Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Η πεθερα μου "εφυγε" πριν απο 30' το πολυ :(.

Πηγε ο συζυγος στο νοσοκομειο, χαλια ειναι.

Τι να του πω? Συλληπητηρια? Δεν το περιμενα,μου ηρθε αποτομο και του ειπα "Κριμα". Και μετα ετρεξε στο μπαλλκονι να ειδοποιησει αδελφο, θειο κλπ (και να κλαψει).

συλληπητηρια..πωπω απροσμενο...θα χρειαστει πολυ συμπαρασταση..η απωλεια ειναι μεγαλη..:-(:sad:

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κλειώ συλλυπητηρια για την πεθερα σου

Ειναι δυσκολο αυτο για τον μπαμπα σας, να του σταθεις οσο μπορείς και οσο σου το επιτρεπει και η μπέμπα..Ο πόνος με τη μικρη θα ειναι λιγοτερο επώδυνος πάντως.Γεροι να ειστε να τη θυμαστε!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Ελένη χρόνια πολλά στο κοριτσακι σου!!Να την χαίρεστε και αυτην και ολα τα παιδακια σας

Για τη μπέμπα νομιζω πως ανησυχεις αδικα..μπορει να κρυωσε και λίγο γιατι αυτος ο καιρός μας εχει μπερδεψει και δεν ξερουμε πως να ντυθουμε αλλα και πως να ντυσουμε τα παιδακια μας.Ευχομαι να ειναι κτ τετοιο και συντομα περαστικα

Ευα το χαλακι του μεγαλου μου το εχω πάρει απο το flycarpet ειναι με τον Winnie http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=3564.Επίσης στο δωματιο που εχω ολα τα παιχνιδια των παιδιων και τη βγαζουν ολη μερα εχω πάρει αυτο http://www.flycarpet.gr/product.php?pid=3602. Αν και ειναι πιο φθηνο απο το αλλο,η ποιοτητα του ειναι καλύτερη..Ειναι και τα δυο αντιαλλεργικα και η συγκεκριμενη εταιρια ειναι δοκιμασμενη απο πολλες μανουλες του φορουμ, ειναι αρκετα εξυπηρετικοί με δωρεαν μεταφορικα και πληρωμη με αντικαταβολή

Δεσποινα ξεκινα πάλι μαθηματα με το συζυγο για να φρεσκαρεις τις οδηγικες σου ικανοτητες..Δεν ξερω τι θα εκανα χωρις το αυτοκινητο, ειδικα εδω που ειμαι -εκτος κατοικημενης περιοχης- και ολη μερα μονη με 2 παιδια!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

κορίτσια σας ευχαριστώ!

Clelia συλλυπητήρια για την πεθερά σου. Είναι πραγματικά δύσκολες αυτές οι στιγμές. Δώστου λίγο χρόνο και προσπάθησε να είσαι δίπλα του όσο μπορείς.

όσο για το αυτοκίνητο ενώ έχω δίπλωμα τα τελευταία 10; χρόνια δεν έχω οδηγήσει ποτέ γιατί φοβάμαι:-( Μεγάλη σκλαβιά λέμε!!! Αλλά καλά να πάθω! Πραγματικά σας θαυμάζω όσες οδηγείτε. Κάθε χρόνο λέω φέτος θα το πάρω και κάθε φορά κάτι τυχαίνει και το αναβάλω. Χρειάζεται όμως!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Κλειω συλλυπητήρια για την πεθερά σου....:-(

καλημερααααααααα!!

ο μπουλης μου στο πισω μερος του κεφαλιου σ ενα σχετικα μικρο σημειο δεν εχει μαλλακια κ εχει ενα μικρο βαθουλωμα στο κεφαλι

ξερω οτι τα μαλλακια ειναι λογω του οτι κοιμαται ανασκελα αλλα αυτο το βαθουλωμα εχει αρχισει να μ ανησυχει..

μηπως δεν κανει να τον βαζω ανασκελα αλλα στο πλαι?

