Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλησπέρα κουκλες???

Πως ειστε??

Εμεις ειχαμε μια μικρη περιπετεια με τον μεγαλο μου αυτες τις μερες, ευτυχως ειμαστε καλύτερα και μετα το τριημερο της 25ης Μαρτίου -να είμαστε καλά!- ξεκιναμε και παιδικο..

Διαβαζω μπήκαμε οι περισσότεροι στις κρεμουλες και στα ρυζαλευρα...εμεις τον αλλο μηνα μας ειπε η παιδιατρος, μολις κλεισουμε τον 6ο ξεκιναμε κατευθειαν!Μα τι ευκολία αυτο το ζυζι, ισως το εχετε πει ήδη καποιες...

Αυτο με τη βιταμινη D καπου το ειχα διαβασει κι εγω αλλα ουτε στον πρωτο ουτε και τωρα εδωσα κτ στα παιδια..

Βρε Δεσποινα τι διαβαζω???Δεν θελουν το γιο σου για γαμπρο????Απαπαπα ας ειχα κορη και θα τους ειχα αρραβωνιασει κιολας!!

Μας κανει και η κορη ομως αν δεν την εχεις ταξει πουθενα..επίσης θελουμε και την μπέμπα-Χριστίνα της Ελένης, για τον αλλο γιο ντεεεε!!!!!:D:D:D

Σας φιλω, καλό Σαβ/κο να εχετε και καλές βολτες!!!

BagRp2.png Spetp2.png eoYFp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας σκατούλες μου!!

Fire νομίζω ότι η βιταμίνη d είναι για τις θηλάζουσες. Εμένα μου είπε ο παιδίατρος και ο γυναικολόγος να παίρνω. Και στο mamounaki βρέθηκε έλλειψη της βιταμίνης d και της είπαν να παίρνει. Για το μωρό δεν το ήξερα, αλλά δεν με απασχολεί.

Angelique περαστικά, τι ίωση πόκεμον ήταν αυτή? Με το που ήρθε, έφυγε. Μπορεί να ήταν από την κούραση ο πυρετούλης. Εννοειται-ται να μας λες τα καλά της γλωσσούς σου!! Τι δλδ, επειδή η δικιά μου ξερνά, εσύ δεν θα χαρείς την γλωσσού την δοντιάρα σου?

Δεσποινα λες να μεινει στο ραφι ο γιος? Ο κακασχημος με τα απαισια ματια? ΔΝΤ (= Δε Νομιζω Τακη).:tongue:

Λοιπόν, συνειδητοποίησα ότι η Ελισάβετ όταν την ταΐζω και βλεπει το κουταλι, αντιδρα, βγαζει την κρεμα με την γλωσσα και κανει ποοοολυ θεατρικα οτι ξερναει. Σημερα που της εδωσα ενα παιχνιδακι, το χαζευε και εγλυφε το κουταλι. Δεν ηθελε το κουταλι μεσα στο στομα της, το ηθελε κολλητα στα χειλη της να το πιπιλαει!

Ερωτησεις:

1) αυριο θα παμε σε παρτυ μωρου που κλεινει χρονο :D. Να παρω καροτσι? Ρωταω διοτι αν ειναι αρκετα μωρα, φανταζεστε ολοι να φερουμε τα καροτσακια στο σπιτι? Πού θα χωρεσουν?

2) μαλλον θα αγορασω το Peugeot 107. Πώς σας φαινεται? Η Peugeot αξιοπιστη ειναι, σωστα?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

κλέλια το πάρτυ θα είναι σε σπίτι? λίγο δύσκολο να το βάλεις μέσα, άσε και τη βρωμιά... με μωρά, δεν ξέρω... κάτι άλλο? ένα ριλαξάκι ας πούμε?

κι εγώ γαλλιδούλα έχω, citroen xoara. από το 2001 μηχανολογικά δε μου έχει βγάλει προβλήματα, τα γαλλικά βγάζουν χαζ'α... πχ μπορεί να μην ανοίγει το παράθυρο του συνοδηγού για μια βδομάδα και μετά να στρώσει, να ανάβει αντί για το λαμπάκι της βενζίνης, αυτό του χειρόφρενου και άλλα τέτοια. αλλά γενικότερα είναι γερά και ταξιδιάρικα αυτοκίνητα. 5θυρο να υποθέσω ε?

