Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ

δεν διαβασα τιποτα διαβαζα εφημεριδα οσο αντλουσα ;););)

ο μικροσ μου χτεσ νοστιμεβοταν οταν τρωγαμε μοσχαροσουπα του εδωσα λιγο ζουμακι κ πεταξε την σκουφια του ο μπομπιρας !!!!!!!!!!!!!

αντε να δουμεΣΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ τι τυχη θα εχουν τα φρουτακια ? οεοοοοοοοοοοοοοοοοοο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεσποινα μου πολλα ζορια η αλεργιεσ απο τα λιγα που εχω διαβαση ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΑΡ κ ο καθενασ το μακρι κ το κοντο ελπιζω ν βρεθει λυση

ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΛΕΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣ

ακριβως αυτο ρε γαμωτο...ενημερωση σκατα απο τους γιατρους..στα διαλα!:evil:

μαμουνακι, εσενα τι σου εχουν πει να κοψεις και τι συμπτωματα ειχε η μικρη;

και τι τρως ρε γαμωτο εκτος απο το κυριως γευμα; το πρωινο με ζοριζει,αφου γιαουρτι γαλα βιταμ τυρι και ψωμι τοστ δεν κανει, τι σκατα θα τρωω; ολα εχουν μεσα γαλα ή ορο ή πρωτεινη γαλακτος:confused:. διαβαζω στο τοπικ για τις αλλεργιες και οι περισσοτερες εκει μεσα ζουν με νερο λεμε!

και δεν ειμαι καθολου εγκρατης ρε γαμωτο..εσυ πως τα καταφερνεις;:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια

δεσποινακι αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι εφοσον θηλαζεις απ την αρχη και τρως επισης γαλακτοκομικα απ την αρχη (ή κανω λαθος?) πως του βγηκε η αλλεργια τωρα?? :rolleyes:

Καλημερα!!!

Fire και εγω αυτη την απορια εχω για την Δεσποινα γμτ! Πιστευω και ευχομαι οτι το μωρο ειχε ασχημη πρωτη αντιδραση στην καινουρια τροφη και αντεδρασε ετσι. Και επειδη τον πειραξε, γι' αυτο ειναι ανεβασμενοι στην παρουσα φαση οι αλλεργιογονοι δεικτες. Πραγματικα ευχομαι να μην εχει αλλεργιες και ααααααμα εχει, να ειναι σε λιγα ειδη (ας πουμε στο αβοκαντο και στο φυστικοβουτυρο).

ellain με το καλο η βαφτιση, εμεις 25/6, λιγες μερες νωριτερα. Μην ανησυχεις, οταν κανει ζεστη ακομα και τα πιο κλαψιαρικα μωρα δεν βγαζουν κιχ. Δροσιζονται με το νερο και χαιρονται! Οσο για την εικονιτσα του Αγιου Μιχαηλ, οντως πολυ καρμικο ρε κοριτσι :D.

Ποιος ειπες οτι ξεμπερδεψε με το ΙΚΑ? Κανονικα επρεπε να μου εχουν δωσει το επιδομα, αλλα οι ξινομουρες το κρατουν ομηρεια, για να μαθω. Προφανως!

Θες να μαθεις συνεχεια? Μιλησα με τα κεντρικα του ΙΚΑ με την διευθυντρια, της εξηγησα την κατασταση, της ανεφερα οτι την Τριτη μου εκλεισαν το τηλ στα μουτρα (ω ναι!) και σημερα αρνιοταν ενα ζωον να μου πει το επωνυμο της (ναι ναι!), εν ολιγοις οοοοολη την κατασταση. Σε 30' μου τηλ απο τα κεντρικα και μου ειπαν να παω απο Τεταρτη να πληρωθω.

Και επειδη δεν γουσταρω να μου φερονται ετσι, αποφασισα να αντιδρασω πολιτισμενα και καιρια: θα κανω επωνυμη καταγγελια! Αλλα να κοιμηθει η φαφουτα για να την γραψω ομορφα, με τονους κλπ

Δεν μπορω ρε γμτ! Δεν ανεχομαι τετοια αντιμετωπιση! Οι γονεις μου λενε να μην το κανω διοτι οταν θα εχω συναλλαγες με το ΙΚΑ θα μου βγαζουν την πιστη. Ετσι σκεφτομαστε και καναμε το Δημοσιο σαν τα μουτρα μας. Αν 2-3 που τους εχουν φερθει ασχημα, ανεφεραν την κατασταση ως εχει, κανεις δεν θα τολμουσε να φερεται ετσι ασχημα.

