Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

δημητρα ειμαι στο τσμεδε αλλα θα το ψαξω...θενκ γιου..

να σε ρωτησω κατι; αυτη η sinlac πολυ αραιη δεν ειναι ρε παιδι μου; τι αναλογιες βαζεις εσυ;

τα νεα μας..

χθες φαγαμε 1 μπολ κρεμα!!!

χθες ομως ηρθε και η νεραιδα η πιπιλου και πηρε την πιπιλα της μελινας και μην σας πω τι τραβηξαμε...2 η ωρα κοιμηθηκε....ειμαι πτωμαααα...καταραμενη πιπιλου...

οσο για το θεμα θηλασμου...και ομως...υπαρχουν γυναικες που θελουν τρελα να θηλασουν και δεν εχουν γαλα...μην ειστε απολυτες..

ειναι αραιη...βαζω 4 κουταλκια σουπας γεματα με 125μλ νερο...αλλα τελευταια βαζω το νερο με το ματι κ γινεται λιγο πιο κρεμωδης..παντως της αρεσει πολυ!!

την πιπιλου την ειχα δει στις ντανταδες πρωτων βοηθειων...κρεμασαν τηην πιπιλα στο δεντρο, την αλλη μερα ειχε αφησει η νεραιδα ενα δωρακι απο κατω κ ειχε παρει ολες τις πιπιλες της!!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Χθες βράδυ αδιαθέτησα....:-(ΕΛΕΟΣ !!!:mad:

Εκατοντάδες γυναίκες που θηλάζουν αποκλειστικά κάνουν 7-8 μήνες να δούνε περίοδο...εγώ εκεί...και στα 3 παιδιά η ίδια ιστορία....

Και μιλάμε δεν προλαβαίνω να αλλάζω και σερβιέτες, έτσι;:mad:

!

καλημερα σε ολλεσσσσσσσσσσσσσσ :D:D:D εγω αδιαθετισα στουσ 14μηνεσ στο μεγαλο η αδερφη μου που θηλαζε αποκλιστικα το πρωτοπαιδακι τισ εμεινε εγκυοσ μετα τα λοχειο στο δευτερο και στο δευτερο θηλασμο απλα αδιαθετισε κανωνικα μετα τα λοχεια τησ σαν να μην θηλαζε δεν ξερω πωσ εξιγιτε αυτο αλλα υπαρχουν κ αυτεσ οι περιπτωσησ μουτσσσσσσσσσσσσσσσ αντληση τελοσ εφυγα μουτσσσσσσσσσσ ;););)

κοριτσάκια τι μου κάνετε; σας έχασα αλλά στη δουλεια πλέον δεν έχουμε ιντερνετ και δεν ξέρω για πόσο καιρό και στο σπίτι μετά τρέχω σαν τον βέγγο. μιλάμε έχω βαρεθεί να πλένω και να σιδερώνω τι πράμα είναι αυτό.

κατα τ' άλλα είμαστε καλά ο μικρός χτες έφαγε ένα πιάτο γεμάτο φρουτόκρεμα αλλά σήμερα που η μαμά του έβαλε πιο πολύ πορτοκάλι δεν του καλάρεσε του κύριου.

το καλό είναι ότι 3 βράδια που προσπαθώ να τον κοιμίσω στην αγκαλιά μου δεν θέλει και δυσανασχετεί και μόλις τον βάλω στη κούνια του με το περιστρεφόμενο κοιμάται μόνος του μετά από 5 λεπτά

το πορτοκαλι να το προσεχεισ ειναι αλεργιογονο κ πολυ νωρισ το βαλατε στην διατροφη του

:tongue::tongue:

ειναι αραιη...βαζω 4 κουταλκια σουπας γεματα με 125μλ νερο...αλλα τελευταια βαζω το νερο με το ματι κ γινεται λιγο πιο κρεμωδης..παντως της αρεσει πολυ!!

την πιπιλου την ειχα δει στις ντανταδες πρωτων βοηθειων...κρεμασαν τηην πιπιλα στο δεντρο, την αλλη μερα ειχε αφησει η νεραιδα ενα δωρακι απο κατω κ ειχε παρει ολες τις πιπιλες της!!

