Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα!!

Τρέχω, μελετάω αιτήσεις, μαζεύω δικαιολογητικά και δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!

Δεν επικοινώνησα με την ellain, θα το κάνω εντός της ημέρας και θα σας πω.

Μίλησα χθες με ploegisi (στο ενδιάμεσο βέβαια έγραψε) έχετε φιλιά και σας σκέφτεται!

am13, πω τι πήγατε να πάθετε... Κάποιος σας φύλαγε από πάνω...

Φωτεινή μου, μην ανησυχείς, δεν πτοούμαι με τέτοια. Τι να σου πω ότι έχω πάθει και μάλιστα κυκλοφορώ με μηχανάκι, με έχουν τρακάρει επειδή πέρασε με στοπ ένας παππούς. Μετά τα έχασε που με χτύπησε και αντί φρένο πατούσε γκάζι και με έσουρνε (nice), μου έχει σκάσει λάστιχο μπροστινό 2 φορές, την μία ήμουν με ταχύτητα στην εθνική οδό... Αυτά τα έχουν τα οχήματα. Γι' αυτό φοράμε ζώνες, κράνη ακριβά και τα μωρά σε ακριβά καθισματάκια. Και είμαστε καλοί άνθρωποι γι' αυτό μας αγαπάει ο Θεούλης και μας προσέχει!

Λοιπόν vasdeli βγήκαν οι μετατάξεις, πρώτα οι εθελοντικές, δλδ όσοι θέλουν. Εννοείται ότι θέλω να φύγω κοπελιά, η δουλειά μου είναι σε κ@λοθέση, ας πάω κάπου, στην αρχή θα έχω μείωση μισθού αλλά επιτέλους (επιτέλους λέμε!) μια δουλειά της προκοπής!!!

Λοιπόν Φωτεινή επικοινωνήσαμε (ξεχωριστά οι συνάδελφοι αλλά και εγώ) με Υπουργείο Μεταφορών ΚΑΙ Υπουργείο Εσωτερικών ΚΑΙ Διευθύντρια Προσωπικού του Οργανισμού μας και τελικά μπορούμε να δηλώσουμε το ανώτερο πτυχίο, παρόλο που διορισθήκαμε ως ΔΕ. Απλά χάνουμε στην μισθοδοσία την 2ετία που εργαζόμασταν ως ΔΕ στον οργανισμό. Αλλά επειδή θα μας δώσουν το επιδομα πτυχίου, έρχεται μία η άλλη. Επίσης μπορούμε να δηλώσουμε σε αντίστοιχες θέσεις (δλδ εγώ ΤΕ) αλλά και ΔΕ αν βρω κάτι. Αφού για να τελειώσω ΤΕΙ, σημαίνει ότι έχω τελειώσει λύκειο.

Πήγα σήμερα στα ΚΕΠ για επικύρωση πτυχίων κλπ και ήταν λειτουργούσε μόνο από 8-11 λόγω απεργίας. Η ώρα που έφτασα: 11:05 (γκαντέεεεεεμω)!

μαμαλευτεράκι εν συντομία να σου πω την σκέψη μου με τα βιολογικά: όταν προσέχεις τον εαυτό σου, την διατροφή σου, την σωματική σου κατάσταση, μπορείς να αντιμετωπίσεις και να ξεπεράσεις πιο εύκολα τυχόν προβλήματα υγείας που ίσως σου παρουσιαστούν. Όχι πως αν διατρέφεσαι με συμβατικά προϊόντα θα πάθεις κάτι. Απλά υποτίθεται με τα βιολογικά, αφού φέρεσαι καλύτερα στον εαυτό σου, έχεις μία παραπάνω ώθηση να ξεπερνάς καταστάσεις και εννοείται πως βελτιώνεις την ποιότητα ζωής σου. Αλλά βέβαια αν είσαι υγιής, δεν θα δεις άμεση διαφορά. Έτσι σκέφτομαι εγώ. Και δεν με νοιάζει τόσο για μένα που 30 χρόνια έτρωγα και σαβούρες χωρίς τύψεις. Για το Λιζάκι μου όμως... Μαζί με τον βασιλικό (= Ελισάβετ) ποτίζονται και οι γλάστρες (= εμείς).

