Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια , τι μου κάνετε, σας διαβάζω αρκετα συχνά αλλα με έχει πιάσει βαρεμάρα και δεν σας γράφω, όμως τα νεα τα μαθαίνω. Εμείς είμαστε πολύ καλά, η μικρή τρώει αρκετα καλά και δεν με κουράζει καθόλου στο θέμα φαγητού αλλα και με το ύπνο ολα καλά δεν έχει πρόβλημα αυτον τον καιρό και είμαστε και σε άλμα αλλα το περνάει ευτυχώς καλά. Την Τετάρτη έχουμε γιατρό και μάλλον θα μας πεί να αρχίσουμε και χορτόσουπα και μετα φευγουμε για τετραήμερο στο χωριό, ελπίζω να φτιάξει ο καιρός.

Ellain μπραβο σας που βρήκατε καλή γιατρό γιατην επεμβασούλα που θα κάνει, είναι σημαντικό να έχεις μεγάλη εμπιστοσύνη στη γιατρό. Βλέπω αρχίσατε και ψάξιμο για βαφτιστικά σούπερ. Για το γάλα που λες δεν ξέρω και δεν μπορώ να σε βοηθήσω.

Ελένη υπομονή μάλλον είναι φάση που περνάει και θα ξαναφτιάξει στον ύπνο.

Vasdeli μπράβο μεγαλώνει ο γελαστούλης και θέλει την ανεξαρτησία του.

Δέσποινα τον θέλουμε εμείς τον κούκλο το γαλανομάτη σου αφου τον σνομπάρουν κάποιες. Καλα έλιωσα στο γέλιο με το Μελινάκι. Και μένα με δαγκώνει η μικρή αφου χορτάσει κι εγω της λεω ΜΗ κι αυτη γελάει και το έχει πάρει για παιχνίδι. Ευτυχως είναι ακόμα φαφούτα.

Αγγελικούλα μπράβο στη μικρούλα, μπορεί να είναι γκρινιαρούλα αλλα ευτυχώς είναι καλόφαγη.

Clelia μπράβο μασκότ του πάρτυ η Ελισαβέτα, όσο για το 107 μου αρέσει πολύ κι εμένα σαν αυτοκίνητο αν και στην οικογένεια μου δεν έχουν και πολύ εμπιστοσύνη στα Γαλλικά αυτοκίνητα, εμείς είμαστε των Honda και των Nissan.

Αυτα θυμάμαι φιλάκια πολλά σε όλες.

[sIGPIC][/sIGPIC]H0T1p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κ απο μενα!

σημερα ειχαμε γιατρο! ειμαστε 69 ποντους κ 7,500 κιλα η γιατρος ειναι παρα πολυ ευχαριστημενη ειμαστε στην ανωτερη καμπυλη λεει :tongue:

χαιρετε που θηλαζω ακομη κ που δεν εχω σκοπο να το κοψω κ για το μονο που μου την ειπε ειναι που οταν κοιμαται τη μερα το μωρο δεν το βαζω στο κρεβατακι του :rolleyes:

εγω διαβασα οτι στο κρεβατακι ειναι καλο να το βαζουμε μονο κατα τη διαρκεια της νυχτας κ τωρα με μπερδεψε λιγο

εσεις τι λετε,που τα κοιμιζετε την ημερα τα μωρουλινια??

Hello!!

Fire είδες το νινί πόσο μεγάλωσε με βυζί!! Μπράβο κοπέλα μου!! Όσο για το πού κοιμούνται τα μωρά μας: η Ελισάβετ κατά την διάρκεια της μέρας κοιμάται στο κρεβάτι της συνήθως, το βράδυ αγκαλιά με την μανούλα :D. Και λέω συνήθως, διότι μία στο τόσο μπορεί κατά την διάρκεια της ημέρας να κοιμηθεί στο γυμναστήριο (το οποίο έβαλα μέσα στο πάρκο, καθώς η σκατούλα μπουσουλάει με την πλάτη και τον κώλο και βολτάρει μέσα στο σπίτι), στην κούνια της, στον καναπέ κλπ. Παντού υπάρχει ασφάλεια, μαξιλάρια, διχτάκια, τα πάντα.

ellain, η Δέσποινα χρησιμοποιεί το frezylac αν δεν απατώμαι. Πού είσαι μαρήηηηηη? Απάντησε στο κορίτσι με το παπί!