στο πλαι παλι οταν τον βαζω γυριζει μεσα σε 5 λεπτα μονος του ανασκελα

ξερω για τα μαλακα σημεια στην πανω μερια του κεφαλιου δεξια κ αριστερα αλλα αυτο εκει πισω τι ειναι ρε γμτ???

πλατυκεφαλο θα γινει το παλικαρακι μου? :confused:

εσεις σε τι θεση τα βαζετε για υπνο??

Μην ανησυχείς, είναι και εκεί πηγή! Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας!

Εμένα κοιματαο ΜΟΝΟ μπρούμυτα...και μάλλον είναι και αυτός ένας λόγος που δεν κάθεται ούτε 5' στο relax!!! Δεν του αρέσει ΚΑΘΟΛΟΥ το ανάσκελα!

vasdeli καινουριο ειναι. Για μεταχειρισμενο ζητουσαν 7.000, για καινουριο 11.000 :confused:. Μετα αναρωτιομαστε γιατι κλεινουν οι μαντρες... Δεν θα παω σε δασκαλο, θα με βοηθησει στην αρχη ο συζυγος. Αυτοματο ειναι, δεν θα με δυσκολεψει αφου δεν εχει ταχυτητες και συμπλεκτη... Θα σας λεω τα νεα μου, σε περιπου 20 μερες παντως θα το εχω στα χερια μου.

Μπράβο! Κι εγώ λέω του vasdelou που επιμένει να οδηγήσω να πάρουμε ένα μικρό αυτόματο!!!

Να βαζω μητρικο γαλα σε ριζαλευρο ή φρουτοκρεμα?

Εγώ δεν θα έβαζα σε φρουτόκρεμα!!!!Στο ριζάλευρο ναι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ ΚΑΘΕ ΕΜΠΟΔΙΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΑΝΤΛΗΣΗ ΤΕΛΟΣΣΣΣΣΣΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣ

Η πεθερα μου "εφυγε" πριν απο 30' το πολυ :-(.

Πηγε ο συζυγος στο νοσοκομειο, χαλια ειναι.

Τι να του πω? Συλληπητηρια? Δεν το περιμενα,μου ηρθε αποτομο και του ειπα "Κριμα". Και μετα ετρεξε στο μπαλλκονι να ειδοποιησει αδελφο, θειο κλπ (και να κλαψει).

αχχχχχχχχχ τι του λεσ τωρα ? αχ δεν ξερω κ εμεισ οταν πεθανε η μητερα του

( δηλι η γιαγια του τον μεγαλωσε κ την λεει ΜΗΤΕΡΑ την αγαπαει ποιο πολυ απο μανα __)ΜΟΝΟΛΟΓΟΥΣΕ ΠΑΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ??? καθοταν στην αγκαλια μου σαν μωρο :-(:sad::-( δυσκολεσ στιγμεσ........... ΠΟΛΥ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥ

Όσο για την οδήγηση κορίτσια παρτετο το ξαναλέω ποιο μεγάλη κλανοπατατουλα από εμένα δεν υπάρχει ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΕΡΝΩ ....................

παιδία ακόμη μέσα δν έχω βάλει σιγά σιγα

χτες το απόγευμα πήγα κ ην κουνιάδα βόλτα να δει πως οδηγώ σε διπλανή πόλη ……..για φρεντουτσινα κ για μπαφες που λέει η πεθερά μου χαχαχ .

αυτές οι δυο δεν πάνε για οδήγηση να κάψουν μπαφες πάνε…!!!!!!!

λέει στο σύζυγο μόλις φύγαμε χαχαχαχαχ

παντος χτες ο σύζυγος μου έδωσε εύσημα για το ξεκίνημα κ φυσικά για το παρκάρισμα μου λέει μαναράκι όλο κ προοδεύουμε

στον γυρισμο 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ από το χωριό μου Εκανέ κ ένα μήνη μάθημα θεωρητικά αλλά εγώ ξύπνια από τις 3ΤΟ ΧΑΡΑΜΑ είχα μπαιλνιση τελιοσσσσσς δεν καταλάβαινα τίποτα έλεγε εκείνος κάτι για ανεβοκατέβασμα ταχυτήτων τίποτα δεν θυμάμαι

:tongue::tongue:

καλημερα, καλη βδομαδα!!

