Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα απ την και παλι μουντη θεσσαλονικη

ο μικρος κοιμηθηκε 4,5 ωρες συνεχομενα μαζι του κ γω κ νιωθω σα να εκανα μια εβδομαδα σπα!!

νομιζω οτι το παιδι μου εχει αρχισει να μεταλλασεται αλλα δεν θελω να το δεσω κ κομπο

ωστοσο ειμαι χαρουμενη για οτι καλη αλλαγη κανει οσο κι αν κραταει αυτη..:D

πετρουλα πολυ ομορφα ολα αυτα που κανατε! ευγε!

σε καταλαβαινω που συγκινηθηκες..

μακαρι να πιαναν κ μενα τα χερια μου να ασχολιομουν κ εγω αλλα ειμαι εντελως αναπηρη στα καλλιτεχνικα:rolleyes:

καλη αρχη στον παιδικο,ελπιζω να προσαρμοστει γρηγορα

(και συ το ιδιο :tongue:)

κλελια νομιζω οτι χρειαζεσαι εναν πιο καινοτομο κ ..ευφανταστο τυπο για παιδιατρο ;)

φιλια πολλα!

θα κανω ερευνα τωρα για παρκο ή παρκοκρεβατο γιατι ακομη δεν κατεληξα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Fire μακάρι ο μικρός να αρχίσει να κοιμάται καλύτερα τώρα να ξεκουράζεσαι και εσύ.

Εμείς μια από τα ίδια. Όχι μόνο ξυπνάει κάθε 2; ώρες αλλά θέλει και κούνημα για να κοιμηθεί μετά. Και ειδικά στην αρχή που νυστάζεις ακόμα πολύ είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα. Που θα πάει όμως, κάποια στιγμή θα στρώσει!

Πριν απο μερικες μερες μας προταθηκε απο τους νονους του μεγαλου μου να βαφτισουν και τον μπέμπη και δεχτηκαμε γεματοι χαρα!!Ειναι καταπληκτικοι ανθρωποι, απολυτα συνειδητοποιημενοι και νομιζω ιδανικοτερους νονους οσο και να εψαχνα δεν θα εβρισκα...Ειναι πολύ κοντα στο παιδι και εκδηλώνουν σχεδον καθημερινα το ενδιαφερον τους και την αγαπη τους για τα παιδια μας!!!

Ετσι εχω μπει και εγω σε ρυθμους προετοιμασιων σαν την Ειρηνη μιας και σκεφτομαι να τα φτιαξω όλα μονη μου, απο προσκλητηριο μεχρι και γλυκό..να δουμε ποτε θα τα καταφερω με δυοπαιδια γιατι και στον Ανασταση τα φτιαξαμε με την αδερφη μου αλλα τοτε ηταν μονο ενα νινι...

Για δειτε τι ειχα φτιαξει τοτε http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=725346#post725346, τα θυμηθηκα προχτες και συγκινηθηκα..μεγαλωσε το παιδι μου και απο σημερα ειναι και μαθητης!!!Πήγαμε πρωτη μερα παιδικο και τα πήγε αρκετα καλά το αγορακι μου!!Ειμαστε ακομη σε σταδιο προσαρμογης φυσικα...

Ελένη θα ηθελα κι εγω να σε ρωτησω για ενα βιβλίο ευχων αλλα δεν θελω και να ενοχλώ γιατι αυτο τον καιρο εισαι απασχολημενη με τα παιδια..μη σε ζαλίζω κι εγω!!!

Πετρούλα

πρώτα από όλα καλή αρχή στον Αναστάση σου με το παιδικό! Είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα για αυτόν αλλά και για σας.

Δεύτερον τι όμορφα πράγματα που έφτιαξες!!! Μπράβο σου! Με το καλό να κάνεις πάλι και τη βάπτιση του μπέμπη. Για πότε λέτε;

Φυσικά η πρότασή που έκανα στην Ειρήνη ισχύει για όλες! Αν χρειαστείς οποιαδήποτε βοήθεια και μπορώ φυσικά ευχαρίστως να βοηθήσω! Μη διστάσεις. Καλύτερα όμως να μου στείλεις e-mail ή πμ μήπως εδώ μου διαφύγει.

Καλημέρα σε όλες!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

βικυ που εισαι?

τι κανει ο γελαστος κ πως παει η παλινδρομηση?

ηρθε το βιβλιο.θα το ξεκοκκαλισω

Έλα Εύα...εδώ είμαι, απλά είχα λίγη δυσκολία με τον γελαστό...βγάζει απίστευτα σάλια, στο ριλάξ να κάτσει ούτε κουβέντα....με το μάρσιπο την βγάζουμε ή με βόλτες στο καρότσι....

Στρώνει το αντράκι σου, μωρέεεεεε.....

