Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Η διατεταμενη σάλπιγγα όμως δεν είναι εικόνα υδροσαλπιγγας; Κάνατε λαπαροσκόπηση για να το αποκλείσετε; Καλά δεν είναι και υπερβολική η ηλικία του συζύγου για να πεις θα υπάρχουν οι τρελές βλάβες. Βέβαια εξαρτάται και από τον τρόπο ζωής ή το επάγγελμα (κάποια επαγγέλματα έχουν αυξημένο κίνδυνο). 

1 hour ago, Anastasia2005 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Αν κάνεις το χειρουργείο μετά στην επιτροπή δεν θα θες τίποτε άλλο ούτε παθολογικό σπερμοδιάγραμμα ούτε χαμηλή ΑΜΗ ούτε τίποτα. Περνάς σίγουρα χωρίς σάλπιγγες γιατί δεν έχεις καμία άλλη επιλογή. Αν κρίνω από την δική μας περιφέρεια δεν αργούν ιδιαίτερα τα ραντεβού κ η απόφαση βγαίνει σε μια βδομάδα. Δλδ μετά το χειρουργείο μπορείς να κλείσεις ραντεβού για τον επόμενο μήνα και ξεκινάς μόλις έχεις την απόφαση στα χέρια σου κ φυσικά επιτρέπει ο γιατρός σου. Γιατί η αλήθεια είναι πως αν περάσεις επιτροπή, πάρεις την απόφαση αλλά δεν έχεις αφαιρέσει την υδροσαλπιγγα κινδυνεύεις να χάσεις τις ημερομηνίες για τα φάρμακα. 
      Λυπάμαι πολύ, δεν είναι εύκολο αλλά με την υδροσαλπιγγα εκεί δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, η καλύτερη επιλογή είναι να την αφαιρέσεις. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

αφηστε τα κοριτσια τι επαθα σημερα πηρα τους αντρες μου και πηγαινα με ταμαξι μεσω αττικης οδου στο αττικο παρκο.λιγο πριν την εξοδο της ραφηνας σπαι ο δισκος και δε δουλευαν τα πεταλια παω να μειωσω ταχυτητα κατεβαζοντας ταχυτητα στο κιβωτιο.τιποτα ουτε μπαιναν ουτε βγαιναν .ευτυχως που το φαναρι ηταν πρασινο και δεν ειαχα αλλον μποστα αλλιως θα θρηνουσαμε τωρα. λιγο πιο κατω εσβησε και η μηχανη.αυτο ηταν.......τα χρειαστηκα.βγηκα εξω εβαλα τριγωνο και να τρεχουν ολοι σα μανιασμενοι να μη καταλαβαινουν ουτε απο τριγωνα ουτε τιποτατελικαα εφυγε ο αντρας μου απτη βαρδια πουχε ο καημενος και ηρθε και μας πηρε ηρθε και ο γερανος και χεσεμες..

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock::shock::shock: τι ειπες τωρα??????

Και οπως παντα οι διερχομενοι στα ...απ'άυτα τους ε??

σουμαχερ και εσυ βλεπω...κανουμε και κατεβασματα ταχυτητων??? ατσα....

Κλελια μην ακους εσυ εισαι νεα οδηγος...οταν παρεις τον αερα του τουτου θα τα κανεις αυτα ΧΩΡΙΣ την ελισαβετ :D

Και τελικα να φανταστω δεν πηγατε στο παρκο εεε...???

Κι εμεις λεγαμε μια μερα να παμε αλλα μολις εμαθα οτι και η μικρη 7 μηνων θα πληρωσει 8 ευρω λεω: και να ερθω μαζι με την μικρη και να πληρωσω το εισητηριο της τι θα καταλαβει το παιδι? αφηστε οταν μεγαλωσει θα την παω και να καταλαβαινει τι της γινεται και τι βλεπει

Κλελια ειλικρινα αν ημουν στην υπηρεσια θα σε βοηθαγα δεν εχω εδω το τηλεφωνικο καταλογο να ρωτησω στα κεντρικα που τα κατεχουν αυτοι καλυτερα :(

