Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κ απο μενα!

σημερα ειχαμε γιατρο! ειμαστε 69 ποντους κ 7,500 κιλα η γιατρος ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη ειμαστε στην ανωτερη καμπυλη λεει :tongue:

χαιρετε που θηλαζω ακομη κ που δεν εχω σκοπο να το κοψω κ για το μονο που μου την ειπε ειναι που οταν κοιμαται τη μερα το μωρο δεν το βαζω στο κρεβατακι του :rolleyes:

εγω διαβασα οτι στο κρεβατακι ειναι καλο να το βαζουμε μονο κατα τη διαρκεια της νυχτας κ τωρα με μπερδεψε λιγο

εσεις τι λετε,που τα κοιμιζετε την ημερα τα μωρουλινια??

εγω κανω το εντελως αναποδο...ολη μερα στν κουνια της κ το βραδυ μαζι μου

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα:

Προχθές η φαφούτα έφαγε 6 κουταλιές φρουτόκρεμα :D

χθες 2 το πολύ :confused:

σήμερα 8 κουταλιές.

Κάναμε 1 ώρα για να φάει και εγώ τραγούδαγα, χόρευα, κούναγα την κοτσίδα δεξιά-αριστερά, ωραία πράγματα...

Απορία: από το Σάββατο της πρόσθεσα το μήλο της (μέχρι πρότινος μόνο αχλάδι). Σήμερα 3 μέρες που έχει δοκιμάσει μήλο. Είναι καλός ο χρόνος για να της προσθέσω αύριο μπανάνα? Αν ήταν αλλεργική ή είχε δυσανεξία στο μήλο δεν θα την είχε εμφανίσει μέχρι σήμερα?

(ο παιδίατρος στο χαρτάκι έγραφε ότι σήμερα κανονικά να πρόσθετα και μπανάνα, αλλά εγώ άφησα άλλη 1 ημέρα μήπως δω σημάδια αλλεργίας από το μήλο)

εγω στις 2 μερες προσθεσα αχλαδι κ μετα απο 2 μπανανα.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

κλελια μου μη παρεξηγηθω. εννοειται οτι ειναι επιλογη το θεμα θηλασμος και δυστηχως φταει η ελλειπης ενημερωση στην αρνητικη σταση που κρατανε καποιες μητερες απενατντι στο θηλασμο.απλα ειναι και μερικες (γνωστες μου)που επειμενουν οτι δεν ειχαν γαλα και γαυτο σταματησαν να θηλαζουν και και και.... και δε τη μπορω αλλο αυτη τη πιπιλα τους εξηγεις και οτι η κατασταση σωζεται αλλα αυτες κοιτανε πως θα κοιμουνται ολο το βραδυ και πως θα ταφηνουν για να πηγαινουν στα μπουζουκια, λες και αμα θηλαζεις δε μπορεις ν απας αμα αντλησεις.σορρυ αλλα τα παιρνω με κατι τετοια τουλαχιστον παραδεξου το ρε παιδακι μου μη μου λες σαχλαμαρες.ειναι εγωιστικι ενω μπορεις να κανειςλιγο καιρο υπομονη.η καποια αλλη που ταφηνε στη μανα της ενω θηλαζε γιατι ντρεποταν να θηλασει εξω και ταφηνε με φορμουλα.παντως η ενημερωση παιζει μεγαλο ρολο και πιστευω οτι θα καταφερουνε πολλες μαμαδες να προσφερουν αυτο το δωρο στα μωρακια τους

μαμουνακι μου μπερδευτηκες καιγω νομιζα οτι ειχατε υποχρεωσεις και δε τα καταφερες. αν σε ενδιαφερει μπορω να σου φωτοτυπησω το υλικο που μας εδωσαν κια να στο δωσω οταν συναντηθουμε.

