Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Να μιλήσεις με τον ενδοκρινολόγο σου να σου εξηγήσει τις εξετάσεις σου να σου πει αν χρειάζεσαι αγωγή και τι. Και με τα νέα δεδομένα να μιλήσεις με τους γιατρούς σου και να δεις τι θα σου πουν. Η αντίσταση στην ινσουλίνη δεν είναι απλή λεπτομέρεια επηρεάζει την ποιότητα των ωαρίων, την διαδικασία της εμφύτευσης, τις πρώτες εβδομάδες της κύησης και γενικά όλη την κύηση και πρέπει να υπάρχει παρακολούθηση. 

Τι  επαγγέλλεστε;; Βλέπω αναρτήσει σου και την διαβάζω πάντα με απόλυτη προσοχή. Εχεις θαυμάστρια 

• Μου αρέσει 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αυτες αυτες τις σταγονες ηπιαμε κι εμεις 25 μια κι εξω και το μικρουλη ειναι μια χαρα τωρα Stone μου.

Κι εγω δανεικες τις πηρα απο την νυφη μου γιατι δεν εβρισκα φαρμακειο στις 9 το βραδυ που φυγαμε απο την γιατρο μας. Την επομενη της πηρα αλλο κουτακι για να το εχει κι εκεινη...:) σιγα σιγα εγω μαζευω ενα μικρο φαρμακειο της πχ τις σταγονες τις tobrex αν την ειχαμε παθει ξανα την ζημεια δεν θα τις ειχα... κι ετσι την προλαβα και σε αυτο :D.

Μαλλον εκανα βλακειουλα :( καθομασταν τ'απογευμα στο μπαλκονι οικογενειακως και ειχε λιγη ψυχρα αλλα ηταν και με ζακετουλα και σκεπασμενη με κουβρτα μαλλινη και τωρα βηχει ξανα αλλα οχι ξεροβηχα...απλα βηχει...ελπιζω να μην κυλησει ξανα θα τρελαθω ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΕ ΟΛΛΕΣ ......... ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣ ειμαι ενα πτωμα πολυ κουρασμενη και καποσ παραξενα ψυχολογικα .......... θα σα διαβασω το πρωι που θα αντλω καλο βραδυ

:tongue::tongue:

Clelia αχ πολύ ωραία θα πάτε κολύμπι

Έχετε επιλογές ρε εσείς εμείς επαρχία για τον μεγάλο ψάχνω δραστηριότητα κ τζίφος τίποτα δεν υπάρχει μετά τα 5 μου λένε

FwTeiNi 2 νονούς κ 2 νονές ? εμείς δεν έχουμε κανέναν ……. Σνιφφφφφφ

Fire τρωτέ τα πάντα βιολογικά έχετε δει διαφορά στον οργανισμό σας ? συγγνώμη αν ρωτώ μπούρδα

am13 ευχαριστούμε για της πληροφορίες κολύμβησης από ποια ηλικία είναι καλά να τα πάμε ? κ άσχετο Θεσσαλονίκη μένεις ? είμαστε σχετικά κοντά

IRINI83 ωραίες ακούγονται η βαφτίσωδημιουργίες σου περιμένουμε φωτογραφίες

ΜΕ ΓΕΙΑ Η ΔΟΝΤΑΡΑ …………………….

FwTeiNi ΜΟΥ 25 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ? πολλές δεν είναι ……… μάπας σε είπε 15 ? εγώ στον μεγάλο που έχει κάνει λαρυγγίτιδες το ανώτερο 15 έχω δώσει κ λόγο κιλών μήπως μπερδεύτηκες ? σου την έφερε το πεθερικό χαχαχαχ

όπως σου είπε η ΣΤΟΝΕ ΒΕΡΑΒΤΟΒΟΛΤΑ ο κρύος αέρας κάνει καλό κουκούλωμα κ εξω μην φοβάσαι δεν θα κρυώσει αντίθετος θα ανακουφιστεί κ βασικά να προσθέσω αγόρασε κ ένα υγρόμετρο αν δεν έχεις κ κάνε κ ατμόλουτρα για την λαρυγκιτιδα

Clelia μου έδωσα μήλο το Σάββατο κ το έσκισε καλέ ένα ολόκληρο χτες στο χωριό γλειφόταν ο τσαρλατάνος κ του έδωσα παταπα φούρνου κ έφαγε ρε κορίτσια κ μετά ήθελε γιαούρτι να άνοιγμα το στόμα κ από αυτό δοκίμασε

Σήμερα θα ξεκινήσουμε κανονικά το φρουτακι μας είμαστε κ 6 επίσημα

Fire έκανα στραπάτσαρα κ και κατι με σοκολάτα θα χτυπήσω σήμερα σε ατομικό μια μιαμ

FwTeiNi τι έγινε στο φεις ? ξηγήστε μου την κουτσομπόλα …….

