Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε Ηλιαννα, εσυ δεν εγραψες οτι ηπιες τσιπουρακια ή εγω μπερδευτηκα? Λοιπόν, χρησιμοποιώ σακουλάκια φύλαξης γάλακτος της medela (από τα οποία έχω στην κατάψυξη περίπου 10 σακουλάκια με 150 μλ, αφού μέχρι πρότινος το έπινε η Ελισάβετ) και μπιμπερό χρησιμοποιώ τα dr brown's.

Θυμάμαι που μου είχατε πει ότι το γάλα που δεν πίνει, μπορούμε να το ξαναχρησιμοποιήσουμε εντός 24 ωρών, απλά να μείνει εκτός ψυγείου. Τι της γυρίζει το κεφάλι ώρες-ώρες δεν ξέρω. Μέχρι πρότινος μια χαρά έπαιρνε το μπουκάλι με το γάλα. Τώρα το βλέπει και κλαίει (nice!)

Fire, τωρα που εκανες την αρχη, θα δεις οτι βολευει ακομα πιο πολυ να θηλαζεις εξω και να σκεπαζεις ωμο-στηθος με σεντονακι. Ουτε θα χρειαζεται να ψαχνεις αιθουσα ειδικη για θηλασμο, θα μπορεις να τρως ή να πινεις και αμα το μωρο κοιμηθει, μαζευεις το βυζι και τον αφηνεις στην αγκαλια σου κοιμισμενο. Θα δεις ότι είναι τέλειο να μην ψάχνεις να βολευτείς.

Stone ο παιδίατρος είναι όντως υποστηρικτής του θηλασμού, αλλά σε όλα τα άλλα, με κοροϊδεύει: για το co-bedding, τα βιολογικά κλπ. Άμα του πω ότι η Ελισάβετ δεν γουστάρει τα φρούτα θα μου πει ότι τα παραλέω, να επιμείνω κλπ. Τι να επιμείνω, στο τέλος θα βλέπει κουτάλι η Ελισάβετ και θα κλαίει. Το θέμα μου δεν είναι ότι δεν τρελλαίνεται για κρέμες η μικρή. Δεν θέλει, δεν ανοίγει το στόμα της, γυρνάει το κεφάλι από την άλλη. Αν συντόνιζε τις κινήσεις της, θα μου το γύριζε στα μούτρα, δεν γουστάρει τα φρούτα. Σε 10 μέρες που τρώει, δεν θα έπρεπε να τα έχει συνηθίσει? Δεν μπορώ άλλο να την πιέζω να ανοίξει το στόμα της, μου κακοφαίνεται. Ούτε εκεί που μου γελάει να την μπουκώνω!

Α! Ξεχασα! Παρηγγειλα αυτοκινητακι!!!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε Ηλιαννα, εσυ δεν εγραψες οτι ηπιες τσιπουρακια ή εγω μπερδευτηκα?
καλε εγ σιγα ακυμπησα α χειλι στο ποτηρι αχχαχα εφαγα ομωσ ολουσ του μεζεδεσ χαχα εγω μπεκροανατα ? χαχχαχαμην το πειτε πουθενα θα σασ γελανε χιιχιχιχ:tongue::tongue::tongue:

:tongue::tongue:

Λοιπόν, χρησιμοποιώ σακουλάκια φύλαξης γάλακτος της medela (από τα οποία έχω στην κατάψυξη περίπου 10 σακουλάκια με 150 μλ, αφού μέχρι πρότινος το έπινε η Ελισάβετ) και μπιμπερό χρησιμοποιώ τα dr brown's.

Θυμάμαι που μου είχατε πει ότι το γάλα που δεν πίνει, μπορούμε να το ξαναχρησιμοποιήσουμε εντός 24 ωρών, απλά να μείνει εκτός ψυγείου.!

