Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Neverstop είπε:

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Μην ανησυχείς και ο δικός μου μετά από 10 χρόνια σκληρής εκπαίδευσης έμαθε να βράζει αυγά και να ψήνει λουκάνικα στο air fryer κι αυτό αφήνοντας πίσω του την καταστροφή. 😂

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

πωπω ρε κορίτσια... με ξεπέταξε η μικρή... τι πράγμα κι αυτό... 3 ώρες κλάμα, όχι κλάμα, τσιρίδα!!! τώρα κοιμήθηκε, αφού τα ΄παιξε... τουλάχιστον έφαγε όλο το γάλα της!

με τόσο κλάμα κάνει και γουλίτσες και το αστείο είναι ότι της βγαίνουν και από τη μύτη:tongue::tongue::tongue: είναι μονίμως με μια μύξα στο ρουθούνι! εν τω μεταξύ έχω παρατηρήσει ότι ακόμα και όταν κλαίει, δεν αφαιρείται. όλη της η παρατηρητικότητα είναι εδώ! ό,τι κι αν κάνω, όπου κι πάω, ό,τι κι αν πω εκεί αυτή! να φανταστείτε κάποια στιγμή μ' έπιασε νευρικό γέλιο και ενώ έκλαιγε γελούσε κι αυτή με λυγμούς! χαχανητό κανονικό:tongue:

τι παιδί! ώρες ώρες τη ζουλάω και θέλω να την κάνω μια μπουκιά!

6umkp3.png

Ήρθες και μας γέμισες χαμόγελα..!!

Jdbyp2.png

Η ζωή έχει τη γεύση που της δίνεις! Κανένα όνειρο δεν είναι άπιαστο, μη σταματάς να ονειρεύεσαι!!!a%3E

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσάκια γειά σας τι μου κάνετε;

εμείς είμαστε καλά συνεχίζουμε τη φρουτόκρεμα αχλαδάκι και μήλο και κάθε μέρα τρώμε και μια κουταλιά παραπάνω αλλά που θα πάει θα το φάμε και το μπωλ.

κλελια θέλει υπομονή και ίσως πιο πολύ από εσένα που θηλάζεις ακόμα και το ζυζί της μαμάς είναι σαφώς καλύτερο από το κουτάλι.

και όσο για τα βιολογικά τι να πω ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος και κατά τα ψέματα σαν χώρα είμαστε πολύ πίσω σε κάποια θέματα και αυτό το ξέρω από πρώτο χέρι απ΄τη δουλειά μου όσον αφορά τα φυτοφάρμακα και τα μηχανήματα που ψεκάζουν.

εγώ fire είχα της chicco το zenith αλλά μέχρι τα δύο γιατί μετά όντως το παιδί δεν χώραγε και πήραμε αυτό που είναι για 15-36 κιλά

αχχχ κλελια τωρα φτιαχτηκα :D

Παω αμεσως να το κανω...

εσυ εισαι για ολα χρυσος πληροφοριοδηγος :D:D:D:D:D:D

Οσο για τα λαχανοτετοια του μπαμπα, τα ξεκινησε περσυ το καλοκαιρι που βγηκε στην συνταξη και προσπαθει απο περσυ να φτιαξει την ταρατσα εναν ομορφο κηπο για να παιζουν τα εγγονια του.Εκει κανουμε τις γιορτες μας {οταν δεν εχει ψοφοκρυο :tongue:,αν και προσπαθει λεει να το κλεισει γυρω γυρω να μην μπαζει να ανεβαινουμε ολο τον χρονο } .

Τουλαχιστον εχει με κατι ν'ασχολειται και να μην καθεται ... καλο του κανει :D.Ελπιζω τωρα που ξεφορτωθηκαμε την ακατανομαστη πρωην γκρρρ συζυγο , μετα το γαμο να βαλουμε μπροστα να ψαξουμε για εξοχικο να φευγουμε τα πσκ πας...για την μικρη πιο πολυ θελω να ξεφευγει...ειδωμεν...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

κλειω ημουν οχι απλα βασανιαρικο..

η μανα μου τα χε δει ολα με μενα.ΟΛΑ ομως!!

εγω ηλπιζα να παρει απ τον πατερα του που μαλλον ηταν πολυ καλοβολος αλλα.. ατυχησαμε!!!:tongue::tongue:

απ τις 3 εως τις 5 εκλαιγε ο μαγκας

κοριτσια οταν τα ρευετε στον ωμο καθεστε ή φερνετε βολτες??

