Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Αγγελικουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να ειναι παντα γερος και δυνατος να σας φροντιζει κι εσεις να τον αγαπατε! Μπραβο και στην μπουμπουκα σου την φαγανουλα :)

Ισουλα κοιτα το περι βιολογικων ειναι πολυυυυ μεγαλο θεμα, καπου διαβαζα τις προυποθεσεις που πρεπει να πληρουνται προκειμενου να κανει κανεις βιολογικη καλλιεργεια (δεν ξερω ποσα μετρα γυρω απο το χωραφι σου δεν πρεπει να φυτευονται για "προστασια" της καλλιεργειας, πραγμα που στην Ελλαδα δεν ξερω κατα ποσο παιζει, γιατι σιγα μην αφησει ανεκμεταλλευτη τοση γη ο καλλιεργητης...), με λιγα λογια θελει πολλλλυυυ μερακι, υπευθυνοτητα και σοβαροτητα για να το κανεις σωστα. Ομως εστω και μια στις 100 πιθανοτητα να πεσω στον σοβαρο επαγγελματια και να παρω πραγματικα αγνα φρουτα και λαχανικα για το παιδι μου, νομιζω οτι αξιζει να δοκιμασω. Στις υπολοιπες 99 απλα θα πληρωσω φουμαρα για μεταξωτες κορδελες :) Και ξερω οτι δεν το λες ειρωνικα <3<3

Fire κι εμας ο γιατρος μας ειπε για το παρκο να εχει χοντρο διχτυ για να κρατιεται και να μην κοψει τα δαχτυλα του στο λεπτο και να μην εχει ζωγραφιες στο διχτυ για να μπορει να επικοινωνει με τον εκτος παρκου κοσμο. Βρηκα στο ΛΗΤΩ με περιπου 70-80 ευρω, θα παμε να το παρουμε σημερα-αυριο.

φιλακια σε ολα τα κοριτσια, ε-ε-ερχεται το ΣΚ!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα σε ολα τα κοριτσακια!

Αγγελικουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη σου, να ειναι παντα γερος και δυνατος να σας φροντιζει κι εσεις να τον αγαπατε! Μπραβο και στην μπουμπουκα σου την φαγανουλα :)

Ισουλα κοιτα το περι βιολογικων ειναι πολυυυυ μεγαλο θεμα, καπου διαβαζα τις προυποθεσεις που πρεπει να πληρουνται προκειμενου να κανει κανεις βιολογικη καλλιεργεια (δεν ξερω ποσα μετρα γυρω απο το χωραφι σου δεν πρεπει να φυτευονται για "προστασια" της καλλιεργειας, πραγμα που στην Ελλαδα δεν ξερω κατα ποσο παιζει, γιατι σιγα μην αφησει ανεκμεταλλευτη τοση γη ο καλλιεργητης...), με λιγα λογια θελει πολλλλυυυ μερακι, υπευθυνοτητα και σοβαροτητα για να το κανεις σωστα. Ομως εστω και μια στις 100 πιθανοτητα να πεσω στον σοβαρο επαγγελματια και να παρω πραγματικα αγνα φρουτα και λαχανικα για το παιδι μου, νομιζω οτι αξιζει να δοκιμασω. Στις υπολοιπες 99 απλα θα πληρωσω φουμαρα για μεταξωτες κορδελες :) Και ξερω οτι δεν το λες ειρωνικα <3<3

Fire κι εμας ο γιατρος μας ειπε για το παρκο να εχει χοντρο διχτυ για να κρατιεται και να μην κοψει τα δαχτυλα του στο λεπτο και να μην εχει ζωγραφιες στο διχτυ για να μπορει να επικοινωνει με τον εκτος παρκου κοσμο. Βρηκα στο ΛΗΤΩ με περιπου 70-80 ευρω, θα παμε να το παρουμε σημερα-αυριο.

φιλακια σε ολα τα κοριτσια, ε-ε-ερχεται το ΣΚ!

thanx girl ;)

η επισημανση για τις ζωγραφιες στο διχτυ πρωτοποριακη μου αρεσε

εχετε γενεθλια σημερα?

στο τικερακι βλεπω 5 μηνων :P

Καλημέρα!!!

Βλέπω οι φρουτόκρεμες δίνουν και παίρνουν.....:D Άλλοι τρώνε καλά, άλλοι όχι....υπομονή και κουράγιο όλα θα στρώσουν...

Με τον γελαστό τα έχω παίξει....

