Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοπελιες που θηλαζεται και οποιες αλλες ενδιαφερεστε....

τη κυριακη20 μαρτιου γινεται η 4η ημεριδα IBCLC ελλαδος στο αμφιθεατρο πανεπιστημικου γενικου νοσοκομειου αττικον με θεματα οπως

-φισιολογια του μητρικου δεσμου

-attachment parenting

-επιδρασεις στενης επαφης μητερας βρεφους

-υπνος και αποχωρισμος

-ικτερος υπογλυκαιμια

-αποχωρισμος,παθοφυσιολογικες,νευρομεταβολικες και απεικονιστικες μεταβολες του παιδικου εγκεφαλου

-περιγεννητικη φροντιδα, το ειδος του τοκετου και ηπρωτη ωρα της ζωης κ.α.

με παρουσιες γνωστες οπως η αγλαια παπαδημα

αννα πατσουρου κατερινα μιχαηλιδου κ.α.

ξεκινα στις10¨00.οποια ενδιαφερεται να κανονισουμε να συναντηθουμε εκει .

θαναι πολυ διαφωτιστικο.εγω θα παρω το χιονουλι μου και θαφησω το μπαμπα με το ζαχαρενιο και φαι και δρομο

χμμμμ.. καλο ακουγεται κ γινεται χαιδαρι στην πολη μου..ψηνομαι

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κοριτσάκια μου!!

Από το πρωί λείπω. Πήγα τον σκύλο για καθαρισμό δοντιών (πώς με βρίσκετε?), μετά σούπερ μάρκετ, μετά άπλωνα πλυντήρια και μαγείρευα ταυτόχρονα, μετά πήγα στην μαμά και τον μπαμπά μου, άφησα το βρέφος, πήγα κομμωτήριο και έγινα άνθρωπος!

Θα σχολιάσω 2 πραγματάκια:

βίκυ μου, τα μωρά έχουν τις ώρες της γκρίνιας τους. Η Ελισάβετ γκρινιάζει λίιιιιγο πριν κοιμηθεί κατά την διάρκεια της ημέρας και πιο πολύ πριν τον βραδινό ύπνο. Γενικότερα το βράδυ είναι πιο γκρινιαρούλα.

αμ καλή φάση με την ημερίδα, αλλά έχουμε να πάμε σε παιδικό πάρτυ την Κυριακή (το πρώτο μας πάρτυ!!) στις 5 στην Γλυφάδα, ίσα που κατάφερα να ψήσω τον σύζυγο να πάμε. Αν του πω να πάμε Αττικό ή να κρατάει το μωρό χλωμό... Και μου φάνηκε πολύ καλό γμτ!!

Λοιπόν, να διορθώσω 2 πράγματα που έγραψα:

ελαιν, από την bce όταν κάνεις πρώτη φορά παραγγελία θα σου στείλουν εκπτωτικό κωδικό 5 ευρώ, όχι 5% έκπτωση, μπερδεύτηκα.

Επίσης Ίσι, το τσαντάκι θερμός όντως χωράει στο καλαθάκι του καροτσιού, εγώ είμαι χαζή και μόλις σήμερα συνειδητοποίησα πώς πρέπει να βάζουμε σωστά τα πράγματα στο καλαθάκι. Μέχρι χθες προσπαθούσα από τα πλάγια (στόοοοοκος).

Μπ@υρδέλο το σπίτι. Πάω να το φτιάξω η ανεπρόκοπη!

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

αγγελικουλα πολυχρονος αντρουλης σου!!να τον χαιρεστε!

σημερα γιναμε 6μηνων...απιστευτο πως περασε μισος χρονος...

α λοιπον παιρνω προχθες τηλ κακιστρω (αλλα καλη) παιδιατρο..δεν ειχε ιατρειο κ την επαιρνα στο κινητο να της πω οτι ειναι με πυρετο μπεμπα κ τοχε ολη μερα κλειστο...κ δεν με πηρε ποτε τηλ..ενοειται οτι την ΔΙΕΓΡΑΨΑ μετα απο αυτο.

πηγαμε στη νεα μας γιατρο (ασφαλειας) η οποια οταν ακουσε οτι θηλαζω ακομα, μονο που δε με φιλησε...μπραβο για ελληνιδα μου λεγε, οτι ειναι πολυ σπανιο κλπ. με ρωτησε αν πηρε ποτε ξενο γαλα κ οταν της ειπα οτι μου δωσανε στο μαιευτηριο, εβριζε..φοβερο ατομο!!

ακομα ειπε οτι πρεπει να παιρνει βιταμινη D επειδη θηλαζει...ομως επειδη συμπτωματικα ειχα κ γω ελλειψη d παιρνω εγω βιταμινη συμπληρωμα οποτε οκ.

