Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

πρίν από 5 λεπτά , Nima21 είπε:

Μακάρι να μπορούσαμε να τα είχαμε προβλεψει ολα κ εμεις και οι γιατροι και να καναμε εξαρχής ο,τι χρειαζοταν.. αλλα δυστυχως για πολλες απο εμας δεν ειναι ετσι..και λίγοι ειναι οι γιατροί που θα σε ξεσκονισουν εξαρχης.. και οσοι το κανουν μπορει να ειπωθεί ότι παραειναι παρεμβατικοί.. και εμενα με ειχε πιασει αυτο το συναισθημα για καποιες εξετασεις που ιδανικα θεωρώ οτι θα έπρεπε να τις ειχα κανει ηδη, ή ο αντρας μου για το σπερμα.. και οχι μετα απο αποβολη.. πραγματικα δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει να ρισκαρουμε να χασουμε εστω και ενα εμβρυο αν υπηρχε περιπτωση να ειναι υγιες επειδή θεωρουν υπερβολικη καποια εξεταση απο την αρχη;; αλλα επειδη οσο το σκεφτομαστε τοσο τρελαινομαστε και επειδή ετσι λειτουργει η κατασταση, προχωρα παρακατω και μη λυγίζεις! Βρηκες κατι; Τικαρε το κουτάκι και πας για την θεραπεία, σιγουρα λυνεται οπως σου λενε, δεν ειναι τραγικη η τιμη!!!! Πες οτι ειναι μια αφορμη να φτιάξεις τη φυσικη σου κατασταση κ τη διατροφη σου! Θα εισαι πολυ πιο προετοιμασμένη στον επομενο εξωσωματικο που θα πας αν αποφασίσεις να μεινεις εκει!

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

τσουπρεσ βιολογικα διαβαζω .??????? σασ διαβασα κ τωρα νυσταζω παλι γρρρρ το πρωι θα σασ κοστινισω θα γραψω για ολλεσ αν δνε σκαλωσω σε καμια εφημεριδα παλι :tongue::tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας από Αθήνα

Το ταξίδι μας ήταν επεισοδιακό...κι ενω όλοι περιμέναμε να μας ζορίσει ο πεπελίνος από άλλον το βρήκαμε...

Μετά κόπων και βασάνων ετοιμαζόμαστε για το αεροδρόμιο(ο Παύλος λύσσαξε να φορέσει κοστουμι και γραβάτα και κοιτιόταν συνεχώς στον καθρέφτη). Παίρνουμε τα ελάχιστα συμπράγκαλα, τα φορτώνουμε στο αυτοκινητάκι μας, φτάνουμε στο αεροδρόμιο και πάμε για τσεκ ιν. Ο Παύλος στην κοσμάρα του(καμάρι με το κοστούμι και τη γραβάτα), ο μικρός στο μάρσιπο(ήσυχος ευτυχώς μετά από μια 10λεπτη τσιρίδα στο σπίτι), η Ηλέκτρα μόνη μας βοηθός(κοριτσια παιδί μου...). Ανεβαίνουμε στο αεροπλάνο και με το που παίρνει να απογειωθεί αρχίζει την γκρίνια ο Παύλος...Ξαφνικά-και ενώ το αεροπλάνο κέρδιζε ακόμη ύψος- ακούγεται έντρομη η φωνή του Παυλόσαυρου: ΘΕΛΩ ΚΑΚΑ (Έλεος, εγώ με το μωρό δεμένο πάνω μου, ο Ηλίας από πίσω μας...). Άντε να πείσεις ένα 6χρονο να κρατήθεί...τελικά μόλις έσβησε το λαμπάκι για τις ζώνες, ποδοπατώντας με, βγαίνει ο Παύλος και πάνε με τον μπαμπά του για κακά....Γυρνάνε και σε 5 λεπτά -και ενώ είχε ανάψει και πάλι το λαμπάκι για την προσγείωση-ακούγεται ο Παύλος: ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ.... (Έλεος ρε φούστη μου, τι αμαρτίες πληρώνω η γυναίκα-και με το που το σκέφτομαι....τραβάει ένα χε... και ο μπέμπης και ήρθε και έδεσε το γλυκό). Άντε να πείσεις πάλι τον Παύλο να περιμένει και να πάει στο αεροδρόμιο, στην τουαλετα...κλάμα, γκρίνια....ο μπέμπης Βούδας χεσμένος στην αγκαλιά μου....