Clelia χάλι τα βιολογικά ?????? ουφ τσάμπα έχασες χρόνο

am13 περαστικά κοπέλα μου κ εμείς περάσαμε βρογχιολίτιδα θα περάσει μην φοβάσαι

mamounaki! Μην ακούω κ διαβάζω πεσμένες μανούλες άκου με θαυμάζεις σιγα δεν κάνω κάτι σπουδαίο ηρέμισε κ κοίτα ν είναι χορτάτο το παιδάκι όπως κ αν έχει είτε με σκόνη ειτε με μητρικό έδωσες 6 μήνες πολύ καλά τα πηγές περίφημα κούκλα μου μην αγχώνεσαι οκ μουτσσσσσς κ δεν τελείωσες ακόμη έχεις δρόμο μουτσσσσσς

ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ ΑΝΤΛΗΣΗ ΤΕΛΟΣ ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΥΠΟΛΗΠΑ ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΛΑ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣ Ελένη Stone ΤΙΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΜΟΥ Κ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ Κ ΕΣΑΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ΕΦΥΓΑ ΑΣΤΡΑΠΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΛΕΜΕ

:tongue::tongue:

μαμαλευτερακι

Θα σου απαντησω σε 30 χρονια, ζωη να χουμε!!!:tongue::tongue::tongue:

δεν ειναι σαν το ντεπον να χει αμεσα αποτελεσματα ωστοσο εγω θεωρω οτι κανω καλο στο σωμα κ στην ψυχολογια μου οπως προανεφερα σ αλλο ποστ κ αυτο ειναι που κανει τη διαφορα!

η αληθεια ειναι βεβαια πως πχ στην εγκυμοσυνη που παλι ετσι ετρωγα -οπως κ τα τελευταια 5-6 χρονια- ημουν πολυ ικανοποιημενη γιατι, δεν ξερω αν εκανα καλο σε μενα, αλλα θελω να πιστευω οτι εκανα καλο στο νινι που ειχα μεσα μου

γενικοτερα το να τρως βιολογικα ειναι περισσοτερο σταση ζωης γιατι συνηθως συνοδευεται κ απο αλλα τετοια "εναλλακτικα" οπως πχ δεν πινω δεν καπνιζω κτλ κτλ

θελω να πιστευω λοιπον οτι σε συνδυασμο με καλα γονιδια ισως..κατι να γινεται :rolleyes:

το γνωστο "οτι τρωμε ειμαστε" το πιστευω απολυτα! καθετα κ οριζοντια :tongue:

χθες λουστηκαμε στον ηλιο κ ο μικρος ηταν απλα κυριος κ με το χαμογελο!!

φιλια σε ολες, καλη βδομαδα

ellain η σκεψη μας μαζι σου!! ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!

Διαφημίσεις

Καλημερουδια... ωραια μερα και σημερα ευχηθειται να κρατησει ετσι οπως ειναι να μην αλλαξει... να καλοκαιριασει να πηγαινουμε βολτουλα με τα καροτσακια αντε πιααα...

FwTeiNi 2 νονούς κ 2 νονές ? εμείς δεν έχουμε κανέναν ……. Σνιφφφφφφ

FwTeiNi ΜΟΥ 25 ΣΤΑΓΟΝΕΣ ? πολλές δεν είναι ……… μάπας σε είπε 15 ? εγώ στον μεγάλο που έχει κάνει λαρυγγίτιδες το ανώτερο 15 έχω δώσει κ λόγο κιλών μήπως μπερδεύτηκες ? σου την έφερε το πεθερικό χαχαχαχ

όπως σου είπε η ΣΤΟΝΕ ΒΕΡΑΒΤΟΒΟΛΤΑ ο κρύος αέρας κάνει καλό κουκούλωμα κ εξω μην φοβάσαι δεν θα κρυώσει αντίθετος θα ανακουφιστεί κ βασικά να προσθέσω αγόρασε κ ένα υγρόμετρο αν δεν έχεις κ κάνε κ ατμόλουτρα για την λαρυγκιτιδα

FwTeiNi τι έγινε στο φεις ? ξηγήστε μου την κουτσομπόλα …….

