Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα, με μια υπέροχη λιακάδα!!!!!!

Ξύπνιος ο γελαστός από τις 6 πμ, ξύπνια και η μαμά!!!

Αλλά ήταν πολύ καλό παιδί το βράδυ!!!!Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!:P

Μαμαλευτεράκι..αντιστροφή ρόλων!!!!Γουστάρω!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα κοριτσούδια!!

Χρόνια Πολλά για τη χτεσινη μερα και για τους εορταζοντες μας!!

Αm να τα εκατοστησεις και να σε χαίρονται οι αγαπημενοι σου!

Fire σε θυμηθηκα κι εσενα αλλα μολις διαβασα οτι δεν γιορταζες..Ευανθία εισαι?

Ωχ λέτε για χειροφίλημα στα χερακια των μικρων...το εχουν κανει και στα δικα μου παιδια και μαλιστα ρουφηχτα ρουφηχτα!!Στον πρωτο δε μιλούσα δισταζα αλλα σε αυτον εδω επειδη πλέον ξερω και μου εχει πει και η παιδιατρος να μην το επιτρεπω -με τις παλιοϊωσεις που κυκλοφορουν και μεταδιδονται γιατην πλάκα!-το λέω σε στυλ "δε φιλαμε τα παιδακια στα χερακια γιατι τα βαζουμε στο στομα"

Τελευταια το ειπα 5 φορες στην πεθερα μου η οποια ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως!!Ολο "αχ ξεχναω βρε....!!!!" μου λέει.....:mad::-x

Ηλιανα μια χαρα θα τα πάει ο Ν. μην ανησυχεις!!Κι ο Χ. τα εχει παρει πολλές φορες και τα δυο μαζί,αλλα η πρωτη φορα ειναι πάντα δυσκολη και αγχωτικη!!

Βικυ μπραβο στο βατραχακι σου!!Μεγαλώνει και ηρεμει..

Πάντως βρε παιδια αυτο που κοιμουνται τα παιδια εκει που καθονται, δε μου το εχει κανει ακομη ο μπέμπης!!!όταν ειναι να κοιμηθει , κλαίει-σπαραζει και θελει μονο μπρουμυτα στο κρεβατι του, ουτε καν αγκαλια!!!!Χτες που βγηκαμε βολτα στην παρέλαση δεν ελεγε με τπτ να κοιμηθει στο καρότσι!!Σε καποια φαση αρχισε να κλαίει αλλα ευτυχως παρουσιαστηκε η μαμα μου και τον πήρε, οποτε ηπιαμε οι υπόλοιποι τον καφε μας σε χαλαρους ρυθμους!!

Μαμουνακι τα πηγαινεις μια χαρα με τη διατροφη σου και την αλλεργια της μικρης!!!Μπραβο σου!!

Δεσποινα κι εσυ θα τη βρεις την ακρη,μην αγχωνεσαι αν κι ειναι λογικό!Ωστοσο επειδη υπάρχουν χιλιαδες περιπτωσεις καλά ειναι να αποφευγεις το πολύ διαβασμα στο ιντερνετ ή τουλαχιστον να φιλτραρεις αυτα που διαβαζεις..Τα παιδακια σας να ειστε σιγουρες πως θα το ξεπερασουν πολύ γρηγορα!!

Στο αλλο καφε, 2 παιδακια πάνω στο χρόνο είχαν ηδη ενταξει στη διατροφη τους ολες εκεινες τις τροφες που θεωρουνται αλλεργιογονες! Καλή συνεχεια!

Ηθελα να γραψω κι αλλα, αλλα εδω ξυπναει η ...ζούγκλα!!!Ο μεγαλος ακουει mazoo και χορεύει και ο μικρος ειναι στην κουνια και επειδη εκατσε παρα πολύ -μολις 10 λεπτα!- αρχισε να γκρινιαζει!!!!Ευτυχως οι 2 τους τα πηγαινουν περιφημα, ειδικα ο μικρος αν δει τον Αν. το χαμογελο φτανει μεχρι τα αυτια!!!!Συνεχως τον ψαχνει και του κανει χαρούλες, ειναι τρελα και οι δυο τους!!!

Εφυγααα, φιλια σε ολες!!!!!!!!!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Καλημέρα!!

Fire μπορεί η μαμαλευτεράκι να ήπιε λίγο, πολύ λίγο. Μην βλέπεις εμάς που φοβόμαστε να μυρίσουμε αλκοόλ, η ίδια είναι βετεράνα θηλάζουσα, δεν έχει τόσο φόβο...