Ακους εκει λεει, θα εχω προβληματα με το ΙΚΑ... Η καθε υπαλληλος θα δυσκολευει την ζωη μου?

Γενικοτερα οσες φορες εχω καταγγειλει γεγονος, σε δημοσιο ή ιδιωτικο φορεα, εχω λυσει με τον πιο πολιτισμενο τροπο καθε μου προβλημα.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλημερουδια σε ολες!! (καλησπερουδια ειναι μαλλον)

ειμαι πτωμα, το παπι εχει αποφασισει να μου κανει την νυχτα μερα, ξυπναει με τσιριδα και μετα δεν κοιμαται, το ματι γαριδα, χθες βραδυ σηκωνομουν περιπου ανα 45 λεπτα ολη νυχτα, τον επαιρνα αγκαλια και δωστου κουνημα, ωσπου κουτουλαγα απο την νυστα και λεω τελος, παιρνω κουβερτα και παω στην πολυθρονα, εκει κοιμηθηκαμε περιπου μιαμιση ωρα αλλα εγω κατεληξα σιγμα τελικο και παγωσα απο το κρυο λεμε... Δραμα η κατασταση, κριμα ρε γμτ εκει που νομιζα οτι ειχε στρωσει προγραμμα το πουλακι μου... Και δεν θελω να φανταστω καν πώς θα ειναι αυτη η αναστατωση σε συνδυασμο με την επεμβαση... Μαλλον δεν θα κοιμομαστε καθολου...

Anyway, Κλειω εγω ειμαι μαζι σου, κανε μια καταγγελια, γι' αυτο τα εχουμε κανει ετσι στο Δημοσιο γιατι την εχουν δει τσιφλικι τους οι υπαλληλαρες και σκοτιστηκαν για τον πολιτη που ταλαιπωρειται (μονο η μαμα μου κι ο αντρας μου ειναι τα αστερια του Δημοσιου, φερνουν δουλεια στο σπιτι :shock::shock::D !!!). Τι κουλο ακουσα σημερα? Προκειμενου λεει ανημποροι ηλικιωμενοι να εχουν φροντιδα στο σπιτι, πρεπει να πανε να κανουν αιτηση στα κατα τοπους αρμοδια γραφεια. Και ερωτω εγω, αφου ο γερακος ειναι ανημπορος, δεν μπορει να περπατησει, ΠΩΣ θα παει ρε παιδια στο γραφειο???ΕΛΕΟΣ πια, η βλακεια δεν εχει ορια!

Δεσποινακι, νομιζω οτι με την αλλεργια του μπομπιρα που δεν μπορεις να τρως πραγματα θα γινεις ΚΑΡΑΜΟΝΔΕΛΟΤΑΤΗ!!!! (πλακα κανω!) Δεν θα μιλησεις με τον συμβουλο θηλασμου? Θα σε καθοδηγησει, δεν γινεται να πινεις μονο νερο!!

Σας αφηνω, παω να τηγανισω κεφτεδες (για τους αλλους, εγω στην πιεση...:() φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

κλειω κ γω μαζι σου κ γω ετσι θα εκανα στη θεση σου κ ετσι κανω

κ οταν μιλαω με καποιον κακοτροπο στο τηλεφ κ ζηταω ονομα αμεσως γλυκαινουν ενα πραγμα βρε παιδι μου..

κοριτσια εγω τα εμβολια τ αγοραζω κ μας τα κανει ο γιατρος σπιτι

θα μπορουσα ομως να μου τα γραψει παιδιατρος στο ικα κ να πληρωσω μονο συμμετοχη χωρις να παω να του κανω το εμβολιο στο ικα?? ιδεα δεν εχω

ellain και εγώ στον ευρύτερο δημόσιο τομέα εργάζομαι (ΝΠΙΔ). Ας τολμήσω να φερθώ έτσι, και ας έχω μπει μέσω Α.Σ.Ε.Π. Έχει να πέσει πειθαρχικό και κύρωση...

Fire νομίζω ότι μπορείς να γράψεις τα εμβόλια του μωρού στο ΙΚΑ, να τα αγοράσεις με συμμετοχή όπως λες και να τα κάνει ο ιδιώτης παιδίατρός σας. Λεπτομέρειες δεν γνωρίζω, ας σου πει κάποια που το παιδί της είναι ασφαλισμένο στο ΙΚΑ . Η Ελισάβετ είναι στο ταμείο του μπαμπά της.