αληθεια θα βρεθουμε βρε κορασια

πλησιαζει και η εκθεση που σας ελεγα για το παιδι στη helespo στο μαρουσι.τι λετε????εχει δωρεαν παρκινγκ διπλα στο avenue βλεπουμε την εκθεση και πινουμε και ενα καφεδακι

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

καλημέρα κούκλες μου μόλις έλιωσα την άντληση κ μπήκα κ βλέπω φλέγοντα θέματα δεν προλΑΒΕνω να σχολιασω αλλά 15 βρουμ βρουμ κ τελειώνω 220μλ ΣΗΜΕΡΑ γιουπι

το ξερατε οτι προκληση γαλουχιας μπορει να γινει και σε μητερες που δεν εχουνε κυοφορησει πριν και θελουν πχ. να υοθετησουν και να θηλασουν????????? .
ΦΥΣΙΚΑ Κ ΤΟ ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ

ΜΟΥΤΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΚΑΡΑ ΜΟΥΤΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΕΦΥΓΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

http://www.youtube.com/watch?v=_1aQlwH7gJg ΕΦΥΓΑ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ

:tongue::tongue:

am, επίσης είχα διαβάσει στο βιβλίο της Πατσούρου ότι μπορεί να θηλάσει γυναίκα που δεν έχει μείνει έγκυος, έμεινα έτσι :shock: η τότε γκαστρωμένη και το είπα στον γυναικολόγο μου. Αυτός βέβαια γνωρίζει για πρόκληση γαλουχίας με χάπια, αλλά γίνεται φυσικά με τον εξής απλό τρόπο: βάζεις συνέχεια το μωρό να πιπιλάει το βυζί και αυτό κατεβάζει γάλα. Αφού είναι αδένας, όπως ιδρώνουμε όλες μας έτσι όλες μας κατεβάζουμε γάλα.

Αλλά να ξέρεις am πως ο θηλασμός δεν είναι υποχρεωτικός ούτε ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είναι επιλογή: όποια θέλει το κάνει, παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίσει. Οι υπόλοιπες μπορεί να μην θέλουν τόσο ή να έχουν ελλειπή ενημέρωση ή προβλήματα από τον σύζυγο και άλλα τόσα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν χωρίς βοήθεια από μια λεχώνα. Μην βλέπεις τα αστέρια μας την Fire και την Ειρήνη (για όλες έχω έναν καλό λόγο, στην παρούσα όμως πρέπει να δώσω εύσημα κάπου, 'ντάξει?).

Αχ! Τι καλά που νιώθω που έκανα και κάνω αυτό που νιώθω καλύτερο για την Ελισάβετ μου... Και ας μου λένε ειρωνικά "Μμμμμμ σιγά! Άλλες δεν κάνανε παιδιά! Εσύ μόνο αγαπάς το δικό σου...". Ξερόλες ξινισμένες πφφφφ!

συμφωνω και θα σχολιασω εκτενεστερα αυριο πρωι εφυγα λεμεεεεεεεεε μουτσ

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

καλημεραααααα. σημερα ρεποοοοοο!!! κοιμαμαι περιπου 12 ωρες σερι...εσπασα ολα τα ρεκορ\

σχετικα με εκθεση που λεει am

http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1863

ελπιζω να γινει...γιατι η προηγουμενη εκθεση βαπτισης ακυρωθηκε λογω μη συμμετοχης εκθετων. για να δουμε..

επισης κατι που μπορει να ενδιαφερει καποιες μανουλες κ το ανακαλυψα χθες το βραδυ...το ικα καλυπτει πλεον γαλατα κ κρεμες ειδικης διατροφης...ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ λεγεται και εχει αναρτησει ποια σκευασματα καλυπτει..μεσα σε αυτα ειναι η SYNLAC NESTLE (despoina αν εισαι στο ικα μπες να δεις), ALMIRON PEPTI κλπ υποαλλεργικα. θα ρωτησω γιατρο πως μπορω να μου τα γραφουν, γιατι η κρεμα κανει 10 ευρω κ τα γαλατα τα υποαλλεργικα που θα αρχισω σε λιγο καιρο εχουν 20ευρω το κουτι...αν μπορω να μου τα γραφει το ικα θα πανυγυρισω!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

καλημεραααααα. σημερα ρεποοοοοο!!! κοιμαμαι περιπου 12 ωρες σερι...εσπασα ολα τα ρεκορ\

σχετικα με εκθεση που λεει am

http://www.helexpo.gr/default.aspx?lang=el-GR&loc=1&page=1863

ελπιζω να γινει...γιατι η προηγουμενη εκθεση βαπτισης ακυρωθηκε λογω μη συμμετοχης εκθετων. για να δουμε..

