Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Fire σε ευχαριστω πολυ για την παραθεση. Δεν προλαβα να το ψαξω αν και για αρρωστιες δεν κοιταζω στο ιντερνετ, ολο δρακους γραφει και το αποφευγω. Θα παρω σε 1 ωρα τον παιδιατρο αν και βασει αυτων που εγραψες, δεν εχουμε φοβο...

Ειρηνη δεν υπαρχει λογος να δουλεψεις εκει κοριτσι μου. Νομιζω μπορεις να βρεις αλλη δουλεια με καλυτερα ωραρια. Οκ, επαμε:ειμαστε εργαζομενες αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα βλεπουμε καθολου τα παιδια μας. Το ωραριο αυτο θα ισχυει μονο το καλοκαιρι? Αν δλδ ειναι μονο για 3 μηνες, ζυγισε τα υπερ των χρηματων (αν ειναι αρκετα). Αν ειναι μονιμο ωραριο, εννοειται να αρνηθεις! Σιγα μη και δεν βρεις εσυ δουλεια!

ellain Παιδων Πεντελης ειπαμε? Αντε, να περασει αυτη η εβδομαδα, να γινει η επεμβαση και να ηρεμησετε! Θα καταλαβετε οτι δεν υπηρχε λογος ανησυχιας και ολα καλα. Θα σου τηλεφωνω για ψυχολογικη υποστηριξη - νομιζω την εχεις αναγκη...

Φωτεινη οντως λιγο περιεργα τα λεει ο κουμπαρονονος. Δεν με ενοχλει τοσο οτι δεν σηκωνει τα τηλεφωνα 2 εμδομαδες, μπορει κατι να του ετυχε (λεμε τωρα). Αλλα το οτι τσακωθηκες με την μανα του: οχι, οχι, μακρια! Από πού κι ως πού μπλεκεται η κυρα? Με τον κουμπαρο κερδισες μια εξτρα πεθερα δωρο? Ωπα πες της! Και συγνωμη αλλα στας Αθηνας τα παντα τα διαλεγει η νυφη, ο κουμπαρος πληρωνει! Αν η νυφη επιλεξει κατι αντικειμενικα πανακριβο, το καταλαβαινω να πει οτι για λαμπαδες+στεφανα+κανατα+ποτηρια διαθετει πχ 1000 ευρω, τα υπολοιπα δικα σας. Αλλα οχι και τσακωμοι με την γριεγκω, θα σου μαυρισουν τις προετοιμασιες ασταδιαλα! Αλλα πώς του το λες, οεο? Που θα παρεξηγηθει (λογικο) και νομιζω καποια πραγματα τα αγορασε. Ε, πώς?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Φωτεινη σε ευχαριστω, οντως ελπιζω να τελειωσουν ολα γρηγορα και καλα. Αυτο με την πανα το ξερω, γιατι το παπακι ειχα παλι ορο τις 4 πρωτες μερες της ζωης του... Παρηγγειλα στην γιαγια του να μας πλεξει 2 γιλεκακια με φαρδυ ωμο και κουμπακια ετσι ωστε να ειναι προφυλαγμενη η πλατουλα του. Οσο για τα μακρυμανικα φουτερακια θα τα παρω μεγαλυτερο νουμερο και θα τα κοψουμε απο την μασχαλη για να τους βαλουμε φερμουαρ. Θα δειξει...

Οσο για τον κουμπαρο-νονο, ειναι μεγαλο πληγμα να ειναι αδιαφορος. Καλα θα κανεις να του μιλησεις οπως λες κι αν δεν... προχωρα με την κοπελα που σας το ζητησε και το θελει.

τελειως ασχετο και ανεπικαιρο αλλα δεν ειναι τελειο???http://www.perizitito.gr/product.php?productid=179970&page=3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γειά σας κι απο εμένα! καλή εβδομάδα!

Εμεις βολτάραμε εκτος αθηνών το 3ημερο και ομολογώ ότι μου εφτιαξε πολύ η διάθεση (στις 24 ήταν ενας χρονος απο την αναγκαστική επέμβαση και το μυαλό ειχε αρχίσει να μπαίνει σε πολύ ύποπτα μονοπατια..... οπότε κανόνισα και φύγαμε τρέχοντας!!!!!!!) Κοιτάμε μπροστά το ξέρω αλλα ειναι ορισμένες ημερομηνίες που σε παγώνουν .....

