Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Τώρα που θα πας στο Έλενας θα σου τα εξηγήσουν όλα . Πρέπει να τους πεις όμως Κ τα φάρμακα που έχεις πάρει Κ πόσο κοντά τα επερνες μήπως επιρεαζουν την εξέταση. 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι,δεν ετυχε να μου το πεις!!!

τον κρατησες τον σαλονικιο εκει ε??:tongue:

αρα ερχεστε στα μερη μας αραια κ που να φανταστω..

ναι να το ψαξεις κλειω γιατι ειμαι σιγουρη οτι θα υπαρχει κ πιο οργανωμενη λαικη απ αυτη που πηγες σημερα!!

εμας εδω γινονται 3 καθε βδομαδα σε διαφορετικη περιοχη,αλλα κ οι 3 ειναι απο τους ιδιους παραγωγους -κατα κυριο λογο σερραιους, κ γω εχω την τυχη να μενω κοντα σε μια απο αυτες

το καλοκαιρι ιδιως που εχει μεγαλυτερη ποικιλια φρουτων ειναι ονειρο

πηρα το psychologies ενα καινουριο περιοδικο γιατι εχει αφιερωμα στη μητροτητα κ το ρουφηξα οσο ο μπεμπης κοιμοταν

γραφει πολυ ωραια πραγματα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fire, ο άντρας μου από 12-13 χρονών ήρθε Αθήνα με τους δικούς του. Πριν το μπεμπέ, 1 φορά τον χρόνο ανεβαίναμε Θεσσαλονίκη και περνούσαμε θεϊκά! Αγαπάω πάρα πολύ βορρά και το σόι του!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Κοίτα, έχει ηρεμήσει λίγο.

Πάντα μετά την κηδεία ηρεμούν τα πράγματα...

Η μαμά του δεν είχε επίγνωση της πραγματικότητας τα τελευταία 10 χρόνια και τα τελευταία 5 δεν περπατούσε, δεν μιλούσε, δεν αναγνώριζε κανέναν, δεν έκανε τπτ. Μόνο καθόταν.

Οπότε δεν ήταν τόοοοοσο μεγάλο το πλήγμα, δλδ κάπου σκέφτεται ότι όντως ξεκουράστηκε και ότι ποτέ της δεν θα ήθελε να δει τον εαυτό της έτσι.

Αλλά όσο να 'ναι, μαμά του είναι.

Καλύτερα τον βλέπω.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε Σαββατο βραδυ ?

Εγω παντως βλεπω στην υγεια μας εχει αφιερωμα στον μικρο αντρεα....

Κι εκει που ελεγα θα το δω χαλαρα ξυπνησε η μικρη αλλα.... :D την εβαλα στην κουνια μπελα της και παιζει....:tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

θα σκασω.εκει που το μπεμπε χτες καθαριζε απτις κιτρινες μυξες ξεκινησε το βηχαλακι...ναταμας λεω φωναζω το ντοκτορι βριγχιολιτιδα μου λεει ποτε προλαβε και δημιουργηθηκε.τι να πω φυσικα ξεκινησαμε μασκες και αγ.ο.θεος.και δε εφτανε αυτο ο μεγαλος πανω που καθαριζε και αυτος απτις μυξες του εχει κοκκινο λαιμο και το παει δε το παει το γραμμα για λαρυγγιτιδα... το θεμα ειναι οτι μαλλον επιασε και γαστρεντεριτιδα ολη μερα μας χεζει ναταν το σκατο που μας εχει ριξει λεφτα θαχαμε πλουτησει.εχω σκασει,,.....

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλα τι στο καλο εχουν παθει τα μικρα μας???

Ο ανιψιος μου εκει που παιζαμε και φωναζε βλεπω το λαρυγγα τιυ κατακοκκινο το λεω στην νυφη μ το βλεπει και ο αδερφος και φαινονται λες και ειναι πρισμενες οι αμυγδαλες του ισα που ακουμπανε το λαρυγγι του :mad:

Αυριο θα παρουν την γιατρο τηλεφωνο και θα πανε και μια απο το μητερα να τον δουνε...και κολλησε και επεφυκιτιδα κι αυτος ...ωραια.....

