Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια μου!

Περαστικά σας……… είναι τόσα πολλά αυτά που διάβασα που δεν μπορώ να τα σχολιάσω.

Τα δικά μας: Πήγαμε στο γιατρό την Τρίτη και κάναμε το εμβόλιο, την πείραξε το βράδυ αλλά την επόμενη μέρα ήταν καλά. Μια χαρά τη βρήκε και κάτι θεματάκια που είχαμε με τις κενώσεις (υδαρείς ή με βλέννα) δικαιολογούνται από τα δόντια της. Κατά τʼ άλλα μπορούμε να ξεκινήσουμε ριζάλευρο αλλά θα το κάνω από αύριο γιατί σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μου - ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΜΑΙ - και θα έρθουν τα πεθερικά μου, ίσως και κάποιοι άλλοι, όχι ότι θα κάνουμε γιορτή αλλά θέλω να ξεκινήσουμε μόνοι μας με ηρεμία την κρεμούλα.

Έχουμε 2 δοντάκια κοφτερά και δαγκώνουμε με μανία τη μανούλα…

Κοιμόμαστε ακόμα μαζί και κολλάει πάνω μου τη νύχτα. Το πρωί βρίσκεται με το κεφάλι πάνω και τα πόδια κάτω…. έχει πολλή πλάκα.

Κοιμάται 2-3 νύχτες τώρα κανένα 4ωρο σερί (περίπου 2-6) και τις άλλες ώρες κοιμάται ξυπνάει και ούτω καθεξής…. εκτός από τις ημέρες με μεγαλύτερη ανησυχία φυσικά.

Πήρε 550 γρ. και 3 πόντους, ακολουθούμε τις καμπύλες μας.

Θέλουμε να αγοράσουμε καρεκλάκι για μαμ, είδα τις προτάσεις σας αλλά δεν έχω προλάβει να τις μελετήσω.

Αυτά για την ώρα.

Σας φιλώ κοριτσάκια και αγοράκια!

Καρδιά μου λιώνω, μακριά σου δε ζω...

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

Γνωριστήκαμε: 3/3/2000

Παντρευτήκαμε: 7/7/2007

Ήρθε το μωράκι μας: 14/10/2010

Ήρθε το 2ο αγγελουδάκι μας: 31/1/2013

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια! κ μεις αρρωστοι.παπους, μπαμπας κ μπεμπα...καθε μια ωρα ορους κ οτριζαλιν ρουφιχτιρι...εχει ερεθιστει μυτουλα της κ μολις βλεπει ορο σπαραζει...βραχνιασε...οποτε κανω λαβες "ελληνορωμαικης"..

περαστικα κ στο γελαστο!

το απογευμα θαπαμε γιατρο να μας δει, να μας ζυγισει κλπ

φιλακια!

qF9Rp2.png

://

gxHyp2.png

Καλησπερα κοριτσακια μου

μολις μαζευτηκαμε σπιτι {η μικρη σημερα εμεινε στον παππου και στην γιαγια } πηγα στην δουλεια μου και μετα πηγα να μαζεψω τον συζυξ μ ...Αχχχ μου ελειψε η δουλεια μου πολυ θα παω και την τριτη γιατι δεν τελειωσα την δουλεια που εκανα...

η καινουργια προισταμενη μας ειναι ησυχουλα.... καλουλα θα τα βρουμε οταν επιστρεψω....προσπαθουσε βεβαια να με πεισει να κοψω την αδεια και να επιστρεψω αλλα δεν σφαξανε.....

Λοιπον κοριτσια για την ωρα σας αφηνω.... τωρα οταν θα ξαναερθω στην μαμα μου θα ξαναμπω αυριο θα παω στον οτε να δω τι γινεται με την συνδεση

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γειά σας Πεπελες!!!!!

ειδα αυτο και σας σκέφτηκα, ειδικά την βικουλα

13373_0400.jpg

ελενα και αγγελική μια χαρά τα μωρουδέλια!!!! <3 μεγαλώνουν κι ανταρεύουν!

Αγγελική να χαίρεσαι τον καλό σου!!!!