Το λοιπον, περάσαμε πολύ όμορφα και ήρεμα, παρόλο που ημουν κρυωμένη, ήταν χαλαρά στο πεθεροεξοχικό.

σας διαβασα και θα προσπαθήσω να τα θυμηθώ

Πρωτα από ολα θέλω να πω Χρόνια Πολλά για την κουκλίτσα την Εβελίνα! Ελενη μου να την χαιρεστε! να ειναι πάντα χαρούμενη!!!!!! <3

Αμ γεννεθλιάστηκες;;; χρονια σου πολλά! πολύχρονη και πάντα χαμογελαστή!

Κλειώ μου να σου συλληπηθώ για την πεθερά σου, κυριολεκτικά ξεκουραστηκε, ελπίζω τα σκέρτσα της μικρής να κάνουν τον καλό σου να χαμογελάει.

Επίσης θέλω να σου ευχηθώ καλοταξιδο το καινούργιο τουτου!!!!!!!! με υγεια και χαρά και πολλά μωρουδιακά γελάκια! Εγώ ανήκω στην κατηγορία ειμαι κοτα και δεν οδηγώ... εχω δίπλωμα από 18 και δεν εχω οδηγήσει επί της ουσίας. Η περιγραφή της Ελενης με φωτογράφισε πλήρως. Ειναι και ζουγκλα η αθήνα δεν παλευεται! Ταλαιπωρούμε απίστευτα με τις μετακινησεις μου (ειναι μακρυα η δουλειά μου) αλλά ο φοβος με αποτρέπει...... το εχω και κάθετε κάτω απο το σπιτάκι (ο καλός μου πάει με την μηχανή)

Δέσποινα ελπίζω να είναι όντως έτσι καλός ο γιατρός που βρήκες, οι αλεργίες ειναι μεγαλο παλουκι και θέλει προσοχή, αλλά υπάρχουν λύσεις. Θα σου πρότεινα να απευθυνθεις σε αλεργιολογο για παιδιά. Οσο για την πιπιλου γέλασα πάρα πολύ! κριμα που αρρώστησε η μικρή και πήγε στραφι το 3ημερο

:(

Ελενα ολα μα ολα θα πάνε μια χαρά, ειναι υπόθεση ρουτινας το συγκεκριμένο και το ξέρεις κουκλα μου! (λογικά ολα τα αγχη δεν το συζητώ, τι μανα κουραγιο θα ήσουν αλλιώς ε;;;;;;; φιλί)

Μαμουνι με κάνεις να γελάω πολύ, πάρα πολύ!

Φωτεινή ψιλοαγγουρι το ολο θέμα με τον νονό - κουμπαρο..... μιλήστε του ειναι η μονη λύση. Ευχομαι να πάνε ολα καλά :)

Πετρούλα και Ηλιάννα, Μαράκι αγορομανες παινεμένες!!!!!!! <3

Βικυ μεγάλωνει ο πεπελίνος τόσο μα τόσο γρήγορα! το μικρό μας του october power!!!!!! <3

Fire στρωνεται κι εσεις ε; σε σκεφτομουν προχθες οταν μιλαγα με την αδελφή μου που πραγματικά ειχε τρελαθει με το θέμα του ύπνου σε αντιστοιχη ηλικια του μικρου. Χθες μου ειπε: Δεν το πιστεύω ότι ο Στεφανος κοιμάται κι εγώ αράζω! Στο ευχομαι γρήγορα!

Ειρήνη να μην παραιτηθεις! Εχω γίνει εξαλλη! Να πας στην δουλειά σου, να εισαι τυπική σε ενα ωραριο που θεωρεις εσύ σωστο και στο κάτω κάτω αν θέλουν ας σε απολύσουν κορίτσι μου! Αν και για όσο θα εχεις μειωμένο δεν εχουν δικαιωμα να σε απολύσουν! Αρα σε 2 χρονια το ξανασυζητάμε! Σταδιαλα πραγματικά θυμωσα! Εκλαιγες κιόλας! Εξαλλη εγινα! ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! εχεις καθε δικαιωμα να επιστρέψεις στην δουλειά σου και να μεγαλώνεις και τα παιδιά σου παράλληλα! ΕΛΕΟΣ!