Επειδή σιγά-σιγά μυούμαι στον κόσμο των βιολογικών και επειδή στις προηγούμενες συζητήσεις σας δεν συμμετείχα, επειδή δεν ήξερα, να αναφέρω κάτι: μπορεί να είμαστε κ@λοκράτος, αλλά σε κάποια πράγματα υπάρχουν φορείς κλπ που μας προστατεύουν. Δλδ δεν μπορεί κάποιος απλά να βαφτίσει βιολογικά τα προϊόντα του εξαιτίας ενός θάμνου ή ενός φράκτη ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο, πρέπει να πάρει πιστοποίηση από συγκεκριμένο φορέα. Τώρα, αν και οι φορείς είναι "βρώμικοι", τότε θα συνταχθώ με την Fire και θα πω ότι κάνουμε το καλύτερο, τώρα άμα παντού-μα παντού-μα παντού υπάρχουν απατεώνες, τότε και το νερό βρύσης που πίνουμε είναι ακάθαρτο και έχει σαλμονέλα.

Αχ, αυτή την εβδομάδα θα το κλείσω το τουτούνι, έχει επιπλέον έκπτωση 500 ευρά αν προλάβεις μέχρι 31/3. Είναι πολύ καλό μωρέ, είναι πολύ μικρούλι, σαν σφηνάκι! Λίιιιιγο μεγαλύτερο από το smart, είναι και 5θυρο, ποιος την χάρη μου...

Άλλα νέα: πάλι η πεθερά στο νοσοκομείο, το "Σωτηρία" αυτή την φορά.

Και πάλι η Ελισάβετ με ρούφηξε και μου άφησε 3 παρακαλώ πιπιλιές στην μούρη αριστερά - 2 στο μάγουλο και 1 στο πηγούνι. :D

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Ξέχασα:

Προχθές η φαφούτα έφαγε 6 κουταλιές φρουτόκρεμα :D

χθες 2 το πολύ :confused:

σήμερα 8 κουταλιές.

Κάναμε 1 ώρα για να φάει και εγώ τραγούδαγα, χόρευα, κούναγα την κοτσίδα δεξιά-αριστερά, ωραία πράγματα...

Απορία: από το Σάββατο της πρόσθεσα το μήλο της (μέχρι πρότινος μόνο αχλάδι). Σήμερα 3 μέρες που έχει δοκιμάσει μήλο. Είναι καλός ο χρόνος για να της προσθέσω αύριο μπανάνα? Αν ήταν αλλεργική ή είχε δυσανεξία στο μήλο δεν θα την είχε εμφανίσει μέχρι σήμερα?

(ο παιδίατρος στο χαρτάκι έγραφε ότι σήμερα κανονικά να πρόσθετα και μπανάνα, αλλά εγώ άφησα άλλη 1 ημέρα μήπως δω σημάδια αλλεργίας από το μήλο)

GEXxp3.png

ellain εγω χρησιμοποιω το ρυζαλευρο ολικης αλεσης τo frezylac και το ρυζαλευρο sinlac που ειναι χωρις γαλα (λογω αλλεργιας).(μαρη κλελια χαζη!δινω ξενο γαλα εγω στο μικρο; τι να σε πω!)

το γαλα το frezylac το δινουν 2 φιλες μου και ειναι πολυ ευχαριστημενες.το πρωτης βρεφικης (μεχρι 6 μηνων) ειναι το frezylac 1 και μετα πας στο frezylac 2. επισης καλα λογια ακουγονται για το γαλα το βιολογικο της holle.