α δεν το ηξερα οτι ειναι απο τη νταντα! μου το ειπε η φιλεναδα μου η ιρεν. και ευτυχως επιασεεε!!!!! χθες κοιμηθηκε και το μεσημερι και το βραδυ σε ενα τεταρτακι χωρις κλαματα μονο με σχολια τυπου : θα παρουμε αλλη πιπιλα εντατσει; ζικια μου πηρε μωρο νεραιδας!!! εμεις τις κρεμασαμε σε σακουλιτσα στο μπαλκονι και της εφερε δωρακι η νεραιδα πλαστελινες της play doh με κατι συνεργα για να φτιαχνει ποπ κορν και παγωτα και τετοια (το προτεινε αλλη φιλη μου). ναι ναι καλα οι φιλεναδες μου για τις ιδεες του γιατι εγω στερουμαι φαντασιας σε τετοια..επιτελους τελος η παλιοπιπιλα!!!! παμε για πανες τωρα:shock: σε αυτη η ηλικια των 2 με 3 ολο κατι πρεπει να κοψεις ρε παιδι μου... πιπιλες, πανες, μπιμπερο..αστα να πανε...τιγκα στις στερησεις το παιδι...:shock: περναει και επισημα πλεον απο τη φαση μωρο στη φαση παιδι...

για τη σινλακ και εμενα του αρεσει πολυ..ευτυχως...

θα μπω σε λιγη ωρα με νεοτερα για τις εξετασεις ...παει το στεφανι τωρα να παρει τα αποτελεσματα...ουφ!!:-(

Kαλημεραααααααααααααα

Δεσποινα καλα αποτελεσματα!

χθες το βραδυ κοιμηθηκαμε 10-3 και απ τις 3 παιζουμε χαχαχα κ ο μικρος ειναι ακμαιοτατος!!! κατι πρεπει να εχει το γαλα μου δεν εξηγειται..:shock:

Kαλημεραααααααααααααα

Δεσποινα καλα αποτελεσματα!

χθες το βραδυ κοιμηθηκαμε 10-3 και απ τις 3 παιζουμε χαχαχα κ ο μικρος ειναι ακμαιοτατος!!! κατι πρεπει να εχει το γαλα μου δεν εξηγειται..:shock:

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Και σου χω πει να σταματήσεις το έξτασι ρε παιδάκι μου!!!!!:P:p:p:p:p:p:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Δέσποινα καλά αποτελέσματα για το μικρό και καλή επιτυχία με τη πιπίλα!

Χθες είχε έρθει από το σπίτι η Tara (κάποιες τη γνωρίζετε) και συζητούσαμε για τα βιολογικά. Σήμερα λοιπόν μου έστειλε ένα λινκ για όποια ενδιαφέρεται!

Όσο για τη μικρή εξακολουθεί να είναι πολύ γκρινιάρα τόσ το πρωί όσο και το βράδυ, είτε όταν πεινάει είτε μόλις έχει φάει. Άντε να σκάσουν αυτά τα δόντια γιατί μας έχουν σκάσει!

Φιλιά!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Kαλησπέρα κορίτσια!

Κανονικα ειναι η ωρα που επεφτε ο μεγαλος για υπνο αλλα ειπαμε να πάμε στα jumbo μαμα και γιος και ετσι ετοιμαζόμαστε σιγα σιγα κι ειπα να περασω για μια καλησπέρα...

Ελένη πολύ καλό το link και με μεγαλη ποικιλία!!Και τα δικα μας ουλα ειναι αρκετα πρισμενα και κανενα δοντακι ακομη δεν εχει κανει την εμφανιση του, τα αναμενουμε...

Δεσποινα καλά αποτελέσματα στις εξετασεις του μικρου και καλή επιτυχια με την πανα, ειναι η καλύτερη περίοδος αυτη!Οσο για την πιπιλα το εφερες πολύ ωραια!Μπορει στην πορεια να τη θυμηθει και να στη ζητησει, μην υποκυψεις..

Ειναι πολύ σημαντικό που το πήρε τοσο καλά!