Η κουμπαρα μου που ειναι; Η Γιώτα;

Σας φιλώ ολες!!!!

ellain Παιδων Πεντελης ειπαμε? Αντε, να περασει αυτη η εβδομαδα, να γινει η επεμβαση και να ηρεμησετε! Θα καταλαβετε οτι δεν υπηρχε λογος ανησυχιας και ολα καλα. Θα σου τηλεφωνω για ψυχολογικη υποστηριξη - νομιζω την εχεις αναγκη...

με συγκινησες ρε Κλειω....αι στο καλο....<3<3<3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

τσιπουρα μου σ ευχαριστω,απ το στομα σου κ στου μπεμπη τ αφτι!!

κλειω ετσι πιστευω,οτι δεν υπαρχει κινδυνος εφοσον δεν ερθετε σε επαφη..

καλα κανεις κ δεν ψαχνεις,το κανα καποτε εγω για ενα προσωπικο θεμα κ ειχα σαλταρει ενω δεν ειχα τιποτα

ελενη οπως πολυ σωστα μου ειπε η Βικυ στα δυσκολα που περναω,θα περασει κι αυτο, κ ολα θα ειναι μια αναμνηση αλλα και μια εμπειρια που θα σε κανει ακομη πιο δυνατη μανουλα!! ολη η θετικη μας ενεργεια θα ειναι μαζι σας

φωτεινη δεν μου αρεσει η συμπεριφορα του μελλοντα νονου..

θα ηθελα ο ανθρωπος που θα βαφτισει το παιδι μου να χαιρει τρελλου ενθουσιασμου κ να μαστε συνεχεια σε συννενοηση για το γεγονος!

μην ξεχναμε οτι αυτον που επιλεγουμε για νονο-α του κανουμε ΤΙΜΗ δεν μας κανει χαρη..

Διαφημίσεις

Ellain είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά! Δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω ακριβώς πως νιώθεις αλλά φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο για σας. Με τη δική σας όμως βοήθεια και ενθάρρυνση ο μικρός θα γίνει σύντομα καλά και θα το αφήσετε και αυτό πίσω. Είναι πολύ σημαντικό νομίζω η καλή σας ψυχολογία. Τα παιδιά όσο μικρά και να είναι τα καταλαβαίνουν όλα!

Ειρήνη πράγματι απαράδεκτο αυτό με τη δουλειά σου! Καλές ετοιμασίες για τη βάπτισή σας! Πότε είναι; Μου φαίνεται πρέπει να κάνουμε νέα λίστα!

Αν χρειαστείς κάποια βοήθεια και μπορώ να βοηθήσω ευχαρίστως!

Τσιπούρα είχα καιρό να σε διαβάσω και μου έλειψες! Πολλά φιλάκια!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

τσιπ μας που χαθηκες??? ελπιζω να περασες φανταστικα και μπαταριογεμιστικά στην εκδρομη σου!! φιλι φιλι και σ'εσενα

Ρε κοριτσια γιατι τοσος φοβος με το αυτοκινητο?? Ολα μεσα στο μυαλο μας ειναι, το καβαλαμε, εχουμε το μυαλο μεσα στο κεφαλι μας και τα ματια μας στον δρομο και φυγαμεεεε!! με λιγη προσοχη και πολλη υπομονη μην φοβαστε τιποτα! Εγω οδηγουσα ακομα και με το αναποδο συστημα στην Κυπρο και εγκυος. Τωρα με το μωρο δεν εχει τυχει να το παρω ακομα, αλλα ειναι θεμα χρονου μεχρι να παμε Βολο που εχω το twingo μου. Μην σας τρομαζει ο απο πισω που κορναρει γιατι κανατε 2 μανουβρες παραπανω για να παρκαρετε(κι αυτος καποτε το ιδιο εκανε), μην μασατε με τους φαλλοκρατες που θα σας βρισουν και θα σας πουν να πατε στην κουζινα σας να πλυνετε κανενα πιατο (ποιος ειπε οτι οι ιδιοι δεν πλενουν?) και γενικα μην σας τρομαζει τιποτα!! Αντε καλοταξιδο Κλειω και σε ολες καλες βολτεςςςςςςςςςςςςςςςςς

Vqyip2.png

B4Snp2.png

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

τσιπ μου!!!!!!!!μην μου στεναχωριεσαι ψαρακι μου με τισ ημερομηνιεσ...συντομα ερχονται αλλεσ ημερομηνιεσ που θα σου σημαδεψουν την ζωη αλλα αυτεσ θα ειναι πολυ πολυ ευχαριστεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ε??

