Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Θα πάω στον δικό σου γιατί εδώ με τον άντρα μου με το ότι θέλεις δεν μπορώ αχχαχαχα 

και ο δικός μου είναι ο σεφ τις οικογένειες. Μαγειρεύω και εγώ απλά εκείνος είναι ο μερακλης. Σήμερα πέταξα σε κατάσαρκα λαχανικά που είχα στο ψυγείο μεσα σε 30 λεπτά έκανα μια βελουτε λαχανικων, είχα μπέικον που έψησα στο φούρνο και μπαμ έτοιμο. 
      αν μαγειρεύεις την ίδια μέρα θα βγεις οφ εγγύηση. Απο την πείνα που να περιμένεις. Οσο πείνας αυξάνεται η επιθυμία για junk. Πρέπει να κάνεις το πρόγραμμα της εβδομάδας την ποιο χαλαρή σας μέρα. Επίσης πχ όταν φτιάχνεις κιμά, δεν θα φτιάξεις μόνο για αυτήν την εβδομάδα. Θα κάνεις για 2 μήνες. 6 μερίδες. Αντέχει στην κατάψυξη. Ο πρώτος καιρός μέχρι να μπείτε σε μουντ είναι δύσκολος μετά θα το θέλετε. Ούτως ή άλλως· πρέπει να ξεκινήσετε από τώρα αυτά γιατί όταν έρθει το μωράκι σας τι θα κάνετε ; Θα παραγγέλλετε; Πως θα μάθει να τρώει σωστά; Από τους γονείς του ❤️

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Α καλα, τρελλο σοου στην δουλεια σου Φωτεινη...

Fire τα φωτα σου: από πού αγοραζεις βιολογικα κρεατα? Βρηκα ενα πολυ καλο μαγαζι, αλλα 18-20 ευρω το κιλο το σπαλονουα μου φανηκαν υπερογκα χρηματα.

Για πε.

αγοραζω απο ενα κρεωπολειο στο κεντρο με βιολογικα στην κυριολεξια..

λουκουμια που μυριζουν καθαρο κρεας κ οχι σαπιλα

τοσο εχουν κλειω μου δυστυχως

επειδη δεν τρωω συχνα κρεας,οταν τρωω τα σταζω τι να κανω :rolleyes:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ειμαι στα καλυτερα μου ...θεμα νονος λυθηκε μεσω μηνυματων ....:(

δεν θελει να ξερει απο οτι μου ειπε απολυτως τιποτα περι κουμπαριας και να ψαξω να βρω αλλον.

Ουτε ηθελε να ερθει απο εδω την κυριακη ουτε καν δεχεται να υπαρχει κι αλλος κουμπαρος.

με πληγωσε πραγματικα πολυ τ' ολο θεμα 2 ωρες να μιλαμε μεσα απο μηνυματα...

για την ωρα λεει δεν θελει κουβεντα για τιποτα... και να χαρω οπως πραγματικα θελω τις ετοιμασιες και τα σχετικα.

Τι να πω δεν σηκωνει καμια κουβεντα οποτε τ αφησα κι εγω οπως τ'αφησε κι αυτος.Τωρα σε λιγο ερχεται και η κοπελα για καφε κατι που κανονισαμε απο το πρωι αμα της πω οτι τ'αναλαμβανει ολα αυτη θα πεταει απο τηνχαρα της...

τωρα στο κεντρο ειχα καλεσει και φιλους του πρεπει να τους αφαιρεσω εε?

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ώπα! Παρεξηγήθηκε ο κύριος?? Και δεν μπορούσε να σου τηλ αντρίκεια, να μιλήσετε?

Καλά, κάλπης και ως φίλος μου φαίνεται ο κύριος.

Όσο για τους φίλους του, εννοείται ότι ΔΕΝ θα τους καλέσεις, εκτός αν είναι και δικοί σου φίλοι. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς, δεν έχεις προλάβει να στείλεις προσκλητήρια, έτσι δεν είναι? Απλά τους βγάζεις από την λίστα σου.

Άντε, κάθε εμπόδιο για καλό! Θα έχεις νονά αστέρι για την μωρουλίνα σου και μία καλή φίλη για κουμπάρα σας!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ώπα! Παρεξηγήθηκε ο κύριος?? Και δεν μπορούσε να σου τηλ αντρίκεια, να μιλήσετε?

Καλά, κάλπης και ως φίλος μου φαίνεται ο κύριος.