η μικρη παλι καλα με τις σταγονες συνηλθε και με το βηχα και με την βραχναδα... τι σου ειναι τελικα η κορτιζονη....

am13 τι μασκα? μαλλον τι αερολιν ενα μπλε κ ενα πορτοκαλι ειναι ? { τα καπακια σου λεω γιατι εγω απο ονομασιες φαρμακων δεν τα παω καλα}

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γεια σας κουκλιτσες..σας διαβασα ολες.τωρα τι θυμαμαι...τετοια ωρα τετοια λογια..

φωτεινη περαστικαααα στη μικρουλα..

ειρηνη μεγια το δοντακι

μαμαλευτερακη περιμενουμε αντιδρασεις απο γευση μηλου..καλη αρχη

κλειω μου κ τα εισαγωμενα βιολογικα μια χαρα ειναι..τα περισσοτερα που παιρνω ειναι εισαγωγης συσκευασμενα...οσο για το οτι ειναι ομοιομορφα χωρις χτυπηματα ειναι γιατι περνανε απο διαλογη-εχουν συγκεκριμενες προδιαγραφες τυποποιησης.

vasdeli welcome to Athens!

ΔΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΛΛΟ

Α το παπακι μας να μην ταλαιπωρηθει...ολα να πανε καλαααα!!

εμεις ξεκινησαμε προχθες κ ξενο γαλατακι..δεν της πολυαρεσε αποτι μουπανε αλλα το πιε...το προβλημα ειναι οτι μισω τις αντλησεις...ειμαι πολυ κουρασμενη απτη δουλεια κ αυτο το μαραφετι δεν το αντεχω (μαμαλευτερακη σε θαυμαζω). ετσι τελειωσαν αποθεματα καταψυξης κ θηλαζω βραδυ 1 φορα κ 1 φορα ωστις 5.30 π.μ.

μαλλον θα κοπει ετσι...αλλα πλεον δεν με πειραζει.

καλοξημερωμα σε ολες κ ολα τα μωρακια. αυριο θα σχολιασω περισσοτερα

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπέρα!!

Πήγαμε βόλτα, ήπια σοκολάτα, μπιρίτσα, θήλασα, έφαγα club sandwich, όλα τα έκανα!

Περαστικά στα μωρά μας... Am13 περαστικά και αγύριστα! Και υπομονή στις μανούλες που τα βλέπουν να υποφέρουν και σκάνε!!

mamounaki δεν είναι και λίγος ο θηλασμός που της δίνεις. Και στην τελική θα τα φτύσεις με όλα αυτά! Καλά-καλά δεν μπορείς να γράψεις... Χαλάρωσε, μια χαρά όλα...

GEXxp3.png

Καλησπέρα!!

Πήγαμε βόλτα, ήπια σοκολάτα, μπιρίτσα, θήλασα, έφαγα club sandwich, όλα τα έκανα!

Περαστικά στα μωρά μας... Am13 περαστικά και αγύριστα! Και υπομονή στις μανούλες που τα βλέπουν να υποφέρουν και σκάνε!!

mamounaki δεν είναι και λίγος ο θηλασμός που της δίνεις. Και στην τελική θα τα φτύσεις με όλα αυτά! Καλά-καλά δεν μπορείς να γράψεις... Χαλάρωσε, μια χαρά όλα...

θα συμφωνήσω με τη Clelia! Και δυο φορές που τη θηλάζεις νομίζω ότι είναι πολύ καλά! Πολλές θα τα είχαν ήδη παρατήσει. Μπράβο που συνεχίζεις έστω και έτσι. Δε νομίζω να κοπεί ο θηλασμός απλά θα προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Άντληση ούτε εγώ μπορώ να κάνω, μου φαινεται βουνό η όλη διαδιακασία!

Εμείς ξεκινήσαμε χθες με βιολογικό αχλάδι από γνωστό σούπερ μάρκετ. Κοντά μας έχει μια βιολογική λαϊκή αλλά προς το παρόν το ωράριο δε μας βολεύει, ίσως το θερινό. Τα πήγαμε πολύ καλά! Χθες έφαγε αρκετές κουταλιές χωρίς στην αρχή να κάνει καμιά γκριμάτσα, μόνο προς το τέλος λίγο κάτι. Και σήμερα το μισό πιατάκι που είχε ένα μεγάλο αχλάδι. Νομίζω πάμε καλά :P Περισσότερα στο fb!

Έλενα όλα να πάνε καλά με το παπάκι σας! Θα σας σκεφτόμαστε!

