Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εγω απαντω οταν με ρωτανε ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΩ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΓΙΑΥΤΟ ΚΛΕΕΙ μολισ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΖΑΣΤΑΝΩ ΧΑΧΑΧΑΧ

ΜΕ ΥΦΟΣ ΟΜΩΣ Κ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ :shock::shock::shock::shock::shock:

λεσ κ τα μωρα ειναι κουρδιστα?

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΛΕΠΟΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΗΣ ΧΑΖΟΚΟΤΣΟΜΠΟΛΕΣ

α εγω τα εχω ξεκαθαρισει αυτα στην γειτονια κ 2 -3 -4 το μεσημερι εμεισ καθομαστε βεραντα αμα θελει το παιδι σιγα μην το μαντροσω χαχαχ

τωρα με τον ηλιο κυριολεκτικα χ2στ2κα αν καποιοσ κοιματε αδιαφωρωωωωωωωωωωωωωω

ειμαι γαιδουρα το ξερω αλλα οταν αλαζαν αυτη πλακακια στο μπανιο δεν κυτουσαν τη ωρα ειναι ?????????

η οταν πλενουν τα χαλια κ τρεχουν τα νερα πανω στην βεραντα μασ

οποτε κ εγω στην διαπασων τον λευτερη χαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παλι δεν προλαβανω μουτσσσσσσσσσσ σε ολλεσσσσσσσ

Ρε συ μαμαλευτερακι

Μια απορία έχω....

Τι ώρες είναι αυτές που μπαίνεις ρε πουλάκι μου!!! Γιατί;

Καλημέρα!!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ρε συ μαμαλευτερακι

Μια απορία έχω....

χαχαχ γιατι αντλω καλε αντλω γαλατακι για το παιδακι μου ;);););) κ μου κρατατε συντροφια μουτσσσσσσσσσσσσ σασ διαβαζω αλλα μολισ παω να γραψω εχει τελειωση το κουρδιστιρι χαχαχαχ :tongue::tongue::tongue::tongue:μουτσσσσσσσσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Fire και εγώ το είχα διαβάσει αυτό και όντως ήθελα καρότσι να κοιτάει πίσω, αλλά τελικά δεν πήρα για οικονομικούς λόγους κυρίως. Σκέψου όμως το εξής: ένα μωρό που το έχεις συνέχεια αγκαλιά, είναι χορτασμένο δλδ, αν στην βόλτα του κοιτάει και ξένους και το περιβάλλον, σιγά μην πάθει κάτι. Άσε που όταν τα μωρά φοβούνται ή γενικότερα νιώθουν άσχημα, κλαίνε δεν μας το κρύβουν. Οπότε μην ανησυχείς!

Ploegisi σου εύχομαι τα καλύτερα! Είμαι σίγουρη πως ό,τι και να κάνετε, το έχετε μελετήσει, το έχετε ζυγίσει και ό,τι προγραμματίσετε για το μέλλον, θα σας έρθει όπως εσείς το επιθυμείτε. Θέλω να σε πάρω αρκετές μέρες τηλ, αλλά κάτι τυχαίνει γμτ!! Όταν κοιμάται το μωρό, γράφω εδώ, παίζω παιχνιδάκια, κάνω δουλειές στο σπίτι. Ξεχνάαααωωωω!

Γιώτα αγγούρι αυτό με τον θερμοσιφωνα!! Είναι να τραβάς τα μαλλιά σου!! Μια χαρά είναι η Εμμέλειά μας, φτου φτου!!

Αngelique και εσύ ταξιδάκι σκατούλα μου?? Πολύ όμορφα που είδες την οικογένειά σου, η μικρή αρχίζει να ηρεμεί. Πήρε λίγο παραπάνω χρόνο, αλλά εγώ βλέπω ότι ηρεμεί.

Φωτεινή άντε επιτέλους να έχεις ίντερνετ. Να μας πεις τα κυριακάτικα νέα!