Όσο για τους φίλους του, εννοείται ότι ΔΕΝ θα τους καλέσεις, εκτός αν είναι και δικοί σου φίλοι. Αλλά νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς, δεν έχεις προλάβει να στείλεις προσκλητήρια, έτσι δεν είναι? Απλά τους βγάζεις από την λίστα σου.

Άντε, κάθε εμπόδιο για καλό! Θα έχεις νονά αστέρι για την μωρουλίνα σου και μία καλή φίλη για κουμπάρα σας!

Οχι οχι δεν εχω μοιρασει καλε απο τοσο νωρις τα προσκλητηρια ακομα δεν τα εχω καν στα χερια μου...

τωρα απλα δνε ξερω αν θα βγαλω και την μανα του με τον πατριο του και την αδερφη του με τα παιδια της....μαλλον θα τους βγαλω ....ειδικα την αδερφη του εγω δεν ειχα και πολλα πολλα .... παω κιολας να τους βγαλω απο τα σχεδια του τραπεζιου ....

{να πω μια κακια??? μαζι με τους νεους κουμπαρους ειμασταν 13 και ελεγα του Γιωργη ...ρε Γιωργη μου ειμαστε 13 ποιον να βγαλουμε αποξω και μου ελεγε τον κουμπαρο αυτον και του ελεγα κακιες λες..... να που εγινε τωρα κακια ξεκακια βγηκε....}

Οσο για την κοπελια ειναι κοριτσι μαλαμα.... με την μικρη λιωνει την κυριακη δεν την αφησε καθολου ολο παιζανε ... αυτα μ αρεσουν !!!!!!πουφφφφφφφφφφφ

9zlup2.png

καλημεραααααααααααα δεν διαβασα τιποτα μουτσσσσσσσσσσσσσσσσσσ κουκλεσ μου εβαλα ομωσ μια φωτο του αντρα μου στο φεισ πατεν τον δειτε τον πασα μου

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Ο γελαστός χτύπησε χθες 7ωρο!!! Από τις 10μμ που τον κοίμισε η κόρη μου(!!!!) ξύπνησε 4 για θηλασμό και μετά 7.30πμ!!! Και τώρα παίρνει ένα μπουρμπουλίδι πάλι!!!

Χθες, ωστόσο, με είχε φτάσει στα όριά μου.....ούρλιαζε από τις 7 ως τις 10μμ....

Ειρήνη το φόρεμα ωραίο αλλά γιατί μαύρο;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κουτσούνες μου!!

Vasdeli πιστεύω μετά τους 4 μήνες θα ηρεμήσετε ΠΑΡΑ πολύ! Ήδη κάνει διαλειματάκια ο βασανιάρης σου!

Σας είπα ότι θα κάνουμε baby-swimming με την Ελισάβετ? Θα ξεκινήσουμε τον Ιούνιο βέβαια, αλλά δεν θα είναι ΤΕΛΕΙΟ???

Fire, το Σάββατο θα πάω πρώτη μου φορά σε λαϊκή βιολογικών. Μόνη μου πρώτη φορά γενικώς σε λαϊκή αγορά. Με την μαμά μου πήγαινα για να σηκώνω τα ψώνια σαν την δουλάρα όταν ήμουν μικρή και τριανταφυλλένια.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα κοκονες {ετσι με λεει η μανουλα μ :tongue:}

Τι κανετε??

εμεις μαλλον χαλια ειμαστε δηλαδη η μικρη ...:( δεν ξερω αν θα κανουμε καν το εμβολιο τάπογευμα....

εχει εναν ξηρο βηχα η επιφυκιτιδα δεν λεει να φυγει με τιποτα και ειναι μπουκωμενη περισσοτερο απο καθε αλλη φορα :(..

Τελικα ειναι πολυ πολυ σκατοκαιρος αυτος....:mad::x

πω πω μολις εβηξε λες και ειναι νταλικερης το παιδι μου:( αχ τον δικο μου αγριο βηχα πηρε α πα πα πα σαν κοκορι θα κανει ντροπηηηηηη...αυτο βρηκες χαρα μου να παρεις απο την μανουλα???:mad::-x:-x

αααα οσο για το θεμα νονα η κοπελα χτες τα ειδε ολα μολις της το ειπαμε.... κι επειδη περιμενει την μητερα της να ερθει απο το χωριο για μια εξεταση που εχει να κανει απο την αλλη εβδομαδα θελει να παμε να κοιταξουμε για την μικρη και για τα στεφανα....

