Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ellain! Μπράβο κοριτσάκι μου!!

Εν τω μεταξύ σε πήρα τηλ πριν από λίγο και σου έστειλα μνμ ρωτώντας αν βγήκατε... Μετά μπήκα στο forum...

Χαίρομαι πολύ, κυρίως επειδή ηρεμήσατε και τώρα ποιος σας πιάνει!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ellain καλη αναρρωση!!!να μας φιλησεις το μπαταρισμενο παπιο-χερακι!!!

αμ τρελλαθηκα με αυτοκινητο..ειχες καθυστερησει πολυ να κανεις σερβις???κατι τετοια ακουω κ μουρχεται να παρω καινουργιο αμαξι..πωπω!!ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!

εμεις καναμε χτες εμβολιακι κ σημερα εχουμε γκρινια κ 37,6 πυρετουλι...ολη μερα αγκαλι6τσα..

σημερα ειχα ρεπο...κ πηγα πρωι βολτουλα..διπλα στο ικεα ανοιξε νεο εμπορικο river west κ ψωνισα με γιαγια ρουχαλακια, γυαλια ηλιου, πεδιλακια ολα της μπεμπας,

φιλακια σε ολα τα μωρακια κ ειδικα στα φαφουτικα που ετοιμαζουν δοντακια κ δεν κοιμουνται (βαλτε με κ μενα στο κλαμπ)

αγγελικουλαααααα????μου φαινεται εχω καιρο να σε διαβασω...

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

ellain Γιουπιιιιιιι ολα καλα δοξα το θεο ... χαιρομαι για τον μικρουλη πολυ πολυ ... Καλα εγω εχω μια απορια για το παιδων αφου μπαινουν μωρακια μεσα αυτες τις πρασινες μεγαλες ρομπες τι τις εχουν? λες και ειναι φαντασματακια ειναι τα μικρα :tongue: αλλα μακρυα απο εμας αχρειαστες να ειναι αλλα ολοκληρο παιδικο νοσοκομειο ελεοςςς.....

Κοριτσια κοιταχτες στο φεις το τιγρακι μου ... να γιατι παθαινει λαρυγγιτιδα και βηχει συνεχεια :D:D

χαχα μαμουνακι και λεγαμε με τον Γιωργη αν γυριζαμε νωρις απο την πεθερουλα να καναμε μια βολτα απο εκει και τελικα δεν γυρισαμε νωρις οποτε θα το κανονισουμε να παμε ενα απογευμα.

Εχει καλα πραγματακια για πες για πες :):):)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

κοριτσακια μου καλες μου διαδικτυοφιλες, εγω και το παπακι θελουμε να σας πουμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφερον σας για την υποθεση μας ολες αυτες τις μερες!!!

Ολα πηγαν καλα, μπηκαμε στο νοσοκομειο στις 7.30 χθες το πρωι, κατα τις 9 τον πηραν με ρομπα χειρουργειου (ναι, ναι εκεινη την τεραστια!!!) και οι ωρες κυλουσαν βασανιστικα αργα.Εμπαιναν κι εβγαιναν ολα τα αλλα παιδακια αλλα το δικο μας οχι. Εκει αρχισα να ψιλοπεφτω αλλα ευτυχως κατα τις 11 παρα βγηκε και το παπακι μας, μισοκοιμισμενο με μπαταρισμενο το χερακι αλλα μια χαρα, δοξα τω Θεω!! Πηγαμε στο δωματιο, ηπιε χαμομηλακι και μετα απο καμια ωρα λιγο γαλα, δεν εκανε εμετο, συνηλθε μια χαρα απο την ναρκωση και χαμογελαγε. Το απογευμα βαλαμε ναρθηκακι, ηπιαμε και αντιβιωση και φυγαμε!!! Την Πεμπτη ή Παρασκευη θα παμε για αλλαγη και ολα καλα. Τωρα ειναι χαρουμενος και ευδιαθετος, δεν εκανε καθολου πυρετο, μονο τον ταλαιπωρει το μπαταρισμενο χερι που ειναι βαρυ και δεν μπορει να το σηκωσει και να παιξει, αλλα μικρο το κακο. Κοριτσια, δεν το πιστευω οτι τελειωσε...Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ, κι εγω και το αντρακι μου!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω, γιατι το παπι θελει χαδια και προσοχη να μην πλακωσει το χερι, αλλα σας σκεφτομαι και ελπιζω να ειστε ολες καλα! Θα τα πουμε συντομα :)

p.s. τωρα δεν μας πιανει κανεις, ειμαστε ετοιμοι για βολτες και καφε, κανονιστε να βρεθουμε πριν την Πρωτομαγια που γυρναμε Βολο!! φιλιαααααααααααααααααααααααααα :):):):)

302_1_eafdb7.jpg

Σιδερένιο το Παπί!!!!!!!!