Vasdeli τι να πω για το μωρό!! Είναι καλούλης μωρε, ακούει και παραμυθάκια. Τι καλά, χαίρομαι εγώ μόνη μου τώρα!

Κορίτσια, διαβάστε αυτό που έγραψα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1967284#post1967284 και αν έχετε διάθεση, γράψτε εκεί την άποψή σας. Με έχουν επηρεάσει, θέλω την ειλικρινή γνώμη σας για το τι να κάνω.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελουκω μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!γκρρρρ για τον γιατρο!!!κι εμενα ετσι κανει το ντοκτορι μου και τον βλεπω που με κοιταει καλα καλα οταν του κανω ψαγμενεσ ερωτησεισ!!χα χα!!!

λοιπον το αγγελικιδιον δεν ηθελε καθολου μα καθολου φρουτοκρεμα!!!σαν το λιζακι σου ενα πραμα...

κανω κι εγω λοιπον τα πειραματα μου (στην ιδια ηλικια με εσασ ηταν )και την μια τησ εβαζα αβοκαντο,μετα ανανα,την αλλη μαγκο:shock::shock::shock:...σκαμπιλι η φρουτοκρεμα!!!!!καποια στιγμη πια δεν χρειαζομουν τα εξωτικα φρουτα!!!!;)απο το καλοκαιρι ομωσ μεχρι τελευταια γινοταν πραγματικα μαχη!!!!!τωρα ,δοξα τω θεω αρχισε και παλι να την τρωει (ασ ειναι καλα τα ζουζουνια ____α!!!για δοκιμασε τα και στην λιζα ,και ασ ειναι καλα και η γεωργιτσα που τρωει και αυτη μαζι!!-τισ βαζω μαζι και τρωνε φρουτοκρεμα και ξεχνιουνται-συνοριζονται κ τρωνε..)

ισουλα καλο κουραγιο με την μετακομοιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!με το καλο να μεινετε στο νεο σασ σπιτι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω (και παλι...)δεν σχολιαζω το μπλιαξ τησ καθαριστριασ....

περαστικα για τον θειο!!!

πετρουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι χρυσοχερα!!!!μπραβο σου!!ολα τα ειχατε φτιαξει πολυ πολυ ωραια!!!!!!

καλη αρχη με τον παιδικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γιωτιτσα γεμισεσ μπαταριεσ?μπραβο σου!!!υπομονη με την ζημια ομωσ!!!!!φτου φτου για την γλυκουλα σου!!!!!

αγγελικακι εσυ γεμισεσ μπαταριουλεσ?φανταζομαι τι χαρα θα πηρατε αλλα κ θα δωσατε με τουσ γονεισ σου ε?μπραβο σασ!!!!περαστικα στον πεθερο!!!!

τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μασ λειπεισ!!αντε τωρα που τελειωσεσ,να σε βλεπουμε πιο πολυ ε?περαστικουλια κιολασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και......πολλα πολλα σκορδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!λεσ να αρρωστησεσ εισ τασ εξοχασ????ΣΚΟΡΟΒΡΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινουλα ευχομαι οτι καλυτερο με την συνεννοηση κουμπαρου!!

am13 καλη αναρρωση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι το ξαναλεω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εχεισ ολη μα ολη την θετικη μασ ενεργεια για το παπακι το γλυκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ελενακι τριτομανουλα κ παλι σε ευχαριστουμε για την προσφορα σου!!!!!!χιλια μπαβο σου ομωσ που με 3 ζουζουνια καταφερνεισ να ασχολεισαι κ με χειροτεχνειεσ κτλ!!!