Μαμουνι περαστικά σας!

Σε όλες πολλά φιλιά, παγωτά κι όταν αλλο θέλετε!

κοριτσιαααααααααααααααααααααααααααααα καλησπερααααααααααααααααααα!!!!!

μου λειψατεεεεεεεεεεεεε!!!

τι κανετε????????????

Μπηκα να σας πω τα νεα μας στα πεταχτα!!!

Αυτος ο χειμωνας μας βγηκε πολυ ξινος,ειμαστε σχεδον συνεχεια οικογενειακως αρρωστοι με βηχα και συναχι..πραγματικα δεν αντεχω αλλο...μα να πηγαιναμε και καπου ή να μας επισκεπτονταν κοσμος....αμαν...τεσπα υπομονη!!!

Η μικρουλα μου εδω και ενα μηνα τρωει στερεες τροφες και εχει γινει θηριακι!!!τρωμε σχεδον τα παντα!!!Σηκωνομαστε κατα τις 10 θηλαζει,στις 12 περιπου τρωμε φρουτοκρεμα οπου περιλαμβανει ποτε 1 μηλο-1 αχλαδι-μιση μπανανα-χυμο πορτοκαλι / 2 αχλαδια-1 μπανανα-χυμο πορτοκαλι/ 2 αχλαδια-μιση μπανανα-1 ακτινιδιο-χυμο ροδακινο.Το μεσημερι τρωμε διαφορα λαχανικα με πατατουλες-καροτακια-μαιντανο-φασολακια-κολοκυθακια(δε την αρεσει ιδιαιτερα το κολοκυθι),αρχισαμε και κοτοπουλο και κρεας οπου το τρωμε και το πιατο!!!!να φανταστειτε ενα μπωλακι γεματο!!!και το απογευμα τρωμε φαριν λακτε ή τραχανα γλυκο!!!πινουμε και νερακι με λιγο ζορι βεβαια αλλα το προσπαθουμε!!!Ενδιαμεσα στην μερα την θηλαζω 2-3 φορες απο λιγο και το βραδυ στις 10 πινει παλι το γαλατακι για νανι!!!Εχουμε 3 δοντακια 2 κατω κ 1 πανω...ειναι πολυ βολικο μωρο δοξα το θεο...Για βαφτιση κλεισαμε στις 22 Μαϊου και το θεμα μας θα ναι η φραουλιτσα!!!!

Το μονο δυσκολο μου ειναι (η εγω τα βλεπω δυσκολα) για να βγω καπου εξω δε μπορω διοτι τι να κουβαλαω μαζι τα αλεσμενα?κρυα?η την φαριν λακτε κ να ψαχνω να κανω κρεμα εξω?δε ξερω ρε γμτ με εχει περιορισει πολυ αυτο και εχω να παω καπου απο πριν γεννησω...ποσο θελω να βγω για μια πιτσα-μια μπυρα...αχ ποτε αραγε θα τα καταφερωωωω??????????????

Εσεις βγαινετε?για πειτε τι προγραμμα ακολουθειτε σε τετοιες περιπτωσεις?

φιλακια σε ολεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

Διαφημίσεις

Έλα βρε Νένα παιδί!! Πώς είσαι βρε θηριάκι?

Λοιπόν, στα γρήγορα: πήρα τα εξής από το amazon http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000067PE2/ref=oss_product τα οποία ζεσταίνονται σε φούρνο μικροκυμάτων, σε βραστό νερό και ψύχονται στο ψυγείο. Για διατήρηση ζεστού που τα έχω δοκιμάσει είναι super. Επίσης πήρα αυτή την τσάντα για θερμός http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00172XDIG/ref=oss_product. Δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά μου αρέσει πολύ, έχει πολύ καλούς χώρους.

Θα σε βόλευε κάτι τέτοιο για τις εξόδους σας?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

καλησπέρα κι από μένα!!!