ευχαριστω για τις ιδεες για το χαλι!!

εχω μπερδευτει βεβαια για το αν το μωρο κανει να μπουσουλαει κ να παιζει σε ακρυλικο ή βαμβακερο χαλι..

κ γω για βαμβακερο σκεφτομουν αλλα βλεπω σ αυτο το flycarpets ολα τα αντιαλλεργικα ειναι ακρυλικα :rolleyes:

κλειω πως ειστε?

Καλημέρα!!

Ευχαριστώ για την συμπαράσταση κορίτσια μου...

Καλύτερα είναι ο σύζυγος, τον έχω και παίζει με την μικρή και του γελάει και τον φτύνει στην μούρη και τον τρελλαίνει, οπότε ξεχνιέται λίγο.

Θα τηλ το απόγευμα στον παιδίατρο για να του αναφέρω αυτό με τα φρούτα, όπως και το εξής: το ανήψι του Σταύρου (παιδί του αδελφού του) έχει οστρακιά! Δεν θα είναι στην κηδεία εννοείται αφού είναι μικρό, αλλά θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο αν μπορεί οι γονείς να κουβαλήσουν την ασθένεια σε εμάς και να την κολλήσουμε στην μικρή.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

φανταζομαι το εψαξες αλλα οριστε,

Η οστρακιά είναι εξανθηματική, μεταδοτική ασθένεια με πυρετό που προκαλείται από το βακτηρίδιο στρεπτόκοκκο, β-αιμολυτικό της ομάδας Α. Συνήθως η πάθηση συμβαίνει μαζί με φαρυγγίτιδα και αμυγδαλίτιδα που προκαλεί το ίδιο μικρόβιο. Το μικρόβιο αυτό παράγει μια ουσία που προκαλεί το χαρακτηριστικό εξάνθημα στα ευαίσθητα άτομα.

Τα συμπτώματα που μπορεί να παρουσιαστούν σε ένα παιδί μπορεί να είναι τα εξής : το παιδί μπορεί έχει μία με δύο μέρες κόκκινο λαιμό, να ανεβάσει πυρετό πάνω από 38, 39, να έχει πρησμένους λεμφαδένες, το στόμα και η γλώσσα του να είναι πολύ κόκκινα. Οι αμυγδαλές μπορεί να καλύπτονται από ένα υπόλευκο στρώμα και το παιδί να έχει εμέτους. Έπειτα να βγάλει ένα κόκκινο εξάνθημα, το χαρακτηριστικό τους εξανθήματος αυτού είναι ότι αρχίζει συνήθως πρώτα στο πρόσωπο και στο λαιμό, αφήνοντας μια περιοχή γύρω από το στόμα και στη συνέχεια επεκτείνεται στο θώρακα, στην πλάτη και μετά στο υπόλοιπο σώμα και μπορεί να συνοδεύεται από κνησμό. Το εξάνθημα διαρκεί 4-5 μέρες και σταδιακά εξαφανίζεται ξεφλουδίζοντας το δέρμα.

Οι ασθενείς με οστρακιά μεταδίδουν τη νόσο μέχρι 24 ώρες μετά την έναρξη της θεραπείας. Η νόσος μεταδίδεται με το μικρόβιο, από άνθρωπο σε άνθρωπο διαμέσου άμεσης επαφής. Κάποιος μπορεί να μολυνθεί αν έρθει σε επαφή με το δέρμα αρρώστου, με μολυσματικό δέρμα από στρεπτόκοκκο ή αν μοιραστεί μαζί του την ίδια πετσέτα ή άλλα ρούχα ή το φτέρνισμα ή το βήχα.