επισης κατι που μπορει να ενδιαφερει καποιες μανουλες κ το ανακαλυψα χθες το βραδυ...το ικα καλυπτει πλεον γαλατα κ κρεμες ειδικης διατροφης...ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ λεγεται και εχει αναρτησει ποια σκευασματα καλυπτει..μεσα σε αυτα ειναι η SYNLAC NESTLE (despoina αν εισαι στο ικα μπες να δεις), ALMIRON PEPTI κλπ υποαλλεργικα. θα ρωτησω γιατρο πως μπορω να μου τα γραφουν, γιατι η κρεμα κανει 10 ευρω κ τα γαλατα τα υποαλλεργικα που θα αρχισω σε λιγο καιρο εχουν 20ευρω το κουτι...αν μπορω να μου τα γραφει το ικα θα πανυγυρισω!!

δημητρα ειμαι στο τσμεδε αλλα θα το ψαξω...θενκ γιου..

να σε ρωτησω κατι; αυτη η sinlac πολυ αραιη δεν ειναι ρε παιδι μου; τι αναλογιες βαζεις εσυ;

τα νεα μας..

χθες φαγαμε 1 μπολ κρεμα!!!

χθες ομως ηρθε και η νεραιδα η πιπιλου και πηρε την πιπιλα της μελινας και μην σας πω τι τραβηξαμε...2 η ωρα κοιμηθηκε....ειμαι πτωμαααα...καταραμενη πιπιλου...

οσο για το θεμα θηλασμου...και ομως...υπαρχουν γυναικες που θελουν τρελα να θηλασουν και δεν εχουν γαλα...μην ειστε απολυτες..

Καλημερα κοριτσια!

Σχετικα με οσα ειπωθηκαν για τον θηλασμο:επειδη τυχαινει να ειμαι μια απο αυτες που σταματησαν τον θηλασμο προοδευτικα (με βαρια καρδια) γιατι το στηθος δεν κατεβαζε αρκετο γαλα για να χορτασει το παιδι, νιωθω την αναγκη να αναφερω και αυτες τις περιπτωσεις. Ηξερα πολυ καλα τα πλεονεκτηματα του θηλασμου, ξερω πολυ καλα οτι ειναι ο,τι καλυτερο μπορεις να κανεις για το παιδι σου, και καμια διαθεση δεν ειχα να σταματησω προκειμενου να βγαινω, πολυ περισσοτερο να κοιμαμαι ολο το βραδυ(αφου ετσι κι αλλιως το μωρο για τον εναν ή τον αλλο λογο ξυπναει την νυχτα). Οταν μετα τον δευτερο μηνα εβαζα το παιδι στο στηθος καθε 1,5 ωρα αλλα αυτο εκλαιγε μετα απο καθε θηλασμο και μετα απο την συμβουλη της παιδιατρου εδωσα ξενο γαλα και αυτο σταματησε, θεωρησα καλυτερο να μην παιδευω αλλο το παιδι. Μπορει αν ειχα καλυτερη ενημερωση, να ηξερα ποιες ενεργειες απαιτουνται σε αυτες τις περιπτωσεις και να γινοταν με καποιο τροπο να αυξησω την παραγωγη (σημειωτεον οτι προσπαθησα και με θηλαστρο και με το χερι, αλλα δεν εβγαινε παραπανω απο 20-30 ml) . Παντως νομιζω οτι ειναι καλυτερα να μην ειμαστε απολυτοι και να μην υπεργενικευουμε, γιατι δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες :)

Δεσποινα βλεπω εισαι ευχαριστημενη με τα προιοντα της frezyderm (εννοω τα τροφιμα), θα τα δοκιμασω κι εγω και βλεπουμε.

Σας αφηνω παμε να κλεισουμε ημερομηνια για την βαφτιση, φιλακια

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Σκασμενη ειμαι, θα κανω χαμο μεγαλο!!

Επανηλθε το προβλημα με το ΙΚΑ (mamounaki ετοιμασου για γλεντια και εσυ). Ενω φτιαξαμε την ληξιαρχικη πραξη γεννησης της μπεμπας, τωρα που ηρθε το επιδομα καισαρικης, μου τηλ για να μου ανακοινωσουν οτι εστειλαν το επιδομα σε αλλο ΙΚΑ.