εγω φερνω βολτες στο σαλονι αλλα επειδη τον κραταω κ κανα τεταρτο λογω παλινδρ κουραζομαι πολυ

Maraki σε διαβάζω ανεβασμένη, χαίρομαι για αυτό! Πώς βαστάς με δουλειά, παιδιά και μαμά με σπασμένο πόδι? Είσαι καλά?

Fire :D, να άρχισε να κοιμάται τώρα, οσονούπω θα ηρεμήσει, θα το δεις! Δεν νομίζω να έχει διαφορά να τον βάζεις για ρέψιμο αν εσύ είσαι καθιστή ή όρθια και κάνεις βόλτες. Νομίζω το ίδιο είναι.

Φωτεινή να μου πεις την απάντηση του ΙΝΚΑ, σου έχω και άλλη λύση άμα δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ένα ένα όμως...

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Πολεμαω τοσες ωρες να το στειλω κι πως γινεται και πεφτουν τα τηλεφωνα βροχη , μαθανε οτι θα παω αυριο στη δουλεια και περνουν ολοι τηλεφωνο ... πουφφφ

το εστειλα Κλελια και περιμενω να δω ποτε θ'απαντησουν!!!

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Maraki σε διαβάζω ανεβασμένη, χαίρομαι για αυτό! Πώς βαστάς με δουλειά, παιδιά και μαμά με σπασμένο πόδι? Είσαι καλά?

Fire :D, να άρχισε να κοιμάται τώρα, οσονούπω θα ηρεμήσει, θα το δεις! Δεν νομίζω να έχει διαφορά να τον βάζεις για ρέψιμο αν εσύ είσαι καθιστή ή όρθια και κάνεις βόλτες. Νομίζω το ίδιο είναι.

Φωτεινή να μου πεις την απάντηση του ΙΝΚΑ, σου έχω και άλλη λύση άμα δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων. Ένα ένα όμως...

ευτυχώς κλέλια μου έχει έρθει μια θεια μου από θεσσαλονίκη και βοηθάει τη μαμά μου και έτσι είμαστε πιο καλά.ευτυχώς

όσο για τη δουλεια ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά επειδή η ελλαδίτσα τελικά ποτέ δεν πρόκειται να πάει μπροστά δεν μπορώ να πω και λεπτομέρειες γιατί όπως καταλάβατε παίζονται πολιτικά παιχνίδια και κερδίζει αυτός με τα μεγαλύτερα κονε.τεσπα

fire ανάλογα είναι φορές που θέλει να είμαι όρθια και να κόβω βόλτες για να ρευτεί και άλλες φορές βολεύεται να είμαι καθιστή.

να σας πω και κάτι να γελάσετε τι μου έκανε ο μεγάλος μου γιος σήμερα.

στη μαμά μου έχω το πάρκο και βάζω το μικρό να κοιμάται εκεί ε σήμερα ο μεγάλος μου ζήτησε να κοιμηθεί εκείνος εκεί έπρεπε να είστε από μια μεριά να τον βλέπετε να κοιμάται μέσα στο πάρκο κουλουριασμένος σαν τελικό σίγμα.

προχτές μου ζήτησε να του βάλω και σαλιάρα. τι άλλο θα δω η μάνα.:rolleyes:

Αν υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη υπομονή μπορεί και να τα ξεπέρασα απόψε....

Ο γελαστός αποσυντονίστηκε πάνω που είχε φτιάξει, τον μάτιασα μου φαίνεται....

Μυξούλες έχει, κάτι του κουβάλησαν οι μεγάλοι ταλιμπάν από το σχολείο μάλλον....ευτυχώς όχι πυρετό αλλά πλήρης αποσυντονισμός ύπνου λόγω βουλωμένης μυτούλας...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ με το ρουφηχτήρι....

Από τις 7 το πρωί τρέχω σαν τον Βέγγο....τι να μας περιμένει άραγε το βραδυ;

κοριτσια οταν τα ρευετε στον ωμο καθεστε ή φερνετε βολτες??

7 στις 10 ο γελαστός θέλει όρθιος!!!:)

Δεν νομίζω να έχει διαφορά να τον βάζεις για ρέψιμο αν εσύ είσαι καθιστή ή όρθια και κάνεις βόλτες. Νομίζω το ίδιο είναι.