Δεν θυμαμαι αν το εχουμε ξανασυζητησει για αυτο το site http://www.babycenter.com

Ριξτε μια ματια, λέει πολύ ενδιαφεροντα πραγματα για καθε σταδιο που περνανε τα πιτσιρικια μας..Επίσης αν γινετε μελη και δωσετε ηλικια του παιδιου, σας στελνουν e-mail καθε εβδομαδα και αναφερονται στην ηλικια του παιδιου, τι να περιμενετε και πως να αντιμετωπίσετε καθε κατασταση..

Πολύ καλό!!!!

Καλό απόγευμα!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

καλησπερουδια....

πετρουλα τα εχω δει ολα με την πιπιλοεξαρτηση σημερα:confused::confused:μιλαμε για τρελη μουρμουρα:confused::confused:εγω εκει...βραχος!!!!το site πολυ ωραιο οντως..

λοιπον τα νεα ειναι ψιλοσκατα..ο μπεμπης εχει αλλεργια φουλ και σημερα κατι τον πειραξε απο αυτα που εφαγα και ειναι τιγκα στην κοκκινιλα στη μουρη. με τους γιατρους τα εχω παρει κρανιο γιατι ο καθενας μου λεει το μακρυ του και το κοντο του...

ο ενας λεει οτι ειναι οντως αλλεργικο αλλα οχι στο αγελαδινο αλλα σε κατι αλλο και να το ψαξω:confused:

ο αλλος οτι ειναι στο αγελαδινο:confused:

ο ενας να ξεκινησει φρουτα ο αλλος οχι ακομα:confused:

ο ενας να τρωω τα παντα με μετρο ο αλλος να μην τρωω σχεδον τιποτα:confused:

τα λευκα αιμοσφαιρια ειναι στα υψη και ο ενας μου λεει οτι ειναι απο ιωση:shock: και ο αλλος λογω της αλλεργιας

μεχρι και οτι εχει στιγμα το παιδι μου ειπαν :shock::shock:

μιλαμε εχω φρικαρει απο το πρωι

τους εγραψα και εγω ολους στα πα@%$ρια μου και πηρα το παλιο μου ντοκτορι στην αθηνα, μιλουσαμε κανα μισαωρο για τις εξετασεις και το συμπερασμα ειναι το εξης...

ο μικρος εχει αλλεργια στο αγελαδινο γαλα (αυτο ειναι γεγονος) και πρεπει να ξεκινησω αποχη πρωτα απο τα αμιγως γαλακτοκομικα και σταδιακα να καταγραφω τι τρωω ωστε αν δω εξαρση να ξερω τι τον πειραξε και να το κοψω (γιατι υπαρχουν πολλα κρυμενα γαλακτοκομικα στα τροφιμα). οι εξετασεις αιματος ειναι μια χαρα και τα περι στιγματος ειναι μπουρδες (ειχε χαμηλο αιματοκριτη και πολυ υψηλη φεριττινη δηλαδη εχει πολυ σιδηρο αλλα δεν τον αποθηκευει ο οργανισμος του:?:κατι τετοιο) τα λευκα αιμοσφαιρια ειναι στα υψη γιατι ο οργανισμος με την αλλεργια ουσιαστικα αντιστεκεται στον αλλεργιογονο παραγοντα και παραγει περισσοτερα λευκα αιμοσφαιρια δηλαδη νορμαλ κατασταση....

οποτε... αυτο που αποφασισα να κανω ειναι να παω σε ενα συμβουλο θηλασμου και γνωστο παιδιατρο εδω, για να με βοηθησει στο θεμα διατροφης γιατι με φερανε στο τσακ να κοψω το θηλασμο σημερα...

ελπιζω με τη βοηθεια του και αρκετη επιμονη και υπομονη να καλυτερεψει ο μπεμπακος...

Διαφημίσεις

Αχ βρε Δεσποινάκι, σε μπελά μπήκες...

Αφού βρήκες άκρη με παιδίατρο και σύμβουλο θηλασμού, μπράβο σου! Πιστεύω ότι με αρκετή προσπάθεια από την πλευρά σου, όλα μα όλα θα λυθούν...

