Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

k γω γουρουνα ειμαι κ κατεβαζω ιδεες τι μπορω να φαω...θελω να φτιαξω μελομακαρονα:tongue::tongue::tongue:κ κεικ με λαδι (χωρις γαλα κ βουτυρο)...ψαχνω συνταγες:shock::shock::shock:

μη φοβασαι...στη διατροφη του μπεμπη μονο το μοσχαρακι θα καθυστερησει λιγο να φαει...εμεις απο βδομαδα ξεκιναμε σουπα καροτο-πατατα-κολοκυθι κ την επομενη βδομαδα θα βαλουμε αρνακι.

μετα το χρονο θα την ξεπερασουν την αλλεργια...καλυτερα που το ξερουμε οτι ειναι αλλεργικα, για να τα προστατεψουμε...

μπραβο ρε μαμουνιτσα που εισαι ηρεμη με το θεμα..πρεπει να ηρεμησω λιγο και εγω γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου..εχεις μπει ποτε στο τοπικ "αλλεργια σε μωρο που θηλαζει"στο παρεντς; μην μπεις...κουρελι εγινα με οσα διαβασα...σκατοιντερνετ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπραβο ρε μαμουνιτσα που εισαι ηρεμη με το θεμα..πρεπει να ηρεμησω λιγο και εγω γιατι εχουν σπασει τα νευρα μου..εχεις μπει ποτε στο τοπικ "αλλεργια σε μωρο που θηλαζει"στο παρεντς; μην μπεις...κουρελι εγινα με οσα διαβασα...σκατοιντερνετ...

οχι ευτυχως δεν τα διαβασα;);) εγω ηρεμησα γιατι καταλαβα που ειναι αλλεργικη. οταν ηταν 1-2 μηνων ειχα τρελλαθει γιατι φοβομουν το απορρυπαντικο, τα καλλυντικα, τα αρκουδακια, τα σεντονια κλπ κ τα εβλεπα ολα ως εχθρους...αφου εμπειρικα προσδιορισα την αλλεργια σε ολα τα γαλακτοκομικα ηρεμησα..

αντε χαλαρωσε κ συ κ δες κ το γιατρουλη να παρεις συμβουλες διατροφης να μου πεις κ μενα!! αα για πρωινο μπορεις να τρως κ δημητριακα με φυσικο χυμο, αντι για γαλα..

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλημέρα χρόνια πολλά! Διπλά σε όσους -όσες γιορτάζουν!

Δέσποινα, σίγουρα είναι ζόρι η κατάσταση με την αλλεργία αλλά πιστεύω ότι η αρχή θα είναι δύσκολη...Αν ακολουθήσεις τη σωστή διατροφή(έλα μου ντε, ποια είναι;) θα μπει ο μπόμπος σε ρυθμό!

Ellain με το καλό η επέμβαση....διάβασα και για την ζόρικη νύχτα που είχες!υπομονή, που και που αλλάζουν τον ρυθμό τους...

Εμείς καλά είμαστε, λίγες μύξες έχουμε.Χθες πήγαμε στον παιδίατρο να ελένξουμε αυτάκια, μήπως με τόσες μύξες πάθαμε καμιά ωτίτιδα αλλά ευτυχώς όλα καλά!Πήγαμε και για ψώνια στο σούπερ μάρκετ και ο γελαστός γύρισε κοιμισμένος, ξύπνησε στις 9,30 και έφαγε και μετά στις 3 τα χαράματα!!! Έφαγε και ξύπνησε πάλι στις 6.30!!! Και τώρα είμαστε στο ριλάξ για να μην ξυπνήσουμε και τους υπόλοιπους!!! Ήταν τόσο καλό παιδί χθες βράδυ....Βέβαια κατα την διάρκεια της μέρας είχαμε αρκετή γκρινίτσα....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κ απο μενα κ χρονια πολλα!!

ειμαι τοσο συγχυσμενη που δεν μπορω να βρω τις σωστες λεξεις να εκφραστω..

βγηκαμε βολτα με τον μικρο να δουμε την παρελαση κ ηταν ολα τελεια κιχ δεν εκανε

πως ειμαστε με το καροτσι λοιπον,ερχεται μια γιαγια απο πανω του σκυβει κ ενω φανηκε οτι μονο θα του μιλησει του πιασε τα χερια..

καναμε λαβη κ γω κ ο καλος μου αλλα δεν την προλαβαμε..

απιστευτο???

τι κανεις βρε γιαγια με τοσα μικροβια που κουβαλας?? το μωρο βαζει τα χερια του στο στομα ακομη

θεουλη μου μου γυρισαν τα ματια

τι να κανω του τα καθαρισα με μωρομαντηλο αλλα δεν ενιωθα καλα γμτ

τωρα που γυρισαμε του τα πλυνα

υπαρχει κατι πιο δυνατο απο μωρομαντηλα αλλα οχι ερεθιστικο για τα μωρακια για τετοιες περιπτωσεις??

