Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Οκτώβριος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ίσι, η κορούλα σου είναι πολύ προχώ! Άκους εκεί να της αρέσει το πορτοκάλι!! Κοίτα, αφενός δεν μου είπε τπτ ο παιδίατρος για χυμούς, αφετέρου εδώ με το κουτάλι στο στόμα της και το φτύνει, σιγά μην το ρουφήξει από το μπιμπερό. Αμ, έχει και προτιμήσεις το σκατό!

Vasdeli σύμφωνα με το χαρτάκι του γιατρού, έπρεπε στις 11/3 να ξεκινήσω με 2 κουταλιές αχλάδι, την επομένη 4, την επομένη 6 κοκ ώσπου την 5η μέρα να τρώει 1-2 αχλάδια σε φρουτόκρεμα :confused:. Οπότε την 6η ημέρα θα προσέθετα 1/2 μήλο και την 8η ημέρα 1/2 μπανάνα (σου αντιγράφω από το χαρτάκι του).

Εδώ το ξινισμένο βρεφάκι αρνιέται μετά την 1η κουταλιά, με ρυθμούς χελώνας θα προχωρήσουμε μου φαίνεται. Θα του τηλ το απόγευμα. Για πε την γνώμη σου. Ο γιατρούλης μας βιάζεται ή η φαφούτα μου είναι βυζανιάρα?

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 14,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κλειω ετσι ακριβως μου ειπε η μαμα μου οτι εκανα εγω για 20 μερες

ουτε αχλαδι ουτε μηλο ουτε μπουκια ουτε τιποτα

και μια ωραια μερα εφαγα ενα μπωλ ολοκληρο κ μετα τσιριζα γιατι ..δεν ειχε κι αλλο!!!:tongue::tongue::tongue:

Vasdeli σύμφωνα με το χαρτάκι του γιατρού, έπρεπε στις 11/3 να ξεκινήσω με 2 κουταλιές αχλάδι, την επομένη 4, την επομένη 6 κοκ ώσπου την 5η μέρα να τρώει 1-2 αχλάδια σε φρουτόκρεμα :confused:. Οπότε την 6η ημέρα θα προσέθετα 1/2 μήλο και την 8η ημέρα 1/2 μπανάνα (σου αντιγράφω από το χαρτάκι του).

Εδώ το ξινισμένο βρεφάκι αρνιέται μετά την 1η κουταλιά, με ρυθμούς χελώνας θα προχωρήσουμε μου φαίνεται. Θα του τηλ το απόγευμα. Για πε την γνώμη σου. Ο γιατρούλης μας βιάζεται ή η φαφούτα μου είναι βυζανιάρα?

Οι γιατροί έχουν ένα κατεβατό με θωρία και το κοπανάνε παντού...

Από τα δικά μου παιδιά θυμάμαι ότι χρειάζεται χρόνος...σε άλλα λιγότερος και σε άλλα περισσότερος...

Προσωπικά πιστεύω ότι η Ελισάβετ δυσκολεύεται στη μετάβαση άλλων τροφών όπως τα περισσότερα παιδιά που θήλασαν αποκλειστικά ως τους 6 μήνες...γι΄αυτά το μεμέ μανούλας είναι το κάτι άλλο!

Υπομονή....

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλησπερα κοριτσιαααααααααα

Λοιπον διαβασα 2 σελιδες κατεβατο … τωρα θυμαμαι λιγο απʼόλα γιατι στο ενδιαμεσο ταισα την μικρη ….

Λοιπον θα ξεκινησω με το σοβαροτερο θεμα ανησυχιας της ellain ….ΚΑΚΩΣΣΣ ανησυχεις γιατι δεν με ρωτας που το περασα εγω πρωτη απʼολες εδώ όταν η μικρη ηταν 2 μηνων …

Η αναισθησια για τα μικρακια μας είναι μεθη εντελως δεν είναι ναρκωση ναρκωση όπως κανουν σ΄εμας τους γαϊδορομεγαλους ;) κι εμενα την ωρα που την περνανε για μεσα {εννοειται πηγαμε και εμεις μεσα για να μας μιλησει η αναισθησιολογος που μας τα ειπε ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΑΤΑ περικαλω…} Μην σʼαγχωνει εκει ξερουν τι κανουν σχεδον ολοι τους… εκει τα εχουν δει όλα…

Όλα τʼ αλλα αφησε τα στα χερια των γιατρων …. Μερικοι είναι απιστευτοι…

Βιολογικα: Εγω προσωπικα οσο αφορα τα μηλα και γενικοτερα τα φρουτα εχω έναν φιλο από την Επιδαυρο {του πατερα μου} που είναι και στη λαικη της περιοχης μου και μας τα φερνει στο σπιτι κιολας και ο πατερας μου ξερει πως τα «μεγαλωνει» και πηγα χτες και πηρα μερικα μηλαρακια κι αχλαδακια κι από τον επομενο μηνα θα μου φερνει αλλα πορτοκαλια για την μικρη .