τρελαινομαι για το ζορικο αντρακι τησ fire ,σασ το ειπα??????αλλα κ για τον γελαστο βασδελο-μπεμπινο που ακουει παραμυθι!!!!

fire k vasdelaki τωρα ερχονται οι καλυτερεσ ημερεσ!!!!αντε να ξεκουραζεστε πια κι εσεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μην νομιζετε [παντωσ κοριτσακια κι εγω μεχρι προτεινωσ (την προηγουμενη εβδομαδα δηλαδη ημουν ετσι:shock:,δεν σασ πολυεγραφα εδω σχετικα με την μπουρμπου μου αλλα η κατασταση ειχε ξεφυγει!!!!ευτυχωσ το βραδυ κοιμαται(φτου φτου)αλλα ολο το απογευμα εωσ να κοιμηθει το βραδυ τσιριζε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αλλα πολυ κλαμα λεμε!!!!να σασ πω και τι κανουμε ομωσ?το απογευμα ,μετα την κρεμουλα(παλι μαζι τισ ταιζω...)τισ ντυνω και παμε βολτα με το αυτοκινητο!!!!εκει ησυχαζουν και οι δυο!!!(την προηγουμενη εβδομαδα ,που ανεφερα δουλευε εωσ αργα ο αντρασ μου και ηταν κομμενη η βολτα...;))

Κλειώ....:):):)

Τώρα μου θύμισες την απέναντι που κάθε φορά που με βλέπει μου λέει:'Γιατί κλαίει το μωρό;' (Είναι χωρίς παιδιά, παντρεμένη όμως και μεγάλη γυναίκα).

καλε τι λετε τωρα??????????????????εμενα το κανει αυτο η ιδια μου η πεθερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η μπουρμπουληθριτσα μου πολλεσ φορεσ καθεται και στριγγλαει κιολασ(τησ αρεσει προφανωσ να δοκιμαζει την φωνη τησ...:tongue::tongue::tongue:)μεχρι και στην στριγλια αναρωτιεται το πεθερικον αφου νομιζει οτι κλαιει!!!:shock:οταν πια κλαψει το μωρο ,εκει παθαινει!!!!!!!και δωσ του οι ερωτησεισ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!τσιτα εννοειται τα νευρακια μου!!:tongue::tongue:
Ρε συ μαμαλευτερακι

Μια απορία έχω....

βρε βασδελακι εμεισ οι νησιωτισσεσ-γειτονισσεσ ταυτιζομαστε πολυ τελικα!!!!

ακριβωσ αυτην την ερωτηση θα εκανα σημερα στην ηλιανα!!!!!!!!!!!!!!!!!

ηλιανα μου σε θαυμαζω (δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει...)για τα ωραρια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειδικα την κυριακη που αλλαξε η ωρα και μπηκεσ παλι να μασ γραψεισ φανταζομαι δεν θα προλαβεσ να κοιμηθεισ καν!!!

εγω νομιζα οτι ησουν κωμοτρια....λαθοσ εκανα?ειχα δει στο φεισ φωτο σου κ ετσι νομιζα!!!

α!!!χτεσ κατεβηκαμε μαγαζια ολεσ μαζι!!!(για γελια ημασταν...)εγω ,η μαμα μου και οι εγγονεσ!!!!!πηρα το φορεμα τησ βαπτισησ!!!!!!!!μου πηγαινει πολυ αλλα εχω εναν ενδιασμο γιατι ειναι μαυρο και μαλιστα δαντελα!!!δεν θελω να ειναι πολυ βαρυ..

θυμαμαι και τησ γιωτιτσασ που ηταν μαυρο αλλα δεν ηταν δαντελα....τωρα με την δαντελα φοβαμαι μην το βαρυνα πολυ....αν κ ειναι τησ μοδοσ η δαντελα...χα χα

χτεσ ολο το βραδυ αυπνη ...η μπουρμπουλ ανεβασε στα ξαφνικα πυρετουλη κ ηταν ολο το βραδυ γρινα κ κλαμα...