Stone και vasdeli ναι, αυτό με τα χεράκια τα κουλαδάκια, δεν το καταλαβαίνω! Τις προάλλες βρήκαμε στο ασανσέρ την γειτόνισσα η οποία έχει όοοοοολη της την οικογένεια με γαστρεντερίτιδα (η οποία όπως μας είπε η Γιώτα, κολλάει με τα χέρια). Όχι μόνο μπήκε στο ασανσέρ, ενώ μας βρήκε μέσα, αλλά χάιδευε το μωρό, ευτυχώς στην πλάτη του, στο φορμάκι. Εγώ είχα κολλήσει στην γωνία του ασανσέρ με το πρόσωπο της Ελισάβετ κολλημένο πάνω μου. Μετά είπε η ίδια "Άσε και φοβάμαι μην το κολλήσω". Τι της λες, ότι είσαι ζντουπ?

Σχετικά με τις στερεές τροφές, ρώτησα στο φόρουμ και μου είπαν ότι δεν πρέπει να πιέζω το μωρό να φάει φρούτα. Έχουν περάσει 10 μέρες και για να φάει μισό μπολ μου βγάζει την πίστη. Δεν το θεωρώ λογικό, ούτε οι υπόλοιπες κοπέλες. Μου είπαν να αφήσω το άθλημα για λίγο καιρό και σιγά-σιγά να δοκιμάζω να της δίνω και άααααμα φάει. Αν δεν φάει να μην επιμένω.

Λοιπόν το καινούριο της Ελισάβετ είναι ότι δεν πίνει γάλα αν το βάλω στο μπουκάλι. Δλδ αν λείπω, θα κλαίει για να φάει. Με το που βλέπει το μπιμπερό σπαράζει, μετά κοιμάται. Όταν ξυπνήσει και αφού δεν έχω έρθω, τότε θα πιεί το γάλα. Με την δεύτερη δλδ. Τι κάνουμε? Αφού είχε συνηθίσει το μπουκάλι, το δεχόταν από νεογέννητο. Τι καινούρια κόλπα είναι αυτά? Ούτε μετά που επιστρέφω και την θηλάζω το πίνει, μέσα στο 24ωρο πριν χαλάσει δλδ. Οπότε το δίνω στον σκύλο μου για να μην το πετάξω. Πείτε μου καμιά λύση.

Κορίτσια υπενθυμίστε μου τι κάνουμε με το γάλα που το έχουμε αποψύξει και ζεστάνει. Αν δεν το πιεί η μπουμπού, το αφήνουμε εκτός ψυγείου για 24 ώρες μόνο και το ζεσταίνουμε κανονικά?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημερα Κλέλια!!

Το γαλα που εχουμε αποψυξει το κραταμε μεχρι 24 ωρες στο ψυγειο.Αν το ζεστανουμε και δεν καταναλώθει οι κανονες λένε πως το πεταμε..Δεν μου εχει τυχει αλλα νομιζω πως θα το πετουσα κι εγω ή θα το εβαζα σε κανα κέικ!!!χαχα

Οσο για τη μπεκροκανατα της παρεας νομιζω πως διεκδικω τον τίτλο!!Πίνω 2 ποτηρακια κρασι την εβδομαδα και η αλήθεια είναι πως στο πρωτο το επιθυμουσα περισσότερο και ημουν απόλυτα εγκρατης!!

Από όσο ειδα και γνωρίζω σας διαβεβαιωνω πως η μαμαλευτερακι ουτε καφε πίνει!!

O παιδιατρος τι σου εχει πει για τις στερεες??

Εγω νομιζω θα επεμενα Κλειω..αν και οι πιο πολλοί υποστηριζουν πως ως τον πρωτο χρόνο δεν πρεπει να τα ζοριζουμε, θεωρω όμως πως επειδη η εισαγωγη στις στερεες τροφες ειναι πολύ μεγαλο βημα για τα πιτσιρικια μας αν επιμεινουμε στο τελος κτ θα καταφερουμε!!Αν δοκιμαζες με κανενα μπισκοτακι μεσα στα φρουτα? (καταλληλα για αυτη την ηλικια).Οσο φαει εστω και μια παραπάνω κουταλια καθε φορα νομιζω ειναι σημαντικό..Η μια θα γινουν 2, οι 2 θα γινουν 3 κ.ο.κ

Τι της εχεις δωσει μεχρι τωρα;;Αν αλλαζες κτ στην αναλογία των φρουτων....?