GEXxp3.png

Καλημερα στα κοριτσια

Πω πω δεν προλαβαινω να διαβασω ολες τις χαμενες σελιδες :(

ειμαι οπως παντα με κλεμμενο ιντερνετ στην ακρη του μπαλκονιου μου:(:(:(:(

Πηγαμε χτες τον ΟΤΕ και τους απειλησα οτι θα κανω υποκλοπη απο το κουτι και θα κλεβω ιντερνετ απο γειτονα αν δεν κανονισουν να βαλουν εξτρα γραμμες.

Τους ειπα οτι η δουλεια μου ειναι μεσω ιντερνετ και ουτε καν δειξανε να τους νοιαζει....

Αυτα τα γενικα...

Η μικρη ειναι στα καλυτερα της... σημερα χωσαμε στο φρουτο μας και την μπανανα και μονο που δεν εφαγε και το κουταλακι :tongue:.

Βγαινει βολτα με τον μπαμπα της καθε απογευμα με το καροτσακι να παιρνει και λιγο αερα κι εγω αεριζω ολο το σπιτι.

εγω με την διατροφη τα παω μεχρι στιγμης αρκετα καλα ...αλλα εχω κολησει εδω και 2 βδομαδες γιατι παλι εχω καθυστερηση και εχω κατακρατηση.

Πηρα παλι την γυναικολογο μου τηλεφωνο και μου ειπε να μην ανησυχω και πως υπαρχει περιπτωση να εχει αλλαξει ο κυκλος μου και να εχει παει στις 30 με 35-38 μερες....κι αυτο αν συνεχιστει μεχρι τον Μαιο θα το φτιαξουμε με χαπια{δηλαδι με λιγα λογια με αντισυλληπτικα :( που σημαινει εκει που θα κανω διαιτα εκει θα με παχαινουν τα χαπια γκρρρρρρρρ}

Τωρα θα ηθελα να σας διαβασω αλλα φοβαμαι μην χασω σημα και δεν σας προλαβω....

Φιλακια για την ωρα θα ξαναπροσπαθησω αργοτερα ..μετα τον διατροφολογο μ μακιαααααααααααααααα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κλειω συγγνωμη αν παρεξηγηθηκα, σαφως και στο Δημοσιο υπαρχουν ατομα που κανουν καλα την δουλεια τους (ανεφερα και το παραδειγμα του αντρα μου και της μαμας μου), κι εμενα την ιδια με εχουν κατα καιρους εξυπηρετησει υποδειγματικα. Η πλειονοτητα ομως ειναι λιγο τεμπεληδες να το πω, λιγο βαρεστημενοι να το πω, παντως εξυπηρετικους δεν τους λες. Μαλλον σε αυτην την περιπτωση επεσες κι εσυ, τελοσπαντων το θεμα ειναι να τελειωνεις μαζι τους. να παρεις τα λεφτουδακια σου και να τους τραβηξεις και μια ωραιοτατη καταγγελια!!

Φωτεινη οταν θα φτιαξει ο κυκλος σου με τα αντισυλληπτικα, μετα δεν θα εχεις καθυστερησεις και φουσκωματα, πρεπει να κοιταξεις οφελος και ζημια :) ολα καλα θα πανε και στον γαμο σου θα εισαι μια κουκλα!

Καλο βραδυ κοριτσια φιλια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ακριβως αυτο ρε γαμωτο...ενημερωση σκατα απο τους γιατρους..στα διαλα!:evil:

μαμουνακι, εσενα τι σου εχουν πει να κοψεις και τι συμπτωματα ειχε η μικρη;

και τι τρως ρε γαμωτο εκτος απο το κυριως γευμα; το πρωινο με ζοριζει,αφου γιαουρτι γαλα βιταμ τυρι και ψωμι τοστ δεν κανει, τι σκατα θα τρωω; ολα εχουν μεσα γαλα ή ορο ή πρωτεινη γαλακτος:confused:. διαβαζω στο τοπικ για τις αλλεργιες και οι περισσοτερες εκει μεσα ζουν με νερο λεμε!

και δεν ειμαι καθολου εγκρατης ρε γαμωτο..εσυ πως τα καταφερνεις;:confused:

despoinaki εμενα ξεκινησε με ατοπικη δερματιτιδα-κοκκινιλες μουρη κ λαιμο, στο μηνα αρχισε πρασινα κακα κ ξανα κοκκινιλες κ στον 4ο μηνα ειχε ενα μηνα διαρροια..ήταν το διαστημα που επινα καθε πρωι πολυ γαλα κ φετα κλπ με το που εκοψα ΟλΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ κ ΜΟΣΧΑΡΙ το παιδι εγινε περδικι. δεν στερουμαι πολλα πραγματα..