παω για φρουτοκρεμα επι δυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

δεν νομιζω να ξεχασα καμια ε????αν ναι παγωτακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

DnfMp3.pngqTarp3.png

και η δικη μου πεθερα οταν δυστυχως -γι αυτην- με ρωτησε γιατι κλαιει το μωρο της απαντησα οτι του ριξα 2-3 σκαμπιλια το πρωι κ τον πονεσα λιγο παραπανω μαλλον..:shock:

μονο που δεν μου μεινε στα χερια η γυναικα :tongue:

ο αντρας μου γελουσε 3 μερες..

Διαφημίσεις

Καλημεραααααα.............

το ποναω αλλα μ 'αρεσει το ξερετε???:D:D

Αδιαθετησα και μαλιστα με πολυ φορα και ενιωσα λες και μου σπασανε τα νερα μετα απο 3 μερες μονο καφε υγρα ηρθε το μεγαλο μπαμ τα μεσανυχτα και τρομαξα :(.αλλα δεν πειραζει αρκει που ηρθε και με μεγαλη καθυστερηση ...Κι οχι τιποτα αλλο εχουν φρακαρει και τα κιλα μου και δεν λεει να χασω εδω και 2 βδομαδες.....:mad::-x:-x

Αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω μου ειναι πολυ δυσκολο να του το πω και καθε μερα με ρωταει ο γιωργης μου τι σκεφτομαι και του λεω το ιδιο πραγμα :πως θα του το πω χωρις ουτε την φιλια μας να χαλασουμε , αλλα ουτε και να τσακωθουμε αλλα και κυριως να μην ανακατευτει η μανα του γιατι ΑΝ το κανει θα εχουμε κακα ξεμπερδεματα.

Οσο για την αλλη την κοπελα μ'εχει αφησει αφωνη ....την δευτερα πηγε και εκανε αναζητηση στα μαγαζια για το θεμα βαφτισης και σημερα θα ερθουν για καφε απο εδω... ο αλλος που για καφε να ερθει πρεπει να του πω εγω να τσακιστει να περασει απο εδω αλλιως αγρον αγοραζει :(:(

Θα δαγκωσω τα χειλη μου και θα του το ξεστομισω δεν εχω αλλη λυση καμια.

Η μικρη σαν πολυ ηρεμη την βλεπω 3 μερες τωρα ουτε γελαει πολυ αν δεν την πειραξεις ουτε μας μιλαει αγκου αγκου :(:(

αυριο εχουμε το 6-πλο εμβολιο ...αντε να δουμε τι θα μας πει και η γιατρινα μας , ειχε πει την αλλη φορα οτι θα μας αλλαξει το γαλα , θα μπεικαι η χορτοσουπα αυτην την εβδομαδα μεσα στο γευμα μας... ομορφα... απο τις ωρες που αντλει η μαμαδολευτερακι θα ειμαι στο μπαλκονι για να εχω σημα καμπανα :tongue::tongue::tongue: και να μου κρατατε παρεουλα ;)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

αχαχαχα! Πολυ μου αρεσει οπως απαντατε σε ηλιθιες ερωτησεις. Και εγω κατι τετοια λεω.

Ειρηνη με 'γεια το φορεμα!! Μια χαρα θα ειναι, θελω ομως να βαλεις αξεσουαρ πχ κοσμηματα σε χρωμα, να σπαει το μαυρο. Δλδ μεγαλα ασημενια/χρυσα σκουλαρικια κλπ

Φωτεινη τελικα τον ξαποστελνεις τον κουμπαρο? Ας προσεχε!

Και εγω απο χθες εχω λιγη ροη, ελαχιστη, δλδ ειμαι σε σερβιετακι. Να υποθεσω οτι αδιαθετησα, ναι? Γμτ και μου καλαρεσε χωρις περιοδο. Δλδ τωρα θα τα χασω τα 6 κιλα που ειχα πριν Ελισαβετογκαστρωθω (σικ)?:tongue:

GEXxp3.png

ασε Κλελια μου δεν γινεται αλλιως φιλοι φιλοι αλλα οχι οποτε μας κατσει και οποτε το θυμηθουμε :(.