πετρούλα μην της τάζεις αυτής! της δέσποινας εννοώ! δεν μπορείς να το πάρεις πίσω μετά! βάζει τις τσιρίδες και την ακούν μέχρι τα σύνορα! τη φαντάζομαι σε ρεπορτάζ στο χατζηνικολάου: "περνάμε τώρα σε ένα θέμα που αναστάτωσε εκτός από την ανατολική θεσσαλονίκη και τους όμορους νομούς, τα σκόπια και τη βουλγαρία! μια τρελή βγήκε στο μπαλκόνι και ωρυόταν με τις ώρες γιατί δεν ήθελαν το γιο της για γαμπρό! Συνδεόμαστε απ’ ευθείας με τη ρεπόρτερ μας για τις λεπτομέρειες!" - και η δέσποινα ανεβασμένη στα κάγκελα της αυλής να συνεχίζει!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

clelia εχουμε το 307..ειναι σουπερ! σκυλι!!το 107 ειναι πολυ ωραιο.να τοπαρεις!! οσο για καροτσι, κ γω θασουλεγα οχι. στο καρεκλακι αυτοκινητου μπορει να κατσει? εγω αυτο κουβαλαω σαν ριλαξ αν παω επισκεψη κ κοιμαται μια χαρα.

εγω εχω το saxo.. τοχω κανει ΤΑΝΚ!!ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ!

αγγελικη να μας λες αναλυτικα ΠΑΡΑΚΑΛΩ για τις κρεμουλες. δεν μας πρηζεις. χαιρομαστε μαζι σου.

weleda θα παραγγειλω κ 3η φορα αποκει ο κ. γιαννης ειναι ο ιδιος πουχει την εταιρεια κ μου τα φερνει..πολυ γρηγορα,δωραν, κ φθηνοτερα απο φαρμακεια.

δεσποινα η μικρη φοβερες ατακες..χαχαχα

ειμαι παλι πτωμααααα κ σημερα δουλευα κ η μπεμπουλα με μυξες πολλεεες!

ενημερωτικα η βιταμινη D βοηθα στην απορροφηση του ασβεστιου. υπαρχει αφθονη οταν ειμαστε στον ηλιο (οι σκανδιναβοι εχουν ελλειψη βιταμινης) κ μπορουμε να τη βρουμε σε σολωμο, γαλακτ/κα κλπ

οι θηλαζουσες κ τα μωρα εχουν αναγκη απτη βιταμινη αυτη. ο ενδοκρινολογος μου μου συστησε να κανω εξεταση..βρηκε ελλειψη τελικα, κ τωρα πινω solgar D3. Τωρα επιβεβαιωσε κ παιδιατρος

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

πετρούλα μην της τάζεις αυτής! της δέσποινας εννοώ! δεν μπορείς να το πάρεις πίσω μετά! βάζει τις τσιρίδες και την ακούν μέχρι τα σύνορα! τη φαντάζομαι σε ρεπορτάζ στο χατζηνικολάου: "περνάμε τώρα σε ένα θέμα που αναστάτωσε εκτός από την ανατολική θεσσαλονίκη και τους όμορους νομούς, τα σκόπια και τη βουλγαρία! μια τρελή βγήκε στο μπαλκόνι και ωρυόταν με τις ώρες γιατί δεν ήθελαν το γιο της για γαμπρό! Συνδεόμαστε απʼ ευθείας με τη ρεπόρτερ μας για τις λεπτομέρειες!" - και η δέσποινα ανεβασμένη στα κάγκελα της αυλής να συνεχίζει!

:P:p:p:p:p:pφοβερη περιγραφη!!!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

Thank you κοριτσάρες!

Εννοείται 5θυρο θα πάρω!

Μάλλον χεράτη θα την έχω την μπουμπού μου αύριο... Το καρεκλάκι αυτοκινήτου το βάλαμε μία φορά όταν φεύγαμε από το μαιευτήριο. Μας έβγαλε την πίστη, καθώς το οικογενειακό μας αυτοκίνητο είναι 3θυρο (=παλούκι). Οπότε δεν επιχειρούμε πάλι πειράματα...

GEXxp3.png

Thank you κοριτσάρες!

Εννοείται 5θυρο θα πάρω!

Μάλλον χεράτη θα την έχω την μπουμπού μου αύριο... Το καρεκλάκι αυτοκινήτου το βάλαμε μία φορά όταν φεύγαμε από το μαιευτήριο. Μας έβγαλε την πίστη, καθώς το οικογενειακό μας αυτοκίνητο είναι 3θυρο (=παλούκι). Οπότε δεν επιχειρούμε πάλι πειράματα...

κ μενα 3θυρο ειναι..κανω 2-3 ακροβατικα, στραμπουλιεμαι, ζουλιεμαι, τελικα ξεκουμπωνει κ την κουβαλαω παντου μαζι μου ετσι..εχω κ πορτπαγκαζ καροτσι, κουμπωνει καρεκλακι πανω κ κανουμε κ καροτσαδες...μακαρι ναχα 5θυρο..αλλα τωρα πια συνηθισα. παντως εχει πεσει πολυ μπινελικι μεχρι να τα καταφερω!!