Ή του ύψους ή του βάθους αυτό το παιδί....

Έχω την εντύπωση ότι κοιμήθηκε 7 ώρες σερί(από τις 20.30 ως τις 3.30 τα χαράματα), και λέω 'Έχω την εντύπωση' γιατί ειλικρινά ενώ έπεσα στο κρεββάτι να κοιμηθώ στις 11,30 εγώ ,με θυμάμαι να ξυπνάω κατά τις 4.00 τα χαράματα για να τον βάλω στο πορτ μπεμπέ του που είναι κολλητά στο κρεββάτι μας, από την μεριά μου...Άρα κατά τις 3.30 τον πήρα από το πορτ μπεμπέ του, τον θήλασα ξαπλωτή στο κρεβάτι(μέχρι εδώ δεν θυμάμαι τίποτα:shock:) και στις 4 τον έβαλα πάλι στο πορτ μπεμπέ(από εκεί και πέρα θυμάμαι!!!).

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;

Την μια να αποσυντονίζεται και την άλλη να με ανταμοίβει έτσι;:-P:-P:-P

Και φυσικά όπως θα ξέρουν οι δευτερομάνες και τριτομάνες εδώ μέσα...όταν πάει κατι καλά, κάτι άλλο στραβό συμβαίνει...Όταν ξύπνησα να βάλω τον γελαστό στο πορτ μπεμπέ του βλέπω τον Παύλο ξαπλωμένο στο πάτωμα, από την μεριά του πατέρα του....Είδε, λέει, κακό όνειρο!!!Αφήνω τον γελαστό στο πορτ μπεμπέ παίρνω τον Παύλο στο κρεβάτι του...ξαπλώνω δίπλα του, τον παίρνει ο ύπνος...σε λίγο να σου πάλι στο δωμάτιό μας ο Παύλος ...ΗΘΕΛΕ ΚΑΚΑ!!!Μα είναι δυνατόν; 5 τα χαράματα; ΕΛΕΟΣ!!!

Η Ηλέκτρα...κανονικά...τρένο στον ύπνο αυτό το κορίτσι!!!(ευτυχώς)

Είναι σαφώς καλύτερα το μανάρι μου...οι μυξούλες έχουν λιγοστέψει, έχει κάνει 2ωρο ύπνο το πρωί(9 με 11) και τώρα πάλι κοιμάται!!!:shock:

Επιπλέον δεν γουστάρει πλέον το κρεβάτι μας!:shock: Θέλει το πορτ μπεμπέ του!!!:shock::shock::shock:

Όταν τον παίρνω να κοιμήθούμε μαζί θηλάζει και μετά αρχίζει την κλωτσοπατινάδα....ενώ στο πορτ μπεμπέ κοιμάται!

Το μεγάλο μου πρόβλημα,ωστόσο είναι το απόγευμα που τον πιάνει μια τρελλή γκρίνια από τις 18.00 ως τις 20.30 που θα κοιμηθεί....Να μην βολεύεται πουθενα, ούτε όρθιος ούτε ξάπλα, ούτε ανάσκελα, ούτε μπρούμητα, ούτε σλινγκ, ούτε μινγκ....ούτε στήθος...του το δίνω και το φτύνει...

Ειλικρινά, πιστεύω ότι είναι μια ώρα που πρέπει να κλαψει (και να πεις ότι δεν τον έχω αγκαλιά) για να κάνει τον κύκλο του και να κοιμηθεί....

Την ώρα εκείνη, νιώθω εντελώς ελεεινή...:-( Δεν μπορώ να κάνω καλά το παιδί μου!

(Τσ,τσ....Άντρες παιδί μου....μυστήρια τρένα....)

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

βικυ μου εκεινη την ωρα χαζευουν πολλα μωρακια απο την υπερενταση της ημερας..

κ μενα ετσι ειναι ο δικος μου κ κανουμε οτι μπορουμε να το τρεναρουμε να κοιμηθει στις 9

το μπανιο μας σωζει που το κανουμε οσο πιο αργα -εννοω σε διαρκεια -γινεται κ νομιζω οτι ετσι τη σωζουμε καπως την γκρινια

ο Παυλακης μεγας ζουζουνος,ευγε..;)

fire ω ναι ειμαστε 5 μηνων σημερα, η μια γιαγια μας αγορασε πιζαμες (παντελονι μπλουζα παρακαλω, οχι πια φορμακια!!) και η αλλη θα μας παρει σημερα το παρκο. Πρωτοποριακη η ιδεα του γιατρου για το διχτυ, μαλιστα ειπε σκυψε και βαλε μεσα το κεφαλι σου για να δεις πώς θα βλεπει το μωρο απο μεσα, εσενα θα σου αρεσε να τα βλεπεις ολα μπλε ή πορτοκαλι???? εχει δικιο, οπως και να το κανουμε...