Οι δύο κύριοι κίνδυνοι - επιπλοκές της οστρακιάς είναι ο ρευματοειδής πυρετός και μία μορφή σπειραματονεφρίτιδας, δηλαδή απόστημα γύρω από τις αμυγδαλές. Η περίοδος που ενδέχεται να εμφανιστούν είναι περίπου 2-3 εβδομάδες μετά την εμφάνιση του εξανθήματος

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!καλη μασ εβδομαδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου λειπετε!!!!!!!μαρεσει που μπηκα προχτεσ,εγραψα μισο μηνυμα κ σασ ειπα οτι θα μπω την επομενη να σχολιασω!!!αμ δε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω αφησει πολλα ασχολιαστα!!!!!!

τσιπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που εξαφανιστηκε το ψαρακι μασ?????????????πηζει ε??

ελενακι να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλειω μου καλη, λυπαμαι πολυ.....

δυο εβδομαδεσ τωρα εχω το σχεδιο βαπτιση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 μηνασ εμεινε!!!!!εν τω μεταξυ ανελαβα να φτιαξω εγω η ιδια πολλα πραγματακια και μου φαινεται πολυ πολυ λιγοσ ο μηνασ!!!θα κανω λοιπον εγω τον στολισμο με τουλια και λουλουδια!!!(μπαλονια θα τα φτιαξει μαγαζι...),θα φτιαξω το καβαλετο,το βιβλιο ευχων,τα χωνακια με τα ζαχαρωτα,τον στολισμο τησ δεξιωσησ και ισωσ να ειναι και τιποτε αλλο που μου διαφευγει...

οποτε καταλαβενετε....!!!!!!!

απο τισ υπολοιπεσ ετοιμασειεσ μου εχει μονο το φορεμα!!!και να σασ πω την αληθεια το βαριεμαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ασε που πρεπει να κατεβω με την μητερα μου (να εχω και μια γνωμη....αλλα και για να παρει κι εκεινη δικο τησ)και θα παρουμε και τα δυο μωρα μαζι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!ηταν να κατεβεναμε σημερα αλλα εχει συννεφια κ λιγο κρυο....

παω για φρουτοκρεμεσ επι 2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!που να δειτε...τισ καθιζω διπλα διπλα βαζω και τα ζουζουνια στο dvd και αρχιζω ταισμα συγχρονωσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα επιστρεψω ελπιζω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

Διαφημίσεις

(να σασ κανω κ ενα κοπυ-πειστ)απο το αλλο καφε που εγραψα πριν λιγο....

με πηραν τηλεφωνο για να δουν τα σχεδια μου και τι θα κανω (αν θα επιστρεψω κτλ)μαλιστα με ηθελαν να παω σαν υπευθυνη σε νεο υποκαταστημα!!!χαρηκα παντωσ πολυ!!!(με την χαρα εμεινα ομωσ....)λοιπον εψαξα-βρηκα και παιδικο και παρα τισ δυσκολιεσ επειδη δεν ανοιγει σαββατα,θα κλεινουν 1 μηνα σχεδον το καλοκαιρι οπου αυτον το μηνα στην δουλεια γινεται τησ τρελησ(ισωσ επαιρνα κοπελα τοτε...),κτλ,ημουν θετικη στο να επιστρεψω!!!

τηλεφωνω λοιπον για να μαθω στο περιπου τα ωραρια κτλ!!!!εγω ημουν διατεθημενη (εννοειται οτι δεν θα τουσ ελεγα για μειωμενα ωραρια κτλ....αν και τα δικαιουμε!!!)να πηγαινω απο τισ 6 το πρωι (αρχιζουν οι πτησεισ...)εωσ και τισ 16.00 οπου θα τελειωναν και τα παιδακια μου!!!!αν ειδατε καλα ειναι συνολο 10 ολοκληρεσ ωρεσ!!!δεν με πειραζε γιατι με αυτην την δουλεια εχω κανει τα Απιστευτα ωραρια...

και μου ανακοινωνουν οτι θα δουλευω και πρωι και απογευμα εωσ το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σπαστο ωραριο δηλαδη...!!!!!εννοειται οτι δουλευουμε κανονικοτατα σαββατα κ κυριακεσ και ρεπο δεν παιζουν καθολου μα καθολου!!!!!!!!!!!!!!!!!!σημερα -αυριο θα παρω να τουσ απαντησω!!