ιωση εχουμε κ λιγο υγρο στο αυτακι...σε 6 μερες θα μας ξαναδει!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

μαμουνάκι περαστικά σας! αχ αυτά με τα αυτάκια τους! και πονάνε τα κακόμοιρα! και χρόνια σας πολλά! μισός χρόνος...

κλέλια πάλι καλά, θα χρειαζόταν να μεζέψεις το καροτσάκι και μετά θα καταλάβαινες τι χωράει και που!:tongue::tongue:

ειρήνη μου!!!! δεν πειράζει που με ξέχασες, με κάλυψες για τα καλά σήμερα... μωρέ έχουμε ένα γάμο τον ιούνιο (αλήθεια, αγ. πνεύματος πότε είναι???) και λέμε - να 'μαστε καλα, καλύτερα από τώρα - να ρθουμε! οπότε μόλις το σιγουρέψουμε το ταξιδάκι ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως θα σε χρειαστώ! ευχαριστώ που με σκέφτηκες στο κρεβάτι! αφού δε με είδες και όνειρο... χιχιχιι

fire μια χαρά τον βρίσκω το μικρούλη! ούτε μπανάκι με ευχαρίστηση? τι παιδί... :cool:

δέσποινα τελικά πολύ τζαναμπέτης μας βγήκε ο παιδαρος... το ξανασκέφτηκα, τον χαρίζω στην ελένη!!! και θα προτιμήσω τον δημήτρη της από τον δικό σου! πως με βρίσκεις???

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κοριτσια εννοειται οτι τα μωρακια επιτρεπονται.....

θα εχει ομιλια μεχρι ταπογευμα οποτε αν σε ενδιαφερει κλελια μου θαναι πολυ καλη περιπτωση .αντε μαμουνακι ευκαιρια να συναντηθουμε και να γνωριστουμε και απο κοντα στειλτε μου με πμ τα κιντα σας να συννενοηθουμε

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

δέσποινα τελικά πολύ τζαναμπέτης μας βγήκε ο παιδαρος... το ξανασκέφτηκα, τον χαρίζω στην ελένη!!! και θα προτιμήσω τον δημήτρη της από τον δικό σου! πως με βρίσκεις???

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: κριμα κριμα κριμα που δεν ακουσα το κινητο....να σ΄'αρχισω τα καντηλια να με ακουσουν μεχρι τα συνορα!!!!

πως ενα παιδι σου φτιαχνει τη διαθεση οταν εισαι down...

ατακες μελινας προς μπεμπη σημερα (εδωσε ρεστα):

1)τρωει γιαουρτι... ο μπεμπης παρακολουθει..."τι σελεις; οχι φας τουτι μου!!! ζεν κανει! αφου ζεν εχεις ζοντια!!! πωτα μεγαλωσεις, γινεις παιζακι, μετα φας τουτι....ΟΣΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ!!!ΖΙΚΟ ΣΟΥ!!! ΑΝΤΙΝΤΙΓΙΚΟ!!! (αντιαλλεργικο...):lol::lol: (το κακομοιρο με ακουει συνεχεια να μιλαω για την αλλεργια του μπεμπη!)

2)ξαπλωνουμε οικογενειακως στο κρεβατι και χαζολογουσαμε...αγκαλιαζει τον μπαμπα της, μετα εμενα, μετα το μπεμπη και του λεει...νανι τωρα οοοολλοιιι!!!! μαμα, μπαμπας, μελινα, μπεμπης νανι μας μπιζι (μαζι..)...το σκεφτεται παλι και λεει στο μπεμπη...νομιζω πρεπει πας κεβατι σου τωρα..ζεν χωραμε!!!:lol::lol:

το λατρευω αυτο το παιδι λεμε....

Μαμουνίδιο να τα 1000σει σε χρόνια το μαμουνάκι!!! Στο καλό η παιδίατρος... στο καλό... Τέλεια η καινούρια, μπράβο κοριτσάκι μου!!

Ploegisi Αγ. Πνεύματος είναι 12/6.

am πώς θα έρθω βρε στο Αττικό? Πρέπει να με φέρει ο σύζυγος και δεν παίζει, βαριέται που ζει. Αλλά και να ερχόμουνα, μετά πώς, σερί θα πήγαινα στο πάρτι, θα τα έφτυνα...

Κλαίει , σκούζει, κατάλαβε ότι σηκώθηκα κια κλαίει

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

:evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil: κριμα κριμα κριμα που δεν ακουσα το κινητο....να σ΄'αρχισω τα καντηλια να με ακουσουν μεχρι τα συνορα!!!!