ΕΧΩ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΕΦΑΓΕ 10 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ!!!!το ποσες ακριβως κατεβασε δεν ξερω σκατα τα εκανε ολα ο μουργος!!! αλλα ανοιγε ενα στομα ΝΑ!!!!!ΖΗΤΩΩΩΩΩ!!!!!

οσο για το ποια θα τον παρει το γιο.....ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΤΟΝ ΔΙΝΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΞΙΑ!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:για να μαθεις παλιοκοτα κλελια...:tongue::tongue::tongue:

ισουλα... με πηραν τηλεφωνο απο την κακαβια....να μην φωναζω τοσο λεει γιατι ξυπναω τους φρουρους...:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Σκάσε ρε μπερδεύτηκα! Διάβασα frezylac και δεν διάβασα τα παραδίπλα :tongue:.

Έ-ε-εφαγε!! Μπράαααβο!! Θέλω και εγώ η φαφούτα μου να μου ανοίξει ένα στόμα ναααααααα. Πότε, ε? Πότε?

Παλιο-Δέσποινα! Εγώ φταίω που λέω τον γιο σου κούκλο από τότε που γεννήθηκε, χαμένο, παλιο-χαμένο! Άλλες σου τον απέρριψαν, εγώ τους την είπα εμμέσως πλην σαφώς!

Απάντησέ μου τώρα για την μπανάνα: είναι αρκετές μέρες που τρώει μήλο, να δώσω αύριο μπανάνα ή να περιμένω ακόμα 1-2 μέρες? Για πε!

GEXxp3.png

Σκάσε ρε μπερδεύτηκα! Διάβασα frezylac και δεν διάβασα τα παραδίπλα :tongue:.

Έ-ε-εφαγε!! Μπράαααβο!! Θέλω και εγώ η φαφούτα μου να μου ανοίξει ένα στόμα ναααααααα. Πότε, ε? Πότε?

Παλιο-Δέσποινα! Εγώ φταίω που λέω τον γιο σου κούκλο από τότε που γεννήθηκε, χαμένο, παλιο-χαμένο! Άλλες σου τον απέρριψαν, εγώ τους την είπα εμμέσως πλην σαφώς!

Απάντησέ μου τώρα για την μπανάνα: είναι αρκετές μέρες που τρώει μήλο, να δώσω αύριο μπανάνα ή να περιμένω ακόμα 1-2 μέρες? Για πε!

δωσε ναι...στη μελινα μονο 2 μερες εδινα το καθε ενα και μετα συνεχιζα στο επομενο. βαλε μιση μπανανα στην αρχη και μετα απο 2 μερες ολοκληρη. επισης δοκιμασε να παιξεις με την πυκνοτητα της κρεμας να δεις πως αρεσει στη μικρη. αλλα παιδια τα θελουν πιο αραια στην αρχη (δυσκολευονται να καταπιουν) και αλλα δεν γουσταρουν τα νερουλα και θελουν πηχτα. η μπανανα θα την πηξει. αν τη θελει πιο νερουλη βαλε λιγο νερακι (που εχεις βρασει πρωτα)

καλή εβδομάδα κορίτσια!

αν έχετε κανένα μαγικό για τον ύπνο παρακαλώ ενημερώστε και εμάς. Εκεί που κοιμότανε ικανοποιητικά το βράδυ και ήμουν αισιόδοξη το τελευταίο μήνα και δεν πάει χειρότερα:confused:

Πχ χθες κοιμήθηκε 10, ξύπνησε στις 12(τη ξανακοίμησα), στις 1 (την τάισα), στις 2 (την πήρε ο άντρας μου στο σαλόνι στα πόδια του για να την κουνάει), στις 4μιση την ξανατάισα, στις 6μιση(πάλι την τάισα) και στις 7μιση σηκώθηκλε. Τώρα την τάισα σιτς 9 και κοιμάται...

Κάποια βράδυα της δίνουμε μια ομοιοπαθητική σκόνη και είναι καλύτερα, ξυπνάει μόνο για να φάει αλλά μας τελείωσε! Σήμερα πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε!!!!