Μια λύση για να μην πετας μεγαλες πσοστητες γαλακτος αφου φυσικα εχεις εξαντλήσει ολες τις επιλογες, ειναι στο εξης να αποθηκευεις πιο μικρες πσοτητες (πχ των 60 ml) αφου βλέπεις οτι η μπουμπου προτιμαει να σε περιμενει

Διαφημίσεις

ευχαριστω κοριτσαρες για τις ευχες σας και εγω ευχομαι και σε σας υγεια και ευημερια.

κλελια μη το ζοριζεις το κοριτσουδι σου .δοκιμασε να τα περασεις στο τριφτη στο ψηλο. μπορει να μη θελει τα λιωμενα και να βλεπει το κουταλι σαν απειλη εμενα ετσι ηταν ο γιος μου ο μεγαλος. ειχα αγορασει και ενα εργαλειο της nuby που ειναι σα δυχτακι σα να κρατα παγωτο βαζεις τα κομματακια απτα φρουτα στο δυχτακι και το μωρο τα γλυφει και τα πιπιλαει χωρις το φοβο να πνιγει.

εγω εκανα και το αλλο εδιν ατη μπανανα με το χερι εκοβα κομματακια μικρα μικρα και του ταδινα στο στομα. μερικα παιδακια αντιδρουν στο κουταλι/.

ανα παλι δε δεις προκοπη ξεκινα με γλυκοπατατα και αβοκαντο που ειναι ευγευστα και λιπαρα .δεν υπαρχει ντε και καλα πρωτοκολλο που να επιβαλλει τα φρτουτα σα πρωτη τροφη. μονο οι ελληναρες το κανουν αυτο,

γενικοτερα πειραματισου.

καποια επινε τσιπουρακια διαβασα.αυτα ειναι .καγω ανυπομονω να πιω.απλα οσες θηλαζετε καλο ειναι οταν πειειτε αλκοολ το γαλα να το ππεταξετε το πρωτο πριν δωστετε στο μωρο αν ειναι κοντα η ωρα που ταπιατε. μετα απο κανα τετραωρο εχει αποβλειθει απτον οργανισμοκαι δεν υπαρχει προβλημα. να θηλασετε ξανα.

σημερα ξενερωσα κολλαγα στο δικο μου παμε καμια ημερησια να ξεσκασκουμε πουχει καλο καιρο αυριο θα γυρνανε ολοι απτο τριημερο και δε θελω να κουνηθω με τα παιδια απτο σπιτι -ναι, ναι, μουλεγε μεχρι να κουνησει τονα ποδι βρομησε ταλλο χεστηκε ο ενας αλλαξε τον αλλον πηγε μεσημερι και θα πρεπει να φαει και ο μεγαλος για να κοιμηθει.παρτον του λεω να τονπας στο παρκο τωρα να ξεσκασει λιγο το παιδι.ουφφφ

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Καλημερα ΜανουλοΜανουλες....

Πως τα πατε?

Εμενα σημερα η μικρη εμενα ειχε εφιαλτικο βραδυ :(

Ξυπνησε μ εντονα κλαμματα στις 5 το πρωι και λεγαμε τραγουδακια για να ξανακοιμηθει ....

Αφου τα καταφεραμε στις 9 το πρωι τα ειχε κανει και τραγουδαγε για να με ξυπνησει ... το καταφερε :D.

Τωρα ειναι 45 λεπτα που προσπαθουμε να τις δωσουμε την φρουτοκρεμα και δεν καθεται με τιποτα κια εγω δεν την πιεζω αλλο της βαλαμε 120 γρ γαλλα και προσπαθει ο μπαμπας να της το δωσει αλλα και παλι τον παιδευει γυρναει γυρω γυρω.Τι αλλαγες ειναι αυτες???

Κλελια μην την πιεζεις αστην για το φρουτο,οσο πιεζεται τοσο αντιδραει και αντιστεκεται.....

Stone αυτο το προβλημα το ειχα κι εγω με την πεθερα μου και με την μανα της κοινως την γιαγια του αντρα μου....

Δεν φημιζονται και οι 2 τους για την καθαριοτητα τους και το εχω δηλωσει στον αντρα μου πριν καν γεννησω ,το εκανε στο μαιευτηριο ενω εγω προσπαθουσα να κοιμηθω μου ειχαν φερει το μωρο κι αντι να το παρουν πισω το αφησαν να το χαζευουν οι γιαγιαδες..κι εκεινες το φτυνανε πανω απο το πυρεξακι αλλα αυτες συνεχιζουν και το κανουν και οι 2 οταν εκεινος δεν βλεπει ...μια - δυο τρεις τα πηρα στο κρανιο και του τα εχωσα κανονικα και με τον νομο του Γιωργη και οταν το ξανακανανε του εριξα απο κατω μια κλωτσια για να το δει και μονος του και της εβαλε γκαζια και φωνες...και απο τοτε οταν παει να το κανει την αγριοκοιταζω και κανει πισω ...