Βρε καλοι μου, βρε χρυσοι μου, το εχουμε λυσει αυτο το θεμα, υπεγραψαν υπευθυνες δηλωσεις οι γονεις μου οτι μας φιλοξενουν σπιτι τους, δεν εχω στο ονομα μου χαρτια ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ. Επιπλεον τα χαρτια του μωρου δειχνουν το δικο σας ΙΚΑ, δεν μπορω να πληρωθω απο αλλου!

Οοοοχι, μου λενε, να μας αποδειξεις οτι μενεις εκει που λες.

Τους γ@μεις τα πρεκια?

Μαζεψα ληξιαρχικη πραξη γεννησης μωρου, βιβλιαριο υγειας μου, 2 λογαριασμους ασχετους και μια παλια βεβαιωση εφοριας να τους παω μηηηηπως ικανοποιηθουν.

Τοση ωρα σας γραφω για να περασει η ωρα μεχρι να ερθουν οι γονεις μου να παμε εκει!

Σκασμενη ειμαι, τοσο προσωπικα το εχουν παρει οι κ@ριολες οι @γ@μητες!!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Καλημέρα!

Χθες βράδυ αδιαθέτησα....:-(ΕΛΕΟΣ !!!:mad:

Εκατοντάδες γυναίκες που θηλάζουν αποκλειστικά κάνουν 7-8 μήνες να δούνε περίοδο...εγώ εκεί...και στα 3 παιδιά η ίδια ιστορία....

Και μιλάμε δεν προλαβαίνω να αλλάζω και σερβιέτες, έτσι;:mad:

Fire, εμένα ο γελαστός κοιμάται όπου γουστάρει και δεν με απασχολεί και καθόλου!!!Και ας λέει η παιδίατρος...να φανταστεις ότι και η παιδίατρός μας έχει 3 παιδιά και όταν μου λέει κάτι που πρέπει να κάνω πολλές φορές προσθέτει και ένα : "βέβαια εγώ δεν μπόρεσα να το καταφέρω αυτό στα δικά μου παιδιά"

Μήπως σου λέει κάτι αυτό;

Το βιβλίο ήρθε;

Clelia, ηρέμησε παιδί μου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Bικυ μου οχι δεν ηρθε ακομη

ο μονος λογος που ασπαζομαι τη γνωμη της παιδιατρου ειναι καθαρα ..ορθοπαιδικος!!

η πλακα ειναι οτι σταξαμε τρελλα λεφτα για το στρωμα του κανακαρη κ αυτος ουτε να το φτυσει

τον καλυτερο υπνο τον κανει στο καροτσι με ελαφρως ανασηκωμενη την πλατη -πραγμα που τον βοηθαει στην παλινδρομηση προφανως γι αυτο κ το φχαριστιεται

εμενα δεν μου ηρθε περιοδος ακομη κ ειμαστε στους 4+ μηνες

να πω οτι με χαλαει,ψεμματα θα πω αν κ χω αμυδρα την ελπιδα οτι αν θα μου ρθει θα φτιαξουν λιγο τα ψυχολογικα μου

αυτο ομως που με χαλαει ειναι οτι με τις αλλαγες καιρου κ την υγρασια με ποναει η τομη της καισαρικης

αυτα για καλημερα!!

κλελια χωσε να ξεδωσεις ;)

Γειά σας!!!!

Σας εχασα γιατί ΠΣΚ συμμετείχαμε στην εκθεση property, ως εκ τούτου ειμαι ακόμα κουρέλι από την κουραση! μακαρι να είχε και κάποιο αποτελεσμα αλλά δεν....

μάλλον τσιμπησα και μια μικροίωση.... γκρρρρρρρρρ αμαν πια!

(πονοκέφαλο, κουραση, λίγα δέκατα)

Χθες σας διαβασα αναλυτικά, ειχα ξεκινήσει να γραφω αναλυτικά... και ήρθε το μπος με σχεδιαστικές διαθέσεις! Μετά δεν καταφερα να ξαναμπώ, γύρισα στο σπίτι λίγο πριν τις 8 και πτώμα!

Θέλω να σας πω ότι πολύ χαιρομαι που διαβάζω για την προοδο των μικρών στο κεφάλαιο φαγητό!!!!! Σε λίγο καιρό θα γλύφουν και τα πιάτα!!!!!!

Σας φιλώ, σας σκέφτομαι και ...παγωτά!