βικακι, αυτο με τον Παυλο και μετα με τον γελαστουλη και μονο που το φανταστηκα σκεφτηκα πως εισαι πραγματικα ηρωας... Δηλαδη ολες οι μαμαδες με 2-3 και βαλε παιδακια... Και μετα αναρωτιεσαι γιατι εχεις κενα μνημης, το κανει το μυαλο σου για να αποφορτιζεται απο τα τοσα που εχεις να σκεφτεσαι!! Παντως και το παπακι μεχρι 3 μηνων ακριβως αυτες τις ωρες, εκλαιγε και ουρλιαζε, ακομα κι αν τον ειχα αγκαλια. Θα στρωσει, απλα εσυ κανε υπομονη και πινε και καμια βιταμινουλα!

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Διαφημίσεις

να μαστε και εμεισ πηγαμε για εξετασουλα τον μπεμπουλινο μασ

ακουγα ενα θροισμα αλαλ ηταν η ιδεα μου

και επι τισ ευκαιριασ μετριθικαμε 71 εκατοστα και 7950 οχι δεν ειναι ακομη 8 κιλα μου λεει ο παιδιατροσ

και πηγε να μου την πει για τισ στερεσ και γιατι δνε αρχησα ακομη και δεν ακουω κτλ αλλα μολισ τον ζυγισε μου λεει ε δεν εχουμε λογο να δοσουμε κατι αλλο το γαλα σου ειναι πολυ θρεπτικο .

το ξερω του λεω γιαυτο και θηλαζω χιιχιχ

για παρκο πηρε το ματι μου κοριτσια να σασ πω την εμπειρια μου να ειναι παρκο παρκο κ οχι παρκοκρεβατο δηλ θα βαλωλινγ μισο

:tongue::tongue:

ellain να ζήσετε βρε! και μεγεια τα καινούργια σας πραγματάκια! πιτζαμούλες με παντελόνι ε? (μήπως αργήσατε και λιγάκι??? εγώ από τις 40 μέρες και μετά τις φοράω... όχι ότι έγινε και τίποτα, ίσα ίσα πολύ χαριτωμένα είναι με τα φορμάκια τους! αλλά όταν τα έχεις να μην τα βάλεις??? ε???:rolleyes:)

αγγελικούλα ξέχασα να σου ευχηθώ για το στεφάνι! να φανταστείς άνοιξα ημερολόγιο να δω ποια γιορτή ήταν χθες.. δεν το ξερα, ήξερα μόνο αλεξάνδρου τον αύγουστο...

άδειασε το μισό πιάτο!!!!! να δεις που δε σας φτάνει σε λιγάκι!

κι η γκουγκουφκίτσα έφαγε σήμερα φρουτόκρεμα με αχλάδι-μήλο-πορτοκάλι-άνθος ορύζης και ήταν ίδια με την ελισάβετ της κλέλιας στη φωτογραφία! το φαγε όοοοολο όμως, παρόλη την αρχική ξυνίλα και αναγούλα! σε λιγάκι ετοιμαζόμαστε για την απογευματινή μας κρεμούλα, γάλα-άνθος ορύζης. αυτό το τρώει με πολλή όρεξη λέμεεεεε!

fire μετά που βγαίνει από το μπάνιο δεν ουρλιάζει? γιατί εμείς έχει εδώ και δυο βδομάδες που σταματήσαμε με κόλπα το ουρλιαχτό μετά το μπάνιο, ντύνοντάς την καθιστή ή αγκαλιά με το πιστολάκι να φυσάει... άλλο τρόπο δε βρήκαμε!! κοιτούσε τη μπανιερίτσα της και ήθελε να βουτήξει ξανά μέσα!

βικάκι τι να πω! απο το ένα στο άλλο παιδί τρέχεις κι εσύ! μπράβο σας, και σε σένα και στην ελένη! και φυσικά σε δέσποινα-ειρήνη-νένα-μαράκι-πετρούλα και όποιες άλλες έχου πάνω από ένα...