Για να μην σας τα πολυλογω, με το που κατεβήκαμε από το αεροπλάνο πάλι στην τουαλέτα.....λερώθηκε το πουλάκι μου(Παύλος), έψαχνα βρακιά στις βαλίτσες τι να σας λέω....

Δεν ήξερα ποιον να καθαρίσω πρώτα....άντρες παιδί μου...όλο προβλήματα....ευτυχώς που είχα και την Ηλέκτρα και είχα μια βοήθεια....έτρεχε φυσικά και ο vasdelos...ο καημένος....

Έπρεπε να είσαστε από καμιά γωνια να με βλέπετε και να με λυπάστε.... :-)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

αδιαθετησα.ξενερωσα......τεσπα...κατι διαβασα για babyswimming οτι θελετε ρωτηστε με καθοτι ειδημων καθοτι δασκαλα για βρεφικη κολυμβηση... υδρια ανα πατε καλυτερα στην ελληνογερμανικη στο οακα ειναι πολυ μικρη η πισινα και δεν εχει αποδυτηρια

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Γεια σας από Αθήνα

Το ταξίδι μας ήταν επεισοδιακό...κι ενω όλοι περιμέναμε να μας ζορίσει ο πεπελίνος από άλλον το βρήκαμε...

Μετά κόπων και βασάνων ετοιμαζόμαστε για το αεροδρόμιο(ο Παύλος λύσσαξε να φορέσει κοστουμι και γραβάτα και κοιτιόταν συνεχώς στον καθρέφτη). Παίρνουμε τα ελάχιστα συμπράγκαλα, τα φορτώνουμε στο αυτοκινητάκι μας, φτάνουμε στο αεροδρόμιο και πάμε για τσεκ ιν. Ο Παύλος στην κοσμάρα του(καμάρι με το κοστούμι και τη γραβάτα), ο μικρός στο μάρσιπο(ήσυχος ευτυχώς μετά από μια 10λεπτη τσιρίδα στο σπίτι), η Ηλέκτρα μόνη μας βοηθός(κοριτσια παιδί μου...). Ανεβαίνουμε στο αεροπλάνο και με το που παίρνει να απογειωθεί αρχίζει την γκρίνια ο Παύλος...Ξαφνικά-και ενώ το αεροπλάνο κέρδιζε ακόμη ύψος- ακούγεται έντρομη η φωνή του Παυλόσαυρου: ΘΕΛΩ ΚΑΚΑ (Έλεος, εγώ με το μωρό δεμένο πάνω μου, ο Ηλίας από πίσω μας...). Άντε να πείσεις ένα 6χρονο να κρατήθεί...τελικά μόλις έσβησε το λαμπάκι για τις ζώνες, ποδοπατώντας με, βγαίνει ο Παύλος και πάνε με τον μπαμπά του για κακά....Γυρνάνε και σε 5 λεπτά -και ενώ είχε ανάψει και πάλι το λαμπάκι για την προσγείωση-ακούγεται ο Παύλος: ΘΕΛΩ ΠΑΛΙ.... (Έλεος ρε φούστη μου, τι αμαρτίες πληρώνω η γυναίκα-και με το που το σκέφτομαι....τραβάει ένα χε... και ο μπέμπης και ήρθε και έδεσε το γλυκό). Άντε να πείσεις πάλι τον Παύλο να περιμένει και να πάει στο αεροδρόμιο, στην τουαλετα...κλάμα, γκρίνια....ο μπέμπης Βούδας χεσμένος στην αγκαλιά μου....