0xAxA0XA0xA0AxAxA0

6umkp3.png

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

fire μια χαρά τον βρίσκω το μικρούλη! ούτε μπανάκι με ευχαρίστηση? τι παιδί... :cool:

οχιιιι

το μπανακι μας αρεσει!!

κ κατα τη διαρκεια κ μετα!! δε διαβασες καλα

χαχανιζουμε τρελλααααααααααα

μουντα στη θεσσαλονικη σημερα

φιλια σε ολες

περαστικα στα αρρωστα μωρουλινια κ υπομονη στις μαμαδες με βασανιαρικα ζουζουνια:tongue:

ουπς

μαμουνακι χρονια σας πολλα!!

Διαφημίσεις

Καλημέρες!

Δέσποινα καταπλητική η Μελίνα! Όλα τα λεφτά! Αλλά και ο γιος σου δεν πάει πίσω!

Ελενάκι θα συμπεθεριάσουμε; Και εκείνος ο γαμπρός στο fb τι είναι; Κάτι πήρε το μάτι μου ή κάνω λάθος!

μαμουνάκι καλά έκανες την παιδιάτρο σας, απαράδεκτη! Και από ότι φαίνεται η νέα είναι πολύ καλύτερη!

όσο για καλλυντικά weleda μπορείτε να βρείτε και εδώ και σε καλές τιμές. Αν δεν

κάνω λάθος τη σελίδα την είχε δώσει το μαμουνάκι.

Καλά να περάσετε σήμερα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Γεια σας κορίτσια, ευχαριστούμε για τις ευχές σας!

Χθες είχα πυρετό, δεν ξέρω πως και τι αλλά σήμερα είμαι καλά για την ώρα.

Ευτυχώς βοήθησε και το μωράκι μου που κοιμήθηκε ικανοποιητικά.

Με την κρεμούλα τα πάει μια χαρά, δεύτερη μέρα χθες και σχεδόν έφαγε το πιάτο, είναι μεγάλο κατόρθωμα για μας με τα μέχρι τώρα δεδομένα, μου φαίνεται απίστευτο.

Δέσποινα και υπόλοιπες κοπελίτσες καταλαβαίνετε ότι το γράφω γιατί έχω εντυπωσιαστεί… το δικό μου το μωρό, το βασανιάρικο σε όλα τʼ άλλα να τρώει…… δεν θα το ξαναγράψω όμως για να μην γίνω κουραστική.

Απʼ ότι έχω καταλάβει της αρέσει πολύ να έχει το κουτάλι στο στόμα, γιατί όταν της το έπαιρνα γκρίνιαζε… ούτε να την σκουπίσω δεν προλάβαινα. Γιʼ αυτό της έδινα το κουτάλι άδειο για να προλάβει να καταπιεί.

μαμουνάκι περαστικά σας και χρόνια σας πολλά.

Επίσης εμένα όταν κάθεται ντεραπάρει ακόμα…

Αυτά τα ολίγα, πάω να την αλλάξω…

Φιλάκια σε όλες!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Ελενάκι θα συμπεθεριάσουμε; Και εκείνος ο γαμπρός στο fb τι είναι; Κάτι πήρε το μάτι μου ή κάνω λάθος!

Καλά να περάσετε σήμερα!

δεν κάνεις λάθος, αλλά αυτόν τον βλέπει συνέχεια και μέχρι να ρθει η ώρα θα τον βαρεθεί! άσε που είναι και αυτός τζαναμπέτης σαν κάποιους άλλους :cool::cool::rolleyes:... οπότε...:tongue::tongue::tongue: αν μας κάτσει γιατί όχι! (τι είχες πει, ότι στα μέρη σου οι γαμπροί παίρνουν ή δίνουν προίκα?:confused:)

6umkp3.png

Jdbyp2.png

δεν κάνεις λάθος, αλλά αυτόν τον βλέπει συνέχεια και μέχρι να ρθει η ώρα θα τον βαρεθεί! άσε που είναι και αυτός τζαναμπέτης σαν κάποιους άλλους :cool::cool::rolleyes:... οπότε...:tongue::tongue::tongue: αν μας κάτσει γιατί όχι! (τι είχες πει, ότι στα μέρη σου οι γαμπροί παίρνουν ή δίνουν προίκα?:confused:)

εμείς δίνουμε προίκα στους γιους πάνω ή τουλάχιστον έτσι νομίζω!

Fire για τη βιταμίνη D μην ανησυχείς. Νομίζω οι περισσότερες δε δίνουμε. Είναι η πολιτική κάθε παιδιάτρου.

Αγγελική δε γίνεσαι καθόλου κουραστική! Καλά κάνεις και το γράφεις και χαίρεσαι!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...