τσα επιστρεψαμε ...πηγαμε μια βολτα μεχρι απεναντι στον αδερφο μ να δω τον μικρο μια βδομαδα τωρα εχει μια γκρινια τ απογευματα δεν μπορεις να τον κανεις καλα ...κι ομως τον εκανε καλα η μικρη ..εκατσε η δεσποινιδα μου και την ταισε ο μπομπιρακος και ετσι ξεχαστηκε και σταματησε το κλαμα...

Κλελια αυτο δεν ξερω αν το ηξερε ο αδερφος οτι μετραει η προυπηρεσια στον ιδιωτικο τομεα αμα μετραει ενταξη αυτος θα πεταξει στο φεγγαρι πιο γρηγορα χιχιχιχι εχει 15 χρονια ιδιωτικο τομεα :D.

θα του το σφυριξω αυριο!!

Σημερα θα κοιμηθουμε χωρις τον μπαμπα μας και για να μην την παρω στο κρεβατι μου βρηκα αλλο τροπο ... πηρα το παρκο της μεσα ;) οποτε δεν θα φοβαμαι :D.

9zlup2.png

Έχω περάσει ΥΠΕΡΟΧΑ σήμερα....:mrgreen:

τι λετε για τη καφετερια πουναι στ αλσος παπαγου μεσα.verde λεγεται και δενειναι μακρυα πατο μετρο εθνικης αμυνας δεκα λεπτα με τα ποδια

Εκεί ήταν να συναντηθούμε και τελικά δεν τα κατάφερες πριν 2 χρόνια...θυμάσαι; Τελικά πήγα και βρήκα μόνο την Ασπασία!!! Αλήθεια, μιλάς καθόλου μαζί της; Έκανε 2ο παιδάκι!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλες μου διαδικτυοφιλες, εγω και το παπακι θελουμε να σας πουμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφερον σας για την υποθεση μας ολες αυτες τις μερες!!!

Ολα πηγαν καλα, μπηκαμε στο νοσοκομειο στις 7.30 χθες το πρωι, κατα τις 9 τον πηραν με ρομπα χειρουργειου (ναι, ναι εκεινη την τεραστια!!!) και οι ωρες κυλουσαν βασανιστικα αργα.Εμπαιναν κι εβγαιναν ολα τα αλλα παιδακια αλλα το δικο μας οχι. Εκει αρχισα να ψιλοπεφτω αλλα ευτυχως κατα τις 11 παρα βγηκε και το παπακι μας, μισοκοιμισμενο με μπαταρισμενο το χερακι αλλα μια χαρα, δοξα τω Θεω!! Πηγαμε στο δωματιο, ηπιε χαμομηλακι και μετα απο καμια ωρα λιγο γαλα, δεν εκανε εμετο, συνηλθε μια χαρα απο την ναρκωση και χαμογελαγε. Το απογευμα βαλαμε ναρθηκακι, ηπιαμε και αντιβιωση και φυγαμε!!! Την Πεμπτη ή Παρασκευη θα παμε για αλλαγη και ολα καλα. Τωρα ειναι χαρουμενος και ευδιαθετος, δεν εκανε καθολου πυρετο, μονο τον ταλαιπωρει το μπαταρισμενο χερι που ειναι βαρυ και δεν μπορει να το σηκωσει και να παιξει, αλλα μικρο το κακο. Κοριτσια, δεν το πιστευω οτι τελειωσε...Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ, κι εγω και το αντρακι μου!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω, γιατι το παπι θελει χαδια και προσοχη να μην πλακωσει το χερι, αλλα σας σκεφτομαι και ελπιζω να ειστε ολες καλα! Θα τα πουμε συντομα :)

p.s. τωρα δεν μας πιανει κανεις, ειμαστε ετοιμοι για βολτες και καφε, κανονιστε να βρεθουμε πριν την Πρωτομαγια που γυρναμε Βολο!! φιλιαααααααααααααααααααααααααα :):):):)

ΣΟΥΠΕΡ ολλα κουκλα εγω μαλον θα σε δω στο βολο ;);););)

:tongue::tongue:

ελαιν γρηγορη αναρωση ευχομαι χαιρομαι που ολα πηγαν οκ.σε ειχα αγχος στο πισω μερος του μυαλου μου, αληθεια

κλελουκο πιστευω ενα καφεδακι τωρα με τις βαβουρα των μεταταξεων τη χρειαζεσαι για τηλ. να κανονισουμε

και σεις οι υπολοιπες σουσουραδες αντε ενεργοποιηθειτε....... εστειλα με πμ το κινητο μου οποια εχει ορεξη ας επικοινωνησει...

να σασ ΤΟ πω ολλεσ μου γραφη η κοπελα τα στοιχια τησ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΚΤΛ ολο ευγενια κ το τηλ τησ σε πμ

και απαντω εγΩ

χαχαχα ενα τσιγαρο δρομο μακρια ειμαστε αλλα δεν καπνιζω οποτε δεν μπορω να ερθω χαχαχχαχαχ:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

οχι πεσ τωρα επαθεσ σοκ ???????? λεσ τρελη ειναι ?

καμαρι μου ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ :D:D:D:D:D:D:D

πλακα σου εκανα αλλα δεν μου απαντησεσ ΑΚΟΜΗ :rolleyes::rolleyes: μουτσ το καλοκαιρη που θα κατεβω θα ερθω ν σασ δω ολλεσ μουτσ μουτσ

:tongue::tongue:

Bonjour mon amies !!!!!!!

Τι κανετε? Εγω με το που ξυπνησαμε στις 8 και κατι βαριεμαι,δεν εχω ορεξη για τιποτα,ακεφη εντελως.... μου την δινει και ο καιρος ετσι οπως ειναι :mad::mad: 2 λεπτα ηλιο 10 λεπτα συννεφια... πουφφφ θελω να ερθει το καλοκαιρι με κουρασε φετος ο χειμωνας....

Πως θα περασει η μερα δεν ξερω !!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...