πολλές ώρες εκτός ψυγείου εγώ δεν το αφήνω ποτέ εκτός ψυγεία αντλώ κ άμεσος συντήρηση πίσω πίσω κ ας καταναλωθεί στο επόμενο 2-3 ωρες δεν ξερω δεν το εμπιστεύομαι έξω

π.χ σήμερα είχα παγοκιστες μιασ που άντλησα στην δουλεία κ το έφερα για αύριο

δίνω κατεψυγμένο στην έκτακτη ανάγκη το έχω εκεί σαν ασφάλεια κ φυσικά έχω φτιάξει κ τα γλυκάκια μου γιατί παρηλθαν κάποιες ημερομηνίες κ το λυπόμουν δεν το είπα σε κανέναν όμως χιιχιχ που φαγάνε το ανεκτίμητο γάλα μου χιχιχιχχ:tongue::tongue::tongue:

Stone ο παιδίατρος είναι όντως υποστηρικτής του θηλασμού, αλλά σε όλα τα άλλα, με κοροϊδεύει: για το co-bedding, τα βιολογικά κλπ. Άμα του πω ότι η Ελισάβετ δεν γουστάρει τα φρούτα θα μου πει ότι τα παραλέω, να επιμείνω κλπ. Τι να επιμείνω, στο τέλος θα βλέπει κουτάλι η Ελισάβετ και θα κλαίει. Το θέμα μου δεν είναι ότι δεν τρελλαίνεται για κρέμες η μικρή. Δεν θέλει, δεν ανοίγει το στόμα της, γυρνάει το κεφάλι από την άλλη. Αν συντόνιζε τις κινήσεις της, θα μου το γύριζε στα μούτρα, δεν γουστάρει τα φρούτα. Σε 10 μέρες που τρώει, δεν θα έπρεπε να τα έχει συνηθίσει? Δεν μπορώ άλλο να την πιέζω να ανοίξει το στόμα της, μου κακοφαίνεται. Ούτε εκεί που μου γελάει να την μπουκώνω!

!

χαλαρωσεεεεεεεεεε λίγο με το θέμα φαγητό πλιζζζζζζζζζ

Α! Ξεχασα! Παρηγγειλα αυτοκινητακι!!!!

καλοτάξιδο

σε εκανα ομωσ κοσκινο το θεμα χιιχιιχι

Διαφημίσεις

Ω ναι! Peugeot 107, 5θυρο, αυτοματο, γκρι σκουρο (το ηθελα μπλε αλλα επρεπε να περιμενω 2.5 μηνες)
αχ γιατι παιζο ???????/ εμεισ δεν μειναμε καθολου ευχαριστημενη πολα κουσουρια ,,,,,,,, :-(:sad::-(

Κανονισε να μου στειλεις παπα για ευχελαιο! Ευχελαιο!!

Οχι τρισαγιο που τα μπερδευω (μπουαχαχαχα!!)

xaxa το μαθες!!!! καλοταξιδο, καλοριζικο...μην ακους κανενα...το κλελουκοπεζό θα ναι πυραυλος!!!

αυριο θα δοκιμασουμε καροτο-κολοκυθι-πατατα! για να δουμε..

α κλειω την κρεμα την τρωει? αν εβαζες λιγο ρυζαλευρο (δε θυμαμαι τι της δινεις...τεσπα) στη φρουτοκρεμα??? ή να μην ξαναβαλεις αχλαδι???κανε μερικες δοκιμες...γιατι στο λεει ξεκαθαρα πως δε το θελει ετσι...αμα το ηθελε θα το κυνηγουσε το μπωλ..δεν ειμαι υπερ του να πιεζουμε τα μωρα...

εγω εχω τσαντιλα με πεθερα μου γιατι ενω την ταισα πρωι 6.30 της ειπα οτι θα φαει φρουτο περιπου 10.30 καθως εφυγα για δουλεια..θα την ταιζε εκεινη...τωρα το βραδυ λοιπον μου ξεφουρνισε οτι την ξυπνησε 9.30 να της δωσει φρουτο γιατι λεει ηθελε να φυγει..κ κοιμοταν λεει πολυ (την ειπε κ υπναρου)...μα καλα εγω δεν τοχω τολμησει ποτε να ξυπνησω το παιδι με το ζορι...τι να πω ρε γμτ μου???βαρεθηκε να τη βλεπει να κοιμαται??γκρρρρ....

stone -μαμαλευτερακι και fire βολτουλες εν οψει παρελασεως???μπραβο που περασατε κ σεις ωραια!!