Βρε το ίδιο είναι αλλά....έχουν και προτιμήσεις τα μωράκια...εμένα πολλές είναι οι φορές που θέλει το όρθιο, μάλλον γιατί πονάει μετά το ρέψιμο λόγω αναγωγούλας και με το όρθιο ξεχνιέται-συμπεραίνω...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

maraki έχετε μετατάξεις? Εμείς ναι, αλλά αυτό θέλαμε. Ή τουλάχιστον να αλλάξει το εργασιακό καθεστώς μας, πράγμα που λογικά εκεί οδεύει... Τώρα τι κάνω με λες? Φεύγω με μετάταξη, που σημαίνει ότι πάω κάπου ίσως καλύτερα, αλλά με λιγότερο μισθό? Ή μένω και ίσως σε λίγο καιρό (δεν ξέρω πόσο) μπορεί να αρχίσουν σενάρια ιδιωτικοποίησης, εεε? Θα μου πεις ότι επειδή είμαι από ασεπ, και να κλείσει ο οργανισμος, εμείς θα απορροφηθούμε κάπου αλλού... Αλλά, μπορείς να ζεις με την ανασφάλεια κάθε 3 και λίγο? Θα δω τι θα κάνω και θα ενημερώσω...

Vasdeli μου, υπομονή καρδούλα μου... Με το που περάσει το κρυωματάκι, θα γίνει ο γελαστός με την υποδειγματική συμπεριφορά των τελευταίων ημερών

GEXxp3.png

Καλημέρα!

Είμαι η vasdeli και είμαι καλά!:-) (Με 2,5 ώρες ύπνο μόνο σήμερα).

Η νύχτα ήταν ζόρικη...Ο γελαστός έκανε ένα 4,5 ωρο σερί από τις 8 ως τις 12,5 το πουλάκι μου, παρόλο που είχε την μυτούλα του με μύξες και μετά ξυπνήματα κάθε 1 ώρα περίπου.Από τις 3,5 και μετά δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς τον άκουγα να χουρχουρίζει και ήμουν με το ρουφηχτήρι συνεχώς...Ήταν τόσο ψόφιος για ύπνο ο καημένος που μερικές φορές δεν ξυπνούσε καν όταν του ρουφούσα τη μυτούλα...

Σήμερα το πρωί στις 7 με κοίταξε και μου γέλασε....

(ποιος είπε ότι κουράστηκε χθες;Όλα τα ξέχασα...θέλω να τον ζουπήξω....)

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

αυτο με το ρουφηχτηρι πως το καταφερνεις ευγε!

εμενα με το που πλησιαζει κατι στη μυτη του κανει επανασταση

ορο με το ζορι του βαζω

πφ!

σημερα θα ειναι παλι μια γκρινιαριοκλαψιαρικη μερα!:tongue:

αυτο με το ρουφηχτηρι πως το καταφερνεις ευγε!

εμενα με το που πλησιαζει κατι στη μυτη του κανει επανασταση

ορο με το ζορι του βαζω

πφ!

σημερα θα ειναι παλι μια γκρινιαριοκλαψιαρικη μερα!:tongue:

Κάνω κεφαλοκλείδωμα.....:P

Διάβασε εδώ για να ξέρεις ότι δεν είσαι η μόνη...

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83402

qwlrp3.png

πραγματικα δεν ειμαι μονη!!!

απιστευτα πολυ την καταλαβαινω για να μην πω οτι κατι μου .. θυμιζει:rolleyes:

σ ευχαριστω βικακυ ;)

ποσο σημαντικο ειναι στις δυσκολιες να ξερεις οτι και καποιος αλλος περναει τα ιδια κ οτι δεν εισαι εσυ που δεν κανεις κατι σωστα..

Καλησπερα σε ολους!

Πηγαμε παιδιατρο χθες, καναμε παλι το εμβολιακι και φυσικα το βραδυ ξυπνησαμε 3-4 φορες με κλαμματα και παραπονο. Ψηλωσε, μεγαλωσε και ολα μια χαρα. Οσο για τα βιολογικα, ο "δανεικος" παιδιατρος ειχε την αποψη κοντολογις οτι ειναι βλακειες, οτι δεν γινεται στη μια φαρμα να βοσκει μια αγελαδα για να κανει βιολογικο γαλα και στο διπλα μη βιολογικο και γενικα τα πηρα με τον τροπο τον ψιλοειρωνικο και ψιλοξερολιτιδα! Προς το παρον συνεχιζουμε με γαλα μονο, δεν ειπε τιποτα για φρουτα, χυμους κτλ. Παντως δεν το αφηνω ετσι, θα μιλησω με την παιδιατρο μας εστω και τηλεφωνικα να δω την αποψη της. Μας ειπε επισης τερμα το ρηλαξ, τωρα μονο μπρουμυτα για να ανακαλυψει τον κοσμο και να δυναμωσει ο κορμος και τα χερια (ποσο να δυναμωσει πια το νευρικουλι μου???), αν παρουμε παρκο να ειναι αυτο το παλιο με σκετο διχτυ, χωρις χρωματα και σκληρη επιφανεια, αντε να δουμε που ια βρουμε τετοιο...