Ξερω απο νονο ...ειδα και τον δικο μου που ειναι κι αδερφος του πατερα μου....

Απο μικρη ενω τσακωθηκε με τον πατερα μ και την μανα μου ντε και καλα να με βαφτιση αδυναμια ειχε περισσοτερη στον αδερφο μου...κι ακομα εχει ...αλλα κι εμενα "να μου" χε@τηκα... ηλπιζε να γινει στον γαμο μου κουμπαρος η αυτος η ενα απο τα παιδια του ....

Με εβλεπε μονο στις γιορτες και στα γεννεθλια μου.. κι εδω και λιγα χρονια κι αυτο το εκοψε σε μενα ενω στον αδερφο μου τρεχει ....

Βλεπετε εγω στην οικογενεια ημουν το αντιδραστικο στοιχειο αλλα παντα εγω δεν φωναζα περναγα αυτο που ηθελα εγω με τον ηρεμο και χαλαρο τροπο αλλα γινοταν αυτο που ηθελα ενω ο αδερφος μου φωναζε για να κανει αυτο που θελει οποτε τον πλησιαζαν πιο πολυ εκεινον ... καλα αυτο λιγο με νοιαζει ...απλα δεν θελω να εχω νονο στο παιδι μου που αν δεν τον παρω εγω τηλεφωνο η δεν στειλω εγω μηνυμα αυτος δεν κανει τιποτα....

πες του για κινητα για υπολογιστες για τραγουδια πρωτος ειναι :(

Και να πω οτι αλλαξα μετα αφου γνωρισα τον Γιωργο ???καμια σχεση ηταν το πρωτο που ξεκαθαρισα στον γιωργο και το δεχτηκε .... αλλα ο νονος κανει τα δικα του κι απομακρυνεται ας προσεχε.....

Οσο για την περιοδο χτες που πηρα πανικοβλητη την γιατρο μου μου ειπε οτι και τα καφε περιοδος ειναι κι οτι μπορουσε να μου περασει η περιοδος ολο με καφε αυτον τον μηνα και να προσπαθησω να συγκρατησω το αγχος μου και να ηρεμησω μου ειπε οσο να ναι αυτη με ξερει :D... και να γραφω καθε ποτε μου ερχεται η περιοδος γιατι καποιες ανωμαλιες γινονται απλα θελει να δει τι διαφορες ημερομηνιων θα εχω απο εδω και περα...

αλλα τελικα εκανε το μπαμ της χτες μετα απο 12 μερες καθυστερηση ...αντε να δουμε τον επομενο μηνα;)

Ααα σημερα πηγα με την μικρη στη δουλεια μου και οταν το κοινο ειδε οτι ολοι σηκωθηκαν να δουν την μικρη μονο που δεν με λυτσαρανε να με πεταξουν εξω...αλλα πηρα την μικρη κατσαμε πισω απο ενα γραφειο και αρχισα να εξυπηρετω κι εγω κοσμο για να ξαλαφρωσω και τους 2 συναδελφους μου που ειχαν 80 ατομα μπροστα τους βγαλανε το σκασμο ολοι τους :tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Α καλα, τρελλο σοου στην δουλεια σου Φωτεινη...

Fire τα φωτα σου: από πού αγοραζεις βιολογικα κρεατα? Βρηκα ενα πολυ καλο μαγαζι, αλλα 18-20 ευρω το κιλο το σπαλονουα μου φανηκαν υπερογκα χρηματα.

Για πε.

GEXxp3.png

Α καλα, τρελλο σοου στην δουλεια σου Φωτεινη...

Fire τα φωτα σου: από πού αγοραζεις βιολογικα κρεατα? Βρηκα ενα πολυ καλο μαγαζι, αλλα 18-20 ευρω το κιλο το σπαλονουα μου φανηκαν υπερογκα χρηματα.