οσο για αλκοολ εχω βρει το υποκαταστατο μου κ πλεον νιωθω οτι μεθαω κιολας((χιχιχι)- μπυρα χωρις αλκοολ μπλε...με ποπκορν...κ ειμαι οκ!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Ω ναι! Peugeot 107, 5θυρο, αυτοματο, γκρι σκουρο (το ηθελα μπλε αλλα επρεπε να περιμενω 2.5 μηνες)

με γιες με γιες!!!καλοταξιδο!!!!και να μην τρεχεις μαρη!θα εχεις το λιζακι μεσα!!

για τις στερεες θα πω και εγω μια απο τα ιδια! ηρεμησε παιδι μου! δεκα μερες ειναι μικρο διαστημα για να αγχωνεσαι! σιγα σιγα ολα θα γινουν. δεν ειναι ολα τα παιδια ιδια, ποσο μαλλον αυτα που θηλαζουν. μηπως δινεις φρουτα αμεσως μετα το θηλασμο και δεν πειναει; για την αηδια μην ανησυχεις, ειναι κατι τελειως καινουριο και χρειαζεται χρονο το παιδι για να συνηθισει. μην την πιεσεις. θα φαει. ΟΛΑ ΤΡΩΝΕ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

τα νεα μου παλι ειναι πολυ ευχαριστα!!! εχει σουπερ καιρο, και εμεις ειμαστε κλεισμενοι μεσα γιατι η μελινα εχει 39 πυρετο και διαρροιες....σουπερ περναμε βρε!!!!

ο μπομπος παντως εκανε κατι θεϊκο σημερα. τον πηρα στο κρεβατι μου να τον κοιμισω, ξαπλωνουμε, πιανει βυζι και αρχιζει να τρωει και ξαφνικα γυρναει ανασκελα (με το βυζι στο στομα παντα), πιανει τα ποδια του ψηλα και αρχιζει να κανει τη βαρκουλα δεξια αριστερα ενω παραλληλα ετρωγε!!!!!μπορειτε να φανταστειτε την εκφραση μου υποθετω!!!:mrgreen::mrgreen: τι ναι τουτος ρε!!!παιδι βιολι!!!:mrgreen::mrgreen:

μαμουνακι περιμενω νεα για την αυριανη μασα!!!

Clelia, καλοτάξειδο το τουτού!!!!Τελικά καινούριο το παίρνεις, ε;;Τελικά θα πας σε δάσκαλο να ξαναθυμηθείς;Ζηλεύω!!! Για να δούμε εγώ πότε θα το πάρω απόφαση....έχω το δίπλωμα αλλά δεν οδηγώ.

Όσο για το γάλα, όταν το ζεσταίνεις και δεν καταναλώνεται μέσα σε 2 ώρες το πετάς, εγώ τουλάχιστον αυτό κάνω...

Τυχερή η Τάμπυ!!!! να πίνει μητρικό!!! :)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Clelia, καλοτάξειδο το τουτού!!!!Τελικά καινούριο το παίρνεις, ε;;Τελικά θα πας σε δάσκαλο να ξαναθυμηθείς;Ζηλεύω!!! Για να δούμε εγώ πότε θα το πάρω απόφαση....έχω το δίπλωμα αλλά δεν οδηγώ.

κ έτσι το είχα το δίπλωμα χρονιαααααααα το ξεσκόνιζα κ φέτος 20ημερων λεχώνa λέω θα κάνω γύρα ο σύζυγος ουρλιαζεεεεεεεεεεε δεν πας καλά μου έλεγε θα σκοτωθείς που θα πας ? κτλ

το πήρα ενώ είχαμε μαλώσει όχι θα το παρω ………………..

αν φύγεις μου έλεγε δεν σε ξέρω αν τρακάρεις μην μου τηλ κτλ κτλ

τρικούβερτος καβγάς……………..