Τι άλλο?

Fire, μια χαρά απόφαση πήρες: να μην ακούς κανέναν και να λειτουργείς ενστικτωδώς! Κάπως έτσι κάνω και εγώ, κυρίως τώρα τελευταία με τις στερεές.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια ηθελα να σας ευχαριστησω για την προσκληση στο φατσοβιβλιο!

εχω ηδη εξηγησει μεμονομενα στην καθεμια που με καλεσε οτι ειμαι λιγο .. παρεξηγημενη μαζι του,ωστοσο νιωθω ετσι κ αλλιως κομματι της παρεας σας

ευχαριστωωωωωωωωωωω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλησπέρα κορίτσια!!!!

Πως ειστε?Εγω τσακιζω λίγη σοκολατίτσα, ΙΟΝ Αμυγδαλου των 300 gr..τι τεραστια απόλαυση!!

Βρε am τι λαχταρας πήρες??Ο μεγαλος μου φοβος ειναι μη σκασει κανα λαστιχο ενω ειμαι με τα παιδια στο αυτοκινητο αλλα κι αυτο που επαθες πρωτη φορα το ακουω...:confused: Περαστικα και αγυριστα!!!Σημασια εχει που ειστε καλά και το αντιμετωπισες πολύ ψυχραιμα..

Κλέλια απότι διαβαζω βρηκες ακρη με την αιτηση που συμπληρωνεις..Καλη επιτυχία και καλή τοποθετηση!και η αυτοματη μεταταξη σε ανωτερο κλάδο, super!!

Μια χαρα και το παπακι της Ellain!!Ολα πηγαν τελεια, σιδερενιο το αγορακι σας Έλενα!!!

Ελένη (ploegisi) καλή ευκολία!!!Ευχομαι πολύ συντομα να τακτοποιηθειτε και να βρειτε τους ρυθμους σας..Μην ανησυχεις για τη μικρουλα μωρε, αν ειναι κοντα σας ειναι μια χαρα!!Βοηθαει κι ο καιρός, ετσι??

Βαλτε κι εμας στο αυπνο παρεακι για να συμπληρωθει το καρε..Εδω και 3-4 μερες ξυπναει και ο δικος μου σε τακτα διαστηματα και δε θελει πιπιλα παρα μονο στηθος.Επίσης εχει αρχισει και καθεται και στο καρεκλάκι χωρις να ζηταει αγκαλια αρκει να ειμαι εκει γυρω και να με βλέπει..αυτα τα δευτερα ειναι πολύ μαμακηδες!!

Φαγαμε σημερα και μισο αχλαδακι, ειπα να του δωσω απο μονη μου γιατι τον βλέπω τις τελευταιες μερες που τρωμε και του τρεχουνε τα σαλια κι ετσι καναμε τη δοκιμη με λίγο αχλαδι η οποια ηταν επιτυχης και ηθελε ο σκατουλης να αρπάξει το κουταλακι..χαχα

Δεν πειραματιζομαι ομως αλλο, θα δουμε τι θα μας πει και η παιδιατρος την αλλη βδομαδα που θα πάμε..

Βικυ, fire, Γιωτιτσα, Αγγελική, Ειρηνη,Ελένη, Φωτεινή, Τσιπουρα,Ηλιανα, μαμουνακι,maraki,Δεσποινα και οποια αλλη ξεχνω, τα φιλια μου και ενα παγωτακι..:tongue:

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Γειά σας κι απο εμενα πάλι :)

μπήκα να δω αν εχουμε καποιο νεο απο την Ελενα και το παπι

λογικά όλα καλά, τί καλά; ΤΕΛΕΙΑ θα ειναι!

αντε να πάνε σπιτάκι τους να το εχουν πισω τους αυτο (το χαζό, το τίποτα, το ξέρω αλλά και πάλι μια λαχτάρα την ειχε η μανα.... κι οχι μονο)

Κλελια μπραβο καλή μου! Με το καλό η νέα θεση! θα εισαι σουπερ τωρα!

