Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βικυ ο μικρος φορεσε 5 φορες σαλιαρα και εκλαιγε σπαρακτικα

αυτο ηταν απ τα πρωτα που καταλαβα,του τη σπαει αφορητα

τι περιεργο ε? μα τι ευκολο μωρο εχω εγω..

:oops:

Καλα, ε; Έχεις και πολύ ζόρικο αντράκι!!! Αύριο μεθαύριο θα κλαίνε οι γυναίκες πίσω του!!!:P:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κοριτσαρες εμεις ειμαστε καλυτερα.και λεω καλυτερα γιατι ειμασταν παλι αρρωστοι. και τα δυο με κιτρινες μυξες.και με αντισταμινικα μπας και καταφερουν να σταυρωσουν λιγο υπνο με το μπουκωμα. τωρα ειναι καπως καλυτερα. τι να πω καιγω ειπα να φερω δυο ανθρωπουςσπιτι μου για τα γενεθλια μου και χωρις παιδια παρακαλω και τι πατησαμε σε γυαλα θα μπαινουμε σε λιγο τι να πω,

κλελια μου συλλυπητηρια και περστικα. σε καταλαβαινω για την παλινδρομηση και γω πριν τον μικρουλι μου ετσι την ειχα πατησει στο τεταρτο.

ελλαιν μου θετικη σκεψη αναψε και ενα κερακι στον αγ.στυλλιαινο που ναι προστατης των παιδιων και στη παναγια και θα πανε ολα καλα.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

αχ αχ αχ το μαναρακι μου

οταν ξυπναει κ τεντωνει κορμι χερια ποδια ειναι απλα... θεος

μετα με κοιταει με κεινο το ψαρωτικο βλεμμα σα να μου λεει " μαναααα, ετοιμο το φαι??"

Καλημέρα κοριτσάκια, να μαι κι εγώ. Είχαμε πάει τετραήμερο στο χωριό και ήταν πολύ ωραία, η μικρή χόρτασε καροτσάδα. Βέβαια όταν γυρίσαμε συφιλιάστηκα γιατί είχε ξεβιδωθεί ενα σωληνάκι στο θερμοσίφωνα και έγινε ο τοίχος στο δωμάτιο της μικρής σκ@τ@.

Κατα τα αλλα είναι καλα η χοντρούλα μου ( εφτασε τα 8400 γι αυτο την λεω έτσι) έχει λίγο γκρίνια κάποιες ώρες της ημέρας μάλλον βγάζει κάποιο δοντάκι. Η χορτόσουπα δεν της αρέσει καθόλου, με το ζόρι τρώει 10 με 15 κουταλιές, ελπίζω όταν μπεί και το κρέας να της αρέσει.

Am13 Χρόνια Πολλά για τα γενεθλιά σου αν και καθυστερημένα και περαστικά σας.

Ελένη να χαίρεσαι την Εβελίνα σου και όλη σου την οικογένεια. Ελπίζω να μην είναι τίποτα αυτο με τα κακάκια της μικρής.

Clelia συλλυπητήρια για την πεθερά σου, ο θεός ας αναπαύσει την ψυχή της. Καλορίζικό το αυτοκινητάκι, περαστικά στο θείο σου και να μην σχολιάσω καλύτερα αυτο που έκανε η καθαρίστρια σας. Το αβοκάντο αρέσει πολύ στην Εμμέλεια, ελπίζω να ερέσει και στην Ελισάβετ, αρκεί να είναι αρκετά ώριμο.

Ειρήνη με το καλό οι ετοιμασίες της βάφτισης, είμαι σίγουρη οτι θα τα κάνεις σούπερ. Οσο για τη δουλειά τι να πώ, το σπαστό είναι αγγούρι δεν θα βλέπεις καθόλου τα παιδάκια σου.