γρηγορα θα βγει το ναρθηκάκι και θα παιζει το παπάκι !!!!!!

Φιλενάδα καλή χαλάρωση τώρα <3

Σε ολες τρελά παγωτά, τρέχω!!!!!!!!!

Ρε συ τσιπούρα....

Πόσα θες να μας τρελλάνεις;

Που τη βρήκες ρε παιδάκι μου αυτή τη φωτό; ΤΕΛΕΙΑ!!!!

ΠΑΠΑΚΙ, δόξα το Θεώ είσαι οκ! Καλή ανάρρωση!

Έχω άρρωστο τον Παυλίτο με 39 πυρετο!:-(

Ελπίζω να μην κολλήσει τον γελαστό πεπελίνο...έχει τόση κατανόηση το μανάρι μου....του είπα να μην πλησιάζει το μωρό και είναι ΚΥΡΙΟΣ!!!

Και φυσικά όταν κάτι πάει στραβά, στραβώνουν και άλλα....ο γελαστός με περιποιείται τα τελευταία 2 βράδυα...ξυπνάει ανά 2ωρο...τι είναι τώρα αυτό ρε μαμωτο, φάση ταχείας ανάπτυξης 3 μηνών;:-( Χθες τα είδα όλα(ακούς fire; )

Χθες πήγαμε στην παιδίατρο, κάναμε τα 2 εμβόλιά μας. Μας βρήκε πολύ καλό τον Λασκαρη, είναι 6550 και 64 εκατοστά ύψος...και μη μου πείτε ότι το ανα 2ωρο είναι λόγω των εμβολίων γιατί το έκανε και προχθες το βράδυ....:-(

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν vasdeli βγήκαν οι μετατάξεις, πρώτα οι εθελοντικές, δλδ όσοι θέλουν. Εννοείται ότι θέλω να φύγω κοπελιά, η δουλειά μου είναι σε κ@λοθέση, ας πάω κάπου, στην αρχή θα έχω μείωση μισθού αλλά επιτέλους (επιτέλους λέμε!) μια δουλειά της προκοπής!!!

Να φύγετε! Να πάτε αλλού!!!:P:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

ελαιν γρηγορη αναρωση ευχομαι χαιρομαι που ολα πηγαν οκ.σε ειχα αγχος στο πισω μερος του μυαλου μου, αληθεια

κλελουκο πιστευω ενα καφεδακι τωρα με τις βαβουρα των μεταταξεων τη χρειαζεσαι για τηλ. να κανονισουμε

και σεις οι υπολοιπες σουσουραδες αντε ενεργοποιηθειτε....... εστειλα με πμ το κινητο μου οποια εχει ορεξη ας επικοινωνησει...

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Αχαχαχα

Οντως τρελλο γελιο η φωτο της Τσιπουρας, ουτε παραγγελια να ειχε κανει!

Vasdeli τελειος ο γελαστος, οσο για το βασανισμα... αχ κοριτσακια μου υπομονη... Σε λιγο θα ειναι μεμονωμενα περιστατικα αυτα...

am13 σκας για εξοδο, το ξερω, συμφωνω και επαυξανω! Ουτως ή αλλως με την Ελισαβετ με ΜΜΜ θα ερθουμε, εκτος αν δεν δουλευει ο συζυγος και μπορει να μας φερει. Και το τουτου να εχω παραλαβει, θελω πρωτα να του παρω τον αερα και μετα θα μπει το μπεμπε.

Ξεχασα: πηρα τον γιατρουλη μου, τελικα δεν ηταν περιοδος αυτες οι σταγονες που διηρκεσαν 5 μερες. Ηταν λεει λιγο πιο βαρυ το ενδομητριο και επεσε κομματι του. Οταν θα αδιαθετησω, θα εχω αρκετη ροη, μου ειπε.

GEXxp3.png

Καλημερα πεπελες.....

Βικυ υπομονη αλματακια θα ειναι ;)

Αλεξ σου απαντησα ;);)

Κλελια πως πας με το ψαξιμο? ο αδερφος μου βρηκε που θελει να παει αλλα οπως ολοι μας θελει να μαθει και τι περνουν εκει χρηματικα αν τον συμφερει μην φυγει απο την ειδικοτητα του και παει γραφειας {πολυ τον φοβαμαι δεν ειναι του γραφειου παιδι θα τσακωνεται :( ,εδω μονο οταν του ελεγα τσαντιζοταν }

Παντως οταν θα κανονιστει καφεδακι εγω λεω καπου κεντρικα για ολες μας ειδικα για εκεινες που θα ερθουν με ΜΜΜ.

