Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Δεν τον σπατάλησες, είσαι εκεί εδώ και μήνες και δίνεις ωάρια. Σε παρακαλώ πολύ! Κρίμα να το λες αυτό! 
      δεν ξέρω το πρόγραμμα σου, αλλά επειδή λείπουμε και εμείς πάρα πολύ από το σπίτι, το κομμάτι φαγητό θέλει σωστή διαχείριση και κατάψυξη. Να τρως υγιεινά και συχνά και να πίνεις πολύ νερό!! 

Δεν το λύνεις, προσπαθείς να το κρατήσεις σε μια ισορροπία. Αυτο που κάνεις είναι να μην αφήσεις να πάθεις υπογλυκαιμία. Δηλαδή να τρως κάτι ανά 3 ώρες. Να μην κάνεις μεγάλα κενά. Φυσικά και συνδέονται. Κάνεις πολλές ώρες να φας, νιώθεις αδύναμη , χτυπάς ένα σουβλάκι, και λίγες πατατούλες , ενώ έχει υπογλυκαιμία, τρως άμυλο , υδατάνθρακα και μπαμ απότομη αύξηση, overdose, αυξημένο ζάχαρο, με αποτέλεσμα απότομη πτώση πάλι υπογλυκαιμία. Οταν παθαίνεις υπογλυκαιμίες δεν έχεις την αίσθηση του κορεσμού οπότε τρως λυσσασμένα μέχρι να σε «πιάσει». Δεν ξέρω αν στο έχω εξηγήσει σωστά πως περίπου δουλεύει.

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

ναι εχεις δικιο η ινσουλινη γυρω στο 3 θεωρειται αντισταση. καλο ειναι οσα μπορεις να τα χεις ομως υπο ελεγχο να ναι τουλ ησυχη η συνειδηση σου οτι τα κανες ολα. εγω θα σου πω με την εμπειρια μου οτι οι γυναικολογοι υποτιμουν τις αλλες ειδικοτητες (ενδοκρινολογους-αιματολογους-ρευματολογους κλπ). ειναι λιγο της αποψης το 99,9 % ειναι στο καλο εμβρυο και το καλο ενδομητριο. και δυστυχως δεν σε προτρεπουν σε εξετασεις αλλων ειδικοτητων. ειναι τρομερο ομως να τραβαμε που τραβαμε ολα αυτα και να πρεπει να ψαχνουμε και να διαβαζουμε μονες μας και να πηγαινουμε εμεις να τους τα λεμε και να τους ζηταμε εξετασεις και διαδικασιες. δηλαδη εγω πολυ θα θελα να ειχα παει σε εναν εξωσωματικο να μου πει τα παντα ολα να τον εμπιστευτω τυφλα και τελος . ε σε πληροφορω πηγα σε τοσα μεγαλα ονοματα (πλην του παν… που απο προσωπικες εμπειριες κοντινων μου ατομων τον εχω σιχαθει) επρεπε εγω να λεω να δουμε κι αυτο ; να κανουμε και το αλλο ; να ακολουθησουμε τωρα αυτο ; μεχρι που ενας κιολας νομιζε οτι ειμαι «συναδελφος» κι οταν του ειπα οχι, δε με πιστευε. εμενα αυτο με εξοργιζει πιο πολυ. που χανουμε χρονο (χρονια βασικα) επειδη κανεις τους δεν κανει σωστα κι ολοκληρωμενα τη δουλεια του. μια μπιζνα φαστ φουντ που πρεπει εσυ να καθεσαι να σπας το κεφαλι σου να βρεις την ακρη .

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα καλησπερα...