Fire νομιζω οτι ο μπεμπακος σου αρχιζει να στρωνει, ετσι ξαφνικα γινεται το θαυμα, μια μερα κοιμαται περισσοτερο και μετα εχει και συνεχεια!! τουλαχιστον το παπι ετσι εκανε. καλη συνεχεια!! Οσο για το καθισματακι αυτοκινητου συμφωνω απολυτα, ο δικος μας ειναι τωρα 7200 και στριμωχνεται ο καημενος, πώς υπολογιζουν οτι ειναι καταλληλα για μωρα ως 11 κιλα δεν ξερω...

Φωτεινη μου εγω δεν τα τους χαριζα παντως τα 100 ευρω, θα πηγαινα να αγορασω κατι που να κοστιζει το πολυ 101 ευρω. Δεν μπορει κατι θα υπαρχει, παπουτσια, πουκαμισο αντρικο, κατι τελοσπαντων.

Κλελια θελω να παρω κρεμα για την αλλαγη πανας, μου τελειωνει αυτη που εχω, και θελω καμια καλη , ξερεις εσυ ;) Για ριξε καμια ιδεα

Κι οσο για το αχλαδακι της τζαναμπετας, υπομονη!!! Θα το φαει καποτε, που θα σου παει??

Ελενη η μικρουλα σας μια χαρα μεγαλωνει, ψηλωσε πολυ! Κι ο δικος μας τοσο ειναι αλλα ειναι και πιο βαρυς χιχι

Κατερινα μην απογοητευεσαι με τον παιδικο, δεν εκατσε ο πρωτος, θα κατσει ο δευτερος, ο τριτος κτλ. Παντως, για τα τροφιμα κι εγω θυμαμαι μια φιλη που σπουδαζε Αγγλια και ψωνιζε με το γραμμαριο, αληθεια ειναι τοσο ακριβα?? Οσο για την βαπτιση δεν εχω θεμα, ειμαι παραδοσιακη και καπως ρομαντικη, θα διαλεξουμε απλα ενα συνδυασμο χρωματων (μαλλον γαλαζιο και σοκολατι) και σε αυτα θα κινηθουμε, γενικα θελουμε κατι πολυ απλο.

μαρακι κουραγιο βρε με ολα αυτα που εχεις, μαμα, παιδια, δουλεια, συζυγο, σπιτι...εισαι ηρωας!!

Και μια και μιλαμε για ηρωες, κι εσυ Βικακι δεν πας πισω!!βασανιαρης ο γελαστουλης, αλλα οταν σου χαμογελαει φωτιζει ο κοσμος ολος, σωστα?? :)

Δεν καταλαβα ποια ηταν η διαφωνια οσον αφορα τα νοσοκομεια, αλλα οπως και να 'χει σας ευχαριστω για τις ευχες σας και το κουραγιο σας και να ειστε σιγουρες οτι απο την στιγμη που θα μπουμε ως τοτε που θα βγουμε δεν προκειται να αφησω στιγμη το μωρακι μου...

Σε ολα τα κοριτσακια πολλα φιλακια <3<3

Vqyip2.png

B4Snp2.png

Γειά σας κοριτσάκια!!

Η μικρή πριν από λίγο ξύπνησε από την σιέστα της και τραγουδάει τα φωνήεντα :D.

Έφαγε 3 κουταλιές (ω ναι!) αχλάδι, η αηδία ήταν 30% μόνο, λέτε να αρχίσει να το συνηθίζει? Τελικά δεν πήρα τον γιατρό. Τι να μου έλεγε? Αφού το μωρό σιτίζεται αποκλειστικά με μανόγαλο (!!), σκασίλα μου και αν αργοπορεί με τις στερεές και τρώει λιγότερο από ό,τι λέει το τεφτέρι του doctor.

ellain ψωνίζω από την www.bce-europe.com, οι τιμές στα weleda είναι τέλειες, να πάρεις 5 κομμάτια να βγεις πολύ-πολύ κερδισμένη, να αποσβέσεις και τα μεταφορικά που είναι 10 ευρώ. Αλλά αυτά ούτως ή άλλως τα σβήνεις με την αγορά μίας και μόνο κρέμας. Τόσο η διαφορά με Ελλαδιστάν. Απλά πριν αγοράσεις από την bce να εγγραφείς στο site, αυτόματα θα σου στείλουν κωδικό εκπτωτικό 5% για να τον χρησιμοποιήσεις στην παραγγελία σου.

GEXxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...