αλλα μπορεις απεξω απεξω να της πεις αν ειναι σιγουρη 100% ομως οχι κοιυραφεξαλα να σου λεει ...να καταθεσεις πχ των ΤΕΙ το χαρτι και μετα να σου λενε δεν γινεται η μεταταξη γιατι δεν δηλωσες αληθη στοιχεια γιατι .... η αληθεια ειναι κατι τετοιες μπαρουφες τα κανουμε ολοι στο δημοσιο....{βαζω κι εμενα γιατι κι εγω εχω κανει λαθοι σ ενημερωση και εχω εκτεθει αλλα δεν το εκανα εσκεμμενα :(}

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Πραγματικά τρομερό αυτό που πάθατε! Ευτυχώς ομως δεν είχε δυσάρεστη κατάληξη! Πρέπει να έπαθες όμως μεγάλο σοκ!!!

Φωτεινή στο Αττικό τα παιδιά κάτω των 3 ετών δεν πληρώνουνε!

Εμείς έχουμε πάει ήδη 2 φορές και θέλουμε να ξαναπάμε κάποια στιγμή!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Για να το λεει αυτη κατι παραπανω θα ξερει αλλα και παλι εγω δεν θα βασιζομουν σ αυτην θα το εψαχνα κι αλλω κλελια κι αυτο γιατι τωρα πλεον με τις ..... που μου εχουν κανει μεχρι τωρα αν δεν ψαχνω απο μονη μου καποιοι δεν ξερουν την τυφλα τους..... ποσες γονικες μερες αδεια εχεις ξερεις ? εμας μας λεγανε οτι δικαιουμαι 3 το μηνα και ειναι 5 το μηνα......αλλοι μου λεγανε οτι την αδεια μου την περσυνη δεν πρεπει να την παρω κι ομως κολλαγε μετα την αδεια κυοφοριας μου.Επρεπε να παω στα κεντρικα με την μικρη για να βρεθει λυση ...ψαχτω λιγο παραπανω.

γονικεσ δικαουσε οταν παει το παιδι υποχρεωτικη εκπεδευση δηλ μετα το προνιπιο οχι στον παιδικο ;)

:tongue::tongue:

αφηστε τα κοριτσια τι επαθα σημερα πηρα τους αντρες μου και πηγαινα με ταμαξι μεσω αττικης οδου στο αττικο παρκο.λιγο πριν την εξοδο της ραφηνας σπαι ο δισκος και δε δουλευαν τα πεταλια παω να μειωσω ταχυτητα κατεβαζοντας ταχυτητα στο κιβωτιο.τιποτα ουτε μπαιναν ουτε βγαιναν .ευτυχως που το φαναρι ηταν πρασινο και δεν ειαχα αλλον μποστα αλλιως θα θρηνουσαμε τωρα. λιγο πιο κατω εσβησε και η μηχανη.αυτο ηταν.......τα χρειαστηκα.βγηκα εξω εβαλα τριγωνο και να τρεχουν ολοι σα μανιασμενοι να μη καταλαβαινουν ουτε απο τριγωνα ουτε τιποτατελικαα εφυγε ο αντρας μου απτη βαρδια πουχε ο καημενος και ηρθε και μας πηρε ηρθε και ο γερανος και χεσεμες..

:shock::shock::shock::shock: ΤΙ ΛΕΣ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ????????

κλελια συγχαρητήρια κοπέλα μου

ΕΜΕΙΣ ΧΤΕΣ ΟΡΕΞΑΤΗ ΜΕ ΓΚΡΙΜΑΤΣΕΣ ΤΟ ΦΡΟΥΤΑΚΙ κρεμά το απόγευμα έδωσα χολεει με μητρικό γάλα ε δεν μπόρα ν πω οτι τρελάθηκε ο μπέμπης ο Λευτέρης όμως ......????????

πέΤαξε την σκούφια του για τα 3 δημητριακά :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

κιαλο μαμά κιαλο ..........................

3 μπολάκια έφαγε ο σκατουλισ μου ....