Εμεις δεν ειμαστε στα καλυτερα μας...πηγαμε χτες στην γιατρινα μας εμβολιο δεν καναμε εχουμε λαρυγγιτιδα {και της ειπα να μην μου κανει το λιονταρακι εκει αυτη δεν μ ακουει...{ ολο τραγουδαει αυτο το κοριτσι πια πουφφφφφφ μην μο βγει αντζελα δημητριου καηκα :tongue:

πηραμε κατι κορτιζονουχες σταγονες {25 κιολας εφαπαξ και σημερα ο βηχας μας μαλακωσε, μονο μπουκωμενη ειναι .Το εμβολιο θα το κανουμε την αλλη εβδομαδα θα πεταχτουμε να τσιμπηθουμε και θα φυγουμε

ειμαστε 70 ποντους {πολυ ψηλωσε καλε αυτη ψηλη θα μου βγει θα με περασει :D & 8500 κιλακια... γενικοτερα χτες μας βρηκε πολυ καλα.

Μου ειπε κατι και κουφαθηκα στο επομενο εμβολιο επειδη αρχιζουν και καπως καταλαβαινουν τα τσιμπηματακια θα παρω μαζι με το εμβολιο και αναισθητικο τσιροτο :tongue: το εχετε ξανακουσει ? το βαζουν στα μπουτακια πριν κανουν το εμβολιο μουδιαζει λιγο εκει και μετα τσουπ παρε το τσιμπιματακι :D

αλλαξαμε και γαλα φυγαμε απο το αναγωγικο γαλα το AR και πηγαμε στο απλο ..και στις 10/4 ξεκιναμε χορτοσουπα...

Τα ουλα μας κατω ειναι πρησμενα οποτε να περιμενουμε δοντακι να σκασει

η επεφικιτιδα μας εφυγε παει παπαλα απλα βαζουμε κολλυριο για να ολοκληρωθει η θεραπεια μας και τελος μετα:D

Vasdelako μου εφαγες αυτο που λενε σκατο με το τσουβαλι .... σαν τον ανιψιο μου χτες που πηγαμε σε μια δουλεια και μου λεει στο αμαξι Φωτεινη θελω κακα εδω και τωρα....ναι λεω εγω τωρα την κατσαμε ουτε χαρτομαντηλα ειχα επανω μου ουτε καν τσαντα... μετα απο δευτεροπλεπτα μου λεει ελα ρε φωτεινη μην ανησυχεις μπηκαν παλι μεσα... και σκεφτηκα : τωρα πανε τα σκατακια του του χρονου θα βγουν ....

IRINI μου τον αγαπαω πολυ τον ατιμο ειναι και μικρουλης εχει περασει και πολλα απο μικρος και του εχω μια αλφα αδυναμια

αλλα ο τροπος που μου μιλησε μεσω μηνυματων ηταν ανω ποταμων ειλικρινα δεν το περιμενα .. και δεν προλαβα να του πω και πολλα δεν μου αφησε περιθωρια...

Η μανα του ανακατευεται γενικοτερα σε ολα και με ολους... αφου πεταχτηκε μια φορα που ειχαμε παει επισκεψη στο σπιτι τους και μου λεει : ρε φωτεινη ασε με να του βαλω κι εγω λαδι του παιδιου... να γινω κι εγω νονα της ...

και να φανταστειται εχει βαφτισει αλλα 3 μαζι με τον αντρα της

αυτο που δενε χω καταλαβει ενω ειναι της εκκλησιας αν εχει συνηδητοποιησει οτι ο αντρας της εχει βαφτιση ενα αγορι κι ενα κοριτσι τι εχει να γινει στο μελλον απο οσο ξερω αυτο δεν κανει απο την εκκλησια και οχι μονο {αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα ξεφυγα }

το θεμα ειρηνη μου ειναι οτι πειραχτηκε γιατι του ειπα πως θελω να βαλω και καποιον απο την μερια του Γιωργη και εκει τα πηρε στοκρανιο και επειδη εγω του εστελνα σμς και τον επερνα τηλ και δεν τον εβρισκα τον πειραξε που το εβαλα στον τοιχο μου στο facebook αλλα εγω το εκανα γιατι απο εκει ειναι το μονο μερος που μπαινει με το που ξυπνησει και ηξερα οτι οτι κι αν γραψω εκει θα το δει και θα με παρει τηλ η θα στειλει σμς οπως κι εγινε...