Fire μην ξεχάσεις την λουρα σημερα! μονο παντόφλα βρε; ντροπή! αχαχαχαχα

Πετρούλα αγρυπνη κι εσύ; κουραζζζ μανα κουράγιο!!!

αντε κουκλες μου σας αφήνω, καλό απόγευμα <3

Διαφημίσεις

πετρουλα σοσ σοσ θελω να δεισ στο παρελθον ξερεισ εσυ τι παινχιδια παιζη ο τιμοσ αμεσα ;););););)

παρουσα!!Σου στελνω πμ...

Τσιπουρα καλή ξεκουραση!!

Αθηναιες κανονιστε το εσεις βρε..εμεις οι βορειες ειμαστε πιο ..χαΛΑρες!!χαχα

Αν και η πρωτη συναντηση του αλλου καφε εγινε σπίτι μου..2-3 μανουλες εκαναν την αρχη και ηρθαν με τα πιτσιρικια τους να γνωριστουμε πριν 1,5 χρονο!!

Οσες βορειες οδηγειτε και μη (ειμαι καπου στα 35 χλμ δυτικα της Θεσ/νικης), θελετε να πιουμε καφεδακι και να τα πουμε απο κοντα,σας περιμενω!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλησπερα μανουλες...

Αχ κοριτσια σημερα ειχε ρεπο το μωρο μ κι ετσι το ξεπατωσα , πηγαμε λαικη , πηγαμε σουπερ μαρκετ γεμισαμε παλι το ψυγειο και τα ντουλαποραφα μας ...

Πινω λιγο καφε τωρα και μετα θα παμε στην γιαγια {στην πεθερα μ } θα της κανουμε εκπληξη και τα δυο εγγονια μαζι ο γκρινιαρης και η γελαστουλα ;)...

Φιλακια σ'ολες σας και στα μικρα σας... θα τα πουμε πιο αργαμιση....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Τώρα που ανοίγει σιγά σιγά ο καιρός θα κανονίσουμε καφεδάκι!

Am δεν ξέρω που μένεις. Εμείς είμαστε ανατολική Αττική, δεν οδηγώ όμως. Είμαι όλα τα πρωινά σπίτι με τα παιδιά. Μόλις φτιάξει το αυτοκίνητό σας αν θέλεις μπορείτε να έρθετε από το σπίτι για καφέ να γνωριστούμε.

Πετρούλα εγώ μέσα!!! Αν κανονίσετε μετά το Πάσχα 1-6 Μαϊου υπολογίζω να είμαι στην πόλη σας!!! Διαφορετικά κάποια άλλη φορά, δε θα χαθούμε!!!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

κοριτσακια μου καλες μου διαδικτυοφιλες, εγω και το παπακι θελουμε να σας πουμε ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το ενδιαφερον σας για την υποθεση μας ολες αυτες τις μερες!!!

Ολα πηγαν καλα, μπηκαμε στο νοσοκομειο στις 7.30 χθες το πρωι, κατα τις 9 τον πηραν με ρομπα χειρουργειου (ναι, ναι εκεινη την τεραστια!!!) και οι ωρες κυλουσαν βασανιστικα αργα.Εμπαιναν κι εβγαιναν ολα τα αλλα παιδακια αλλα το δικο μας οχι. Εκει αρχισα να ψιλοπεφτω αλλα ευτυχως κατα τις 11 παρα βγηκε και το παπακι μας, μισοκοιμισμενο με μπαταρισμενο το χερακι αλλα μια χαρα, δοξα τω Θεω!! Πηγαμε στο δωματιο, ηπιε χαμομηλακι και μετα απο καμια ωρα λιγο γαλα, δεν εκανε εμετο, συνηλθε μια χαρα απο την ναρκωση και χαμογελαγε. Το απογευμα βαλαμε ναρθηκακι, ηπιαμε και αντιβιωση και φυγαμε!!! Την Πεμπτη ή Παρασκευη θα παμε για αλλαγη και ολα καλα. Τωρα ειναι χαρουμενος και ευδιαθετος, δεν εκανε καθολου πυρετο, μονο τον ταλαιπωρει το μπαταρισμενο χερι που ειναι βαρυ και δεν μπορει να το σηκωσει και να παιξει, αλλα μικρο το κακο. Κοριτσια, δεν το πιστευω οτι τελειωσε...Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ, κι εγω και το αντρακι μου!