κι εγω γλυκεια μου ,πριν λιγεσ ημερεσ ειχα την πιο οδυνηρη μου ημερομηνια...φετοσ ηταν 3 χρονια και παρολα αυτα την περασα πολυ πολυ ασχημα και μαλιστα χωρισ να μπορω να εκφρασω τιποτα...κ φετοσ την εζησα πολυ οδυνηρα θυμαμαι τα παντα οχι μονο εκεινησ τησ ημερασ αλλα και αυτων που επακολουθησαν και καθομαι και τα σκευτομαι.ισωσ τισ π[ροηγουμενεσ 2 χρονιεσ που ημουν εγκυοσ προσπαθουσα να μην στεναχωριεμαι και τωρα μου μαζευτηκαν...

τελοσ παντων μην σασ μαυριζω την ψυχη....

ελενακι μου σευχαριστω παρα πολυ για την προταση σου!!!!οτι χρειαστω θα σου πω!!!!!

ellain σε σκευτομαι πολυ!!!!!!!!!!!!!να ξερεισ καλη μου οτι ολα θα πανε πολυ καλα!!!!οι παιδοχειρουργοι εκει ειναι παρα πολυ καλοι και θα κανουν οτι καλυτερο για ενα παπακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ειστε συνεχεια στην σκεψη μασ!!!μακαρι να ημουν αθηνα ,να μπορουσα να βοηθησω καπου...

βρε δεσποινακι μου ,τι παθατε....ελπιζω να ειναι κατι παροδικο και στο τελοσ ο μπομπιρασ να μην ειναι αλλεργικοσ πουθενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φωτεινη γκρρρρρρ για την πεθερο-κουμπαρα!!χε χε!!!κατι παρομοιο εγινε με την νονα τησ αγγελικουλασ μου...νομιζαμε οτι θα την βαπτισει η κουμπαρα που μασ παντρεψε αλλα δεν ελεγε τιποτα μα τιποτα,αντιθετα η νονα τησ που τελικα την βαπτισε με παρακαλουσε...οταν πια ξεκαθαρισα με την κουμπαρα που μασ παντρεψε(η κοπελα παντρευοταν κ δεν ειχε και την δυνατοτητα να βαπτισει...)και ειπα το <ναι>τησ νονασ τησ πεταξε απο την χαρα τησ!!!!την αλλη μερα ειχε βρει τα παντα(σταυρο,στολισμο,βαπτιστικα...).

δηλαδη κι εγω με την κουβεντα και με το να μιλησω ανοιχτα στην αλλη μου κουμπαρα μου ξεκαθαρισε κι ετσι λυθηκε το θεμα νονα..

τωρα η κουμπαρα αυτη θα μασ βαπτισει την μπουρμπουληθρα-μαγουληθρα και μελλουσα γεωργια...

DnfMp3.pngqTarp3.png

Tσιπούρα αυτό που λέει η Ειρήνη: ακολουθούν καλύτερες ημερομηνίες! Ειρήνη μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και εγώ άντεξα αρκετές ημερομηνίες το 2010, δεν άντεξα όμως την 19-20η Αυγούστου (2η παλινδρόμηση). Ήμουν χάλια, έκλαιγα, δεν μπορούσα να σηκώσω κεφάλι.

Και μιας που το αναφέραμε, έκανα τις υπόλοιπες εξετάσεις που ήθελε ο αιματολόγος μου, 6 μήνες μετά τον τοκετό, όταν δλδ οι ορμόνες είναι ήρεμες και τελικά δεν έδειξε καμία θρομβοφιλία ή κληρονομική προδιάθεση. Απλά όταν μένω έγκυος γίνομαι θρομβοφιλική, χωρίς ενδείξεις, χωρίς τπτ.

Πήρα τον παιδίατρο, του ανέφερα ότι η μικρή δεν θέλει τα φρούτα, δεν τα θέλει λέμε, και είπε "Σιγά, θα τα συνηθίσει" :evil:. Τον ρώτησα αν μπορώ να δώσω αβοκάντο και γλυκοπατάτα, μου είπε ότι δεν έχει νόημα. Βρε ναι του λέω, υπάρχει περίπτωση να της κάνω κακό αν της τα δώσω? Είναι αλλεργιογόνα? Με το στανιό μου απάντησε "Τπτ δεν θα καταφέρεις", δεν απαντούσε, προφανώς θεωρούσε βλακεία την απορία μου και τον πειραματισμό μου :evil::evil::evil:. Λοιπόν, εγώ τον ρώτησα! Πήρα την άδεια από τον παιδίατρο, τώρα αν δεν καταφέρω τπτ, θα πετάξω λεφτά σε αβοκάντο και γλυκοπατάτες. Μωρέ κάτι ήξερα και δεν τον ρωτούσα...