το σκεφτομαι καθε μερα τ'ολο σκηνικο και προσπαθω να μην φαινομαι οτι με ποναει γιατι ο Γιωργης το καταλαβε 2-3 φορες και δεν θελω να τον τσιτωνω αλλα ουτε και να τον κανω να νιωσει ασχημα για την επιλογη μας την καινουργια.Θελω μετα απο 10 χρονια που δεν περασε καλα να του προσφερω τα καλυτερα και ομορφες στιγμες οποτε αυτο που με πειραζει το κρυβω ειδικα αυτο.

Στην τελικη ας προσεχε ο πρωην νονος εγω του ειπα νονος εσυ θα εισαι αλλα ηθελε το μονοπωλειο ολα δικα του ... τι να κανουμε εμεις επιλεγουμε στο κατω κατω κι οχι αυτος...

Ο χρονος θα δειξει τι φιλος ηταν ...3 μερες τωρα σμς η τηλ δεν εχει κανει {γιατι εκανε πριν?? } τελος παντων....

Κλελια αυτην την περιοδο ειχα κι εγω πριν κανει το μπαμ τωρα και πηρα αμεσως την γιατρο μου και μου ειπε οτι θεωρειται κια υτο περιοδος και της λεω μα καλα ειναι τοσο καφε οσο ειναι και οταν τελειωνει η περιοδος θεωρειται κανονικη? και μου λεει ναι μετα απο μια γεννα παντα αλλαζει η περιοδος και να μην αγχωνομαι θα στρωσει και θα ερθει στα ισια της πανω στο χρονο οποτε κανω υπομονη με τις ανωμαλιες της περιοδου:tongue:

αυτα τα λιγα απο μενα σας κουρασα με το κατεβατο μου....

ααααααααααα την πατησα σημερα με την πεθερα μου αλλα οταν παω απο εκει εχει να φαει χαστουκι που θα παει συννεφο ...μου ειπε για πρωταπριλιατικο αστειο οτι ειναι στο νοσοκομειο με σπασμενο ποδι και οτι θα την κρατησουν εκει προληπτικα μηπως κι εχει χτυπησει κανενα πλευρο ετοιμη ημουν να παω την μικρη στους γονεις μ και να παω στο νοσοκομειο και πανω που της ελεγα παω την μικρη διπλα κι ερχομαι μου λεει γελωντας αντε βρε και του χρονου ... πρωταπριλια και της λεω μην σε δω μπροστα μου σε τσακισα...αυτα δεν ειναι αστεια κ ι ακομα γελαγε....ελεος δηλαδη ελεοςςςςςςςςςςςςςς

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα μια φυσιολογικη ωρα και εγω ξυπνησα στισ 7 σημερα δεν αντλησα δεν πηγα και για δουλεια ;););) εχω ομωσ σιδερο κ βαριεμαι πολυ :rolleyes::rolleyes::rolleyes: πρεπει να το κανω ομωσ ο μπομπιρασ μου καθετε στο αμαξακι του και ειναι μια γλυκα φοβαμαι μην ντελαπαρι και τον δω ανασκελα μπροσ πισω μπροσ πισω θα σασ βαλω φωτο στο φεισ να τον δειτε τον αντρακλα μου ...........

δνε εχω διαβαση τιποτα τσουπρεσ μου αυριο στην αντληση θα διαβασω μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσ δευτερα ξεκιναμε μηλαρακι και εμεισ αντε να δουμε τι τυχη θα εχει το μηλαρακι

?

:tongue::tongue:

Καλημερα μανουλες :D

Τι κανετε?