Οσο όταν θα βαλουμε στο γευμα μας αυγουλακι ο μπαμπας μας πηγε στον αδερφο του που εχει χοιροστασιο στο Κορωπι {ναι ναι σʼαυτό ειμαι πολύ τυχερη γιατι εκει μεγαλωσα αυτην ηταν η επιχειρηση του μπαμπα μου χροοοονιααα ….} και του χητησε να του παραχωρησει ένα μικρο κομματι από το κτημα του να βαλει κατσικακια και κοτουλες να πηγαινει να τα φροντιζει ο πατερας μου για να φερνει στα εγγονια του , γαλατακι και αυγουλακια… {αυτό είναι να μην εχουμε ένα εξοχικο εδώ κοντα γκρρρρρρρ } αν και μεχρι τωρα δεν ειχαμε προβλημα μας τα εφερνε ο θειουλης μου J

Στην ταρατσα ο μπαμπας μου εχει φυτεψει κρεμυδακια , πατατουλες , μαρουλακια και καροτακια και χτες εβαλε και μια κλιματαρια να του κανει λεει σκια και να τρωει και σταφυλακια … η ταρατσα στο σπιτι εχει γινει κηπος… μονο γκαζον λειπει :P

Για την μικρη τωρα….

Εδώ και 4 μερες το αχλαδι το τρωει μια χαρα με το μηλο ειχε κατι καυγαδες αλλα οκ το προσπερασαμε κι αυτό….σημερα δοκιμασαμε να φαμε και τα δυο μας και τσακισε το μπολακι ολο … και τωρα ξεραθηκε με τον παππου της χερακι - χερακι στον υπνο … κι εγω ειπα να χαλαρωσω λιγο εδώ παρεουλα σας….

Βικακι ο γελαστουλης μια χαρα τα παει με τον υπνο βλεπω φτου φτου φτου ...

Κλελια ποσα αχλαδακια σου ειπε να τρωει 2?

Εγω της βαζω ενα αχλαδακι :( λαθος το κανω? Αμα της βαλω ομως τωρα που τρωει και τα δυο μαζι 2 αχλαδια θα βγει εξω απο το μπολακι :(:(

Fire ειδες που οσο περναει ο καιρος ο μικρουλης φτιαχνει το προγραμματακι του ? Θα στρωσει δεν ειπαμε? ;)

Αααααααααααααααααα πηρα τον παλιο οικο μοδας για να παρω τα 100 ευρουλακια πισω και μου ειπαν οτι δεν γινεται αυτο και να κρατησω το χαρτακι που μου εχουν γραψει οτι εδωσα προκαταβολη και να παω να παρω ενα φορεμα αμα θελω η ενα κουστουμι ο αντρας μου και να τ'αφαιρεσουν ....παει τα εχασα γιατι εγω δεν εχω σκοπο να αγοραω φορεμα 500 ευρω για κανεναν λογο και να το βλεπω μετα στην ντουλαπα κρεμασμενο :(

αυτα για την ωρα δεν θυμαμαι κατι αλλο κολλησα .... :(

Παω να φαω το σπανακορυζακι μου κι θα επανελθω σε λιγο

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γειά σας κι απο την παννννικοβλλλητη!!!!!

βλέπω εχουμε θέμα με τις τροφές!

ειλικρινά δεν εχω γνώμη, το σίγουρο ειναι ότι ολοι κάποια στιγμή μάθαμε να τρωμε ...... οπότε κουράγιο και υπομονή!

βρε σε λίγο καιρό έτσι θα κάνουν!

Baby%20Eating%20Watermelon-203390.jpeg

θα τραβάτε τα κουτάλια και θα κλαίνε!!!!!!!!

Κουμπαρούλα μου κλαιει το μικρό σου; δοντακια;;;; ειναι δυσκολο αυτο, υποφέρουν τα καημένα!

μαμουνι εισαι εντελώς μανα κουραγιο !

ελενη μια χαρά μεγαλώνει η μικρή σας!!! τι μικρή που κι αυτή πάει για σλεναρίκοβα!!!!!!

fire ειμαι σιγουρη οτι με τις ερευνες που κάνεις σιγουρα θα βρεις το καλυτερο καθισμα!

για τα βιολογικά ..... αν ειμασταν σε αλλη χωρα θα ήμουν πιο αποφασισμενη... εδώ τι να πω; μακάρι να πληρουν τις προυποθέσεις και να μην πέφτουν λαδώματα! οποιος εχει μποστάνι δικό του ή γνωστού του ανθρώπου ειναι ευλογημένος!!!!! εμας εβαζε ο πεθερος, τωρα πια με τα διαφορα θέματα υγειας που εχουν δεν......

σε ολες πολλά φιλιά και ... παγωτά! ερχεται η ανοιξη!