Φιλάκια!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Καλησπερα κοριτσαρες........

ΞΕΠΑΤΩΘΗΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ............. βρηκαμε ευκαιρια και εμεις σημερα αντι να παμε μια βολτα σαν οικογενεια για καφε οξω , εμεις καναμε φασινα στο σπιτι.

Αφησα την μικρη απο το πρωι στην μητερα μ και την πηρα πριν 10 λεπτακια...

Γενικη ολο το σπιτι καναμε μαζι με το μωρο μου μεχρι και το αμαξι μου επλυνε χιχιιχχι

αυτος επιασε μπανιο κουζινα και εγω κρεββατοκαμαρα - παιδικο -σαλονι - μπαλκονια και απλωσα και 2 {μεχρι τωρα ενα που πλενετε κι ενα που θα πλυθει αυριο {1 της μπεμπας - 2 σκουρα και 1 ασπρα} }πλυντηρια ...

Τωρα ετοιμαζοματσε να φαμε για μεσηεμρι

YES καλα διαβασατε για μεσημερι ...

και ευχαριστιομαστε το μπαλκονακι μας :D:D:D

9zlup2.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Εδω ειμαστε κι εμεις με πολύ αερα τωρα,νωριτερα ηταν πολύ καλή η μερα και χαρηκαμε κι εμεις τη βολτούλα μας!

Ελενα καλή επιτυχία για το παπακι!Αυριο τετοια ωρα ολα θα ειναι περασμενα και θα εχεις το παπακι σου αγκαλιτσα!

Περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα!!Κι εμεις μπορει γενικως να μην αρρωσταινουμε ευκολα αλλα στα 3 χρονια (σχεδον) εχουμε κανει 3-4 λαρυγγιτιδες και αυτες οι σταγονες (soldesanil) είναι θαυματουργες για τον ξερό βηχα της λαρυγγίτιδας

Επίσης να θυμαστε αν πιασει τα μικρα σας κριση βηχα το βραδυ και δεν ξερετε πως να το αντιμετωπίσετε κουκουλώστε τα με κουβερτουλα και βγειτε στο μπαλκονι για 1-2 λεπτακια ή σταθειτε μπροστα σε ανοιχτο παραθυρο.

Να φτιαξετε κι ενα μικρο φαρμακειο (αχρειαστο να είναι) και οπωσδηποτε να προμηθευτειτε αυτες τις θαυματουργες σταγονες (soldesanil) οι οποιες ειναι και σε ελλειψη γιατι ειναι φθηνο και αποτελεσματικο φαρμακο..

Ειρηνη καλές ετοιμασίες!Να μας δειξεις και τα καλούδια σου οταν με το καλό τελειωσεις

Φωτεινη η μικρη σου πολύ συντομα θα το ξεπερασει.Τα μικρα παθαινουν συχνα λαρυγγιτιδες..Ξεμπερδεψες διαβαζω κι απο τη γενικη..Μια χααρα, σε βοηθησε κι ο συζυγος!!

Ελένη την καμαρωσα τη ζαχαρενια σου!Μια χαρα τα πήγε, μπραβο σας!

Μαμουνακι τα πήγατε περιφημα ως εδω!Κι ενα γευμα που δινεις δεν εγινε και τπτ!!Χιλια κομματια να γινεις πια??Ειπαμε να κανουμε οτι θεωρουμε καλύτερο για τα παιδακια μας αλλα να μην ξεπατωθουμε κιολας!!

Κλειω "απάτη" η λαϊκή ε??Κι εμεις εδω εχουμε μεγαλη λαϊκή και καποιοι απο τους πωλητες ειναι οι ιδιοι καλλιεργητες..Ψωνιζω και θα ψωνιζω τα φρουτακια μας απο 2-3 που τους ξερω και προσωπικά αλλα τα λαχανικα μας ειναι δια χειρός..παππου!

Εχει το κτηματακι του , καλλιεργει λαχανικα και ζαρζαβατικα και εδω και 2 μηνες που ειναι πλέον συνταξιουχος εκτρεφει κοτουλες,κουνελάκια και προσφατα ενα αρνακι..Ο μεγαλος εχει παει καποιες φορες τωρα που ανοιξε ο καιρος και εχει ξετρελαθει, δε θελει να φυγει!!!

Σας φιλω και ευχομαι σε ολους καλή εβδομαδα απο αυριο!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...