Πηγα στις κ@ριολες και τελικα χωρις κανενα απολυτως προβλημα μου ειπαν και υπεγραψα υπευθυνη δηλωση με τα στοιχεια της μονιμου κατοικιας μου και οτι η αλλη διευθυνση εκ παραδρομης γραφτηκε.

Μα τις ηλιθιες, δεν μπορουσαν απο το τηλ να μου το πουνε?

Λυσσαξανε οι τρισκαταρατες να τους παω αποδεικτικα στοιχεια, γμ τον Σερλοκ Χολμς μου μεσα!! Και που τους τα πηγα, ουτε που τα κοιταξανε, η υπευθυνη δηλωση τους ενδιεφερε. Αρα? Μονο για να με συγχισουν οι ξυνομουρες?

Τεσπα, περιμενω αμεσα να μου τηλ οταν φτιαξουν τα χαρτια για την πληρωμη. Ευτυχως δεν τα εστειλαν στο ΙΚΑ αλλης περιοχης. Ουφ...

vasdeli εγω ακομα να αδιαθετησω. Περα απο κατι σταγονες στους 2 μηνες, τπτ. Αν και τωρα που το σκεφτομαι, εχω υγρα ωορρηξιας εδω και 5 μερες περιπου. Μπορει να μου 'ρθει, αν και δεν ανυπομονω. Στριγκακι και ξερο ψωμι!

τσιπουρα χμμμμ... λες?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κοριτσάκια τι μου κάνετε; σας έχασα αλλά στη δουλεια πλέον δεν έχουμε ιντερνετ και δεν ξέρω για πόσο καιρό και στο σπίτι μετά τρέχω σαν τον βέγγο. μιλάμε έχω βαρεθεί να πλένω και να σιδερώνω τι πράμα είναι αυτό.

κατα τ' άλλα είμαστε καλά ο μικρός χτες έφαγε ένα πιάτο γεμάτο φρουτόκρεμα αλλά σήμερα που η μαμά του έβαλε πιο πολύ πορτοκάλι δεν του καλάρεσε του κύριου.

το καλό είναι ότι 3 βράδια που προσπαθώ να τον κοιμίσω στην αγκαλιά μου δεν θέλει και δυσανασχετεί και μόλις τον βάλω στη κούνια του με το περιστρεφόμενο κοιμάται μόνος του μετά από 5 λεπτά

Σκασμενη ειμαι, θα κανω χαμο μεγαλο!!

Επανηλθε το προβλημα με το ΙΚΑ (mamounaki ετοιμασου για γλεντια και εσυ). Ενω φτιαξαμε την ληξιαρχικη πραξη γεννησης της μπεμπας, τωρα που ηρθε το επιδομα καισαρικης, μου τηλ για να μου ανακοινωσουν οτι εστειλαν το επιδομα σε αλλο ΙΚΑ.

Βρε καλοι μου, βρε χρυσοι μου, το εχουμε λυσει αυτο το θεμα, υπεγραψαν υπευθυνες δηλωσεις οι γονεις μου οτι μας φιλοξενουν σπιτι τους, δεν εχω στο ονομα μου χαρτια ΟΤΕ, ΔΕΗ, ΕΥΔΑΠ. Επιπλεον τα χαρτια του μωρου δειχνουν το δικο σας ΙΚΑ, δεν μπορω να πληρωθω απο αλλου!

Οοοοχι, μου λενε, να μας αποδειξεις οτι μενεις εκει που λες.

Τους γ@μεις τα πρεκια?

Μαζεψα ληξιαρχικη πραξη γεννησης μωρου, βιβλιαριο υγειας μου, 2 λογαριασμους ασχετους και μια παλια βεβαιωση εφοριας να τους παω μηηηηπως ικανοποιηθουν.

Τοση ωρα σας γραφω για να περασει η ωρα μεχρι να ερθουν οι γονεις μου να παμε εκει!

Σκασμενη ειμαι, τοσο προσωπικα το εχουν παρει οι κ@ριολες οι @γ@μητες!!

καλα το γραπτο μπινελικι εχει πολυ πλακα...γραφειοκρατεια στο μεγαλειο της.εγω δεν εκανα κισαρικη, οποτε δεν περιμενω αλλα λεφτα...σιγουρα ομως εχει μπλεξιμο το θεμα..τελος καλο ολα καλα.

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...