Όσο για την οστρακιά, μου είπε πως αν ο μικρός έπαιρνε αντιβίωση από το Σάββατο, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Έλα όμως που την ξεκίνησε Κυριακή. Το καταλαβαίνω ότι μέσα σε λίγες ώρες δεν θα έχουμε πρόβλημα, πιστεύω πως οι παραπάνω ώρες είναι για να θωρακίσουν τις πιθανότητες. Καλού-κακού εγώ θα αποφύγω χειραψίες και πολλά-πολλά με τους γονείς του (οι οποίοι είναι καφρίλες γενικότερα, οπότε μικρό το κακό).

Να το πω το άλλο τώρα? Ο θείος μου πήγε νοσοκομείο χθες επειδή ένιωθε δυσφορία και αποτέλεσμα είναι ότι τώρα χειρουργείται για να δουν τι είναι αυτό που βρήκανε.

Τι έγινε ρε παιδιά? :confused:

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

ellain την κυριακη η σκεψη μας κ η θετικη μας ενεργεια θαναι στο παπακι...ολα να πανε τελεια!

τσιπουρα σου ευχομαι παντα καλες ημερομηνιες να χει απο δω κ περα το ημερολογιο σου!!1

κλειω περαστικα στο θειο σου.

σημερα τα λαχανικα ηταν παλι μια αποτυχια. της ηρθε αναγουλα απτην 1η κουταλια. αυριο θα δοκιμασω χωρις κολοκυθι.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

κοριτσάκια τι κάνετε; σας έχω χάσει αλλά στη δουλειά δεν έχω πλεον ιντερνετ και στο σπίτι χρόνος ελάχιστος. την προηγούμενη βδομάδα είχαμε και δυσάρεστα πέθανε ένα παλικαρι 38 χρονών και για να πω την αλήθεια ακόμη δεν το έχω συνειδητοποιήσει:(

κλειώ μου συλληπητήρια και για την πεθερά σου και περαστικά στο θείο σου

ellain την κυριακή όλα θα πάνε καλά η σκέψη μας μαζί σου

σας διάβασα στα πολύ πεταχτά και και δεν καλοθυμάμαι και πολλά, το μυαλό μου είναι κουρκούτι.

σας φιλώ όλες

ελενη οπως πολυ σωστα μου ειπε η Βικυ στα δυσκολα που περναω,θα περασει κι αυτο, κ ολα θα ειναι μια αναμνηση αλλα και μια εμπειρια που θα σε κανει ακομη πιο δυνατη μανουλα!! ολη η θετικη μας ενεργεια θα ειναι μαζι σας

Ellain είμαι σίγουρη ότι θα πάνε όλα καλά! Δεν έχω περάσει κάτι παρόμοιο και δεν ξέρω ακριβώς πως νιώθεις αλλά φαντάζομαι ότι είναι δύσκολο για σας. Με τη δική σας όμως βοήθεια και ενθάρρυνση ο μικρός θα γίνει σύντομα καλά και θα το αφήσετε και αυτό πίσω. Είναι πολύ σημαντικό νομίζω η καλή σας ψυχολογία. Τα παιδιά όσο μικρά και να είναι τα καταλαβαίνουν όλα!

ellain σε σκευτομαι πολυ!!!!!!!!!!!!!να ξερεισ καλη μου οτι ολα θα πανε πολυ καλα!!!!οι παιδοχειρουργοι εκει ειναι παρα πολυ καλοι και θα κανουν οτι καλυτερο για ενα παπακι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!θα ειστε συνεχεια στην σκεψη μασ!!!μακαρι να ημουν αθηνα ,να μπορουσα να βοηθησω καπου...

ellain την κυριακη η σκεψη μας κ η θετικη μας ενεργεια θαναι στο παπακι...ολα να πανε τελεια!

ellain την κυριακή όλα θα πάνε καλά η σκέψη μας μαζί σου

τι να σας πω?? οτι με εχετε κατασυγκινησει??σας ευχαριστω πολυ ειλικρινα... με τοση θετικη ενεργεια σιγουρα το παπακι μου θα τα παει τελεια...