Τελικα υπαρχει διαφορα μεγαλη ενδιαφεροντος

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλη αρχη κλειω :D

να και μερικες οδηγιες ασφαλους .. πλοηγησης!

τα φρουτα λαχανικα κτλ πιθανον δεν θα σου θυμιζουν στην οψη την εικονα που μεχρι τωρα ηξερες..

δεν θα ναι γυαλιστερα κ στρογγυλα με γεωμετρικη ακριβεια αλλα πιθανον ελαφρως κακομουτσουνα :tongue: λογω ελλειψης φαρμακων λιπασματων κτλ κτλ

το πιστοποιητικο σε καθε παγκο θα πρεπει να ειναι φατσα καρτα κ οχι μισοκρυμμενο κατω απ τα προιοντα

ενας αλανθαστος κανονας ειναι οτι οπου δεις περισσοτερο κοσμο τοσο πιο καλο ειναι το προιον γιατι τοσο περισσοτερος κοσμος το χει τεσταρει..

-εκτος κ αν ο πωλητης κανει καλο pr ;)

εγω μετα απο τοσα χρονια ξερω κ τα βιογραφικα τους κ ποιοι κοροιδευαν τον κοσμο κ αν τη ντοματα που ετρωγα της φερθηκαν με ..αξιοπρεπεια:shock:

το 1ο σοκ που ειχα παθει την 1η φορα που πηγα ηταν οτι επειδη η λαικη γινοταν σε μια πολλη μεγαλη αλανα με απλετο χωρο για παρκαρισμα μετρησα γυρω στις 3 καγιεν και αλλα πολλα ιλουστρασιον...

αυτοκινητακια :rolleyes:

Γειά σας ομορφες!

Clelia πιστεύω ότι πρέπει να προχωρήσεις με το θέμα! Μην το αφήσεις έτσι! Με αυτά και με αυτά, την δική μας ανέχεια δηλαδή εχει πάρει ο κ@λος τους αέρα και μας φέρονται σαν μην πω καν!

Βρε παιδιά προχθες ο οδηγός του λεωφορείου ειχε ραδιοφωνο, μιλαγε στο κινητό (κουβεντούλα κανονική) και κάπνιζε!!!!!!!!!!!!!

Οσο για το baby swimming ειναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!! Μια φιλη μου παει και ειναι ενθουσιασμένη!!!!!!! στο ΟΑΚΑ θα πατε; θα το λατρέψει η μικρη σου!

Φωτεινή με γειά την νεα κουμπάρα, φαίνεται ότι το θέλει πολύ και εχει ενθουσιασμο! Ειδικά για το θέμα νονός - νονά θέλει προσοχή γιατί ειναι μια σχεση διαρκειας που μετράει πολύ για τα παιδάκια!

Ελπίζω με τον φιλο σου να μιλησετε και να τα βρειτε γιατί ειναι κρίμα να χαλάσει μια φιλία τόσων χρόνων

Fire γέλασα πάρα πολυ με την απάντηση σου!!!!!!!!

Κουμπαρούλα μου θα τηλεφωνηθούμε, εύχομαι καλή αρχή και σκορδα!!!!!!!!

Αγγελική μου χαιρομαι που περάσατε όμορφα!!! πάντα τέτοια βρε!

Γιώτα .... γκρ για τον τοιχο! Καλό αέρισμα και φουλ η θέρμανση για να μην κρατήσει υγρασία. Η μπουμπού σας τέλεια!

Ηλιάννα τον ειδαμε και τον καμαρώσαμε!!!!

Βικυ πατουσοπεπελίνος <3

Ειρήνη είπαμε για το φουστανι, δεν μας αρεσε! αν δεν μπορεις να το αλλάξεις κράτα το για κανενα γαμο κλπ... Σε θέλω με χρώμα, τσαχπίνα κι αεράτη!!!!!

φιλιά σας και καλό μας χειμώνα! (δεν ξημέρωσε σήμερα...)

ουπς, αδειο το καφε?

γεια σου τσιπουριτσα..

λοιπον,σημερα ειχαμε τρελλη αγκαλιτιδα

κ τις 3 φορες που κοιμηθηκε πηγα να τον βαλω στο κρεβατι του κ σηκωσε το τετραγωνο..

ετσι λοιπον τον κουβαλαω αγκαλιτσα κ ειναι ηρεμος κ κοιμαται

την τενοντιτιδα την εχω στο τσεπακι :rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...