Πως ειστε σημερα ενα συννεφιασμενο σαββατο γκρρρ

Αντε ποτε θα ανοιξει ο καιρος να κοβουμε βολτες :D

εμεις ξυπνησαμε πρωι σημερα {σημερα ομως η μαμα δεν ξυπνησε γιατι ξενυχτισε διπλα μου γιατι εβηχα } ξυπνησε ο μπαμπακας μας ομως μας εδωσε το γαλατακι μας και μετα πηγαμε μαζι αγκαλιτσα στην μανουλα να την ξυπνησουμε γλυκα γλυκα γιατι ο μπαμπας θα εφευγε για δουλεια :(..και εγω κοιμηθηκα στο παρκο μου ακουγοντας ενα παιδικο ραδιο που μου εβαλε η μανουλα μου:tongue:...

Αυτα για την ωρα παω να μαζεψω την πραματια μας γιατι σημερα δεν θελω να μεινω μονη σπιτι ... ειναι και η μικρη με τον βηχα τουλαχιστον να εχω ενα χερι βοηθειας αν γινει οτιδηποτε... μου εχει λειψει και ο ανιψιος μου να παω να παιξω και λιγο μαζι του :tongue::tongue:

τα λεμε πιο αργοτερα μακια σας για την ωρα και ψιτ κοπελιες......... χαμογελατεεεεεεεεεεεεεεεεε

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Έλα όλες να στείλουμε θετική ενέργεια στο παπί της ellain! Όχι για να πάει καλά το χειρουργείο, αυτό είναι δεδομένο! Για να τελειώσει γρήγορα-γρήγορα και να ηρεμήσει η μανούλα του!!

1620489xxf7yzxqhk.gif

Το βρέφος μου κοιμάται, περιμένω να ξυπνήσει να το πάω στους γονείς μου και μετά να πάω λαϊκή. Απο χθες άφησα το μηχανάκι εκεί. Fire θα σου πω τα πάντα!!

Φωτεινή περαστικά στη μικρή. Μωρέ... κορτιζόνη?? Παλιο-λαρυγγίτιδα!!

Τον ξεκατίνιασες τον κουμπάρο στο fb, κάτσε να δω τι έγραψες. Τεσπα, δεν το είδα, αλλά νομίζω κατάλαβα ποιος είναι ο φίλος σου.

Η πεθερά σου πολύ αστεία, χαχα πες της ότι είναι βλαμμένη ανεξαρτήτως ημερομηνίας! Άκου αστείο... Χαζοπεθερίδιο!

Ηλιάννα καλή αρχή με το μηλαράκι!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλελια περιμενω απαντησεισ για τα βιολογικα κ εγω βιολογικα λεω να παρω απο ενα μαγαζι που πουλαει εχουν και τα καρφουρ τι λετε να παρω απο εκει ? ασχετο εχω πολλα αυγα πεστε καμια συνταγη ευκολη κ γρυγορη ;);)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Κλελια με το που το ειδε και εγινε το σκηνικο αυτο προχτες το βραδυ το εβγαλα... οπως και διορθωσα στις περισσοτερες φωτο που εγραφα ο νονος μας κουμπαρος και τα σχετικα... Ηταν το μονο μερος για να το δει ...παει αυτο τελειωσε τωρα...

Οσο για την λαρυγγιτιδα τι να πω δεν ξερω :(,ολο το βραδυ διπλα της ημουν γιατι εβηχε το καλο μ και φοβομουν , τωρα ειμαστε στην μανουλα μου εδω θα κοιμηθουμε σημερα να την εχω διπλα μου και κατα νου μου και χτυπα ξυλο μην γινει τιποτα να εχω καποιον κοντα μου... αλλα και κυριως σημερα δεν ξερω ηθελα να μην μεινω μονη μ ολο το σκ ...

Οσο για την πεθερα μου την εκραξε και ο γιος της μια χαρα ... αυτα δεν ιεναι παιχνιδια...