Ομοιοπαθητική ξεκινήσαμε και στο Δημήτρη και αρχίζω και βλέπω λίγο φως, ελπίζω να βοηθήσει!

ειναι φυσιολογικο να ξυπνανε τα παιδια μεταξυ 4 με εξι μηνων και εννια με δεκατεσσερα μηνων.συνεχομενες τεσσερις ωρες μπορει να κρατησει ο υπνος τους μετα διακοπτεται ανα μιαμιση με δυο ωρες για φαι και ειναι λογικο για τη διατηρηση της γαλουχιας. εχει αναπτυξει η φυση ετσι τους μηχαμισμους αυτους προς οφελος του βρεφους. θελει υπομονη ,στοργη και να ξεκουραζεται η μαμα οταν κοιμαται το βρεφος.τακτικες οπως το ελεγχομενο κλαμα πρεπει να εφαρμοζονται μετα τα τρια γιατι με το κλαμα εκκρινεται κορτιζολη σε υψηλα επιπεδα με αποτελεσμα τη νεκρωση των εγκεφαλικων κυτταρων.οποτε ξανασκεφτειτε το πριν αφησετε το μωρακι σας να κλαιει.επισης μετα τις πρωτες φορες που θα κλαψει το βρεφος σταματαει το κλαμα και νομιζουμε πως η μεθοδος μας ειχε επιτυχια.ομως το μωρο πεφτει σε βαρια καταθλιψη και μαθαινει να μην εμπιστευεται τους γονεις του ετσι. γιατι δε μπορει να καταλαβει γιατι το πρωι οι γονεις ανταποκρινονται στις αναγκες του ενω το βραδυ οχι. αυτα ενολοιγις ειπωθηκαν στο συνεδριο για τον υπνο.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

.οποτε ξανασκεφτειτε το πριν αφησετε το μωρακι σας να κλαιει.επισης μετα τις πρωτες φορες που θα κλαψει το βρεφος σταματαει το κλαμα και νομιζουμε πως η μεθοδος μας ειχε επιτυχια.ομως το μωρο πεφτει σε βαρια καταθλιψη και μαθαινει να μην εμπιστευεται τους γονεις του ετσι. γιατι δε μπορει να καταλαβει γιατι το πρωι οι γονεις ανταποκρινονται στις αναγκες του ενω το βραδυ οχι. αυτα ενολοιγις ειπωθηκαν στο συνεδριο για τον υπνο.

am, αυτά τα έχω διαβάσει και εγώ... Τα πιστεύω ακράδαντα!

Αν όμως "τολμήσεις" να πεις παραέξω τα ανωτέρω, θα ξινίσουν τα μούτρα τους και θα σου πουν "Σιγά! Εμείς τι πάθαμε δλδ? Όσα μωρά κλαίνε γίνονται ανάπηρα ή προβληματικά?". Και σε αμφισβητούν.

Οπότε τους γράφεις και κάνεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για το μωρό σου!

GEXxp3.png

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-PΧε, χε!!!! Είπαμε: co-sleeping και ξερό ψωμί....Εμένα ήδη άρχισε να ανεξαρτητοποιείται στο ζήτημα αυτό και τώρα γουστάρει μόνο μεσημέρι μαζί μου!!! Το βράδυ θέλει το γιατάκι του!!!:D(Εκτός απροόπτου βέβαια!!!)

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω!!!

Πρόπερσι, που είμασταν ακόμη στην Αθήνα ήμουν εκεί και ήταν πολύ καλά. Φέτος από ότι έμαθα ήταν ακόμη πιο οργανωμένα....

ΥΓ Μήπως εννοούσες απογαλακτισμό;

οχι εννοουσα επαναγαλακτισμο.να χεις σταματησει δηλ. για ενα διαστημα ναθηλαζεις για καποιο σοβαρο λογο .πχ. καποιο θεμα υγειας(μακρυα απομας) και να προκαλεις και παλι γαλουχια.το ξερατε οτι προκληση γαλουχιας μπορει να γινει και σε μητερες που δεν εχουνε κυοφορησει πριν και θελουν πχ. να υοθετησουν και να θηλασουν????????? καιμως γινεται και μαλιστα με φυσικα μεασα.γιαυτο μηνακουω δικαιολογιες ολες μας μπορουμε να θηλασουμε αρκει να το επιθυμουμε.