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

κι η γκουγκουφκίτσα έφαγε σήμερα φρουτόκρεμα με αχλάδι-μήλο-πορτοκάλι-άνθος ορύζης και ήταν ίδια με την ελισάβετ της κλέλιας στη φωτογραφία! το φαγε όοοοολο όμως, παρόλη την αρχική ξυνίλα και αναγούλα! σε λιγάκι ετοιμαζόμαστε για την απογευματινή μας κρεμούλα,

αχ βγαλε φωτο με την μουσουδα λερωμενη

αχ δε βρισκο λινγ θαβαλω φωτογραφια τοπαρκο μασ στο φεισ ειναι με ψυλο δηχτι χαμιλα και ποι πανω με χοντρο το κλασικο ορθογωνιο παρκο

ασετο να ρωτησω καθετε καμιασ το παιδακι ? μονο του χωρισ να το στηριζετε ? ο δικοσ μου καθετε κ εκανε εντιπωση στον παιδατρο

αχ βγαλε φωτο με την μουσουδα λερωμενη

καλέ έβαλα στο fb και με κοροϊδεύουν...!!:tongue::tongue:

μπες να δεις!

και η δικιά μου κάθεται! έχει επίσης φωτό! ξαναμπές να δεις, χθες τις ανέβασα

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα..

και εμενα καθεται ο μαμουνος απο 4μιση μηνων!!!:shock: στην αρχη κανα πενταλεπτο αλλα τωρα πια μονο σε πολυ αποτομες κινησεις πεφτει. κινητικα καλα τα παμε. διατροφικα τζιφος...μονο εμεις τελικα δεν εχουμε φαει ουτε κουταλια απο τιποτα αλλο;

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ισουλααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μαρη ισουλα ,γλυκεια μου σε ξεχασα η γαδουρα!!!!!!!ακου εκει να θελει η κοπελα να μασ επισκευτει ,να με ρωταει και να μην τησ απαντησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!χτεσ που μπηκα τετοια ωρα και σασ εγραψα πολυ πολυ βιαστηκα(οπωσ κ τωρα...)ελεγα απο μεσα μου μα κατι ξεχασα!!!!ε το βραδυ ενω προσπαθουσα να κοιμηθω το θυμηθηκα!!!δεν ειχα απαντησει τησ ισουλασ για την αεροπορικη εταιρεια!!!!λοιπον κοιταξε την astra ,οπωσ ειπεσ κ εσυ και την athens airways...αν εχετε σκοπο ομωσ να ελθετε ,και το εχετε αποφασισει κλειστε απο τωρα εισητηρια!!!!

πριν τισ εγκυμοσυνεσ που δουλευα(σε τουριστικο γραφειο..)τοτε ειχε την γραμη αυτη μονο η ολυμπιακη και εβαζε 50-70 θεσεων αεροπλανα..εκει να δεισ χαμοσ!!μονο στην ουρα που δεν κρεμαζοταν οι ανθρωποι!!!!χι χι!!εκλειναν εισητηρια απο τα χριστουγεννα για να ταξιδεψουν το καλοκαιρι!!!!οτι θελεισ κ μπορω να βοηθησω,ρωτα με!!

και η γεωργια δεν καθεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η αγγελικη 4 μηνων καθοταν κανονικοτατα!!!!!τουτη δεν!!!!!!

σασ αφηνω γιατι γινεται τησ τρελησ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

κοπελιες που θηλαζεται και οποιες αλλες ενδιαφερεστε....

τη κυριακη20 μαρτιου γινεται η 4η ημεριδα IBCLC ελλαδος στο αμφιθεατρο πανεπιστημικου γενικου νοσοκομειου αττικον με θεματα οπως

-φισιολογια του μητρικου δεσμου

-attachment parenting

-επιδρασεις στενης επαφης μητερας βρεφους

-υπνος και αποχωρισμος

-ικτερος υπογλυκαιμια

-αποχωρισμος,παθοφυσιολογικες,νευρομεταβολικες και απεικονιστικες μεταβολες του παιδικου εγκεφαλου

-περιγεννητικη φροντιδα, το ειδος του τοκετου και ηπρωτη ωρα της ζωης κ.α.

με παρουσιες γνωστες οπως η αγλαια παπαδημα

αννα πατσουρου κατερινα μιχαηλιδου κ.α.

ξεκινα στις10¨00.οποια ενδιαφερεται να κανονισουμε να συναντηθουμε εκει .

θαναι πολυ διαφωτιστικο.εγω θα παρω το χιονουλι μου και θαφησω το μπαμπα με το ζαχαρενιο και φαι και δρομο

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...