Είχα γράψει κατεβατό και χάθηκε… φτου κι απ’ την αρχή…

Νένα μου τι κάνεις? Θέλω εδώ και καιρό να σε πάρω τηλ να τα πούμε, και με όλη την ανακατωσούρα μου, δεν… Βρε μήπως και σας μάτιαξαν? Τι να πω… περαστικά σας! Τώρα που θα ανοίξει και ο καιρός να δεις κι εσύ τι ωραίες βόλτες θα βγαίνεις!

Καλέεεεεεεεεε το χυμό ροδάκινο που τον βρίσκεις τέτοια εποχή???

Με το καλό και η βάφτιση!

(τελικά μόνο εγώ δεν έχω κανονίσει ακόμα ημερομηνία?)

κλέλια τα μπλε σακουλάκια είναι μιας χρήσης? Είναι βολικά? Και το θερμός φαίνεται ωραίο, αλλά από μέγεθος? Χωράει πχ στο δυχτάκι του καροτσιού?

Είδες που το λιζάκι έφαγε φρουτάκι? Σε λίγο δε θα την προλαβαίνεις!

Κουμπαρούλα που τα βρίσκεις? Είσαι θεάααααααααα λέμεεεεεεεεεεεεε!

Αγγελικούλα γεια σου! Είδες μωρέ που σιγά σιγά η μπουμπούκα σου στρώνει? Είδες που κοιμάται και λιγάκι παραπάνω? Βάλε μας καμιά φωτό να δούμε τα δοντάκια σας!

Για καρεκλάκι κάνε την έρευνάς ου αλλά πες σε κανέναν να σου το αγοράσει δώρο! Δεν είναι και φθηνά…

Ελενάκι δε θέλω να φανώ ειρωνική, αλλά όταν βλέπω απέναντι από το χτήμα του μπαμπά μου να έχει ο άλλος «βιολογικές» φράουλες μόνο και μόνο επειδή φύτεψε γύρω γύρω θάμνους σαν φράχτη… φυσικά και παίρνω με ευχαρίστηση το τελάρο που μου δίνει κάθε μάιο, αλλά δεν είναι βιολογικές, όπως και να το κάνουμε. Η βιολογική καλλιέργεια είναι ολόκληρη φιλοσοφία και τρόπος ζωής. Ήθελε και ο μπαμπάς μου να ασχοληθεί κάποτε σε ένα χτήμα απομονωμένο που είχε, αλλά τελικά έβαλε ελιές και έκανε το μπαξεδάκι του με τα ζαρζαβατικά μας… αυτάααααααααααααα…

Μαμουνάκι και βασδελάκι τι να πω με τα ξεβουλωτικά… μόνο που το σκέφτομαι… υπομονή και στις 2 σας!

Fire κι εσύ υπομονή καλό μου! Μεγαλώνει ο παίδαρός σου!

Εμείς είμαστε καλά, ζουζουνιάζουμε και τρελαίνουμε παπουδογιαγιάδες με τα καμώματα και τα κόλπα μας!!! Σήμερα έφαγε 250γρ κρέμα!!!!!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

βρε σεντονια ολοκληρα μου γραψατε!!!!!!!!!!!μεχρι να τα διαβασω (ειμαι σε ενα δωματιο οπου βρισκεται ο υπολογιστησ...)η αγγελικη τα γκρεμισε ολα!!!!!!!!!!!!!!!!!ασ μην σχολιασω για μια στοιβα με διπλωμενα και ταχτοποιημενα ρουχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σειρα (μολισ τωρα που σασ γραφω )εχει ενασ προβολεασ του πατερα τησ....

το δε πορτοφολι μου το εκανε φυλο κ φτερο!!!!!!!!!πανε οι ταυτοτητεσ,τα χαρτια, οι καρτεσ και ολα οσα ηταν μεσα!!!αλλα εγω απτοητη διαβαζα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

κλελια μου το αχλαδακι το αλεθεισ παρα πολυ???????στην αρχη κι εγω στην αγγελικη,δεν ηξερα κ δεν μου αλεθωταν να γινει αλοιφη....τωρα ομωσ παταω πολυ ωρα το μουλτι κ ανακατευω κ ξανα αλεθω κ βγενει αλοιφη!!!!