έφυγα δακρυσμένη κ γεμάτη εγωισμό θα τα καταφέρω σκουπίσω τα μάτια μου κ ξεπαρκαρα

έκανα μια βόλτα στην γειτονιά κλεσμεντεμ αλλά γύρισα πίσω με ένα χαμόγελο προσπαθούσα ένα 5λεπτ να παρκάρω

κ ακούω ο τηΛ μου ήταν ο σύζυγος ΑΣΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ είχε βγει στην βεράντα Ο ΚΥΡΙΟΣ με τα παιδια κ με κοιτούσε όχι που δεν θα τον ένοιαζε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

αυτό ήταν το πήρα ξανά κ ξανά κ τώρα παω στην δουλεία μια χαραααααααα ;););););)]παρτετο μη το αφήνετε κορίτσια θαροσσσσσσσσς

Βρε δαγκωσε την γλωσσα σου!! Ακου τι εγραψε η αλλη την ημερα που αγορασα το αυτοκινητο... Θα σε καρυδωσω!
χχαχαχαχααχ

Καρυδώνω ?

Καρυδώνεις ???????

Χαχαχαχαχ μαρι τσουπρα το θκομας βγηκη ζαραλουδκου

το θκος τι σχεση να εχει???????????θα μι πεις εινει πηζοοοοο κ αυτό ηηηηηηηηειμεις εχουμε του 307 κ είναι λιγο μεγαλουτσκου κ βγηκη ζαραλουδκου

απλα σι λεου τι επαθαμι ημεις χαχαχ μουτσσσσσσσσσσσσς

έφυγα κοπελιές με τσάκισε η αλλαγή ώρας σήμερα γρρρρρρρρρρρ

κ έτσι το είχα το δίπλωμα χρονιαααααααα το ξεσκόνιζα κ φέτος 20ημερων λεχώνa λέω θα κάνω γύρα ο σύζυγος ουρλιαζεεεεεεεεεεε δεν πας καλά μου έλεγε θα σκοτωθείς που θα πας ? κτλ

το πήρα ενώ είχαμε μαλώσει όχι θα το παρω ………………..

αν φύγεις μου έλεγε δεν σε ξέρω αν τρακάρεις μην μου τηλ κτλ κτλ

τρικούβερτος καβγάς……………..

έφυγα δακρυσμένη κ γεμάτη εγωισμό θα τα καταφέρω σκουπίσω τα μάτια μου κ ξεπαρκαρα

έκανα μια βόλτα στην γειτονιά κλεσμεντεμ αλλά γύρισα πίσω με ένα χαμόγελο προσπαθούσα ένα 5λεπτ να παρκάρω

κ ακούω ο τηΛ μου ήταν ο σύζυγος ΑΣΤΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ είχε βγει στην βεράντα Ο ΚΥΡΙΟΣ με τα παιδια κ με κοιτούσε όχι που δεν θα τον ένοιαζε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Mπα.... το καλό είναι ότι εμένα με ενθαρρύνει να το πάρω αλλά εγώ δεν.....δεν το έχω μεράκι βρε παιδί μου...ενώ με το μηχανάκι αλλο πράγμα!!!Πάω και στο φεγγάρι!!! Αλλά με τα παιδιά θα χρειαστεί πολύ το αυτοκίνητο....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερααααααααα!!

ο μπουλης μου στο πισω μερος του κεφαλιου σ ενα σχετικα μικρο σημειο δεν εχει μαλλακια κ εχει ενα μικρο βαθουλωμα στο κεφαλι

ξερω οτι τα μαλλακια ειναι λογω του οτι κοιμαται ανασκελα αλλα αυτο το βαθουλωμα εχει αρχισει να μ ανησυχει..

μηπως δεν κανει να τον βαζω ανασκελα αλλα στο πλαι?

στο πλαι παλι οταν τον βαζω γυριζει μεσα σε 5 λεπτα μονος του ανασκελα

ξερω για τα μαλακα σημεια στην πανω μερια του κεφαλιου δεξια κ αριστερα αλλα αυτο εκει πισω τι ειναι ρε γμτ???

πλατυκεφαλο θα γινει το παλικαρακι μου? :confused:

εσεις σε τι θεση τα βαζετε για υπνο??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...