Fire τι μου θυμισες... η γιαγια μου μας το εφτιαχνε πολυ συχνα αυτο το μαμ ... και το εκανε ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟ........εδω και 12 χρονια {πως περναει ο καιρος σαν χτες μου φαινεται} που εχει "φυγει" δεν το εχω ξαναφαει απο κανεναν κ η πεθερα μ που το εφτιαξε μια μερα της ειπα ενα ευχαριστω αλλα θα κρατησω την γευση αυτου του φαγητου ετσι οπως την εχω ακομα απο την γιαγια μου και δεν εφαγα....

αχχχ θα της βγαλω το φορμακι θα της βγαλω το μπεμπιλινο και θα της κανω το ομορφο τροφαντο κολαρακι κοκκινο :tongue: μου κανει το τιγρακι και οτι κι αν κανω για της αποσπασω την προσοχη εκει αυτη ... δεν θα ξεβραχνιασει εντελως γκρρρρρρρρρρρρρρ:mad::mad::mad:

9zlup2.png

εγω το τρωγα κανα δυο φορες τη βδομαδα στην εγκυμοσυνη..

ηταν ο μονος τροπος να φαω αυγα :rolleyes:

περαστικα στο μικρακι σου, γμτ λαρυγγιτιδα,:(,θα ταλαιπωρηθει λιγο αλλα θα περασει

Λοιπόν, η λαϊκή βιολογικών: απογοήτευση!!!

Οκ άργησα, αλλά νωρίτερα δεν μπορούσα να πάω. Ήταν σε μια αυλίτσα (!) 3 πάγκοι!! Εγώ περίμενα να γίνεται χαμός από πάγκους και από πελάτες!! Πιστοποίηση δεν είδα πουθενά, ούτε κρυμμένη, ούτε παραπεταμένη. Πουθενά! Από προϊόντα είχε μόνο πρασινάδες, από φρούτα μόνο ακτινίδια. Όχι, δεν είχαν τελειώσει, απλά δεν είχαν :confused:. Πήρα με το στανιό 600 γραμ κρεμμύδια ξερά, δεν είχε άλλα. Στην επιστροφή ήμουν σκασμένη που έχασα τον χρόνο μου και έκανα ολόκληρο σκηνικό με το μωρό, με το μηχανάκι κλπ. Στον δρόμο βρήκα ΑΒ Βασιλόπουλο και πήρα τα φρουτάκια μου και επειδή δεν είχε αβοκάντο, πήγα σε ένα μαγαζί με βιολογικά προϊόντα.

Δεν ξαναπάω, μας έχουν για κορόιδα?? Επειδή τα φυτεύουν δεν ξέρω και εγώ πού, επειδή είναι υποτίθεται αγνά, επειδή υποτίθεται είναι Έλληνες παραγωγοί τα πουλάνε για βιολογικά? Νομίζω υπάρχουν πιστοποιήσεις γι' αυτά, όχι φυτέψαμε 2 τοματιές και τις ονομάσαμε βιολογικές! Σούπερ μάρκετ και καταστήματα βιολογικών! Άσταδιάλα!!

GEXxp3.png

Αχ κοπέλα μου, τέλεια η Σαλόνικα - σου έχω πει ότι η Ελισάβετ είναι Σαλονικιά από μπαμπά, ε?

Οι πάγκοι ήταν λίγοι όχι επειδή ήταν αργά, απλά μάπα το καρπούζι της συγκεκριμένης λαϊκής βιολογικών. Σου λέω: καμία πιστοποίηση δεν είδα. Γενικότερα δεν υπήρχαν ταμπέλες να αναγράφουν έστω τις τιμές ρε παιδί μου!!

Τέσπα, θα το ψάξω, θα ρωτήσω στο φόρουμ σε ποια λαϊκή βιολογικών είναι ικανοποιημένες οι κοπέλες, ώστε να πάω...

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...