Οχι καλε ειχα εναν νονο αλλα εγω ηθελα αλλον κουμπαρο στο γαμο μ'αποτελεσμα να φυγει κι αυτος ο κουμπαρος και να βρω ενα ζευγαρι που ηθελε πολυ να μας παντρεψει οποτε το ζευγαρι θα μας παντρεψει ο κουμπαρος θα βαφτισει την μικρη.

Οχι τοσες μου ειπε 25 ....δεν εχουμε πια ξεροβηχα αλλα βηχα απλο σαν τις γριουλες βηχει γκουχου γκουχου διακριτικα η κυρια αλλα μετα πεταει κι ενα τιγροειδες ηχο και ξανα μανα βηχα :tongue::tongue::tongue::tongue:

Εγω δεν εχω παιδι εβγαλα τιγρακι :D:D

ασε στο φεις σ'εμενα ειναι οτι προλαβεις..κατι εγραψα εγινε θεμα με τον κουμπαρο και μετα το εσβησα

9zlup2.png

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή εβδομάδα,

είμαστε απο την Πέμπτη στο χωριό στη γιαγιά μας γιατί ο μπαμπάς μας θα λείψει για μια εβδομάδα και δεν θα άντεχα τόσες μέρες μόνη στο σπίτι. Ευχαριστώ για τη συμπαράσταση γιατο σπίτι, ναι η βλάβη διορθώθηκε αλλα έμεινε η στάμπα στον τοίχο και ναι Αγγελική ήταν αυτός με το Γουίνι, τελοσπάντων κατα τα αλλα είμαστε καλά, η μικρή απλώς εδω και δυο μέρες μου ξυπνάει την νύχτα ανα τρίωρο για φαγητό μάλλον κάτι γίνεται με τα δόντια, ελπίζω να μην συνεχιστεί γιατι πάλι ξενύχτι δεν το αντέχω.

Την κρεατοχορτόσουπα δεν την τρώει με πολύ όρεξη ελπίζω σιγα σιγα να την συνηθίσει.

Εllain περιμένουμε να μας πείς νέα για το παπάκι σου και ευχομαι να έχει γρήγορη ανάρρωση.

Είρηνη μεγειά το δοντάκι σας.

Μαμουνάκι υπομονή και μην στεναχωριεσαι για το θηλασμό, εσυ έκανες οτι καλύτερο μπορούσες.

Περαστικά στα μωράκια που είναι αρρωστούλικα και φιλάκια σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Α ξέχασα Φωτεινή επειδη ανέφερες το Tobrex να ξέρεις (μπορει και να το ξέρεις βέβαια) οτι όλα τα κολλύρια απο τότε που θα ανοιχτούν διατηρούνται μόνο για ένα μήνα, πάνω απο το μήνα χάνουν απο τη δράση τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Το παπί της ellain είναι μια χαρά!! Από τις 11.30 με ειδοποίησε η Έλενα, αλλά εγώ ήμουν έξω!! Πάντα καλά νέα να έχεις αντράκι μου!! Μόνο απ' έξω από τα νοσοκομεία να περνάς, η τελευταία σου φορά που μπήκες είναι αυτή!! Αχ χάρηκα, χάρηκα πολύ!

Βγήκαν οι μετατάξειειειειεις!! Τώρα τις μελετώ!! Ρε κορίτσια, απορία, όσες γνωρίζετε: έχω διορισθεί ως ΔΕ, αλλά έχω τελειώσει ΤΕΙ. Στην αίτηση μετάταξης λέει να συμπληρώσω το μεγαλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης που έχω τελειώσει, δλδ το ΤΕΙ. Καλά κατάλαβα? Επίσης, εγώ τώρα ποιες θέσεις κοιτάω: τις ΤΕ που έχω τελειώσει, ή τις ΔΕ που έχω διορισθεί? Ή και τις 2 έχω το δικαίωμα? Ποια ξέρει?? Πείτε μουουου

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Το παπί της ellain είναι μια χαρά!! Από τις 11.30 με ειδοποίησε η Έλενα, αλλά εγώ ήμουν έξω!! Πάντα καλά νέα να έχεις αντράκι μου!! Μόνο απ' έξω από τα νοσοκομεία να περνάς, η τελευταία σου φορά που μπήκες είναι αυτή!! Αχ χάρηκα, χάρηκα πολύ!