αχ κοιταξτε την καμπια μου καλε! στη μεση φτασαμε...ουπς σαρανταποδαρουσα ειναι...στο 20ο ποδαρι ειμαστε!!χιχι!

qF9Rp2.png

gxHyp2.png

Χαχαχα!

Όντως, τπτ σήμερα!

Μόλις γυρίσαμε από το πάρτυ, είχε πολύ πλάκα! Η Ελισάβετ ήταν η μασκότ του πάρτυ, το πιο μικρό νινί! Το αμέσως μικρότερο ήταν στην κοιλιά μιας μαμάς, σε 2 μήνες θα γεννηθεί.

am και mamounaki: για πείτε τις εντυπώσεις σας για την ημερίδα στο ΑΤΤΙΚΟ!

GEXxp3.png

Χαχαχα!

Όντως, τπτ σήμερα!

Μόλις γυρίσαμε από το πάρτυ, είχε πολύ πλάκα! Η Ελισάβετ ήταν η μασκότ του πάρτυ, το πιο μικρό νινί! Το αμέσως μικρότερο ήταν στην κοιλιά μιας μαμάς, σε 2 μήνες θα γεννηθεί.

am και mamounaki: για πείτε τις εντυπώσεις σας για την ημερίδα στο ΑΤΤΙΚΟ!

χασατε που δεν ηρθατε θα λυνατε πολλες απτις αποριες σας.κυριως μιλησανε για το αποχωρισμο μητερας βρεφους οχι μονο κατα τη γεννηση αλλα γενικα κατα το πρωτο χρονο ζωης του για τον υπνο και τις μεθοδους και τακτικες που ακολουθουμε και ποτε πρεπει να εφαρμοζονταο αυτες για το co-sleeping kai to co -sleeping που ειναι οτι καλυτερο για το μωρο το οποιο παρεπιπτοντως δε κακομαθαινει ισα ισα που δε γινεται ανασφαλες για τον επαναγαλακτισμο καθως και αλλα πολλα ενδιαβεροντα θεματα

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

χασατε που δεν ηρθατε θα λυνατε πολλες απτις αποριες σας.κυριως μιλησανε για το αποχωρισμο μητερας βρεφους οχι μονο κατα τη γεννηση αλλα γενικα κατα το πρωτο χρονο ζωης του για τον υπνο και τις μεθοδους και τακτικες που ακολουθουμε και ποτε πρεπει να εφαρμοζονταο αυτες για το co-sleeping kai to co -sleeping που ειναι οτι καλυτερο για το μωρο το οποιο παρεπιπτοντως δε κακομαθαινει ισα ισα που δε γινεται ανασφαλες για τον επαναγαλακτισμο καθως και αλλα πολλα ενδιαβεροντα θεματα

για το πως σταματαμε τα μαμουνια να μας δαγκωνουν το βυζο μηπως ειπαν; (πλακα κανω εννοειται)..με εχει ξεσκισει ο μουργος!!!!!ΠΟΝΑΕΙ ΛΕΜΕ!!

πες καμια λεπτομερεια για το θεμα του υπνου...για θεσνικη ξερεις αν θα γινει καμια συναντηση;

οσο για τα υπολοιπα που γραψατε κυριες μου θα τα πουμε σε λιγακι....δεν μου γλυτωνετε....επανερχομαι σε 5...

kai to co -sleeping που ειναι οτι καλυτερο για το μωρο το οποιο παρεπιπτοντως δε κακομαθαινει ισα ισα που δε γινεται ανασφαλες για τον επαναγαλακτισμο καθως και αλλα πολλα ενδιαβεροντα θεματα

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-PΧε, χε!!!! Είπαμε: co-sleeping και ξερό ψωμί....Εμένα ήδη άρχισε να ανεξαρτητοποιείται στο ζήτημα αυτό και τώρα γουστάρει μόνο μεσημέρι μαζί μου!!! Το βράδυ θέλει το γιατάκι του!!!:D(Εκτός απροόπτου βέβαια!!!)

Τι κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω!!!

Πρόπερσι, που είμασταν ακόμη στην Αθήνα ήμουν εκεί και ήταν πολύ καλά. Φέτος από ότι έμαθα ήταν ακόμη πιο οργανωμένα....

ΥΓ Μήπως εννοούσες απογαλακτισμό;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλή εβδομάδα κορίτσια!