Ellain πλησιάζει η επέμβαση και σίγουρα η αγωνία σου κορυφώνεται, αλλα το ξέρεις οτι όλα θα πάνε καλά και εμείς απο δω θα στέλνουμε όλη τη θετική μας ενέργεια. Καλύτερα να έχεις κοντομάνικα φανελάκια μαζί σου, κάνει γενικώς ζέστη μέσα στο Παίδων και μην αγχώνεσαι πως θα το αλλάζεις σίγουρα οι νοσηλεύτριες θα είναι πολύ πρόθυμες να σε βοηθήσουν.

Πετρούλα πολύ ωραία δουλειά είχες κάνει στα βαφτιστικά του Αναστάση και τώρα είμαι σίγουρη οτι θα είναι εξίσου καλά ή και καλύτερα.

Τσιπουρίτσα περαστικά σου. Καλά έκανες και έφυγες εκδρομούλα, σίγουρα κάποιες ημερομηνίες μας φέρνουν δυσάρεστες αναμνήσεις αλλά πρέπει εμείς να τις αντικαταστήσουμε με χαρούμενες. Σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες κι ρώτησες για μένα, σου στέλνω ένα εξτρά φιλί.

Φιλιά πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

γμτ μιλησα με μια φιλη μου κ μου πε οτι οταν παμε βολτα με το καροτσι κακως το μωρο βλεπει μπροστα και οχι εμας γιατι σοκαρεται ψυχολογικα μια κ δεν ξερει οτι εγω ειμαι απο πισω κ σπρωχνω κ βλεπει αγνωστο κοσμο κ αγνωστες εικονες

το καροτσι μας ομως βλεπει μονο μπροστα..

δεν το χα σκεφτει ποτε ετσι

στεναχωρηθηκα γιατι εχει μια λογικη αυτο

ολα αναλυση θελουν πια

Καλησπερα σε ολες!

Σημερα εχουμε σχεδον απαρτια, καλο αυτο. Το παπι εχει δωσει ρεστα απο γκρινια σημερα, δεν κοιμηθηκε το 20λεπτο του το μεσημερι και ειναι σαν κουρδισμενο!

Γιωτιτσα τι κακο κι αυτο με τα πραγματα του σπιτιου οταν χαλανε, με πιανουν κι εμενα τα νευρα μου. Ελπιζω να λυθηκε το θεμα του θερμοσιφωνα και να μην εχεις διαρροες συνεχεια. Κατα τα αλλα μια χαρα την βλεπω την Εμμελεια σου, παιρνει το βαρος της και μεγαλωνει!!

αμ σε ευχαριστω για τις ευχες σου, και σκεφτομουν σημερα το πρωι ποιος ειναι ο αγιος προστατης των παιδιων, και να που μου το ειπες εσυ. Να 'σαι καλα

Τσιπ μου χτυπα βιταμινουλες για να συνελθεις, και ετοιμασου για το καλοκαιρι να κανεις μπανακια να μην σε ξαναπιασει κρυωμα! Και γενικοτερα think positive!

Πετρουλα ειναι υπεροχα αυτα που εφτιαξες στην βαπτιση του Ανασταση και το πιο κουφο ειναι οτι αυτα ακριβως μα ακριβως ειχα σκεφτει να φτιαξω κι εγω για το παπι. Η μονη διαφορα ειναι οτι αντι για κορωνες στην μπομπο σκεφτομαι να βαλω ενα αλογακι απο φιλντισι. Αντε τωρα εσυ εισαι pro και στον μπεμπη θα κανεις ακομα καλυτερα!

Κλειω περαστικα στον θειο, τι κακο ειναι αυτο? Οσο για την κυρια της καθαριοτητας, ας μην σχολιασω καν. Στην ιδια κατηγορια και η γειτονισσα που τα ξερει ολα ("Θα το δεις...", ωραιο σχολιο!).