Για πε.

Clelia γεια σου!Και γεια σε όλα τα κορίτσια. Επειδή μπαίνω πολύ σε ένα άλλο θρεντ, και δε μπαίνω εδώ συχνά, δε γράφω.

Είδα το θέμα σου στο πάρεντς, για καταγγελία στο ΙΚΑ. Δυστυχώς είμαι μπαναρισμένη από το πάρεντς και ήθελα να σου γράψω εδώ. Έχω κάνει 2 φορές καταγγελία με μέηλ στον υπουργό υγείας, υφυπουργό, γενικό γραμματέα και εσχάτως και πρωθυπουργό, για το Παπαγεωργίου και το Λοιμωδών...και προχθές με πήραν από το γραφείο του πρωθυπουργού. Θα κάνω κόπυ πέηστ τι έχω γράψει στο άλλο θρεντ.

Σου το γράφω για να πάρεις θάρρος, γιατί πιστεύω ότι όλοι πρέπει να διαμαρτυρόμαστε. Για να αλλάξει επιτέλους κάτι. Για το Παπαγεωργίου έχω γράψει δίπλα, αν ψάξεις θα το βρεις.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Αντιγράφω: Όπου Τζέφρι, Γιώργος Παπανδρέου:tongue:

Όπως ήδη γνωρίζετε νοσηλευτήκαμε στο λοιμωδών, και τα 2 τα παιδιά. Πανάθλιο. Έστειλα μέηλ, με φωτό, το οποίο παρέθεσα κι εδώ, στον υπουργό, υφυπουργό, γραμματείς και πρωθυπουργό. Το οποίο, ομολογώ ότι δεν είχε πολύ καλή σύνταξη, αλλά δε δούλευε και πολύ το μυαλό. Να αναφέρω επίσης ότι το έχω ξανακάνει για το ΙΚΑ, το Παπαγεωργίου, και το Ιπποκράτειο.

Χτυπάει χθες το τηλ του σπιτιού το απόγευμα. Αθηναικό νούμερο άγνωστο. Ορίστε λέω. Γεια σας, η κυρία Βαρυπάτη Κυριακή? Η ίδια λέω(τηλεμάρκετινγκ υποθέτω). Από το γραφείο του προέδρου σας παίρνουμε, του Γιώργου Παπανδρέου:shock: (στάνταρ μου κάνουν πλάκα σκέφτομαι). Παρακαλώ.Στείλατε μια επιστολή μου λέει, δεν είναι η πρώτη της απαντώ. Αποκλείεται να τη στείλατε σε εμάς θα σας είχαμε απαντήσει. (πιθανόν να έχει δίκιο, δε θυμάμαι). Ό πρόεδρος προσωπικά (δε μασάω λέμε...) θέλει να σας ευχαριστήσει και να σας ενημερώσει να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε. Τι πρόβλημα υπήρξε?Της εξηγώ κοντολογίς ότι έλεγα και στο μέηλ. Χωρίς το όνομα της νοσηλεύτριας, το οποίο δεν έγραφα στο μέηλ που έστειλα στον πρωθυπουργό.Την υγρασία, τον ελλιπή αερισμό, τα απαράδεκτα κρεβάτια, την κλασσική συμπεριφορά δημοσίου υπαλλήλου. Της λέω και εν περιλήψει τι συνέβη στο Παπαγεωργίου. Έχετε δίκιο μου λέει και προσπαθούμε, τη στείλατε και στον υπουργό. Φυσικά!