Για να μην σας τα πολυλογω, με το που κατεβήκαμε από το αεροπλάνο πάλι στην τουαλέτα.....λερώθηκε το πουλάκι μου(Παύλος), έψαχνα βρακιά στις βαλίτσες τι να σας λέω....

Δεν ήξερα ποιον να καθαρίσω πρώτα....άντρες παιδί μου...όλο προβλήματα....ευτυχώς που είχα και την Ηλέκτρα και είχα μια βοήθεια....έτρεχε φυσικά και ο vasdelos...ο καημένος....

Έπρεπε να είσαστε από καμιά γωνια να με βλέπετε και να με λυπάστε.... :-)

"χεσε μεσα" που λενε...:lol::lol::lol: τι τραβηξες παιδι μου!!!

παντως ειναι σκατοεβδομαδα γενικα...εμενα η μικρη χεστηκε πανω της στην περαια την ωρα που κατσαμε για μπακαλιαρο και λερωθηκε ολοκληρη και δεν ειχα αλλα ρουχα μαζι μου...την εφερα πισω με την πανα και το μπουφαν..και μετα ξεκινησε μια ωραιοτατη γαστρεντεριτιδα για 6 μερες...και τωρα συνεχιζουμε με το τζουνιορ....

ΧΕΣΤΑ!!!ΣΚΑΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!!!:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Σκατοσυζήτηση αχαχαχα :D. Χεστήκατε πατόκορφα! Αχαχαχα (Δέσποινα, βρίσε με, βρίσε με!) :tongue::tongue::tongue:.

Ποια vasdeli ήρθε Αθήνα και δεν το έμαθα? Χθες δεν μας ήθελαν τα κινητά. Το μωρό σου είναι πανέμορφο και έχει μεγαλώσει... Συγκινούμαι σκατούλα!

am μπερδεύτηκα: μου προτείνεις να πάω ελληνογερμανική ή όχι επειδή δεν έχει αποδυτήρια? Είσαι ακόμα δασκάλα εκεί, αν είναι να έρθουμε σε σένα! Σκέφτομαι να πάω εδώ www.niriides.gr, είναι 20 ευρά η εγγραφή και 58 ευρά/μήνα. Νομίζω όλα την ίδια τιμή έχουν. Αν υπάρχουν άλλη προσφορά, πες μου. Στο ΟΑΚΑ θα πάμε εννοείται, που δεν έχει χλώριο λέει (τι έχει, όζον?). Μου την σπάει που κλείνει τον μήνα Αύγουστο που θα είμαστε στο κλεινον αστυ και θα έχω τουτούνι και θα σκάω με την μωρουλίνα μου.

Ρε κορίτσια: αδιαθέτησα ή όχι? Από την Τρίτη έχω σταγόνες αίμα. Ελάχιστες, με σερβιετάκι είμαι. Αλλά μονίμως έχω 1-2 σταγονίτσες και ααααν. Περίοδος θεωρείται? Να το σημειώσω? Να πάρω τον γιατρό? το θεωρώ λίγο ψύλλου πήδημα να τον ενοχλήσω για κάτι τέτοιο

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

april_fools_day_glitter.gif

καλό μηνα!!! καλή πρωταπριλιά!!!!! κοιταξτε μην σας κοροιδέψουν!

μετά απο τόσο σκ@το νομίζω ότι το γουρι θα ειναι απίστευτο!!!!!!!