Ευα και βικυ, ηρωικες μανες κουραγιο!!:-):smile::-)

προς το παρον φιλια!!!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

εχω σημααααααααα εχω σημαααααααα καμπανααααααααααα :tongue::tongue::tongue:

Τον βρηκα τον ατιμο τον κουμπαρο τον βρηκα ... δεν ρωτησε απολυτως τιποτα γιατι τον θελω επειγοντως να ερθει στο σπιτι μ

Θελω εναν ανθρωπο κυριως για νονο της κορης μου που να περνει να ρωταει τι κανει η μικρη οχι να με περνει η μανα του και να με ρωταει.

θα μου ειναι πολυ δυσκολη η συζητηση την Κυριακη αλλα δεν γινεται αλλιως δυστυχως πρεπει να λυθει το θεμα τωρα που ειναι νωρις.

η μικρη μου χτες το βραδυ πλανταξε στο κλαμα και ειμασταν οι δυο μας :(

σημερα μου εχει δεκατακια κι απο οτι το κοβω μαλλον βγαζουμε δοντακι γιατι της βαζω το δακτυλο στο στομα της και το τριβει και ηρεμει.

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γιωτιτσα ζημια στο δωματιακι ε? ελπιζω να διορθωνεται ευκολα..θα το βαψετε??

φωτεινη εχεις σημαααα..σημα καμπανααααα..σε πολεις-χωρια λαλαλαλλαλαλα!!!σημαααααα...καμπαναααααα...(μερακλωσα:D:D)

fire αυτο τοχω ακουσει κ γω...αλλα μην τρελλαινεσαι...οταν θα πηγαινετε βολτα θα μιλας ή θα τραγουδας συνεχεια να σακουει...

αλλωστε σε λιγο καιρο καθονται αναγκαστικα με φορά να κοιτανε προς τα εξω...

σημερα βγαλαμε κολοκυθι-κ βαλαμε μονο καροτο πατατα- κ φαγαμε 3 ολοκληρες κουταλιες...μεχρι που παλι καναμε αναγουλες...:tongue::tongue:

αυριο με απεργια γιατρων ικα θα χασουμε παλι εμβολιο...κ ειναι το ακριβο κ δε θελω να το κανω στη γιατρο μας...αφου εκει το κανω τσαμπα...επομενο ραντεβου εχει σε ενα μηνα...απιστευτο??:mad::-x:-x

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Γεια σας κοριτσάρες, μου λείψατε…

3ήμερο πήγαμε στο χωριό μου, όμορφα ήταν…. είχα 7 μήνες να δω όλη μου την οικογένεια μαζί – από τον Αύγουστο συγκεκριμένα.

Επίσης το μωρό κοιμήθηκε ένα βράδυ 8 ώρες σερί, είχε να το κάνει από 3 μηνών.

Τώρα πίσω με γκρίνια και αϋπνία, μάλλον βγάζουμε κι άλλα δόντια… θα δούμε.

Αύριο, παρʼ όλες τις απεργίες, θα κάνει ο πεθερός μου 3 επεμβάσεις μαζί: προστάτη, ομφαλοκήλη και αφαίρεση λιπώματος στον σβέρκο. Να πάνε όλα καλά.

Θα έχω την αδερφή μου σπίτι για παρεούλα.

Κλειώ μου συλλυπητήρια για την πεθερά σου, ζωή σʼ εσάς, τα συλλυπητήρια μας και στον άντρα σου. Περαστικά στο θείο σου.

Καλορίζικο το 107 σου, πολλή όμορφη επιλογή, καλές βολτούλες – καλοτάξιδο και όλα τα καλά. Να το χαρείτε και με το παραπάνω!

Να μην σχολιάσω παλάμες, στόματα κλπ….

Πετρούλα υπέροχα τα βαφτιστικούλια του μεγάλου σου και είναι ακόμα πιο όμορφα γιατί ετοιμάστηκαν από τη μανούλα με αγάπη!

Ειρηνάκι ελπίζω να βρεθεί η καλύτερη λύση με τη δουλειά σου.

Δέσποινα εύχομαι να πάνε όλα καλά με το μπουλούκο σου, τον ομορφάντρα! Θα βρεις καταπληκτικές λύσεις σχετικά με τη διατροφή σου με τη βοήθεια του μαμουνακίου.