την απαντηση θα την καταλαβατε και μονεσ σασ!!!

το συζητησα και με τον αντρα μου,εκλαψα κιολασ μονη μου..

σκευτειτε το πρωι που θα φευγω θα τισ ετοιμαζει η μαμα μου,θα πηγαινουν επειτα παιδικο,θα επιστρεφουν ,μεχρι να τισ ταχτοποιησω εγω θα φευγω και παλι και μετα το απογευμα θα τισ ξανα-ετοιμαζει η μαμα μου και θα τισ πηγαινει στην πεθερα μου!!!!!!!!το βραδακυ πια θα πηγαινω να τισ παιρνω!!!!!!!!!!!!!!!ε ολη μερα στον δρομο και μπαλακι απο εδω κ απο εκει ...δεν!!!!!!!!!!!!!

στην πεθερα για να τισ ειχε απογευματα δεν τησ το ανεφερα καν(ασχετο που το γραψα παραπανω..)αλλα ολο αυτο θια ηταν τελειωσ ανεφικτο!!!!!!!!!ο αντρασ μου το καλοκαιρι ειναι σε 2 δουλειεσ και λειπει ολη μερα..η μαμα μου για να καταλαβετε το τρεξιμο τησ ,το καλοκαιρι καθεται κ μαγειρευει κ κανει δουλειεσ στισ 2-3 το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!αρα ποιοσ θα τισ εχει??

ουφ...σασ ζαλισα κ πολυ μαλιστα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ειχα να μπω πολυ καιρο κ σασ τα γραψα μαζεμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

ειρηνη αυτο εκαναν στην κουμπαρα μου μολις γεννησε το 2ο παιδι

ενω δουλευε 9-6,μετα που γεννησε της ανακοινωσαν τη νεα της θεση με σπαστο ωραριο για να την αναγκασουν να παραιτηθει..

προσεξε:δεν τη ρωτησαν αν θελει,απλα της ανακοινωσαν τη νεα της θεση

κ φυσικα παραιτηθηκε

τα καθαρματα..:twisted:

καλησπερα κοριτσια και καλη εβδομαδα!

Κλειω μου συλληπητηρια για την πεθερα σου, ευχομαι ο Θεος να αναπαυσει την ψυχη της. Οσο για τον αντρα σου, η μανα ειναι παντα μανα ειτε οταν την χανεις στα 30 σου, ειτε στα 60 σου, οποτε θελει πολλη συμπαρασταση.

Ειρηνη μου, τι ωραρια ειναι αυτα κοριτσι μου? Μα καλα δεν σκεφτονται οτι εχεις και 2 παιδια τουλαχιστον να κανουν μια αλλη διαμορφωση στο προγραμμα για σενα? Ειναι πολυ δυσκολο ετσι οπως το περιγραφεις, μακαρι να αποφασισεις οτι ειναι καλυτερο για σενα και τα μωρακια σου. Kαλη επιτυχια με τις ετοιμασιες της βαφτισης σας :)

Ελενη μου να χαιρεσαι την κορη σου (κι εσπαγα το κεφαλι μου αν εχουμε κανεναν-καμια να γιορταζει την Παρασκευη...)

Αμ χρονια πολλα και σε εσενα, πολυχρονη κι ευτυχισμενη!!!

Εμεις πλεον μετραμε αντιστροφα τον χρονο για την επεμβαση, την Κυριακη κανουμε εισαγωγη. Την Πεμπτη θα τον παω στο Παιδων να τον ζυγισουν, να τον δουν οι αναισθησιολογοι και γενικα να κανουμε προεγχειρητικες εξετασεις. Λεω αυριο να παω να του αγορασω δυο μαλακα φουτερακια ζακετακια και να αγορασω φερμουαρ, ωστε να του τα περασει η πεθερα μου στο μανικι που θα ειναι το χερακι με τους επιδεσμους. Του πηρα ηδη κοντομανικα εσωρουχακια, γιατι το μακρυ μανικι σιγουρα δεν θα περναει απο το χερι.