βικυ και δεσποινα και μονο που σας διαβασα η ασχετη, αγχώθηκα!!!!!

clelia πάρε τον γιατρό και ρώτα τον, θα χαρεί και να σε ακουσει το ξέρεις :)

κι εγώ ψαχνω για πισίνα με όζον, ειναι η μόνη άσκηση που με ευχαριστεί και θα με βοηθήσει και με την πλάτη μου (κύφωση), ευτυχώς σε κολυμβητικό επίπεδο ειμαι καλά :)

σας φιλώ να εχετε μια όμορφη μωρομέρα!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πολυ γελασα με το σκ@το!!!!!!!!!!α ρε παυλακο με την γραβατα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σεισ δεσποινα χ@στηκατε?φανταζομαι τον μπεμπη......εδω στισ καλεσ μερεσ τα κανατε πολλεσ φορεσ....τωρα?κουραγιο!!!!!!!κλαι περαστικα σασ παντωσ!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαζι γραφαμε!!!!!!

ναι ναι καλο μηνα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οντωσ με τοσο σκ@το θα εχει πολυ γουρι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fire...η μαλλον dr.fire των βιολογικων....τα βιο (ετσι ειναι η μαρκα τουσ)του βεροπουλου λενε τιποτα???ή μαπα σκαμε τα ευρουλακια μασ???????????????εφερε και χτεσ παλι ο καλοσ μου ολων των ειδων αλλα με παραξενεψε κατι (με ειχεσ προϊδεασει εσυ πρωτα γι αυτο..)οτι π.χ τα μηλαρακια ολα ενα καλουπι στρωτα στρωτα,τα αχλαδια το ιδιο...οι δε ντοματεσ(οπου ντοματεσ κανονικεσ παιρνεισ κ εχουν 3ε το κιλο....φανταστειτε οι βιολογικεσ )αλφαδι ενα πραμα....τσουπωτεσ ολοστρογγυλεσ!!απο αυτα κ μονο γεμισα καχυποψια..

φωτεινη μηπωσ και τα ξαναβρηκατε με τον πρωην νονο????ευχομαι παντωσ να τα βρειτε βρε κοριτσι μου,και γιατι οχι?ασ εχεισ 2 νονουσ κ 2 κουμπαρουσ?δεν ειναι ασχημο!!μακαρι να τα βρειτε κ να μην χαλασει μια τετοια φιλια9θυμαμαι απο τον καιρο που ημασταν γκαστρουλιτσεσ μασ ελεγεσ για τον κολλητο σου...του ειχεσ αδυναμια...).

και να ρωτησω κατι????τωρα για να καταλαβουμε το ολο θεμα ηταν οτι τσατιστηκε επειδη εσυ μαλωσεσ με την μαμα?????τι να πω..

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρηνη ολα αυτα τα bio που μπαινουν στα σουπερ ειναι πιστοποιημενα απο μεγαλους φορεις κ σιγουρα ειναι βιολογικα με τον ..τροπο τους!!

ωστοσο η ντοματα της λαικης που αγοραζω εγω απο την συσκευασμενη bioντοματα εχει μεγαλη διαφορα γευσης

αυτες ειναι μεγαλες εταιρειες κ σιγουρα καλλιεργουν μαζικα κ με διαφορετικο τροπο απ οτι μια οικογενεια καλλιεργητων σ ενα χωριο..

κ γω πριν ανακαλυψω την λαικη απ το σουπερ αγοραζα συσκευασμενα

ελπιζω να σε κατατοπισα :D

βικυ

θεος ο παυλαρας! no comment

δεσποινα ανακαλυψατε την περαια!ελπιζω να σ αρεσε το ψαρακι τους

Διαφημίσεις

"χεσε μεσα" που λενε...:lol::lol::lol: τι τραβηξες παιδι μου!!!

παντως ειναι σκατοεβδομαδα γενικα...εμενα η μικρη χεστηκε πανω της στην περαια την ωρα που κατσαμε για μπακαλιαρο και λερωθηκε ολοκληρη και δεν ειχα αλλα ρουχα μαζι μου...την εφερα πισω με την πανα και το μπουφαν..και μετα ξεκινησε μια ωραιοτατη γαστρεντεριτιδα για 6 μερες...και τωρα συνεχιζουμε με το τζουνιορ....