Ελένη ευχαριστούμε για την όμορφη σκέψη σου και την προθυμία σου να μας βοηθήσεις όλες με τη βάφτιση των μπουμπουκιών μας. Όπως πάντα κυρία με τα όλα σου!

Να χαίρεσαι και την Εβελίνα.

Ελενάκι μου η σκέψη μου είναι στο παπάκι σας μα πιο πολύ στη δική σας αγωνία. Όλα θα πάνε καλά και θα ξεχάσετε εύχομαι πολύ πολύ γρήγορα την όλη ταλαιπωρία. Ο Θεός και ο Άγιος Στυλιανός θα είναι μαζί σας εκείνες τις στιγμές. Καλή επιτυχία που θα είναι σίγουρα!

Γιωτίτσα μου η Εμμέλεια έχει σούπερ ανάπτυξη. Εύχομαι να περάσει γρήγορα η γκρινουλίτσα της και τσουπ να σκάσει το δοντάκι που την παιδεύει. Και να φάει και τα λαχανικάκια της με όρεξη.

Τι παλούκι αυτό με τον θερμοσίφωνα;;; Ελπίζω να μην κατέστρεψε την όμορφη τοιχογραφία με τον Winnie σας. Τώρα που λείπαμε το 3ήμερο έσπασε και των πεθερικών μου και έτρεχαν μόνοι τους γμτ… Επιδημία έπεσε;

Το έχουμε πάθει κι εμείς… είχαμε βγει για φαγητό και γυρίζοντας είδαμε την διαχειρίστρια να τρέχει πανικόβλητη… μάζεψα 3 κουβάδες νερό από τις σκάλες και τον διάδρομο, 2 κουβάδες ο σύζυγος απʼ το πατάρι και άλλους 2 απʼ το πατάρι τις γειτόνισσας….. πόσο νερό πια…; Επίσης δεν είχαμε ρεύμα εμείς καθώς και η αποκάτω μας… είχε περάσει το νερό από τις πρίζες, ευτυχώς δεν είχε πάει προς τα ξύλινα δάπεδα…

Από τότε βάλαμε σκάφη κάτω απʼ το θερμοσίφωνα και σωληνάκι για να τρέξουν τα νερά στην μπανιέρα σε αντίστοιχη περίπτωση, ου μη γένοιτο.

Φωτεινή καλά ξεμπερδέματα με την κουμπαριά, εύχομαι να βρείτε λύση και να μην δοκιμαστεί η φιλία σας. Πάντως είναι πολύ σημαντικό να έχει ο Νονός καλή σχέση με την οικογένεια και το παιδί. Μια λύση θα ήταν να μοιραστεί την κουμπαριά με την άλλη φίλη σας αν δεν είσαι σίγουρη για τα μετέπειτα. Δες αν μπορείς να του το προτείνεις.

Μεγειά και το σήμα καμπάνα.

Vasdeli και Fire αν σας παρηγορεί αυτό… να ξέρετε ότι τα ίδια περνάω κι εγώ, που είναι μεγαλύτερο το βασανιάρικο μου, μόνο στο μπρούμυτο διαφέρουμε. Υπομονή, δεν μπορεί κάποια στιγμή θα στρώσουν. Βλέπε τσιπουρ-αδερφή.

Τσιπουράκι think positive αγαπούλα! Να δραπετεύετε όσο πιο συχνά μπορείτε και να ξεσκάτε! Πολλά φιλάκια!

αμ13 Χρόνια πολλά και περαστικά σας.

μαμουνάκι ελπίζω να τα πάτε καλύτερα με τα λαχανικά αύριο.

Μαράκι συλλυπητήρια για τον φίλο σας, αυτά είναι τα άσχημα…….. κουράγιο τους δικούς του ανθρώπους…

μαμαλευτεράκι μπεκροκανάτα ε;;;; :P

ploegisi, Νενάκι μου λείπετε!