πονεσε το κεφαλι μου απ την τσαντιλα μου κ φυσικα τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν την προλαβα:twisted:

Ελα Fire, ηρεμησε... Τι επαθες με την γριεγκω γμτ...

Λοιπον, αν εχεις οινοπνευμα μπορεις να βαλεις στα χερακια του, αλλα νομιζω οτι και που του τα επλυνες, τα καθαρισες.

Κατ' αρχην ευχομαι να μην ειναι αρρωστη η γρια, που χλωμο το κοβω, καθως οταν αρρωσταινουν κλεινονται σπιτι και τριγυρνουν με ρομπα, κουβερτα κλπ.

Αλλα ουτως ή αλλως ο μικρος ειναι βυζανιαρης, ειναι τοσο μα τοσο θωρακισμενος που τπτ δεν παθαινει με τοσο συντομη επαφη με ανθρωπο που δεν ξερουμε κιολας αν ειναι αρρωστος.

Αλλα τα πηρες και το καταλαβαινω με το θρασος της. Πού πας μαρη στο μωρο? Σκυλι ειναι να το πιασεις? Αααααααα τα νευρα μου!

Ποια ειναι η Ευα, η fire? Δεν θυμαμαι, αλλα χρονια πολλα!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

εγω ειμαι αλλα δεν βγαινει απ το ευαγγελια,

anyway thanx οι ευχες ειναι παντα καλοδεχουμενες..:tongue:

με οινοπνευμα λες ε? δεν ειναι μωρε δυνατο για τα χερουλακια τους??

στο σπιτι ηθελα να του τα πλυνω με ντετολ κ ο αντρας μου φρικαρε..:shock:

ακομη μεσ τη τσατιλα ειμαι γκρρρρρρρρρρρρ

αχαχαχα! Όχι βρε dettol, εκτός αν έχεις σαπούνι χεριών dettol.

Οινόπνευμα ή αντισηπτικό βάζω στα χέρια μου και πιάνω τα χέρια της μικρής, όταν πιάνει τον σκύλο ή γενικά όταν θέλω να της πλύνω τα χέρια.

Σου ξαναλέω, δεν χρειάζεται άλλο πλύσιμο, το απολύμανες το βρεφάκι :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπερα κοριτσια και χρονια μας πολλα.και για την ημερα αλλα και σε με για τα γενεθλια πουχα χτες.εκλεισα τα τριααααννντττττα και ειμαι ολυ ευτυχισμενη μανουλα με τον αντρουλη μου και τα παιδακια μου ολα ταλλα να πανε στον αγυριστο..... κερναω στο καφε μας λοιπον αφου δε μπορω απο κοντα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

να μας ζησεις am13 κ χρονια πολλααααα μεγαλη να γινεις με οτι χρωμα θες μαλλιαααα...λαλαλαλα...:tongue::tongue::tongue::tongue:φουυυυ φουυυυυ!!!

να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!

πηγαμε καφεδακι κ μετα για φαγακι στο μεζεδοπωλειο που θα κανουμε βαπτιση...περασαμε σουπερ!!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και του χρονου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σασ διαβαζα σασ διαβαζα αλλα τωρα που θελω να σχολιασω γινεται τησ τρελησ παλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!επανερχομαι αυριο......

αμ,πολυχρονη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!να χαιρεσαι την οικογενεια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μην βλέπεις τα αστέρια μας την Fire και την Ειρήνη (για όλες έχω έναν καλό λόγο, στην παρούσα όμως πρέπει να δώσω εύσημα κάπου, 'ντάξει?).

ειλικρινα ,οταν το διαβασα κοκκινησα!!!!μερσυ κλελουκω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!εισαι πολυ πολυ καλη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ παντωσ οσο θυμαμαι τον χαμο που γινοταν εδω και εγω να αντλω ωρεσ ολοκληρεσ (θυμαστε 8 φορεσ επι μια ωρα!!!!!!!!!!!!!!!:shock::shock::shock::shock::shock:)και μετα αποστειρωσεισ απορρω που εβρισκα τα κουραγια....και ομωσ!!!
εισαι υπεροχη!!

οχι γιατι μιλησες ομορφα για μενα κ την ειρηνη, αλλα γιατι πραγματικα εχεις παντα ενα καλο λογο να πεις..

απλα θα συμφωνησω!!!!!!!!!!!!!!!!;)

χθες ομως ηρθε και η νεραιδα η πιπιλου και πηρε την πιπιλα της μελινας και μην σας πω τι τραβηξαμε...2 η ωρα κοιμηθηκε....ειμαι πτωμαααα...καταραμενη πιπιλου...

.

αυτο θα το σχολιασω αυριο................

η αγγελικουλα ειχε πολυ επεισοδιακο κοψιμο πιπιλασ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(τησ επεσε στην τουαλετα!!!!)

DnfMp3.pngqTarp3.png

καλημερα κ απο μενα κ χρονια πολλα!!

ειμαι τοσο συγχυσμενη που δεν μπορω να βρω τις σωστες λεξεις να εκφραστω..