Εγω δενε χω προβλημα να παρω καποια που θα ειναι στο δρομο μου αλλα 2ο καρεκλακι δεν εχω :( και του ανιψιου να βαλω ειναι μεγαλο γμτ

Εκανα ενα διαλλειμα απο το σιδερωμα παω να συνεχισω γιατι ο αντρουλης μου μου εφερε πολλα ρουχαλακια που ειχε στο καραβι και με ξετιναξε στο πλυσιμο σιδερωμα 2 μερες τωρα γκρρρρρρρ

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Βικυ περαστικά στον Παυλίτο σου!!!! Μπραβο του παιδιού που εχει τόση κατανοηση, μπραβο και στην μητέρα που τον εχει μεγαλώσει τόσο σωστα! <3

Μπραβο και στον Λάσκαρη που μεγαλώνει κι ανταρρεύει !!!!!!

Κλειώ πότε θα ξερεις για την καινούργια σου θέση; Αν κατάλαβα καλά οταν θα επιστρέψεις στην δουλειά θα πας απευθειεας στην νέα θέση;;;; ουαου!!!!! (οσο για την μη περίοδο καλά εκανες και πήρες τον γιατρο σου τηλ για να ξέρεις)

Απονέμω στην Fire τον τίτλο Μάνα Κουράγιο!!!!!!!!! ευχομαι συντομά να χαλαρώσει το θέμα πριν σαλτάρεις εντελώς (μπραβο σου πάντως)

Για καφεδάκι που λετε, ειμαι μέσα :) Μετά απο ενα απίστευτο χειμώνα με όλες μα όλες τις βρωμοιωσεις που με κυνήγησαν .... ελπίζω να μπορώ να δω τα μωρουδέλια σας!!!! καλά θα ξετρελαθώ δεν το συζητάμε!

οσο για την φωτό που λετε, οταν την ειδα τρελάθηκα κι εγω!!!!!! <3

μα παραγγελία τις κάνω!!!! μπαίνω στο google και γραφω αυτο που θέλω, στην προκειμένη : duck feel better soon. Οταν ειδα βεβαια αυτο το παπι με τον νάρθηκα παραλίγο να κατουρηθώ από τα γέλια!

άντε αλλο ενα για το παπι μας!

ducks9.gif

ααα δεν σας ειπα!!!!

Ειδα στον υπνο μου οι ήμουν με την κουμπάρα μου την Ισουλα και τον αντρα της και μιλάγαμε για σχεδια δουλειές κλπ... λες και τους ήξερα χρονια και τους ειχα ξαναδει κανονικα!

επίσης ειδα οτι μιλαγα εδώ αλλα ήταν με φωνη (????) με την Ελένη μας και κανονίσαμε να βρεθούμε να παμε στα μαγαζιά για παιδικά παπούτσια (εγώ θα έπαιρνα για τα βαφτηστήρια)

να σημειώσω ότι ειδικά λόγω διαιτας δεν τρωω βαριά φαγητά (χθες κοτοπουλο βραστό + σαλάτα) ουτε πίνω...... <3

Φωτεινή Πάλι μαζί γράφαμε!!!!! συμβαίνει συχνά το εχω προσέξει!!!!

κι εγώ θα προτιμούσα την συνάντηση κάπου κεντρικά ή κοντά σε σταθμό μετρο :)

Καλημερα πεπελες.....

Βικυ υπομονη αλματακια θα ειναι ;)

Αλεξ σου απαντησα ;);)

Κλελια πως πας με το ψαξιμο? ο αδερφος μου βρηκε που θελει να παει αλλα οπως ολοι μας θελει να μαθει και τι περνουν εκει χρηματικα αν τον συμφερει μην φυγει απο την ειδικοτητα του και παει γραφειας {πολυ τον φοβαμαι δεν ειναι του γραφειου παιδι θα τσακωνεται :( ,εδω μονο οταν του ελεγα τσαντιζοταν }

Παντως οταν θα κανονιστει καφεδακι εγω λεω καπου κεντρικα για ολες μας ειδικα για εκεινες που θα ερθουν με ΜΜΜ.

Εγω δενε χω προβλημα να παρω καποια που θα ειναι στο δρομο μου αλλα 2ο καρεκλακι δεν εχω :( και του ανιψιου να βαλω ειναι μεγαλο γμτ

Εκανα ενα διαλλειμα απο το σιδερωμα παω να συνεχισω γιατι ο αντρουλης μου μου εφερε πολλα ρουχαλακια που ειχε στο καραβι και με ξετιναξε στο πλυσιμο σιδερωμα 2 μερες τωρα γκρρρρρρρ

μη λες για σιδερο γιατι εχω μπολικα ναυτικα πουκαμισακια και καθε φορα που τα βλεπω τα προσπερνω απαξιωτικα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Αχ ναι μωρέ το ξέχασα... Vasdeli περαστικά στο αντράκι σου το μεγάαααααλο!!