Χαίρομαι για το βιβλίο, θα δεις θα σου δώσει πολλά κουράγια! Όταν το είχα διαβάσει τότε με τα ζόρια στον Παύλο είχα πάρει πολύ δύναμη! (Ερώτηση:?:: μήπως πρέπει να το ξαναδιαβάσω και τώρα; Ο γελαστός μου θυμίζει πολύ τον αδερφό του:!:, μόνο που τα βράδυα είναι πολύ πολύ καλός!!!Ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν θα την πάλευα διαφορετικά!!).

Αρχικά ο νους μου πήγε μήπως και ετοιμάζει δόντι(Παρηγοριά στον άρρωστο, ένα πράγμα....:) ), αλλά μετά γέλασα γιατί θυμήθηκα ότι τα άλλα 2 πρώτα χρόνισαν και μετά ξεφαφούτιασαν!!!:-P:razz: Λέτε η φάση ταχείας αναπτυξης των 3 μηνών να χτυπάει εδώ;;;;;

Τσιπούρα καιρό είχαμε να σε διαβάσουμε, πουλάκι μου, που είσαι;Θετικές σκέψεις!!!

Κλειώ, εύχομαι περαστικά στον θείο σου...μα τι έγινε ρε παιδί μου;Όλα μαζί;

Ellain όλα θα πάνε καλά στην επέμβαση...άλλωστε όπως έχεις πει κι εσύ η ίδια, είναι επέμβαση ρουτίνας και οι γιατροί εκεί στο παίδων είναι τσακάλια...

Ο γελαστός σήμερα μας χάρισε το καλύτερο βράδυ μέχρι στιγμής....Ύπνος στις 10, ξύπνημα στις 4 για θηλασμό, αμέσως μετά ύπνος και μετά ξύπνημα στις 6.50!!!! Φοβερό; Ναι, ναι, το ξέρω...έχετε δει και καλύτερα αλλά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένη!!!!:):):):):)

Ελένη, συντρίτεκνη μανούλα, σε σκέφτομαι συχνά...

Πετρούλα, με το καλό οι ετοιμασίες.....:-)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέεερα!!

Ο θείος μου είναι πολύ καλύτερα, αυτό που βρέθηκε ήταν απλά έλκος :D...

Stone καλή αρχή κορίτσι μου!!! Αχ τι καλά... Τα πράγματα που έφτιαξες ήταν πολύ όμορφα, πάντα άξια, μπράβο!! Όσο για τον παιδίατρο, ένα δίκιο το έχεις, ήθελα όμως να είμαι καλυμμένη αν έρθει την επόμενη φορά και του πω ότι η μικρή τρώει απίστευτες ποσότητες πχ αβοκάντο-μπανάνα, μη μου την πει ότι δεν μου είπε να δώσουμε αβοκάντο και ότι έπρεπε να το ήξερε κλπ. Εγώ το ανέφερα, αυτός με έγραψε, σκασιλάρα μου τον γράφω και εγώ!

Fire δεν τον αλλάζω. Άστον με την έλλειψη φαντασίας του. Εγώ διαβάζω, παίρνω ιδέες, σας συμβουλεύομαι, ρωτάω και κάνω αυτό που εγώ θεωρώ καλύτερο. Για επιστήμονας είναι τέλειος, μόνο εκεί θα τον χρησιμοποιώ.

Μαράκι τα συλληπητήριά μου για τον φίλο σας που έφυγε...

Vasdeli και Fire πόσο μα πόσο σας καταλαβαίνω που πανηγυρίζετε με απλά πραγματάκια που κάνουν τα αγοράκια-βασανάκια σας. Καλά κάνετε και επαναλαμβάνω: ό,τι κάνουν δεν είναι τυχαίο. Είναι η αρχή του τέλους για την πολλή ταλαιπωρία σας. Τα μωράκια μας πήραν πολλή αγάπη και αγκαλιά κλπ κλπ κλπ και αρχίζουν να ανεξαρτητοποιούνται!

Πάλι συγχίστηκα, πάλι! Η γειτόνισσα μου υπέδειξε ότι η Ελισάβετ θα γίνει τόσο προσκολλημένη πάνω μου επειδή κάνουμε co-bedding. Και ότι ακόμα είναι μωρό, γι' αυτό πηγαίνει παντού. Σε λίγο που θα μεγαλώσει, θα έχω πρόβλημα μεγάλο. Δεν μου είπε τους αριθμούς του Λοττο (αφού είναι μάντης και ξέρει τα μελλούμενα), αλλά έκλεισε την κουβέντα της με το θεϊκό "Θα το δεις!". Όπως είδα και τα άλλα που μου έλεγαν άλλοι φωστήρες για την αγκαλιά και διαψεύστηκαν πανηγυρικά!