τρωω απο κρεασ γαλοπουλα, κοτοπουλο, αρνακι, κατσικακι. Κιμα παιρνω χοιρινο μονο. γλυκα ΔΕΝ τρωω...αλλα εχω βρει υποκαταστατο τη μαρμελαδα, μελι και χαλβα(σιμιγδαλι). ΟΧΙ μπισκοτα. τρωω πιτουλες (αραβικη, σουβλακιου κλπ) που ειναι απο μαγια, κ για να μη σας ζαλιζω υπαρχουν πολλες επιλογες..απλα κοιτα καλα τα συστατικα σε σνακς κ γλυκα να μην περιεχουν ιχνη γαλακτος.

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Kαλημερα κοριτσια

δεσποινακι αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι οτι εφοσον θηλαζεις απ την αρχη και τρως επισης γαλακτοκομικα απ την αρχη (ή κανω λαθος?) πως του βγηκε η αλλεργια τωρα?? :rolleyes:

η αλλεργια δεν βγηκε τωρα. απλα τωρα με το ρυζαλευρο (με γαλα) που του εδωσα ειχε αλλεργικη αντιδραση.

απο την αρχη ειχαμε προβληματα αλλα οι παιδιατροι μου ελεγαν οτι μαλλον δεν ειναι αλλεργια. ειχε ατοπικη δερματιτιδα αλλα ελαφρια (που ειναι συνηθης και σε παιδια που δεν εχουν αλλεργια). απο τον δευτερο μεχρι τον τεταρτο μηνα ειχε πρασινα κακα (μου ελεγαν οτι ειναι φυσιολογικο).εγω απο την αρχη μιλουσα στους γιατρους για αλλεργια και αυτοι μου ελεγαν οτι αφου δεν εμφανιζε αιμα στα κακα του δεν ειναι αλλεργια αλλα ιωση.στον πεμπτο ξαφνικα τα κακα του εφτιαξαν, απλα τα εκανε 8-10 φορες τη μερα το οποιο και αυτο θεωρειται φυσιολογικο για παιδια που θηλαζουν. (το μονο που αλλαξα στη διατροφη μου ειναι οτι εκοψα το γαλα στον καφε)

η γιατροι μου ελεγαν οτι πλεον δεν ανησυχουμε για αλλεργια και να τρωω οτι θελω. ξεκινησα και εγω διαιτουλα (με γιαουρτια) και δεν ειδα διαφορα στο μπεμπη.

γενικα δηλαδη η κατασταση ηταν μπερδεμενη. απο οτι φαινεται ο μπεμπης δεν επηρεαζεται ιδιαιτερα απο την ποσοτητα γαλακτοκομικων που περνει απο το γαλα μου γιατι ειναι σχετικα μικρη. μολις δοκιμασε ο ιδιος ειχαμε το μπαμ.

απο εκεινη τη μερα αρχισαν να τον πειραζουν ελαφρα και αυτα που τρωω εγω (δεν εχει αιμα αλλα βγαζει σπυρια). οποτε κομμενα ολα.

εκλεισα ραντεβου με τον παπαβεντση για τη δευτερα το βραδυ. ελπιζω να ειναι τοσο καλος οσο λενε. κυριως θελω να μου δωσει οδηγιες διατροφης για το παιδι γιατι τωρα κλανω πατατες με οτι και να του δωσω.

πηρα σημερα και κεχρι βιολογικο και καθομαι και το κοιταω (φοβαμαι να του δωσω οτιδηποτε λεμε...)

αλλα βρηκα και κατι θεικα κουλουρακια για μενα στο βιολογικαδικο χωρις γαλα, βουτυρο ή αυγο..και ειναι σουπερ!!!! ΣΙΓΑ ΡΕ ΕΛΛΑΙΝ ΜΗ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ! ΘΑ ΤΗ ΒΡΩ ΤΗΝ ΑΚΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΩ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ!!ΕΙΜΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΑ!!:mrgreen::mrgreen:

despoinaki εμενα ξεκινησε με ατοπικη δερματιτιδα-κοκκινιλες μουρη κ λαιμο, στο μηνα αρχισε πρασινα κακα κ ξανα κοκκινιλες κ στον 4ο μηνα ειχε ενα μηνα διαρροια..ήταν το διαστημα που επινα καθε πρωι πολυ γαλα κ φετα κλπ με το που εκοψα ΟλΑ ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ κ ΜΟΣΧΑΡΙ το παιδι εγινε περδικι. δεν στερουμαι πολλα πραγματα..