τέλειωσε όλο το μητρικό κ να με εδώ να αντλώ πάλι πρωί πρωί χιιχιχιχι

ΕΛΕΝΗ ΜΟΥ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

am13 μπραβο για την ψυχραιμια να το αντιμετωπισεις!

ωστοσο αναψε μια λαμπαδα,αγιο ειχατε..

μαμαλευτερακι μπραβο κ στο ορεξατο σκατουλινι σου..

μακαρι ολα τα παιδακια ετσι να τρωνε σιγα σιγα

τρια ζητω για το μωρακι της ellain που περιμενουμε τα νεα της

εμεις το βραδυ αρχισαμε παλι τα κλασσικα 2ωρα και ειμαι ψιλορακος

φιλακια σε ολες

καλημερα!

καλημέρα!

τρέχω και δε φτάνω! οι κούτες μας έχουν πλακώσει και που είσαι ακόμα! ελπίζω να τελειώσω μέχρι το σκ και να έρθει η μεταφορική και απο βδομάδα να τακτοποιηθούμε με το καλό και να ησυχάσει και η γκουγκουφκίτσα που ταλαιπωρείται το γιαβρί μου... έχει χάσει τη σειρά της και γκρινιάζει αρκετά...

πάω να ενεργοποιήσω τη ΔΕΗ!

φιλιά σε όλες σας και ευχαριστώ για τις σκέψεις και για τα μηνύματα-τηλέφωνα!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Καλημέρα με ανοιξιάτικη μέρα!!!

Ρε συ am13 τι έπαθες ρε κοπέλα μου; Και μόνο που σε διάβασα με έπιασε σύγκριο.....Τι να πω....με τα παιδιά μεσα....Άγιο είχες!

Κλειώ έχασα επεισόδια πάλι! Τι μετάταξη θέλεις να κάνεις;

Ellain όλα πήγαν καλά!!! Με το καλό να γυρίσετε στο σπιτάκι σας. Καλή ξεκούραση, να μου τον φυλήσεις!

εμεις το βραδυ αρχισαμε παλι τα κλασσικα 2ωρα και ειμαι ψιλορακος

Βάλε και μένα στην ομάδα... :(

Ενώ στην Αθήνα έκανε τρελλές τούφες ο γελαστός με το που ήρθαμε εδώ, ειδικά χθες ξυπνούσε ανα 2ωρα...ούτε νεογέννητο να ήταν....και όλο βάζει τις μπουνιές στο στόμα του και τρίβει μετά μανίας τα κάτω ούλα....Για δόντι δεν νομίζω. Διάβασα ότι στον 3ο μήνα που είναι τώρα φυτρώνουν λέει οι ρίζες των δοντιών κάτω από τα ούλα....τι να πω... απορώ που την βρήκα την δύναμη να μαγειρέψω κιόλας.....

Βέβαια τώρα κοιμάται από τις 8πμ.

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Και εμείς στην ομάδα! Μέχρι τις 3 την είχε ο άντρας μου στο σαλόνι και μετά την ανέλαβα εγώ. Ούτε νεογέννητο έτσι!!! Και είμαστε 6 μηνών! Δοντάκια ενώ φαίνονται από τον 4ο μήνα δεν έχουν σκάσει ακόμα, εκτός από τα δυο κάτω που είχα δει βλέπω και 2 πάνω και άλλο ένα κάτω στο πλάι! Όλα μαζί θα τα βγάλει:shock:?

Ploegisi καλή δύναμη με τη μετακόμιση!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Και εμείς στην ομάδα! Μέχρι τις 3 την είχε ο άντρας μου στο σαλόνι και μετά την ανέλαβα εγώ. Ούτε νεογέννητο έτσι!!! Και είμαστε 6 μηνών! Δοντάκια ενώ φαίνονται από τον 4ο μήνα δεν έχουν σκάσει ακόμα, εκτός από τα δυο κάτω που είχα δει βλέπω και 2 πάνω και άλλο ένα κάτω στο πλάι! Όλα μαζί θα τα βγάλει:shock:?

Ploegisi καλή δύναμη με τη μετακόμιση!