Σε όλα τα μουτράκια μάκια!!!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

καλησπέρα πεπελάρες μου!

έχω καιρό να φανώ, εδώ έχουμε πολλά και διάφορα... έχω και πάλι μετακόμιση! ναι ναι! πάλι! αυτή τη φορά αλλάζω και πόλη και γυρίζω στη γεννέτηρά μου, αφού εδώ έχω δικό μου σπιτάκι και θα γλιτώσω τα ενοίκια... 320€ δεν είναι και λίγα... βέβαια είναι μικρούλικο και υπό άλλες προϋποθέσεις θα ήθελε ανακαίνηση, αλλά προς το παρόν μπαίνουμε ως έχει και να 'μαστε καλά... αυτές τις μέρες βάφουμε! θα κάνουμε και υποχρεωτικό co-sleeping, άντε να δούμε πως θα βολευτούμε... κρεβατοκάμαρη και παιδικό 2 σε 1...

το πως και το γιατί θα σας τα πω όταν έχουμε τα νεότερα που περιμένουμε μέρα με τη μέρα! οπότε μέχρι τις 15 απρίλη που ευελπιστώ να τελειώνουμε, θα τα λέμε σπάνια, μιας και ίντερνετ μόνο στη μαμά και στην πεθερά θα υπάρχει!

δεν μπόρεσα να σας διαβάσω καλά, έχασα πολλά...

κλελούκω να είστε καλά να τη θυμάστε την πεθερούλα και να χαρείτε το όνομά της στο λιζάκι σας!

ελενάκι μου εύχομαι να παν όλα καλά με την επεμβασούλα σας! που θα πάνε δηλαδή! η σκέψη μου θα είναι μαζί σου κορίτσι μου!

κουμπαρούλα μου εδώ είμαι! θα μιλήσουμε εμείς!

φιλιά πολλά σε όλες σας και στα ζουζουνιάρικα μωράκια σας!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Ένα έχω να σας πω:

Σήμερα διάβασα παραμύθι στα μεγάλα με τον πεπελινόσαυρο στο μάρσιπο....Δεν κοιμόταν μέχρι που άκουσε για τον άτακτο Γιωργάκη και ξεράθηκε!!!:P:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Κλειώ....:):):)

Τώρα μου θύμισες την απέναντι που κάθε φορά που με βλέπει μου λέει:'Γιατί κλαίει το μωρό;' (

!

εγω απαντω οταν με ρωτανε ΤΟ ΒΑΣΑΝΙΖΩ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΓΙΑΥΤΟ ΚΛΕΕΙ μολισ ΤΟΥ ΕΒΓΑΛΑ ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΑΥΓΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΜΑΣΧΑΛΕΣ Κ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑ ΖΑΣΤΑΝΩ ΧΑΧΑΧΑΧ

ΜΕ ΥΦΟΣ ΟΜΩΣ Κ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙΣ :shock::shock::shock::shock::shock:

λεσ κ τα μωρα ειναι κουρδιστα?

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΑΛΕΠΟΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Κ ΤΗΣ ΧΑΖΟΚΟΤΣΟΜΠΟΛΕΣ

α εγω τα εχω ξεκαθαρισει αυτα στην γειτονια κ 2 -3 -4 το μεσημερι εμεισ καθομαστε βεραντα αμα θελει το παιδι σιγα μην το μαντροσω χαχαχ

τωρα με τον ηλιο κυριολεκτικα χ2στ2κα αν καποιοσ κοιματε αδιαφωρωωωωωωωωωωωωωω

ειμαι γαιδουρα το ξερω αλλα οταν αλαζαν αυτη πλακακια στο μπανιο δεν κυτουσαν τη ωρα ειναι ?????????

η οταν πλενουν τα χαλια κ τρεχουν τα νερα πανω στην βεραντα μασ

οποτε κ εγω στην διαπασων τον λευτερη χαχαχαχαχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ παλι δεν προλαβανω μουτσσσσσσσσσσ σε ολλεσσσσσσσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...