βγηκαμε βολτα με τον μικρο να δουμε την παρελαση κ ηταν ολα τελεια κιχ δεν εκανε

πως ειμαστε με το καροτσι λοιπον,ερχεται μια γιαγια απο πανω του σκυβει κ ενω φανηκε οτι μονο θα του μιλησει του πιασε τα χερια..

καναμε λαβη κ γω κ ο καλος μου αλλα δεν την προλαβαμε..

απιστευτο???

τι κανεις βρε γιαγια με τοσα μικροβια που κουβαλας?? το μωρο βαζει τα χερια του στο στομα ακομη

θεουλη μου μου γυρισαν τα ματια

τι να κανω του τα καθαρισα με μωρομαντηλο αλλα δεν ενιωθα καλα γμτ

τωρα που γυρισαμε του τα πλυνα

υπαρχει κατι πιο δυνατο απο μωρομαντηλα αλλα οχι ερεθιστικο για τα μωρακια για τετοιες περιπτωσεις??

πονεσε το κεφαλι μου απ την τσαντιλα μου κ φυσικα τα βαζω με τον εαυτο μου που δεν την προλαβα:twisted:

Ε, δεν το πιστεύω!!!!

Μια από τα ίδια σήμερα...είχα τον γελαστό στο μάρσιπο και μια....μην πω ήρθε και όχι απλά του έπιασε τα χέρια αλλά ΤΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕ:mad::x:x:x:x:x

Ε, το πως κρατήθηκα δεν λέγεται....

Που πας κυρά μου και φιλάς το τρυφερούδι που βάζει τα χέρια στο στόμα; Μόνο αν είσαι άσχετος το κάνεις αυτό....

Μέχρι να ερθω σπίτι και να του τα πλύνω......

Πάντως Εύα μην αγχώνεσαι...αν τα έπλυνες καλά μην ανησυχεις....αυτό αρκεί!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Ε, δεν το πιστεύω!!!!

Μια από τα ίδια σήμερα...είχα τον γελαστό στο μάρσιπο και μια....μην πω ήρθε και όχι απλά του έπιασε τα χέρια αλλά ΤΟΥ ΤΑ ΦΙΛΗΣΕ:mad::x:x:x:x:x

Ε, το πως κρατήθηκα δεν λέγεται....

Που πας κυρά μου και φιλάς το τρυφερούδι που βάζει τα χέρια στο στόμα; Μόνο αν είσαι άσχετος το κάνεις αυτό....

Μέχρι να ερθω σπίτι και να του τα πλύνω......

Πάντως Εύα μην αγχώνεσαι...αν τα έπλυνες καλά μην ανησυχεις....αυτό αρκεί!

τα επλυνα δε λες τιποτα... με μανιαααα

θα σου γραφω τι μας συμβαινει να εισαι ετοιμοπολεμη..:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

ποιος ξενυχταει?

εγωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΟΥ χτες αργήσαμε να βγούμε 1 το μεσημερι τελικά πήγαμε φρούριο στον εξωτερικό παιδότοπο .....ήπια τσιπουράκια φάγαμε κ τα καλαμαράκια μας κ το μπακάλικο μας κ ο μικροσ επαιζε ........μετά περάσαμε από το κέντρο κ φάγαμε κ παγωτό ο Λευτέρης έλεγε συνεχεία

α φάω εγώ το παγωτό εσύ το τσυλάκι χαχαχ........

) το θυμόταν από την παράσταση του καραγκιόζη.

θηλασα τον μικρο στον ηλιο σε ενα παγκακι ενιωσα πωσ αγκιζω τον ουρανο ο μικροσ θηλαζε κ εγω ειμουν τρυσεφτιχισμενη ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, αχχχχχχχχχχχχχχχ μουτσσσσσσσσσσσσσ

γυρίσαμε στις 9 το βραδύ σπίτι αφού περάσαμε κ από παιδική χαρά αποκαμωμένος μετά το μπάνιο ξεράθηκε μέσα στα χαμογελα……….!!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Κ ΟΧΙ ΓΡΙΝΙΑ

σήμερα ειμαι υπηρεσία τους περιμένω λυπών :rolleyes::rolleyes::rolleyes:θα κάνουν ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ καροτσοβολτα ο συζηγοσ κ με τα δυο παιδια χαχαχ

θέλω να τον δω τον μάγκα χαχαχ

να δω ποσά ψάρια θα πιάσει σήμερα ????/χαχαχα

μου λέει με ύφος ρε μαναράκι εσυ τα καταφέρνεις

εγώ πως θα το παλέψω αύριο να έρθω ? να πάρω ταξί ???????

δεν είπα τίποτα απλά γελούσα,,,,,,,

αυτός εκεί ρε μαναράκι λες να πω τον Κόστα να μας φέρει ?

εγώ τίποτα καμία απάντηση τους περίμενω χαχαχαχ !!!!!!

μουτς εφυγαααααααααααααααα τσούπρες ,,,,,,,,,,,,,,,,

παω να οδηγήσω τωρα ο σουμαχερ χαχχαχαχ κλεσμεντεμ είμαι………… ,,,,,,,,,,,,,,,,

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...