Με τις ευλογιες του παιδιατρου κοψαμε και την αποστειρωση στα μπουκαλια, αφου βαζει ολα τα παιχνιδια και γενικα ο,τι βρει στο στομα. Τα εχω λιωσει στο πλυσιμο τα παιχνιδια του, τα βαζω ο λ α στο πλυντηριο, κι αυτα με την μουσικη ή την δονηση και δεν εχουν παθει τιποτα.

αυτα τα νεα μας... προς το παρον φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Καλημερα μανουλες...Εφτιαξε λιγο ο καιρος , πηρε η μανουλα το λαπτοπι της και εχει κατσει στο μπαλκονι :tongue:

Λοιπον καταρχην συλλυπητηρια Κλελια μου.... "εφυγε"και ξεκουραστηκε μονο αυτο να σκεφτεστε...

Σε τετοιες στιγμες δεν θελω να μιλαω γιατι ξερω πως ειναι αυτες οι καταστασεις :(.

Αυτο συζηταγαμε τις προαλλες με τον συζυξ μου... οτι μου λειπουν ο παππους μου και η γιαγια μου και εκεινου ο πατερας του και ειδικα τωρα με την μικρη φερνω στιγμες στο μυαλο μου που ηθελε ο παππους μ που εφυγε τελευταιος να με δει με οικογενεια και δεν προλαβε:(.

αλλα ξερω οτι καπου εκει ψηλα μας βλεπει και ειναι κοντα μου

αστα αφησουμε αυτα ομως...

Η μικρη παλι μου εκανε επεφυκιτιδα :(:( ξυπνησε το μαναρακι μου με το ενα ματι τιγκα στην τσιμπλα και δεν μπορουσε να το ανοιξει το ματακι της και ενω δεν ανοιγε το ενα σκεφτηκε: αφου δεν ανοιγει το ενα ματακι δεν θ'ανοιξω ουτε το αλλο :tongue:.

της τα επλυνα με γαζουλα και ορο και μετα της εβαλα ενα κολλυριο που ειχα ηδη παρει απο την προηγουμενη φορα ηταν κλειστο και ετσι ξεκινησαμε το κολλυριακι μας και ειναι απο το πρωι πεντακαθαρο.

Εγω ειμαι με το τεστ εγκυμοσυνης να το βλεπω μεχρι να δω αν θα το κανω...κι αυτο γιατι βλεπω απο χτες καφε σταγονες και λεω να το αφησω να δω που θα το παει το θεμα....

Οσο για το οδηγημα ενα θα σας πω που το λεω παντα σ'ολες τις φιλες μου που περνουν τωρα διπλωμα η που πηραν πολυ μετα απο μενα , γιατι εγω οδηγαω απο τα 16 μου {να ειναι καλα ο πατερουλης μου } και ειχα αμαξι πριν καν ερθει το διπλωμα στα χερακια μου απλα το χαιροταν ο αδερφος μου:mad:.

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ,ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ.

ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ...ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΟΥΡΤΟΥΝΕΣ ΕΣΥ ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ.!!!

Ετσι πηρα κι εγω το θαρρος και δεν το φοβηθηκα ποτε.Περασα ενα σοκ μ ενα τρακαρισμα που στα 3 μεγαλα που εχω κανει σε κανενα δεν εφταιγα απλα στο τελευταιο φοβηθηκα γιατι ειχα κι αλλους μεσα.Εκανα 2 μηνες ν'οδηγησω και με καποιους τροπους του πατερα μου μ'εκανε να το ξαναπαρω στα χερια μου το τιμονι απο τοτε παραδιδω μαθηματα σε φιλους και γνωστους...Μ'αρεσει η ταχυτητα και οι μαγκιες στο δρομο οταν ομως ειμαι εντελως μονη μου.αν και το αμαξι που εχω τωρα δεν μ αφηνει να κανω και πολλα πολλα γκρρρρρρρ............

Βασικα αυτο που με βοηθησε πολυ ηταν οτι ενα αφεντικο του αδερφου μου που ετρεχε σε ραλλυ με εβαλε στο αμαξι του για να μου φυγει ο φοβος κιε κει εγω γλυκαθηκα με την ταχυτητα :tongue:.