Και περιμένω απαντήσεις για τις αλλαγές που θα γίνουν στο νοσοκομείο, της λέω. Μου λέει δε μπορούμε να κοιτάμε τον καθένα προσωπικά. Τα παίρνω, αλλά με ηρεμία της απαντώ. Αν με ενδιέφερε το προσωπικά θα το έστελνα όσο νοσηλευόμασταν. Το έκανα, όχι για προσωπική ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά για τον επόμενο. Εξάλλου, της λέω, πολιτεύτηκαστις δημοτικές, το ξέρω μου απαντάει:shock: ε ρε σκανάρισμα που μας ρίχνουν! Και αν ήθελα, πιστέψτε με, θα είχα ιδιαίτερη μεταχείριση.

Μου λέει και το χιτ: ότι δε μπορεί ο πρωθυπουργός να παρεμβαίνει στα υπουργεία, δεν είναι αρμοδιότητά του. Καλά, της λέω, αν δεν είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού να εποπτεύει τα υπουργεία, ποιανού είναι?Εγώ ψήφισα Παπανδρέου στις εκλογές, αλλά απογοητεύτηκα πάρα πολύ. Το πως κρατήθηκα και δεν είπα κι άλλα χειρότερα, μόνο εγώ το ξέρω! Να, προσπαθούμε, εσείς να συνεχίσετε την επαφή με τον πρόεδρο, και να διαμαρτύρεστε κτλ κτλ. Και αναμένω εξελίξεις, εάν υπάρξουν.

Αυτό κορίτσια μου σας το γράφω για να το κάνετε κι εσείς. Όχι γιατί το είπε ο Τζέφρι, αλλά αν όλοι διαμαρτυρόμασταν για τα κακώς κείμενα που αντιμετωπίζαμε και δε λέγαμε δε βαριέσαι, κάτι θα μπορούσε να αλλάξει. Γι αυτό θα το γράψω και δίπλα, μαζί με το τι έγινε στην προηγούμενή μου επιστολή, να παίρνει θάρρος ο κόσμος και να κινείται.

Άει να δούμε.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπερα κοριτσια!!!!

κικηλευτερησ....ποσο δικιο εχεισ!!!

κοριτσια αναρτησα φωτο με το φορεμα!!!!αν δεν σασ κανει κοπο μπειτε να μου πειτε την γνωμη σασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ευχαριστω!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

kikileuteris καλά τους 'ξηγήθηκες!

Ε μα! Πρέπει να σταματήσει αυτή η τρομοκρατία του Δημοσίου και η νοοτροπία: εγώ το μαχαίρι, εγώ και το καρπούζι! Και άμα διαμαρτυρηθείς, θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων κάθε σου δικαίωμα! Νισάφι πια!!

GEXxp3.png

kikileuteris καλά τους 'ξηγήθηκες!

Ε μα! Πρέπει να σταματήσει αυτή η τρομοκρατία του Δημοσίου και η νοοτροπία: εγώ το μαχαίρι, εγώ και το καρπούζι! Και άμα διαμαρτυρηθείς, θα πάει στον κάλαθο των αχρήστων κάθε σου δικαίωμα! Νισάφι πια!!

Δεν πάει στον κάλαθο των αχρήστων;) Εγώ τα είχα πάρει στο κρανίο με την απαράδεκτη συμπεριφορά μιας νοσηλεύτριας και της ζητούσα το όνομά της. Παρανόμως, δε μου το έδινε. Τελικά το βρήκα. Βέβαια, η προϊσταμένη πήγε να με καλοπιάσει για να μην κάνω αναφορά...

Όμως, ο άντρας μου, που είναι εποχικός πυροσβέστης, μου έχει πει, ότι, αν κάνω αναφορά, και αποδειχθεί ότι έχω δίκιο, υπάρχουν ποινές...πχ μείωση μισθού.

Κι ενώ στενοχωριέμαι σε τέτοιες εποχές να μειώνεται του αλλουνού ο μισθός, από την άλλη πρέπει κάπως να τιμωρείται και ο δημόσιος υπάλληλος. Εγώ, αν μιλήσω σε πελάτη άσχημα θα απολυθώ. Και δικαίως!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...