τρωω απο κρεασ γαλοπουλα, κοτοπουλο, αρνακι, κατσικακι. Κιμα παιρνω χοιρινο μονο. γλυκα ΔΕΝ τρωω...αλλα εχω βρει υποκαταστατο τη μαρμελαδα, μελι και χαλβα(σιμιγδαλι). ΟΧΙ μπισκοτα. τρωω πιτουλες (αραβικη, σουβλακιου κλπ) που ειναι απο μαγια, κ για να μη σας ζαλιζω υπαρχουν πολλες επιλογες..απλα κοιτα καλα τα συστατικα σε σνακς κ γλυκα να μην περιεχουν ιχνη γαλακτος.

με κατεστρεψες με το χαλβα και τη μαρμελαδα...δεν τα ειχα σκεφτει...:mrgreen:

ellain δεν παρεξηγήθηκα καθόλου καλέ, ίσα-ίσα που κατάλαβα πως ο σύζυξ και η μανούλα είναι από τους φιλότιμους δημοσίους υπαλλήλους. Ούτε κατά διάνοια δεν παρερμήνευσα αυτά που έγραψες.

Γενικότερα πιστεύω πως πλέον στο Δημόσιο και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα εργάζονται όλοι οι κάτω των 45 ετών. Καρεκλοκένταυρους θα βρεις από 50 και άνω. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Απλά η εμπειρία μου ως εξυπηρετούμενη αλλά και ως εργαζόμενη αυτό μου έχει δείξει.

Απλά αυτό που έγραψα για τον ασεπ ήταν συνέχεια της σκέψης μου, ότι δλδ εγώ δεν θα τολμούσα να φερθώ έτσι, θα είχα κυρώσεις. Οι κάργιες γιατί δεν το σκέφτηκαν, ε? μου λες? Καλά, τους έχω ετοιμάσει ξεγυρισμένη 3σέλιδη επιστολή, θα την στείλω μετά που θα παραλάβω το επίδομα και αφού θα έχω κάνει ένσταση. Θα πάω με τον σύζυγο στο ΙΚΑ για να τους τρίξει τα δόντια αν αντιμετωπίσω πρόβλημα.

Η Δέσποινα βρήκε την άκρη με τα φαγητά, γιούπιιιιιιιι!

GEXxp3.png

με κατεστρεψες με το χαλβα και τη μαρμελαδα...δεν τα ειχα σκεφτει...:mrgreen:

k γω γουρουνα ειμαι κ κατεβαζω ιδεες τι μπορω να φαω...θελω να φτιαξω μελομακαρονα:tongue::tongue::tongue:κ κεικ με λαδι (χωρις γαλα κ βουτυρο)...ψαχνω συνταγες:shock::shock::shock:

μη φοβασαι...στη διατροφη του μπεμπη μονο το μοσχαρακι θα καθυστερησει λιγο να φαει...εμεις απο βδομαδα ξεκιναμε σουπα καροτο-πατατα-κολοκυθι κ την επομενη βδομαδα θα βαλουμε αρνακι.

μετα το χρονο θα την ξεπερασουν την αλλεργια...καλυτερα που το ξερουμε οτι ειναι αλλεργικα, για να τα προστατεψουμε...

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

κλειω κ γω μαζι σου κ γω ετσι θα εκανα στη θεση σου κ ετσι κανω

κ οταν μιλαω με καποιον κακοτροπο στο τηλεφ κ ζηταω ονομα αμεσως γλυκαινουν ενα πραγμα βρε παιδι μου..

κοριτσια εγω τα εμβολια τ αγοραζω κ μας τα κανει ο γιατρος σπιτι

θα μπορουσα ομως να μου τα γραψει παιδιατρος στο ικα κ να πληρωσω μονο συμμετοχη χωρις να παω να του κανω το εμβολιο στο ικα?? ιδεα δεν εχω

καποια εμβολια ...τα ακριβα(80 ευρα) τα καλυπτει εξολοκληρου το ικα κ τα κανεις σε ιδιωτη αν θες...τα πιο φτηνα που τα παρεχει το ΙΚΑ δε στα γραφει...σου λεει ελα στο ικα να τα κανεις τσαμπα...

εγω τελικα τα κανω ολα στο κεντρο μανας κ παιδιου (παραρτημα ικα μονο για εμβολια) δωρεαν

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...