κοριτσια εχω ενα σοβαρο προβλημα :(.

Με τον υποψηφιο κουμπαρο-νονο εχω προβλημα :(.

Δεν δειχνει ενδιαφερον κανενα εχουμε να μιλησουμε χμμμμμ σχεδον 2 βδομαδες του στελνω μηνυματα δεν απανταει τον περνω τηλεφωνο επισης δεν απανταει και τα εχουμε παρει στο κρανιο ηδη εδω και μερες με την παρτυ του οταν μου ειπε οτι τα στεφανα δεν θα τα δω καθολου και θ ατα διαλεξει εκεινος με την μανουλα του και τσακωθηκα με την μανα του γιατι κλεισαμε εμεις τις λαμπαδες του γαμου

χτες λοιπον πηγαμε επισκεψη σ'εναν συναδελφο του Γιωργη που εκανε μια επεμβαση και πηγαμε να τους δουμε και μιλησαμε και η γυναικα του μου ξαναπεταξε το θεμα για κουμπαρο-νονα ενω το ειχαμε πει ξανα οταν γεννηθηκε η μπουμπου και της ειχα πει οτι εχουμε , αλλα χτες τις ειπαμε τι γινεται και μου ειπε οτι η προταση της ισχυει αρκει να τους πουμε τι θα κανουμε με τον αλλον.

Ο γιωργης τα εχει παρει πολυ με την παρτυ του , εμενα ειναι ο καλυτερος μου φιλος αλλα δεν αντεχω την τοση αδιαφορια...και ειπαμε να τον παρω ξανα τηλεφωνο να τον βρω κι αν τον βρω θα του πω να ερθει απο εδω να του μιλησουμε αλλιως αν δω και παλι πως δεν απανταει θα του το στειλω σε μηνυμα να το διαβασει και να το νιωσει καλα στο πετσι του,κι ας γινει μετα οτι ειναι να γινει...

δεν θα ειμαι εγω η αιτια...και ετσι δεν θα νιωσω τυψεις.

Η κοπελα απο χτες που το συζητησαμε παρολα τα προβληματα που εχει { πεθερα με εγκεφαλικο εδω και 2 μηνες - μητερα που εδω και 2 βδομαδες εκανε αφαιρεση νεφρου & αντρα εγχερισμενο στο "οργανο"του :tongue:} πηγε σημερα το πρωι κι εκανε μια βολτα στα μαγαζια και επερνε ιδεες και για τον γαμο αλλα πιο πολυ για την μικρη .

Τι να πω μεγαλες διαφορες ο δικος μου τα ξερει ολα αυτα εδω και 4 μηνες και τιποτα δεν εχει κανει και σε τιποτα δεν εχει ενδιαφερθει ... :(:(Πουφ τι να κανω θεουλη μου!!!

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ellain μου με το καλο να γινει κι αυτο και να τελειωνετε...

Μην παρεις μακρυμανικα οσο θα ειστε μεσα γιατι με τους παλιορους δεν θα περναει εμεις κοψαμε τα μανικια την ειχαμε κανει μοντελο με ενα μπρατσο εξω ηταν :tongue:,γιατι ειναι δυσκολο με το ξυλακι που βαζουν κατω απο το χερακι τους και της γαζες κι εμεις τις ειχαμε βαλει κι ενα μπεμπιλινο επανς απο τους ορους γιατι οπως κουναγε το χερακι της χτυπαγε και γρατζουναγε το προσωπο της ειναι και βαρυ για τα χερακι τους τόλο συστημα εκεινες τις μερες.

Απλα και τα ζακετακια θα πρεπει να τα ξεχειλωσεις στο τελος στο μανικακι η να παρεις φαρδυα να ειναι εκει στον καρπο.

Θα γινει η επεμβασουλα - θα τελειωσει -θα περασει και θα το ξεχασετε κι ολα θα ειναι σαν να μην εγιναν ποτε ;););)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...