Α! και το άλλο για να σας συγχίσω ακόμα περισσότερο: η καθαρίστριά μου - που την έχουμε χρόνια, από το πατρικό μου και μας αγαπάει πολύ - βρήκε κάτι καινούριο να κάνει στην Ελισάβετ. Βάζει την παλάμη του μωρού ΟΛΗ μέσα στο στόμα της :shock:. Όταν το έκανε, εγώ έμεινα διότι δεν περίμενα τέτοια σιχαμένη αντίδραση. Αμέσως το παιδί στην απολύμανση. Μετά απλά της φιλούσε την χούφτα (απλά, συγκριτικά με την προηγούμενή της αντίδραση). Πάλι η Ελισάβετ στην απολύμανση. Την επόμενη φορά θα της την πω, απλά τώρα μου ήρθε λίγο νταμπλάς...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

goodmorning.gif

Καλημέρες!!!!!

Ειχα χαθει την προηγουμενη εβδομάδα γιατί συμμετείχαμε σε μια εκθεση και ειχα τρελό τρεξιμο, μετά αρρώστησα, oh yes για μια ακόμα φορά (πυρετος, συνάχι και τρελός πονοκέφαλος!), μετά φυγαμε το πσκ.

Ελπίζω να μην ξαναρωστήσω φέτος ειλικρινά με έχουν τσακίσει οι ιώσεις! Φταει ότι ειμαι συνέχεια μεσα σε μετρό και λεωφορεία βεβαια.....

Αντε και θέλω να δω και τα μωρά σας!!!!!! <3

Ελενα να μην εχεις εννοια θα ήταν χαζό να σου το πω, αλλά αυτό που μπορώ να σου πω είναι ότι πραγματικά μα πραγματικά είναι ένα ευκολάκι και σε 5 μέρες θα ειναι πίσω σας :)

Κλειώ μου λυπάμαι πολύ για τον θειο σου, περαστικά του!!!!!!

Οσο για την γειτόνισσα να κοιτάει την δουλειά της! Εσυ γιατί κάθεσε και λες πως κοιμάστε; δεν χρειαζονται πολλες λεπτομέρεις, ούτε να σε πιάνει ο καθένας στο στομα του! Και μιας και λέμε στομα.... η κυρια που καθαρίζει.... να μην το ξανακάνει αυτο.... μα που της ήρθε;

Ειρηνη με την δουλειά τί θα κάνεις; Μην τους χαριστείς στο λέω! Ελεος!

Κοιμηθηκαν οι βασανισμένες μανες!!!!! oh yes!!!!!! μπραβο βικυ και ευα!

Πετρούλα μου ειναι τόσο όμορφα αυτά που φτιάξατε! μπραβο σας! Καλή αρχή με τον παιδικό!!!!!

Αγγελική που εισαι; Γιώτα; Κουμπάρα;;;;;

Σας φιλώ, δουλίτσα και χαρά! Να μου ζουμπουρλίσετε τα μωρά σας!

Διαφημίσεις

Κλειώ....:):):)

Τώρα μου θύμισες την απέναντι που κάθε φορά που με βλέπει μου λέει:'Γιατί κλαίει το μωρό;' (Είναι χωρίς παιδιά, παντρεμένη όμως και μεγάλη γυναίκα).

Μου τη δίνει τόόόόσο πολύ που έτσι μου έρχεται να της κατεβάσω κανένεα γαλλικό...

Μην δίνεις σημασία!!

Καλά, ε! αυτό με την κυρία που σας καθαρίζει τι αηδία!!! Μίλα της στα ίσα και πες της ότι τα μωρά δεν τα φιλάνε στα χέρια γιατί τα βάζουν στο στόμα!!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

qwlrp3.png

κλειω μαλλον δεν καταλαβα

βαζει την παλαμη του μωρου στο στομα της???:shock::?::!:

ωραια τα νεα για το θειο σου!! αλλο κακο να μη σας βρει

βικουλα και μεις εχουμε πολλλλλλααααααααααααα σαλια αλλα δοντι γιοκ μας ειπε η γιατρος

βρεχει συνεχεια τα φορμακια του βαρεθηκα να τον αλλαζω

Διαφημίσεις

Τσιπούρα, βασικά δεν ντρέπομαι για αυτά που κάνω γι' αυτό και απαντώ με ειλικρίνεια. Οκ, σε πολλούς δεν λέω λεπτομέρειες, αλλά η συγκεκριμένη είναι γειτόνισα-φίλη μου, είναι μια χαρά κατά τα άλλα, οπότε της το είπα, δεν το έχω μυστικό. Τώρα της γύρισε το μάτι, τι να πω. Μάλλον ζηλεύει που είχε μαύρους κύκλους από τα ξενύχτια όταν είχε το μωρό της και εγώ στην ίδια περίπτωση έχω μούρη φράπα από το καθημερινό ξύπνημα στις 11 :tongue:. Ζήηηηλια Ψώωωρα