Επίσης έχω ακούσει/διαβάσει ότι το στίγμα ανιχνεύεται μετά τα 3 (ή τα 5, δεν θυμάμαι) έτη. Δλδ είναι εντελώς αυθαίρετο και λανθασμένο να μιλάμε για στίγμα σε μωράκι 5 μηνών. Jesus δλδ, αυτά τα ξέρω και εγώ που είμαι ασχέτου...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Αχ βρε Δεσποινάκι, σε μπελά μπήκες...

Αφού βρήκες άκρη με παιδίατρο και σύμβουλο θηλασμού, μπράβο σου! Πιστεύω ότι με αρκετή προσπάθεια από την πλευρά σου, όλα μα όλα θα λυθούν...

Επίσης έχω ακούσει/διαβάσει ότι το στίγμα ανιχνεύεται μετά τα 3 (ή τα 5, δεν θυμάμαι) έτη. Δλδ είναι εντελώς αυθαίρετο και λανθασμένο να μιλάμε για στίγμα σε μωράκι 5 μηνών. Jesus δλδ, αυτά τα ξέρω και εγώ που είμαι ασχέτου...

να σου πω, το στιγμα ειναι το τελευταιο που με νοιαζει...και να εχει δεν εγινε και τιποτα..με την αλλεργια ομως με παλαβωσαν....με παλαβωσαν λεμε!

hello σε ολες!

Δεσποιναριον τι επαθες βρε? Οντως αυτο με τις πολλες γνωμες ειναι ο,τι χειροτερο γιατι δεν ξερεις τι να πιστεψεις και ποιον να ακολουθησεις. Οποτε αφου βρηκες την ακρη με παιδιατρο Σαλονικιο ξηγημενο και ενημερωμενο, ολα θα πανε τελεια σε λεω!!!

Κλειω αλλη εσυ με την ταλαιπωρια του ΙΚΑ! ειναι για μπουνιες τα κοριτσακια εκει? φωναξε τσιπουρα να ριξει χαστουκοβροχη μπας και συνελθουν! αφου εκανες την δουλεια σου, τελειωσε, ξεχνα τες!

Ελενη οντως πολυ καλο το site που μας παρεθεσες, ευχαριστουμε πολυ!! Σε νιωθω οσον αφορα τα δοντακια, ειμαστε στην ιδια φαση, γκρινια, κλαμα, τσιριδα, ξυπνημα την νυχτα και αφου βαζει ολη την μπουνια μεσα στο στομα φυσικα βγαζει και το γαλα! ελπιζω να μην παρει ακομα μηνες να βγουν τα πρωτα τουλαχιστον.

Κλεισαμε και την βαφτιση μας για 03/07, πηγε μακρια η βαλιτσα και θα εχει και ζεστη αλλα δυστυχως με το θεμα της επεμβασης που επρεπε να κανονιστει πρωτο,μας προλαβαν αλλοι και δεν βρισκαμε ημερομηνιες. Δεν πειραζει, καλο κι ευλογημενο κι ετσι. Το κουλο? Πηγαινω στην εκκλησια, μπαινω στο γραφειο του ιερεα και πριν καν πουμε τα καθεκαστα, βγαζει και νου δινει μια χαρτινη εικονιτσα και τι ηταν?? Του αρχαγγελου Μιχαηλ!! Εμεινα λεμε...

Αυτα, καληνυχτιζω, φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΠΕΛΑΡΕΣ

δεν διαβασα τιποτα διαβαζα εφημεριδα οσο αντλουσα ;););)

ο μικροσ μου χτεσ νοστιμεβοταν οταν τρωγαμε μοσχαροσουπα του εδωσα λιγο ζουμακι κ πεταξε την σκουφια του ο μπομπιρας !!!!!!!!!!!!!

αντε να δουμεΣΤΙΣ 5 ΤΟΥ ΜΗΝΑ τι τυχη θα εχουν τα φρουτακια ? οεοοοοοοοοοοοοοοοοοο:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεσποινα μου πολλα ζορια η αλεργιεσ απο τα λιγα που εχω διαβαση ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΝΑΡ κ ο καθενασ το μακρι κ το κοντο ελπιζω ν βρεθει λυση

ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕ ΟΛΛΕΣ ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...