Βγήκαν οι μετατάξειειειειεις!! Τώρα τις μελετώ!! Ρε κορίτσια, απορία, όσες γνωρίζετε: έχω διορισθεί ως ΔΕ, αλλά έχω τελειώσει ΤΕΙ. Στην αίτηση μετάταξης λέει να συμπληρώσω το μεγαλύτερο επίπεδο εκπαίδευσης που έχω τελειώσει, δλδ το ΤΕΙ. Καλά κατάλαβα? Επίσης, εγώ τώρα ποιες θέσεις κοιτάω: τις ΤΕ που έχω τελειώσει, ή τις ΔΕ που έχω διορισθεί? Ή και τις 2 έχω το δικαίωμα? Ποια ξέρει?? Πείτε μουουου

Μπράβο στο παπάκι! Πολύ ευχάριστα τα νέα!!!

Clelia δε ξέρω να σε βοηθήσω. Το μόνο που ξέρω ότι παλιότερα τουλάχιστον στο δημόσιο για να αναγνωρίσεις το πτυχίο σου έπρεπε να περάσει ή πενταετία ή 7ετία από τη μέρα που διορίστηκες.

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Α ξέχασα Φωτεινή επειδη ανέφερες το Tobrex να ξέρεις (μπορει και να το ξέρεις βέβαια) οτι όλα τα κολλύρια απο τότε που θα ανοιχτούν διατηρούνται μόνο για ένα μήνα, πάνω απο το μήνα χάνουν απο τη δράση τους.

Ναι το ξερω κι απο μενα οποτε εβαζα κολλυριο αλλα εγω οταν το χρησιμοποιησα την πρηγουμενη φορα αμεσως μετα την θεραμεια πηγα και πηρα κι αλλο και το εβαλα στο ντουλακι της μικρης :D μην τρεχω και να που χρειαστηκε και ηταν κυριακη

Δοξα το θεο τελειωσε κι αυτο ellain απο αυριο θα το ξεχασουμε ;)

Κλελια με εχωσε κι εμενα ο αδερφος μ να τις δω βρε ολο νοσοκομεια εχει τιποτα της προκοπης :( θα κοιτας ΔΕ γιατι ετσι σε εχουν προσλαβει κι οταν θα πας εκει θα ζητηθουν ξανα τα χαρτια το τι κατεθεσες οταν μπηκε και τοτε θα καταθεσεις και το ΤΕΙ σου και θα σε κανουν αυτοι ΤΕ ;) ετσι εγινε και μ εμας οταν μπηκαμε με συμβαση εργου ειχαμε καταθεσει τα χαρτια μας και μερικοι μετα στον διορισμο που τα ζητησανε κατεθεσαν το χαρτι του ΤΕ

9zlup2.png

Ελα Φωτεινη, η δ/ντρια προσωπικου μου ειπε να δηλωσω ΤΕΙ και να κοιταω θεσεις ΤΕ.

Για να το λεει, ετσι δεν πρεπει να κανω? Υποτιθεται την εχρισαν υπευθυνη ενημερωσης για τις μεταταξεις. Για πε!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ελα Φωτεινη, η δ/ντρια προσωπικου μου ειπε να δηλωσω ΤΕΙ και να κοιταω θεσεις ΤΕ.

Για να το λεει, ετσι δεν πρεπει να κανω? Υποτιθεται την εχρισαν υπευθυνη ενημερωσης για τις μεταταξεις. Για πε!

Για να το λεει αυτη κατι παραπανω θα ξερει αλλα και παλι εγω δεν θα βασιζομουν σ αυτην θα το εψαχνα κι αλλω κλελια κι αυτο γιατι τωρα πλεον με τις ..... που μου εχουν κανει μεχρι τωρα αν δεν ψαχνω απο μονη μου καποιοι δεν ξερουν την τυφλα τους..... ποσες γονικες μερες αδεια εχεις ξερεις ? εμας μας λεγανε οτι δικαιουμαι 3 το μηνα και ειναι 5 το μηνα......αλλοι μου λεγανε οτι την αδεια μου την περσυνη δεν πρεπει να την παρω κι ομως κολλαγε μετα την αδεια κυοφοριας μου.Επρεπε να παω στα κεντρικα με την μικρη για να βρεθει λυση ...ψαχτω λιγο παραπανω.

9zlup2.png

1274674191_3192_FT111619_nice-week_24.gif

Λιάκάδα έξω μας και μεσα μας με τα υπέροχα νεα του Παππιου!!!!

Μπραβο στο μωράκι, οντως ουτε για βολτα να μην χρειαστει να ξαναπεράσει απο νοσοκομειο!!!!! Ελπίζω η φιλενάδα μας να ηρεμήσει λίγο πια :)

<3 <3 <3

περαστικά σε ολα τα μωράκια!!!!! κι αγύριστα!!!!!!!!

κλελια με το καλό η νεα θέση!!!!!!!!!!

σε ολες πολλά φιλιά και να έχουμε μια όμορφη εβδομαδα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...