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ευα,για τα σ'αλια...μπορείς να βάζεις μια σαλιάρα(μαλακή και πάνινη) μπροστά. Για να μην του αλλάζεις φορμάκι κάθε τρεις και λίγο!

qwlrp3.png

Τσιπούρα, βασικά δεν ντρέπομαι για αυτά που κάνω γι' αυτό και απαντώ με ειλικρίνεια. Οκ, σε πολλούς δεν λέω λεπτομέρειες, αλλά η συγκεκριμένη είναι γειτόνισα-φίλη μου, είναι μια χαρά κατά τα άλλα, οπότε της το είπα, δεν το έχω μυστικό. Τώρα της γύρισε το μάτι, τι να πω. Μάλλον ζηλεύει που είχε μαύρους κύκλους από τα ξενύχτια όταν είχε το μωρό της και εγώ στην ίδια περίπτωση έχω μούρη φράπα από το καθημερινό ξύπνημα στις 11 :tongue:. Ζήηηηλια Ψώωωρα

Εννοείτε πως δεν ντρέπεσαι για αυτά που κάνεις!!!!!!! Αλίμονο! με τσαντίζει που ολοι θεωρουν οτι τα μωρά ερχονται με προσπεκτους! γκρρρρρ

οσο για τους κυκλους και την φραπα χαχαχαχααα εισαι τρελοκομειο!!!!!!!!

χαχαχα καλημερα!!!

Γελάω με την κυριαπου καθαριζει καιταυτοχρονα χλαπακιαζει το χερακι της Ελίζας...χαχαχα

Κλειω μου αυτο που μπορεις να κανεις ειναι να της πεις οτι λέω κι εγω στον Ανασταση...οτι το μωρο βαζει τα χερακια του στον πωπο του και ειναι βρωμικα, κακα και δεν τα φιλαμε!!Αυτο πάντως το καταλαβε ο Αν. ελπίζω και η κυρια....:D:D

Οσο για τη γειτονισσα τι να της πεις....Καλα κανει!!ειναι και θα ειναι προσκολλημενη μαζι μου!!Για αυτο δεν το κανεις ρε Κλειω???πες την αλήθεια!!!!τρελανε την!χαχαχαχα

Ευχαριστουμε για τα καλά σας λόγια για τα καλουδια της βαφτισης μας..Ελένη ευχαριστω πολύ και σενα για την προσφορα σου!

Ευα και Βικυ και εις αλλα με υγεία!!!Βικυ οι γιοι μας στο θεμα του μπρουμυτου ειναι ακριβως ιδιοι!!Μη το λμησω και τον ξεχασω ανασκελα, την εβαψα!!!Και με το καροτσι εχουμε θεμα...οϊμε!!!τι θα κανω...??????

Εγω ευτυχως δεν εχω γειτονια για να ακουω ολα αυτα τα χαριτωμενα αλλα σε καθε βολτα μας ο καθε εξυπνος δεν παραλειπει να δωσει το στιγμα του "γιατι κλαίει??πειναει!!!" "αααα ψαχνει να φαει, μα καλά τωρα δεν ειπες το τάισες?" και αλλα τετοια...

Τσιπουρα καλή δουλεια και ευχομαι οντως να μην ξαναρρωστησεις!!

Συννεφια και βροχη σημερα και ετοιμαζεται μια νοστιμη ψαροσουπα...

Πάω να την τελειωσω, φιλια σε ολες!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

αχαχαχαχα

εσκασα να γελαω!!! ζηλια ψωραααααα χαχαχα!!!

εγω παλι ημουν φραπα τωρα με τοσο ξενυχτι ειμαι για φαπα απλα..

λοιπον οσο αφορα στην ηλιθιοτητα του κοσμου ν ακουμπαει φιλαει και ω ναι να βαζει στο στομα του/της τα χερια του μωρου μας -λιποθυμωωω-

σκεφτομαι τι θα γινει το πασχα που θα παμε στο χωριο και θα τον δουν πολυ συγγενεις και θα θελουν να τον φιλησουν κτλ κτλ και με πιανει η ωρα μου

ειμαι ικανη να σουβλισω σπιτι μου

βικυ ο μικρος φορεσε 5 φορες σαλιαρα και εκλαιγε σπαρακτικα

αυτο ηταν απ τα πρωτα που καταλαβα,του τη σπαει αφορητα

τι περιεργο ε? μα τι ευκολο μωρο εχω εγω..

πετρουλα εγω κοτοσουπα

πεθυμησα πολυ να φαω ενα πρασορυζο αλλα φοβαμαι οτι αν φαω ο μικρος θα εκτοξευτει..:oops:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...