Ελένη να σκέφτεσαι ότι μπορεί να σε παιδεύει στον ύπνο αλλά από ότι είδα σε ανταμοίβει στο φαγητό!!! Φαγάνα με την φρουτόκρεμα η αγγελουδίνα σου....:D

Τελικά μήπως τα μωρά που βγάζουν γρήγορα δόντια είναι πιο έτοιμα για τα στερεά; Αν και δεν το πιστεύω.....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Με το φαγητό προς το παρόν δεν είχα με κανένα παιδί πρόβλημα! Το αντίθετο μάλιστα! Εδώ σταθήκαμε τυχεροί! Η μπέμπα εδώ και καιρό μας παρακολουθεί που τρώμε και προσπαθεί να αρπάξει ό,τι βρει. Μάλλον ήταν έτοιμη!

Για τα δόντια δεν ξέρω, τα παιδιά μου βγάλανε νωρίς δόντια (4 και 5 μηνών) αλλά μάλλον ήταν τυχαίο.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλημέρα!!!!

Αμ πραγματικά ειχες Αγιο!!!! μπράβο σου που κατάφερες και το χειριστηκες με τόση ψυχραιμια!!!!!!!! (θα μου πεις και τί να έκανες;;;;; )

Τετοια ακουω και τρέμω να οδηγήσω!!!!!!!!!!!!!

Κουμπαρούλα μου καλή αρχή στο νέο σας σπιτάκι! Ευχομαι να τακτοποιηθεις γρήγορα και να το κάνεις ΚΟΥΚΛΟΣΠΙΤΟ!!!!!!!! <3

οσο για τη μικρή χανει τη σειρά της, έχει περισσότερα ερεθίσματα δε!

Ελενη, Βικυ και Fire τί επαθαν τα μωρουδέλια; παλι τα χαστουκίζατε και δεν κοιμόντουσαν;;;;;;; ευχομαι να το ξεπεράσουν γρήγορα το γκρι γκρι και να κοιμουνται ήρεμα και χαρουμενα :)

Ξερει καμια σας (Κλελια??) αν το παπι γύρισε στο σπιτι;

Σας φιλώ να εχετε μια υπέροχη μωρομέρα!!!!!! <3

δε σας ειπα και το ειρωνικο τη πεμπτη ειχα κλεισει να παω ταυτοκινητο για servis....e pvw me briskete.

τί να πεις;;;;;;;;

πάλι καλά που ειστε καλά κοπελιά!

αυτό ειναι το 3ο που ακουσα για χθες! και τα 3 το ενα χειρότερο από το αλλο! ευτυχως κανεις δεν χτυπησε! σε μια φιλη μου όμως... εγινε χαλια το αυτοκινητο κι εκεινη φοράει κολάρο (λογω τρανταγματος) Περασε ενα μα....ας κοκκινο κι επεσε πανω της!

Στην αλλη φιλη μου εσκασε το λαστιχο ενω οδηγούσε με αρκετή ταχυτητα στην αττικη οδο (ειναι και γκαζιάρα)

τελος καλό ολα καλα!

Καλημέρα!!!!

Ελενη, Βικυ και Fire τί επαθαν τα μωρουδέλια; παλι τα χαστουκίζατε και δεν κοιμόντουσαν;;;;;;; ευχομαι να το ξεπεράσουν γρήγορα το γκρι γκρι και να κοιμουνται ήρεμα και χαρουμενα :)

εγω προσωπικα οχι μονο το χαστουκιζω εχω αρχισει κ την παντοφλα:tongue:

ισως γι αυτο να ξαναρχισε τα ζορια, δεν το χα σκεφτει..:rolleyes:

μου πε η παιδιατρος οτι σε λιγο που θ αρχισουμε τις στερεες θα χορταινει περισσοτερο κ δεν θα ξυπναει..

τι υποννοει δλδ?

οτι τοσους μηνες πειναειειει?? :twisted:

κουραστηκα με τις υποθεσεις

οποτε γουσταρει ας ξυπναει

εγω τραβαω το ζορι κ σε κανεναν δεν παραπονιεμαι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...