Τσιπούρα, λογικά θα επιστρέψω στο καινούριο πόστο. Αν όλα πάνε καλά και δεν έχουμε αναβολές. Βάσει χρονοδιαγράμματός τους πάντως, μέχρι την Τετάρτη 13/4 κάνουμε αιτήσεις, εντός 10 ημερών μας ενημερώνουν πού μετατασσόμαστε και εντός 3-6 μηνών θα μεταφερθούμε στις καινούριες υπηρεσίες... Μακάρι να γίνει έτσι, μακάρι, μακάρι, μακάρι!! Αχ, χαίρομαι απίστευτα ΛΕΜΕ!!

Φωτεινή έχω βρει τις θέσεις που θέλω, βέβαια δεν είναι σαν τις ΔΕ που έχει 150 θέσεις στο τάδε υπουργείο. Οι ΤΕ και ΠΕ είναι 2, 4, 15, λίγες κάθε φορά. Δλδ εγώ έχω δηλώσει 30 σύνολο από 5 φορείς. Μισθολογικά δεν το έψαξα, δεν έχει νόημα. Καθώς εγώ αυτές δηλώνω, εκεί όμως θα πάω? Μπορεί να με βάλουν σε άλλη θέση, αν οι θέσεις που δήλωσα έχουν ήδη καλυφθεί. Αν πάντως μπω σε ΤΕ, μισθολογικά θα είμαι με μισθό πρωτοδιορισμένου, χωρίς προϋπηρεσία αλλά θα έχω το επίδομα ΤΕΙ. Αν μπω σε ΔΕ θα έχω στον μισθό την προϋπηρεσία του οργανισμού που ήδη είμαι, δλδ 2 χρόνια (χάνω 8 χρόνια του ιδιωτικού τομέα στον μισθό μου, στην σύνταξη όμως υπολογίζονται).

Πάντως όπου και να μπω θα έχω επίδομα ξένων γλωσσών (ανάλογα πόσες γλώσσες δέχεται ο κάθε φορέας) + γάμου + τέκνου. Οπότε είτε ΤΕ είτε Δε μπω, το ίδιο θα είναι νομίζω.

(Καλά, όσες το διαβάζουν και δεν γνωρίζουν από δημόσιο τομέα, τους φαίνεται πολύ βαρετό και μπερδεμένο το μνμ μου)

GEXxp3.png

κοριτσάκια τι μου κάνετε ελπίζω να ειστε όλες καλά, σας έχω χάσει μωρέ γατί στην δουλειά δεν έχω ακόμη ιντερνετ και στο σπίτι όπως καταλαβαίνετε που χρόνος. αφού μπαίνω στο φεις βλέπω τις φωτογραφίες σας αλλά δεν προλαβαίνω να σας σχολιάσω πάντως όσες έχω δει μέχρι τώρα είναι τέλειες. αρχίσαμε να ψάχνουμε και για την βάφτιση γιατί ο καιρός περνάει τώρα είμαστε στο ψάξιμο για το τραπέζι.

ο μικρούλης μου είναι μια χαρά μόνο τις τελευταίες μέρες εκεί που κοιμόταν σερί άρχισε να ξυπνάει μεσ στη νύχτα και να πεινάει. το σαββάτο θα κάνουμε και το εμβόλιο μας

διάβασα και τα νέα της έλενας χαίρομαι πολύ για το παπάκι, να είναι σιδερένιος και καλή ανάρρωση ελένη μου

αμ ευτυχώς είχατε άγιο αλλά και εσύ μπράβο με την ψυχραιμία σου

vasdeli περαστικά στον παυλίτο σου

τσιπούρα οι φώτο με τα παπάκια τέλειες :D

ειρηνάκι μεγειες το δοντάκι σας:D

πετρούλα πως τα πατε με τον παιδικό αν θυμάμαι καλά θα ξεκινούσατε έτσι δεν είναι;

σε όλα τα κορίτσια στέλνω τα φιλιά μου

αχ κορίτσια να ρωτήσω και κάτι άσχετο στη βάφτιση σκέφτομαι να βάλω το φόρεμα που φόραγα όταν βάφτισα το έχω βάλει μόνο μια φορά και μου αρέσει να πω την αλήθεια αλλά και από την άλλη να το βάλω στη βάφτιση του γιου μου σκέφτομαι είναι λίγο μπερδεμένη εσείς τι θα κάνατε; θα προσπαθήσω να σας το βάλω και φωτο να μου πείτε την άποψη σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...