Δεν προλαβαινω να σας διαβασω, γιατι το παπι θελει χαδια και προσοχη να μην πλακωσει το χερι, αλλα σας σκεφτομαι και ελπιζω να ειστε ολες καλα! Θα τα πουμε συντομα :)

p.s. τωρα δεν μας πιανει κανεις, ειμαστε ετοιμοι για βολτες και καφε, κανονιστε να βρεθουμε πριν την Πρωτομαγια που γυρναμε Βολο!! φιλιαααααααααααααααααααααααααα :):):):)

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ειχα να γραψω πολυ καιρο...!!!εμπαινα ομωσ μεσα για να μαθαινω νεακια σασ!!κυριωσ του παπιου!!!!!μολισ γραφω τα προσκλητηριακια μασ ....στο δε γραφειο γινεται χαμοσ!!!!παντου χαρτακια των προσκλησεων ,κορδελεσ ,λουλουδια,τουλια(και τα τουλια εγω θα τα φτιαξω..)..ισα ισα καταφερνω να γραφω...

παπακι καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι η τελευταια φορα που ειχεσ επαφη με νοσοκομειο!!!!!ελενακι ευχομαι να βγειτε οσο το δυνατον πιο γρηγορα,να ξεκουραστεισ κ να ηρεμησεισ κι εσυ!!!!!!!!καλη αναρρωση και παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστουμε πολυ για τισ ευχεσ για το δοντακι μασ!!!και στα δικα σασ με το καλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

απο χτεσ που σασ διαβασα πρεπει να αφησα ποστ αδιαβαστα.....την τελευταια σελιδα την διαβασα και καταλαβα οτι εγινε κατι με την αμ....

αμ ευχομαι ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

παω να διαβασω οτι παρελειψα....

DnfMp3.pngqTarp3.png

ελενακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!κοπελα μου δακρυσα απο συγκινηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γραφαμε μαζι κ δεν σε διαβασα πιο πριν!!!!!!!!!!!ευχομαι να ειναι η τελευταια ταλαιπωρεια που περασε στη ζωη του το μικρο κ γεναιο παπακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλη αναρρωση κοπελα μου και ολα θα πανε τελεια απο εδω και περα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειναι τα πιο ευχαριστα νεα που εμαθα,εδω κ μερεσ!!!χιλια μπραβο!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

αν εννοεις μενα ειρηνη μου,οχι δεν συμβαιει κατι,ολα καλα ειναι εκτος της αυπνιας!:D

πετρουλα εγω μεσα αν κανονιστει

που ακριβως μενεις?

μπερδευτηκα κουκλα μου...παω να το διορθωσω!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

μολισ σασ διαβασα ολεσ!!!κατι λιγα ειχα αφησει αλλα σημαντικα!!!

am ειλικρινα σοκαριστικα οταν σε διαβαζα...διαβαζα με κομμενη ανασα μεχρι να καταλαβω οτι εν τελει ειστε καλα!!!αναψε ενα κερακι...αγιο ειχατε!!!

χτεσ κι εμεισ 2 φορεσ κοντεψαμε να τρακαρουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λεσ τσιπουρα να ειχε κατι η ημερα?(ειπεσ για αλλα δυο..)

ελενη ,στο φεισ γραφεισ για εναν διαγωνισμο...προσπαθω να σασ βρω αλλα ματαια....κατι κανω λαθοσ προφανωσ...

καλα δεν θα το πιστεψετε(αφορα την ευα..)(αλλα μου εκανε εντυπωση η τηλεπαθεια με το οκτωμπερ..)σημερα ενω εκανα δουλειεσ,σκευτομουν οτι δεν την εχουμε στην παρεα στο φεισ και σκευτομουν να τησ το πουμε........και μπαινω μεσα τωρα κ απο οτι διαβασα καταλαβα οτι μολισ σημερα την προσκαλεσατε...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...