Μαμαλευτερακι τσαμπουκαλου μου εσυ ;););)

Σας το ειπα???ακομα δεν εχω αδιαθετησει ..... πουφφφφφφφφ παλιοκυκλεεεεεεεεεεε

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Stone, δεν την θελει την κρεμα! Στην αρχη σκετο αχλαδι, μετα 3 μερες εβαλα μηλο, μετα 3 μερες εβαλα μπανανα. Αντιγραφω απο ποστ μου σε αλλο θεμα:

περαν της πρωτης φορας που εκανε εμετο το αχλαδι, εξαιτιας του εμβολιου, η Ελισαβετ τρωει κρεμα με 1 αχλαδι+1/2 μηλο+1/2 μπανανα. Σταδιακα της προσεθετα φρουτα, με μεγαλυτερο διαστημα απο ο,τι ειχε πει ο γιατρος.

Αλλα μου βγαζει την πιστη!!! Δεν την θελει λεμε!!

Δεν υποδυεται πια οτι ξερναει (θεατρινα η μπουμπου), αλλα εχει μια εκφραση αηδιας στη μουριτσα. Πανω στο παιχνιδι και εκει που γελαει τσουπ! της χωνω το κουταλι στο στομα, φτυνει το μισο και κυνηγαω με το κουταλι να το φαει. Νιωθω οτι το κακοποιω το μωρο που την πιεζω με το κουταλι να ανοιξει το στομα.

Απο την παραπανω φρουτοκρεμα τρωει την μιση, την αλλη μιση ο συζυγος :-D. Επιπλεον καποιες ημερες δεν θελει, δεν γουσταρει, κλαιει, χτυπιεται και τρωει 2-4 κουταλιες αφου τις μισες τις εχει φτυσει.

Μου 'ρχεται να σταματησω τα φρουτα και να την θηλαζω μονο - που μας ειναι κι ευκολο - μεχρι να παει νηπιαγωγειο! Τα νευρα μου!!

Ετσι παιδευονται ολες οι μανουλες ή εγω ειμαι γκρινιαρα? 10 μερες τρωει φρουτο.

Τι να πω στον παιδιατρο Stone? Θα μου πει οτι τα παραλεω και να πιεσω το μωρο και ολα ετσι κανουν.

am βρασμενη γλυκοπατατα, ναι? Αβοκαντο ωμο και πλυμμενο-ξεφλουδισμενο? Ρωταω διοτι ποτε μου δεν εχω φτιαξει/φαει. Αυτο με το κουταλι το σκεφτομαι και εγω, δλδ να της τα δινω με το δαχτυλο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσιααααααααααααααα

ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

θηλασα για 1η φορα εξωωωω

πηγαμε στο εμπορικο στο cosmos φαγαμε ηπιαμε τσικολατα κ οταν ο μικρος αρχισε να διαμαρτυρεται πηγα στις τουαλετες οπου ακουσον ακουσον εχει ειδικα διαμορφωμενους χωρους για να θηλασεις -απαιχτοι οι γερμανοι τι να λεμε ..

οι θεσσαλονικιες ξερουν φανταζομαι τι εννοω

επισης προσπαθει να σηκωθει να κατσει

σηκωνει συνεχεια το κεφαλι του κ τσατιζεται που δεν μπορει κ το σωμα χιχιχιχι

κλελια με τη λογικη μου μονο νομιζω ζεσταμενο γαλα πρεπει να πετιεται

am13 χιλιοχρονη!!!

Τι να πω στον παιδιατρο Stone? Θα μου πει οτι τα παραλεω και να πιεσω το μωρο και ολα ετσι κανουν.

ο.

να χαλαρωσεισ καλο μου τα περασα τα περνω με τον μεγαλο δυσκολοσ στο φαγητο αλαλ ατσαλενιοσ να θυμασαι ο θηλασμοσ δεν κανει χοντρα παιδια αλλα γερα

το γαλα σου ειχεισ τοσεσ γευσησ που η μικρησ ου δνε ενδιαφερετε για κατι αλλο

επισεισ οταν το μωρο αρνιτε τα στερεα πηθανων αυτοπροστατευετε απο αλεργιεσ για αυτο χαλαρωσε οσο μπορεισ μουτσ κουκλα μου αυριο πρωι την ωρα τισ αντλησεισ θα σασ διαβασω αναλυτικα ;););)

ααααααα και κλελια θα σου γραψω κ για το μυτρικο για το ζεσταμα κτλ οκ ποια μπουκαλια εχεισ ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

κοριτσιααααααααααααααα

ειμαι πολυ χαρουμενη!!!