φωτεινη μην τουσ το χαρισεισ το 100ρικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

σιγουρα ξεχασα πολλα για να γραψω αλλα γινεται χαμοσ....στριγγλα κ η μπεμπε λιλλη απο μεσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αχ βρε κοριτσια πολυ κλαμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μα πολυ κλαμα λεμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ελενακι ακουσ????????????????εδω να δεισ κλαμα κ απελπισια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

DnfMp3.pngqTarp3.png

θα μου φερουν δωρο παρκο ή παρκοκρεβατο κ με ρωταν τι κ πως το θελω με διχτυ ή χωρις κ γω δεν εχω ιδεα απ αυτα..

το παρκοκρεβατο φανταζομαι χρησιμοποιειται κ ως κρεβατακι ετσι?

τι να προτιμησω??

Διαφημίσεις

Ειρήνη ναι, το αλέθω πάρα πολύ, γίνεται κρέμα χωρίς κομματάκια. Σου το έκαναν μπ@υρδέλο το σπίτι τα μωρά, ε? Σιγά μην σε άφηναν.

Ploegisi τα μπλε σακουλάκια δεν είναι μιας χρήσης, χρησιμοποιείς τα ίδια ξανά και ξανά. Το τσαντάκι θερμός στο δικό μου καρότσι χωράει μεν σαν μέγεθος, αλλά δεν μπορώ να το βάλω μέσα, δεν χωράει στις σχισμές. Αυτό το συγκεκριμένο έχει λουρί που μπορείς να το κρεμάσεις πάνω σου ή στο καρότσι.

Fire το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να έχει δίχτυ ώστε να πιάνεται για να σηκωθεί. Έχω πάρκο στην αποθήκη, μου το χάρισαν. Οσονούπω θα το πλύνω και θα δω αν θα την βολέψει.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Έχω το πιο καλόβολο μωράκι στον κόσμο :P

Έφαγε σήμερα τελικά πρώτη φορά κρέμα και άδειασε το μισό πιάτο!!!!!!! Ω ΝΑΙΙΙΙΙΙΙ

Είμαι η πιο ευτυχισμένη μάνα λέμε…. της άρεσε πολύ;

Το μωρό μου συνεργάζεται ή απλά έκανε το πιο όμορφο δωράκι στο μπαμπά της για τη γιορτή του;;;;;;; Αυτό θα το δείξουν οι επόμενες μέρες…..

Καταλαβαίνεται τη χαρά μου εεεεεεεε;

"Δεν υπάρχει" που λένε και οι νεολαίοι…. :tongue:

Σας φιλώ!!!!!!! Αγαπώ όλο τον κόσμο!!!!!!!!!!!!

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

εμεις 4η μερα σημερα και δεν εχει φαει ουτε μιση κουταλια...:(:(:(:(

ζηλευω ρε αγγελικουλα...μπραβο στη μικρουλα σου! και να χαιρεσαι και το στεφανι!!

σημερα πηγα το μπομπο για εξετασεις και μου τον τρυπησαν:(:(την τεταρτη θα βγουν τα αποτελεσματα. ειμαι στα προθυρα νευρικης κρισης λεμε...:(:(

Δεσποινάκι όλα θα πάνε καλά με το μπομπουλίνο σου!!!!!

Ευχαριστώ και για την ευχή σου!

Δύσκολη νύχτα η χθεσινή…

7P0bp3.png?QSgUFaB8

dOCGp3.png?JHmztYbB

ΗΡΘΑΤΕ ΛΑΧΤΑΡΕΣ ΜΟΥ!!!

Καλημέρα!

Αγγελική να χαίρεσαι τον άντρά σου !

Μπράβο στη μικρή! Πάντα έτσι φαγανή να είναι. Εμείς ακόμα ταλαιπωρούμαστε με τα δοντάκια αλλά δεν έσκασαν μύτη ακόμα

Δέσποινα εύχομαι το καλύτερο για το μικρό! Καλά αποτελέσματα!

IQnWp3.png

Δημήτρης 25/01/07

Εβελίνα 12/04/08

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...