αν έχετε κανένα μαγικό για τον ύπνο παρακαλώ ενημερώστε και εμάς. Εκεί που κοιμότανε ικανοποιητικά το βράδυ και ήμουν αισιόδοξη το τελευταίο μήνα και δεν πάει χειρότερα:confused:

Πχ χθες κοιμήθηκε 10, ξύπνησε στις 12(τη ξανακοίμησα), στις 1 (την τάισα), στις 2 (την πήρε ο άντρας μου στο σαλόνι στα πόδια του για να την κουνάει), στις 4μιση την ξανατάισα, στις 6μιση(πάλι την τάισα) και στις 7μιση σηκώθηκλε. Τώρα την τάισα σιτς 9 και κοιμάται...

Κάποια βράδυα της δίνουμε μια ομοιοπαθητική σκόνη και είναι καλύτερα, ξυπνάει μόνο για να φάει αλλά μας τελείωσε! Σήμερα πρέπει να βρούμε οπωσδήποτε!!!!

Ομοιοπαθητική ξεκινήσαμε και στο Δημήτρη και αρχίζω και βλέπω λίγο φως, ελπίζω να βοηθήσει!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

καλημέρα!

ελένη μαγικό δεν ξέρω να σου πω, αλλά η ομοιοπαθητική βοηθάει! κι εμείς της είχαμε δώσε πολύ μικρή για τους κολικούς. έχω ξανααναφέρει ότι ο παιδίατρος-θείος μας είναι και ομοιοπαθητικός και έχει κάνει πολλούς καλά!

στα μωράκια που δεν έχουν βεβαρυμένο ιατρικό ιστορικό, ακόμα πιο εύκολα βρίσκουν το κατάλληλο φάρμακο...

καλή υπομονή ρε ελένη!

κλέλια να είστε καλά και να πηγαίνετε σε πολλά πάρτυ ως μασκότ!

βασδελί το κάθε μωράκι έχει τα χούγια του! η δικιά μου δεν κοιμάται με τίποτα στην αγγαλιά με νανούρισμα, εκτός αν είναι αρρωστούλα ή πολύ κουρασμένη! κι εμένα το γιατάκι της θέλει για να είναι χαλαρή, αλλά αρκετές φορέςς μεσημέρια την παίρνω μαζί μου και με ζαλίζει!

δέσποινα περιμένω...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλημερα και καλη εβδομαδα κοριτσακια!! και θα ειναι καλη η εβδομαδα ιδιως για τις εργαζομενες καθως εχει αργια ;)

βλεπω μεσα στο ΣΚ πηγατε σε παρτακια, σε ημεριδες, κανονισατε προξενια και πολλα μωρακια αρχισαν να στρωνουν υπνο. Ολα καλα λοιπον!

Εμεις πηγαμε με την νονα μας το Σαββατο για βαφτιστικα, ξεκινησαμε απο Χαλανδρι απο την δικη της γειτονια και εκτος απο τα συνηθισμενα (lapin, tricoteen, mini raxevsky κτλ), βρηκαμε ενα μαγαζι που φερνει βαπτιστικα για μωρακια, μικρα νουμερακια και αγκαλιας! Πολυ ωραια κομματια, μαλιστα ειναι ελληνικης βιοτεχνιας και παιρνει και ειδικες παραγγελιες για χρωματα, συνδυασμους κτλ. Πολυ καλη δουλεια, περιμενουμε κανενα 20ημερο που θα φερει ολα τα κομματια και θα αποφασισουμε

Κλειω ψηφιζω γαλλικο αυτοκινητο με τρελα, κι εμεις παντα γαλλικα ειχαμε, εγω εχω ενα twingo, ειναι ταξιδιαρικα κ πολυ ανετα. Αντε με το καλο!!!

Ελενη δεν ξερω να σου πω μαγικα για τον υπνο, κι εμας κοιμοταν απο τις 22.00 ως τις 09.00 με μονη διακοπη το ταισμα κι αυτο τις περισσοτερες φορες κοιμισμενος. Τις τελευταιες μερες ομως με εχει τεντωσει, ξυπναει καθε ωρα, του πεφτει η πιπιλα, του αλλαζω πλευρο (γιατι τον βρισκω μπρουμυτα) και παει λεγοντας. Εικαζω πως ειναι η ταλαιπωρια απο τα δοντια του που δεν τον αφηνει να ησυχασει. Να δω τι θα κανω σε 20 μερες που θα εχει την γκρινια απο τα δοντια, τον ναρθηκα στο χερι, αλλαγη στο γαλα και εισαγωγη στερεων!!! Θα κανουμε παρτυ λεμε!!

Βρηκα ενα βιολογικο γαλα στο φαρμακειο, της frezyderm το frezylac. Το εχει δοκιμασει καμια φιλεναδα? Ειναι ελληνικο, πιστοποιημενο ως βιολογικο απο τον ΕΟΦ (οχι οτι του εχω και εμπιστοσυνη), απο την αλλη τι να κανω να παρω Δανιας ή Ολλανδιας εισαγωμενα? Πολυ μπλεξιμο....

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...