θηλασα για 1η φορα εξωωωω

!!

υπεροχαααααααααααααααααααααα κουκλα μου δεν ενιωσεσ υπεροχα που μπορεσεσ να ικανοιποιησεισ την πεινα του μωρου στακ μπαμ ?

Κλέλια επειδη εχεις πει οτι ειναι υποστηρικτης του θηλασμου ειπα μηπως τον ρωτουσες και για κτ αλλο οπως λέει η am13

Αα και να σου πω!!Καθολου λίγη νομιζω δεν ειναι η ποσότητα που τρωει..Τρωει ενα φρουτο και για αρχη νομιζω ειναι πολύ καλά!!Βεβαια το θεμα σου ειναι οτι το τρωει χωρις ορεξη και με αηδια....Μήπως επειδη με το αχλάδι εκανε τον εμετο να το αντικαθιστουσες με κανενα αλλο ή να μη το εβαζες καθολου?

Επίσης για να μην παρεξηγηθω με το κρασακι, να πως πως είναι μια απόλαυση που με ξεκουραζει και με χαλαρωνει και το πίνω αφου πρωτα θηλασει ο μπέμπης το τελευταιο γευμα του γυρω στις 10 και μετα σηκωνεται κατα τις 2 για το επόμενο.Εγω ξερω οτι μεχρι και μια ωρα πριν το θηλασμό επιτρέπεται ενα ποτηρακι...:)

Βρε fire κι εσυ επισκεπτρια του Cosmos??Κι εμεις πολύ συχνα το επισκεπτόμαστε!ειδες... και αιθουσα θηλασμου!!Γενικα αυτο το εμπορικο συνιστάται για οικογενειες με παιδακια..το τι γινεται απο παιδομανι, τα Σαββατα κυρίως, είναι απίστευτο!!!!!!!

Φωτεινη ευτυχως η δικη μου πεθερα ειναι παρα πολύ καλή και κανενα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζω γενικως..εχει ομως ενα θεμα με τα μωρα και θελει συνεχως να τα εχει αγκαλια και να παιζει -ποσο μαλλον τα εγγονια της- αλλα σε αυτο το συγκεκριμενο κανει του κεφαλιου της και μου τη δινει!!Επίσης δεν ειναι δα και καμια γιαγια..μολις 48 ετων ειναι!

υπεροχαααααααααααααααααααααα κουκλα μου δεν ενιωσεσ υπεροχα που μπορεσεσ να ικανοιποιησεισ την πεινα του μωρου στακ μπαμ ?

υπεροχα δε λες τιποτα..

τι συγκινηση, θεε μου σ ευχαριστω που μ αξιωσες να νιωσω τετοια συναισθηματα!!

πετρουλα να δεις τι γινοταν σημερα Ο ΧΑΜΟς!!!

ναι ημουν επισκεπτρια και προ παιδιου για shopping τωρα ενα παραπανω..

αραξαμε στο fridays και απο τις 12 παρεες που καθονταν εξω οι 9 ειχαν καροτσακια τρελλα ηταν

μονο που μαλλον μας ματιαξαν κ το κεφαλι μου παει να σπασει

πηρα ενα ντεπον μετα απο 13 μηνες -ω ναι!- μηπως και ισιωσω αλλα τιποτα

οσο γι αυτο με το κρασι θα το κανω και γω μετα τον τελευταιο θηλασμο..

εσκασα να πιω λιγο κοκκινο κρασακι

ειμαι τοσο αυστηρη οπως λεει κ η κλειω που εχω ξεχασει πολλες γευσεις κ απολαυσεις

αλλωστε πιστευω οτι με 2 γουλιες θα γινω γκολ χαχα δεν θα χρειαστει παραπανω :tongue::tongue::tongue:

Συγγνώμη γιατί δεν πίνετε λίγο κρασάκι η ότι σας ευχάριστη ?γιατί κάνετε την ζωή σας δύσκολη επειδή θηλάζετε? Πιο πάνω διάβασα για σοκολάτα χμ νομίζω ποιο επιβλαβείς είναι η σοκολατή αποτι το κρασάκι εγώ αλκοόλ δεν πίνω καθόλου ούτε καφέ όχι λόγο θηλασμού δεν πίνω γενικά ;);)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...