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

για το πως σταματαμε τα μαμουνια να μας δαγκωνουν το βυζο μηπως ειπαν; (πλακα κανω εννοειται)..με εχει ξεσκισει ο μουργος!!!!!ΠΟΝΑΕΙ ΛΕΜΕ!!

πες καμια λεπτομερεια για το θεμα του υπνου...για θεσνικη ξερεις αν θα γινει καμια συναντηση;

οσο για τα υπολοιπα που γραψατε κυριες μου θα τα πουμε σε λιγακι....δεν μου γλυτωνετε....επανερχομαι σε 5...

παρομοια συναντηση γινεται στο μαγαζι περι θηλασμου εκει θα βρεις επισης γνωστους ομιλιτες

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

αυτο περι νεκρωση εγκεφαλικων κυτταρων μας το παν στο διαβαλκανικο οταν γεννησα

δεν αφηνουμε το μωρο να κλαιει,σχεδον αυταρχικα μας το πε η παιδιατρος εκει

δεν ξερω αν εχει να κανει με θεματα ψυχολογιας παιδιου ή με κατι αλλο..

am, επίσης είχα διαβάσει στο βιβλίο της Πατσούρου ότι μπορεί να θηλάσει γυναίκα που δεν έχει μείνει έγκυος, έμεινα έτσι :shock: η τότε γκαστρωμένη και το είπα στον γυναικολόγο μου. Αυτός βέβαια γνωρίζει για πρόκληση γαλουχίας με χάπια, αλλά γίνεται φυσικά με τον εξής απλό τρόπο: βάζεις συνέχεια το μωρό να πιπιλάει το βυζί και αυτό κατεβάζει γάλα. Αφού είναι αδένας, όπως ιδρώνουμε όλες μας έτσι όλες μας κατεβάζουμε γάλα.

Αλλά να ξέρεις am πως ο θηλασμός δεν είναι υποχρεωτικός ούτε ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Είναι επιλογή: όποια θέλει το κάνει, παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίσει. Οι υπόλοιπες μπορεί να μην θέλουν τόσο ή να έχουν ελλειπή ενημέρωση ή προβλήματα από τον σύζυγο και άλλα τόσα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστούν χωρίς βοήθεια από μια λεχώνα. Μην βλέπεις τα αστέρια μας την Fire και την Ειρήνη (για όλες έχω έναν καλό λόγο, στην παρούσα όμως πρέπει να δώσω εύσημα κάπου, 'ντάξει?).

Αχ! Τι καλά που νιώθω που έκανα και κάνω αυτό που νιώθω καλύτερο για την Ελισάβετ μου... Και ας μου λένε ειρωνικά "Μμμμμμ σιγά! Άλλες δεν κάνανε παιδιά! Εσύ μόνο αγαπάς το δικό σου...". Ξερόλες ξινισμένες πφφφφ!

GEXxp3.png

χασατε που δεν ηρθατε θα λυνατε πολλες απτις αποριες σας.κυριως μιλησανε για το αποχωρισμο μητερας βρεφους οχι μονο κατα τη γεννηση αλλα γενικα κατα το πρωτο χρονο ζωης του για τον υπνο και τις μεθοδους και τακτικες που ακολουθουμε και ποτε πρεπει να εφαρμοζονταο αυτες για το co-sleeping kai to co -sleeping που ειναι οτι καλυτερο για το μωρο το οποιο παρεπιπτοντως δε κακομαθαινει ισα ισα που δε γινεται ανασφαλες για τον επαναγαλακτισμο καθως και αλλα πολλα ενδιαβεροντα θεματα

καλα ειμαι χαζ???για την αλλη κυριακη δεν ηταν?

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...