ΧΕΣΤΑ!!!ΣΚΑΤΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!!!:lol::lol::lol::lol:

Άστα να πάνε, ρε Δέσποινα!!!!:P:tongue:Ελπίζω να μην μας πιάσει γαστρεντερίτιδα...

πολυ χεσιμο επεσε ρε κουκλα χαχαχαχαχ τωρα γελαμε αλλα οταν γινοντε δεν ξερω πανικοσ πανικοσ

Να σου πω...κάποια στιγμή έβαλα κι εγώ τα γέλια....τώρα που το σκέφτομαι τι άλλο να κάνει κανείς....:?:

βικυ

θεος ο παυλαρας! no comment

Το πουλάκι μου!!!!Ταλαιπωρήθηκε τόσο χθες.....

Κλειώ, έπαιρνα να σου το πω ότι έρχομαι.....αλλά....συνεννόηση μπουζούκι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

λοιπον κοριτσια καθοτι χρονια στο επαγγελμα δε υπαρχει πισινα που δεν χλωριωνεται ,απλα υπαρχουν και αυτες που εχουν και οζον. .

και της ελληνογερμανικης ιονιζεται αποσο ξερω.

δασκαλα ειμαι αλλα οχι στην ελληνογερμανικη, απλα παω το γιο μου εκει προσωρινα μεχρινα βρω κατι καλυτερο μιας και ο τροπος διδασκαλιας τους δεν ειναι και πολυ με τα στανταρτ που λεει ο παγκοσμιος οργανισμος. για τι ς νιριηδες δε ξερω για το τροπο διδασκαλιας απλα ξερω οτι ειναι εξωτερικη η πισινα εχιε αποδυτηρια..

η ουσια ειναι να κανεις μια δραστηριοτητα που θασαι φερει εγγυς με το μωρο σου και που θα ειναι καλο και για την υγεια του βρεφους ψυχικη και σωματικη.

δυστηχως σε καποιυς συλλογους και καποιοι δασκαλοι δε το κανουν αυτο αλλα προπονουν λες και κανουν ασκηση για μεγαλυτερα παιδια σχολικης ηλικιας που κανει κακο ..ισως γιατι δε ξερουν καλα το αντικειμενο η γιατι δεν τους εκπαιδευσαν σωστα.γιαυτο νασαι επιλεκτικη για το που θα πας και γιατι οχι και να δοκιμασεις.πανω απολα να μη πιεσεις το μωρο σου να κανει κατι που δεν θελει. ΤΟ ΜΩΡΟ ΔΕ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ δεν ειναι σε ηλικια για μαθημα. απλα πρεπει να διασκεδασει και γιατι οχι μαζι με το γονιο.τωρα αν υπαρχουν γενετικα προοπτικες για να ακολουθησει τη κολυυμβηση μεγαλωνοντς και σε αγωιστικη μορφη αυτο ειναι αλλο θεμα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φτιαχνω τα χονακια με τα γλυκισματα τωρα , καθωσ και χαρτακια που θα γραφουν <<σασ ευχαριστω πολυ!!γεωργια-ελενη>>οπου θα μπουν στην πετσετα στο τραπεζι...

πριν λιγο εκει που εφτιαχνα και γεμιζα τα χονακια λεω του αντρα μου..

<στο επομενο να μου θυμισεισ να τα φτιαξω μικροτερα τα χονακια γιατι αυτα οσο κ να τα γεμιζω φαινονται αδεια...>

καλα καλα με κοιτουσε!!!!χα χα!!μετα του λεω

<α και δεν ξερω αλλα και κοριτσι παλι να ειναι(που προσωπικα δεν με νοιαζει καθολου..)θα τα φτιαξω μπλε!!!!>

ακομα με κοιτουσε..

και το σπουδαιοτερο νεο μασσσσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

.........................................ΒΓΑΛΑΜΕ ΔΟΝΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...