Διαφημίσεις

Φωτεινή νομίζω χωρις να το θέλεις εκανες πολυ ρατσιστικό σχόλιο και καλό ειναι να το πάρεις πίσω, να το διαγράψεις ίσως; ..... ειμαι σίγουρη ότι δεν το ήθελες ...... αλλά τέτοια σχόλια δεν επιτρέπονται

ολοι ειμαστε άνθρωποι εχουμε τα ίδια δικαιώματα και στο κάτω κάτω κι εκεινοι στο νοσοκομείο γονεις ειναι και είχαν το μωράκι τους στην ιδια θέση με το δικό σου, πόνο κι αγωνία ειχαν όπως κι εσυ .... σκέψου το λίγο

Δεν το πήρε κανεις στραβά, αλλά ακριβώς όπως το ειπες... και συνεχίζεις........

ο καθένας προσωπικά μπορεί να εχει διάφορες απόψεις για διάφορα και διαφόρους ...... κι εγώ γίνομαι ρατσιστρια με τους ρατσιστές και προτιμώ να μην εκφέρω γνωμη καλύτερα

Φωτεινή υπάρχουν κάποιες αρχες εδω και λένε ότι δεν επιτρέπονται ρατσιστικά σχόλια...... προς γνώση και συμμόρφωση λοιπον....

Οκ σεβαστο ...παω να τα σβησω

δεν ηθελα να φερω την αναστατωση εδω ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γιαυτο μου εκοψε κ το χοιρινο απο τη διατροφη μου..μου ειπε οτι υποβιβαζει ποιοτητα γαλατος. τρωω γαλοπουλα-κοτοπλο-κατσικι-αρνι.

αλλο παλι τουτο πρωτη φορα ακουω το χοιρινο να υποβιβαζει τη ποιοτητα του γαλακτος που αναφερεται κατι τετοιο στη βιβλιογραφια πες της

RJfPp2.png

34Hqp2.png Notes:

τσιπουρα thanx για την ψηφο εμπιστοσυνης

παρολα αυτα η 1η επιλογη μου σε καθισματακι 0-13 πασιγνωστης ιταλικης φιρμας ηταν παταγωδης επιτυχια:tongue::tongue::tongue:

το μωρο μου ειναι 7 κιλα και οταν το βαζω εκει ειναι πραγματικα στριμωγμενο και φυσικα δυσανεσχετει..

δεν ξερω πως στα τεστ τους χωρεσαν 13 κιλα μωρο εκει..

μηπως ηταν τσουβαλι με πατατες???

γι αυτο τωρα ειμαι λιγο επιφυλακτικη κ δυσκολευομαι

δεν ειναι κ λιγα τα λεφτα

Fire, ώστε ήσουν βασανιάρικο μωράκι και εσύ, εεε? Είδες από πού πήρε ο γιόκας :tongue::D ? Να δούμε πώς θα γίνει με την Ελισάβετ μου...

Vasdeli όντως δίκιο έχεις, εγώ όμως θα του τηλ το απόγευμα, να μου πει κι αυτός την άποψή του.

Φωτεινή είσαι πολύ κ@λόφαρδο που έχετε σπιτικά λαχανικά και φρούτα! Ποιος την χάρη σας!

Σχετικά με το αχλάδι, μην αγχώνεσαι με αυτά που λένε οι παιδίατροι σε άλλες μαμάδες. Κάθε μωρό είναι διαφορετικό, κάθε παιδίατρος προτείνει κάτι άλλο κάθε φορά. Να ακολουθείς ό,τι σου λέει ο δικός σου και μην μπερδεύεσαι με αυτά που λέει πχ ο δικός μου παιδίατρος.

Όσο για τον οίκο νυφικών, αφού έχεις χρόνο, στείλε ένα e-mail στο ΙΝΚΑ αναφέροντας την περίπτωσή σου. Έδωσες 100 ευρώ για ένα νυφικό. Δεν ήταν αρκετό το ποσό ώστε να ξεκινήσουν άμεσα να το ράβουν στα μέτρα σου και μάλιστα αφού παντρεύεσαι τον Σεπτέμβριο. Μετά από 7 μέρες ακυρώνεις την παραγγελία. Έχουν το δικαίωμα να σου κρατήσουν τα λεφτά για άλλη παραγγελία? Ρώτα στο ΙΝΚΑ, τζάμπα είναι, εγώ αυτό θα έκανα.

Όσο για αυτό που έγραψες πριν, δεν διαφωνώ κατά πολύ. Αλλά για να μην στοχεύουμε μία ομάδα ανθρώπων, μπορούμε να πούμε στην ellain απλά να προσέχει το μωρό της, μιας που είναι δημόσιο νοσοκομείο και κυκλοφορούν πολλοί ανεξέλεγκτα. Αν και δεν νομίζω πως κάποιος αφήνει το βρέφος του μόνο στο δωμάτιο.

GEXxp3.png

Αν ήσουν άνεμος, εγώ σε κράτησα!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...