καλο βραδυ σε ολες και καλη ξεκουραση στις κουρασμενες

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλησπέρα!Εδω επικρατει πλήρης ηρεμια πλέον και ειπα να περασω να σας δω...

Ελενα εχεις τη θετικη σκεψη ολων μας να σε συνοδευει και τις προσευχες μας για το παπακι!!Επίσης μια μεγαλη αγκαλια απο μια ομοιοπαθουσα με το παπακι σου!!

Ειρηνη στενοχωρεθηκα με την κατασταση στην οποία σε εχουν φερει..Εγω θα ελεγα πριν παραιτηθεις να εξαντλήσεις καθε περιθωριο, να τους εξηγησεις την κατασταση, να τους πεις πόσο δυσκολο και σχεδον ανεφικτο ειναι αυτό για να το καταφερεις...Αν πραγματικα σε θελουν στη δουλεια θα σε τοποθετησουν καπου αλλου, εστω και προσωρινα μεχρι να βρεις και εσυ τους ρυθμους σου, αλλιως τι να πώ...πολύ πιστευω οτι γίνεται επι τουτου για να σε φερουν στο αμην ωστε να φυγεις με δικη σου θεληση κι ειναι τοσο αδικο αυτο...Καλή επιτυχια!

Τσιπουρα μπραβο που καταφερατε να ξεφυγετε και να ξεκουραστείτε!!

Μαμουνακι καλή συνεχεια και αυριο!!

Κλειω κι εγω πιστευω δεν υπαρχει πλέον φοβος απο οσα ξερω για την οστρακια..Απλα για αυτες τις μερες πάρε κι εσυ λίγο τα μετρα σου!

Καλέ μη ρωτας για ολα τον παιδιατρο...αυτος αν ηταν θετικος στο αβοκαντο θα στο ελεγε εξαρχης!!Εχω καταλάβει πως αμα τους δειχνουμε οτι ξερουμε πολλά και ψαχνομαστε ολο δικαιολογίες βρισκουν να μην εφαρμοζουμε οσα σκεφτόμαστε...

Μαρια τους αγωνιστικους μου χαιρετισμούς!!!

Φωτεινη κανε μια συζητηση με τον κουμπαρο για τις προσθεσεις του...Ισως να του ετυχε και κτ αυτες τις μερες αλλα πιθανόν και να μην ενδιαφερεται πλέον γιατι διανυουμε δυσκολες μερες...

Πριν απο μερικες μερες μας προταθηκε απο τους νονους του μεγαλου μου να βαφτισουν και τον μπέμπη και δεχτηκαμε γεματοι χαρα!!Ειναι καταπληκτικοι ανθρωποι, απολυτα συνειδητοποιημενοι και νομιζω ιδανικοτερους νονους οσο και να εψαχνα δεν θα εβρισκα...Ειναι πολύ κοντα στο παιδι και εκδηλώνουν σχεδον καθημερινα το ενδιαφερον τους και την αγαπη τους για τα παιδια μας!!!

Ετσι εχω μπει και εγω σε ρυθμους προετοιμασιων σαν την Ειρηνη μιας και σκεφτομαι να τα φτιαξω όλα μονη μου, απο προσκλητηριο μεχρι και γλυκό..να δουμε ποτε θα τα καταφερω με δυοπαιδια γιατι και στον Ανασταση τα φτιαξαμε με την αδερφη μου αλλα τοτε ηταν μονο ενα νινι...

Για δειτε τι ειχα φτιαξει τοτε http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=725346#post725346, τα θυμηθηκα προχτες και συγκινηθηκα..μεγαλωσε το παιδι μου και απο σημερα ειναι και μαθητης!!!Πήγαμε πρωτη μερα παιδικο και τα πήγε αρκετα καλά το αγορακι μου!!Ειμαστε ακομη σε σταδιο προσαρμογης φυσικα...

Ελένη θα ηθελα κι εγω να σε ρωτησω για ενα βιβλίο ευχων αλλα δεν θελω και να ενοχλώ γιατι αυτο τον καιρο εισαι απασχολημενη με τα παιδια..μη σε ζαλίζω κι εγω!!!

Καλό βραδυ σε ολες και συγγνωμη αν ξεχασα κτ ή καποια αλλα ειμαι τοσο κουρασμενη που μολις και μετα βιας πατω τα πλήκτρα...Φιλια και καλή ανοιξιατικη εβδομαδα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...